Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 24. 13:56 #10361
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Dorian Gray (2009)
Ezt a filmet nem tudom hova tenni. Nem olvastam a könyvet - bár hallottam, hogy nagyon jó -, szóval úgy ültem le megnézni, hogy fogalmam sem volt, mire számíthatok. A nem mindennapi története azonnal magával ragadott, ahogy a színészek is (főleg Ben Barnes, de gondolom nem kell részleteznem, hogy miért), viszont mindezek ellenére úgy gondolom, hogy a kivitelezés nem egészen jött össze. Sok helyen lapos volt és a végére az az érzésem támadt, hogy egy picit össze lett csapva. Végül is nem volt olyan rossz, de azért még egyszer biztos nem állnék neki.
10/6
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman, Kiim, Brelly, Hustler
2013. augusztus 24. 15:12 #10362
- törölt felhasználó -    
A végzet ereklyéi - Csontváros

Nekem az itteni barátnőim ajánlották hogy feltétlenül nézzem meg mert a regény alapján csak jó film lehet. Mivel én nem olvastam még, ezért úgy gondoltam hogy ha mást nem, legalább lesz egy jó programom. Meg is látogattam tegnap a mozit és kellett csalódnom, fantasztikus volt a film, a sztori, és a karakterek is. Engem nagyon megérintett a történet, épp ezért bátran ajánlom mindenkinek. Számomra ez abszolút 10/10. meghajolo.gif
11 felhasználónak tetszik: iannina, Alexis_0504, Corby, Jody, Nita09, Bettyke94, Alison Lerman, Lady Suzy, Lydia, SmileyZ, BunnyGirl
2013. augusztus 24. 16:18 #10363
- törölt felhasználó -    
Born Equal (2006)

Nem egy új film, nem is túl ismert, hiszen "csak" egy Londonban játszódó brit dráma. Kissé még társadalomkritikus is. Egyébként magyarul nem elérhető.

A történet több ember életét követi nyomon. Elsőnek ott van Mark, aki egy bankár. Nagy házban lakik, gyönyörű felesége van, és mindenkit megvet, aki lecsúszott. Ám egy nap megváltozik az élete, amikor találkozik egy hajléktalannal, majd segít egy 17 éves lánynak, Zoey-nak, aki elszökött otthonról. Aztán ott van Robert, aki gyilkosságért ült, és most szabadult a börtönből. Egy londoni munkásszállón kap szállást, és megismerkedik Michelle-el, valamint kislányával, akik a nő brutális férje elől menekültek el otthonról. Robert és Michelle között szerelem szövődik, miközben a férfi rég nem látott anyját keresi.
A szállón lakik még egy nigériai menekült család is. Yemi a hazájában újságíró volt, ám olyan cikket írt a katonai visszaélésekről, hogy feleségével és lányával menekülni kényszerült. Most egy gyorsétteremben dolgozik, miközben felesége egy gazdag családnál takarítónő, hogy Yemi apját is maguk után hozhassák Angliába.
És ahogy várható, a film nem éppen happy end, de érdemes megnézni.

A főszereplők között olyan nevek vannak, mint Colin Firth, Robert Carlyle, vagy Anne-Marie Duff és Julia Davis.

10/10
2013. augusztus 24. 19:01 #10364
- törölt felhasználó -    
Carla dala (1996)

10/10
2013. augusztus 25. 11:38 #10365
- törölt felhasználó -    
Éhezők Viadala

Nos, végre én is megnéztem. És hatalmasat csalódtam a filmben. Hiába dicsérték az egekig, nem tudom, hogy mit lehet benne szeretni. Ez nem más, mint egy amerikai módra megcsinált Battle Royale klón, de abból is a lehető leggyengébb fajta. Fél óra után már azt vártam, mikor lesz vége. A film feléig igazából semmi sem történik, és sajnos utána is unalmas az egész. A történet előre kiszámítható, az akciójelenetek rémesen gyengék, a túlélős és öldöklő reakciók élettelenek. A színészi játék harmatgyenge. A könyvet nem olvastam, de nem hiszem, hogy ilyen rémesen gyenge film után még el szeretném.

2/10, de csak nagy jóindulattal, mert nem akartam rá 1 csillagot adni.

Igazából ez is azon filmek közé tartozik, amikkel elvesztegettem több mint két órát az életemből.
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Jolie_77, Orion, szavy, Kiim, baisée
2013. augusztus 25. 11:52 #10366
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Wild Child / Vadócka (2008)

Pár éve sikerült megnéznem először ezt a filmet, de mivel alig emlékeztem már rá, gondoltam megnézem. Persze ebben is kell lennie egy elkényeztetett kis úri csajnak, aki majd beleszeret hercegében. Így is volt. Emma Roberts számomra nagyon jól játszott a filmben. Majd kiderült számomra az is, hogy a főszereplő fiú, Alex Pettyfer. Ez még csak rátett egy lapáttal, szóval muszáj volt megnéznem. Tetszett a film, semmi bajom nem volt vele.
10/9

Mean Girls 2 / Bajos csajok 2 (2011)

A film első része az egyik kedvenc filmem volt, szóval gondoltam megnézem már a második részét is. Lehet nem kellett volna. A sztori szinte ugyan az mint az elsőben. A csaj új suliba megy, ahol van egy ellenséges, hisztis csaj, és persze egy fiú is. El voltam borzadva, hogy Claire Holt, hogy játszhatott ebben a filmben. Karaktere alapból, hogy bolond csaj volt. Nem tetszett ez a film. A szereplőkkel nem volt semmi bajom, de a története jobb is lehetett volna.
10/7

High Scool Rock (2009)

Imádtam ezt a filmet! Klassz volt a történet és a szereplőket is nagyon szeretem. Jó volt minden, és persze a vége is happy end lett. Vanessa Hudgens karaktere nagyon szimpatikus volt, és persze mint mindig, ebben a filmben is tökéletes volt. Ugyan így színész társa, Alyson Michalka is. Egyik kedvenc filmem lett. laugh.gif
10/9
5 felhasználónak tetszik: Corby, Bettyke94, Brelly, nicol bellox, Hustler
2013. augusztus 25. 15:50 #10367
- törölt felhasználó -    
Judassik park beer.gif
2013. augusztus 25. 15:55 #10368
- törölt felhasználó -    
Nagyfiúk 2. Kétszer láttam a moziban egyszer a családommal néztük meg,másodjára a barátnőmmel.Sírva röhögtem a nevetéstől mind a kétszer.
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2013. augusztus 25. 17:02 #10369
- törölt felhasználó -    
Viharsziget
Hát skacok... nem emlékszem hogy egy film ennyire megőrjített volna. blink.gif Bár , nem vagyok annyira jártas a thrillerekben , mondhatni kezdő vagyok. (Bár én ezt nem is annak kategorizálnám , hanem egy nagyon erős drámának) Rendesen átvert engem a rendező , a film háromnegyedéig tisztára a nyomozó szemszögéből néztem mindent , gyűlöltem az orvosokat , az ott dolgozókat. Bevallom , volt pár rész mikor a fonalat is elvesztettem. Tátott szájjal néztem végig az orvos magyarázatát , sokkoltak a képkockák. A vége pedig kifejezetten megható volt. Sajnáltam nagyon a férfit. De csodás volt az utolsó mondata. rolleyes.gif Valószínű , még egyszer megnézem , jó lesz újra végigmenni úgy a képkockákon , hogy tudod a végét. blush.gif Bár , olvastam a hozzászólásokat a filmről , örülhetek , hogy én megértettem (az ilyen filmekben nem jártas) úgy , hogy csak egyszer láttam. rohog.gif
De hihetetlen. Ennyire jó filmet még nem láttam mostanában. Igazából nem is tudom leírni mit érzek most , mert sokkolt állapotban vagyok , a film hatása alatt.
Ajánlom mindenkinek. yes.gif Már csak Leonardo DiCaprio miatt is. blush.gif
10/10***
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Brelly, Alison Lerman, SmileyZ, Fanni00
2013. augusztus 25. 19:16 #10370
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Fantasztikus Négyes/ Fantastic Four

Alapból imádom a Marvel filmeket és azok közül is ez a film nagy kedvencem. Nem most láttam először, de még így is nagyon izgalmas volt, imádom a szereplőket, közülük is Chris Evans volt a legjobb. Aki még nem látta mindenképpen nézze meg laugh.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: iannina, baisée
2013. augusztus 25. 19:25 #10371
- törölt felhasználó -    
California Solo (2012)

Nos, megnéztem, és nem csalódtam. Egy keserédes filmet láthattunk Robert Carlyle főszereplésével, aki ismét hozta a tőle megszokott kiváló formát. Hiába, le a kalappal a skót színészek koronázatlan királya előtt.

Nekem nagyon bejött a film, mert bár lassan kezdett, de mégis minden megvolt benne, ami egy jó filmhez kell. Kiváló színészek, remek történet és remek rendezés, na és persze a zenék. Mert hiszen a zene is fontos szerepet játszik a történetben, és nagyon jól el lettek találva a dalok. Különösen Robert California Solo c. száma tetszett, amit a színész maga énekelt.

Egy szóval, mindenkinek csak ajánlani tudom, persze eredeti nyelven. Bár nem hiszem, hogy nálunk a mozik adni fogják, elvégre ez nem valami hollywoodi szuperprodukció, inkább amolyan romantikus-dráma, leginkább a dráma részére kihegyezve. Azért a humort sem nélkülözi.

10/10
2013. augusztus 25. 20:01 #10372
- törölt felhasználó -    
I Split On Your Grave - Köpök a sírodra

Végre meg tudtam nézni. Elég durva, de jól megcsinált film, a színészi alakítások szuperek, a történet is egyben van. De nem hiszem, h valaha megnézem újra...

10/8
3 felhasználónak tetszik: Kiim, House Of Wax, Fanni00
2013. augusztus 25. 20:07 #10373
- törölt felhasználó -    
Kémes Hármas

Bevallom őszintén Tom Hardy miatt kezdtem bele a filmbe, és nem csalódtam, mert romantikus/akciós történethez képest engem személy szerint legnyűgözött. Remek a film castingja (Chris Pine, Tom Hardy, Reese Witherspoon) nagyon jó maga a sztori és a speciális effektek is nagyon ott vannak. Csak ajánlani tudom wink.gif

10/10*
2 felhasználónak tetszik: baisée, BunnyGirl
2013. augusztus 25. 20:12 #10374
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A végzet ereklyéi : Csontváros

Azt sem tudom, hol kezdjem. Az elején marhára csalódott voltam, amikor IMDbn megkukkoltam az értékelést és 6.9-et láttam, nem is akartam hinni a szememnek. Egy pillanatra elvette a kedvem, de nem tovább, mert tapasztalatból tudom, hogy nekem úgyis más lesz a véleményem. biggrin.gif A könyveknek fanatikus rajongója vagyok, és a filmben is nagyon bíztam. Tetszett ugyan, de nem lett olyan jó, mint amilyenre számítottam.
Az egyetlen tökéletes a filmben Jace volt! Tudom, hogy már mindenhol leírtam, de leírom, mert büszke Jamie Campbell Bower rajongó vagyok 6 éve! rolleyes.gif Tudtam, hogy képes a szerepre és mindig is hittem benne. Alex Pettyfer túlságosan kisfiús volt erre a szerepre, nem lett volna olyan hiteles. Az árnyvadász ruhák valami eszméletlen jól néznek ki, hihetetlen, hogy egy ilyen "egyszerű" kis ruhadarab mennyire át tud változtatni valakit. w00t.gif A szereplők viszont szerintem kitettek magukért, bár Isabelle-t még mindig nem tudom elfogadni. Én szívem szerint Gemma Artertont ajánlottam volna, bár ő lehet tényleg idősebb a szerephez. És Lily! Meg kell mondjam, büszke vagyok rá! Rettentő sokat fejlődött, bár kétségtelenül van még mit tanulnia, de jó úton halad. smileeee.gif
Na de, a sok pozitívum után akkor vázolom a tényeket és szembe kell nézni a csúf igazsággal, hogy a könyvet totálisan átírták. blink.gif Szegény tesómat ott idegesítettem a moziban, hogy -De ez nem is így volt a könyvben. Bár a mormogás mellett természetesen az összes körmömet tövig rágtam. biggrin.gif
A baj alapvetően az volt, hogy egy 500 oldalas könyvet akartak 2 órába tömöríteni. Sehogy sem volt megoldható. Pláne úgy, hogy új történeteket is tettek hozzá. blink.gif A film szinte rohant, a szereplők kifújták magukat két harc között aztán már rohantak is a következő akcióhoz. Feltűnt egy egy szereplő, aztán el is tűnt. Nem tudom, hogy a "laikusok"nak mennyire volt érthető, én lehet nem nagyon vágtam volna az eseményeket, ha nem olvasom. Isabell nevét is kb. 1 órával azután árulták el, hogy megjelent.
Egyébként nagyon látványos volt, és megérte rá pénzt kiadni, főleg rajongóknak, de szabály, hogy erre a filmre csak olyat hozzatok magatokkal, aki olvasta a könyvet, vagy majd szeretné. tongue.gif
Én beleestem ebbe a hibába és tuti újranézem pár nap múlva, mert gyakorlatilag az egészet végig kommentálta mellettem. biggrin.gif
Még mindig a film hatása, pontosabban Jace/Jamie hatása alatt vagyok, és ugyan teljesen átformálták az egészet, így legalább tudtak újat mutatni. A látvány 10es, a romantikus monológokat megtartották legalább wub.gif meghajolo.gif és a harci jelenetek! ok.gif Szóval, alig várom a következő részt! A -2 csak a történt változás és a fent említett dolgok miatt!
10/8 Team Jamie/Jace! heart.gif
10 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Lady Suzy, Brelly, iannina, duracell, Lindsay019, Lydia, SmileyZ, Misao, Christo
2013. augusztus 25. 20:46 #10375
Ivett2003
Ivett2003
új tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 209575
Jurassic parkot láttam az 1,2,3 és nagyon jó ! thumbsup.gif
2013. augusztus 25. 21:22 #10376
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.08.25. 11:38)
Éhezők Viadala

Köszönöm! Végre nem csak én éreztem így a filmmel kapcsolatban! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. augusztus 26. 07:16 #10377
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
A végzet ereklyéi: Csontváros.
Tegnap végre eljutottam a moziba. Kicsit félve ültem be, mert elég sokan lehúzták a filmet. Oké, sok volt a változtatás, de egy könyvből készült filmnél erre számíthatunk. Nekem személy szerint nagyon tetszett. Végig lekötött, nem unatkoztam, izgi is volt, a kellő helyeken vicces és érzelmes. A színészek szuperek voltak. Külön kiemelném Jamiet és Robbiet. Teljesen levettek a lábamról. Fantasztikusan játszottak. Bár Aidan Turner is nagyon nyerő volt nálam. rolleyes.gif
Tetszett a látvány és jók voltak a zenék. Azért volt egy-két WTF pillanat, amit nem tudtam hova tenni, de ez nem vont le nálam a film értékéből. Összességében szerintem szuper volt, mondom ezt úgy, hogy olvastam a könyveket. Szívesen megnézném még párszor moziban. rolleyes.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Lydia, Alexis_0504, iannina, duracell, Alison Lerman, BunnyGirl
2013. augusztus 26. 08:19 #10378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2013.08.25. 21:22)
Köszönöm! Végre nem csak én éreztem így a filmmel kapcsolatban! smileeee.gif

Pedig mindenki az egekig magasztalja, hogy milyen jó. Bár az ilyen emberkék valószínűleg jó filmet az életben nem láttak még.
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. augusztus 26. 09:37 #10379
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Bármi áron * At Any Price /2013/
Egyáltalán nem erre számítottam. A történettel kapcsolatban sem, de a színészekkel kapcsolatban sem.
Eleve azt hittem, hogy Dennis Quaid egy kedves, jófiú lesz, de rendesen meglepődtem. A karaktere elég unszimpatikus volt, az amit megtett a családjával minden téren az undorító. Viszont maga Quaid jól játszott, bár ha mosolyog úgy érzem be kell bújjak egy sarokba, mert a frászt hozza rám.
Zac Efron-on is meglepődtem. Nagyon szeretem ezt a srácot, és furcsa volt elsőre, hogy ilyen nyegle, bunkó szerepe van, és, hogy őszinte legyek nekem az első 10-20 percben nem is volt túl hiteles. De aztán nem tudom, a film közepétől nagyon jól hozta ezt a karaktert, a film végén meg csak néztem, és mondtam, hogy ez igen! Nagyon tehetséges ez a srác, őszintén úgy gondolom, hogy a Disney egyetlen olyan felfedezettje aki rendesen, hétköznapi emberként viselkedik és tehetségével tűnik ki. Le a kalappal előtte!
Maika Monroe a filmben viszonylag tűrhető volt, bár azért azt hozzá kell tegyem nem kellett megerőltetnie magát színészi téren, mondjuk szerintem nem is ment volna neki.
Heather Graham karaktere volt a legrosszabb és legidegesítőbb. Nem csak az apával feküdt le de a fiával is, azért ez nem semmi. Kár, hogy a való életben is vannak ilyen cafat személyek!
Annak különösen örülök, hogy legjobb barátnőmmel (SmileyZ) nézhettem meg, bár így is kétszer kellett megnézzem, mert az első feliratos nekifutásból nem sok mindent értettem rohog.gif

8*10

A Varázslat * The Conjuring /2013/
Kellemes csalódás volt ez a film. Lehet azért volt kicsit parásabb a számomra mert kivételesen sötétben, este néztem a filmet. Mindenesetre egy próbát megért, jó kis film lett.
6*10

8 Miliméter * 8MM /1999/
Nagy csalódás volt. Az előzetes nagyon felcsigázott, és az eleje is nagyon tetszett de aztán az egész ellaposodott. Nem történt igazán semmi, csak sétálgattak, keresgéltek. Ha nem lett volna ennyire hosszú és vontatott annak nagyon örültem volna.
Viszont az nagyon igaz, hogy egy kicsit azért erős idegzetűnek kell lenni ehhez a filmhez, és nem a véres jelenetek miatt, mert az alig volt, inkább maga a film témája miatt. Elég beteg dolgok ezek.

4*10

Törvényen kívül * American Outlaws /2001/
Imádtam! Eleve nagyon szeretem a vadnyugati filmeket, szóval már nagyon jó hangulattal ültem neki. Azelőtt egyáltalán nem érdekelt Jesse James "története" de ez a film eléggé felkeltette a figyelmemet, így biztos megnézem a másik róla készült filmet is (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) remélem az is lesz ilyen jó.
Colin Farrell ( heart.gif ) tökéletes választás volt a szerepre. Az a vagány mosolya, kisfiús bája, pont ez kellett ehhez a karakterhez.
Egy percig sem unatkoztam, azt hiszem jó párszor megnézem még.

10*10
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, SmileyZ, Brelly
2013. augusztus 26. 10:20 #10380
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Jacket / A fiók

Anyám, de bírom az ilyen filmeket. biggrin.gif Mondjuk azt nem értettem, hogy a csávó végül is hogy ugrált '92-ből 2007-be, de mindegy. Adrien Brody meg valamiért nekem sose volt szimpatikus, de ebben a filmben tökre az.
10/9
1 felhasználónak tetszik: goldman
710 oldal 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!