Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 05. 17:11 #10461
- törölt felhasználó -    
Rise of the Guardians
Öcsém, infantilis rohamom van. Blu-ray minőségben néztem, kellett egy indok, hogy megnézhessem. biggrin.gif Húú. Tudjuk, hogy nem tökéletes, számos pontatlanság meg miegymás van benne, amiben kivetnivaló van, de hú. Most újra kölyöknek érzem magam, aki alig várja a karácsonyt. Vagy az első havat-deret, bármit. biggrin.gif
10/10
10 felhasználónak tetszik: Kazuo, Misao, SmileyZ, Bessie, Alison Lerman, duracell, TheDanush, baisée, Jody, LexiCobain
2013. szeptember 05. 21:02 #10462
- törölt felhasználó -    
Thor (2011)

Egynek elment, de nem dobtam tőle hátast. Szép volt a látvány, pergős volt a történet, mégis valami nagyon hiányzott belőle.

6/10
2013. szeptember 05. 21:34 #10463
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Csajok a csúcson 2. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. szeptember 06. 11:34 #10464
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.04. 17:46)
Ajánlom a klasszikus Superman-filmeket Christopher Reeve-el. Nekem azok után a Man of Steel hatalmas csalódás volt.

Természetesen láttam már, igaz jó rég. biggrin.gif Azt hiszem inkább azokat kapom elő a sok vacak új, gagyi film helyett. rohog.gif
Nem mi történt, de már nem tud minden agyonszeretett film lekötni. unsure.gif Pedig hát nem vagyok annak a híve, hogy csakis mély mondanivalójú filmeket nézzek meg. Szeretem a popcorn filmeket is.
2013. szeptember 06. 14:22 #10465
- törölt felhasználó -    
Timothy Green különös élete (2012)

7/10
2 felhasználónak tetszik: duracell, Jody
2013. szeptember 06. 22:53 #10466
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833

One Direction: This Is Us
Most szólók, aki nem szereti a fiúkat, ne olvassa tovább, mert lehet idegbajt kap, hiszen nekem mindegyik jelent tetszett, úgyhogy, ha agyba-főbe nem is dicsérem, de sok kivetni valót nem találtam!
Őszintén? A kedvenc filmjeim táborát erősíti, sőt, kimerem jelenteni, hogy az első helyért küzd! Tudtam én, hogy megéri kifizetni és várni ezt a filmet, de ilyen jóra nem számítottam. Voltak érzékenyebb, humorosabb jelenetek a filmben, én nem álltam be azok közé, akik sírtak, mert én érzékenyebbre számítottam, gondoltam viszek zsebkendőt, mert tuti, hogy megered a könnyem, de semmi, de jobb ez így. És a hangjukat olyan jó volt hallgatni. A legzavaróbb az volt, hogy a mellettem ülők végig énekelték a összes dalt, és az egészben az volt a vicc, hogy nem csak hangjuk nem volt, de még a szöveget sem tudták, a másik meg, hogy 6-7 évesek mi a kakikát kerestek ott? Éppen, hogy tudnak olvasni emberek.. Rengetegszer röhögtem, és már-már sírtam, annyira röhögtem, szerintem még a nátorok is megnézhetik a filmet, mert tuti, hogy pozitívan fognak majd csalódni! Egyre több embertől hallom, hogy folytatást terveznek a filmnek, de szerintem nem lenne értelme, igaz, ez nagyon tetszett és tényleg egy tízes skálán 11* kapna, de folytatásra szerintem egyáltalán nincs szükség. Mindegy is, nem is húznám tovább a drága időtöket, szerintem nézhető, úgyhogy ha van egy kis szabadidőtök nézzétek meg!
http://25.media.tumblr.com/f229e52d5bd2de7fc28ed98a570194e0/tumblr_mspy9g1HuL1so4kioo1_500.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Brelly, iannina
2013. szeptember 06. 23:31 #10467
- törölt felhasználó -    
The Bling Ring
Ó, Cannes óta várok erre a filmre. Elvileg krimi-dráma, de én sokkal inkább dokumentumfilmként értelmeztem. Ha ténylegesen úgy is értékelem, akkor azt kell mondjam, hogy tetszett, Sofia remek munkát végzett, a zene nem az én világom, de a közepére elnyerte a tetszésem. És celebek házai, holmijai belülről, na, így kell meghódítani a szívem, szerintem egy rakás staritys embernek tetszene. Egy esetből, amit említettek a filmben, még cikket is írtam. biggrin.gif Próbálok nem elfogult lenni, 7,5-ön nyitott az IMDb-n, most 6,2-n áll, de miért? Igaz történet alapján készült, utánaolvastam, mi benne a ferdítés, mi nem, szerintem remek film. Adnék neki tízest is, de ez egy külön kategória. Nagyon tetszett a hangulatvilága. Hogyne tetszett volna. rohog.gif
8,5/10
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, duracell, janet7, LexiCobain
2013. szeptember 07. 10:54 #10468
- törölt felhasználó -    
Epic
Jaj, de rég láttam már olyan mesét, amit ennyire élveztem volna. Rengeteget nevettem rajta, egyedi volt a története, a grafikába szerelmes lettem, mindenkinek csak ajánlani tudom, én tuti megnézem még egy párszor. happy.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: TheDanush, Misao, Jody, SmileyZ
2013. szeptember 07. 12:41 #10469
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (sophiej @ 2013.09.07. 10:54)
Epic
Jaj, de rég láttam már olyan mesét, amit ennyire élveztem volna. Rengeteget nevettem rajta, egyedi volt a története, a grafikába szerelmes lettem, mindenkinek csak ajánlani tudom, én tuti megnézem még egy párszor. happy.gif
10/10

Én először mozis felvételben láttam, de a minap megnéztem megint HD minőségben, és annyira jó volt!laugh.gif

World War Z
Z világháború
Már nagyon régóta rajta volt a gépen, azt hiszem 2-3 hete, de sosem szántam rá időt, mert elég rémes volt a minősége, mert mozis felvétel volt, amit én ki nem állhatok, de a Walking Dead még nem most startol így nagyon hiányoztak a zombis dolgok és adtam neki egy esélyt. Életem egyik legjobb döntése volt. Nem gondoltam volna, hogy még tudnak izgalmas dolgokat kihozni az ilyen fajta filmekből, de sikerült nekik, és egy igazán érdekes sztorit hoztak össze. Igaz, voltak benne sületlenségek, hiszen az élőhalottak tudnának futni? Meg, ha húson élnek, akkor miért csak egyet harapnak, meg ehhez hasonlóak szúrták a szememet. A legeslegjobban a vége tetszett, végre valami új dolgot találtak ki! A szereplők nagyon tetszettek, úgyhogy szerintem nagyon jó film lett, egy tízes skálán kilencest kapna.
http://31.media.tumblr.com/70927c7873bccbc54a484c819317b75d/tumblr_msqvup5CBK1r7aky7o8_250.gif http://24.media.tumblr.com/30f65463bd61014f0e71d76f90317ea1/tumblr_msqgntRpN41qbti6eo4_250.gif http://25.media.tumblr.com/da3f117c0c4081e73d06466fe763135f/tumblr_msqgntRpN41qbti6eo3_250.gif http://25.media.tumblr.com/c22fa1676ad22e84a2093fa1913d60f2/tumblr_msqgntRpN41qbti6eo2_250.gif http://31.media.tumblr.com/ceb2894514d877b5ec730fcaf556d988/tumblr_msqgntRpN41qbti6eo9_250.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Jody
2013. szeptember 07. 13:14 #10470
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
A bakancslista (The Bucket List) 10/10
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Jody, Fanni00
2013. szeptember 07. 15:58 #10471
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
James McAvoy

Inside I'm Dancing
Hasonlít egy kicsit az Ébredések című filmre, legalábbis szerintem. Bár más tészta a kettő. James milyen fiatal volt, és már itt is mekkora egy tehetség. A haja az valami kegyetlen, de aranyos volt vele. smileeee.gif Michael-t alakító Steven Robertson előtt le a kalappal. Aranyos, vicces film, de iszonyatosan szomorú.
10/9

Trance
Ba**ki az év egyik legjobbja. Kb 10x vesztettem el a fonalat, és a film után is csak néztem magam elé. Jesszus micsoda csavaros egy cselekményszál. Nem is értem miért nem volt nagyobb hangja a megjelenésekor.
10/9 (kicsit túl csavaros.)
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. szeptember 07. 18:56 #10472
- törölt felhasználó -    
Now You See Me
Fuck. Nem tudom, mit írjak. Az első gondolatom az volt, Jesse Eisenberget mennyire utálom, de mennyire cuki hosszú hajjal. rohog.gif Umm... mivel nyilván tudjátok, miről szól a film, nem fogom részletezni. Bravó. Ami a folytatást illeti? Várom. Csak el ne szúrják, ez annyira remek volt. Biztosan az év öt legjobb filmjének egyike, de nem hiszem, hogy komolyabb díjakat besöpör a szórakoztató jellege miatt. Nézzétek.
10/10
8 felhasználónak tetszik: Kazuo, baisée, TheDanush, House Of Wax, Jody, duracell, SmileyZ, Reija
2013. szeptember 07. 19:18 #10473
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Courtneyy @ 2013.09.06. 23:31)
The Bling Ring
Ó, Cannes óta várok erre a filmre. Elvileg krimi-dráma, de én sokkal inkább dokumentumfilmként értelmeztem. Ha ténylegesen úgy is értékelem, akkor azt kell mondjam, hogy tetszett, Sofia remek munkát végzett, a zene nem az én világom, de a közepére elnyerte a tetszésem. És celebek házai, holmijai belülről, na, így kell meghódítani a szívem, szerintem egy rakás staritys embernek tetszene. Egy esetből, amit említettek a filmben, még cikket is írtam. biggrin.gif Próbálok nem elfogult lenni, 7,5-ön nyitott az IMDb-n, most 6,2-n áll, de miért? Igaz történet alapján készült, utánaolvastam, mi benne a ferdítés, mi nem, szerintem remek film. Adnék neki tízest is, de ez egy külön kategória. Nagyon tetszett a hangulatvilága. Hogyne tetszett volna. rohog.gif
8,5/10

meghajolo.gif
Ennek annyira örülök. smileeee.gif Olvastam pár magyar kritikát és egyszerűen nevetséges, hogy sokan mennyire nem értik a koncepciót. Mintha még nem láttak volna Sofia filmet, pedig elvileg de.
2013. szeptember 07. 19:25 #10474
- törölt felhasználó -    
Men In Black- Sötét Zsaruk 1. (1997)
10/10 biggrin.gif heart.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw3ymlPQLH1qhj0ljo1_500.gif
4 felhasználónak tetszik: TheDanush, House Of Wax, Vampiregirl1, iannina
2013. szeptember 07. 19:44 #10475
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Egy hét Marilynnel (2011)
Nagyon tetszett. Komolyan mondom. Nagyon de nagyon jó film lett és a főszereplő lány.. Kísértetiesen hasonlított az igazi Marilynre. Az meg, hogy így egy igaz történetet dolgozott fel, még jobban alátámasztotta azt, hogy meg kell néznem. Csak az után jöttem rá, hogy Emma Watson van a filmben miután az ő szerepe, 5 perce már abba maradt. rohog.gif Amúgy Eddie és Emma nagyon aranyosak voltak, bár a haja nem nagyon tetszett Emmának. A szereplőgárdával sem volt semmi gondom, és kijelenthetem, hogy csak Eddie miatt akartam megnézni, mert végre nem egy háborús filmben játszott. De kicsit bele gondolva a helyzetbe, hogy hogyan megőrjítette őt a híressé válása. Kicsit fura volt nekem. De ahogy fent is említettem nagyon jó film lett, bár nem nagyon szoktam repdesni az ilyen "életrajzi" filmektől de ez kivételesen jó volt.
10/10
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, Jody, duracell
2013. szeptember 07. 21:19 #10476
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Családi üzelmek / We're the Millers

B@zdmegolós, szórakoztató. A mostani vígjáték felhozatalhoz képest rosszabbra számítottam, de rég nevettem már ennyit filmen. Szvl tetszett. Ha a másik família apukáját Eugene Levyn(Jim apu biggrin.gif ) alakította volna, még ütősebbre sikeredhetett volna.

10/7,5
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. szeptember 08. 13:41 #10477
- törölt felhasználó -    
Idézet (baisée @ 2013.09.07. 19:44)
Egy hét Marilynnel (2011)
Nagyon tetszett. Komolyan mondom. Nagyon de nagyon jó film lett és a főszereplő lány.. Kísértetiesen hasonlított az igazi Marilynre. Az meg, hogy így egy igaz történetet dolgozott fel, még jobban alátámasztotta azt, hogy meg kell néznem. Csak az után jöttem rá, hogy Emma Watson van a filmben miután az ő szerepe, 5 perce már abba maradt.  rohog.gif Amúgy Eddie és Emma nagyon aranyosak voltak, bár a haja nem nagyon tetszett Emmának. A szereplőgárdával sem volt semmi gondom, és kijelenthetem, hogy csak Eddie miatt akartam megnézni, mert végre nem egy háborús filmben játszott. De kicsit bele gondolva a helyzetbe, hogy hogyan megőrjítette őt a híressé válása. Kicsit fura volt nekem. De ahogy fent is említettem nagyon jó film lett, bár nem nagyon szoktam repdesni az ilyen "életrajzi" filmektől de ez kivételesen jó volt.
10/10

Bizony hogy jóóó! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: baisée, duracell, Kiim
2013. szeptember 08. 14:45 #10478
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
A remény rabjai
Voltatok már úgy, hogy nem tudtátok szavakba önteni, hogy az adott film, amit megnéztetek mennyire csodálatos volt? Nos, most én is így vagyok vele, egyszerűen lehetetlenség megtalálni a megfelelő szavakat erre a filmre, annyira gyönyörű volt. Az a baj, hogy hiába írom le, hogy fenomenális és csodálatos volt, így is mérföldekre állok az igazi érzéstől. Szavakba nem lehet önteni, hogy mennyire isteni film. Na jó, megpróbálkozok vele, de így is eléggé béna lesz.
Mindig is cinikus voltam a reményről alkotott elképzelésekkel és véleményekkel kapcsolatban, ezt most nem szeretném taglalni, hogy mégis miért, legyen személyes ügy, de a lényeg a lényeg, hogy nagyon nem szerettem a remény szót használni, nem is szerettem vele "összetalálkozni", de ez a film egy teljesen másik oldalát mutatta meg nekem a reménynek. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ember több évtizedig bent van egy börtönben és nem veszti el a reményt, hogy ő valaha ki fog onnan jutni és új életet kezdhet és nyugodt helyen. Elvégre, ha én már vagy 10 éve el lennék zárva a külvilágtól, biztos feladnám a reményt, hogy én valaha besétálhatok egy boltba, venni egy üveg kólát, pláne, ha életfogytiglannal kerülnék be egy börtönbe. És Andy mégse adta fel! Az a remény, ami benne volt...senki se tudta elvenni tőle. Igazat kell neki adnom, akkor amikor azt mondta, hogy van bennünk valami olyasmi, amit senki se érinthet meg és az a remény. Tim Robbins színészi játékára egyszerűen nincsenek szavak! Lehengerlően játszotta Andy karakterét, csontig hatoltak a szavai és a tettei. Libabőrös lettem tőle és nem a negatív értelemben. Ez körülbelül olyan, mint amikor hallasz egy nagyon jó számot és libabőrös leszel tőle. Na, ez kábé ugyanolyan, csak itt színészetről van szó. Amikor megszólalt, ahogyan a szavakat használta, az arckifejezései és minden. Az én szememben ő egy legenda lett! Én nem szégyellem bevallani, hogy az én szememben még Al Pacinot is leelőzte. Egyszerűen fantasztikus, hogy a karaktere mennyi mindent átvészelt (nem akarok spoilereskedni, vétek lenne ebből a filmből bármiféle poént is lelőni!). Miatta könny is szökött a szemembe, annyira fantasztikus volt. A néző más se tud csinálni az egész film alatt, minthogy Andynek szurkol, hogy minden összejöjjön és amikor meglátja a végkifejletet, akkor pedig a könnyeivel küszködik örömében.
A többi szereplő is nagyon tetszett, Morgan Freeman ismételten csak hozta a formáját, egyszerűen elképesztően játszott, tetszett, hogy ő volt a "narrátor". Clancy Brownhoz tökéletesen illet a rendőrkapitány szerepe, nagyon paráztatós (nem feltétlen horrorra kell gondolni). Az igazgató egy rohadt szemétláda volt, azt a pillanatot vártam, hogy mikor fogják már végre jól megszívatni. Ő a legutáltabb karakterem.
Maga a témája nem semmi, nagyon sok igazság rejlik benne. A börtönéletről egy kegyetlen valóságot mutat be, ami akár tetszik, akár nem, el kell fogadnunk, mert szívünk legmélyén tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sok helyen így mennek a dolgok.
A betétdala pedig leírhatatlanul gyönyörű, akárhányszor végighallgatom, eszembe jutnak a filmben látottak.
Mély nyomot hagyott bennem ez a film, pedig igen ritka az olyan film, ami ennyire "megrázna" és csontomig hatolna. Ez egy tipikusan olyan film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz.
http://kepfeltoltes.hu/130908/tumblr_mhve2jmOth1qa711ao1_500_www.kepfeltoltes.hu_.gif

10/100 megszorozva végtelennel.
5 felhasználónak tetszik: TheDanush, janet7, Kiim, Fanni00, Jody
2013. szeptember 08. 19:45 #10479
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Riddick

Elég lassan indulnak be a csillagszemű kalandjai, de aztán jönnek a fincsi dögök és kezdődik a buli. Az első rész hangulatát éreztem a film közben, szerintem nagyon jó volt a nálam elhasalt második rész után. Néhol kiszámítható a film, de ez semmi rovására nem megy, a dumák jók benne, egyetlen hihetetlen idegesítő dolog volt a filmben, az pedig a női karakter. Rohadtul fölösleges volt és még csak nem is eyecandy. Legalábbis női szemmel nem az. Az előző részekben legalább volt értelme a női színészeknek, most meg csak azt vártam, hogy mikor nyársalják már fel a csajt. Persze esély sem volt rá, az első kettőben persze megmurdeltek. Nah, mindegy... biggrin.gif
10/9
2013. szeptember 08. 22:36 #10480
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Jack Reacher (2012)

Nem volt egy olyan hű de nagy durranás, olyan tipikus Tom Cruise akciófilm.

6.5 / 10

Zambézia (2012/2013)

Nagyon tipikus de nagyon aranyos mese. Tökéletes kikapcsolódásra.smileeee.gif

9 / 10
710 oldal 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!