Még mindig sírva lehet rajta röhögni
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. szeptember 28. 22:39
21 Jump Street
10/10
2013. szeptember 28. 22:58
|
|
ChrisLajbiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 211945 offline
|
Sherlock Holmes - Árnyjáték
2013. szeptember 28. 23:06
Idézet (Dömi26 @ 2013.09.28. 22:34)
Démonok között.
Moziban néztük. Annyira féltem, hogy azt hittem bepisilek
Az év horror filmje... Benne van minden, ami kell, zseniális alkotás.
10/10
Moziban néztük. Annyira féltem, hogy azt hittem bepisilek
10/10
év horror filmje?? egyetértek!
de ez nem akkora dicsőség ebben a mezőnyben főleg ami az idei évet illeti!
2013. szeptember 29. 16:31
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Elfújta a szél (Gone with the Wind) 10/8
2013. szeptember 29. 18:47
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Az igenember
Már láttam párszor, de nem lehet megunni. Most is végig röhögtem. Jim Carrey zseniális színész. Hihetetlen, hogy mindig tudja hozni ugyanazt a nem normális figurát és mégis újat mutat és nem válik unalmassá. Imádom minden filmjét, ahogyan ezt is. Speciel itt a Red Bull-os jelenet visz mindent.
1O/1O
Már láttam párszor, de nem lehet megunni. Most is végig röhögtem. Jim Carrey zseniális színész. Hihetetlen, hogy mindig tudja hozni ugyanazt a nem normális figurát és mégis újat mutat és nem válik unalmassá. Imádom minden filmjét, ahogyan ezt is. Speciel itt a Red Bull-os jelenet visz mindent.
1O/1O
2013. szeptember 29. 19:01
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
A Kelet (2013)
Most néztem meg és eléggé vegyes érzelmeim vannak a film iránt. Bár szeretem az ilyesmi filmeket, amiken el tudok gondolkodni, de ez már nekem is túl sok volt. Kicsit dokumentum film szaga volt az egésznek, és a környezetszennyezés káros dolgait akarta bemutatni. Nem tudom, igazából nem volt rossz, nem arról van szó, de sok rész maradt lezáratlan, meg voltak olyanok amik nagyon érthetetlenek voltak benne. A szereplőgárdával nem volt semmi bajom, sőt Alexander volt a kedvencem (ez nem is kérdés), Ellent pedig már amúgy is nagyon szeretem. Többször biztos, hogy nem fogom megnézni, ez olyan egyszer nézendő volt, de, mint mondtam nem volt rossz.
10/10
Most néztem meg és eléggé vegyes érzelmeim vannak a film iránt. Bár szeretem az ilyesmi filmeket, amiken el tudok gondolkodni, de ez már nekem is túl sok volt. Kicsit dokumentum film szaga volt az egésznek, és a környezetszennyezés káros dolgait akarta bemutatni. Nem tudom, igazából nem volt rossz, nem arról van szó, de sok rész maradt lezáratlan, meg voltak olyanok amik nagyon érthetetlenek voltak benne. A szereplőgárdával nem volt semmi bajom, sőt Alexander volt a kedvencem (ez nem is kérdés), Ellent pedig már amúgy is nagyon szeretem. Többször biztos, hogy nem fogom megnézni, ez olyan egyszer nézendő volt, de, mint mondtam nem volt rossz.
10/10
2013. szeptember 29. 19:03
|
|
Bettykeh Barócsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199668 offline
|
Végzet ereklyéi-Csontváros
2013. szeptember 30. 09:45
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Insidious /2010/
Nagyon jól indult, érdekes és félelmetes volt, de aztán nekem valahogy már a vége felé nem tetszett. Nekem nem jött be ez a gyerek dimenziókat ugrik álmában dolog. De ettől függetlenül tényleg nem volt olyan rossz, kíváncsi vagyok a második részére.
7*10
A hallgatás szabálya * The Company You Keep /2012/
Szeretem az ilyen jellegű filmeket, ez is érdekes volt. Shia LaBeouf (
) őszintén imádom a srácot, nagyon tehetséges.
Viszont attól herótom van, hogy ahová csak nézek Anna Kendrick-et látom
Nem tudom mit esznek ezen a nőn, színészi tehetsége a nulla alatt, de azért mindenhová benyomják. Nekem igen is sokat rontott az összképen, ez a nő nem volt odavaló, bár őszintén nem tudom melyik filmbe való az ilyen.
6*10
Chucky Átka * Curse Of Chucky /2013/
Szerintem ez a film mindig is olyan kis gagyi volt. Egyszerűen én mindig elröhögtem magam mikor ennek a filmnek a sztoriját meghallottam
Ez az új rész nem volt rossz, szerintem kimondottan erős volt, de még mindig nem tudom ezeket filmnek nevezni, nekem ez még mindig túl röhejes
5*10
Itt a vége * This Is the End /2013/
Hogy ez mekkora film! Kicsit szkeptikusan álltam hozzá, ráadásul nem volt kedvem vígjátékot nézni, de mivel már olyan régóta terveztem muszáj volt már megnézzem, és milyen jól tettem.
Ez a film is tipikusan olyan, hogy valakinek bejön és viccesnek találja majd valaki pedig megbotránkozik rajta. Én az első tábort erősítem.
Teljesen megával ragadott pedig alapból biztos nem tetszett volna, nem tudom mi az a plusz ami ennyire hatott rám! De imádom!
10*10
Nagyon jól indult, érdekes és félelmetes volt, de aztán nekem valahogy már a vége felé nem tetszett. Nekem nem jött be ez a gyerek dimenziókat ugrik álmában dolog. De ettől függetlenül tényleg nem volt olyan rossz, kíváncsi vagyok a második részére.
7*10
A hallgatás szabálya * The Company You Keep /2012/
Szeretem az ilyen jellegű filmeket, ez is érdekes volt. Shia LaBeouf (
Viszont attól herótom van, hogy ahová csak nézek Anna Kendrick-et látom
6*10
Chucky Átka * Curse Of Chucky /2013/
Szerintem ez a film mindig is olyan kis gagyi volt. Egyszerűen én mindig elröhögtem magam mikor ennek a filmnek a sztoriját meghallottam
Ez az új rész nem volt rossz, szerintem kimondottan erős volt, de még mindig nem tudom ezeket filmnek nevezni, nekem ez még mindig túl röhejes
5*10
Itt a vége * This Is the End /2013/
Hogy ez mekkora film! Kicsit szkeptikusan álltam hozzá, ráadásul nem volt kedvem vígjátékot nézni, de mivel már olyan régóta terveztem muszáj volt már megnézzem, és milyen jól tettem.
Ez a film is tipikusan olyan, hogy valakinek bejön és viccesnek találja majd valaki pedig megbotránkozik rajta. Én az első tábort erősítem.
Teljesen megával ragadott pedig alapból biztos nem tetszett volna, nem tudom mi az a plusz ami ennyire hatott rám! De imádom!
10*10
2013. szeptember 30. 19:16
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Boot Camp (2008)
Hát nem egy egyszerű film, személy szerint engem eléggé megrázott. Főleg, ha belegondolok, hogy ilyen táborok valóban léteznek. Borzasztó.
A film maga tetszett, és Mila alakítása is nagyon jó volt.
10/9
Sleepy Hollow (1999)
Fantasztikus, nagyon tetszett. Johnny itt is zseniális volt. Olyan muris arcokat tudott vágni, hogy az valami eszméletlen. Nagyon jókat szórakoztam rajta.
Christina Ricciért valamiért sosem voltam oda, de itt kedveltem, jól játszott. Nagyon jó volt a látványvilág, maga a film pedig nagyon Tim Burton
10/10
Hát nem egy egyszerű film, személy szerint engem eléggé megrázott. Főleg, ha belegondolok, hogy ilyen táborok valóban léteznek. Borzasztó.
A film maga tetszett, és Mila alakítása is nagyon jó volt.
10/9
Sleepy Hollow (1999)
Fantasztikus, nagyon tetszett. Johnny itt is zseniális volt. Olyan muris arcokat tudott vágni, hogy az valami eszméletlen. Nagyon jókat szórakoztam rajta.
10/10
2013. október 05. 13:04
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Gravitáció
Én még életemben nem láttam Sandra Bullockot ilyen jól játszani. És az egész vizuális élményt... Valahogy egyszerre minimalistán egyszerű és lélegzetelállítóan látványos és gyönyörű.
Tessék befizetni a 3D-re, vagy akár az IMAX-ra, ha a közelben van az is. Nem viccelek. Ez egy élmény.
11/10 - pedig én ilyet ritkán mondok.
Én még életemben nem láttam Sandra Bullockot ilyen jól játszani. És az egész vizuális élményt... Valahogy egyszerre minimalistán egyszerű és lélegzetelállítóan látványos és gyönyörű.
Tessék befizetni a 3D-re, vagy akár az IMAX-ra, ha a közelben van az is. Nem viccelek. Ez egy élmény.
11/10 - pedig én ilyet ritkán mondok.
2013. október 05. 13:40
|
|
m1lky-w4yvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.04. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 212940 offline
|
Eredet. És nagyon tetszett!!
Benne van minden, ami egy jó filmhez kell: jó forgatókönyv, remek szinészek, jó dinamika, lebilincselő történet és még sorolhatnám.. Egyszerűen 10/10-es.
Aki nem látta, nézze meg, de aki egyszer látta, még annak is tartogathat új dolgot az újranézés.
2013. október 05. 14:22
Hangover 3- Másnaposok 3.
Nem értem, hogy miért húzza le mindenki, nekem nagyon tetszett. Be kell vallani, nem a trió legjobb része, de ez is fantasztikus! Az egész már csak Bradley Cooper miatt megérte, hiszen elképesztően dögös pasi, Alan meg Mr. Chow pedig... ugyanolyanok, mint voltak.
Bár Stu-t még mindig nem bírom elviselni jó film... de azt le kell szögezni, hogy se Ke$ha se Britney nem szerepelnek benne!
Mielőtt valaki csak ezért nézné meg.
Bár az utolsó rész már inkább akció lett, mint vígjáték nekem nagyon tetszett és sajnálom, hogy nem lesz több, de már nem lehet többet kihozni belőle.
10/10
Nem értem, hogy miért húzza le mindenki, nekem nagyon tetszett. Be kell vallani, nem a trió legjobb része, de ez is fantasztikus! Az egész már csak Bradley Cooper miatt megérte, hiszen elképesztően dögös pasi, Alan meg Mr. Chow pedig... ugyanolyanok, mint voltak.
Bár az utolsó rész már inkább akció lett, mint vígjáték nekem nagyon tetszett és sajnálom, hogy nem lesz több, de már nem lehet többet kihozni belőle.
10/10
2013. október 05. 14:52
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Coco Chanel (Coco avant Chanel) 10/8
Lopom a sztárom (The Bling Ring) 10/5
Lopom a sztárom (The Bling Ring) 10/5
2013. október 05. 21:37
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Thor (2011)
Ma néztem meg és kettős érzelmeim vannak e felé. Először is már régóta meg akartam nézni, mert nagyon érdekelt. Igazából nem volt vele nagy gondom, a történet adott volt, a szereplők kiválóan teljesítettek. A nagy gondom, inkább a grafikával volt. Néhány helyen annyira olcsónak látszott, pedig Marvel film, meg nem is régi, sőt. Nem értem, hogy miért nem figyelnek ilyen apró részletekre. Na meg az a színes híd, hát attól kész voltam. De, mint mondtam a szereplőkkel meg voltam elégedve. Chris ismét hozta a formáját, de a nagy favoritom akkor is Tom maradt. Imádom/imádtam az ő személyiségét, meg mindent, ami hozzá kapcsolódott. Nagyon jól játszotta Loki szerepét, így már miatta sem adhatnám meg az 5-ös eredményt, csak is többet.
9/10
Ma néztem meg és kettős érzelmeim vannak e felé. Először is már régóta meg akartam nézni, mert nagyon érdekelt. Igazából nem volt vele nagy gondom, a történet adott volt, a szereplők kiválóan teljesítettek. A nagy gondom, inkább a grafikával volt. Néhány helyen annyira olcsónak látszott, pedig Marvel film, meg nem is régi, sőt. Nem értem, hogy miért nem figyelnek ilyen apró részletekre. Na meg az a színes híd, hát attól kész voltam. De, mint mondtam a szereplőkkel meg voltam elégedve. Chris ismét hozta a formáját, de a nagy favoritom akkor is Tom maradt. Imádom/imádtam az ő személyiségét, meg mindent, ami hozzá kapcsolódott. Nagyon jól játszotta Loki szerepét, így már miatta sem adhatnám meg az 5-ös eredményt, csak is többet.
9/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

3 felhasználónak tetszik: