Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 13. 11:40 #10501
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Harry Potter és a Halaál Ereklyéi part 1

A filmet még mindig nagyon szeretem, ezen az érzésen az idő nem tud fogni. Amit magánál a filmnél jobban szeretek, az a zene, Alexandre Desplat olyan gyönyörűséges melódiákat szerzett hozzá! *-*

10/8
9 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Lady Suzy, Jody, LexiCobain, Sztár Mániás, iannina, Effy.01, Reija
2013. szeptember 13. 14:52 #10502
- törölt felhasználó -    
Percy Jackson: Szörnyek tengere

Úgy néztem meg a filmet, hogy előtte nem olvastam a könyvet, így nem ért semmi csalódás az esetleges eltérések miatt. Nagyon tetszett a film, talán még jobban is, mint az első. Már csak Tyson heart.gif miatt megérte megnéznem, mert szegénykém annyira édes és jólelkű volt, csak mindenki félreértette.
Aki azonban nagyon meglepett, az Leven Rambin volt. Bevallom nem kedvelem a hölgyeményt, de ebben a filmben ettől el tudtam vonatkoztatni és egészen megkedveltem Clarisse-t. Az elején idegesített egy kicsit, de a végére tényleg megkedveltem.
Grover megint hozta a formáját, tőle már megszokott, hogy csinál valami hülyeséget. rohog.gif
Luke wub.gif hiába gonosz, egyszerűen nem tudom nem szeretni. Ez is Jake hibája, miért kell ennyire cukinak lennie. smileeee.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, AmyVie
2013. szeptember 13. 20:25 #10503
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Blue Jasmine (2013)

Woody Allen utóbbi években készített filmjei közül egyik sem jött be 100%-osan, ez viszont most telitalálat lett szerintem. A várakozásaimat is sikerült felülmúlnia, mert nehezebb és drámaibb lett, mint amire számítottam. Persze tele volt humorral, már csak a főhősnő zseniálisan megírt figurája jóvoltából, meg úgy az egész alaphelyzetből adódóan is.
Cate Blanchett briliáns teljesítménye felől nem voltak kétségeim, ez az egyik legjobb eddigi alakítása, nem is emlékszem mikor kapott utoljára ennyire összetett, izgalmas és szórakoztató karaktert. Hiányzott már tőle egy ilyen. Még kicsit korán van ehhez, de mégis nagyon remélem, hogy jövőre neki szavazzák meg a női főszereplői Oscart. Szerencsére a legtöbb helyen eddig ugyanebbe a véleménybe botlottam. A többi szereplőre sem lehet panasz, a prolibb testvért Sally Hawkins remekül hozta, de a rövid játékideje ellenére Andrew Dice Clayt is ki kell emelnem.
Összességben abszolút pozitív a benyomásom a filmről, nagyon hangulatos az egész, és amellett, hogy szinte végig erős a komikus vonal, valahol mégis szomorú nézni a karakter sorának az alakulását, különösen a történet vége felé haladva. A záró képsor is mindenképpen emlékezetes marad.

9/10
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. szeptember 14. 15:56 #10504
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Halálsoron
Elgondolkodtató...nagyon is. Annyi igazság és elgondolkodtató mondat van benne. Ilyet még nem is nagyon láttam. Egyszerűen hihetetlen! Életem során már több ezer filmet megnéztem, de eddig még nem nagyon találtam olyat, ami ennyire megérintett volna. Körülbelül azt érzem, mint a Remény rabjai után, csak ez az alkotás egy még mélyebb nyomot hagyott bennem. Ha visszaemlékezek a filmre, még mindig könny szökik a szemembe. Ezt a filmet nem lehet feldolgozni.
Alapjába véve a történet nagyon szomorú, teljes mértékben igazságtalan. Nem értem, miért és hogyan, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy egy olyan jólelkű és nagyszerű embert, mint Johnt, hogy végezhettek ki. Amikor legelőször megpillantottam Johnt, azonnal megszerettem, volt valamiféle kisugárzása, ami miatt azt gondoltam, hogy ez az ember csupa szív és még a légynek se tudna ártani. Akinek csak tudott, segített és mit kapott a szeretetéért cserébe? Igen, pontosan azt. Fantasztikus ember volt és Michael pedig istenien alakította, teljesen átadta magát John Coffey - tudjátok, "mint a kávé, csak nem úgy írják" smileeee.gif - karakterének. Nyugodjon békében szegény Michael, egy fenomenális színészt vesztettünk el.
Aki még nagyon tetszett az Doug Hutchison volt, aki Percy bőrébe bújt. Higgyétek el, nem olyan könnyű egy szemétláda karaktert eljátssza, kell hozzá valamiféle ridegség, ami kiül az arcára és ami miatt utálod, azonban azért drukkolsz, hogy megváltozzon és jót cselekedjen. Leírhatatlan, hogy mennyire ügyes volt a filmben, le a kalappal előtte, minden elismerésem az övé.
Őszintén? Az utolsó egy órát végigsírtam. Hatalmas lelkierő kell ahhoz, hogy egy könnycsepp nélkül végignézd a filmet. Most nézzetek hülyének, de aki már látta, az nagy valószínűséggel érti, hogy miről beszélek. A film legszebb pillanata ez a jelenet volt. Nagyon durva, hogy mennyire igaza volt Johnnak velünk, emberekkel kapcsolatban. Nagyon tisztán látta a dolgokat, sőt ő volt az, akinek a világ fájdalmát a hátán kellett cipelnie, neki kellett a sok fájdalmat elviselnie, mindezt miért? A kegyetlenség miatt. A végét pedig végig se akartam nézni, annyira összetört.
Meglepett, de a zene annyira nem érintett meg, bár ez lehet azért volt, mert inkább a monológokra és a párbeszédekre koncentráltam.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1xabuIvhB1rsj1bjo1_500.gif

10/10 megszorozva végtelen plusz végtelennel.
8 felhasználónak tetszik: Jody, janet7, Fanni00, TheDanush, Kiim, Reija, benyaw93, sMokEe.cLouD
2013. szeptember 15. 10:22 #10505
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Egy gésa emlékiratai (Memoirs of a Geisha) - 2005

Körülbelül egy - másfél éve porosodott már a polcomon Arthur Golden könyve, amikor úgy döntöttem: kiszabadítom börtönéből és megismerkedek a gésák életével. Amint elkezdtem olvasni a könyvet, szabályosan képtelen voltam letenni, így hamar a végére értem és elhatároztam, hogy a filmet is megnézem. Az igazat megvallva: több száz könyvet olvastam már életemben, imádom a könyveket, de ez a könyv valahogy más volt, mint az eddigiek, pedig olvastam már magával ragadó történeteket. Különleges érzés volt megismerkedni a japán kultúrával, melyet sajnos oly' kevéssé ismertem és mégis nagyon megfogott, éppen ezért írtam cikket a gésákról, így igaza volt annak, aki azt mondta, hogy a könyvre alapoztam az írásomat.

A történet csodálatos, megéri megnézni újra és újra, viszont mindenkinek javaslom, hogy a könyvet is vegye bele a repertoárba, mert úgy rengeteg új ismerettel gazdagíthatja tudását. Természetesen időigényes a film is, mivel 140 percet nem könnyű végigülni, de ha az ember elszánt aziránt, hogy érdekli a történet, akkor fel sem tűnik, hogy milyen hosszú, hiszen minden perce élvezetes és értékes.
A kérdés már csak az, hogy hogyan értékelném? Egyértelműen tökéletes:

10/10
6 felhasználónak tetszik: Kazuo, duracell, Kiim, Reija, Effy.01, AmyVie
2013. szeptember 15. 12:00 #10506
- törölt felhasználó -    
Tengerpart Tini Mozi
Ahhoz képest, amennyit elvártam egy újabb Disney filmtől, nagyon meglepett. Egész jó lett, sőt. A szereplőket remekül választották ki - mondjuk Maia Mitchell nekem nem szimpatikus - és maga a sztori is nagyon jó. A dalok benne pedig pörgősek, és ahhoz képest hogy egyszerű a szövegük, nagyon fülbemászó. happy.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, iannina
2013. szeptember 15. 16:37 #10507
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Deadfall (2012)

Ugye nem rég derült ki, hogy A szürke ötven árnyalatában Charlie Hunnam lesz az egyik főszereplő. Kíváncsi voltam, hogy milyen is más szerepekben (a Sons of Anarchyt már elkezdtem nézni), így akadtam rá a Deadfallra. Külön öröm volt, hogy Eric Bana is játszik benne, pontosabban ő a főszereplő. Nagyon kedvelem az ilyen hangulatú filmeket, és maga a környezet, a havas táj is adott egyfajta nyomasztó érzést a filmnek (pozitív értelemben). Eleinte nekem úgy tűnt, hogy Addison azért öli meg az útjába kerülő embereket, mert nincs más választása, de sokszor választhatott volna más megoldást. Ráadásul a rendőrök ellen is bátran fellépett... azt hittem, hogy az a célja, ne keltsen feltűnést, de hamar kiderült, hogy pont lesz*rja. rohog.gif Charlie karaktere nekem kicsit olyan volt, hogy próbál jó lenni, és kerülni a bajt, de valahogy mindig belekeveredik, ahogyan akkor is, amikor azzal a férfival összeveszett (érdekelt volna, hogy mi lett a sorsa a férfinak). Liza és Jay kapcsolatának alakulása kissé gyors volt, de pont ezért volt kellően izgalmas az egész cselekményvonaluk, több kockázatot vállaltak így, hogy összejöttek. Egyébként a végére már azon mosolyogtam (kicsit morbid vagyok), hogy Addison mennyi potya sérülést szerzett a vége fele magának... levágott ujj, meglőtt láb, amin eleve bicegett, és a végére Jay is pépesre veri. laugh.gif DE Eric Bana még sérülten is dögös volt. rohog.gif

Szóval egy szó, mint száz, tetszett a film, de a vége össze lett csapva. Kíváncsi lennék, hogy Liza és Jay kapcsolata hogyan alakul, a sráctól mit akart a detektív, akit a rendőr csaj említett, illetve, hogy Liza sorsával mi lesz, hiszen ő is ugyanúgy bankot rabolt a bátyával együtt... na mindegy.

10/9
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. szeptember 15. 17:02 #10508
- törölt felhasználó -    
Tengerpart Tini Mozi
Ahogy sok mindenki én is pozitívan csalódtam benne.Igazából Ross Lynch-ről egy kicsivel jobb lett a véleményem,de az Austin&Allyt most is utálom.Maia Mitchell szerintem idegesítő volt benne.Nekem egyáltalán nem a két főszereplő tetszett legjobban,hanem Grace Phipps(Lela). Szerintem a két gonosz elég béna lett.Nem hinném hogy megnézem még valaha.A zenék pörgősek lettek és elég fülbemászók lettek.
10/8 smileeee.gif
http://25.media.tumblr.com/58450d4dda7862e8ad176852692ff84d/tumblr_mqb4y3wxjY1rcjzqqo1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: iannina
2013. szeptember 15. 17:07 #10509
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (Kazuo @ 2013.09.14. 15:56)
Halálsoron

Én is nagyon megimádtam a filmet, mellesleg én is elbőgtem magam rajta.(:

Percy Jackson - Szörnyek tengere
(Percy Jackson: Sea of Monsters)
Nagyon vártam, ezt a filmet, de a moziba nem volt időm elmenni - hogy őszinte legyek örülök, hogy nem jutottam el a moziig, mert ez az első rész után elég gyenguszka volt. Most délután megnéztem a filmet, és majdnem elaludtam rajta, azon gondolkodtam folyamatosan, hogy mikor lesz vége. Néha röhögtem a filmen, de csak is Grover miatt, ez a Luke pedig annyira irritáló volt, hogy azt le se tudnám írni, pedig Jake Abelt nagyon is kedvelem. Egy tízes skálán ötöt kapna, de ezt is csak jóindulatból.
http://static.tumblr.com/8brw6es/nQ3llv5ze/jamescute.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2013. szeptember 15. 19:03 #10510
- törölt felhasználó -    
A Nagy Gastby- The Great Gastby (2013)
10/
8
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. szeptember 15. 19:05 #10511
eniblek
eniblek
visszatérő vendég
Hozzászólás: 179
Azonosító: 207942
Hotel Transylvania! Olyan aranyos és vicces film! Imádom! heart.gif
2013. szeptember 15. 21:12 #10512
- törölt felhasználó -    
The Call
Jesszus isten. Kábé' ez a reakcióm erre a filmre. A helyzet az, hogy nagyon mondták nekem apuék, hogy hú ezt ne nagyon akarjam megnézni, mert bef*sok, de hát persze, hogy nem hallgattam senkire, megnéztem. Lehet nem kellett volna. Alapvetően ilyen izgalmas és akció dús filmet nem nagyon találni, de tény, hogy elmebeteg. Olyan pszicho-thriller féle húzódik. Az tuti, hogy lelkiekben nagyon megnyúzza az embert, legalábbis egy nőt biztos. Egyébként Halle Berry alakítása fantasztikus volt, eszméletlen a nő. Csak a félelem és a durva jelenetek miatt kap ez a filmecske. 10/8-at. blush.gif

A Nagy Nap
Nagyon aranyos! laugh.gif Olyan kis limonádé, vicces, sablonos romantikus vígjáték, de én az ilyeneket egyszerűen n e m t u d o m megunni! De Niro hatalmas volt benne, Amanda Seyfried kisasszony - akinek amúgy nem volt nagy szerepe - pedig... heart.gif 10/10
2013. szeptember 16. 07:53 #10513
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Köpök a sírodra 2 * I Spit on Your Grave II. /2013/
Az első rész engem nagyon sokkolt. Maga a történet is "borzalmas" már csak látni is rémes ilyet, nemhogy átélni.
De ez a második rész, hát nem is tudom, kegyetlenebb volt, maga a kínzások, de igazából engem ez már annyira nem fogott meg.

4*10

Gyilkos vágyak * Passion /2012/
Ezerszer láthattunk már ilyen sztorit. És a leszbikus szállal próbálták erről elterelni a figyelmünket, de szerintem nagyon fölösleges volt.
Rachel McAdams ( heart.gif ) félelmetesen jó volt, le a kalappal.
Viszont most jöttem rá, hogy Noomi Rapace-et soha az életben nem fogom megkedvelni. Egyszerűen nem tetszik a játéka, ráadásul van benne valami ami taszít.

6*10

Horrora Akadva 5 * Scary Movie 5 /2013/
Ez viszont siralmas volt. Olyan szinten megszégyeníti az első részt, hogy azt elmondani sem tudom!
1*10

Elysium - Zárt világ * Elysium /2013/
Nagyon vegyes érzéseim vannak. Én nagyon nem ezt vártam. Tudom, a District 9 rendezője készítette és én attól a filmtől eleve falnak megyek, de mindképpen akartam ennek a filmnek egy esélyt adni. Már csak Matt Damon ( heart.gif ) miatt is aki egyszerűen fantasztikus színész, imádom!
Jó volt, jó volt, de nem ülnék be rá újra moziban, sőt, még szerintem itthon sem nézném meg többet.

7*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kazuo
2013. szeptember 16. 11:19 #10514
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Brooklyn arcai (The Narrows,2008)

Hiába Kevin Zegers és Sophia Bush ez igencsak gyöngécske volt blush.gif Egy filmnél amiben már a zene is irritál túl sok jóra nem számítok blush.gif

10/3

Csempészek (Contraband,2012)

Ez már sokkal jobban tetszett smileeee.gif Mark Wahlberg-ben most sem csalódtam,már nagyon várom,hogy láthassam a 2 Kaliberben laugh.gif Nem volt túl izgalmas vagy annyira kiemelkedő film,de nem volt rossz smileeee.gif Kate Beckinsale-nek ez a hajszín nem áll jól.Olyan gyönyörű nő pedig blush.gif

10/8

Zsenikém - Az ügynök haláli (Get Smart,2008)

Lehet,hogy nem kellett túl sok ész ezekhez a szerepekhez,meg nem is olyan film ami Oscart érdemelne de nekem tetszett,jókat szórakoztam rajta laugh.gif Talán mondanom sem kell,hogy csak és kizárólag Dwayne Johnson miatt néztem meg laugh.gif Tudom kezdek unalmas lenni,de még van bőven filmje amit megakarok nézni rohog.gif Már maga ahogy megjelent az elején... drool.gif Emellett Anne Hathaway-t is bírom és bár nem tartozik a kedvenceim közé Steve Carell legtöbb filmjén is elszoktam lenni.Bár a 40 éves szüzet még mindig nem bírom blush.gif

10/7,5

Csend (The Quiet,2005)

Thriller?Ez?Komolyan? 110.gif Ennek nem hogy a Thrillerekhez,de semmi máshoz köze nem volt.A Mellékhatás után azt hittem idén már rosszabb filmet nem látok,de ez bizonyítja,hogy messze még az év vége dry.gif Végig se bírtam nézni,semmi értelme nem volt,egyetlen pozitívat nem tudnék mondani ezzel kapcsolatban dry.gif David Gallagher miatt néztem volna meg eredetileg,de amúgy is csak kb 3-4 jelenetben szerepelt és abban sem ért semmit sem..

10/-1
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. szeptember 16. 17:16 #10515
Effy.01
Effy.01
original vampire ♔

StátuszCan't, can't, can't. I'm so sick of that word it makes me want to vomit.
Hozzászólás: 1155
Azonosító: 208769
This Is Us
Másabbra számítottam, de kellemesen csalódtam. Egy percét sem untam a filmnek, jókat nevettem rajta és a zenék is klasszak voltak. A srácokat, pedig ha lehet még jobban megszeretettem.
10/8

Harry Potter és a Halál ereklyéi II.
Az egyik kedvenc HP filmem. biggrin.gif
10/9.5
2 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Hayley.5
2013. szeptember 16. 18:15 #10516
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Hajsza a győzelemért / Rush

Úristen! - Körülbelül ez volt az első reakcióm. Rég találkoztam már ilyen elképesztően lebilincselő filmmel. Minden percét imádtam. Eddig is szerettem a Forma-1-et, de ezután csak nőtt a szememben. Daniel Brühl a Becstelen Brigantykban is felkeltette az érdeklődésem, Niki Lauda megformálójaként tökéleteset alakított. Chris Hemsworth szokás szerint teljesített, nem csalódtam. Egy igazi, tanulságos, elgondolkodtató és egyben szívhez szóló. Hans Zimmer "varázslata" a legmegfelelőbb momentumban csendült fel.

10/10*
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. szeptember 17. 16:36 #10517
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Démonok között (The Conjuring) 10/9
1 felhasználónak tetszik: benyaw93
2013. szeptember 17. 18:12 #10518
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Teen Beach Movie (2013)
10/8

Tipikus Disney film, de a jobbik fajtából, nekem kifejezetten tetszett. biggrin.gif És íme az egyik legjobb zene a filmben! thumbsup.gif
2013. szeptember 17. 20:21 #10519
- törölt felhasználó -    
Harry Potter 7/2 vampire.gif
2 felhasználónak tetszik: Jody, Music1
2013. szeptember 18. 10:26 #10520
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Place Beyond the Pines (2012)

A film felére rájöttem,hogy összekevertem a The Baytown Outlaws-sel mert arra voltam kíváncsi,de akkor már úgy voltam vele végig nézem.Olyan közepes film volt,persze Ryan és Bradley is jók voltak szokásukhoz híven,mégis kicsit lassúnak éreztem.Egy ponttal többet adok rá mint eleinte akartam a 15 évvel későbbi jelenetekért.Az kicsit feldobta a filmet blush.gif

10/6
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
710 oldal 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!