Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. szeptember 18. 16:39
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mivel anno a Harry Potter filmeket illetően leragadtam a 3.-nál, illetve a 4.-nél, de az nem tetszett, ezért a többiben már nem bíztam, most bepótoltam
Újranéztem a 4.-et is és ahhoz képest, hogy úgy emlékszem utáltam, most nagyon tetszett, ahogy az 5. is, mindkettő 9/10. A 6. kicsit túl szappanopera meg tinidráma lett, az utolsó fél óra nem, az viszont az életkedvem vette el
Szóval ez 7/10 mondjuk. A 7/1 kicsit lapos, legyen 8/10. A 7/2 meg szinte tökéletes, csak túl sokan hiányoztak belőle, a végére pedig még többen és ez nem tett jót a lelkivilágomnak mwahha
9/10.
Részben hülye voltam, hogy a 4. után feladtam anno, de jó volt így egymás után a sok újdonság
Részben hülye voltam, hogy a 4. után feladtam anno, de jó volt így egymás után a sok újdonság
2013. szeptember 18. 19:38
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (janet7 @ 2013.09.18. 16:39)
Engem a kezdetben idegesített az egész HP mizéria, és csak később "öreg" fejjel szippantott be. Emlékszem, az első rész után felcsúszott szemöldökkel ültem a képrenyő előtt hogy "ez az a nagy szám film?!". Aztán most meg pont újra olvasom a könyveket.. a munkahelyemen díjazzák.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. szeptember 18. 19:38
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Vissza a jövőbe 1.
Örök kedvenc
Örök kedvenc
2013. szeptember 19. 08:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
A Single Shot (2013)
Istenem mond mit ártottam amiért ilyen unalmasnál unalmasabb filmeket érdemlek??A hét pszichopata és a si-cu után úgy gondoltam Sam Rockwell-re érdemes figyelni,de ő hiába is próbálkozott ez a film egy nagy nulla volt
10/0
Toy Story - Játékháború (1995)
Ez viszont lekötött
Úgy látszik mától csak meséket lehet néznem
Aranyos kis mese,Woody-n annyit nevettem,olyan kis szerencsétlen volt,ebben emlékeztet valakire
10/10
Istenem mond mit ártottam amiért ilyen unalmasnál unalmasabb filmeket érdemlek??A hét pszichopata és a si-cu után úgy gondoltam Sam Rockwell-re érdemes figyelni,de ő hiába is próbálkozott ez a film egy nagy nulla volt
10/0
Toy Story - Játékháború (1995)
Ez viszont lekötött
10/10
2013. szeptember 20. 08:33
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Felkoppintva (Knocked Up,2006)
Többen mondták nekem,hogy ez milyen jó film..Na nekem nem az
Szereplők: Katherine Heigl:hiába kedvelem ezt a nőt annak ellenére is mennyien bántják,mert én szeretem a filmjeit,de ez az egyik legrosszabb amit tőle láttam,az alakítása sem ért sokat
Leslie Mann: Ő miatta ért valamit ez a film
Szép nő,és bár a karaktere néha hihetetlen bunkó volt a férjével mégis majdnem az egyetlen lett akit bírtam
Paul Rudd:Hozta a szokásos formáját,se több,se kevesebb,nekem ez is elég
Jonah Hill: Az ilyen viselkedése nekem már a SuperBad-ben is sok volt
Seth Rogen:Mint ember szimpatikus,a szeméből csak úgy árad a barátság,de mint színész gyönge és még mindig nem tudok nevetni rajta
Bár az eddigi filmjei közül még itt volt a legszimpatikusabb
Film: Maga a történet tetszett,de Ben baráti társaságának a viselkedései nálam nem nyerőek főleg Jason Segel-é,ő sem valami vicces fazon.A legtöbb poén siralmas volt,de néha azért sikerült nevetnem..Mondjuk ez egyedül a szülési jelenet volt.Kb én is így fogok viselkedni majd
10/4 - egyszer meglehet nézni
Többen mondták nekem,hogy ez milyen jó film..Na nekem nem az
Jonah Hill: Az ilyen viselkedése nekem már a SuperBad-ben is sok volt
Seth Rogen:Mint ember szimpatikus,a szeméből csak úgy árad a barátság,de mint színész gyönge és még mindig nem tudok nevetni rajta
Film: Maga a történet tetszett,de Ben baráti társaságának a viselkedései nálam nem nyerőek főleg Jason Segel-é,ő sem valami vicces fazon.A legtöbb poén siralmas volt,de néha azért sikerült nevetnem..Mondjuk ez egyedül a szülési jelenet volt.Kb én is így fogok viselkedni majd
10/4 - egyszer meglehet nézni
House Of Wax
2013. szeptember 20. 11:53
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A nagy nap / Tha Big Wedding (2013)
Tudom, hogy az IMDB-n csak 5,3-as a film, ezért kicsit vonakodtam is megnézni, pedig így utólag felesleges volt félni attól, hogy vacak lesz.
Robert De Niro, Diane Keaton és Susan Sarandon zseniálisak voltak, vitték az egész filmet a hátukon, mondjuk igaz, hogy másoknak annyira nem is jutott "történet". Amin kicsit meglepődtem, hogy az elméleti főszereplők milyen keveset voltak jelen!
Én azt mondom, hogy egy esős vasárnap délutáni film, ami lehet nevetni is de inkább csak olyan átlag, semmi hirtelen fordulat vagy váratlan esemény nincsen, a szövegek sem lettek olyan hűdejól megírva (vagy csaak a szinkron volt vacak?). Mindenesetre a 3 fentebb említett briliáns színész így is kihozta a karakteréből a maximumot!
6,5 / 10
Vasember 3 / Iron Man 3 (2013)
IMÁDTAM! R.D.J. zseniális mint mindig és a történet is tetszett, volt benne spiritusz és volt benne egy jó kis lezárás. Kerek volt az egész!
10 / 10
Star Trek Sötétségben / Star Trek Into Darkness (2013)
Nem is tudok mit írni, már annyira vártam a filmet, hogy majd kibújtam a bőrömből mikor kijött DVD minőségben és most végre megnéztem és természetesen nem csalódtam. Szerintem hozta a színvonalat, a színészek egytől egyig zseniálisan játszottak. Ami nekem egy kis csalódás volt az a "nagycsata" rész, ettől kicsit többet vártam de így is lenyűgözött az egész, szokás szerint.
9,5 / 10 (az a fél pont a csatánál veszett el... :/)
Tudom, hogy az IMDB-n csak 5,3-as a film, ezért kicsit vonakodtam is megnézni, pedig így utólag felesleges volt félni attól, hogy vacak lesz.
Robert De Niro, Diane Keaton és Susan Sarandon zseniálisak voltak, vitték az egész filmet a hátukon, mondjuk igaz, hogy másoknak annyira nem is jutott "történet". Amin kicsit meglepődtem, hogy az elméleti főszereplők milyen keveset voltak jelen!
Én azt mondom, hogy egy esős vasárnap délutáni film, ami lehet nevetni is de inkább csak olyan átlag, semmi hirtelen fordulat vagy váratlan esemény nincsen, a szövegek sem lettek olyan hűdejól megírva (vagy csaak a szinkron volt vacak?). Mindenesetre a 3 fentebb említett briliáns színész így is kihozta a karakteréből a maximumot!
6,5 / 10
Vasember 3 / Iron Man 3 (2013)
IMÁDTAM! R.D.J. zseniális mint mindig és a történet is tetszett, volt benne spiritusz és volt benne egy jó kis lezárás. Kerek volt az egész!
10 / 10
Star Trek Sötétségben / Star Trek Into Darkness (2013)
Nem is tudok mit írni, már annyira vártam a filmet, hogy majd kibújtam a bőrömből mikor kijött DVD minőségben és most végre megnéztem és természetesen nem csalódtam. Szerintem hozta a színvonalat, a színészek egytől egyig zseniálisan játszottak. Ami nekem egy kis csalódás volt az a "nagycsata" rész, ettől kicsit többet vártam de így is lenyűgözött az egész, szokás szerint.
9,5 / 10 (az a fél pont a csatánál veszett el... :/)
2013. szeptember 20. 18:34
|
|
Music1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 207215 offline
|
Komfortos mennyország Ez egy elég szomorú film, tényleg nagyon izgulsz benne végig, én például idegemben össze-vissza mozgolódtam, hogy találják már meg a gyilkost. Fontosat ezzel most nem mondtam, mert ez az előzetesben is benne van. Csak ajánlani tudom
10/10
2013. szeptember 21. 09:20
Majmok Bolygója (1968)
10/10
10/10
2013. szeptember 21. 15:37
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Harry Potter és a Bölcsek Köve
A hetedik rész komor hangulata után ez a film valamiféle megváltás volt. Ez olyan színes, és 'aranyos' volt.
Ekkor még bírtam Harryt, később már annyira nem, mert idegesített, hogy bunkózott. Számomra Ron volt mindig a fav, az egyik kedvenc jelentem az egész filmben mikor a csirkecombokat tömi magába két kézzel.
A végén azt a Voldis részt nem szeretem, mikor Mógus fejéből nő ki az arca, de amúgy imádom ezt a filmet.
10/10
Én és a hercegem 2
Anyu miatt kezdtem el nézni, mert ő 'szereti'. 20 perc után bealudt. De nem engedte kikapcsolni. Szóval, én közbe befejeztem egy egész olvasmánynaplót, és már sírtam a túlságosan cukrozott, idióta jeleneteken, ami valahogy nem az én gyomromnak való. Lehet, hogy valakinek ez bejön, de nekem túlságosan romantikus volt. Julia Stilest hiányoltam, és az első rész még tetszett is. De ez nagyon nem.
10/6
Neveletlen hercegnő
Nálunk anyu az úr, szóval megint ő választott filmet. De ezt még szeretem is.
Mia néha annyira szerencsétlen, hogy már nem hiszem el, de akkor is röhögök rajta.
10/10
A hetedik rész komor hangulata után ez a film valamiféle megváltás volt. Ez olyan színes, és 'aranyos' volt.
10/10
Én és a hercegem 2
Anyu miatt kezdtem el nézni, mert ő 'szereti'. 20 perc után bealudt. De nem engedte kikapcsolni. Szóval, én közbe befejeztem egy egész olvasmánynaplót, és már sírtam a túlságosan cukrozott, idióta jeleneteken, ami valahogy nem az én gyomromnak való. Lehet, hogy valakinek ez bejön, de nekem túlságosan romantikus volt. Julia Stilest hiányoltam, és az első rész még tetszett is. De ez nagyon nem.
10/6
Neveletlen hercegnő
Nálunk anyu az úr, szóval megint ő választott filmet. De ezt még szeretem is.
10/10
2013. szeptember 21. 16:57
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Percy Jackson- Villámtolvaj
Bessie
2013. szeptember 22. 00:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Dark Shadows/Éjsötét árnyék (2012)
Ezt komolyan gondolták? Mert elsőre én azt mondanám rá, hogy egy paródia, de a rosszabbik fajtából. Telepakolták a kedvenc színészeimmel, Johnny Depp, Eva Green, Chloe Moretz, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, és erre kihoznak belőle egy ilyen valamit. Voltak benne jópofa részek az elején, de kb. végig tátott szájjal néztem, hogy hát ez meg mi a jó isten akar lenni. Unalmas is volt, legalábbis engem nem tudott lekötni. Rég csalódtam filmben ekkorát.
10/2
The East/A Kelet (2013)
Ez viszont tetszett. Kellett egy kis idő, hogy összerakjam a fejemben a képet, hogy most mik is történtek, mert nekem elsőre zavaros volt, de ez legalább lekötött. Úgy elrepült az a két óra, hogy észre sem vettem. A végét mondjuk én máshogy képzeltem volna el és elég sok kérdés maradt számomra megválaszolatlan, de még így sem tudok rosszat mondani róla.
10/8
Ezt komolyan gondolták? Mert elsőre én azt mondanám rá, hogy egy paródia, de a rosszabbik fajtából. Telepakolták a kedvenc színészeimmel, Johnny Depp, Eva Green, Chloe Moretz, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, és erre kihoznak belőle egy ilyen valamit. Voltak benne jópofa részek az elején, de kb. végig tátott szájjal néztem, hogy hát ez meg mi a jó isten akar lenni. Unalmas is volt, legalábbis engem nem tudott lekötni. Rég csalódtam filmben ekkorát.
10/2
The East/A Kelet (2013)
Ez viszont tetszett. Kellett egy kis idő, hogy összerakjam a fejemben a képet, hogy most mik is történtek, mert nekem elsőre zavaros volt, de ez legalább lekötött. Úgy elrepült az a két óra, hogy észre sem vettem. A végét mondjuk én máshogy képzeltem volna el és elég sok kérdés maradt számomra megválaszolatlan, de még így sem tudok rosszat mondani róla.
10/8
2013. szeptember 22. 00:42
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Horrorra Akadva 5. Szerintem jó pofa film lett a poénok a szereplők minden jól el lett találva.Voltak benne nagyon jó részek pl:mikor a porszívok vadul partiztak azon besírtam X'D Mindenkinek tudom ajánlani,aki egy jó lazulós filmet szeretne nézni egy kiadós munka nap vagy suli nap után kikapcsolódni szeretne! 10/10
2013. szeptember 22. 13:39
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Stuck in Love (2012)
El sem hiszem, hogy végre sikerült megnéznem. Egész nyáron ezt a filmet kerestem valami nézhető formátumban és semmit nem találtam, szóval annyira örültem, mikor megláttam, hogy fent van. Nem kellett csalódnom, nagyon tetszett. Igazából nem történt benne szinte semmi érdekes, tudtam, hogy mi lesz a vége, mégis lekötött. Jók voltak a színészek, a zenék, a történet, minden. Többet nem is nagyon tudok mondani.
10/10
El sem hiszem, hogy végre sikerült megnéznem. Egész nyáron ezt a filmet kerestem valami nézhető formátumban és semmit nem találtam, szóval annyira örültem, mikor megláttam, hogy fent van. Nem kellett csalódnom, nagyon tetszett. Igazából nem történt benne szinte semmi érdekes, tudtam, hogy mi lesz a vége, mégis lekötött. Jók voltak a színészek, a zenék, a történet, minden. Többet nem is nagyon tudok mondani.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.