Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 17. 18:37 #10781
- törölt felhasználó -    
Jégkorszak 3.
Szerintem ez a legjobb Jégkorszak-film. A negyedik borzalmas, a második silány, az első jó. De itt van Buck, aki elvinné az egészet a hátán, sőt, megérdemelne egy saját filmet, mint mondjuk Csizmás. Csak jobbat. Annyira jókat nevettem rajta.
9/10

Őrült, dilis, szerelem.
Amikor először láttam, nem igazán nyerte el a tetszésem, mert akkoriban utáltam Emma Stone-t. Most, hogy majdnem minden filmjét láttam, egészen szimpatikus, hogy nem kifejezetten hollywoodi nő, úgy szép, gyönyörű, ahogy van. És nagyon klassz, szórakoztató, vicces film. Az a jelenet pedig Ryan Goslinggal... aah, kell egy saját Gosling. drool.gif
9/10

Perks of Being a Wallflower
Gyönyörű. Vagy ötször láttam. Gyönyörű, még mindig.
9/10
8 felhasználónak tetszik: Kazuo, Alison Lerman, Lady Suzy, House Of Wax, SmileyZ, baisée, Jody, Fanni00
2013. november 17. 19:38 #10782
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A bűn éjszakája

Még egy ilyen sz*r filmet! blink.gif
A film elvileg egy Horror|Sci-Fi|Thriller de inkább katasztrófafilmként definiálnám. Nem vagyok egy nagy szakértő, de nekem 2 szempont elengedhetetlen, hogy élvezzek egy horrort. 1. A jól kidolgozott és izgalmas sztori. Az már csak mellékes, ha látványos is. 2. A szerethető, és ezt ki is hangsúlyozom, SZERETHETŐ karakterek akiknek szurkolhatunk, vajon túlélik e. A történet izgalmasan indult, bár halvány lila gőzöm nincs, hogy attól, hogy egy napra az emberek szabadon, hidegvérrel gyilkolhatnak, rabolhatnak, miért lesz jobb a társadalom és megtisztult a világ. Mert, hogy elmebeteg sorozatgyilkosokat és terroristákat gyártanak, az tuti, de előnyét nem igen látom. A szereplők pedig: A színészeket mind szeretem, de a karaktereik... A film 20. percében már megbizonyosodtam róla, hogy egyik szereplőt sem szívlelem, mivel rekordidő alatt sikerült elidegeníteni magukat a nézőtől, így a film hátralevő idejében kicsit sem izgultam értük, a maradék 60 percben arra kezdtünk fogadni húgommal, ki hal meg előbb.
Ráadásul ennél ellentmondásosabb filmet keresve se lehet találni. A karakterek annyira idióták és ostobák, abszolúte nem úgy viselkednek, mint a továbbra is élni vágyó emberek akik nem szeretnének meghalódni. blink.gif Bekerült a házukba egy ismeretlen ember, aki potenciális gyilkos is lehet, de a család csak úgy elrohan a hatalmas lakásban indokolatlanul, mert ehhez van kedvük. Nem, hogy összegyűlnének egy helyen és bezárkóznának, jaj ugyan, az túl egyszerű lenne... hanem 8 irányba szaladnak. dry.gif Szerencsétlen Ethan Hawk meg a saját lakásában nem tud eligazodni, a vadidegen csóka bezzeg 10 perc alatt a lakás minden zugát feltérképezte.
Megjegyezném, hogy az a hiperszuper, irtómodern és marhadrága biztonsági rendszerük annyi volt, hogy az ajtókra leengedtek egy redőnyt, amit egy kocsi, kb. harminccal ment, de bármiféle nehézség nélkül eltávolította.
A végére pedig bevágnak egy totál értelmezhetetlen hangfelvételt az "irtásról", aminek most semmi értelme nincs és csak a rendező idióta ötlete volt, hogy töltsük ki valamivel a végefőcímet zene helyett, vagy pedig az, hogy lesz második rész. Nagyon remélem, hogy nem mert megeszem a kalapomat. Plusz pont viszont a Badass Lena Headey jelenetért a végén, amikor beverte a szomszéd ribi fejét az üvegasztalba, az nagyon de nagyon kellett. Ettől függetlenül nagyon nem tetszett.
10/3
1 felhasználónak tetszik: dave095
2013. november 17. 20:23 #10783
- törölt felhasználó -    
Az esemény
Nekem úgy ahogy tetszett a film.Egy picit fura volt,de jó film
10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. november 18. 08:31 #10784
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Parkland /2013/
Még 10.-én láttam de nem igazán értettem belőle sokat, szóval meg kellett újra nézzem.
Maga a sztori nem rossz mert engem nagyon érdekelnek az amerikai elnökök, de ez a film valahogy elveszett. Nem vártam én kirobbanóan nagy akció filmet, de azt sem gondoltam volna, hogy ennyire unalmas lesz. Mindenesetre egy nézést megért.

3*10

Fifti-Fifti * 50/50 /2011/
Nagyon sokáig húztam ezt a filmet, mert az alapsztori érdekelt, a két főszereplő pasas szintén, de ott volt egy nagyon nemkívánatos személy (Anna Kendrick) akitől már a víz kiver hacsak meglátom. De úgy voltam vele, hogy Seth Rogen (wub.gif) miatt elviselem a látványát.
Sajnos azt kell mondjam, hogy nem Annácska volt a legrosszabb a filmben. Nagy csalódás volt. Mondjuk nem tudtam eldönteni, hogy szomorú film lesz-e vagy vidám, bár Seth-ből kiindulva azt hittem viccesebb lesz, de ez olyan semmilyen volt. Mondjuk az tény, hogy viccesre se igen lehetett volna megcsinálni, legalábbis az meg morbid lett volna mert a rák minden csak nem vicces.
Joseph Gordon-Levitt viszont ügyes volt, azért egy ilyen karaktert eljátszani nem csak jó színészi tudás de lelki erő is kell szerintem, szóval gratula neki.

4*10

Thor: Sötét világ * Thor: The Dark World /2013/
Huh gyerekek! Tátott szájjal néztem esküszöm!
Nekem az első rész is nagyon tetszett anno, bár tény, hogy abban elég sok töltelék jelenet volt, amivel megjegyzem nekem akkor semmi bajom nem volt. De az, hogy ebben a részben csak a lényeg volt benne, az sokkal jobban tetszett. Valóban jobbra sikerült mint az első rész.
Natalie Portman mint mindig bűbájos volt a képernyőn, de nekem azok a jelenetek mikor a benne lévő gonosz miatt "hallucinált" nem nyerték el a tetszésemet.
Chris Hemsworth ( heart.gif ) egyszerűen tökéletes Thor szerepére. Mikor még az elején nekiállt félmeztelen mosakodni akkor elkezdtem: már megérte eljönni drool.gif
De a legjobban most is Tom Hiddleston azaz Loki tetszett heart.gif Imádom ezt a karaktert, egyszerűen nem bírok betelni vele. Mikor meghalt bevallom elhullajtottam egy könnycseppet, de rá 1 percre rájöttem, hogy kizárt dolog, hogy ennyi legyen, Loki nem olyan, és milyen igazam lett. Viszont az, hogy nem lesz benne a Bosszúállók 2. részében eléggé szíven ütött. Persze tudom, nem sok mindent tehetne a karaktere már ott, de nagyon fog hiányozni nekem onnan.
A látványvilág 3D-ben meg valami fantasztikus volt. Nagyon élveztem az egészet. Kedvem lett volna a vége után ismét beülni rá.
A stáblista előtti rész meg érdekes volt, egyenlőre azzal én sem igen tudok még mit kezdeni, de azt hiszem hamar magyarázatot kapunk majd rá.

10*10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée, Évike12, Lindsay019, Lady Suzy
2013. november 18. 12:28 #10785
- törölt felhasználó -    
ha ennyire lehúzza mindenki a Parkland-et ezért asszem meg kell most már néznem! smileeee.gif
2013. november 18. 16:05 #10786
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Amerikai história X

Megrázó film...vagyis engem személy szerint nagyon megrázott a maga módján. Tökéletesen bemutatta a skinheadek kegyetlen világát és gondolkodásmódját. Nagyon tanulságos darab, sok mondanivalója van, mindenképp ajánlom mindenkinek.
Az igaz, hogy egy kicsit nehezen indul be az egész, az elején egy picit untam is, viszont az utána következő dolgok teljes mértékben kárpótoltak mindenért. Tetszett, hogy a múltat fekete-fehér színben jelenítette meg, így teljesen át tudtam magam adni a hangulatnak. Edward Norton egyszerűen fenomenális volt, ám Furlong alakítása eléggé felejthető volt. Semmivel se vitte előrébb az egészet, viszont Edward színészi játéka minden hibát elfeledtetett.
A legjobban az rontotta el az összhatást, hogy a végét összecsapták. Kaptunk egy nagyon jó felvezetést és köbö öt perc alatt lezárták az egészet. Olyan hiányos, elsietett volt, azt az érzést keltette, hogy a rendező a hasára ütött és azt mondta, hogy "Na jó, vágjuk oda még azt az öt percecskét csak azért, hogy meglegyen 2 óra az egész, utána befejeztük, mert mindjárt bezár a sarki bolt.". Szerintem ha még megtolják fél órával, akkor maga lenne a tökéletesség. Én biztos is, hogy ugyanúgy végignéztem volna, mert még így is maradtak bennem kérdések. Szóval az a legnagyobb hibája a filmnek, hogy befejezetlen.
Összesítve szerintem a filmtörténelem egyik legjobb drámája, ez egy tipikusan látnod kell mielőtt meghalsz darab. Nekem csupán a vége okozott némi csalódást, de egyébként szerintem egy mestermű.

10/9

http://a.pix.ge:81/t/owd65.gif
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Jody, Fanni00, Jolie_77, sMokEe.cLouD
2013. november 18. 16:14 #10787
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
gagyi mami 2 biggrin.gif
2013. november 18. 17:00 #10788
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Óz, a hatalmas (2013)
Ekkorát filmben még életemben nem csalódtam. Nagyon gyenge, sz*r, unalmas volt. Az egész tiszta kiszámítható volt, a számítógépes munka is eléggé olcsó lett. Csak is James miatt akartam megnézni, de már megbántam. Elpocsékoltam az életemből, 130 percet. Szégyen, hogy ilyen munkát is elvállalt, Mila, Rachel és Michelle-el karöltve. Nagyon összecsapott munkát adtak ki a kezükből és unalmas is volt. Az egésznek Aliz csodaországban feelingje volt, csak ott legalább figyeltek a számítógépes munkákra. mellow.gif Nem ajánlom, hogy ezt a művet bárki is meg akarja nézni, mert idő pocsékolás. mellow.gif
10/2
2013. november 18. 17:45 #10789
nagy.dalma
nagy.dalma
visszatérő vendég

StátuszBoldog Mikulást Mindenkinek!:)
Hozzászólás: 142
Csatolások: 3
Azonosító: 202996
Transformers,és az avatar cool.gif
2013. november 18. 18:37 #10790
Darth Trin
Darth Trin
új tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 52
Azonosító: 132194
Violet&Daisy (2009)
2013. november 18. 18:37 #10791
Darth Trin
Darth Trin
új tag
Idézet (Darth Trin @ 2013.11.18. 18:37)
Violet&Daisy (2009)

10/9
2013. november 18. 18:39 #10792
Darth Trin
Darth Trin
új tag
Idézet (Alison Lerman @ 2013.11.09. 20:30)
127 óra
Most, vagy úgy ezredjére. Danny Boyle zseniális rendező, a zenék remekül össze lettek válogatva, James hihetetlen komolyan veszi a szerepét, (meg is érdemelte volna azt a szobrocskát 2 éve) csak úgy, mint a mellékszereplők, akik amúgy összesen 5 percig láthatóak.
A tökéletes példája, hogy egy ember is elég ahhoz, hogy megtartsa a néző figyelmét 90 percen keresztül. A Franco az frankó! Ennyi! meghajolo.gif 
10/10

Egyetértek, remek film, mindenkinek ajánlom!!! 10/10 alap. smileeee.gif
2013. november 18. 18:40 #10793
Darth Trin
Darth Trin
új tag
Idézet (Bessie @ 2013.10.23. 16:33)
The Lone Ranger
Nem vagyok oda a western filmekért, ezért is halogattam a megnézését. Viszont tegnap éjjel rászántam magam. biggrin.gif Először csak néztem, de kis idő múlva azt vettem észre, hogy tetszik a történet, és egyre jobban oda vagyok érte. biggrin.gif Nem kell mondanom, Johnny Depp nagyot alakított, és természetesen Armie is nagyon ott volt. Végig izgultam, és jókat nevettem rajta. Ezt még meg fogom nézni párszor. meghajolo.gif Ja és pici örömmel vettem tudomásul, hogy felismertem William Fitchnert és James Badge Dale-t is, pedig eléggé el voltak "torzítva" ám. Vérbeli western, akcióval és vígjátékkal.
10/10
u.i.: a filmzene is csodálatos volt. Ezt muszáj megemlíteni smileeee.gif

Kicsit szerintem hosszú, és nagyon a látványra mennek rá, moziban érdemes nézni, otthon kevésbé jön át az, ami miatt értelme van. A történet kiszámítható, tipikus kalandfilm, de Hans Zimmer mindig fel tudja dobni a lapos sztorikat. Johnny Depp pedig visszafogotabb pillanataiban élvezhető.
2013. november 18. 18:42 #10794
- törölt felhasználó -    
Ted? De nem bizti... blush.gif
2013. november 18. 18:43 #10795
Darth Trin
Darth Trin
új tag
Idézet (Courtneyy @ 2013.11.17. 18:37)
Jégkorszak 3.
Szerintem ez a legjobb Jégkorszak-film. A negyedik borzalmas, a második silány, az első jó. De itt van Buck, aki elvinné az egészet a hátán, sőt, megérdemelne egy saját filmet, mint mondjuk Csizmás. Csak jobbat. Annyira jókat nevettem rajta.
9/10
Őrült, dilis, szerelem.
Amikor először láttam, nem igazán nyerte el a tetszésem, mert akkoriban utáltam Emma Stone-t. Most, hogy majdnem minden filmjét láttam, egészen szimpatikus, hogy nem kifejezetten hollywoodi nő, úgy szép, gyönyörű, ahogy van. És nagyon klassz, szórakoztató, vicces film. Az a jelenet pedig Ryan Goslinggal... aah, kell egy saját Gosling. drool.gif
9/10 
Perks of Being a Wallflower
Gyönyörű. Vagy ötször láttam. Gyönyörű, még mindig.
9/10

A Perks of Being a Wallflower számomra hataémas csalódás volt. Emma Watson vagány csaj helyett egy visszafogott, kommersz kislány volt. Az, hogy kihagyták Charley nővérének a d4rámáját, és egy szál cigarettát sem szívtak el az egész filmben, szerintem teljességgel elvett a reálisságából. HA az ember nem ismeri a könyvet, akkor talán élvezhető. DE így...
4/10
2013. november 18. 18:44 #10796
Darth Trin
Darth Trin
új tag
Adventureland (2009)
Az első film amiben Kristen Stewart tetszett. Már csak ezért is megéri. Kellemes hétvégi szórakozás, nosztalgikus, élvezetes, humoros. Ajánlom.

7/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. november 18. 20:17 #10797
Fló07
Fló07
új tag

StátuszWe are, who we are
Hozzászólás: 34
Csatolások: 0
Azonosító: 215354
Mama. Jó, de a közepe kicsit uncsi.
2013. november 18. 20:34 #10798
Izé12
Izé12
visszatérő vendég

StátuszIzé12 még nem állította be a státuszát mert ő aszonta'!
Hozzászólás: 470
Csatolások: 60
Azonosító: 188801
A kör c. filmet.
2013. november 18. 21:58 #10799
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Most és századszor is újra, hiszen az egyik nagy kedvencem:

Contact / Kapcsolat
10/10

A legvégén (az utolsó párbeszéd James Woods és Angela Bassett között) a libabőr még mindig végigfut a hátamon - és nem ez az egyetlen ilyen jelenet...
2013. november 18. 22:34 #10800
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (funny18 @ 2013.11.17. 18:25)
Gondolom, hogy melyiket. biggrin.gif Egyszer világossá válik majd számomra is ami most homály. Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok jártas a képregényekben.  sad.gif

A stáblistás jelenetre gondolsz a Gyűjtő-vel? Azzal elvileg utalnak a Bosszúállók folytatására és a Guardians of The Galaxy egyik karakterére, akit ugye láttuk, hogy Benicio Del Toro alakít majd. Nagyon úgy tűnik, hogy a Gyűjtő segít összeszedni Thanosnak (a Bosszúállók stáblistájában feltűnt lila rosszarcúnak biggrin.gif) a 6 követ, amivel el tudja törölni a szuperhősöket többek között biggrin.gif Én sem vagyok (még) egy képregényguru, csak olvasgatok ezt azt és úgy vettem észre, hogy nem teljesen azok történnek, mint a képregényekben... csak ímmel-ámmal fedezhetőek fel párhuzamok.
710 oldal 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!