Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 27. 20:12 #10841
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Lelkes Testcsere (2006)
Kicsit bugyuta film, a témája is eléggé elcsépelt, de a karakterek és a színészi játék kárpótolt.
9/10

Transamerica (2005)
Eszméletlen jó film, kétszer néztem meg egymás után. Megbolondulok Kevin Zegers-ért. blush.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. november 29. 17:35 #10842
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Nagyfiúk 2. (2013)
10/10

Sokkal jobban bejött, mint az első rész. Marha jó film! _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Fanni00, House Of Wax, baisée, SmileyZ
2013. november 29. 22:21 #10843
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
This Is The End (2013)
10/10

Ez is marha jó lett. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. november 30. 07:58 #10844
- törölt felhasználó -    
Anonymus (2011)
Hú. Ez valami kegyetlen érdekes film volt. Bevallom, amikor megláttam Jamie Campbell Bower wub.gif, nevét a stáblistán, már villám gyorsan indítottam el a lejátszást (rohog.gif), de nem valami sok szerepet benne, volt szerepe, igen, de hát nem olyan hú'de'sok. Na mindegy. Egyébként a sztori is érdekesnek tűnt, és az is volt. Jól felépített, egyedi és elgondolkodtató, és szuper karakterekkel. Az eleje-közepe kicsit zavaros volt, mert ide-oda ugráltak az időkkel, de aztán - nagyjából - már minden összeállt. Szóval nekem nagyon tetszett. Elgondolkodtató történet, hogy tulajdonképpen honnan tudjuk, hogy minden úgy történt a múltban, ahogyan ránk maradt? 10/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Grace Benning
2013. november 30. 08:44 #10845
- törölt felhasználó -    
A császárok klubja / The Emperor's Club
Ahhoz képest, hogy nem sokat vártam tőle nagyon tetszett a film. Érdekes volt a történet, volt benne szerelem - bár nem az a tipikus csöpögős film - és kaland is. Leginkább Louis Masoudi karaktere tetszett (Jesse Einsberg, Patrick Dempsey) de a többiek is szimpatikusak voltak. blush.gif

10/8
2013. november 30. 12:05 #10846
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Blöff / Snatch

Kötelező film!! biggrin.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: mse90, Évike12, Tulipán16, sMokEe.cLouD, janet7
2013. november 30. 16:41 #10847
AliceGlam
AliceGlam
visszatérő vendég

StátuszAz ölelés olyan, mint a bumeráng – azonnal visszakapod.
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 200623
A végzet ereklyéi: Csontváros 10/10 biggrin.gif
2013. november 30. 16:54 #10848
niiikiii
niiikiii
little queen. :*

Státusz-
Hozzászólás: 866
Csatolások: 540
Azonosító: 128790
Vissza a jelenbe. Nagy vígjáték smileeee.gif
10/9

Ééés a A vonal másik végén, tipikus romantikus film Jesse Metcalfe főszereplésével smileeee.gif
10/10
2013. november 30. 19:57 #10849
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Hunger Games: Catching Fire / Az éhezők viadala: Futótűz (2013)
Végre! Már annyira idegesített, hogy mindenki isteníti, meg akárhányszor felmegyek Tumblr-re, ott is azt kell olvasnom, hogy ki hányszor látta már, én meg itt szenvedtem, hogy csak ezen a hétvégén juthatok el a moziba. Először is leszögezném, hogy nekem a THG a kedvenc könyvsorozatom, ráadásul a Catching Fire a kedvencem a trilógiából, szóval borzasztóan vártam. Úgy tessék elképzelni, hogy az első előzetes megjelenése óta teljes extázisban voltam, nyár végén meg szó szerint nem tudtam mit kezdeni magammal. A Comic-Con-on bemutatott trailert ha 120x nem láttam, akkor egyszer sem, szó szerint minden egyes részletét vissza tudnám mondani. Minden elfogultság nélkül mondom, hogy sokkal jobban sikerül, mint amire számítottam. Attól féltem, hogy nem sikerül egy filmbe beleszuszakolni az egész könyv eseményeit, hiszen a Futótűznek minden egyes mondata fontos a történet szempontjából. És mégis sikerült megoldani. Maga a viadal éppen olyan hosszúságú, mint amilyennek lennie kell, nem rövidebb, nem hosszabb. Az előtte lévő részek talán picit rövidnek tűntek, a körutat például sokkal hosszasabban taglalta a könyv, de ezt aligha hozhatom fel a film ellen, ha ennél hosszabban oldják meg, akkor unalmas és vontatott lett volna. A szerelmi szálra megmondom őszintén, nem nagyon emlékszem, de azt azért így is érezni lehetett, hogy lényegesen nagyobb hangsúlyt fektettek rá, mint kellett volna. A huszadik csókjelenet után már én is megkérdeztem magamtól, hogy most egy Twilight-filmet nézek? De igazándiból ez is tűrhető, a film eseményei elfeledtették velem az egész problémát. Ráadásul így visszaolvasva még rosszul is érzem magam, hogy képes voltam a Twilight-hoz hasonlítani. A látvány erősen eltér az első filmétől, látszik rajta, hogy ezúttal odatették magukat a készítők és odafigyeltek minden részletre. A Kapitólium gyönyörű lett, az arénáról nem is beszélve. A 12. körzet is sokkal inkább hasonlít ahhoz a képhez, ami a fejemben született meg róla. Pluszpont, amiért ennyire tartották magukat a könyvhöz és tényleg csak olyan részeket változtattak meg, amik nélkülözhetőek. A lényeges részekhez nem nagyon nyúltak hozzá, nem úgy mint mondjuk a Csontvárosnál. Különösen tetszett, hogy megvolt az a bizonyos sötét hangulata az egésznek, főleg amikor éjszaka mászkáltak a dzsungelben. Mikor jött a mérgező köd rész, akkor szó szerint féltem. biggrin.gif
A színészek is beleadtak mindent, konkrétan senkire sem tudok panaszkodni. Jennifer Lawrence nem véletlenül napjaink egyik legnagyobb színésznője, igenis okkal van ez a felhajtás körülötte. Nekem annyira beleégett a fejembe, hogy Jennifer Katniss és Katniss Jennifer, hogy mást el sem tudnék képzelni a helyére. Josh Hutcherson olyan kis bambának és szerencsétlennek tűnt az első részben, nem is igazán kedveltem eleinte, de ezzel a filmmel teljesen belopta magát a szívembe. Szerintem színészileg is sokat fejlődött az elmúlt egy évben. Liam Hemsworth az egyik kedvenc színészem, bár szegénykém itt sem kapott sok szerepet. Mondjuk még így is többet volt a képernyőn, mint amire számítottam. Sam Claflin tökéletes Finnick, a többséggel ellentétben én örültem, mikor kiderült, hogy ő kapta a szerepet. Szinte hibátlanul visszaadta a karakter személyiségét. Jena Malone volt a kedvencem. A karaktere eddig nem állt hozzám olyan közel, de itt egyenesen imádtam. És a jelenet, amikor meztelenre vetkőzött a liftben.. A film legjobb része. Főleg ahogy Katniss nézett. rohog.gif Lynn Cohen annyira édes, Istenem. Megjelent a képernyőn és egyszerűen nem bírtam ki mosolygás nélkül. wub.gif Sajnáltam azért, hogy körülbelül annyiból állt a karaktere, hogy Finnick cipelte a hátán. Snow elnök helyére pedig mást el sem tudnék képzelni. Donald Sutherland alapból egy tök szerethető ember, én legalábbis ha ránézek nem a csúnya elnökbácsit látom benne, aki tönkreteszi mindenki életét, de a filmben tökéletesen alakít. Néhány jelenetnél még utálni is tudtam, pedig alapból ez képtelenség.
Próbálom egyébként rövidre fogni - kisebb-nagyobb sikerrel -, szóval rátérek a lényegre. Az első filmhez képest hatalmas fejlődésen ment keresztül, az apróbb hibáit képes volt elhagyni (mint például a folyamatos kamerarángatás) és ezen kívül még újat is tudott mutatni, még annak is, aki olvasta a könyvet. A történet sokkal érdekesebb és ötletesebb - még akkor is, ha ez nem a film érdeme -, a látvány elképesztő, a színészek hozzák a formájukat és nagyjából ennyi. Nem nagyon tudok felhozni semmit ellene, mert egyszerűen imádtam és pont.
10/10
5 felhasználónak tetszik: duracell, mse90, bitchina, House Of Wax, Alison Lerman
2013. november 30. 23:13 #10850
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Az éhezők viadala: Futótűz (2013)
Ma láttam a moziban, és kellemesen csalódtam benne. Bevallom rosszabbra számítottam, de szerencsére nem így lett. Külön dicséretet érdemel a camera man, aki végre egyenesen tudta tartani az eszközét, és nem ide-oda mozgatta. rohog.gif De kicsit komolyabbra fordítva a szót: tetszett. Ami nálam nagy szó, mert az előző része nagyon nagy csalódás volt nekem, így már eléggé félve ültem be a moziba. Az a kis szerelmi háromszög kinyír, még a vak is látná, hogy ebből mi lesz. A csókjeleneteket amúgy közelebbről már nem is tudták volna mutatni. Mintha már én is az arcukba lettem volna, olyan érzésem volt. Az, hogy több bepillantást nyertük a háttérbeli cselekményekbe csak plusz pont, mert így nem tűnt olyan hosszúnak. De azért én már az elején ott bőgtem amikor a néger férfit megölték pedig nem is mutatták úgy. Komolyan mondom nekem ott kezdődött az egész sírás áradat. Amikor meg az öreg nénike a ködbe sétált bele na nekem ott végem lett. Az volt a baj csak, hogy időt sem adtak arra, hogy kicsit szomorkodjak, hanem azonnal jött egy másik jelenet, felgyorsultak a dolgok így meg egy kicsit rossz volt. unsure.gif Amúgy nem értettem, hogy Sam mire fel mutogatta a testét, amikor nincs is neki olyan jó, de ez csak egy kis apró megfigyelés volt. rohog.gif Amúgy rám egyfolytában a szívbajt hozta az egész film. De komolyan. Kezdődött a köddel, utána a mutáns páviánokkal (vagy mikkel) , ott ért a szívbaj, a barátnőm meg csak röhögött rajtam. Örültem, hogy Peeta kicsivel több szerepet kapott, és nem volt olyan kis szerencsétlen, mint az előzőben. Jennifer, mint mindig, most is nagyon jó volt, csak a sírást, meg a szomorú/zavarodott fejet nem nagyon kéne erőltetnie, mert inkább röhögnöm kell rajta, minthogy meghatódnom. rohog.gif Liam szerintem most kevesebb részt kapott, mint az előzőben, amit sajnáltam, mert nem láthattam olyan sokat. Viszont a vége annyira kiszámítható volt, hogy kik lesznek a szövetségesek , de azért tényleg olyan véget kapott, hogy látszódik rajta: lesz folytatása. Ami nem baj, de akkor is. Amúgy nem hinném, hogy Jennifer túlélt volna egy akkora robbanást, olyan közel a keletkezésekor , de ezek csak részlet kérdések.
10/9
2 felhasználónak tetszik: bitchina, House Of Wax
2013. december 01. 14:19 #10851
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Az erő krónikája (2012)
Hát eléggé fura lett. Eléggé gagyi lett benne a számítógép, ami nagy csalódás. A története alapjába véve jó volt, csak a megcsinálása lett rossz. Dane itt is egy kis szerencsétlen gyereket játszott, de ez jól is állt neki. rohog.gif Az egésznek olyan Paranormal Activity szaga volt, hogy a szereplőknél volt a kamera, és ők vettek mindent. Rájöttem, hogy egyáltalán nem tetszett nem csoda, hogy nem lett olyan híres meg minden.
10/5
2013. december 01. 14:47 #10852
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Oltári vőlegény (1999)
Nagyon-nagyokat nevettem rajta, iszonyatosan jó film. _nevet.gif 10/9
2013. december 01. 15:45 #10853
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833

A felhők fölött 3 méterrel
Most néztem meg másodszorra. És szavakba se tudom foglalni, azokat az érzéseket, amiket kiváltott belőlem. Annyira megszerettem ezt a filmet, a szereplőkkel együtt.. de oly' befejezetlen volt, a második része pedig sz*r.
2013. december 01. 16:38 #10854
- törölt felhasználó -    
A sötét lovagot. Naggyooon jó!! hullam.gif
2013. december 01. 20:51 #10855
- törölt felhasználó -    
In Time / Lopott idő (2011)
Nem rossz film, tanulságos és érdekes. Valahogy sikerült beleélnem magam a szereplők helyzetébe, hiszen borzalmas lehet így élni, hogy tudod, minden másodperccel rövidül az életed, és még látod is, ha a karodra pillantasz. Néhány szereplő csak dobálózott az évszázadokkal, míg rengeteg embernek másodperceken múlt az élete. Igen, ha belegondolunk, ilyen ez a Világ. nea.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Bettyke94, benyaw93, SmileyZ, House Of Wax
2013. december 01. 21:36 #10856
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Frászkarika/ Fright Night
Egy jó kis vámpíros filmet szerettem volna tegnap este nézni, és barátom győzködésére megnéztem a filmet. Nem mondom hogy rossz volt, tetszett az eseményszál, bár én nem ilyen vámpírokhoz vagyok szokva. Eredetileg horror filmnek van titulálva, de ahhoz képest elég gyenge, ahol félni kellett volna, sok esetben én csak nevettem. A szereplő felosztás viszont egész jó volt, David Tennant színt vitt az egész filmbe.
8/10
3 felhasználónak tetszik: benyaw93, SmileyZ, House Of Wax
2013. december 01. 23:46 #10857
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (TheDanush @ 2013.12.01. 15:45)

A felhők fölött 3 méterrel
Most néztem meg másodszorra. És szavakba se tudom foglalni, azokat az érzéseket, amiket kiváltott belőlem. Annyira megszerettem ezt a filmet, a szereplőkkel együtt.. de oly' befejezetlen volt, a második része pedig sz*r.

Érdekes, ki, hogy fogja fel ezt a filmet. Nekem speciel a második rész jobban tetszett. Úgy vélem, Babi nem igazán tett annyit a kapcsolatukba, mint Hugo, ráadásul olyan helyzetbe hozta H-t, amiért még én is lekevertem voltna neki egy pofont. Fölöslegesen sértődött be, a karaktere sem igazán szimpatikus. A második rész egyértelműen a továbblépésről szól. Ilyenkor jönnek az utálkozók, akik a B&H kapcsolatot támogatják, de teljesen alaptalanul szerintem. Igazából semmi indok nem támasztja alá, miért kellene újra összejönniük és együtt maradniuk. Bevallom én is bőgtem az első részen, na tongue.gif és a Téged akarlak! kb. 10. percéig még én is reménykedtem, de rájöttem, hogy igazából nem akarom még egyszer ezt a drámát. Gin és H sokkal jobban összepasszoltak, és maga a film hangulata is jobban tetszett az előzőnél. Kicsit komolyabb szerelem is volt szerintem, az első az a tipikus első, tiniszerelem, ami véget ér. smileeee.gif
2013. december 02. 08:32 #10858
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A titkok kulcsa (The Skeleton Key,2005)

Én nem egészen arra számítottam mint ami a végén kiderült. blush.gif Persze így sokkal jobb lett. laugh.gif Kate Hudson miatt pedig már megérte megnézni. smileeee.gif

10/9

Más világ (The Others,2001)

Ez elég nyomasztó film volt a számomra. blush.gif Viszont nagyon tetszett. blush.gif Nem gondoltam volna,hogy az lesz a vége ami. blush.gif Leesett kicsit az állam. rohog.gif

10/8.5

Footloose (2011)(1984)

Megnéztem mind a kettőt.Persze az eredetit már láttam,meg meg is van,de gondoltam úgy a jó ha egymás után látom őket. blush.gif Bár a 2011-es verzióra egyáltalán nem voltam kíváncsi Miles Teller miatt csak megnéztem és kövezetek meg,de nekem ez jobban tetszett mint az eredeti. blush.gif A fiú karakterét is sokkal jobban meglehetett érteni,plusz a 84-esben annyira irritáló volt Ariel,hogy az elején már szívesen láttam volna,ha telibe kapja a kamion pardon.gif Julianne Hough nekem jobban tetszett Ariel-ként,bár szinte az összes karaktert jobban bírtam a feldolgozásban. blush.gif Ráadásul Julianne állandóan Miley-ra emlékeztetett a Party In The USA című klipjében. _nevet.gif
Mindkettőre 6 pontot adok,mert nyilván az eredeti film többet ér,a zenéket is imádtam benne,a 2011-es meg a szereplők miatt kap tőlem annyi pontot blush.gif

10/6
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. december 02. 09:25 #10859
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Árnyék Nélkül * Hollow Man /2000/
Nagyon érdekes film volt, nem egészen erre számítottam. Ijesztőnek nem volt ijesztő. Kevin Bacon viszont remekül játszott.
6*10

Szupercella * Escape Plan /2013/

Jó volt, de nekem ez nem mozifilm volt, sokkal inkább el tudtam volna képzelni, hogy itthon berakom a lejátszóba egy szombat este. De én ezt moziban láttam és nekem ez volt benne az egyetlen csalódás. Mert egyébként csavarokban gazdag volt, a két nagymenő (Schwarzenegger, Stallone) hozták a formájukat. Nem bánom, hogy megnéztem, csak mondjuk és kicsivel több akcióra számítottam és kevesebb logikára, de így is jó volt.
8*10

Éhezők Viadala: Futótűz * The Hunger Games: Catching Fire /2013/
Még az elején tisztáznám, hogy nem olvastam a könyvet.
Még anno mikor ez az egész Éhezők Viadala láz elkezdődött nem értettem mire ez a felhajtás, sőt, nem is érdekelt az egész. Aztán pár hónappal ezelőtt sikerült megnéznem az első részt és teljesen a rabja lettem. Azóta tűkön ülve várok és várok a második részre, és azt kell mondjam teljesen megérte ez a hosszú várakozás.
Fantasztikus volt heart.gif
Nagyon tetszett, hogy ebben a részben több helyet kapott az érzelem, a szerelem, a kötődés. Számomra a legérzelmesebb jelenet az volt mikor kiderült, hogy a győztesek közül kerülnek ki az új viadal játékosai. Az a jelenet annyira őszinte volt.
És külön hálát adok magamnak amiért csak két előzetest néztem meg, így az aréna nekem egy hatalmas meglepetés volt. Gyönyörű látványvilág fogadott minket. Sokkalta jobban tetszett ez az aréna, mint az első részben lévő. A "csapdák" meg elképesztőek voltak. Legjobban a majmoktól, illetve a mérgező ködtől féltem, nekem ezek tényleg ijesztőek voltak. És poénos jeleneteket is kaptunk, mint mondjuk a liftes rész _nevet.gif
Minden karakter nagy változáson ment keresztül. Nagyon örültem annak, hogy Liam Hemsworth ( heart.gif ) kicsivel több szerepet kapott, bár én még kértem volna belőle. Az elején a csók nagyon tetszett. Kövezzetek meg, de nekem sokkal jobban bejön a Katniss&Gale páros blush.gif És ha már a szerelmi szálaknál tartunk eléggé mérges voltam Katnissre ilyen téren. Peeta borzalmasan szerelmes ebbe a lányba és Katniss ezt pont tudta, elméletileg szereti Gale-t, de a csók a tengerparton engem sokkolt. Nem értem miért kell játszadozni a két fiúval. Nagyon csúnya dolog, főleg úgy, hogy mindkét fiú oda van érte.
Josh Hutcherson sosem volt a szívem csücske, de ebben a két részben nagyon szimpatikus volt. Sokkal jobban tetszett az ő karaktere is ebben a részben. Magabiztosabb volt, bátrabb, nem úgy mint az elsőben, bukdácsolt össze-vissza rohog.gif
Woody Harrelson-ról nem sok mindent mondhatok, imádtam mint mindig heart.gif
És végül Jennifer ( heart.gif ) Egyszerűen tökéletes erre a szerepre, nagyszerűen játssza. Meg én annyira imádom a mimikáját, hihetetlen egy nő laugh.gif
Már most megőrülök, hogy lássam a következő részt, pedig isten tudja mikor jön majd. Ha meglesz ez a rész DVD-n azt hiszem annyiszor fogom megnézni, hogy már tökre is fog menni! Elképesztő élmény volt, imádtam minden percét heart.gif

11*10
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lady Suzy, bitchina, baisée, Lindsay019, sMokEe.cLouD
2013. december 03. 08:58 #10860
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Éhezők Viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire,2013)

SPOILERES!!
Tegnap este mentem el megnézni és imádtam. laugh.gif Mivel olvastam a könyvet gyakorlatilag egyetlen meglepetés sem ért a film alatt,viszont még így is azt mondom,hogy ezerszer jobb mint az első rész. blush.gif Az egész filmet leginkább a szomorú szóval lehetne jellemezni,1-2 jelenetnél megkönnyeztem,nem tehetek róla érzékeny vagyok. rohog.gif Tetszett,hogy ennyire ragaszkodtak a könyvhöz bár 2 jelenetet kihagytak (úgy emlékszem nem voltak benne a filmben) ami szerintem lényeges lett volna blush.gif Az egyik mikor Snow elnöknél Plutarch megmutatja Katniss-nek az óráját,plusz mikor az erdőben találkozik a 2 nővel akik a 13.körzetbe igyekeznek. blush.gif
A kedvencem egyértelműen az Aréna volt,az egész film alatt azt vártam már. laugh.gif A könyv miatt a ködre voltam a legkíváncsibb,nem is csalódtam blush.gif Egy rész volt amikor megijedtem:Mikor a majom ráordított Peetára blush.gif Akkor ugrottam egyet. rohog.gif Engem az összes zóna közül a legjobban az ijesztett meg amiben az óriás hullám volt,ugyanis szörnyen félek a hullámoktól. blush.gif
A szereplők: Világéletemben imádtam Josh Hutcherson-t heart.gif A karakterét is nagyon szeretem,sokkal jobb volt ebben a részben. blush.gif Haymitch-t és Cinna-t is kedvelem,a legjobban pedig Finnick-re voltam kíváncsi.Az elején kicsit csalódott voltam,hogy ilyen bájgúnár játssza majd,de az Arénától teljesen elfogadtam,Sam remekül alakította Finnick-et,egy rossz szavam nem lehet rá. blush.gif
A legnagyobb meglepetés számomra pedig Johanna volt. laugh.gif Nem tudtam,hogy Jena Malone fogja alakítani,pedig imádom a csajt az Álomháború óta,annyira bolond. laugh.gif Egyértelműen ő lett a kedvenc női karakterem. laugh.gif
Itt van még Katniss..Kezdjük ott,hogy az első részben végig azért szurkoltam,hogy nyírják már ki,na most nem szurkoltam ezért. blush.gif Megkedveltem Jennifer-t aki mellesleg fantasztikusan játssza Katnisst,tényleg tehetséges nő,mégis azt kell mondanom és tudom én vagyok az egyetlen ilyen Éhezők viadala rajongó:Nem kedvelem 100%-ig Katniss-t. blush.gif Már nincs vele bajom és sokkal jobban bírom mint eleinte,viszont teljesen nem tudom őt elfogadni és rá is jöttem miért:Mert tévesen van hősnek kiáltva. blush.gif Persze gyönyörű dolog volt,hogy anno jelentkezett Prim helyett,és van még 1-2 dolog ami becsületére válik,de..gondoljunk csak jobban bele a dolgokba.Hányan vannak akik az életüket adnák érte?Hol lenne ő nélkülük?Hol lenne Haymitch és Peeta nélkül?Mindketten őt helyezték előtérbe.Míg Katniss az erdőben siratta magát (amit persze megértek,azt hitte megfog halni) addig Peeta az életét áldozta volna érte..Megmentette Finnick és Johanna is,még Mags is,hiszen ő meg feláldozta magát.Mire Katniss-nak eszébe jut egy megoldás valamelyik problémájára (mellesleg állandóan problémázik ha kell ha nem) addigra másik 2 embernek 10 megoldás jut eszükbe. blink.gif Őszintén?Kinek van nagyobb szüksége a másikra?Mert én úgy látom Katniss-nek van szüksége ezekre az emberekre és nem fordítva. blush.gif
Ez vele a problémám,plusz az ahogyan a fiúkkal bánik,mert nekem ne mondja,hogy nem érez semmit Peeta iránt,mert érez. blush.gif De remélem összejönnek majd Gale-lel mert Peeta ezerszer jobbat érdemel.Nem azért mert Katniss nem jó ember,mert elismerem,hogy az,és megérdemli a boldogságot,mert rengeteget szenvedett az élete alatt,de ahogy játszik Peetával az szánalmas. blush.gif
A liftes rész:Az volt az egyetlen olyan jelenet amiben Katniss fejét értékelni tudtam ott jókat nevettem rajta. rohog.gif
Mielőtt a rajongói megköveznének:Tudom nagy szíve van Katniss-nak és segíteni akar,meg bátor és a bogyós beszólását is imádtam ( rohog.gif ) plusz ebben a részben levett a lábamról a haja,a sminkjei,a ruhái..nagyon jók voltak. meghajolo.gif Nőt a szemembe a csaj,csak bizonyítsa már,hogy mindenféle segítség nélkül is megállja a helyét,mint az anno az Aratásnapi sorsolás előtt,mert utána már kapott azért segítséget. blush.gif Most rajta a sor,hogy ő segítsen másokon. blush.gif Kíváncsian várom a következő részt,a könyvet lehet nem kéne elolvasnom,de tudom,úgysem bírok majd magammal. rohog.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, baisée, Lindsay019, bitchina, sMokEe.cLouD
710 oldal 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!