Én legutóbb a Faterok a motoront láttam
Nagyon vicces volt
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. december 23. 11:02
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Sissy00 @ 2013.12.22. 19:40)
A Hobbitot. Most nem jut eszemeb milyen pusztasága a címe:D De iszonyat jó. Főleg 3D-ben.
Hát akkor nagyon képbe lehettél
2013. december 23. 11:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Jégvarázs
Már vártam erre a mesére és lényegében tetszett is. A szereplők szimpatikusak voltak, a hóember volt a kedvencem, rajta nagyon kacagtam..xDD és a rénszarvason is nagyon kacagtam
egyedül az éneklést sokaltam benne, a dalok közül csak az tetszett nagyon, amit Demi is énekel
10/8
Már vártam erre a mesére és lényegében tetszett is. A szereplők szimpatikusak voltak, a hóember volt a kedvencem, rajta nagyon kacagtam..xDD és a rénszarvason is nagyon kacagtam
10/8
2013. december 23. 19:09
Elveszett (2012)
Eddig még nem hallottam erről a filmről, de ma rátaláltam és a történet alapján érdekesnek tűnt. Nem bánom, hogy megnéztem, mert nagyon tetszett. A történet nagyon izgalmas. Amanda Seyfried nagyot alakít benne. Nekem nagyon bejött ez a film.
10/10
Eddig még nem hallottam erről a filmről, de ma rátaláltam és a történet alapján érdekesnek tűnt. Nem bánom, hogy megnéztem, mert nagyon tetszett. A történet nagyon izgalmas. Amanda Seyfried nagyot alakít benne. Nekem nagyon bejött ez a film.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. december 23. 22:48
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2013.12.23. 11:02)
Hát akkor nagyon képbe lehettél

Akkor már van baj, ha nem emlékszik, hogy mi volt a film címe amit moziban nézett, ráadásul tetszett is neki...
2013. december 23. 23:13
The Croods / Croodék
Egyszer már elkezdtem nézni a mesét, de csak ma vettem rá magam, hogy be is fejezzem. Nem csalódtam, le tudott kötni, sőt kifejezetten aranyos és szerethető volt. Személyes kedvencem Eep és az állandó kalandvágya, kicsinek én is ilyen voltam, sőt néha most is. Egyszerre volt vicces és szomorú is, főleg amikor a barlangban volt egyedül Grug és lefestette a családtagjait. Ott összeszorult picit a szívem, de összességében csak ajánlani tudom mindenkinek, mert tényleg jó kikapcsolódást nyújt.
8.5/10
Egyszer már elkezdtem nézni a mesét, de csak ma vettem rá magam, hogy be is fejezzem. Nem csalódtam, le tudott kötni, sőt kifejezetten aranyos és szerethető volt. Személyes kedvencem Eep és az állandó kalandvágya, kicsinek én is ilyen voltam, sőt néha most is. Egyszerre volt vicces és szomorú is, főleg amikor a barlangban volt egyedül Grug és lefestette a családtagjait. Ott összeszorult picit a szívem, de összességében csak ajánlani tudom mindenkinek, mert tényleg jó kikapcsolódást nyújt.
8.5/10
2013. december 23. 23:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Kutyahideg (Eight Below)
Természetesen én is nagyon szeretem Paul Walkert és rettenetesen lesújtott a halála, bár a filmet elsősorban nem miatta néztük meg az öcsémmel. Valamilyen téli filmre vágytam és mivel előző nap beleszerettem egy husky kölyökbe, így nem volt kérdés, milyen film való nekem.
Maga a film, ugye igaz történet alapján készült és egész egyszerűen csodálatos. Imádom a megható filmeket, a kutyákat még jobban, így nagyon élveztem és persze rengetegszer volt könnyes a szemem...Igaz, tényleg a kutya az ember legjobb barátja és kedvenc kis szőrmókjaink hihetetlenül hozzánk tudnak nőni
Szóóóval a filmet elsősorban a kutyabarátoknak ajánlom, illetve azoknak, akik olykor szeretnek sírni egy-egy filmen és nem sajnálnak mindezért 2 órát az életükből
10/10
Természetesen én is nagyon szeretem Paul Walkert és rettenetesen lesújtott a halála, bár a filmet elsősorban nem miatta néztük meg az öcsémmel. Valamilyen téli filmre vágytam és mivel előző nap beleszerettem egy husky kölyökbe, így nem volt kérdés, milyen film való nekem.
Maga a film, ugye igaz történet alapján készült és egész egyszerűen csodálatos. Imádom a megható filmeket, a kutyákat még jobban, így nagyon élveztem és persze rengetegszer volt könnyes a szemem...Igaz, tényleg a kutya az ember legjobb barátja és kedvenc kis szőrmókjaink hihetetlenül hozzánk tudnak nőni
Szóóóval a filmet elsősorban a kutyabarátoknak ajánlom, illetve azoknak, akik olykor szeretnek sírni egy-egy filmen és nem sajnálnak mindezért 2 órát az életükből
10/10
House Of Wax
2013. december 23. 23:20
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Igazából szerelem
minden egyes évben megnézem, van hogy az ünnepek alatt háromszor, négyszer is, annyiszor leadják a tévében, aztán még a dvd-m is előtúrom, de egyszerűen nem tudom megunni. to me this movie is perfect. ♥
10/10
minden egyes évben megnézem, van hogy az ünnepek alatt háromszor, négyszer is, annyiszor leadják a tévében, aztán még a dvd-m is előtúrom, de egyszerűen nem tudom megunni. to me this movie is perfect. ♥
10/10
2013. december 24. 11:24
|
|
|
Idézet (Christo @ 2013.12.23. 22:48)
Akkor már van baj, ha nem emlékszik, hogy mi volt a film címe amit moziban nézett, ráadásul tetszett is neki... 
Nagyon érzékeny vagyok A hobbit és A gyűrűk urával kapcsolatban..
2013. december 24. 13:28
Szerelmünk lapjai
Anya szájából már számtalanszor hallottam, hogy mennyire jó film, és egy-két osztálytársam is javasolta, hogy nézzem meg, mert nem fogom megbánni. Először nem igazán értettem, hogy miért olyan jó, de ahogy haladt a film előre, egyre jobban lekötött. Noah és Allie története egyszerűen belemarkolt a szívembe, egyetlen szó nélkül néztem végig, és sokszor megőrjített, hogy nem tudtam, mi jön majd ez után. Fogalmam sincs, hogy láttam-e már valaha ennyire gyönyörű filmet, végigbőgtem, és azóta is megnéztem már párszor, és nem, száraz szemmel lehetetlen végignézni.

8 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Lindsay019,
JadeB,
BunnyGirl,
Szandi0820,
Ildikócska10,
House Of Wax,
An_d_a
2013. december 24. 20:47
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2013.12.23. 23:20)
Igazából szerelem
10/10
10/10
Nálunk is minden évben kötelező darab.
Jump for my Love... Jump in...
2013. december 25. 00:12
Igazából szerelem
Mindenki imádja, isteníti – ez is olyan, mint a 500 Days of Summer, nekifutottam évek elteltével másodjára is, abban reménykedve, változott ízléssel hátha megtetszik, de nem. Nem bírom elviselni, egyszerűen rühellem ezt a filmet, a legvontatottabb, legkevésbé romantikus film a világon. A To Me You Are Perfect rész az egyetlen kedvelhető dolog benne.
2/10
Labyrinth
1986, David Bowie
Annyira emlékeztet a Princess Bride-ra, egyszerre a világ egyik leggagyibb filmje, mégis a legjobb – komolyan mondom, ámultunk a díszleten, aztán csodálkoztunk a film végén, mikor csekkoltuk, mennyiből jöttek ki vele. Varázslatos jelenetek voltak bőven, Jennifer Conelly pocsék színésznő volt, (van) és lesz, de azt hiszem, tetszett. Ez a tag itt – ebbe beleszerettem
7/10
Polar Express
Nem hiszem el, hogy sosem láttam még korábban.
Aranyos, izgalmas, és végig fenntartja az érdeklődést, tetszett.
7/10
Home Alone
Hahahaha.
10/10
Mindenki imádja, isteníti – ez is olyan, mint a 500 Days of Summer, nekifutottam évek elteltével másodjára is, abban reménykedve, változott ízléssel hátha megtetszik, de nem. Nem bírom elviselni, egyszerűen rühellem ezt a filmet, a legvontatottabb, legkevésbé romantikus film a világon. A To Me You Are Perfect rész az egyetlen kedvelhető dolog benne.
2/10
Labyrinth
1986, David Bowie
7/10
Polar Express
Nem hiszem el, hogy sosem láttam még korábban.
Aranyos, izgalmas, és végig fenntartja az érdeklődést, tetszett.
7/10
Home Alone
Hahahaha.
10/10
2013. december 25. 00:22
Gru
Tegnap este néztem meg, és.. mindent vitt. Mese, ami azt jelenti, hogy én tuti élvezni fogom, mert 15 éves létemre egy hároméves IQ szintjén vagyok, úgyhogy nem volt kétséges, hogy tetszeni fog.
10/10

2013. december 25. 09:31
Viharsziget 
Nem is tudom, hogy mit mondjak. A szereplők, a történet zseniális volt, kicsit talán véres, de mindent jól felépítettek. A vége meglepő volt, egy kis csavarral, igaz, voltak rá utalások, én már az elején mondtam anyunak valamit erről, és a végén az lett. Ha most konkrétan leírnám, lelőném a poént
9/10
2013. december 25. 10:35
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ilyen az élet
Tegnap volt szerencsém legelsőnek megnézni és milyen jól tettem. Az egyik kedvenc filmemmé nőtte ki magát. Annyira jó a történet, humoros, helyenként szívbemarkoló. Nem unatkoztam közben, lekötött teljesen és legszívesebben mindennap megnézném. (Az ünnepek alatt lehet megfogom még.) Bár nem kifejezetten karácsonyi film, mégis jó volt ilyenkor megnézni. Ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszett, irtó aranyos történet volt, én csak ajánlani tudom mindenkinek és már csak az édes baba miatt is érdemes volt megnézni. Szóval nálam nyerő volt.
1O/1O
Tegnap volt szerencsém legelsőnek megnézni és milyen jól tettem. Az egyik kedvenc filmemmé nőtte ki magát. Annyira jó a történet, humoros, helyenként szívbemarkoló. Nem unatkoztam közben, lekötött teljesen és legszívesebben mindennap megnézném. (Az ünnepek alatt lehet megfogom még.) Bár nem kifejezetten karácsonyi film, mégis jó volt ilyenkor megnézni. Ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszett, irtó aranyos történet volt, én csak ajánlani tudom mindenkinek és már csak az édes baba miatt is érdemes volt megnézni. Szóval nálam nyerő volt.
1O/1O
2013. december 25. 14:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
P.S. I love you (2007)
Ezt a filmet anno Gerard miatt ültem le megnézni, aztán az egyik kedvenc (sírós) filmemmé vált (a Notebook mellett). Nem is tudom szavakkal kifejezni, mennyire imádom.
10/10
Üvöltő szelek (1992)
Az eddigi legjobb Üvöltő szelek adaptáció, amit láttam. Ralph Fiennes iszonyatosan jó Heathcliff, nála keresve sem találhattak volna jobbat a szerepre. Egyedül a Juliette által alakított Catherine-be tudnék belekötni, szerintem nem ragadta meg teljesen Catherine lényegét, de ez már csak részletkérdés.
10/9
Ezt a filmet anno Gerard miatt ültem le megnézni, aztán az egyik kedvenc (sírós) filmemmé vált (a Notebook mellett). Nem is tudom szavakkal kifejezni, mennyire imádom.
Üvöltő szelek (1992)
Az eddigi legjobb Üvöltő szelek adaptáció, amit láttam. Ralph Fiennes iszonyatosan jó Heathcliff, nála keresve sem találhattak volna jobbat a szerepre. Egyedül a Juliette által alakított Catherine-be tudnék belekötni, szerintem nem ragadta meg teljesen Catherine lényegét, de ez már csak részletkérdés.
2013. december 25. 15:54
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Gravity / Gravitáció
Moziban, 3D-s vetítésen biztos többet adott ez a film, de nekem ez igencsak lassú folyású volt. Persze mást nem is nagyon lehetett tőle elvárni. Sandra Bullock hibátlanul játszik, úgy tűnik nem csak komikaként tud mostanában érvényesülni.
10/7
The Family / Vérmesék
Magyar cím = WTF, nah de mindegy...
Tipikus Luc Besson film, akció, némi franciás humorral és egy jó casttel. Kissé különc, de előnyére.
10/8
Moziban, 3D-s vetítésen biztos többet adott ez a film, de nekem ez igencsak lassú folyású volt. Persze mást nem is nagyon lehetett tőle elvárni. Sandra Bullock hibátlanul játszik, úgy tűnik nem csak komikaként tud mostanában érvényesülni.
10/7
The Family / Vérmesék
Magyar cím = WTF, nah de mindegy...
10/8
Tulipán16
2013. december 25. 16:10
3096 nap (2013)
Nem is tudtam eddig, hogy Natascha Kampusch-ról film is készül, csak a könyvéről hallottam. Szerintem nagyon jó lett ez a film. Szörnyű, hogy miken ment keresztül szegény. Nagyon megrázó film, de érdemes megnézni.
10/10
Nem is tudtam eddig, hogy Natascha Kampusch-ról film is készül, csak a könyvéről hallottam. Szerintem nagyon jó lett ez a film. Szörnyű, hogy miken ment keresztül szegény. Nagyon megrázó film, de érdemes megnézni.
10/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.