Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. december 30. 16:19
|
|
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline
|
Ha mozifilmről van szó, akkor A Hobbit: Smaug pusztasága, és de megnézném még vagy ezerszer!! *__*
2013. december 30. 17:27
Haunter (2013)
Szerintem ez egy nagyon jó film. A történet nagyon egyedi és érdekes. Annak ellenére, hogy horror szerintem nem volt ijesztő, viszont annál izgalmasabb volt. Az elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet. Abigail Breslin nagyszerűen játszotta a szerepét, lenyűgöző volt a színészi játéka, legalábbis számomra. Egyszóval nekem nagyon tetszett ez a film.
10/10
Szerintem ez egy nagyon jó film. A történet nagyon egyedi és érdekes. Annak ellenére, hogy horror szerintem nem volt ijesztő, viszont annál izgalmasabb volt. Az elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet. Abigail Breslin nagyszerűen játszotta a szerepét, lenyűgöző volt a színészi játéka, legalábbis számomra. Egyszóval nekem nagyon tetszett ez a film.
10/10
2013. december 30. 17:49
A halott menyasszony/ Corpse Bride ( 2005 )
Már jó sokan ajánlották, állítván, hogy milyen fantasztikus és kihagyhatatlan film. Az igazat megvallva, engem cseppet sem nyűgözött le. Jó pont, hogy igazán remek színészek kölcsönzik a figuráknak a szinkronhangokat, és igen kitűnően meg voltak gyártva a karakterek. Ennyi a pozitívum, mivel utáltam azokat a lelombozó színeket, a morbid szövegeket és magát a történetet. Az igazi rideg múlt századi életet idézte, azt, amiben kényszerből házasodnak. A reménnyel telt halott menyasszony volt a legijesztőbb, az, hogy állandóan lehullott egy szerve. A befejezés bár happy end-nek volt beállítva, ha úgy vesszük eltávozott egy ember, a menyasszony pedig már soha nem fogja megtalálni az igaz szerelmet. Azoknak a személyeknek, akik rajonganak a természetfeletti csodákért, de a szerelmes történetek és a horrorok sem állnak távol a személyiségüktől, mindenképpen befutó lesz.
Értékelésem: 10/ 6
Már jó sokan ajánlották, állítván, hogy milyen fantasztikus és kihagyhatatlan film. Az igazat megvallva, engem cseppet sem nyűgözött le. Jó pont, hogy igazán remek színészek kölcsönzik a figuráknak a szinkronhangokat, és igen kitűnően meg voltak gyártva a karakterek. Ennyi a pozitívum, mivel utáltam azokat a lelombozó színeket, a morbid szövegeket és magát a történetet. Az igazi rideg múlt századi életet idézte, azt, amiben kényszerből házasodnak. A reménnyel telt halott menyasszony volt a legijesztőbb, az, hogy állandóan lehullott egy szerve. A befejezés bár happy end-nek volt beállítva, ha úgy vesszük eltávozott egy ember, a menyasszony pedig már soha nem fogja megtalálni az igaz szerelmet. Azoknak a személyeknek, akik rajonganak a természetfeletti csodákért, de a szerelmes történetek és a horrorok sem állnak távol a személyiségüktől, mindenképpen befutó lesz.
Értékelésem: 10/ 6
2013. december 30. 19:31
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
A Hobbit : Smaug pusztasága
Nos van időm leírni, mi a véleményem.
Össszeségében nagyon tetszett, bár van egy két kivetni való. Előre is szeretnék bocsánatot kérni az elvakult rajongóktól, megvallom: kissé én is az vagyok, de akkor se tudtam egy két hibát nem észre venni.
Először is hiányoltam azokat a tipikus zenéket, mint amilyen az első részben volt (pölö a Lonely Mountain), vagy ami a Gyűrűk urában is volt (például az a dal, amikor az avatarom részekor hallhattunk). De, ami a legkevésbé tetszett az a szerelmi háromszög Kili, Tauriel és Legolas között. Számomra ez tipikus hollywoodi maszlaságnak tűnt. Eleve Tauriel nekem annyira nem is illett a képbe, habár Evangeline Lilly gyönyörű szép volt, és nagyon jól játszotta a szerepét, de aki olvasta a könyvet annak nyílván fura volt.
Meglehet ha másodszorra fogom megnézni a filmet, akkor ez a "szerelmi" szál és Tauriel már barátságosabb lesz számomra. Amúgy ahogy a Gyűrűk urába Legolas nekem nagyon szimpatikus volt, úgy itt kevésbé.
Aztán egy logikátlan dolog, ami feltűnt még: a törpöket nagy nehészségek árán tudta becsempészni Bard a Tóvárosba, mégis a az orkok és a tündék olyan könnyen bejutottak.
Egy kicsit sok volt benne az üres járat is, szóval valamit igen elhúztak, de hát egy olyan vékony könyvből trilógiát csinálni.
Amit még sajnáltam, hogy Gandalfnak olyan kevés szerep jutott, de ami volt az meg nagyon jelentős, az igaz.
De egyébként észrevehető, hogy néhány jelenettel próbálta visszahozni Jackson a Gyűrűk urát. Ez megemlékezés gyanánt jó ötlet volt, megértem biztos nehéz dolguk lehet a rendezőnek, hisz valahogy a Gyűrűk ura színvonalát is kellet hoznia, és olyasmi világot is kellett létrehoznia ami valamilyen szinten LOTR-es, de valahogy mégis új, Hobbitos. ÉS ez sikerült is neki
9/10
szerk.: Hogy ne csak a hibákat rójam kell. Azt elfelejtettem, hogy természetesen a színészek játékával nem volt semmi probléma, épp ellenkezőleg, az egyik legfantasztikusabb szereplőgárda. Meg Jackson-nak ismét sikerült egy káprázatos világba vinnie a nézőket.
A vicces jelenetek is jók voltak: gondolok arra, amikor szóba került Gimli, mint Gloin fia
Nos van időm leírni, mi a véleményem.
Össszeségében nagyon tetszett, bár van egy két kivetni való. Előre is szeretnék bocsánatot kérni az elvakult rajongóktól, megvallom: kissé én is az vagyok, de akkor se tudtam egy két hibát nem észre venni.
Először is hiányoltam azokat a tipikus zenéket, mint amilyen az első részben volt (pölö a Lonely Mountain), vagy ami a Gyűrűk urában is volt (például az a dal, amikor az avatarom részekor hallhattunk). De, ami a legkevésbé tetszett az a szerelmi háromszög Kili, Tauriel és Legolas között. Számomra ez tipikus hollywoodi maszlaságnak tűnt. Eleve Tauriel nekem annyira nem is illett a képbe, habár Evangeline Lilly gyönyörű szép volt, és nagyon jól játszotta a szerepét, de aki olvasta a könyvet annak nyílván fura volt.
Meglehet ha másodszorra fogom megnézni a filmet, akkor ez a "szerelmi" szál és Tauriel már barátságosabb lesz számomra. Amúgy ahogy a Gyűrűk urába Legolas nekem nagyon szimpatikus volt, úgy itt kevésbé.
Aztán egy logikátlan dolog, ami feltűnt még: a törpöket nagy nehészségek árán tudta becsempészni Bard a Tóvárosba, mégis a az orkok és a tündék olyan könnyen bejutottak.
Egy kicsit sok volt benne az üres járat is, szóval valamit igen elhúztak, de hát egy olyan vékony könyvből trilógiát csinálni.
De egyébként észrevehető, hogy néhány jelenettel próbálta visszahozni Jackson a Gyűrűk urát. Ez megemlékezés gyanánt jó ötlet volt, megértem biztos nehéz dolguk lehet a rendezőnek, hisz valahogy a Gyűrűk ura színvonalát is kellet hoznia, és olyasmi világot is kellett létrehoznia ami valamilyen szinten LOTR-es, de valahogy mégis új, Hobbitos. ÉS ez sikerült is neki
9/10
szerk.: Hogy ne csak a hibákat rójam kell. Azt elfelejtettem, hogy természetesen a színészek játékával nem volt semmi probléma, épp ellenkezőleg, az egyik legfantasztikusabb szereplőgárda. Meg Jackson-nak ismét sikerült egy káprázatos világba vinnie a nézőket.
2013. december 30. 21:45
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Timey @ 2013.12.30. 14:08)
Bridge to Terabithia / Híd Terabithia földjére (2007)
Nekem nagyon tetszett. Aranyos és szép film
10/9
Nekem nagyon tetszett. Aranyos és szép film
10/9
Aranyos és szép??? Inkább szívszorító és lehangoló. Sokáig nem tudtam kiheverni.
2013. december 30. 21:45
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2013.12.30. 10:28)
Karácsonyi ének (A Christmas Carol,2009)
Kissé brutális egy mese volt.
Imádom a történetet,láttam már 2-3 verzióját,de nem ez tetszett a legjobban.
10/6,5
Kissé brutális egy mese volt.
10/6,5
Nem mondanám, hogy gyerekeknek szánt mese (anno 12-es karikával futott), de nem az egyetlen ilyen, és hát valljuk be, Dickens sem nekik szánta a könyvet.
2013. december 30. 22:27
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (corny4 @ 2013.12.30. 19:31)
A Hobbit : Smaug pusztasága
Meglehet ha másodszorra fogom megnézni a filmet, akkor ez a "szerelmi" szál és Tauriel már barátságosabb lesz számomra.
Meglehet ha másodszorra fogom megnézni a filmet, akkor ez a "szerelmi" szál és Tauriel már barátságosabb lesz számomra.
Szerintem Howard Shore direkt nem akarta újrahasznosítani a trilógia zenéjét, amire te céloztál (az avataroddal), az kifejezetten a szövetség zenéje, ami a Hobbit-filmekben nem játszik szerepet. A szerelmi háromszög nekem sem volt kedvencem, Arwen és Aragorn kapcsolatát jobban kitalálta Jackson, mint ezt a háromszöget, pedig ott is inkább a képzeletére volt utalva, hiszen a könyvben nem volt ennyire kifejtve, mint a filmekben.
A Hobbit-filmek szerintem sosem lesznek olyan hatalmasak, mint A Gyűrűk ura trilógia, de nálam már így is magasan túlteljesítettek annál, mint amire számítottam.
1 felhasználónak tetszik:
corny4
2013. december 31. 09:56
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (duracell @ 2013.12.30. 21:45)
Ha ez nem is tetszett, ajánlom a Mickey egeres verziót (ha még nem láttad), illetve van egy musical is, azt már nagyon rég láttam, de emlékszem, hogy nagyon tetszett. 
Végül is tetszett,csak kicsit sok volt nekem
A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street,2013)
Hogy mennyi ember volt a moziban.
De azért természetesen voltak benne jó dolgok is.Rögtön ott van Leonardo DiCaprio (
10/9
2013. december 31. 11:33
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Fogadom (2012)
Nagyon romantikus film lett az már biztos. Igazából nekem tetszett, akármilyen nyálas is volt a sztorija meg minden. A balesetes résznél, kicsit olyan Ha igaz volna film beütése volt, de még ezt is elnéztem a készítőknek, hiszen a történet már lerágott csont. Channing Tatum ritka helyes volt benne az biztos, és mivel mutatták a seggét, ezért ezzel is több lettem.
Rachel McAdams gyönyörű volt (mint mindig) és a szereplőgárda is nagyon jó volt. Amikor megláttam Jessica Langet majdnem felsikítottam, mert hihetetlenül imádom, és nagyon jó színésznő. Volt egy rész, ahol még a könnyeim is elő jöttek, szerintem nagyon megható lett.
10/10
Blue Valentine (2010)
Valahogy ez nem nagyon jött be nekem. Még Ryan Gosling sem tudta feljebb hozni ezt a filmet. De lehet, hogy velem van a baj, de én Michelle Williamssel annyira nem szimpatizálok, így már amúgy is kritikus voltam. Voltak jó részek, nem azt mondom, de alapjába véve, felejthető, és unalmas volt. Én nem értem, hogy miért jelölték Oscarra, de mondom, lehet, hogy velem van a baj.
10/5
Nagyon romantikus film lett az már biztos. Igazából nekem tetszett, akármilyen nyálas is volt a sztorija meg minden. A balesetes résznél, kicsit olyan Ha igaz volna film beütése volt, de még ezt is elnéztem a készítőknek, hiszen a történet már lerágott csont. Channing Tatum ritka helyes volt benne az biztos, és mivel mutatták a seggét, ezért ezzel is több lettem.
10/10
Blue Valentine (2010)
Valahogy ez nem nagyon jött be nekem. Még Ryan Gosling sem tudta feljebb hozni ezt a filmet. De lehet, hogy velem van a baj, de én Michelle Williamssel annyira nem szimpatizálok, így már amúgy is kritikus voltam. Voltak jó részek, nem azt mondom, de alapjába véve, felejthető, és unalmas volt. Én nem értem, hogy miért jelölték Oscarra, de mondom, lehet, hogy velem van a baj.
10/5
2013. december 31. 13:00
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Frozen
Jégvarázs
Nagyon aranyos mese volt, bár először tartottam mert én nem szeretem azt, ha a mesében/filmben sokat énekelnek, de most kifejezetten élveztem. A rénszarvason és a hóemberen nagyon és sokat nevettem, a karakterek is szimpatikusak voltak. Remélem a közel jövőben terveznek még ehhez hasonló meséket.
2013. december 31. 13:13
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Hobbit: Smaug pusztasága
Igen, én ennyire türelmetlen vagyok, hogy ki se bírtam, hogy kijöjjön a HD verzió, azonnal megnéztem egy mozis minőségűt - ami eléggé borzalmas volt, de legalább láttam és ez a lényeg -, mert ez a film túl érdekes és jó. Vasárnap tehát nekiültem és végignéztem.
Amikor elindítottam a filmet, ismételten elkapott az a hangulat és így is izgultam végig minden egyes percét. Látványilag, zeneileg teljesen passzolt, a szereplők is fenomenálisak voltak. Végre, benne volt Legolas is, a Gyűrűk urában is ő volt az egyik nagy kedvencem.
Kili miatt nagyon aggódtam, de inkább itt meg is állok, mert még elkezdek spoilerezni. A Smaug-os részeknél meg nem bírtam egy helyben megülni, annyira izgalmas volt, sosem tudtam, hogy mi fog következni.
Hiányoltam egy kicsit azt a rengeteg hangulatos zenét, de azt hiszem ezt el lehet nézni. DE ami mellett egyszerűen lehetetlenség elmenni, az a förtelmes, ócska tinifilm végére való Ed Sheeran szám. Amikor meghallottam, sírni támadt kedvem...van egy nagyon komoly hangvételű film és a végére beraknak egy ilyet?! Végtelenül felháborított, nem tudom, hogy Ed Sheeran-t kívánták ezzel reklámozni vagy mifene, de nagyon rossz választás volt. Mi lesz a következő? Taylor Swift és Justin Bieber duett az utolsó, befejező rész stáblistájához? Ennyi erővel akkor a Remény rabjai alatt miért nem egy hörgős metál ment? Ez az óriásinagy hiba beleégett az emlékezetembe. Ekkora bakit, istenem.
A vége pedig...ááááh, mit fogok én csinálni az életemmel a következő részig? Nem bírom, annyira jó helyen hagyták abba, hogy az ember már tűkön ül a következő rész miatt.
10/100 - mert a stáblistát nem vettem bele.
Igen, én ennyire türelmetlen vagyok, hogy ki se bírtam, hogy kijöjjön a HD verzió, azonnal megnéztem egy mozis minőségűt - ami eléggé borzalmas volt, de legalább láttam és ez a lényeg -, mert ez a film túl érdekes és jó. Vasárnap tehát nekiültem és végignéztem.
Amikor elindítottam a filmet, ismételten elkapott az a hangulat és így is izgultam végig minden egyes percét. Látványilag, zeneileg teljesen passzolt, a szereplők is fenomenálisak voltak. Végre, benne volt Legolas is, a Gyűrűk urában is ő volt az egyik nagy kedvencem.
Hiányoltam egy kicsit azt a rengeteg hangulatos zenét, de azt hiszem ezt el lehet nézni. DE ami mellett egyszerűen lehetetlenség elmenni, az a förtelmes, ócska tinifilm végére való Ed Sheeran szám. Amikor meghallottam, sírni támadt kedvem...van egy nagyon komoly hangvételű film és a végére beraknak egy ilyet?! Végtelenül felháborított, nem tudom, hogy Ed Sheeran-t kívánták ezzel reklámozni vagy mifene, de nagyon rossz választás volt. Mi lesz a következő? Taylor Swift és Justin Bieber duett az utolsó, befejező rész stáblistájához? Ennyi erővel akkor a Remény rabjai alatt miért nem egy hörgős metál ment? Ez az óriásinagy hiba beleégett az emlékezetembe. Ekkora bakit, istenem.
A vége pedig...ááááh, mit fogok én csinálni az életemmel a következő részig? Nem bírom, annyira jó helyen hagyták abba, hogy az ember már tűkön ül a következő rész miatt.
10/100 - mert a stáblistát nem vettem bele.
2013. december 31. 16:54
Pain & Gain
Nem gondoltam volna,hogy igaz történet a film.Voltak benne brutális részek,de önmagába nagyon jó film volt.A szereplők jól eltudták játszani a szerepüket.A végén az tetszett,hogy bemutatták a szereplőket (a főszereplőket) és azokat akik megcsinálták (igaziból)
10/10
Nem gondoltam volna,hogy igaz történet a film.Voltak benne brutális részek,de önmagába nagyon jó film volt.A szereplők jól eltudták játszani a szerepüket.A végén az tetszett,hogy bemutatták a szereplőket (a főszereplőket) és azokat akik megcsinálták (igaziból)
10/10
2013. december 31. 21:05
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Stuck in Love (2012)
Bocsánat, de kénytelen voltam az angol címet leírni, mert a magyar valahogy nem tetszik..
Komolyra fordítva a szót, tetszett, amin nagyon meglepődtem. Azt hittem, hogy nem fog tetszeni, meg már kritikusan is álltam hozzá Lily miatt, de nagyon jó volt. Amúgy a vígjáték besorolást valahogy nem értem benne (max 1-2 rész volt ami vicces), de elnézem nekik. Logan néhány résznél levett a lábamról, ahogyan nézett. Lily-ben meg kellemeset csalódtam. Azt hittem, hogy ugyan olyan szörnyen fogja játszani a kis szerelmes lányt, mint a Csontvárosban, de szerencsére nem így lett. Nagyon tetszett a karaktere, meg ahogyan eljátszotta. Ebben kifejezetten ügyes volt!
10/10*
Don Jon (2013)
Igazából nem tudom hova tenni ezt a filmet. A témája ötletes meg minden, és nagyon ügyes volt Joseph, de valahogy vegyes érzéseim vannak. Scarlett, szerencsétlen egy igazi, kis buta libát játszik benne, de valljuk be, hogy nagyon jól ment neki.
Joseph ritka helyes még mindig, és imádtam benne. Volt egy pár rész, amin nagyon jót nevettem, de összességében felejthető volt. A színészek jók voltak, azokkal nem volt problémám, de úgy ahogy megcsinálták, vagy nem tudom, úgy leírni, hogy mi volt a konkrét bajom..
10/7,5
Bocsánat, de kénytelen voltam az angol címet leírni, mert a magyar valahogy nem tetszik..
10/10*
Don Jon (2013)
Igazából nem tudom hova tenni ezt a filmet. A témája ötletes meg minden, és nagyon ügyes volt Joseph, de valahogy vegyes érzéseim vannak. Scarlett, szerencsétlen egy igazi, kis buta libát játszik benne, de valljuk be, hogy nagyon jól ment neki.
10/7,5
Lady Suzy
2013. december 31. 21:06
Harry Potter és a Titkok kamrája // + Harry Potter és az Azkabani fogoly
A többi részt is remélem sikerül még megnéznem a szünet végégig, ugyanis elterveztem, hogy előröl elkezdem az egész sorozatot. Nincs mit mondanom, egy csodálatos világ az egész, még mindig.
Egy bogár élete (1998)
Kisgyerekkorom egyik legnagyobb szerelme volt ez a mese. Sőt, szerintem az első animációs filmecske volt, amit úgy megszerettem (még jóval a Shrek előtt szerintem.) Emlékszem, mindig amikor mentünk haza este kocsival, nyagattam' aput, hogy siessen, mert még meg akarom nézni az Egy bogár életét-t
Olyan édes mese, imádni való szereplőkkel.
Csendes terror (1990)
Nagyon tetszett, nagyon jó film, nagyon-nagyon jó karakterekkel! Most láttam először, éjszakába nyúló filmezéssel ugyan, de iszonyat izgalmas film volt. Thriller, de nem az a véres-beles-trancsírozós fajta, hanem az izgi és néhol vérfagyasztó.
A többi részt is remélem sikerül még megnéznem a szünet végégig, ugyanis elterveztem, hogy előröl elkezdem az egész sorozatot. Nincs mit mondanom, egy csodálatos világ az egész, még mindig.
Egy bogár élete (1998)
Kisgyerekkorom egyik legnagyobb szerelme volt ez a mese. Sőt, szerintem az első animációs filmecske volt, amit úgy megszerettem (még jóval a Shrek előtt szerintem.) Emlékszem, mindig amikor mentünk haza este kocsival, nyagattam' aput, hogy siessen, mert még meg akarom nézni az Egy bogár életét-t
Csendes terror (1990)
Nagyon tetszett, nagyon jó film, nagyon-nagyon jó karakterekkel! Most láttam először, éjszakába nyúló filmezéssel ugyan, de iszonyat izgalmas film volt. Thriller, de nem az a véres-beles-trancsírozós fajta, hanem az izgi és néhol vérfagyasztó.
2014. január 01. 01:34
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Harry Potter and the Order of the Phoenix / Harry Potter és a Főnix Rendje (2007)
Nagy unalmamban megóhajtottam, egy kis HP-t. Nem tudom hányszor láttam már a részeket, de mindig újra, és újra nézem őket. Egyszerűen imádom. Nem tudom megunni. Számomra ilyen egy tökéletes film!
10/10
Nagy unalmamban megóhajtottam, egy kis HP-t. Nem tudom hányszor láttam már a részeket, de mindig újra, és újra nézem őket. Egyszerűen imádom. Nem tudom megunni. Számomra ilyen egy tökéletes film!
10/10
House Of Wax
2014. január 01. 16:00
Idézet (Christo @ 2013.12.30. 21:45)
Aranyos és szép??? Inkább szívszorító és lehangoló. Sokáig nem tudtam kiheverni. 
Jó igen, az tény, hogy a lány sorsára nem lehet azt mondani, hogy aranyos és szép. A szép jelzőt én sokszor használom az ilyen filmekre amúgy, ez az én hülye megfogalmazásom. Lehet nem így kellett volna írnom, igazad van (vagy meg kellett volna jobban magyaráznom)
Viszont azt nem mondanám, hogy lehangoló film, legalábbis nekem nem volt az. Jó persze, nekem is sikerült sírnom a filmen (főleg, hogy én nem is tudtam hogy ez egy dráma, így nem voltam felkészülve arra, hogy ebben megtörténhet az is, hogy elszakad a kötél :/ ), így a szívszorítóval egyet is értek.
De természetesen mindenki máshogy ítéli meg
2014. január 01. 21:29
The Hobbit: The Desolation of Smaug/A Hobbit: Smaug pusztasága
Néhány órája értem haza a moziból, de egész úton a film járt és jár még most is a fejemben. Tudtam, hogy nekem ezt látnom kell 3D-ben.
Elképesztő volt az egész. Őszintén le sem tudom írni, hogy mi is tetszett leginkább. Az első rész nagy kedvencem volt és a törpöket is a szívembe zártam. Azt hiszem senki nem lepődik meg, ha azt mondom Kili a kedvencem. Úgy aggódtam szegénykémért, pedig tudom mi lesz a sorsa a történet végén, de akkor is összeszorult a szívem, amikor konkrétan küzdöttek az életéért. Fili pedig hihetetlenül nagyot nőtt a szememben, eddig is szerettem, de annyira aranyos volt, ahogy igazi testvérként viselkedett és a dicsőség sem érdekelte csakis a testvére. Bomburról már egy ideje tudom, hogy egy állat, de most sokat nevettem rajta. Imádtam amikor az orkok üldözték őket és ő volt a sereghajtó, majd a végén annyira rohant, hogy sorban hagyta le a többieket, pedig az ember ki sem nézné belőle. Aztán, amikor elértek az erdőhöz, konkrétan hülyének nézhettek a mögöttem ülők, mert elkezdtem fészkelődni, magamban meg Legolas nevét skandáltam.
Rólam tudni kell, hogy konkrétan sikító görcsöt kapok a pókoktól, szóval nagyon élveztem a pókfészek részeket. Viszont Bilbo jelenete a fa tetején gyönyörű volt és kárpótolt a ködért és a sötétségért. Azután megjelent Legolas és teljesen kész voltam. Olyan jót nevettem, amikor meglátta Glóin cuccai között Gimli képét. A LOTR filmekben nekem a Legolas/Gimli páros volt a kedvencem (Frodo mellett) és annyira jó volt ez a jelenet, felidézte bennem a kettejük hülyeségeit. Thranduil továbbra sem a szívem csücske, habár néhány dolgával egyetértek. Nevethetnékem volt attól, hogy kígyó módjára kerülgette Thorint, ugyanakkor ott volt az a mézesmázos hangja, amitől ki tud rázni a hideg. Írták páran, hogy fura volt nekik a Kili/Tauriel páros. Amikor olvastam a hozzászólásokat nekem is furcsa volt, de miután láttam a filmet azt kell mondjam nekem hihetetlenül tetszettek. Persze valahogy kilógott a történetből, de annyira édes volt, ahogy megtalálták a közös hangot. Már alig vártam, hogy a hordós jelenetet is láthassam. Nagyon tetszett. Legolas tapossuk össze a törpök fejét akcióján jót nevettem. Az orkokat mindig is visszataszítónak tartottam, de például Azog kellemes meglepetés volt anno, mert nem volt annyira rusnya. Tóvárostól én egy kicsit többet vártam volna, nem maradt tátva a szám a látványtól. Kíváncsi leszek mi lesz velük most, hogy Smaug elindult feléjük. Apropó Smaug. Csak nekem volt magyar mennydörgő érzésem?! Úgy értem ő is úgy volt beharangozva, hogy iszonyatos, én meg legszívesebben haza hoztam volna.
Viccet félretéve. Amikor a törpök odaértek a titkos ajtóhoz és nem nyílt ki, kicsit megijedtem. Szerencsétlenek tűzön-vízen át jöttek, hogy bejuthassanak, erre nem nyílik ki. Bilbo ismét megmentette a helyzetet. Az eleje, Bilbo és Smaug beszélgetése, nekem kicsit hosszadalmas volt. Lehetett volna kicsit rövidebb és az akció kicsit hosszabb. Nagyon tetszett az arany szobros ötletük is, kár, hogy nem jött össze. Thorin valahogy nagyon kettős volt most is, mint mindig. Kiismerhetetlen, de nem bánom, mert ezzel okoz mindig meglepetéseket. Gandalf most valóban keveset volt, de neki jutottak a legérdekesebb részek. Az ő és Sauron jelenete egyszerre volt izgalmas és borzongató. Kíváncsi leszek a harcra. Bocsi az összevisszaság miatt, de nagyon a hatása alatt vagyok.
10/100
Néhány órája értem haza a moziból, de egész úton a film járt és jár még most is a fejemben. Tudtam, hogy nekem ezt látnom kell 3D-ben.
Elképesztő volt az egész. Őszintén le sem tudom írni, hogy mi is tetszett leginkább. Az első rész nagy kedvencem volt és a törpöket is a szívembe zártam. Azt hiszem senki nem lepődik meg, ha azt mondom Kili a kedvencem. Úgy aggódtam szegénykémért, pedig tudom mi lesz a sorsa a történet végén, de akkor is összeszorult a szívem, amikor konkrétan küzdöttek az életéért. Fili pedig hihetetlenül nagyot nőtt a szememben, eddig is szerettem, de annyira aranyos volt, ahogy igazi testvérként viselkedett és a dicsőség sem érdekelte csakis a testvére. Bomburról már egy ideje tudom, hogy egy állat, de most sokat nevettem rajta. Imádtam amikor az orkok üldözték őket és ő volt a sereghajtó, majd a végén annyira rohant, hogy sorban hagyta le a többieket, pedig az ember ki sem nézné belőle. Aztán, amikor elértek az erdőhöz, konkrétan hülyének nézhettek a mögöttem ülők, mert elkezdtem fészkelődni, magamban meg Legolas nevét skandáltam.
10/100
2014. január 01. 22:06
About Time
Klassz. De szabályosan felk_rt, hogy eltelt vagy hat év a filmben, de mindenki ugyanúgy néz ki, még a hajuk is ugyanolyan. Borzasztóan irritáló.
9/10
Klassz. De szabályosan felk_rt, hogy eltelt vagy hat év a filmben, de mindenki ugyanúgy néz ki, még a hajuk is ugyanolyan. Borzasztóan irritáló.
9/10
2014. január 01. 22:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Bajos csajok (Mean Girls)
A szilveszterrel már csak úgy vagyok, hogy nem érdekel, nem tartom igazi ünnepnek, nah meg pláne utálom az olyan alkalmakat, amikor az emberre ráerőszakolják, hogy bulizzon és érezze jól magát. Ez abszolút nem az én asztalom. Lényeg a lényeg, hogy a drága compromise-zal megbeszéltük, hogy megnézzük ezt a csodás filmremeket, mert mindketten szeretjük LiLo munkásságát és bár vártuk, hogy a filmezéshez a mi Courtneyy-nk is csatlakozzon, sajnos egy technikai baki ezt nem tette lehetővé.
Szóval a film: századik nézésre is imádom, LiLo csodálatos színésznő és csak remélni merem, hogy rövid időn belül visszatalál saját magához, hogy ilyen filmklasszisokat láthassunk a jóvoltából.
Ugyan a történet rendkívül kiszámítható és nagyon is a nőkre vall a folyamatos ármánykodás, ennek ellenére (vagy éppen ezért) élvezhető is. Ahogyan a Plasztikok szereplői lettek kiválasztva és a karakterük alakulása, nem is tudom...olyan jasszkaris.
Köszönet érte a rendezőknek!
10/10
Szilveszter éjjel (New Year's Eve)
Másodjára láttam a filmet és bár nem annyira, mint először, de ismételten magával ragadt, sőt arra ösztönzött, hogy én is állítsak össze egy listát olyasmikről, melyeket egy éven belül megtenni szeretnék.
Már többször emlegettem - de újra megteszem -, hogy imádom a sokszereplős filmeket (pláne, ha olyan hírességek tűnnek fel, mint Ashton Kutcher, Bon Jovi vagy Katherine Heigl). Maga a történet is érdekes, különleges, nem sablonos és a maga nemében egyedi. Nem mondom, hogy a kedvenceim közé fog tartozni, de egy-két alkalommal érdemes megnézni.
7/10
A szilveszterrel már csak úgy vagyok, hogy nem érdekel, nem tartom igazi ünnepnek, nah meg pláne utálom az olyan alkalmakat, amikor az emberre ráerőszakolják, hogy bulizzon és érezze jól magát. Ez abszolút nem az én asztalom. Lényeg a lényeg, hogy a drága compromise-zal megbeszéltük, hogy megnézzük ezt a csodás filmremeket, mert mindketten szeretjük LiLo munkásságát és bár vártuk, hogy a filmezéshez a mi Courtneyy-nk is csatlakozzon, sajnos egy technikai baki ezt nem tette lehetővé.
Szóval a film: századik nézésre is imádom, LiLo csodálatos színésznő és csak remélni merem, hogy rövid időn belül visszatalál saját magához, hogy ilyen filmklasszisokat láthassunk a jóvoltából.
10/10
Szilveszter éjjel (New Year's Eve)
Másodjára láttam a filmet és bár nem annyira, mint először, de ismételten magával ragadt, sőt arra ösztönzött, hogy én is állítsak össze egy listát olyasmikről, melyeket egy éven belül megtenni szeretnék.
Már többször emlegettem - de újra megteszem -, hogy imádom a sokszereplős filmeket (pláne, ha olyan hírességek tűnnek fel, mint Ashton Kutcher, Bon Jovi vagy Katherine Heigl). Maga a történet is érdekes, különleges, nem sablonos és a maga nemében egyedi. Nem mondom, hogy a kedvenceim közé fog tartozni, de egy-két alkalommal érdemes megnézni.
7/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.