Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 12. 22:18 #11101
- törölt felhasználó -    
Fűrész 6.

Már közel se olyan jó mint az első 3 rész, de elnézem. Szeretem a fűrész filmekbe, hogy mindig van valami pont, amiből kiindulnak és ami lehetővé teszi a további fázist, ami kiváltja a gyilkos okát. laugh.gif Tehát nem csak úgy öldökölnek, mert azt élvezik, hanem egy végtelen hosszú játék zajlik le emberről-emberre, ami izgalmas.. Bár ezt az izgalmat túlhajszolják a 4. rész után, de mindegy. Ebben a részben is mint az előző 2-ben is, már nagyobb hangsúlyt fektettek a kinzó eszközökre.. Mikre képes az ember elméje. Amúgy jó kis filmeket forgattak le, csak néha van mikor nem rögtön esik le, hogy ki miért érdemli is meg a bosszút. biggrin.gif

10 / 7.5
2014. január 13. 00:20 #11102
Tiffany Maxwell
Tiffany Maxwell
új tag

StátuszValar Dohaeris!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 1
Azonosító: 219114
Jack Reacher
8/10 Nekem kifejezetten tetszett!!! thumbsup.gif
2014. január 13. 08:51 #11103
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Lopom a sztárom (The Bling Ring,2013)

Nem mondanám,hogy annyira nagy szám lenne,legalábbis számomra,de mivel igaz történeten alapul ezért végignéztem. blush.gif Az ilyen fiatalokat,még ha a lopást nem is nézzük sosem kedveltem. blush.gif Emma Watson karaktere igencsak butácska volt,nem csodálom,hogy azt nyilatkozta semmi közös nincs bennük. rohog.gif Érdekes viszont,hogy némelyik híresség is mennyire agyatlan.Az ember azt hinné,hogyha már ilyen csilli-villi házuk van akkor mindenféle biztonsági rendszer van benne,erre ezek a fiatalok csak úgy besétálnak. blink.gif

10/6

Úton (On the Road,2012)

Szörnyű film az egyetlen értékelhető benne Garrett Hedlund. blush.gif Fél órát néztem belőle a többit csak pörgetve,de ennyi éppen elég volt. blush.gif

10/1 - Garrett miatt adok egy pontot blush.gif

Csavard be,mint Beckham (Bend It Like Beckham,2002)

Olyan kis tinifilm.Nincs benne semmi extra,de egyáltalán nem rossz. smileeee.gif Jonathan Rhys Meyers miatt már érdemes megnézni. laugh.gif De hogy ennek a srácnak tényleg olyan a szeme mintha vámpír lenne azért hihetetlen. rohog.gif

Jobs - Gondolkozz másképp (Jobs,2013)

Ez a pasi igazi s*ggfej volt. blink.gif A legtöbben támadják a filmet,de nekem nem volt vele bajom. blush.gif Ashton Kutcher jól játszik.Igaz én Amanda Crew miatt néztem meg aki csak 3 percet volt benne ( rohog.gif ) de nem bántam meg. blush.gif

Elvis - A kezdet kezdete (Elvis: The Early Years,2005)

Már csak a címe miatt sem várhattam valami hű de nagy befejezésre,azért mégiscsak másra számítottam,főleg mert igencsak hosszú film volt,az ember megérdemelne valami normálisabb befejezést.Persze a lényeg így is látszott. blush.gif A szereplőválasztással nagyon megvoltam elégedve Elvis és Priscilla szerepére is. blush.gif Imádom Jonathan Rhys Meyers ( heart.gif ) játékát,hihetetlen egy srác,nagy kár érte,hogy a valóságban olyan amilyen. blush.gif Tetszett ahogy ott vonaglott a színpadon. rohog.gif Elvis tényleg úgy táncolt mintha idegrohama lenne.. rohog.gif Ez nem beszólás akart lenni,csak egy megállapítás volt. blush.gif
Mivel Elvis már halott és halottról vagy jót vagy semmit ezért csak annyit mondanék,hogyha éltem volna akkor amikor ő és személyesen is ismertem volna,nem vagyok benne biztos,hogy szimpatikus lett volna. blush.gif
Olvastam egy véleményt az egyik oldalon amiben ezt írták:
"Mutassanak egy világsztárt,aki minden ösztönző nélkül(Drog,gyógyszer stb)képes megfelelni annak az életnek ,ami ezzel jár." Úgy gondolom akik ezt a pályát választják tudják mivel jár a döntésük és mérhetetlenül gyenge embernek tartom azokat akik ilyenekhez nyúlnak. pardon.gif

Mindhárom film : 10/7
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, House Of Wax, idone
2014. január 13. 18:04 #11104
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
A hívás (2013)
10/9
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2014. január 17. 22:09 #11105
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Rush
Most hogy másodszorra is megnéztem még szégyenletesebbnek tartom hogy nem jelölték Oscarra ezt a filmet, mert egyszerűen zseniális. A színészek, a forgatókönyv, a rendező a zene meg minden, nem tudnék olyat mondani ami nem tetszett benne.
10/10
7 felhasználónak tetszik: Fanni00, Bessie, Szandi0820, WWE Dorka, Jody, Lady Suzy, Boscorelli
2014. január 18. 09:41 #11106
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Pain & Gain / Izomagyak 10/7
Ahogy nézem, elég sokan lehúzták a filmet, pedig hatalmas mondanivalója van.
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, idone
2014. január 18. 10:49 #11107
- törölt felhasználó -    
Amilie csodálatos élete/ Le fabuleux destin d'Amélie Poulain ( 2001 )

Kicsit elkéstem a megnézésével, tekintve, hogy már több, mint tíz éve kiadták. Megint megbizonyosodtam arról, hogy a francia filmek mint színvonalban, mint rendezésben teljesen különböznek a felkapott amerikai semmiségektől. Ami magát az alkotást illeti, valóban fantasztikus! Audrey Tautou, mint mindig, most is lenyűgözött bájával, és a szerepre is tökéletesen ráillett. Sokaktól hallottam, akik még előttem sort kerítettek a megnézésére, hogy az egészet végig röhögték. Nem tudom, mi volt ebbe olyan mulatságos, aki nem érti az olyanfajta gondolkodásmódot, ami ebben az alkotásban végig jelen volt, az inkább ne koptassa 'értelmiségét' vele. Egészen elvont volt az egész, mintha egy másik világba csöppentem volna a képernyő bámulása közben.

Értékelésem: 10/10
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. január 18. 12:36 #11108
Pusszedlii01
Pusszedlii01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Csatolások: 104
Azonosító: 215061
Karib tenger kalózai <3
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Toxic, Average Girl
2014. január 18. 13:12 #11109
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Jégvarázs 10/8
Eredeti nyelven biztos jobban tetszett volna. laugh.gif
2014. január 18. 13:27 #11110
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég

StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Az operaház fantomja (2004)

Imádtam mindent benne.A jelmezeket, a látványt és az effekteket, de különösen az összes zeneszámot benne.Gerard Butler óriásit alakított benne, olyan karizmatikus fantom volt, wub.gif Raoul személyisége pedig elment, viszont Patrick jó munkát végzett vele.Emmy Rossum is nagyon szép volt Christineként.Gyönyörű egy musical, nem hiába jelölték 3 Oscarra!

10/9
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Szandi0820
2014. január 18. 13:42 #11111
- törölt felhasználó -    
Her
Nagyon különös hangulattal bír, fekve, csukott szemmel, fülessel néztem-hallgattam, annyira fura volt, a dialógusok utat nyitottak az életről, kapcsolatokról szóló gondolatoknak. Felfrissítő volt. És bár nem vártam, hogy ilyen vége lesz, nagyszerű film.
9/10

Cserebere szerencse
Ó, hát kell mondanom bármit is? Lindsay filmjei annyira klasszak. Aki mást állít, hazudik.
7,5/10

The Wolf of Wall Street
Gusztustalan, undorító, hányingerkeltő borzadály, imádkozom, hogy Leo NE ezért kapjon Oscart. Félbehagytam tulajdonképpen, mert nem volt gyomrom hozzá, pedig valahol felkeltette az érdeklődésem, de az, hogy a képembe nyomnak egy nemi szervet és egy vaginából kokszot szívó dzsánkit, k-ára sok. Bármennyire is rendelkezik jó történettel egy film, bármennyire nagyszerűek is a színészek, nálam a p_csmutogatás olyan szinten kiveri a biztosítékot, hogy dührohamomban egy teljes áruházat felgyújtanék, ami árusít ilyen sz_rt. Lehet megcáfolni, jönni a pozitív ellenvéleményekkel, de az én idegzetem számára sok, a szememben szennyé válik. Már a Dallas Buyers Clubban sok volt a nyitójelenet, meg a többi, de ez... fantasztikus, mondhatom. Egyébként sem szeretem Scorsese stílusát. Remélem, a Sinatráról szóló filmje legalább értékelhető lesz.

Toy Story 3.
10/10

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
Rájöttem, hogy annak ellenére, hogy mindig is ez volt a legkevésbé kedvelt epizódom, ez a világ legklasszabb filmje. Gyorsan utat tört magának a kedvenceim közé a #1 pozícióra.
10/10*
7 felhasználónak tetszik: idone, JadeB, duracell, menthol, bitchina, BlackRose69, LexiCobain
2014. január 18. 14:13 #11112
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Frozen:
a héten megnéztem végre ezt az aranyos mesét. biggrin.gif Tényleg aranyos volt, tetszett a történet, a zenék is jók voltak. Várom a folytatást
10/10

This is the End:
Tegnap néztem meg, és vegyes érzelmeim vannak. Nem rossz, de kicsit untam, főleg az elején. Igazából valahol el tudom képzelni, hogy a celebek tényleg ilyenek mikor összejönnek. rohog.gif Poénok vannak benne, de gusztustalan részek is.
6/10

Hobbit: desolation of Smaug:
Újra megnéztem, de most lemezen. Most is, mint a moziban, imádtam minden egyes percét. Nem tehetek róla, imádom Tolkient és lenyűgöz Peter Jackson látványvilága. Már nagyon várom a harmadik részt. Kedvencem még mindig Legolas. biggrin.gif wub.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: idone, menthol, Kazuo, Lady Suzy, duracell, Whiteberry
2014. január 18. 15:13 #11113
- törölt felhasználó -    
Amerikai botrány/American Hustle
Őszintén szólva kicsit csalódtam a filmben.A szereplőgárda nagyon erős és az ilyen stílusú filmek be szoktak jönni.Ezért nem igazán tudom ,hogy mi bajom is volt a filmmel.Egy kicsit többet vártam volna ,azután ,hogy így nyomatták és ennyi neves díjra jelölik.A Napost Oldal tavaly pedig kifejezetten tetszett.Lehet,hogy csak Amy Adams irritált volna? blink.gif
6/10

Hobbit:Smaug pusztasága/Hobbit:Desolation of Smaug
Rengeteg hibája volt a filmnek ,de engem annyira rabul ejtett Tolkien világa ,hogy akkor sem ismerném be ,hogy nagyon rossz ,ha tényleg az lenne.Igazából imádtam ezt a filmet is ,ahogy az előzőt smileeee.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: idone, Kazuo, Lady Suzy, menthol, bitchina
2014. január 18. 20:29 #11114
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Hedwig és a Mérges Csonk
Nagyon jó film, eredeti és egyedi, jó zenékkel, egy másodpercnyi sablon nincs benne. Viszont aki kicsit is homofób, annak nem ajánlom.
10/10*
2014. január 19. 00:34 #11115
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Pain & Gain / Izomagyak (2013)

Nemrég, pár orája láttam a filmet. Nem mondom, hogy a kedvencem, de azt sem mondom, hogy nézhetetlen. Mark miatt érdemes megnézni, és szorakoztató poénakkal tarol ismét a színész biggrin.gif Viccet félretéve, szerintem van valami mondanivalója a filmnek, amit egy kicsit a megszokotnál, érdekesebb, furcsább módon mutatnak be meghajolo.gif

10/9

Fire with Fire (2012)

Ezt a filmet, már vagy két hete láttam, csak elfelejtettem szerény véleményemet kifejteni róla. Annyit megtanultam, tűzoltóval nem szabad szorakozni biggrin.gif Josh egyszerűen elképesztő akármilyen lehet a szerep amit kap, ő mindig 1000 százalékban oda teszi magát. Ami r. Brucet illeti, hát láttam már jobb alakítást is tőle. Bruce bácsi oda tehetné azért magát dry.gif

10/8
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, sMokEe.cLouD
2014. január 19. 13:31 #11116
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Mindörökké Batman (1995)
A 2. számú kedvencemmé lépett elő, ami a Batman-filmeket illeti. Egyszerűen fantasztikus volt, tökéletes és most abba is hagyom az áradozást. 10/10
Zárójelben megjegyezném, hogy eddig is tudtam, hogy Jim Carrey kiváló színész, de most tátott szájjal néztem végig, mit csinál. Kicsit Heathre emlékeztetett (de csak azért, mert a Sötét lovagot előbb láttam).
5 felhasználónak tetszik: menthol, JadeB, Kazuo, Bessie, Pöttömke
2014. január 19. 15:17 #11117
- törölt felhasználó -    
Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények (2013)
Nekem nagyon tetszik ez a film. A története egyáltalán nem mindennapi, nagyon érdekes és izgalmas. A szereplőket jól válogatták össze, mindegyikőjük nagyszerűen játszotta a szerepét. Mondjuk a végében kicsit csalódtam, mert másra számítottam, de így is szuper volt. Szerintem érdemes megnézni ezt a filmet.
10/10
1 felhasználónak tetszik: menthol
2014. január 19. 15:57 #11118
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Förtelmes főnökök (2011)
10/7

Az elnök végveszélyben (2013)
10/8

Az acélember (2013)
10/8

Vonzások (2013)
10/9
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, idone
2014. január 19. 16:18 #11119
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2014.01.19. 13:31)
Mindörökké Batman (1995)
A 2. számú kedvencemmé lépett elő, ami a Batman-filmeket illeti. Egyszerűen fantasztikus volt, tökéletes és most abba is hagyom az áradozást. 10/10
Zárójelben megjegyezném, hogy eddig is tudtam, hogy Jim Carrey kiváló színész, de most tátott szájjal néztem végig, mit csinál. Kicsit Heathre emlékeztetett (de csak azért, mert a Sötét lovagot előbb láttam).

"Van aki hősnek születik van aki gyávának csecsemők halnak éhen miközben a politikusok elhíznak néhány szemből mártír milliókból a drog rabja lesz. Mi dönt? Mi? Mi? Mi? A szerencse! A vak ostoba ingatagbingatag szeszélyes szerencse.Csak az érme esése az igazságos."

Nahh ez az igazi Két/arc!! Nem az a nyápic Nolan féle lúúúzer! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, Szandi0820
2014. január 19. 18:48 #11120
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
In A World... / Hamarosan...

Hát ez tök jó volt. biggrin.gif Ha nincs kedve többé színészkedni, Lake Bell simán csinálhatna forgatókönyveket, vagy rendezhetne. Megragadott egy filmekben eléggé elhanyagolt témát és sikerült kerekítenie belőle egy szórakoztató másfél órát. smileeee.gif
10/8
710 oldal 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!