Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 01. 21:00 #11181
- törölt felhasználó -    
Thor 2.
Eddig utáltam Lokit, Tom Hiddlestont és mindazokat, akik szeretik őt. Az első részben nagyon szimpatizáltam Thorral, de, nem tudom, mi okból kifolyólag, átpártoltam a sötét oldalra rohog.gif Nem is tudom, miért húztam eddig a filmet, tartottam attól, hogy pocsék, így nem mertem megnézni. De öcsém. Nem tudom, jobban tetszett-e, mint az első, de hótziher, hogy viccesebb volt. Egyes jeleneteknél fuldokoltam, például a leges-legeslegvégén. rohog.gif Az új Josh Dallas nagyon badass, Sif továbbra is elképesztően gyönyörű, kár, hogy nem kapott több szerepet, Frigga búcsúztatója nagyon szép volt, Loki pedig.. ahw wub.gif Amikor "meghalt", majdnem sírtam, reménykedtem abban, hogy illúzió, és mikor már Thort is megsiratja, felkel röhögve, de így is mindblown volt.
9/10

http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/04/barney-mind-blown.gif
5 felhasználónak tetszik: TheDanush, Jody, baisée, Lindsay019, House Of Wax
2014. február 01. 21:02 #11182
- törölt felhasználó -    
The Hunger Games: Cathing Fire / Az Éhezők viadala - Futótűz: (2013)
Végre sikerült megnézem, és ahhoz képest amire számítottam nagyon le tudott kötni. A sztori eleje egy kicsit unalmas volt, főleg a Katnisszes részek, de ezt leszámítva tényleg remek volt. Érdekes maga a történet, hogy egyesek szenvednek, mások pedig az életükért harcoltak, nyertek és mégis megint harcolniuk kell. A Katniss & Peeta páros érdekes, Josh Hutchertson számomra nem alakított maradandót, egy kicsit nyápicnak találtam, Katniss pedig folyton szembe akart szállni mindenkivel és ez egy kicsit idegesített. Jena Malone nagyszerűen alakította Johannat, egyszerűen imádtam a pimaszságát, és a liftes jelenet rohog.gif Hát már ezért megérte megnézni. Liam, ó Liam. Hát vele is egy kicsit azt érzem amit Joshhal. Ezt leszámítva amikor a képernyőn volt a játéka nagyon tetszett. Végül, de nem utolsó sorban a drága Sam Claflin. Bevallom őszintén miatta néztem meg a filmet, és nem csalódtam benne. Eszméletlen volt az összes Finnick jelenet, főleg amikor a kockacukrot ajánlja fel Katnissnek. biggrin.gif Annie karaktere egy megválaszolatlan kérdés, kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki belőle a következő részben. Összességében jó film volt, és rávett, hogy olvassam el a könyvet! wink.gif
10/8.5
6 felhasználónak tetszik: TheDanush, iannina, Jody, patrícia4, menthol, KataCullen
2014. február 02. 09:43 #11183
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Amerikai botrány 7
Gravitáció 6,5
Vérmesék 6

Az utóbbi néhány nap filmjei.
2014. február 02. 09:54 #11184
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A Gyűrűk Ura - A két torony/The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

Imádom! meghajolo.gif

10/10 beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Jody, Average Girl, menthol, LexiCobain, BunnyGirl
2014. február 02. 10:52 #11185
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Vakszerencse (2013)
10/6
2014. február 02. 14:13 #11186
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Event Horizon (1997)
Magyar címe: "Halálhajó" ( bolond.gif )
Megéheztem egy jó horrorra és valahogy ez jutott eszembe először. Már jó régen láttam, ezért nem voltam benne biztos, hogy most is tetszeni fog, de nem kellett csalódnom benne. Elejétől a végéig izgalmas, bár lehetett volna benn egy kicsit kevesebb "jumpscare". Értem én, hogy kell bele a rémisztés, de köszönöm szépen, nem kell nekem minden másodpercben az arcomnak dobott véres hulla, hogy ne tudjak aludni, elég volt hozzá a film alapkoncepciója is. happy.gif
Laurence Fichburne karakterét pedig egyszerűen imádtam. smileeee.gif
10/8 good.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2014. február 02. 14:49 #11187
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Vége a vizsgaidőszaknak, végre filmeztem:

About Time - Időről Időre
Ezt a filmet azért néztem meg mert úgy hallottam az Igazából szerelem óta az egyik legjobb film lett. Nos hát a szereposztás tetszett, Rachel McAdams az egyik kedvenc színésznőm és ebben is nagyon bájos volt, ráadásul Bill Nighy is szerepet kapott benne, imádom azt a pasit. a story is nagyon érdekes volt, néha azonban azt éreztem, hogy húzzák az időt. De lényegében az a véleményem, hogy megérte megnézni és az sincs kizárva, hogy előszedem pár hónap múlva újra. 10/8,5

The Lone Ranger - A magányos lovas
Johnny Depp, és ezzel mindent el is mondtam wink.gif Imádom őt, annyira vicces egy pasi. Amúgy voltak benne hihetetlen vicces poénok. Nekem tetszett, bár hosszú film, kicsit itt is húzták az időt. Johnny miatt mindenképpen megéri megnézni. 10/8,5

The Mortal Instruments: City of Bones - A végzet ereklyéi: Csontváros
A könyvet nem olvastam, azt hiszem nem is fogom. Nem rossz a film, a szereplők nagyon tetszettek, tehetségesebbeket sikerült összeválogatni mint pl. az Alkonyatban. A story tetszik, de remélem nem lesz ebből is valami béna "sorozat". Pár fura jelenet volt benne amit kihagytam volna belőle, na meg ilyenkor mikor így fejeznek be egy filmet, nem ártana biztatni a nézőket, hogy lesz valami folytatás, de nem igen hallottam semmit a második részről. 10/8,5

The Book Thief - A könyvtolvaj
Na ez a film egyszerűen csodálatos! Nagyon tetszett. A történet, a szereposztás, a karakterek, a hangulat, mind pont úgy lett kitalálva ahogy azt kell. Ki fogom olvasni könyvben is. Ebben a filmben egy perc felesleges jelenet sem volt. 10/10 és máskor is meg fogom nézni. Nem is emlékszem, hogy lett volna mostanában ilyen film ami ennyire megfogott.

Rush - Hajsza a győzelemért
Itt a story nem lepett meg, sokat hallottam már a Lauda-Hunt ellentétről, tudtam a balesetről, tudtam ki lett akkor a világbajnok. Mivel imádom az F1-et már nagyon vártam a film érkezését, nem csalódtam, nekem bejött és minden F1-esnek ajánlom 10/9

Free Birds - Pulykaland
Bemutató után iszonyatosan vártam ezt a mesét mert olyan cukinak tűnt smileeee.gif Az alapötlet tetszett, a történet is aranyos, kicsit több poént vártam volna, de elszórakoztam rajta, édes mese. 10/9

Frozen - Jégvarázs
Tegnap kicsit megint gyerek voltam, a Pulykaland után megnéztem ezt is. Sokkal jobban tetszett és az egyik legjobb Disney mese amit láttam. A történet, a karakterek, a zenék, olyan csodálatos volt, tisztára kislánynak éreztem magam tényleg! És Idina Menzelnek milyen szép a hangja (feliratosan néztem) 10/10 Biztosan megnézem máskor is.
7 felhasználónak tetszik: TheDanush, mse90, Toxic, duracell, baisée, Jody, Lindsay019
2014. február 02. 15:45 #11188
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Rush - Hajsza a győzelemért (2013)
Egek, erre aztán megérte várni. wub.gif A történet nem volt teljesen ismeretlen, hiszen F1-fan lévén tudtam Niki balesetéről is, valamint a Lauda - Hunt csatározásokról is. Viszont ahogy megcsinálták a filmet, az valami fantasztikus. Kötelező csemege F1-fanoknak. wub2.gif Nagyon kár, hogy még csak nem is jelölték Oscar-díjra. sad.gif 10/10***
5 felhasználónak tetszik: mse90, menthol, Jody, Lindsay019, sMokEe.cLouD
2014. február 02. 15:51 #11189
- törölt felhasználó -    
The heat (női szervek)
Amikor utaztam haza repülőn megnéztem angolul, de annyira jó volt, hogy anyával újra megnéztem magyarul. 10/10
2 felhasználónak tetszik: JadeB, baisée
2014. február 02. 17:10 #11190
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
What's Eating Gilbert Grape (Gilbert Grape, 1993)
10/10
The Conjuring (Démonok között, 2013)
10/7.5
2014. február 02. 17:17 #11191
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Sinister (2012)
Spoilers!
Nem tudom azért nem tetszett-e annyira, mert nagyok voltak az elvárásaim, vagy mert tényleg sz*r volt a film. A történet eléggé sablon, mégis jókat hallottam róla, ezért gondoltam, hajrá, csak nem lesz olyan rossz. De.
Az elején egész jól indít, bírtam Ethan Hawke karakterét. A baj ott kezdődik, hogy már az első fél órában besokkolnak, még hozzá nem is akárhogyan, a "családi videók" szerintem remekül sikerültek, kár, hogy olyan hamar elsütötték őket, lehetett volna még várni velük. Így sajnos a film többi része már csak lejtő volt. A házban ide-oda ugráló gyerekek valahogy nem hozták rám a frászt, Bughuul-ról pedig csak Mick Thomson jutott eszembe a Slipknot-ból. Persze megvoltak a jó pillanatai, csak ezek, mint már mondtam, a film második felére elvesztek. Imádtam például azt a jelenetet, mikor ugyanúgy jelent meg a bokorban, mint a fényképen, arról pedig ne is beszéljünk, mikor megmozdult a laptopon. Az ilyen ijesztések (főleg az utóbbi) szerintem sokkal hatásosabbak tudnak lenni, mint a jumpscare-ek, több is lehetett volna belőlük, a vége felé is. Arra inkább már azokból a dolgokból volt sok, amik kizökkentettek. De most komolyan. Ne mondja nekem senki, hogy ha én rajzolnék egy fél méteres Mick Thomson portrét, egypár felakasztott ember kíséretében a szobám falára, akkor azért a szüleim nem szólnának, ellenben ha ez egy boldogan hintázó kislány lenne a folyosóra, akkor az már tragédia számba menne. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy fateron kívül az egész rohadt család mehet a fülészetre, olyan dolgokra nem képesek felébredni, ami már durván feltűnő. (Gondolok itt arra a jelenetre, mikor a kisfiú telitorokból üvölt a folyosón, de a kislánynak valahogy ez másnap reggelig nem jut el az agyáig.) think.gif
Viszont nem tudom teljesen lepontozni se ezt a filmet, mert a végén található fordulat tetszett. Már azt hittem, hogy vége van, csak ezt követően vettem észre, hogy még van 20 perc és ez a 20 perc egész jól sikerült. (Bár lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert a végére sikerült megutálnom anyukát és ezért örültem annak, hogy fel lett aprítva tüzelőnek.) pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: patrícia4, House Of Wax, sMokEe.cLouD
2014. február 02. 20:06 #11192
- törölt felhasználó -    
Vakszerencse /Runner, Runner (2013)/
Még októberben készültünk rá, hogy megnézzük moziban...hát jól tettük, hogy nem ültünk be rá. Tipikusan olyan film, aminek az előzetesében lelőnek minden jó jelenetet, mert kb. annyi is van az egészben. Ben Affleck sármos pasi még mindig, nagyjából ennyi ami a film mellett szól. Ja és persze a gyönyörű Costa Rica laugh.gif Sokkal jobbra számítottam, úgyhogy nekem csalódás volt.
10/4
2014. február 02. 20:07 #11193
- törölt felhasználó -    
Amerikai botrány (igazából nem tetszett)
This is us
2014. február 02. 20:08 #11194
olivia112
olivia112
visszatérő vendég

StátuszBelieber szív, Belieber lélek, BELIEBER leszek amíg ÉLEK ! ^_^ :)
Hozzászólás: 271
Csatolások: 0
Azonosító: 198112
Beethoven2 =)) :DDdd king.gif
2014. február 02. 20:21 #11195
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Csontváros 10/11 wub.gif
2014. február 02. 20:27 #11196
- törölt felhasználó -    
Versenyfutás az idővel /Getaway (2013)/
Az alapsztorija jó, mert elég akciódús filmet lehet belőle kreálni. A címe alapján gondoltam, hogy a számítógépes játékra fog épülni a történet. Azonban maradt bennem hiányérzet a film végén. Az előzetesét látva nem arra számítottam, hogy javarészt a halomra tört kocsik fogják az akció részét képviselni. 1-2 fura dologgal is megspékelték az alkotók a filmet pl.: mikor a végén meglövik a vállán a főszereplőt, azonban ő pár másodperccel később beugrik a kocsijába és minden fájdalom és vér nélkül üldözi végig a fél városon az ellenséget. Számomra egyszer nézhető volt.
10/5
2014. február 02. 20:53 #11197
- törölt felhasználó -    
Törvénytisztelő polgár /Law Abiding Citizen (2009)/
Nem tagadom, hogy Gerard Butler miatt ültem le elé, de nem bántam meg. Jó a történet és nagyon tetszett a szereposztás. Egészen a végéig elhúzzák a "titkos segítő" kérdést,ami különösen tetszik benne, hisz nem lehet kiszámítani mikor mi fog történni és a végkifejlet sem egyértelmű egészen az utolsó 10 percig. Gerard Butler szokás szerint fantasztikus átéléssel játszott wub.gif , bár kicsit nehéz volt megszoknom, hogy ő az áldozat, ugyanakkor a "rossz fiú" is a történetben. Emellett Jamie Foxx alakítását is meg kell említenem, hisz remekül játszotta a törvénytisztelő ügyész karakterét, aki próbált segíteni Clyde-nak (Gerard), csak talán nem megfelelőképpen. Megrázó, izgalmas, fordulatokkal teli film.
10/9
2014. február 02. 20:54 #11198
- törölt felhasználó -    
Twisted wub.gif IMÁDOM, fantasztikus!
2014. február 02. 21:08 #11199
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Eden Lake (Gyilkos kilátások, 2008)
10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, xDemonswithRyux
2014. február 02. 22:01 #11200
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Hetedik

Már többször láttam, de még mindig kiráz a hideg. FŐleg a legvége. Kevin Spacey monológja közben a körmömet rágtam, a sötétben ültem, a macskám pedig hirtelen feltűnik a fotel mellett. Olyan őrült tekintete volt én pedig úgy megijedtem, hogy felsikoltottam. biggrin.gif A sztori egyébként fantasztikus, csak úgy mint a színészi játék, szerintem nagyon alulértékelt mű. Igaz, én nem Oscar alapján ítélek el egy filmet, de jelen esetben reklamálok, hogy nem díjazták eléggé. Most úgy kedvem lenne ellopni az American Hustle jelöléseit és díjait.
10/10

Frozen

Tündéri mese de magyarul katasztrófa. A dalok főleg. -.- Tényleg gyönyörűen animált mese, de annyira nem tetszett, mint például az Aranyhaj. A karakterekkel nagyon könnyen lehetett azonosulni, szerethetőek voltak és még meg is lepődtem a végén. Olaf tényleg tündéri karakter, hát azon a "Nekem nincs koponyám...se csontom." :3 ^^ kijelentésen elbőgtem magam.
10/8

The World's End

Annyira vártam a filmet. Imádom az angol humort, abszolút vevő vagyok rá, még a leggagyibb poénokon is szakadok a röhögéstől - a Monty Pythonon, The Black Adder és a L’art pour l’art Társulat műsorain nőttem fel - és végül is nem csalódtam. A Simon Pegg, Nick Frost páros mindig zseniális, pláne megspékelve egy kis Martin Freemannel : tökéletes. Poénok most is akadtak, a kerítésen átesős poént nagyon de nagyon szeretik, nem beszélve a Haláli Hullák hajnaláról, a Vaskabátokról vagy a Paulról. biggrin.gif Szerintem vicces volt, ez tipikusan olyan film, amit vagy utál vagy szeret az ember. Köztes állapot nincs. Nekem tetszett, bár Simon marha furi volt fekete hajjal. smileeee.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell, menthol, Bessie
710 oldal 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!