A múlthéten néztem meg és azt kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam. Én egy egész más történetre számitottam, valamint komorabb, sötétebb világú filmre gondoltam, de végül is egy vidám film lett, amivel jól elütöttem az időm. Az elején azt hittem 1:46 óra (106 perc) lesz, és csak a ':'-pontot néztem el, mert 146 perc volt, és csodálkoztam is, hogy miért ilyen hosszú. Sajnáltam, hogy Helena nem kapott túl sok szerepet a filmben, pedig messze menőleg ő volt a legérdekesebb karakter és persze legjobb szinész(nő). Deep mint a főszereplő se untatta a filmet, de ő nálam be van skatulyázva ilyen bohóckodó jelmezes fazonnak, pedig biztos akad más féle filmje is, csak minden bizonnyal még nem láttam.
10 / 9
Bonnevilla ~ 2006
Ezt a filmet csak is Jessica Large miatt voltam kénytelen megnézni, aki mint mindig hozta formáját
10 / 8
Kegyencfegyenc ~ 2007
Tele elképzelhetetlen, vicces jelenetekkel, amik egy börtönben zajlanak. De itt nem is az volt a lényeg, hanem a paródiázás. Rob Shneider az egyik olyan figura, aki ugyanúgy alakit szinte minden egyes filmben, de mégis hitelesen. Kedv deritésre jó célt szolgál, mert szerintem cseppet se lapos film, bár voltak hülye jelenetek, amiknek nem sok értelmük volt, de elnézendők.
10 / 8.5
Két nő - egy ház ~ 2009
Hát nem is tudom.. Nekem kicsit vontatott volt a film, pedig Drew Barrymore és Jessica Lange is tök jól játszottak, de mégse jött úgy össze. A filmnek van egy kezdete, menete, végkifejlete, de úgy érzem valami koncepció hiányzott, ami kompenzálhatta volna velük, de valami végett nem jött át az egész. Szó szerint untatott. 10-15 percre el is aludtam a közepén.
10 / 6
Kivűl tágasabb ~ 2005
Igen, igen és igen egy újabb Jessica Lange film. Asszem maratont tartok belőle.
10 / 6.5
Nagy hal ~ 2003
No, egy Ewan McGregor főszereplésével készült film. Ezt a filmet, épp ma este néztem meg. Ja és érdekességkép ebben is - ha keveset is - de kapott szerepet Jessica Lange.
10 / 7

0 felhasználónak tetszik: