Idézet (janet7 @ 2014.02.28. 19:19)
Carrie (2013)
4/10
Tulajdonképpen nem tudom mi értelme volt. Azon kívül, hogy átültették ezt is a okostelefonos, mindenkitökéletesenésugyanúgynézkimégazisakinekrondánakkellenelennie közegbe (hiába, 2013 Amerikájában már a suli freakjének is gyönyörűnek kell lennie, meg ne merjen jelenni valaki a képernyőn, aki nem szép.
) nem sokat adott hozzá a másik két filmhez. Pontosabban semmit. Elvenni viszont elvett, pl. semmi nyomasztó nem volt benne, egy átlagos tinifilmnek nézném, ha nem tudnám mi ez. Mondjuk én az eredeti filmért sem vagyok oda, szerintem még mindig a 2002-es verzió lett a legjobb, a szereplők közül legalábbis mindenki abban volt a legjobb (talán Carrie anyja kivétel). De ez, ahj...
4/10
Ugyanígy voltam vele én is. Gondoltam leülök borzongni egy kicsit és megnézem ezt a filmet. Hát jah. Nem, hogy borzongás nem volt, majdnem bealudtam rajta. Én! Én, aki nem mert 2 hétig aludni, mert megnéztem a Rémálom az Elm utcában-t. Bár mondjuk a két film nem hasonló kaliber, de én még a Paranormal Activity után sem tudok nyugodtan lefeküdni, szóval...

1 felhasználónak tetszik: