Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 23. 14:43 #11361
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Büszkeség és balítélet (2005)
Biztosan meghallotta a Viasat 3, mikor mondtam Áginak a héten, hogy meg akarom nézni. rohog.gif Komolyra fordítva a szót: egyszerűen imádom (ezt is). 10/10

A három testőr (2011)
Csak hogy vége lett. Nem tudom, hogy a forgatókönyvírók milyen Három testőr-könyvet olvastak, de biztosan nem azt, amit én. Egész végig WTF-arccal ültem a képernyő előtt, annyi gagyi. Annyira a látványvilágra mentek, hogy az már röhejes (komolyan nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek kínomban, mikor megjelent Buckingham herceg a léghajón, amikor azon csatáztak, az pláne gyönyörűséges volt). A karakterek jellemét is elferdítették: Milady úgy ugrált, mintha Superwoman lenne, D'Artagnan-ból csináltak egy r*hadtul beképzelt kiskölköt. Satöbbi, satöbbi, satöbbi. 10/2 (az a két pont is csak Matt miatt jár)
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Alexis_0504, sMokEe.cLouD
2014. március 23. 14:47 #11362
- törölt felhasználó -    
Kisasszonyok
Nagyon régóta meg akartam már nézni, de őszintén szólva nem jött be. Winona Ryder, Claire Danes, Kirsten Dunst és Susan Sarandon mind fantasztikusak voltak, a fiatal Christian Bale egész szimpatikus volt, de tényleg nem tetszett. mellow.gif
5/10
2014. március 23. 14:58 #11363
- törölt felhasználó -    
Amikor megállt a Föld
nem tetszett egyáltalán..
2014. március 23. 19:14 #11364
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Elysium - Zárt világ

Ma néztem meg, és hát azt kell mondjam, ez nem az én világom. Kiváncsi voltam Jodie Fosterre, elvileg csakis miatta vágtam neki, de nem élveztem, ami Matt Damont illeti voltak és szerintem lesznek ennél jobb filmjei.

10/4

Addams family 2. - Egy kicsivel galádabb a család

A rajzfilm is nagy kedvencem és a film trilógia is, bár a harmadik részével vannak kétségeim, miután Anjelicát lecserélték. Imádtam a filmet, és jó volt látni, hogy akkoriban milyen kis aranyos volt Christina Ricci és David Krumholtz. Örök kedvenc ez a film.

10/10

Az acélember

Már egy ideje kiváncsi voltam a filmre, és végül tegnap sikerült megnézni. Jó film csak egy kicsit túl van ez is tunningolva. Henry jó színész és Amy is aranyos, de szerintem találhattak volna Superman szerepére jobb színészt is, de vele is élvezhető volt. Örültem, hogy láthattam Christopher Melonit is benne.

10/8
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, SmileyZ, House Of Wax
2014. március 23. 20:34 #11365
- törölt felhasználó -    
Éhezők viadala: Futótűz ( ma )
Fantasztikus volt. Teljesen kiszámíthatatlan volt az egész és végig izgultam az egészet.
10/10
Hobbit: Szmaug pusztasága
Nem is tudom mióta vártam a filmre és nem is csalódtam benne. Már is a következőt várom, de addig még majdnem egy év sad.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Average Girl, SmileyZ, House Of Wax, Alison Lerman, iannina
2014. március 23. 20:41 #11366
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18951
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
The Hollow Crown

Az elején mikor elkezdtem nézni nem igazán értettem, hogy miért is töltöttem le ezt a mini-sorozatot. Vagyis ez így nem igaz, ugyanis tudtam, hogy miért. ( V. Henrik miatt, vagyis inkább az Őt játszó színész miatt blush.gif Plusz jövőre úgyis fogom venni ezt civilizációból, szóval ennyi előnyöm lesz a többiekkel szemben. laugh.gif ) Az első részen halálra untam magam, angolul szedtem le és nagyjából csak 60-65 %-át értettem az egész sorozatnak, de végül is a végére érvén rájöttem, hogy megérte. Egész jó kis történet lett belőle, és kedvem támadt elolvasni az alaptörténetet is. Amint kihevertem újrakezdem felirattal is, talán akkor a teljes sztorit érteni fogom. rolleyes.gif
10/9 ( Csak azért, mert néha tényleg nagyon untam magam. )
1 felhasználónak tetszik: Bettyke94
2014. március 24. 08:20 #11367
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Monster High:Rémek,kamera,felvétel! (Monster High:Frights,Camera,Action!,2014)

Nem érdekel hány éves vagyok akkor is imádom. pardon.gif Nem is tudtam,hogy jön új mese de amint megláttam máris letöltöttem és megnéztem a húgommal aki oda-vissza van értük. laugh.gif Az egyetlen amit hiányoltam az a sok Deuce és Cleo rész volt,az előző mesében jóval több közös jelenetük volt. blush.gif Ezt leszámítva nagyon jó mese lett,igaz már az elején rájöttem egy dolgot leszámítva mindenre de nem számít. rohog.gif Végre eljutottak Halálivúdba is ami az idős vámpír szerint a középszerűség posványa. rohog.gif

10/10

Thor:Sötét világ (Thor: The Dark World,2013)

Jó film lett,tetszett,bár az első része nekem még mindig jobban bejön. blush.gif Itt az első 45 percért nem voltam oda,de utána szerencsére beindult a film.Voltak benne vicces jelenetek,Natalie aranyos volt,Chris édes mint mindig,a másik Chris felbukkanása eléggé meglepet ( rohog.gif ) Loki pedig még mindig a legjobb. heart.gif

10/9

Halálos szerelem (The Necessary Death of Charlie Countryman, 2013)

90%-ig biztos voltam benne,hogy nem fog tetszeni.Nem is mondanám,hogy haj de jó film lett,de Evan Rachel Wood és Shia LaBeouf sokat dobtak rajta,plusz én Til Schweiger-t is eléggé bírom. smileeee.gif Volt benne egy szám ami nagyon megtetszett,talán ez volt az egész filmben a legjobb. rohog.gif Egyszer meglehet nézni. blush.gif

10/4
6 felhasználónak tetszik: Pinky Lili, House Of Wax, idone, Lil98, Bettyke94, iannina
2014. március 24. 08:27 #11368
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Hétmérföldes szerelem * Going the Distance /2010/
Nagyon tetszett. Volt benne humor is amin meglepődtem mert azt hittem, hogy egy nagyon száraz dráma lesz, de hál Istennek nem az volt. Szép történet, és ismételten alátámasztja, hogy ha egyszer két embert egymásnak szánt a sors akkor sem a távolság sem pedig az idő nem választhatja el őket.
10*10

Példátlan példaképek * Role Models /2008/
Még régebben nekikezdtem de aztán valamiért elfelejtettem. Egészen jó volt, tetszett. Seann William Scott olyan volt mint mindig, nem lehet meglepődni ezen a srácon, tudod mit kapsz. Paul Rudd-dal mindig bajban vagyok, mert egyszer nagyon bejön egy filmben, aztán nagyon nem. Most szimpatikus volt. Christopher Mintz-Plasse-nek ( wub.gif ) nagyon furcsa volt ez a kis szende szerep, de vicces volt.
9*10

A szégyentelen * Shame /2011/
Rémes volt. Az utolsó 40 percet végig tekertem mert már idegekkel nem bírtam. Értelmetlen hülyeség volt, próbáltam én azonosulni meg megérteni a főszereplőt, de csak addig jutottam, hogy egy nagyon beteg ember. Soha többet ne lássam.
0*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, idone, Lil98
2014. március 24. 15:08 #11369
- törölt felhasználó -    
Scherlock Holmes-Árnyjáték
2 felhasználónak tetszik: idone, Bettyke94
2014. március 24. 15:52 #11370
idone
idone
Timmy Tim

Szemfényvesztők

Igazán élveztem ezt a filmet. Elvileg Isla miatt döntöttem, úgy, hogy most itt az ideje megnézni, és végre sikerült. Nem csalódtam benne jó esti mozi volt. Ugyan Isla volt a fő, de sikerült Dave Francot is jobban megkedvelnem.

10/8

Peeples

Tipikus vígjáték, aminek sok mondanivalója nincs, de azért egyszer nézhetős. Kerry Washington miatt megéri, ha másért nem is.

10/6

Lottószelvény

Kiváncsi voltam már erre a filmre, de ez is a tipikus kategoriába tartózik, semmi extra, csak a megszokott poénok, amik már nem is olyan viccesek többszörös elsütés után. Naturi miatt néztem meg, de nem volt valami nagy szám.

10/3

Sherlock Holmes (2010)

Én olyan vagyok, hogy mindig sokat várok az érdekes filmekkel, hogy legyen aa sok unalom után mit élvezzek. Ez a film megérte azt a 2 orát. Nem hiányzot belőle a humor, az akció és az izgalom sem. Rachel karaktere volt talán az első fél orában az egyetlen amelyel nem tudtam kibékülni.

10/10

Sherlock Holmes: Árnyjáték

Bár az első jobban tetszett evvel sem volt gondom. Teljesen élvezhető és megunhatatlan Sherlock. Ez a rész is tele volt izgalommal, és már itt hiányolni kezdtem Rachel karakterét, az jó, hogy az elején feltűnt egy darabig, de nem fair, hogy kiírták. Több szerep járt volna neki. Robert vicces pali, és imádnivaló biggrin.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Lil98, Bettyke94
2014. március 24. 16:38 #11371
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
A vasálarcos (1998)
Hogy maradhatott ki ez a film az életemből? wub.gif Nagyszerű film, nagyszerű szereposztással és igencsak váratlan fordulatokkal (legalábbis számomra). 10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lindsay019, idone
2014. március 24. 22:17 #11372
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
The Pirate Fairy / Csingiling és a Kalóztündér (2014)
Bevallom, bűnbe estem. Sosem esett még meg, hogy egy új Disney mesét lekalózkodtunk volna (értitek biggrin.gif), de a magyar megjelenésről semmi hír és belefáradtam abba, hogy a forgalmazók után fussak. Így rávettem a testvéremet (mivel ő rendelkezik torrenttel), hogy töltse le és nézzük meg. Még angol feliratot is találtunk hozzá.
Szóval maga a mese... Hú, egyszerűen fantasztikus volt. Utólag megtudtam, hogy a sok kiadott részlettel szinte az első félórát már láttam, de persze így bővebb volt és egyben volt az egész. Imádtam Zarinát, bár előre is tudtam, hogy ez így lesz. Annyira édes volt. És eredeti hanggal Szivárványlány egyáltalán nem volt idegesítő. Az erejük felcserélése pedig nagyon nagy ötlet volt, sírva nevettem egy-egy részen, hihetetlen, milyen poénokat tudtak kihozni ebből. A krokodilt meg kell zabálni, eszméletlenül édes volt. James fordulata kicsit hirtelen jött, de mivel tudtam róla, így nem lepett meg. Tele volt jó megoldásokkal. Ha esetleg itthon mégis behoznák a mozikba, biztosan vennék rá jegyet. Akár most meg tudnám nézni még egyszer. Smee felbukkanása szintén nem ért váratlanul, de azért tetszett. Összességében talán nem lett a kedvenc részem, igazából majdnem mindegyiket egyformán imádom, úgyhogy nehéz is lenne megmondani.
Tom és Christina pedig nagyon jó szinkronszínészek, remélem, hogy később hallhatjuk még őket valamelyik másik Disney-produkcióban. meghajolo.gif A Frigate That Flies pedig hivatalosan sem megy ki a fejemből. (Főleg az a rész, amit Tom/James énekel, de azért a többi se semmi.)
10/10
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, duracell, Lil98, Bettyke94, iannina
2014. március 25. 10:05 #11373
idone
idone
Timmy Tim

A hívás (2013)

Én tényleg szeretem Halle Berryt, de ez a film nagyon nem tetszett. Minden egyes pércben csak azt gondoltam mikor lesz már vége, unalmamban elkezdtem közben olvasni. Nincs benne semmi érdekes, a történet is lapos, szerintem, ez volt az egyik leggyengébb film, amit a tavaly kiadtak, pedig reméltem, hogy ha Halle szerepel benne jó lesz, de még ő sem tudott mit kezdeni a szerepével.

10/2

Feledés (2013)

Tom Cruisért, mint ember nem vagyok oda, de mint színész jobban tetszik. A Feledést is miatta néztem meg, és bár az első fél órában halálra untam magam, a végére mégis megbékéltem vele, és azt mondom, hogy jó, egyszer meglehet nézni, de másodszora kétszer is meggondolom, hogy neki vágjake.

10/7

Az első igazi nyár (2013)

Na ez a film volt a tegnapi napom fénypontja. Felidéztette velem, hogy én is milyen voltam 5-6 évvel ezelőtt. Király film, és tanulságos. Steve nem volt eddig sem a kedvencem, és ezután sem fog egyelőre beköltözni a listára, arrogáns karaktere pedig túl tesz mindenen. A srácot az elején sajnáltam, de a végére mindenki boldog, és ez így jó, az egyetlen film, amit a tegnap kiváncsisággal és teljes odafigyeléssel néztem, és egy percig sem unatkoztam rajta. Mellesleg ez az AnnaSophia Robb nem is olyan rossz, csak még van hová fejlődnie, valamint megörültem, amikor megláttam, hogy Toni Collette az egyik főszereplő. Amanda Peet karaktere, ugyanolyan arrogáns és kedvleszegő volt, mint Stevé. Sam Rockwell és Maya Rudolph pedig a két legvicesebb karakter volt, imádtam őket.

10/10

R.I.P.D. - Szellemzsaruk (2013)

Ha Mary-Louis Parker szerepel egy filmben, vagy sorozatban az nem lehet unalmas, legalábbis szerintem. A R.I.P.D. egy kiváló alkotás kiváló szereplőkkel, akit még most sem bír a gyomrom az Kevin Bacon, annyira nem szeretem azt az embert, de el kell viselni, mert több színész is volt ebben a filmben, aki érdekelt, az, hogy Jeff avatarja Marisa Miller volt, már csak hab a tortán. Nem volt unalmas, sőt izgalmas film volt, és persze a poénok sem maradtak el.

10/9
2014. március 25. 15:34 #11374
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (Lindsay019 @ 2014.03.24. 22:17)
The Pirate Fairy / Csingiling és a Kalóztündér (2014)
Bevallom, bűnbe estem. Sosem esett még meg, hogy egy új Disney mesét lekalózkodtunk volna (értitek biggrin.gif), de a magyar megjelenésről semmi hír és belefáradtam abba, hogy a forgalmazók után fussak. Így rávettem a testvéremet (mivel ő rendelkezik torrenttel), hogy töltse le és nézzük meg. Még angol feliratot is találtunk hozzá.
Szóval maga a mese... Hú, egyszerűen fantasztikus volt. Utólag megtudtam, hogy a sok kiadott részlettel szinte az első félórát már láttam, de persze így bővebb volt és egyben volt az egész. Imádtam Zarinát, bár előre is tudtam, hogy ez így lesz. Annyira édes volt. És eredeti hanggal Szivárványlány egyáltalán nem volt idegesítő. Az erejük felcserélése pedig nagyon nagy ötlet volt, sírva nevettem egy-egy részen, hihetetlen, milyen poénokat tudtak kihozni ebből. A krokodilt meg kell zabálni, eszméletlenül édes volt. James fordulata kicsit hirtelen jött, de mivel tudtam róla, így nem lepett meg. Tele volt jó megoldásokkal. Ha esetleg itthon mégis behoznák a mozikba, biztosan vennék rá jegyet. Akár most meg tudnám nézni még egyszer. Smee felbukkanása szintén nem ért váratlanul, de azért tetszett. Összességében talán nem lett a kedvenc részem, igazából majdnem mindegyiket egyformán imádom, úgyhogy nehéz is lenne megmondani. 
Tom és Christina pedig nagyon jó szinkronszínészek, remélem, hogy később hallhatjuk még őket valamelyik másik Disney-produkcióban. meghajolo.gif  A Frigate That Flies pedig hivatalosan sem megy ki a fejemből. (Főleg az a rész, amit Tom/James énekel, de azért a többi se semmi.)
10/10

Tudtam, hogy jó ötlet volt megnézni ezt a topicot. Már mióta vártam valami hírt a megjelenésről, de így, a kommentedet olvasva döntöttem úgy, hogy én is inkább letöltöm és megnézem angolul. meghajolo.gif Bár mondjuk én Tom miatt alapban is angolul néztem volna meg. Már csak meg kell várnom azt a kemény 7 percet, amíg lejön. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Bettyke94
2014. március 25. 16:43 #11375
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

The Pirate Fairy

Nos igen. Mióta rájöttem, hogy fenn van folyamatosan nézem. Igen, jelen időben. laugh.gif Az interneten elkezdtem, majd amint lejött, a számítógépen folytattam. Hook részeinél többször visszatekertem és újra megnéztem, az ének részt pedig vele együtt énekeltem. Ez van, ha az ember naponta minimum 10x megnézi Tom Hiddleston/James Hook videóját a Youtube-on. rohog.gif Nem csalódtam ebben a részben sem. Imádom Csingiling világát, talán az egyetlen olyan mese/mesék, amelyeket többször is képes vagyok végignézni.Ezeken a meséken "nőttem fel", és még mindig odavagyok értük, bár mondjuk tény, hogy innentől ez a rész a kedvencem. (Nem is tudom miért. blush.gif )Nagyon remélem, hogy innentől Hook nagyobb szerepet fog kapni a Tinkerbell történetekben, én rettentően örülnék neki, ha a következő részekben sokszor hallanám Tom hangját. wub.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. március 25. 16:45 #11376
- törölt felhasználó -    
Blue Jasmine
Számomra egyszer-kétszer nézhetős film, de nagyokat mosolyogtam rajta és túlzottan unalmasnak se mondhatnám. Nem egy nehéz, pörgős film, inkább a könnyedebb kategóriába tartozik, akinek van egy szabad délutánja annak mindenképpen ajánlom.
10/7

47 Ronin
Hogy én milyen régóta meg akartam ezt nézni... Úgy volt, hogy még moziban látom, csak végül senki nem akart eljönni velem. Most viszont sort kerítettem rá és imádtam minden percét még úgy is, hogy egy igen fárasztó nap után néztem meg és a végére már közel jártam ahhoz, hogy elveszítsem a fonalat az álmosságtól. A történet maga nagyon tetszett, de inkább a helyszínek nyűgöztek le, ugyanis odáig és vissza vagyok Japánért. wub3.gif Az egyetlen dolog amit nem értek az, hogy Zombie boy miért szerepel a plakáton, amikor összesen talán 3 másodpercig volt látható a képernyőn. think.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy, Alison Lerman, sMokEe.cLouD
2014. március 25. 16:47 #11377
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Divergent/ A beavatott
Teljesen véletlen ültünk be a moziba erre a filmre, én nem hallottam róla előtte semmit, csak a mozi előtt olvastam el röviden a film tartalmát, így esett a választás a filmre. Kb. az első 20 percben azt éreztem, na ez tiszta Éhezők Viadala lesz, de aztán vettünk egy nagy fordulatot és a film teljesen felpörgött. Imádtam minden percét, a színészeket nagyon megkedveltem, és alig várom a folytatását. Szerintem ezt a filmet mindenképpen érdemes megnézni annak aki szereti ezt a fajta vonalat. És hogy Shailene Woodley milyen bájos *-*

10/10
3 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Lindsay019, Alison Lerman
2014. március 26. 08:18 #11378
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
300 - A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire,2014)

SPOILERES!!!
Nem is tudom mióta vártam már erre,számomra idén ez volt a 3. legvárósabb film. laugh.gif Azonban mégsem mondhatnám,hogy teljesen megvagyok vele elégedve. blush.gif Így visszatekintve jobban tetszik,mint konkrétan a moziban tetszett.Hiába van köze ehhez Zack Snyder-nek,akinek a munkájáért oda meg vissza vagyok,igencsak érződött,hogy nem ő volt a rendező. blush.gif Olvastam most egy kritikát a filmről és valóban el kell ismernem,hogy Snyder filmjei eléggé megosztóak.Vagy imádod vagy gyűlölöd.Én imádom blush.gif Viszont mikor a srác arról írt,hogy korlátozott színskála van benne,hiába van igaza nem tudom ez miért baj.Igen Snyder filmjei nem vonultatják fel a világ összes színét és akkor mi van?Sokkal jobb így szerintem. blush.gif Amik nem tetszettek: Xerxész kevés szerepe,ennél többet vártam volna belőle.A túl sok számítógépes cucc.Noam Murro (rendező) tripla annyit tesz bele mint Snyder és nekem ez már kissé túlzás volt,de még ezen is túl tudok lépni.Jött azonban a film közepe fele egy szinte pornó jelenet. blink.gif Na azon viszont nem lépek túl,nem értem miért kell állandóan ilyeneket pakolni minden filmbe.A pasiknak biztos bejött meg bejön de én nem vagyok kíváncsi más nő melleire. pardon.gif Aztán egyszer csak megjelent egy vízi szörny is. mellow.gif Na akkor azt hittem falnak szaladok,de kiderült,hogy csak álmodta Themisztoklész aki mellesleg elég szimpatikus volt blush.gif A legutolsó gondom pedig:A sok vér.Jó,tudom egy csatáról szóló filmbe lesz is vér,de Murro ezt az egészet úgy kezelte mintha valami fontos kiegészítő lenne,most erre folyjon,most arra,most jobban csöpögjön,ez már durva túlzás volt. blush.gif Lehet vámpír a pasi. rohog.gif
Amik tetszettek:Nekem az egész sztori bejön,a képi világ,a színek,ahogyan beszélnek,az,hogy most vízi csaták voltak amiktől csak változatosabb lett a film.Az egész látványért oda vagyok.Ami a legjobban tetszett az pedig Eva Green karaktere Artemisia volt.Kegyetlen,erős,szép..ő volt az aki nélkül a film semmit nem ért volna.Igaz a perzsiaiak oldalán harcolt akiket már nagyon untam,de ettől őt még bírtam rohog.gif Miatta végig izgalmas maradt a film,még mikor nem beszélt is többet ért mint sok más karakter.
Az első rész számomra jobb volt,és nekem hiányzott is Leonidasz,de tulajdonképpen ez sem volt rossz film. blush.gif

10/9

A Végrehajtó (The Bag Man,2014)

Ez meg mi volt?Hiába John Cusack számomra ez a film semmit nem ér.Robert De Niro még rontott is a filmen hiába kedvelem őt.Biztos az a hülyén álló haja tehetett róla rohog.gif Még Rebecca Da Costa volt a legszimpatikusabb de csak mert hasonlít egy általam nagyon kedvelt színésznőre blush.gif

10/1
3 felhasználónak tetszik: idone, House Of Wax, Szandi0820
2014. március 26. 09:36 #11379
idone
idone
Timmy Tim

Shadows in Paradise (2010)

Kiváncsi voltam erre a filmre, csak arra nem számitottam, hogy az unalom fog megölni közben. Kiváncsi voltam, hogy Mark Dacascos itt is a rosszfiú szerepét játsza-e, de nem így volt, most a jó oldalon állt, és hát egy kicsit jobban megkedveltem mint a Hawaii Five-0-ban Miatta vágtam neki, és hát kicsit többre számitottam.

10/4

Vérmesék (2013)

Tetszett nekem ez a film, és mégtöbb ilyet akarok látni. Michelle fantasztikus színésznő, és ezt most is bebizonyitotta. Diannát jobban megkedveltem, az aranyos és mégis kegyetlen keveréke volt, és hát a srác sem volt semmi. Robert hozta a formáját, mint minden filmjében, és tetszett. Szerintem jó film lett.

10/9
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. március 26. 21:02 #11380
idone
idone
Timmy Tim

Együtt élhetnénk (2011)

Jane Fonda miatt vágtam neki, és persze az is benne volt a pakliban, hogy Daniel Brühlt jobban megismerjem. Kellemes időtöltés volt a számomra ezt a filmet megnézni, pedig a franciáknak erősségük, hogy minden filmet elcsesznek, de ezt nem és ennek nagyon örülök smileeee.gif

10/9

Bérgyilkosék (2010)

Még most, hogy 3 év után ismét megnéztem, Ashton Kutcher még mindig olyan értékelhetetlen színész mint eddig. Az az egyetlen szenrencséje van, hogy adottságai miatt a lába előtt hevernek a nők. Katherine mint mindig, most is csodálatos volt. A film még most sem a kedvencem, de időtöltés céljából tökéletes.

10/8
710 oldal 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!