Never Let Me Go/Ne engedj el! (2010)
Nagyon érdekes történet, bár elég szomorú témája van. Az elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet, nagyon jó film szerintem. A szereposztás is nagyon tetszik, Carey Mulligan és Keira Knightley alakítása nagyszerű volt, akárcsak Andrew Garfield-é. Nagyon szomorú film, a végén majdnem elsírtam magam. Szerintem érdemes megnézni, nekem tetszett.
10/9
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. április 25. 18:49
2014. április 26. 10:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Amit Még Mindig Tudni Akarsz a Szexről * Hope Springs ¤ 2012
Kellemes kis film, de összességében nem kell túl sokat várni tőle. Persze ezt még így, ilyen fiatalon az ember nem nagyon tudja átélni, de ennek ellenére jól szórakoztam rajta.
7*10
A Megalázott Bosszúja * Scorned ¤ 2013
Ez a film nagyon ott van. Sadie amit tett nagyon, nagyon jól tette. AnnaLynne McCord félelmetesen jó ezekben a karakterekben.
9*10
Támadás a Fehér Ház Ellen * Olympus Has Fallen ¤ 2013
Izgalmas és jó film volt. Bár nekem picit nyögvenyelősen indult be. Gerard Butler még mindig nem tartozik kimondottan a kedvenceim közé, de itt nem volt vészes. Aaron Eckhart (
) meg mint mindig, remek volt.
Viszont annyit kell mondjak, hogy nekem az 'Elnök Végveszélyben' sokkal jobban tetszett. Tudom, két egészen más téma, de nagyjából egy időben jöttek ki, és nagyon örülök, hogy az utóbbit néztem moziban, számomra az még mindig tökéletes film.
9*10
Végső Állomás 5 * Final Destination 5 ¤ 2011
Ezt még akkor láttam mikor anno kijött, mozisan. Még mindig nagyon tetszik, a végén a csavartól pedig még mindig kiráz a hideg. Nagyon jól összekötötték a szálakat.
9*10
Kellemes kis film, de összességében nem kell túl sokat várni tőle. Persze ezt még így, ilyen fiatalon az ember nem nagyon tudja átélni, de ennek ellenére jól szórakoztam rajta.
7*10
A Megalázott Bosszúja * Scorned ¤ 2013
Ez a film nagyon ott van. Sadie amit tett nagyon, nagyon jól tette. AnnaLynne McCord félelmetesen jó ezekben a karakterekben.
9*10
Támadás a Fehér Ház Ellen * Olympus Has Fallen ¤ 2013
Izgalmas és jó film volt. Bár nekem picit nyögvenyelősen indult be. Gerard Butler még mindig nem tartozik kimondottan a kedvenceim közé, de itt nem volt vészes. Aaron Eckhart (
Viszont annyit kell mondjak, hogy nekem az 'Elnök Végveszélyben' sokkal jobban tetszett. Tudom, két egészen más téma, de nagyjából egy időben jöttek ki, és nagyon örülök, hogy az utóbbit néztem moziban, számomra az még mindig tökéletes film.
9*10
Végső Állomás 5 * Final Destination 5 ¤ 2011
Ezt még akkor láttam mikor anno kijött, mozisan. Még mindig nagyon tetszik, a végén a csavartól pedig még mindig kiráz a hideg. Nagyon jól összekötötték a szálakat.
9*10
2014. április 26. 10:37
Csizmás a Kandúr
Nagyon aranyos, vicces, nekem nagyon tetszett
10/10
Nagyon aranyos, vicces, nekem nagyon tetszett
2014. április 26. 16:32
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Egy férfi, egy nő és egy focicsapat (1997)
Valami okos emberke magyarázza el, hogy az eredeti Fever Pitch címből hogy lett ez a förtelem? Tegnap este óta nem jutottam túl rajta.
Hogy másról is beszéljek, ne csak a címről: egész jó film volt, bár olyan sok poén nem volt benne, hogy fájlaljam a hasamat utána.
De érdekes tanulmány is lehetne arról, hogy veszik át egymás szokásait a párkapcsolatokban. Annál a jelenetnél pedig, amikor Paul ott akarja hagyni az unalmas meccset, rám emlékeztetett. Én is múltkor "éppen csak belepillantottam" a WTCC ismétlésébe (pedig előtte már láttam a futamot).
Szóval azért egy 7-est megérdemel.
10/7
Valami okos emberke magyarázza el, hogy az eredeti Fever Pitch címből hogy lett ez a förtelem? Tegnap este óta nem jutottam túl rajta.
2014. április 27. 16:26
A Wall Street farkasa
Szerintem nem volt annyira rossz, bár nem is annyira jól, mint sokan istenítik. A kamaszok nagy része csak a bulis részét látja benne, pedig azért ebben szerintem több van. Remekül ábrázolja, hogy egy kis pénz és hírnév mit művel az emberrel, hogy kiforgatja önmagából, hogyan változtatja a maga kedve szerint... Illetve még azt is, hogy nem mindenkiben bízhatsz, akárki hátba támadhat önmaga segítése miatt... Egyedül a sok korhatáros jelenet nem tetszett, kicsit ízléstelen volt...
10/7
Szerintem nem volt annyira rossz, bár nem is annyira jól, mint sokan istenítik. A kamaszok nagy része csak a bulis részét látja benne, pedig azért ebben szerintem több van. Remekül ábrázolja, hogy egy kis pénz és hírnév mit művel az emberrel, hogy kiforgatja önmagából, hogyan változtatja a maga kedve szerint... Illetve még azt is, hogy nem mindenkiben bízhatsz, akárki hátba támadhat önmaga segítése miatt... Egyedül a sok korhatáros jelenet nem tetszett, kicsit ízléstelen volt...
10/7
2014. április 28. 00:02
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Boszorkányvadászat
Jaj. Már fél órája ezen gondolkozok, de még mindig két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány filmből koppincsoltak jelenetet, zenét, sztorit vagy monológokat. Talán a Van Helsing a legszembetűnőbb, ami majdnem minden tekintetben hasonló, de komolyan. És még annak is gyenge utánzata. Persze lehet elfogult vagyok, mert az sem egy színvonalas alkotás, de szerintem zseniális. Itt pedig kb. ugyanott voltunk az effektek terén, mint anno 2004ben, pedig 7 év eltelt.
A látvány egyébként annyira nem volt rossz és a kosztümök is nagyon korhűek voltak, a színészek közül is majdnem mindenki értette a dolgát, nem volt vontatott és viszonylag izgi volt, már-már úgy érezte az ember, hogy jól szórakozik. De csak majdnem. Borzasztóan klisés, tényleg minden szempontból, az univerzális hídleomlástól kezdve a Jackie Chan féle egyszerre csak egy ember támad az ellenségre, majd minden jelenetben meghal egy főszereplő effektusig. Főleg azok a fogcsikorgatóan irritáló monológok az epilógusban. Roppant könnyen felejthető alkotás, elvileg kalandfilm, mégis el lehet rajta aludni.
Ohóó, most nézem csak, hogy kis hazánkban is mennyi jelenetet forgattak. Biztos a vacak erdős éjszakai jeleneteket.
Nicky Cage még mindig szörnyű színész, egyszerűen hányinger az alakítása. Az egyetlen szerencséje, hogy ilyen híres nagybácsija van aki erőteljes lökésekkel egyengette útjait a filmszakmába
különben esélye sem lett volna. A másik Ron Perlman. Számomra ő csak Bud Spencer 2. Azon besírtam, amikor azt a démont lefejelte, röhejes volt. Robert Sheehan cukorfalat, Claire Foy pedig gyönyörű és egy tényleg tehetséges angol színésznő, sajnálom, hogy ilyen filmben szerepelt.
Pozitívum, hogy nem volt épület összeomlás.
Komolyan, nagyon megleptek a készítők, pedig már úgy vártam!
10/4 Nem tévesztendő össze a Gemma Arterton-Jeremy Renner féle Boszorkányvadászokkal, ami szerintem egy bazi jó filmre sikeredett!
Jaj. Már fél órája ezen gondolkozok, de még mindig két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány filmből koppincsoltak jelenetet, zenét, sztorit vagy monológokat. Talán a Van Helsing a legszembetűnőbb, ami majdnem minden tekintetben hasonló, de komolyan. És még annak is gyenge utánzata. Persze lehet elfogult vagyok, mert az sem egy színvonalas alkotás, de szerintem zseniális. Itt pedig kb. ugyanott voltunk az effektek terén, mint anno 2004ben, pedig 7 év eltelt.
A látvány egyébként annyira nem volt rossz és a kosztümök is nagyon korhűek voltak, a színészek közül is majdnem mindenki értette a dolgát, nem volt vontatott és viszonylag izgi volt, már-már úgy érezte az ember, hogy jól szórakozik. De csak majdnem. Borzasztóan klisés, tényleg minden szempontból, az univerzális hídleomlástól kezdve a Jackie Chan féle egyszerre csak egy ember támad az ellenségre, majd minden jelenetben meghal egy főszereplő effektusig. Főleg azok a fogcsikorgatóan irritáló monológok az epilógusban. Roppant könnyen felejthető alkotás, elvileg kalandfilm, mégis el lehet rajta aludni.
Nicky Cage még mindig szörnyű színész, egyszerűen hányinger az alakítása. Az egyetlen szerencséje, hogy ilyen híres nagybácsija van aki erőteljes lökésekkel egyengette útjait a filmszakmába
Pozitívum, hogy nem volt épület összeomlás.
10/4 Nem tévesztendő össze a Gemma Arterton-Jeremy Renner féle Boszorkányvadászokkal, ami szerintem egy bazi jó filmre sikeredett!
2014. április 28. 12:06
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Charlie Chaplin Robert Downey Jr. főszereplésével.
Nagyon tetszett a film, nagyon összeszedett volt, és mindent bemutatott. Robert hozta a formáját, és nagyot alakított.
10/10
Nagyon tetszett a film, nagyon összeszedett volt, és mindent bemutatott. Robert hozta a formáját, és nagyot alakított.
10/10
2014. április 28. 19:06
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Én, Frankenstein
Igazából nem fűztem hozzá túl sok reményt, hogy valami izgalmas film legyen. Ám kellemes csalódást okozott.
Az eleje emiatt a hozzá állásom miatt nem is igazán érdekelt, sőt maga a film sem. Azonban az első fél óra után már szabályosan rátapadtam a képernyőre.
Bár nem volt benne töménytelen mennyiségű öldöklés, literszámra kifolyt vér, és állandó harc, mégis izgalmas volt. A fantasy és a legendák ötvözete jól sikerült, és a szereplő válogatás is remek volt.
De mégis valami hiányzott belőle. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de hiányos volt. De összefoglalva nagyon jó film, csak ajánlani tudom
10/9
Igazából nem fűztem hozzá túl sok reményt, hogy valami izgalmas film legyen. Ám kellemes csalódást okozott.
Az eleje emiatt a hozzá állásom miatt nem is igazán érdekelt, sőt maga a film sem. Azonban az első fél óra után már szabályosan rátapadtam a képernyőre.
Bár nem volt benne töménytelen mennyiségű öldöklés, literszámra kifolyt vér, és állandó harc, mégis izgalmas volt. A fantasy és a legendák ötvözete jól sikerült, és a szereplő válogatás is remek volt.
De mégis valami hiányzott belőle. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de hiányos volt. De összefoglalva nagyon jó film, csak ajánlani tudom
10/9
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. április 28. 23:53
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Stoker (2013)
9/10
Ha másért nem is érné meg megnézni, Mia Wasikowska szépségéért bőven (azért mindent).
De szerencsére ezen kívül is megérte. Nagyon tetszett, imádom az ilyen képi világgal rendelkező filmeket, India karaktere, a szereplők közötti kémia, minden egyben volt és végig lekötötte a figyelmemet. Az utolsó 15-20 perc miatt vontam le egy pontot, azt máshogy oldottam volna meg, kicsit letörte a lelkesedésem
Igazán rossznak nem nevezném a befejezést, de mégis picit elégedetlenül hagyott.
Viszont az az igazán jó film, miközben néha eszembe jut, hogy egyszer vége lesz és nemááár, és utána semmi más filmhez nincs kedvem. Na ez ilyen volt.
9/10
Ha másért nem is érné meg megnézni, Mia Wasikowska szépségéért bőven (azért mindent).
Viszont az az igazán jó film, miközben néha eszembe jut, hogy egyszer vége lesz és nemááár, és utána semmi más filmhez nincs kedvem. Na ez ilyen volt.
2014. április 29. 09:13
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Az ördög prádát visel
Igaz osztályszinten néztük meg, de nem nyerte el a tetszésemet.
Szeretem a vígjátékot, de ez valahogy nem volt oylan, amire számítottam. Persze magában jó film, csak ne titulálták volna vígjátéknak. Nem volt olyan, mint amilyennek egy vígjátéknak lennie kell, az én arc izmaim meg sem rezdültek. Egyedül Siman Baker-nek örültem. (
)
Biztos sok embernek tetszett, de nekem nagyon nem...
10/3
Igaz osztályszinten néztük meg, de nem nyerte el a tetszésemet.
Szeretem a vígjátékot, de ez valahogy nem volt oylan, amire számítottam. Persze magában jó film, csak ne titulálták volna vígjátéknak. Nem volt olyan, mint amilyennek egy vígjátéknak lennie kell, az én arc izmaim meg sem rezdültek. Egyedül Siman Baker-nek örültem. (
Biztos sok embernek tetszett, de nekem nagyon nem...
10/3
2014. április 29. 10:48
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Rocky (1976)
Anno többször is láttam a filmeket és úgy döntöttem most újra nézem őket,de eddig csak az első részt sikerült megnéznem.Nem tetszett annyira mint régen,magában Rocky karakterében is volt valami unszimpatikus de Stalonne iránti tiszteletemből mégsem pontozom le a filmet.
10/8
A csajok bosszúja (The Other Woman,2014)
Annyira kíváncsi voltam erre és bár sokáig úgy tűnt nem tudom majd moziban megnézni,végül csak sikerült.
Filmfelhozatal szempontjából még elég az év elején járunk,de biztos vagyok benne,hogy ez benne lesz a Top3 kedvenc vígjátékomban idén.
Aki miatt a legjobban kíváncsi voltam a filmre,az Cameron Diaz volt.Az ő karaktere is volt a kedvencem.Nem érdekel hányan utálják,én imádom.Igaz rengeteg egyforma karaktere volt az évek során én akkor is bírom.
Ha teljesen őszinte akarok lenni akkor a legnagyobb dicséret Leslie Mann-t illeti.Ez a nő valami..valami eszméletlenül bolond.Annyit nevettem rajta.
Kate Upton csak töltelék volt.Nincs vele bajom,itt szimpatikus volt,de komolyabb karaktert sosem tudna eljátszani.
Nicki Minaj pedig..arra volt jó,hogy nevethessünk a nagy mellein meg a még azoknál is nagyobb fenekén.
A végén volt egy jelenet amikor az egész mozi dőlt a röhögéstől.Az volt a legnagyobb talán.
Én ha hasonló helyzetbe kerülnék mint a csajok a filmben nem tudnék így reagálni,de azért van benne pár trükk amit érdemes ellesni.
10/10
Anno többször is láttam a filmeket és úgy döntöttem most újra nézem őket,de eddig csak az első részt sikerült megnéznem.Nem tetszett annyira mint régen,magában Rocky karakterében is volt valami unszimpatikus de Stalonne iránti tiszteletemből mégsem pontozom le a filmet.
10/8
A csajok bosszúja (The Other Woman,2014)
Annyira kíváncsi voltam erre és bár sokáig úgy tűnt nem tudom majd moziban megnézni,végül csak sikerült.
Én ha hasonló helyzetbe kerülnék mint a csajok a filmben nem tudnék így reagálni,de azért van benne pár trükk amit érdemes ellesni.
10/10
2014. április 29. 11:07
ne ítéljetek el.
Amerika kapitány: Az első bosszúálló
most komolyan, Steve Rogers nyomin cukibb, mint kigyúrva.
8/10
Amerika kapitány: A tél katonája
nem is mondok semmit.
10/10
8/10
nem is mondok semmit.
10/10
2014. április 29. 11:13
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2014.04.29. 11:07)
ne ítéljetek el.
8/10
nem is mondok semmit.
10/10
8/10
nem is mondok semmit.
10/10
tiszta Amerika kapitánya fan lettél. Vagy csak Sebastian fan?
baisée
2014. április 29. 12:13
Idézet (Bessie @ 2014.04.29. 11:13)
tiszta Amerika kapitánya fan lettél. Vagy csak Sebastian fan? 
Sebbyt már régóta szeretem, most a Marvelre kattantam rá. Elolvastam az Amcsikapcsi-, +Bucky-, The Winter Soldier-képregényeket is.
2014. április 29. 12:42
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2014.04.29. 12:13)
Sebbyt már régóta szeretem, most a Marvelre kattantam rá. Elolvastam az Amcsikapcsi-, +Bucky-, The Winter Soldier-képregényeket is. 
Amcsikapcsi!!
Én még nem merem megnézni a filmet! Annyian dícséritek és már legalább 50x kedvet kaptam a filmhez, de félek, hogy csalódni fogok. Tényleg ennyire jó?
2014. április 29. 15:32
Idézet (Alison Lerman @ 2014.04.29. 12:42)
Amcsikapcsi!!
Ezt egyszer beállítom titulusnak!
Én még nem merem megnézni a filmet! Annyian dícséritek és már legalább 50x kedvet kaptam a filmhez, de félek, hogy csalódni fogok. Tényleg ennyire jó?
az amcsikapcsi ötletgazdája compromise, elfelejtettem kreditelni.
Tényleg ennyire jó! Már vagy hatszor láttam, és még csak nem is bánom
2014. április 29. 15:43
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Charlie és a csokigyár
Érdekes világgal mutatkozik be ez a film. A kinti életbe minden az 70-es éveket idézi, mikor pedig bekerülnek a csokigyárba hirtelen olyan hiper-szuper készüleékek kerülnek elő, ami a valóságba sincsen. Egy fantasztikus kitalált világot találtak ki, ráadásul Johnny Depp is nagyszerűen és kifogástalanul alakítja Willy Wonkűt.
10/10
Érdekes világgal mutatkozik be ez a film. A kinti életbe minden az 70-es éveket idézi, mikor pedig bekerülnek a csokigyárba hirtelen olyan hiper-szuper készüleékek kerülnek elő, ami a valóságba sincsen. Egy fantasztikus kitalált világot találtak ki, ráadásul Johnny Depp is nagyszerűen és kifogástalanul alakítja Willy Wonkűt.
10/10
Szandi0820
2014. április 29. 20:18
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Largo Winch
A film nagyon meggyőző lett volna, de eléggé túl magyarázták a dolgokat. A történések nagyon izgalmasak voltak, de egy kicsit túl pörögtek.
Lehetett volna összeszedettebb, de nekem így is nagyon tetszett. Bár azért voltak benne fura dolgok..de kinek mi a fura :3
10/7
A film nagyon meggyőző lett volna, de eléggé túl magyarázták a dolgokat. A történések nagyon izgalmasak voltak, de egy kicsit túl pörögtek.
Lehetett volna összeszedettebb, de nekem így is nagyon tetszett. Bár azért voltak benne fura dolgok..de kinek mi a fura :3
10/7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.