Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 25. 18:49 #11461
- törölt felhasználó -    
Never Let Me Go/Ne engedj el! (2010)
Nagyon érdekes történet, bár elég szomorú témája van. Az elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet, nagyon jó film szerintem. A szereposztás is nagyon tetszik, Carey Mulligan és Keira Knightley alakítása nagyszerű volt, akárcsak Andrew Garfield-é. Nagyon szomorú film, a végén majdnem elsírtam magam. Szerintem érdemes megnézni, nekem tetszett.
10/9
4 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Alison Lerman, House Of Wax, baisée
2014. április 26. 10:34 #11462
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Amit Még Mindig Tudni Akarsz a Szexről * Hope Springs ¤ 2012
Kellemes kis film, de összességében nem kell túl sokat várni tőle. Persze ezt még így, ilyen fiatalon az ember nem nagyon tudja átélni, de ennek ellenére jól szórakoztam rajta.
7*10

A Megalázott Bosszúja * Scorned ¤ 2013
Ez a film nagyon ott van. Sadie amit tett nagyon, nagyon jól tette. AnnaLynne McCord félelmetesen jó ezekben a karakterekben.
9*10

Támadás a Fehér Ház Ellen * Olympus Has Fallen ¤ 2013
Izgalmas és jó film volt. Bár nekem picit nyögvenyelősen indult be. Gerard Butler még mindig nem tartozik kimondottan a kedvenceim közé, de itt nem volt vészes. Aaron Eckhart ( wub.gif ) meg mint mindig, remek volt.
Viszont annyit kell mondjak, hogy nekem az 'Elnök Végveszélyben' sokkal jobban tetszett. Tudom, két egészen más téma, de nagyjából egy időben jöttek ki, és nagyon örülök, hogy az utóbbit néztem moziban, számomra az még mindig tökéletes film.

9*10

Végső Állomás 5 * Final Destination 5 ¤ 2011
Ezt még akkor láttam mikor anno kijött, mozisan. Még mindig nagyon tetszik, a végén a csavartól pedig még mindig kiráz a hideg. Nagyon jól összekötötték a szálakat.
9*10
2 felhasználónak tetszik: idone, SmileyZ
2014. április 26. 10:37 #11463
- törölt felhasználó -    
Csizmás a Kandúr smileeee.gif

Nagyon aranyos, vicces, nekem nagyon tetszett thumbsup.gif 10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Szandi0820, baisée
2014. április 26. 16:32 #11464
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Egy férfi, egy nő és egy focicsapat (1997)
Valami okos emberke magyarázza el, hogy az eredeti Fever Pitch címből hogy lett ez a förtelem? Tegnap este óta nem jutottam túl rajta. ohmy.gif _nevet.gif Hogy másról is beszéljek, ne csak a címről: egész jó film volt, bár olyan sok poén nem volt benne, hogy fájlaljam a hasamat utána. biggrin.gif De érdekes tanulmány is lehetne arról, hogy veszik át egymás szokásait a párkapcsolatokban. Annál a jelenetnél pedig, amikor Paul ott akarja hagyni az unalmas meccset, rám emlékeztetett. Én is múltkor "éppen csak belepillantottam" a WTCC ismétlésébe (pedig előtte már láttam a futamot). _nevet.gif Szóval azért egy 7-est megérdemel. smileeee.gif 10/7
2014. április 27. 03:00 #11465
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Texas Chainsaw - Az örökség 2013

http://img.pandawhale.com/post-12952-Wat-gif-nUi5.gif

Nem gondoltam volna, hogy lehetséges, de ennek a műalkotásnak sikerült alulmúlnia a Zellweger-McConaughey verziót is.
5 felhasználónak tetszik: Jody, Grace Benning, sMokEe.cLouD, Alison Lerman, Violet Hepburn
2014. április 27. 16:26 #11466
- törölt felhasználó -    
A Wall Street farkasa

Szerintem nem volt annyira rossz, bár nem is annyira jól, mint sokan istenítik. A kamaszok nagy része csak a bulis részét látja benne, pedig azért ebben szerintem több van. Remekül ábrázolja, hogy egy kis pénz és hírnév mit művel az emberrel, hogy kiforgatja önmagából, hogyan változtatja a maga kedve szerint... Illetve még azt is, hogy nem mindenkiben bízhatsz, akárki hátba támadhat önmaga segítése miatt... Egyedül a sok korhatáros jelenet nem tetszett, kicsit ízléstelen volt...

10/7
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Violet Hepburn
2014. április 28. 00:02 #11467
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Boszorkányvadászat

Jaj. Már fél órája ezen gondolkozok, de még mindig két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány filmből koppincsoltak jelenetet, zenét, sztorit vagy monológokat. Talán a Van Helsing a legszembetűnőbb, ami majdnem minden tekintetben hasonló, de komolyan. És még annak is gyenge utánzata. Persze lehet elfogult vagyok, mert az sem egy színvonalas alkotás, de szerintem zseniális. Itt pedig kb. ugyanott voltunk az effektek terén, mint anno 2004ben, pedig 7 év eltelt. blink.gif
A látvány egyébként annyira nem volt rossz és a kosztümök is nagyon korhűek voltak, a színészek közül is majdnem mindenki értette a dolgát, nem volt vontatott és viszonylag izgi volt, már-már úgy érezte az ember, hogy jól szórakozik. De csak majdnem. Borzasztóan klisés, tényleg minden szempontból, az univerzális hídleomlástól kezdve a Jackie Chan féle egyszerre csak egy ember támad az ellenségre, majd minden jelenetben meghal egy főszereplő effektusig. Főleg azok a fogcsikorgatóan irritáló monológok az epilógusban. Roppant könnyen felejthető alkotás, elvileg kalandfilm, mégis el lehet rajta aludni. biggrin.gif Ohóó, most nézem csak, hogy kis hazánkban is mennyi jelenetet forgattak. Biztos a vacak erdős éjszakai jeleneteket. _nevet.gif
Nicky Cage még mindig szörnyű színész, egyszerűen hányinger az alakítása. Az egyetlen szerencséje, hogy ilyen híres nagybácsija van aki erőteljes lökésekkel egyengette útjait a filmszakmába tongue.gif különben esélye sem lett volna. A másik Ron Perlman. Számomra ő csak Bud Spencer 2. Azon besírtam, amikor azt a démont lefejelte, röhejes volt. Robert Sheehan cukorfalat, Claire Foy pedig gyönyörű és egy tényleg tehetséges angol színésznő, sajnálom, hogy ilyen filmben szerepelt.
Pozitívum, hogy nem volt épület összeomlás. taps.gif Komolyan, nagyon megleptek a készítők, pedig már úgy vártam! tongue.gif
10/4 Nem tévesztendő össze a Gemma Arterton-Jeremy Renner féle Boszorkányvadászokkal, ami szerintem egy bazi jó filmre sikeredett! wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Violet Hepburn, Grace Benning, Angel
2014. április 28. 12:06 #11468
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Charlie Chaplin Robert Downey Jr. főszereplésével.

Nagyon tetszett a film, nagyon összeszedett volt, és mindent bemutatott. Robert hozta a formáját, és nagyot alakított.

10/10
2014. április 28. 19:06 #11469
Angel
Angel
St☆rlight™

Én, Frankenstein

Igazából nem fűztem hozzá túl sok reményt, hogy valami izgalmas film legyen. Ám kellemes csalódást okozott.
Az eleje emiatt a hozzá állásom miatt nem is igazán érdekelt, sőt maga a film sem. Azonban az első fél óra után már szabályosan rátapadtam a képernyőre.
Bár nem volt benne töménytelen mennyiségű öldöklés, literszámra kifolyt vér, és állandó harc, mégis izgalmas volt. A fantasy és a legendák ötvözete jól sikerült, és a szereplő válogatás is remek volt.
De mégis valami hiányzott belőle. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de hiányos volt. De összefoglalva nagyon jó film, csak ajánlani tudom smileeee.gif

10/9
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. április 28. 19:06 #11470
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
Nagyfiúk 2
10/10
1 felhasználónak tetszik: baisée
2014. április 28. 23:53 #11471
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Stoker (2013)
9/10

Ha másért nem is érné meg megnézni, Mia Wasikowska szépségéért bőven (azért mindent). biggrin.gif De szerencsére ezen kívül is megérte. Nagyon tetszett, imádom az ilyen képi világgal rendelkező filmeket, India karaktere, a szereplők közötti kémia, minden egyben volt és végig lekötötte a figyelmemet. Az utolsó 15-20 perc miatt vontam le egy pontot, azt máshogy oldottam volna meg, kicsit letörte a lelkesedésem biggrin.gif Igazán rossznak nem nevezném a befejezést, de mégis picit elégedetlenül hagyott.
Viszont az az igazán jó film, miközben néha eszembe jut, hogy egyszer vége lesz és nemááár, és utána semmi más filmhez nincs kedvem. Na ez ilyen volt.
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, baisée
2014. április 29. 09:13 #11472
Angel
Angel
St☆rlight™

Az ördög prádát visel

Igaz osztályszinten néztük meg, de nem nyerte el a tetszésemet.
Szeretem a vígjátékot, de ez valahogy nem volt oylan, amire számítottam. Persze magában jó film, csak ne titulálták volna vígjátéknak. Nem volt olyan, mint amilyennek egy vígjátéknak lennie kell, az én arc izmaim meg sem rezdültek. Egyedül Siman Baker-nek örültem. ( wub.gif )
Biztos sok embernek tetszett, de nekem nagyon nem...

10/3
2014. április 29. 10:48 #11473
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Rocky (1976)

Anno többször is láttam a filmeket és úgy döntöttem most újra nézem őket,de eddig csak az első részt sikerült megnéznem.Nem tetszett annyira mint régen,magában Rocky karakterében is volt valami unszimpatikus de Stalonne iránti tiszteletemből mégsem pontozom le a filmet. blush.gif

10/8

A csajok bosszúja (The Other Woman,2014)

Annyira kíváncsi voltam erre és bár sokáig úgy tűnt nem tudom majd moziban megnézni,végül csak sikerült. laugh.gif Filmfelhozatal szempontjából még elég az év elején járunk,de biztos vagyok benne,hogy ez benne lesz a Top3 kedvenc vígjátékomban idén. laugh.gif Aki miatt a legjobban kíváncsi voltam a filmre,az Cameron Diaz volt.Az ő karaktere is volt a kedvencem.Nem érdekel hányan utálják,én imádom.Igaz rengeteg egyforma karaktere volt az évek során én akkor is bírom. blush.gif Ha teljesen őszinte akarok lenni akkor a legnagyobb dicséret Leslie Mann-t illeti.Ez a nő valami..valami eszméletlenül bolond.Annyit nevettem rajta. rohog.gif Kate Upton csak töltelék volt.Nincs vele bajom,itt szimpatikus volt,de komolyabb karaktert sosem tudna eljátszani. blush.gif Nicki Minaj pedig..arra volt jó,hogy nevethessünk a nagy mellein meg a még azoknál is nagyobb fenekén. rohog.gif A végén volt egy jelenet amikor az egész mozi dőlt a röhögéstől.Az volt a legnagyobb talán. rohog.gif
Én ha hasonló helyzetbe kerülnék mint a csajok a filmben nem tudnék így reagálni,de azért van benne pár trükk amit érdemes ellesni. rohog.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, menthol, baisée
2014. április 29. 11:07 #11474
- törölt felhasználó -    
ne ítéljetek el.

Amerika kapitány: Az első bosszúálló
most komolyan, Steve Rogers nyomin cukibb, mint kigyúrva.
8/10

Amerika kapitány: A tél katonája
nem is mondok semmit. rohog.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman, Bessie, Lindsay019, baisée
2014. április 29. 11:13 #11475
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Courtneyy @ 2014.04.29. 11:07)
ne ítéljetek el.
Amerika kapitány: Az első bosszúálló
most komolyan, Steve Rogers nyomin cukibb, mint kigyúrva.
8/10
Amerika kapitány: A tél katonája
nem is mondok semmit. rohog.gif 
10/10

tiszta Amerika kapitánya fan lettél. Vagy csak Sebastian fan? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: baisée
2014. április 29. 12:13 #11476
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.04.29. 11:13)
tiszta Amerika kapitánya fan lettél. Vagy csak Sebastian fan? biggrin.gif

Sebbyt már régóta szeretem, most a Marvelre kattantam rá. Elolvastam az Amcsikapcsi-, +Bucky-, The Winter Soldier-képregényeket is. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, baisée
2014. április 29. 12:42 #11477
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2014.04.29. 12:13)
Sebbyt már régóta szeretem, most a Marvelre kattantam rá. Elolvastam az Amcsikapcsi-, +Bucky-, The Winter Soldier-képregényeket is.  rohog.gif

Amcsikapcsi!! _nevet.gif Ezt egyszer beállítom titulusnak! biggrin.gif

Én még nem merem megnézni a filmet! Annyian dícséritek és már legalább 50x kedvet kaptam a filmhez, de félek, hogy csalódni fogok. Tényleg ennyire jó? biggrin.gif
2014. április 29. 15:32 #11478
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2014.04.29. 12:42)
Amcsikapcsi!! _nevet.gif Ezt egyszer beállítom titulusnak! biggrin.gif
Én még nem merem megnézni a filmet! Annyian dícséritek és már legalább 50x kedvet kaptam a filmhez, de félek, hogy csalódni fogok. Tényleg ennyire jó? biggrin.gif

az amcsikapcsi ötletgazdája compromise, elfelejtettem kreditelni. rohog.gif
Tényleg ennyire jó! Már vagy hatszor láttam, és még csak nem is bánom rohog.gif Hamarosan az X-Men-lázban fogok ennyire égni.
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, baisée, ONE DIRECTION20
2014. április 29. 15:43 #11479
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Charlie és a csokigyár
Érdekes világgal mutatkozik be ez a film. A kinti életbe minden az 70-es éveket idézi, mikor pedig bekerülnek a csokigyárba hirtelen olyan hiper-szuper készüleékek kerülnek elő, ami a valóságba sincsen. Egy fantasztikus kitalált világot találtak ki, ráadásul Johnny Depp is nagyszerűen és kifogástalanul alakítja Willy Wonkűt.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. április 29. 20:18 #11480
Angel
Angel
St☆rlight™

Largo Winch

A film nagyon meggyőző lett volna, de eléggé túl magyarázták a dolgokat. A történések nagyon izgalmasak voltak, de egy kicsit túl pörögtek.
Lehetett volna összeszedettebb, de nekem így is nagyon tetszett. Bár azért voltak benne fura dolgok..de kinek mi a fura :3

10/7
710 oldal 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!