Pleasantville
Nem tudom, miért szeretem, de szeretem.
9/10
Brothers
9/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. május 04. 08:16
2014. május 04. 08:42
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Pánikszoba... Hát egész jó volt.
10/7
10/7
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2014. május 04. 11:31
Noé (2014)
Pár napja volt szerencsém megnézni ezt a filmet, méghozzá 3D-ben. A film nagyon izgalmas volt. A szereplőket jól válogatták össze, a karakterek is jók voltak. Szerintem nagyon látványos film, főleg 3D-ben. Engem az elejétől a végéig lekötött, érdemes megnézni. Nagyon tetszett a vége, örültem neki, hogy így végződött.
10/9
Pár napja volt szerencsém megnézni ezt a filmet, méghozzá 3D-ben. A film nagyon izgalmas volt. A szereplőket jól válogatták össze, a karakterek is jók voltak. Szerintem nagyon látványos film, főleg 3D-ben. Engem az elejétől a végéig lekötött, érdemes megnézni. Nagyon tetszett a vége, örültem neki, hogy így végződött.
10/9
2014. május 04. 13:56
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ender's Game / Végjáték
Sokan lehúzták ez a filmet a lassúsága miatt, de én inkább érdekesnek találtam. Egy érdekes sci-fi egy idegen faj lehetséges inváziójáról és annak megelőzéséről. Talán még a könyveket is elolvasom majd, mert a folytatást nem valószínű, hogy vászonra viszik.
10/7
Sokan lehúzták ez a filmet a lassúsága miatt, de én inkább érdekesnek találtam. Egy érdekes sci-fi egy idegen faj lehetséges inváziójáról és annak megelőzéséről. Talán még a könyveket is elolvasom majd, mert a folytatást nem valószínű, hogy vászonra viszik.
10/7
2014. május 04. 14:54
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Vámpírakadémia * Vampire Academy * 2014
Nem vártam sokat tőle, de talán még annál is rosszabb volt. Nem történt benne szinte semmi, nem tudtak újat mutatni, ráadásul a színészi játéktól sokszor már fogtam a fejem. Az egyetlen aki úgy ahogy értékelhető volt színészileg az Zoey Deutch.
4*10
A csodálatos Pókember 2. * The Amazing Spider-Man 2 * 2014 /3D
Ebben viszont nem csalódtam. Annyi gondom volt talán, hogy nem volt benne annyi akció jelenet mint vártam, az előzetes alapján nagyobb durranásra számítottam akció terén. És nagyobb harcot vártam Harry-vel is, bár ahogy elnéztem megkapjuk majd a harmadik részben, mégis ez most hiányzott nekem. A másik dolog ami számomra értelmetlen lépés volt az Gwen megölése. Szerintem ritka buta húzás volt.
Andrew Garfield szerintem nagyon jó mint Pókember, a poénjain jót nevettem, de ugyan akkor tudtam vele sírni Gwen halálakor is.
Jamie Foxx is odatette magát, és még a Harryt alakító Dane DeHaan is kitűnően játszott, engem nagyon meggyőzött.
A 3D látványvilág is tett rá egy lapáttal, különösen azok a jelenetek voltak nagyon jók 3D-ben amikor Peter repült az épületek között meg ugrott le a magas tornyokról, azt nagyon élveztem.
Amit még külön kiemelnék az a végén lévő harcjelenet amikor a kisfiú kiállt a robot elé, az nagyon bátor volt, azt ott nagyon eltalálták.
Jó volt, kellemes kikapcsolódás, de nem volt teljesen tökéletes.
9*10
Nem vártam sokat tőle, de talán még annál is rosszabb volt. Nem történt benne szinte semmi, nem tudtak újat mutatni, ráadásul a színészi játéktól sokszor már fogtam a fejem. Az egyetlen aki úgy ahogy értékelhető volt színészileg az Zoey Deutch.
4*10
A csodálatos Pókember 2. * The Amazing Spider-Man 2 * 2014 /3D
Ebben viszont nem csalódtam. Annyi gondom volt talán, hogy nem volt benne annyi akció jelenet mint vártam, az előzetes alapján nagyobb durranásra számítottam akció terén. És nagyobb harcot vártam Harry-vel is, bár ahogy elnéztem megkapjuk majd a harmadik részben, mégis ez most hiányzott nekem. A másik dolog ami számomra értelmetlen lépés volt az Gwen megölése. Szerintem ritka buta húzás volt.
Andrew Garfield szerintem nagyon jó mint Pókember, a poénjain jót nevettem, de ugyan akkor tudtam vele sírni Gwen halálakor is.
Jamie Foxx is odatette magát, és még a Harryt alakító Dane DeHaan is kitűnően játszott, engem nagyon meggyőzött.
A 3D látványvilág is tett rá egy lapáttal, különösen azok a jelenetek voltak nagyon jók 3D-ben amikor Peter repült az épületek között meg ugrott le a magas tornyokról, azt nagyon élveztem.
Amit még külön kiemelnék az a végén lévő harcjelenet amikor a kisfiú kiállt a robot elé, az nagyon bátor volt, azt ott nagyon eltalálták.
Jó volt, kellemes kikapcsolódás, de nem volt teljesen tökéletes.
9*10
2014. május 04. 22:35
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
A csodálatos Pókember 2. - The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Nem csalódtam a filmben, nagyon nem, olyan lett, mint amire számítottam sőt annál jobb. Viszont sokkal több harc jelenetet vártam és kevesebb ilyen Peter - Gwen nyali fali részt. Dane DeHaannek hihetetlenül jól állt ez a rossz fiús alkat, egyszerűen imádtam amíg át nem változott azzá az undorító lénnyé. A vége eléggé szomorkásra sikeredett, Gwen halála kicsit megrázott, nem gondoltam volna, hogy meg fog halni ezért is meglepődtem az egészen. Bár kicsit fura, hogy az előző részben pont az apja halt meg és azzal ért véget, most pedig ezzel.
Az effektek nagyszerűek voltak, látványos egy film volt.
10/10*
Nem csalódtam a filmben, nagyon nem, olyan lett, mint amire számítottam sőt annál jobb. Viszont sokkal több harc jelenetet vártam és kevesebb ilyen Peter - Gwen nyali fali részt. Dane DeHaannek hihetetlenül jól állt ez a rossz fiús alkat, egyszerűen imádtam amíg át nem változott azzá az undorító lénnyé. A vége eléggé szomorkásra sikeredett, Gwen halála kicsit megrázott, nem gondoltam volna, hogy meg fog halni ezért is meglepődtem az egészen. Bár kicsit fura, hogy az előző részben pont az apja halt meg és azzal ért véget, most pedig ezzel.
Az effektek nagyszerűek voltak, látványos egy film volt.
10/10*
2014. május 05. 00:11
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Távkapcs
Nosztalgiáztam...Amikor még poénosak voltak a filmek, amikor még volt egy gyönyörű és igaz üzenete, amikor még Adam Sandlernek jó filmjei voltak.
Szerintem fantasztikus film, ennyit nem is tudom mikor sírtam utoljára! Bárcsak minden ilyen egyszerűen menne a való életben is...
10/8
Nosztalgiáztam...Amikor még poénosak voltak a filmek, amikor még volt egy gyönyörű és igaz üzenete, amikor még Adam Sandlernek jó filmjei voltak.
Szerintem fantasztikus film, ennyit nem is tudom mikor sírtam utoljára! Bárcsak minden ilyen egyszerűen menne a való életben is...
10/8
2014. május 05. 12:12
Star Wars IV-VI.
Jól van, nem kell nekem esni, most néztem először a Star Warst.
Nem is érdekelt eddig, vagy ha mégis, mindig elriasztott, hogy hat részből áll, A nagy Gatsbyt is három napig nézem
A Star Wars-napra való tekintettel viszont letöltöttem az eredeti trilógiát, és nem bántam meg. Luke, C3PO és Yoda
Imádom őket.
10/10
10/10
2014. május 05. 12:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem férek a bőrödbe
Hihetetlen, hogy már 11 éves film. 1000x láttam, és annyira szerettem, hogy a csengőhangomnak is beállítottam kb. egy évre a Take me awayt.
Lindsay Lohan annyira szerethető itt és olyan gyönyörű, Chad baromira cuki, Jamie pedig egy istennő!! Tényleg vicces vígjáték, tökéletes kikapcsolódás.
Az egyetlen amit nem tartottam poénosnak, a félkegyelmű nagypapa volt, de erről a fajta karakterről már kifejtettem párszor a véleményem.
Szegény Mark Harmon pedig akárhog próbálkozhat, bármennyi filmben is játszik, nem fogja magáról lemosni az NCIS-t.
Alapvetően annyira nem szimpi, végig a poker face arckifejezésével.
10/9
Transz-Szibéria
Nekem tetszett. Érdekes és izgalmas volt, kicsit néha vontatott az elején, de akkor is inkább a kíváncsiság hajtott, hogy na majd most következik az izgi rész, mert valahogy megvolt az a hatás a teljes 111 perc alatt, hogy valami baromi durva fog történni. Na mondjuk ehhez képest kicsit csalódtam, de egyszeri nézésre tökéletes. A színészgárda szerintem fantasztikus, nem emelnék ki külön senkit, mert tényleg mindenki zseniális volt.
10/8
Hihetetlen, hogy már 11 éves film. 1000x láttam, és annyira szerettem, hogy a csengőhangomnak is beállítottam kb. egy évre a Take me awayt.
Lindsay Lohan annyira szerethető itt és olyan gyönyörű, Chad baromira cuki, Jamie pedig egy istennő!! Tényleg vicces vígjáték, tökéletes kikapcsolódás.
Szegény Mark Harmon pedig akárhog próbálkozhat, bármennyi filmben is játszik, nem fogja magáról lemosni az NCIS-t.
10/9
Transz-Szibéria
Nekem tetszett. Érdekes és izgalmas volt, kicsit néha vontatott az elején, de akkor is inkább a kíváncsiság hajtott, hogy na majd most következik az izgi rész, mert valahogy megvolt az a hatás a teljes 111 perc alatt, hogy valami baromi durva fog történni. Na mondjuk ehhez képest kicsit csalódtam, de egyszeri nézésre tökéletes. A színészgárda szerintem fantasztikus, nem emelnék ki külön senkit, mert tényleg mindenki zseniális volt.
10/8
2014. május 05. 20:40
Khumba
Az alaptörténetet nagyon érdekesnek találtam, és a mese végére úgy éreztem, hogy tényleg sikerült az alkotóknak kihozni a sztoriból egy aranyos és szŕakoztató mesét.
A Teleshop-szerű hiénát bírtam a legjobban!
9/10
A hallgatás törvénye
Őszintén szólva ez a film egy kicsit csalódást okozott, mert izgalmasabb történetre számítottam.Bár a végén lévő megoldás eléggé megrázó volt!
7/10
Az alaptörténetet nagyon érdekesnek találtam, és a mese végére úgy éreztem, hogy tényleg sikerült az alkotóknak kihozni a sztoriból egy aranyos és szŕakoztató mesét.
A Teleshop-szerű hiénát bírtam a legjobban!
9/10
A hallgatás törvénye
Őszintén szólva ez a film egy kicsit csalódást okozott, mert izgalmasabb történetre számítottam.Bár a végén lévő megoldás eléggé megrázó volt!
7/10
2014. május 06. 15:50
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
A könyvtolvaj ( The book thief - 2013 )
Az egyik olyan film amit ha megnézek mindig a sírás kerülget. Az egész film tele van érzelmekkel, és a szereplők ezt hihetetlen jól vissza is adják. Imádom ezt a filmet és kész.
Az egyik olyan film amit ha megnézek mindig a sírás kerülget. Az egész film tele van érzelmekkel, és a szereplők ezt hihetetlen jól vissza is adják. Imádom ezt a filmet és kész.
2014. május 06. 16:36
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2014.05.05. 12:12)
Star Wars IV-VI.
Nem is érdekelt eddig, vagy ha mégis, mindig elriasztott, hogy hat részből áll, A nagy Gatsbyt is három napig nézem
A Star Wars-napra való tekintettel viszont letöltöttem az eredeti trilógiát, és nem bántam meg. Luke, C3PO és Yoda
Imádom őket.
10/10
10/10
No végre, ezt is megértük.
A hazugsággyáros (2003)
Még múltkor néztem, csak elfelejtettem értékelni. Szerintem ebben a filmben Hayden nem hozza épp a legjobb formáját, ami az alakítását illeti, valami oknál fogva mégis nagyon szeretem ezt a filmet. 10/9
1 felhasználónak tetszik:
TinaStoessel
2014. május 07. 10:33
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Pompeii (2014)
Ennek a filmnek minden hibája megvan, amit nem szeretek egy filmben. Banális, sablonos, elnagyolt történet, monumentális látványvilág, ostoba párbeszédek, és színészek akik nem hisznek saját magunknak sem játék közben. Kiefer Sutherland élete legrosszabb alakítását nyújtotta e filmben, simán citrom díjat érdemel. Carrie-Ann Moss üdve színfolt, de ezzel a nyúlfarknyi szereppel tényleg csak ennyit adhatott. Ámde a filmnek mégis van valamije, amiért azt mondom, hogy imádom, imádom imádom!
Fantasztikus harci jelenetek, igazi hősök, és egy álomi főhős. Kit Harington! Egyre jobban imádom. Nem a pompás izmaival, vagy a göndör fürtjeivel vett meg kilóra, hanem a szemeivel. A Pompeii nekem miatta nem egyszer nézős.
A film elején elvergődik színészileg a többi között. Hála az égnek duzzogni nagyon tud, úgyhogy sok dolga nem akadt. De azért a végére belejött ő is, tehetséges aktor-palánta, sokkal több van benne, mint amit ez a szerep kívánt tőle. Bár nem volt rossz szerep, Leo DiCaprio is valami hasonló miatt lett világsztár.
Kicsit több odafigyeléssel és érzékletesebb forgatókönyvvel ez egy isteni film lehetett volna. A három főszereplőre lehetett volna jobban építeni, mert nagyon tudtak együtt működni, és megvolt köztük az összhang. Adewale Akinnouye-Agbaje, Emily Browning és Kit emelték a film fényét, egyértelműen. Le a kalappal előttük, mert nélkülük nem sokat ért volna ez a múvi. Így viszont rongyosra fogom nézni.
Ennek a filmnek minden hibája megvan, amit nem szeretek egy filmben. Banális, sablonos, elnagyolt történet, monumentális látványvilág, ostoba párbeszédek, és színészek akik nem hisznek saját magunknak sem játék közben. Kiefer Sutherland élete legrosszabb alakítását nyújtotta e filmben, simán citrom díjat érdemel. Carrie-Ann Moss üdve színfolt, de ezzel a nyúlfarknyi szereppel tényleg csak ennyit adhatott. Ámde a filmnek mégis van valamije, amiért azt mondom, hogy imádom, imádom imádom!
2014. május 07. 17:06
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Star Wars I-IV.
Egy óriási Star Wars-maratont terveztem tartani már a múltkor is, mert nem jutott eszembe egy mondat és nálam ez már végzetes bakinak számít.
Ehhez képest csak a 4. részig jutottam el, mert A birodalom visszavág DVD-m felszívódott a tokjából.
Mindegy, a lényegre térve: még mindig a legeslegjobb filmsaga ezen a világon. Annak ellenére, hogy a Baljós árnyak harmatgyenge. De a filmek összességében: 10/100**
Macska-jaj (1997)
Annyira imádom a filmet, annak ellenére, hogy milyen rondán beszélnek benne.
Sokadik alkalommal is ugyanúgy nevetek rajta. 10/10
Egy óriási Star Wars-maratont terveztem tartani már a múltkor is, mert nem jutott eszembe egy mondat és nálam ez már végzetes bakinak számít.
Macska-jaj (1997)
Annyira imádom a filmet, annak ellenére, hogy milyen rondán beszélnek benne.
2014. május 07. 17:42
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
The Amazing Spider-Man 2/A csodálatos Pókember 2. (2014)
Sokak szerint rossz volt, de én imádtam minden percét. Egyedül a sok felesleges Peter-Gwen jelenet untatott, egy idő után kezdett idegesítő lenni, hogy folyik ki a tömény nyál a mozivászonból. Andrew Garfield szerintem nagyon jó Pókember (szerintem jobb, mint Tobey Maguire, de ne kövezzetek meg érte), Emma Stone-ról egyszerűen elvonta a figyelmet a brutálisan rossz szinkronja, Jamie Foxx karaktere még eredeti csomagolásban Max-ként olyan kis szerencsétlen volt, hogy megszakadt érte a szívem, Dane DeHaan pedig.. Azta. Eddig is tisztában voltam vele, hogy tehetséges, de amit itt lerendezett az minden várakozásomat felülmúlta. Alapból is ijesztő pofija van - főleg ha még csúnyán is néz -, de így Zöld Manóként ezzel a szép mosollyal.. Szerintem hetekig rosszat fogok álmodni.
10/10
Sokak szerint rossz volt, de én imádtam minden percét. Egyedül a sok felesleges Peter-Gwen jelenet untatott, egy idő után kezdett idegesítő lenni, hogy folyik ki a tömény nyál a mozivászonból. Andrew Garfield szerintem nagyon jó Pókember (szerintem jobb, mint Tobey Maguire, de ne kövezzetek meg érte), Emma Stone-ról egyszerűen elvonta a figyelmet a brutálisan rossz szinkronja, Jamie Foxx karaktere még eredeti csomagolásban Max-ként olyan kis szerencsétlen volt, hogy megszakadt érte a szívem, Dane DeHaan pedig.. Azta. Eddig is tisztában voltam vele, hogy tehetséges, de amit itt lerendezett az minden várakozásomat felülmúlta. Alapból is ijesztő pofija van - főleg ha még csúnyán is néz -, de így Zöld Manóként ezzel a szép mosollyal.. Szerintem hetekig rosszat fogok álmodni.
10/10
2014. május 07. 19:04
A Pál utcai fiúk
A hülye irodalom tanár megnézette velünk, pedig már több éve vettük. Normális?
10/3
2014. május 07. 23:02
|
|
|
Idézet (katyperry28 @ 2014.05.07. 19:04)
A Pál utcai fiúk
10/3 
Örüljetek neki.
9 felhasználónak tetszik:
iannina,
bitchina,
Lindsay019,
Christo,
Szandi0820,
SmileyZ,
Kazuo,
duracell,
Jody
2014. május 08. 08:01
Amerika Kapitány - A tél katonája 10/10
Mivel az első rész annyira nem tetszett, így kicsit félve ültem be megnézni, de végül kellemeset csalódtam. Viszont ha már a címe Tél katonája, akkor jó lett volna kicsit több Buckyt látni.
Fantasztikus négyes 10/8
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó 10/8
Végre rávettem magam, hogy megnézzem őket, eddig folyton halogattam. Nem volt rossz, bár kedvenc szuperhőseim nem ők lesznek.
Családi üzelmek 10/9
Hatalmas film volt, szét röhögtük magunkat rajta. Viszont mivel nem vagyok a vígjátékok híve, így nem valószínű, hogy többször megnézem, a vígjátékok olyan egyszer nézősek nálam.
Horrorra akadva 10/1
Tegnap a kisérettségi után kellett valami vicces. Hát nagyon mellényúltam, ennél borzalmasabb filmet már régen láttam.
Mivel az első rész annyira nem tetszett, így kicsit félve ültem be megnézni, de végül kellemeset csalódtam. Viszont ha már a címe Tél katonája, akkor jó lett volna kicsit több Buckyt látni.
Fantasztikus négyes 10/8
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó 10/8
Végre rávettem magam, hogy megnézzem őket, eddig folyton halogattam. Nem volt rossz, bár kedvenc szuperhőseim nem ők lesznek.
Családi üzelmek 10/9
Hatalmas film volt, szét röhögtük magunkat rajta. Viszont mivel nem vagyok a vígjátékok híve, így nem valószínű, hogy többször megnézem, a vígjátékok olyan egyszer nézősek nálam.
Horrorra akadva 10/1
Tegnap a kisérettségi után kellett valami vicces. Hát nagyon mellényúltam, ennél borzalmasabb filmet már régen láttam.
2014. május 08. 09:55
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ezeket már mindet láttam de mivel nem volt jó a gépem és ezeket itt még úgysem értékeltem így megnéztem őket újra.
Rocky II. (1979)
Jobban tetszett mint az első rész.
10/8.5
Hírnév (Fame,2009)
Anno megvoltam bolondulva ezért,nagyon vártam,hogy jöjjön a mozikba,de egy régi ismerősömnek "hála" nem sikerült megnéznem.De miután először láttam a filmet ezt már nem is bántam,mert nem volt annyira jó.Most második nézésre már jobban bejött,a film főcímdala alapból az egyik legnagyobb kedvencem.Minden szereplő szimpatikus volt,de Kevin volt az akit a legelső pillanattól kezdve kedveltem.
10/8
Szerelem kölcsönbe (Something Borrowed,2011)
Ez is jobban tetszett mint elsőre.Kate Hudson nagy arc.
Bár itt kissé idegesített a karaktere és bár elsőre sajnáltam de rájöttem,hogy kivételesen nem a megcsalt volt az ártatlan hanem a megcsaló ha úgy nézzük
10/8
Macskaarisztokraták (The Aristocats,1970)
Marie az abszolút kedvencem,de minden szereplő (persze az inason kívül) nagyon édes.Az egyik legbájosabb mese a világon,sajnálom,hogy már annyira régen nem néztem meg.
Ezentúl biztosan többet nézem majd,a Minden ember macska nem lehet pedig egy olyan szám amit azóta is folyamatosan dúdolok.
10/10*
Garfield 2. (Garfield's A Tale of Two Kitties,2006)
Jobb mint az első rész,pedig az is tetszik.
A macska "inasa" olyan aranyos kis öregúr.Nagyon szimpatikus volt.
10/8
Exférj újratöltve (The Bounty Hunter,2010)
Anno is imádtam és most is imádom.
Gerald Butler miatt már érdemes volt megnézni
10/10
Kellékfeleség (Just Go with It,2011)
Az Adam Sandler & Jennifer Aniston páros tökéletes.Jót lehet mulatni a filmen.
10/10
Rocky II. (1979)
Jobban tetszett mint az első rész.
10/8.5
Hírnév (Fame,2009)
Anno megvoltam bolondulva ezért,nagyon vártam,hogy jöjjön a mozikba,de egy régi ismerősömnek "hála" nem sikerült megnéznem.De miután először láttam a filmet ezt már nem is bántam,mert nem volt annyira jó.Most második nézésre már jobban bejött,a film főcímdala alapból az egyik legnagyobb kedvencem.Minden szereplő szimpatikus volt,de Kevin volt az akit a legelső pillanattól kezdve kedveltem.
10/8
Szerelem kölcsönbe (Something Borrowed,2011)
Ez is jobban tetszett mint elsőre.Kate Hudson nagy arc.
10/8
Macskaarisztokraták (The Aristocats,1970)
Marie az abszolút kedvencem,de minden szereplő (persze az inason kívül) nagyon édes.Az egyik legbájosabb mese a világon,sajnálom,hogy már annyira régen nem néztem meg.
10/10*
Garfield 2. (Garfield's A Tale of Two Kitties,2006)
Jobb mint az első rész,pedig az is tetszik.
10/8
Exférj újratöltve (The Bounty Hunter,2010)
Anno is imádtam és most is imádom.
10/10
Kellékfeleség (Just Go with It,2011)
Az Adam Sandler & Jennifer Aniston páros tökéletes.Jót lehet mulatni a filmen.
10/10
2014. május 08. 10:04
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (katyperry28 @ 2014.05.07. 19:04)
A Pál utcai fiúk
10/3 
Mi összetesszük a két kezünket, ha a tanár legalább 10 percre leül velünk filmezni.
A film is szerintem korrekt volt, nekem tetszett.
--
Hogy ne csak offoljak:
Psycho
Egy igazi mestermű!
Anthony Perkins színészi játékába pedig semmi hiba nincs, nem lehet belekötni.
10/100
"It's sad, when a mother has to speak the words that condemn her own son. But I couldn't allow them to believe that I would commit murder. They'll put him away now, as I should have years ago. He was always bad, and in the end he intended to tell them I killed those girls and that man... as if I could do anything but just sit and stare, like one of his stuffed birds. They know I can't move a finger, and I won't. I'll just sit here and be quiet, just in case they do... suspect me. They're probably watching me. Well, let them. Let them see what kind of a person I am. I'm not even going to swat that fly. I hope they are watching... they'll see. They'll see and they'll know, and they'll say, "Why, she wouldn't even harm a fly..."
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.