Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 04. 08:16 #11501
- törölt felhasználó -    
Pleasantville
Nem tudom, miért szeretem, de szeretem.
9/10

Brothers
9/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, House Of Wax
2014. május 04. 08:42 #11502
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Pánikszoba... Hát egész jó volt.
10/7
1 felhasználónak tetszik: iannina
2014. május 04. 11:31 #11503
- törölt felhasználó -    
Noé (2014)
Pár napja volt szerencsém megnézni ezt a filmet, méghozzá 3D-ben. A film nagyon izgalmas volt. A szereplőket jól válogatták össze, a karakterek is jók voltak. Szerintem nagyon látványos film, főleg 3D-ben. Engem az elejétől a végéig lekötött, érdemes megnézni. Nagyon tetszett a vége, örültem neki, hogy így végződött.
10/9
2014. május 04. 13:56 #11504
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Ender's Game / Végjáték

Sokan lehúzták ez a filmet a lassúsága miatt, de én inkább érdekesnek találtam. Egy érdekes sci-fi egy idegen faj lehetséges inváziójáról és annak megelőzéséről. Talán még a könyveket is elolvasom majd, mert a folytatást nem valószínű, hogy vászonra viszik.
10/7
2014. május 04. 14:54 #11505
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Vámpírakadémia * Vampire Academy * 2014
Nem vártam sokat tőle, de talán még annál is rosszabb volt. Nem történt benne szinte semmi, nem tudtak újat mutatni, ráadásul a színészi játéktól sokszor már fogtam a fejem. Az egyetlen aki úgy ahogy értékelhető volt színészileg az Zoey Deutch.
4*10

A csodálatos Pókember 2. * The Amazing Spider-Man 2 * 2014 /3D
Ebben viszont nem csalódtam. Annyi gondom volt talán, hogy nem volt benne annyi akció jelenet mint vártam, az előzetes alapján nagyobb durranásra számítottam akció terén. És nagyobb harcot vártam Harry-vel is, bár ahogy elnéztem megkapjuk majd a harmadik részben, mégis ez most hiányzott nekem. A másik dolog ami számomra értelmetlen lépés volt az Gwen megölése. Szerintem ritka buta húzás volt.
Andrew Garfield szerintem nagyon jó mint Pókember, a poénjain jót nevettem, de ugyan akkor tudtam vele sírni Gwen halálakor is.
Jamie Foxx is odatette magát, és még a Harryt alakító Dane DeHaan is kitűnően játszott, engem nagyon meggyőzött.
A 3D látványvilág is tett rá egy lapáttal, különösen azok a jelenetek voltak nagyon jók 3D-ben amikor Peter repült az épületek között meg ugrott le a magas tornyokról, azt nagyon élveztem.
Amit még külön kiemelnék az a végén lévő harcjelenet amikor a kisfiú kiállt a robot elé, az nagyon bátor volt, azt ott nagyon eltalálták.
Jó volt, kellemes kikapcsolódás, de nem volt teljesen tökéletes.

9*10
4 felhasználónak tetszik: iannina, bitchina, SmileyZ, MissAjsa.
2014. május 04. 22:35 #11506
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
A csodálatos Pókember 2. - The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Nem csalódtam a filmben, nagyon nem, olyan lett, mint amire számítottam sőt annál jobb. Viszont sokkal több harc jelenetet vártam és kevesebb ilyen Peter - Gwen nyali fali részt. Dane DeHaannek hihetetlenül jól állt ez a rossz fiús alkat, egyszerűen imádtam amíg át nem változott azzá az undorító lénnyé. A vége eléggé szomorkásra sikeredett, Gwen halála kicsit megrázott, nem gondoltam volna, hogy meg fog halni ezért is meglepődtem az egészen. Bár kicsit fura, hogy az előző részben pont az apja halt meg és azzal ért véget, most pedig ezzel.
Az effektek nagyszerűek voltak, látványos egy film volt.
10/10*
2 felhasználónak tetszik: iannina, House Of Wax
2014. május 05. 00:11 #11507
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Távkapcs

Nosztalgiáztam...Amikor még poénosak voltak a filmek, amikor még volt egy gyönyörű és igaz üzenete, amikor még Adam Sandlernek jó filmjei voltak.
Szerintem fantasztikus film, ennyit nem is tudom mikor sírtam utoljára! Bárcsak minden ilyen egyszerűen menne a való életben is...
10/8
3 felhasználónak tetszik: hayley4, sMokEe.cLouD, duracell
2014. május 05. 12:12 #11508
- törölt felhasználó -    
Star Wars IV-VI.
Jól van, nem kell nekem esni, most néztem először a Star Warst. blush.gif Nem is érdekelt eddig, vagy ha mégis, mindig elriasztott, hogy hat részből áll, A nagy Gatsbyt is három napig nézem rohog.gif A Star Wars-napra való tekintettel viszont letöltöttem az eredeti trilógiát, és nem bántam meg. Luke, C3PO és Yoda wub.gif Imádom őket.
10/10
6 felhasználónak tetszik: iannina, TinaStoessel, Alison Lerman, Stephen, duracell, Szandi0820
2014. május 05. 12:59 #11509
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Nem férek a bőrödbe

Hihetetlen, hogy már 11 éves film. 1000x láttam, és annyira szerettem, hogy a csengőhangomnak is beállítottam kb. egy évre a Take me awayt. tongue.gif
Lindsay Lohan annyira szerethető itt és olyan gyönyörű, Chad baromira cuki, Jamie pedig egy istennő!! Tényleg vicces vígjáték, tökéletes kikapcsolódás. biggrin.gif Az egyetlen amit nem tartottam poénosnak, a félkegyelmű nagypapa volt, de erről a fajta karakterről már kifejtettem párszor a véleményem. biggrin.gif
Szegény Mark Harmon pedig akárhog próbálkozhat, bármennyi filmben is játszik, nem fogja magáról lemosni az NCIS-t. biggrin.gif Alapvetően annyira nem szimpi, végig a poker face arckifejezésével. blink.gif
10/9

Transz-Szibéria

Nekem tetszett. Érdekes és izgalmas volt, kicsit néha vontatott az elején, de akkor is inkább a kíváncsiság hajtott, hogy na majd most következik az izgi rész, mert valahogy megvolt az a hatás a teljes 111 perc alatt, hogy valami baromi durva fog történni. Na mondjuk ehhez képest kicsit csalódtam, de egyszeri nézésre tökéletes. A színészgárda szerintem fantasztikus, nem emelnék ki külön senkit, mert tényleg mindenki zseniális volt.
10/8
4 felhasználónak tetszik: iannina, duracell, Lindsay019, SmileyZ
2014. május 05. 20:40 #11510
- törölt felhasználó -    
Khumba
Az alaptörténetet nagyon érdekesnek találtam, és a mese végére úgy éreztem, hogy tényleg sikerült az alkotóknak kihozni a sztoriból egy aranyos és szŕakoztató mesét.
A Teleshop-szerű hiénát bírtam a legjobban! biggrin.gif
9/10

A hallgatás törvénye
Őszintén szólva ez a film egy kicsit csalódást okozott, mert izgalmasabb történetre számítottam.Bár a végén lévő megoldás eléggé megrázó volt!
7/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ
2014. május 06. 15:50 #11511
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
A könyvtolvaj ( The book thief - 2013 )
Az egyik olyan film amit ha megnézek mindig a sírás kerülget. Az egész film tele van érzelmekkel, és a szereplők ezt hihetetlen jól vissza is adják. Imádom ezt a filmet és kész. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: hayley4, Szandi0820, Bessie
2014. május 06. 16:36 #11512
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Idézet (Courtneyy @ 2014.05.05. 12:12)
Star Wars IV-VI.
Jól van, nem kell nekem esni, most néztem először a Star Warst.  blush.gif Nem is érdekelt eddig, vagy ha mégis, mindig elriasztott, hogy hat részből áll, A nagy Gatsbyt is három napig nézem  rohog.gif A Star Wars-napra való tekintettel viszont letöltöttem az eredeti trilógiát, és nem bántam meg. Luke, C3PO és Yoda  wub.gif Imádom őket.
10/10

No végre, ezt is megértük. beer.gif Bezzeg annak idején hiába győzködtelek. _nevet.gif

A hazugsággyáros (2003)
Még múltkor néztem, csak elfelejtettem értékelni. Szerintem ebben a filmben Hayden nem hozza épp a legjobb formáját, ami az alakítását illeti, valami oknál fogva mégis nagyon szeretem ezt a filmet. 10/9
1 felhasználónak tetszik: TinaStoessel
2014. május 07. 10:33 #11513
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Pompeii (2014)

Ennek a filmnek minden hibája megvan, amit nem szeretek egy filmben. Banális, sablonos, elnagyolt történet, monumentális látványvilág, ostoba párbeszédek, és színészek akik nem hisznek saját magunknak sem játék közben. Kiefer Sutherland élete legrosszabb alakítását nyújtotta e filmben, simán citrom díjat érdemel. Carrie-Ann Moss üdve színfolt, de ezzel a nyúlfarknyi szereppel tényleg csak ennyit adhatott. Ámde a filmnek mégis van valamije, amiért azt mondom, hogy imádom, imádom imádom! w00t.gif Fantasztikus harci jelenetek, igazi hősök, és egy álomi főhős. Kit Harington! Egyre jobban imádom. Nem a pompás izmaival, vagy a göndör fürtjeivel vett meg kilóra, hanem a szemeivel. A Pompeii nekem miatta nem egyszer nézős. smileeee.gif A film elején elvergődik színészileg a többi között. Hála az égnek duzzogni nagyon tud, úgyhogy sok dolga nem akadt. De azért a végére belejött ő is, tehetséges aktor-palánta, sokkal több van benne, mint amit ez a szerep kívánt tőle. Bár nem volt rossz szerep, Leo DiCaprio is valami hasonló miatt lett világsztár. biggrin.gif Kicsit több odafigyeléssel és érzékletesebb forgatókönyvvel ez egy isteni film lehetett volna. A három főszereplőre lehetett volna jobban építeni, mert nagyon tudtak együtt működni, és megvolt köztük az összhang. Adewale Akinnouye-Agbaje, Emily Browning és Kit emelték a film fényét, egyértelműen. Le a kalappal előttük, mert nélkülük nem sokat ért volna ez a múvi. Így viszont rongyosra fogom nézni. tongue.gif
4 felhasználónak tetszik: goldman, Average Girl, Alison Lerman, Bessie
2014. május 07. 17:06 #11514
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Star Wars I-IV.
Egy óriási Star Wars-maratont terveztem tartani már a múltkor is, mert nem jutott eszembe egy mondat és nálam ez már végzetes bakinak számít. blush.gif Ehhez képest csak a 4. részig jutottam el, mert A birodalom visszavág DVD-m felszívódott a tokjából. reklamalo.gif cray.gif Mindegy, a lényegre térve: még mindig a legeslegjobb filmsaga ezen a világon. Annak ellenére, hogy a Baljós árnyak harmatgyenge. De a filmek összességében: 10/100** heart.gif

Macska-jaj (1997)
Annyira imádom a filmet, annak ellenére, hogy milyen rondán beszélnek benne. _nevet.gif Sokadik alkalommal is ugyanúgy nevetek rajta. 10/10
4 felhasználónak tetszik: iannina, TinaStoessel, Stephen, Bessie
2014. május 07. 17:42 #11515
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Amazing Spider-Man 2/A csodálatos Pókember 2. (2014)
Sokak szerint rossz volt, de én imádtam minden percét. Egyedül a sok felesleges Peter-Gwen jelenet untatott, egy idő után kezdett idegesítő lenni, hogy folyik ki a tömény nyál a mozivászonból. Andrew Garfield szerintem nagyon jó Pókember (szerintem jobb, mint Tobey Maguire, de ne kövezzetek meg érte), Emma Stone-ról egyszerűen elvonta a figyelmet a brutálisan rossz szinkronja, Jamie Foxx karaktere még eredeti csomagolásban Max-ként olyan kis szerencsétlen volt, hogy megszakadt érte a szívem, Dane DeHaan pedig.. Azta. Eddig is tisztában voltam vele, hogy tehetséges, de amit itt lerendezett az minden várakozásomat felülmúlta. Alapból is ijesztő pofija van - főleg ha még csúnyán is néz -, de így Zöld Manóként ezzel a szép mosollyal.. Szerintem hetekig rosszat fogok álmodni.
10/10
3 felhasználónak tetszik: iannina, Alison Lerman, MissAjsa.
2014. május 07. 19:04 #11516
- törölt felhasználó -    
A Pál utcai fiúk dry.gif

A hülye irodalom tanár megnézette velünk, pedig már több éve vettük. Normális? pardon.gif 10/3 rtfm.gif
2014. május 07. 23:02 #11517
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Idézet (katyperry28 @ 2014.05.07. 19:04)
A Pál utcai fiúk dry.gif 
A hülye irodalom tanár megnézette velünk, pedig már több éve vettük. Normális? pardon.gif 10/3 rtfm.gif

Örüljetek neki. tongue.gif Nálunk ilyen esetben, a "szabad időnkben" tollbamondás vagy extra házi volt. Becsuktuk a szánk és csöndben hálálkodtunk a "hülye irodalomtanárnak" , ha ilyen kegyben részesültünk. Attól, mert már "rég vettétek" lehet ugyanolyan érdekes és örökzöld egy történet. Nincs meghatározva, hogy mikor KELL venni, mert ezek olyan művek, amelyeket bármikor elolvashatunk. Én az Egri Csillagot is önszorgalomból 2 évente kiolvasom, mert szeretem. Sőt, A Láthatatlan embert is, ami az egyik kedvenc Gárdonyi könyvem, pedig még csak kötelező sem volt. Nem is beszélve Jókai zseniális regényeiről. Igazi klasszikusok, az már más kérdés, hogy mennyire vevő rá a mai fiatalság, de igazából nem fogok erről papolni, mert eredménytelen. Sőt, az igazat megvallva az évfolyamomban már én is kivétel voltam. Viszont tapasztalatom, hogy ami kötelező, az elrettentő, és a nebulók a 'csak azért sem' elv alapján gondolkodnak.
9 felhasználónak tetszik: iannina, bitchina, Lindsay019, Christo, Szandi0820, SmileyZ, Kazuo, duracell, Jody
2014. május 08. 08:01 #11518
- törölt felhasználó -    
Amerika Kapitány - A tél katonája 10/10
Mivel az első rész annyira nem tetszett, így kicsit félve ültem be megnézni, de végül kellemeset csalódtam. Viszont ha már a címe Tél katonája, akkor jó lett volna kicsit több Buckyt látni. dry.gif

Fantasztikus négyes 10/8
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó 10/8
Végre rávettem magam, hogy megnézzem őket, eddig folyton halogattam. Nem volt rossz, bár kedvenc szuperhőseim nem ők lesznek.

Családi üzelmek 10/9
Hatalmas film volt, szét röhögtük magunkat rajta. Viszont mivel nem vagyok a vígjátékok híve, így nem valószínű, hogy többször megnézem, a vígjátékok olyan egyszer nézősek nálam.

Horrorra akadva 10/1
Tegnap a kisérettségi után kellett valami vicces. Hát nagyon mellényúltam, ennél borzalmasabb filmet már régen láttam. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Angel, Szandi0820, baisée, Jody
2014. május 08. 09:55 #11519
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Ezeket már mindet láttam de mivel nem volt jó a gépem és ezeket itt még úgysem értékeltem így megnéztem őket újra. blush.gif

Rocky II. (1979)

Jobban tetszett mint az első rész. blush.gif

10/8.5

Hírnév (Fame,2009)

Anno megvoltam bolondulva ezért,nagyon vártam,hogy jöjjön a mozikba,de egy régi ismerősömnek "hála" nem sikerült megnéznem.De miután először láttam a filmet ezt már nem is bántam,mert nem volt annyira jó.Most második nézésre már jobban bejött,a film főcímdala alapból az egyik legnagyobb kedvencem.Minden szereplő szimpatikus volt,de Kevin volt az akit a legelső pillanattól kezdve kedveltem. blush.gif

10/8

Szerelem kölcsönbe (Something Borrowed,2011)

Ez is jobban tetszett mint elsőre.Kate Hudson nagy arc. laugh.gif Bár itt kissé idegesített a karaktere és bár elsőre sajnáltam de rájöttem,hogy kivételesen nem a megcsalt volt az ártatlan hanem a megcsaló ha úgy nézzük blush.gif

10/8

Macskaarisztokraták (The Aristocats,1970)

Marie az abszolút kedvencem,de minden szereplő (persze az inason kívül) nagyon édes.Az egyik legbájosabb mese a világon,sajnálom,hogy már annyira régen nem néztem meg. blush.gif Ezentúl biztosan többet nézem majd,a Minden ember macska nem lehet pedig egy olyan szám amit azóta is folyamatosan dúdolok. rohog.gif

10/10*

Garfield 2. (Garfield's A Tale of Two Kitties,2006)

Jobb mint az első rész,pedig az is tetszik. smileeee.gif A macska "inasa" olyan aranyos kis öregúr.Nagyon szimpatikus volt. smileeee.gif

10/8

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter,2010)

Anno is imádtam és most is imádom. laugh.gif Gerald Butler miatt már érdemes volt megnézni heart.gif

10/10

Kellékfeleség (Just Go with It,2011)

Az Adam Sandler & Jennifer Aniston páros tökéletes.Jót lehet mulatni a filmen. smileeee.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: Lindsay019, House Of Wax, Angel, Szandi0820, baisée
2014. május 08. 10:04 #11520
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (katyperry28 @ 2014.05.07. 19:04)
A Pál utcai fiúk dry.gif 

Mi összetesszük a két kezünket, ha a tanár legalább 10 percre leül velünk filmezni. rohog.gif Meg egyébként is, szerintem A Pál utcai fiúk egy remekmű. blush.gif Én anno, amikor még ismerkedtem az olvasás csodálatos világával, le se tudtam tenni, annyira jó volt.
A film is szerintem korrekt volt, nekem tetszett. smileeee.gif

--

Hogy ne csak offoljak:

Psycho

Egy igazi mestermű! wub.gif Szavakba nem tudom önteni, mennyire fenomenális darab! Egy igazi élmény volt számomra megnézni a filmet.
Anthony Perkins színészi játékába pedig semmi hiba nincs, nem lehet belekötni. wub.gif

10/100

"It's sad, when a mother has to speak the words that condemn her own son. But I couldn't allow them to believe that I would commit murder. They'll put him away now, as I should have years ago. He was always bad, and in the end he intended to tell them I killed those girls and that man... as if I could do anything but just sit and stare, like one of his stuffed birds. They know I can't move a finger, and I won't. I'll just sit here and be quiet, just in case they do... suspect me. They're probably watching me. Well, let them. Let them see what kind of a person I am. I'm not even going to swat that fly. I hope they are watching... they'll see. They'll see and they'll know, and they'll say, "Why, she wouldn't even harm a fly..."
3 felhasználónak tetszik: janet7, Violet Hepburn, Jody
710 oldal 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!