Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 12. 15:37 #11541
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Sherlock Holmes: Árnyjáték

Nem jött be. Sok helyen azt olvastam, hogy még az első részt is felülmúlja, de nekem többszöri nekifutásra sikerült csak megnéznem úgy, hogy néha még el is bóbiskoltam rajta. A színészek jók, a zene is, de az operatőri munka nem tetszik, sem a számomra már ízléstelen lassítások, értelmetlen jeleneteknél. A cselekmény számomra unalmas volt ebben a feldolgozásban, nem hiszem, hogy újra fogom nézni a közeli és távoli jövőben. tongue.gif
10/5

Álom luxuskivitelben

Spoiler Alert! Mivel minden második mondatomban elszórok valami tartalom morzsát, fölösleges kifehéríteni. wink.gif
Huh. Tudom, hogy klasszikus, Audrey Hepburn..meg minden, de nem igazán tetszett. Ugyanolyan, sőőt, még rosszabb, mint a mai vígjátékok. Már ami a cselekményt, s a karaktereket illeti, hiába van több évtizednyi különbség. Audrey kisasszony valóban egy tünemény, de a karaktere Holly, valljuk be, egy megátalkodott, kicsit önző, pénzéhes számító dög. Már elnézést.
Ráadásul a karaktere semmi jellemfejlődésen nem megy keresztül, a legvégi esőben csókolózós jelenet után, ahol ugye minden happy volt, fogalmunk sincs, hogy ez valóban egy hatalmas pálfordulat volt Holly részéről, hiszen semmi garancia nincs rá, hogy a következő nap nem fog megint menekülni és gazdag férjet keresni magának, vagyis folytatni azt az életmódot. Mert az a film egésze alatt nyilvánvaló volt, hogy neki is szüksége van a törődésre, és a szeretetre, de ő egy ilyen embertípus. Nem hajtotta őt valami, a múltja miatt, hogy ezt tegye, csak gazdagságra és jó életre vágyott, amit így tudott elérni. De lehet, hogy a cica volt a szimbóluma ennek az egész karakterfejlődésnek, nem tudom, de ha mégis, nem jött át. Mellesleg, a cica. Na ez a kis jószág volt a kedvenc szereplőm. De komolyan. Fantasztikus, milyen kis kifejező volt ez a dög. biggrin.gif
Az alaptörténet egyébként jó, szegényes és hiányos kivitelezéssel. Ott van például a Doki levele a végén, F. haláláról, de ki tudja, hogy igaz e, és nem csak egy újabb próbálkozása arra, hogy visszacsábítsa. Mindegy.
Végül is szórakoztató volt, voltak benne poénok, megmosolyogtató monológok és igényes jelenetek. Összességében filmművészeti szempontból tényleg szép alkotás, de mint történet, elég szegényes.
10/7 Érdekes a pontozásom tudom, hisz nagyon lehúztam, viszont ennél mégsem volt szívem kevesebbet adni.
Ez a jelenet, amin kb. elbőgtem magam. Cicapárti vagyok, és nem szeretem a hányatott sorsú jószágokat. Egyszerűen rossz volt látni, még akkor is, ha ismertük a befejezést.
http://25.media.tumblr.com/6aa1da74672f14627e1e9ba23ca0470b/tumblr_mgzrty9U7W1qgvdf9o8_r1_250.gif
6 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Violet Hepburn, Angel, SmileyZ, House Of Wax, Lindsay019
2014. május 13. 08:42 #11542
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Alison Lerman @ 2014.05.12. 15:37)

Álom luxuskivitelben
Audrey kisasszony valóban egy tünemény, de a karaktere Holly, valljuk be, egy megátalkodott, kicsit önző, pénzéhes számító dög. Már elnézést.

Féltem,hogy én vagyok az egyetlen aki így látja,de örülök neki,hogy van más is ezen a véleményen. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, House Of Wax
2014. május 13. 08:50 #11543
- törölt felhasználó -    
Csajok bosszúja w00t.gif
Nagyon jó film, akinek csak tudom ajánlom. Igaz, hogyha azt nézzük a sztori az mese habbal,de pojénos és romantikus is^^ thumbsup.gif

Z világháború
borúNem is tudom, általában szeretem az ilyesmi filmeket,de most legonodlkoztam, hogy Brad Pritt is komolyan gonodlta, maga a zombik létezése egy kiskamasoknak kitalálta mesefilmbe illik,de votak benne raciális dolgok amiket értékelek blush.gif
2014. május 13. 08:57 #11544
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Anasztázia (1997)
Mondhat bárki bármit, nekem akkor is ez lesz a kedvenc mesém örökre. Csodálatosak a dalok, gyönyörű a végkifejlet, egytől-egyig imádom a szereplőket is. (Tudom egyébként, hogy történelmileg kb. annyira hiteles, mint egy szelet pirítós, de ezt most nem nézzük.) 10/10***

Idővonal (2003)
Hogy lehet egy filmet ennyire alulértékelni? Szerintem nagyon jó volt, bár lehet, hogy csak a történelemimádó szól belőlem. Egy dolgot nem értek viszont: hogyha Lady Claire halála kellett volna a háború megnyeréséhez (legalábbis ezt mondták még a film közepe felé), akkor hogy élhettek boldogan Marekkel? 10/9
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ, House Of Wax, Lindsay019, LexiCobain
2014. május 13. 09:00 #11545
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2014.05.12. 06:21)
Exférj újratöltve (2010)
Csak egy szó: imádom. wub.gif Bár jobban szeretem angolul nézni, mert a fordítás egy-két helyen hagy némi kívánnivalót maga után, de ideiglenesen jobb volt, mint a semmi. smileeee.gif 10/9

Nem rég láttam,talán pont vasárnap én is a filmet..és teljesen egyetértek, bár én alapból minden filmet angolul nézek, hogy valami ragadjon rám
2014. május 14. 16:53 #11546
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Hobbit - Váratlan utazás

Hát, már régóta le van töltve, de sosem volt kedvem megnézni... blush.gif Azonban úgy gondoltam, ma hogy nem kell suliba mennem, maratont rendezek, és megnézem mindkét részt (de a második nem jött össze mad.gif )

Hát én nem tudom, ki és mit lát a Gyűrűk urában, és miért ( blink.gif )... Végignéztem a filmet, kb. az első másfél órában, még tudtam követni, utána már kevésbé. Persze tele volt izgalmas részekkel, néhány poént is elcseppentettek.
Igazából jó volt, de nem értem, miért kell 3 rész, ami egyenként 3 óra, és az embernek kedve nincs megnézni jóformán... oké a látványt ki kell építeni, de szerintem simán egyrészbe beleférne az egész, ha néhány felesleges részt kiszednének...de így is jó film volt.

10/8

A Wall Street farkasa

Nem szeretem DiCapriot, pláne a filmjeit...de ez a film marha jó volt rohog.gif . Bár a végét elcsípték kicsit, de összességében nagyon jó volt. thumbsup.gif
A poénok néhol ütöttek, és néhol mégcsak mosolyra sem fakadtam. blink.gif

Na mindegy...ennek ellenére nagyon jó film volt, és nagyon tetszett.

10/9
2014. május 14. 21:24 #11547
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Angel @ 2014.05.14. 16:53)
Hobbit - Váratlan utazás
Hát, már régóta le van töltve, de sosem volt kedvem megnézni... blush.gif Azonban úgy gondoltam, ma hogy nem kell suliba mennem, maratont rendezek, és megnézem mindkét részt (de a második nem jött össze  mad.gif )
Hát én nem tudom, ki és mit lát a Gyűrűk urában, és miért ( blink.gif )... Végignéztem a filmet, kb. az első másfél órában, még tudtam követni, utána már kevésbé. Persze tele volt izgalmas részekkel, néhány poént is elcseppentettek.
Igazából jó volt, de nem értem, miért kell 3 rész, ami egyenként 3 óra, és az embernek kedve nincs megnézni jóformán... oké a látványt ki kell építeni, de szerintem simán egyrészbe beleférne az egész, ha néhány felesleges részt kiszednének...de így is jó film volt.
10/8

Ha egy ilyen világot könyvből a filmvászonra visznek, nincs olyan, hogy felesleges rész. Aki ismeri a könyveket annak még ennyi sem elég. Az meg, hogy ki mit lát a GYU-ban ízlés és érdeklődés kérdése, vitatkozni rajta fölösleges, bár lenne kedvem hozzá. smileeee.gif Ugyanis nagyon durva, hogy mennyi munkát fektettek ezekbe a filmekbe, aztán néhányan azon vannak kiakadva, hogy milyen hosszú a játékidő. Ha nincs kedved 'végigszenvedni', nem nézed meg, nem kényszer. smileeee.gif

The Faculty / Az invázium

Egy régi gimis-ufós filmecske sok ismert arccal. Bő másfél óra szórakozást nyújt, ha abban a hangulatban vagy. biggrin.gif Én már nagyon régen láttam, ideje volt memóriafrissítésre. biggrin.gif
10/8
3 felhasználónak tetszik: iannina, Average Girl, Alison Lerman
2014. május 15. 15:19 #11548
Ancsa70
Ancsa70
új tag

StátuszÉpp betegen, de legalább no suli :3
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 219703
A gyereknap miatt akciósak a rajzfilmek a Media Marktban, és a barátom megrendelte nekem a Jégvarázst, mert moziban sajnos nem tudtuk megnézni. Tegnap végre láttam, és nagyon jó volt! 10/10 thumbsup.gif
2014. május 15. 15:41 #11549
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
10 év * 10 Years (2011)
Nem kell tőle túl sokat várni mégis az ember egyszerűen beleélheti magát. Úgy értem elképzelni milyen lesz 10 év múlva látni a régi ismerősöket/barátokat. És azt is nagyon szépen bizonyítja, hogy az első szerelem tényleg örökre szól, tényleg érdekel téged, hogy mi van a másikkal. Megértettem Jake-et, de ugyan akkor én Jess helyében sokkal jobban kiakadtam volna. Mert Jake-en annyira látszódott, hogy nem zárta le ezt a dolgot, igazából egyikőjük sem zárta le, és én sokszor nem tudtam eldönteni, hogy Jake szereti-e Jess-t.
Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum nagyon szép pár, talán az egyik legszebb és a filmvásznon is nagyon szépen mutatnak arról nem is beszélve, hogy mindketten tehetségesek.

5*10

Az év csatája * Battle of the Year: The Dream Team (2013)
Elég csalódott vagyok, mivel én ennél többet vártam. A táncok nagyon laposak voltak, alig történt valami az egész filmben. Josh Holloway és Josh Peck jól játszottak, bár Holloway karaktere nem volt túl szimpatikus. Viszont ami nekem nagyon rontotta a filmet az Chris Brown volt. A csávónak nem kellett megerőltetnie magát, hisz a való életben is ugyan ilyen öntelt és bunkó mint a filmben, arról nem is beszélve, hogy nagyon darabosan mozog, ezerszer jobb táncosok voltak a háttérben.
4*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. május 16. 16:05 #11550
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Téli Mese * Winter's Tale (2014)
Az egyik legérdekesebb film amit hosszú hónapok óta láttam. Először nagyon összezavarodtam és nem igazán tudtam a dolgokat a helyére tenni de ahogy haladt a film egyre inkább a hatása alá kerültem. Will Smith mint Lucifer érdekes látvány volt, nekem ettől röhögnöm kellett, nem tudom miért.
Jennifer Connelly be volt harangozva mint főszereplő és kemény 25-30 percet kapott a film végén. Amúgy nem kedvelem kimondottan szóval nekem elég volt belőle ennyi. Russell Crowe pont jó választás volt, azt kell mondjam.
A végére hagytam Colin Farrell-t heart.gif Imádom mint színész, számomra ő egy nagyon tehetséges ember, és ez a karakter egyszerre volt szokatlan és jó. Még nem láttam ennyire romantikus szerepet tőle, de elképesztően jól hozta. Mint mindig volt benne egy csepp humor, ami egyértelműen Colin-hoz köthető. Nagyon tetszett a játéka, teljesen a hatása alatt vagyok, neki is és a filmnek is!

10*10

És meglett az új kedvenc filmes idézetem heart.gif
"Amikor az igaz szerelem elveszik...
...az élet vérzik minden értelemben.
Üresek maradunk.
De a végzet lehetősége megmarad.
Ami számunkra adatott, még nincs felfedezve.
És egyszer nagyon sokára...
...az út, hogy megtaláljuk a végzetünket, az időt is legyőzi."
2014. május 16. 16:12 #11551
- törölt felhasználó -    
Végzet Ereklyéi:Csontváros

Szerintem teljességel hülyeség lett belőle,ahoz képest, hogy a könyvben mi van leírva. Lényeges jelenetek kimaradtak, és kicsit furára lett átírva a sztori. A kettőnek is csak a könyv miatt adok egy esélyt,mert nem sok tehetséget látok a forgatókpnyvíróban
2014. május 16. 16:22 #11552
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Leány gyöngy fülbevalóval (2003)
Unalmas film volt, nem értem, hogy a húgom miért lelkesedik annyira érte. Semmi bajom a lassú lefolyású történetekkel, mert ha jól megcsinálják, azt is meg lehet tölteni valamivel, de ez körülbelül a semmiről szólt. Scarlett alakítása pedig nagyon sótlan volt. 10/1
2014. május 16. 18:06 #11553
- törölt felhasználó -    
Rémségek cirkusza
Végre rászántam magam, hogy megnézzem ezt a filmet, mert már nagyon kíváncsi voltam rá. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert nagyon tetszett. A történet nagyon érdekes és izgalmas volt. Josh Hutcherson alakítása nagyon tetszett. Annak ellenére, hogy nem volt egy szimpatikus karakter, én nagyon bírtam. Szerintem nagyon jó ez a film, nekem elnyerte a tetszésemet.
10/10
2014. május 16. 19:08 #11554
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
A hobbit - Egy váratlan utazás - The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Tegnap, hogy nem mentem suliba, gondoltam megnézem, mert már nagyon régóta terveztem. Eleinte féltem, hogy hogy fogok 3 órát ülni, és nézni. Az eleje egy kicsit unalmas is volt, aztán már jöttek az izgalmasabb részek. Volt benne egy pár poén, és kicsit hiányoltam belőle az ijesztősebb jeleneteket. blush.gif De amúgy semmi rossz bajom nem volt a filmmel, sőt, nagyon is tetszett.

10/9
2014. május 16. 19:46 #11555
- törölt felhasználó -    
A Sötét Lovag / The Dark Knight (2008)
Hivatalosan is 1000x-re láttam a filmet, de eskü nem bírom megállni hogy megnézzem, amióta megkaptam DVD-n. laugh.gif A film még mindig nagyszerű, sőt szerintem a legjobb, nem is értem egyesek miért nem szeretik. Heath még mindig eszméletlen Joker, olyan hihetetlenül átadja a pszihopatát, hogy az elképesztő. Christian a kétség kívül legtehetségesebb színész a földön (nem csak az itteni alakítása miatt), és ne felejtsük ki a filmből Gary Oldmant, Morgan Freemant és Michael Caine-t. A sztori még mindig fergeteges, a bűnözőket egytől egyig imádom - tudom, tudom - és az effektek is ott vannak. blush.gif Egyedül még mindig Maggie Gyllenhaal játéka nem tetszik, Katie Holmes sokkal jobb Rachel volt. unsure.gif
10/10*
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m93mjx3jLu1rrx8xeo1_250.gif http://37.media.tumblr.com/tumblr_m93mjx3jLu1rrx8xeo2_250.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Alison Lerman, iannina, Stephen, Jody, House Of Wax
2014. május 16. 22:50 #11556
- törölt felhasználó -    
Így neveld a sárkányodat (2010)
Te Úristen, én miért várattam erre a csodálatos mesére négy évet, úgy, hogy nemsokára megjelenik a második része is?? Mindegy is, ami késik nem múlik.
Azt se tudom, hogy kezdjem... Már mióta halogatom, hogy megnézem, ma este pedig sor került rá, és még mindig itt vannak a jelentek a szemem előtt, a zenék és a beszólások a fejemben. Én úgy gondolom, hogy a Dreamswork a Shrek és Madagaszkár óta talán nem is készített ilyen igényes, látványos, vicces, és értékes mondanivalóval rendelkező mesét. Imádtam minden egyes percét. Alapból is nagy-nagy szerelmeim a sárkányok, és egyszerűen lenyűgöztek az itt látható teremtmények, sokszor irigy is voltam, amikor a srácok ott cikáztak velük az égen. biggrin.gif És valóban nagy üzenete van: félreismerték Őket az emberek, de nem tudták miért olyanok, amilyenek. Folytathatnám tovább az ömlengést, de hely kell a 2. résznek is. rohog.gif

És most mondja bárki is azt, hogy nem észvesztően aranyos. wub.gif

http://31.media.tumblr.com/tumblr_lhccq6rsZR1qdfoseo1_500.gif
6 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman, Lindsay019, TinaStoessel, SmileyZ, LexiCobain
2014. május 17. 04:30 #11557
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Időről időre

Fantasztikus, zseniális, csodálatos!! Csodálatos!! Komolyan annyira tetszik, és már úgy ki voltam éhezve egy ilyen remek vígjátékra, kb. a Számos pasas óta nem láttam olyan filmet ami így megmosolyogtatott volna. (Mármint a maga műfajában.) Végre tényleg egy olyan film, ami nem az alpári humorral próbálja megnyerni magát, hanem a kellemes kis üdeségével, magával a hangulatával, a karakterek sokszínűségével és humorával, a csodálatos jelenetekkel, dalokkal és a történetével. Persze, lehet klisés, de nem feltétlenül. Miért ne lehetne igaz? Ilyenkor sajnos mindig előtör belőlem a reménytelen romantikus, noha alapjáraton inkább pesszimista vagyok. tongue.gif Vagy inkább realista. wink.gif
Domhnall és Rachel fantasztikusak voltak, mindkettejüket kedvelem, csakúgy, mint az egész színészgárdát. Annak ellenére, hogy néhol kiszámítható és picit sablonos volt, egy nagyon kis kellemes örökzöld, többször nézendő vígjáték lett belőle. Számomra legalábbis biztosan.
Azt is megjegyezném, hogy a John, Sam, Ben féle 'How long will I love you' ezerszer jobb és igazibb, mint Goulding kisasszonyé, pedig igazából semmi bajom vele! wink.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: baisée, Jody, duracell, Lindsay019, nicol bellox
2014. május 17. 10:13 #11558
- törölt felhasználó -    
Én az Amerikai Hófehérke -t láttam legutoljára, Amanda Bynes főszerepében. Nagyon szép a története. blush.gif wub.gif
2014. május 17. 19:37 #11559
- törölt felhasználó -    
Bad Neighbours / Rossz szomszédság.

Tegnap néztem meg a moziban, és nem volt egy olyan perc sem a film alatt amikor unatkoztam volna. Mindig történt valami amin hatalmasat kellet nevetni. Igazából nem vártam ettől a filmtől semmi mást, csak azt, hogy legyen szórakoztató. Voltak benne elég érdekes részek amiket talán kihagyhattak volna, de ha másért nem Zac Efron miatt érdemes megnézni. biggrin.gif 8/10
2014. május 17. 21:39 #11560
- törölt felhasználó -    
Black Swan / Fekete Hattyú (2010)

Én először (a címe alapján) arra gondoltam, hogy biztos valamilyen dráma, vagy ilyen romantikus vagy nem is tudom mi. Már a tartalma elolvasása után furcsálltam ezt az egészet. Mikor elkezdtem nézni tetszett, meg minden csak egy ici - picit unalmasnak tartottam. A közepe felé már persze kezdett izgalmasnak lenni, felmerült benne többször is a kérdés "mi történik Ninával?". Voltak benne olyan részek, amiket nem nagyon raktam volna bele, nem illett a filmbe. A vége eszméletlenül jól sikerült, meglepődtem, mikor a főszereplő meghalt a végén, de valahogy legbelül azért számíthattam is rá. Nekem tetszett a film, tényleg nagyon jó volt igazából. Érthető volt, hogy miért sorolták a pszicho-thriller műfajba. Erősen korhatáros az a film. De nekem nagyon tetszett! :) 10/10
5 felhasználónak tetszik: baisée, CandUs, Lindsay019, Violet Hepburn, sMokEe.cLouD
710 oldal 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!