Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 01. 19:31 #11601
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
X-Men: Days of Future Past laugh.gif
Eleinte csak néztem ki a fejemből kicsit, mivel már régebben néztem a többi x-men filmet, így nem emlékeztem semmi olyanra hogy ez történt volna velük unsure.gif na mindegy, a jövő nagyon érdekes volt, és azt viszont sajnálom, hogy a teleportálós lánynak(Blink-nek - utána kerestem a nevének, mert az úgy mégiscsak jobb) nem volt több szerepe, pedig tök szimpatikus volt mint a megjelenése, mint a képessége smileeee.gif És hát maga a történet nem volt rossz, bár elég kiszámítható volt a vége szerintem, de az volt benne a jó hogy még így is meginogtam egy kicsit, hogy biztos minden úgy lesz-e a végén mint ahogy gondoltam. Örülök, hogy nem én voltam az egyedüli, aki agyfrászt kapott a Raven körüli szerelmi bajlódástól, azt simán kihagyhatták volna, mert így a karaktere is gagyibbnak tűnt mint amilyen valójában dry.gif És hát Quicksilver-be teljesen beleszerelmesedtem, már maga az első jelenete szimpatikus volt, mikor saját magával pingpongozott, de mikor az a zenés rész volt, azon behaltam rohog.gif Na, de itt meg is érdeklődnék valamit: ő benne van bármelyik x-men filmben is felnőttként, vagy csak én nem vettem észre? unsure.gif
És egy másik kérdés, képregény spoiler lehetséges: Találtam több olyan képet is, ahol azt írják, hogy ő Magneto fia blink.gif Én nem olvastam a képregényeket, így ezért is kérdezném hogy ez igaz? Mert nekem olyan furcsa, Magneto tök fiatalnak tűnik a múltban unsure.gif
2014. június 01. 19:36 #11602
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
A holnap határa

Aki szereti a sci-fi akciót, az ellesz mint a befőtt, aki meg már ki nem állhatja Tom Cruise fejét és az összes arcmimikáját, az inkább nézze újra az X-Ment, vagy még inkább az Amerika Kapitányt.

7.5/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, sMokEe.cLouD
2014. június 01. 20:19 #11603
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Edge of Tomorrow / A holnap határa

Félve ültem be erre a mozira, mivel Tom Cruise nem kedvencem, a Feledéssel pedig végképp kihúzta nálam a gyufát. Viszont kellemes csalódás ért, mert nem számítottam arra, hogy a film ilyen mozgalmas lesz, sőt tele van tűzdelve könnyebb poénokkal. A vége tipikus hollywoodi megoldás, amit nem is biztos, hogy értettem, mindenesetre ha majd kiadják dvd-n újranézős lesz, mert egy nagyon jó akció sci-fi.
10/8
https://24.media.tumblr.com/8624b777d8f090993ede5cc44df9b809/tumblr_n6gda3FCV01qblp8lo2_500.gif
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, House Of Wax, duracell, Bessie, mse90
2014. június 02. 07:54 #11604
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A csúf igazság (The Ugly Truth,2009)

Gerald Butler heart.gif miatt néztem meg kétszer is a héten,de Katherine Heigl filmjei is mindig tetszenek.Plusz pont volt Bree Turner és Eric Winter is.Vicces film volt,Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine című számát pedig imádom. smileeee.gif

10/10

Vámpírakadémia (Vampire Academy,2014)

Gyenge film volt,tele nevetséges jelenetekkel.Christian volt az egyetlen szimpatikus,bár a Rose-t alakító színésznő ügyes volt,nekem kissé túlzás volt már amiket a karakter csinált. blush.gif Gabriel Byrne pedig annyit változott mióta utoljára láttam,nem is ismertem fel a filmben. rohog.gif

10/3

Non-Stop (2014)

Nem egészen erre számítottan,az utolsó kb 35 perc tetszett,de addig nem voltam tőle elájulva. blush.gif Addig sem volt rossz,tetszett addig is,csak mást vártam.Viszont Liam Neeson miatt bármit érdemes megnézni. laugh.gif Nem a legjobb filmje,de mint mindig,ebben is jól játszik. smileeee.gif

10/8

Téli mese (Winter's Tale,2014)

Ez egy nagyon érdekes film.Az elején sokszor meglepődtem rajta (még mindig nem szokásom elolvasni a film tartalmát mielőtt megnézem rohog.gif ) de aztán egyre jobban és jobban megtetszett amit láttam. laugh.gif Gyönyörű történet,szerintem nem lehetett volna ennél jobban összehozni.Colin Farrell ügyes színész,tehetséges,jól állt neki Peter karaktere,csak az a hülye haj ne lett volna rohog.gif Tetszett az alakítása. smileeee.gif
A kedvencem Jessica Brown Findlay volt.Emlékeztetett valakire akit egy sorozatban láttam. blush.gif Russell Crowe pedig hihetetlen élethű volt. w00t.gif Imádtam a játékát,nagyon ügyes ez a pasi. laugh.gif

10/10

Parker (2012)

Ennél is mást vártam bár nem volt rossz.Jennifer Lopez dob a filmen. smileeee.gif

10/8

Sulihuligánok (Old School,2003)

Will Ferrell számomra a világ egyik legirritálóbb embere.Nem utálom,de elviselni sem tudom.Számomra ő minden csak nem vicces.Vince Vaughn-hoz mindig máshogy állok,őt jobban bírom mint Will-t,de általában mindig egyforma karakterei vannak,így nem mondhatnám,hogy jaj de jó színésznek tartom.Persze abban amit csinál,abban jó.Luke Wilson-t viszont kedvelem ahogy Ellen Pompeo-t is.Nem egy hű de vicces film,de nem rossz. smileeee.gif

10/8
4 felhasználónak tetszik: Angel, Szandi0820, House Of Wax, LexiCobain
2014. június 02. 08:21 #11605
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A holnap határa * Edge of Tomorrow (2014) 3D
Kicsit félve ültem be a filmre, mivel az elmúlt két évben nem láttam olyan Cruise filmet ami tetszett volna. Bármit néztem tőle az utóbbi időben az mind lapos és unalmas volt, mint aki már nagyon kiöregedett ebből a dologból. Most viszont az utóbbi állításomra nagyon rácáfolt. Remekül játszott, képes volt az ember elkülöníteni a színészt a karaktertől, hiteles volt. Maga a film pedig bámulatos, engem nagyon megvettek vele. Tetszett, hogy minden egyes "feléledéskor" kaptunk új jeleneteket, nem kellett szó szerint ugyan azt a 10 perces jelenetet 20X egymás után végig nézni. Végig izgalmas volt, sőt, még néhol elég poénos is. A 3D pedig nagyon megnyomta a látványt, mindenképpen érdemes abban nézni szerintem.
10*10
3 felhasználónak tetszik: Christo, ozoli, SmileyZ
2014. június 02. 10:22 #11606
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
A végzet ereklyéi - Csontváros (The Mortal Instruments:City Of Bones) 2013

Nem tudom miért kapott sok helyen negatív kritkát,én nagyon élveztem a filmet.Tény,h a könyv milliószor jobb,és viszonylag sok rész lett átírva/kihagyva,de összességében nekem nem okozott csalódást.
Élvezhető volt,szereplőválasztás szempontjából is tetszett.Bár Clary szerepére kicsit másféle lányt képzeltem el olvasás közben,de mivel szeretem Lily-t,ez nem igazán zavart.Jamie pedig nagyon nagy kedvencem,számomra ő tökéletes volt,mint Jace. heart.gif

10/10*

Óz,a hatalmas (Oz The Great and Powerful) 2013

Nagyon érdekelt,vajon mit hoznak ki a sztoriból,bár azzal tisztában voltam,h a Judy Garland féle Ózt nem fogja túlszárnyalni.
Nem mondanám,h rossz volt,de annyira jó sem.A látványvilág tetszett,izgalmas is volt,de valahogy...mégiscsak leültem utána megnézni az 1939-es változatot biggrin.gif
Viszont Mila kilóra megvett az alakításával(mint oly sokszor már.. biggrin.gif ),és azért a sztori sem volt unalmas.Az utolsó jelenetek voltak a legjobbak,látvány szempontjából is fantasztikus voltak.

7/10

A Pál utcai fiúk (1969)

Lány létemre az egyik legkedvesebb regényem,ha 10 alkalommal nem olvastam ki,akkor egyszer sem.Zseniális könyv. heart.gif
Ezt a filmet sem először láttam,de valahogy megint kedvet kaptam hozzá,h megnézzem.Most,h ezeket a sorokat írom,fél kézzel megint nyúlok a dvd tokja felé... biggrin.gif
Számomra remekül visszaadta a könyvet,én legalábbis imádom ezt a fajta amerikai-magyar "feldolgozást".Nyálasan hangozhat,de szavakkal meg se lehet fogalmazni mennyire szeretem,mindenkinek csak ajánlani tudom.Nem értem,h a kortársaim közül is sokan miért nem szeretik sem a könyvet,sem a filmet,hiszen véleményem szerint mindkettő fantasztikus.Van egy jó alaptörténete,nem sablonos happy end és számomra fontos értékekeket/belső tulajdonságokat is előtérbe helyez,mint például a bajtársiasság.
Nagy szavakat nem akarok használni,de számomra toronymagasan az egyik kedvenc,rosszat sajnos vagy sem(talán elfogultságból is),de nem tudok mondani róla.

10/10*
4 felhasználónak tetszik: iannina, Alison Lerman, Szandi0820, SmileyZ
2014. június 02. 11:56 #11607
- törölt felhasználó -    
Norbit wub.gif 100/10 smileeee.gif
2014. június 02. 18:11 #11608
- törölt felhasználó -    
Szupercella- Escape Plan (2013)
Mivel én nagy akció-film rajongó vagyok, ezért elég lelkesen kezdtem bele, még akkor is, ha a kritikusok eléggé lehúzták.
Őszintén szólva, nyelv-vizsga előtt néztem meg, de mivel nem vagyok izgulós ez nem változtat semmit. biggrin.gif
Szerintem egész jó film, bár nagyon parás. Az egésztől kiráz a hideg, de jó film lett, nagyon jók a rendezői munkák és Sly és Arnold hozza a megszokott szintet. smileeee.gif
10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2014. június 02. 18:21 #11609
- törölt felhasználó -    
Rossz szomszédság
Haláli thumbsup.gif
Unokatesómmal voltunk moziba és ezt néztünk, végig röhögtem az egészet..:DDD ajánlom mindenkinnek :33 10/10 thumbsup.gif
2014. június 02. 22:52 #11610
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Oculus

Ez a szemét film iszonyat módon játszik a közönséggel, a vége felé már tök hülyének éreztem magam. Semmi sem úgy van, ahogy látszik, nagyon vigyázni kell azzal a tükörrel. biggrin.gif
10/7
3 felhasználónak tetszik: Toxic, Alison Lerman, BunnyGirl
2014. június 03. 10:30 #11611
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
A csodálatos pókember 2.

Hát... nekem hiányzott belőle valami. Alig tudott lekötni, és vártam az izgalmakat...ami nem volt, vagy volt, csak én nem tudtam átérezni 110.gif

Az is bántott, hogy nem az eredeti szereplők voltak, akik a Pókember trilógiában játszottak. reklamalo.gif

Nagyon lapos volt számomra, szinte élvezhetetlen. A törénet nulla, a film egy nagy kupac .. úgyhogy eléggé lehangolt, hogy annyira dícsérték, és közben sehol semmi... dry.gif

10/3
2014. június 03. 10:53 #11612
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Üvöltő szelek (2011)
Hogy én ezzel a filmmel mit kínlódtam... Unalmas volt, egy percig sem kötött le. A cselekmény kb. Kathy halála után indul be (vagyis az utolsó 20 percben), akkor viszont olyan szinten, hogy a könyv második feléből kiragadtak pár eseményt és jóccakát (a végkifejlet viszont hiányzik). Az eleje nyúlik, mint a rétestészta és a beszédet sem viszik túlzásba, de plusz pont, hogy ebben a filmben sokkal több részletet mutatnak Kathy és Heathcliff szerelmének alakulásáról, mint a többi verzióban. Kaya Scodelarión kívül a szereposztással sem voltam megelédve, főleg Heathcliffel... ennyire élettelen alakításban sem láttam soha. Kitérhetnék még a vulgáris nyelvezetre és egy bizonyos kutyás jelenetre, ami kiütötte nálam a biztosítékot, de most inkább befejezem a film oltogatását. biggrin.gif 10/3
2014. június 03. 11:32 #11613
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.03. 10:53)
Üvöltő szelek (2011)
Hogy én ezzel a filmmel mit kínlódtam...  10/3

A könyv is borzalmas! Tudom, Bronte, és ódákat kéne zengeni róla, de majd elpusztultam, mikor olvastam. Brutális. És még rávettem magam, hogy megnézzem az 1940-es filmet 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Lindsay019, LexiCobain
2014. június 03. 21:15 #11614
- törölt felhasználó -    
Gimme Shelter
Szuper film! Nagyon megható és szomorú történet. Vanessa alakítása csodás volt, fantasztikusan játszotta ezt a szerepet, nagyon hiteles az alakítása. A többi karakter is tetszett, a szereposztás nagyon jó. Nekem nagyon tetszett ez a film, bármikor szívesen megnézném mégegyszer vagy akár többször is. A vége tetszett, örültem, hogy így alakult. Szerintem érdemes megnézni.
10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. június 04. 08:03 #11615
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
2012 (2009)
Tetszett. Egészen addig amíg el nem indultak Kínába. Onnantól kezdve nekem az egész fölöslegessé vált. A látvány az valami félelmetesen jó volt, azt imádtam. Viszont sok olyan dolog volt amit én személy szerint kihagytam volna. Rengeteg fölösleges és unalmas párbeszéd volt ami egyáltalán nem kötött le, mert teljesen hülyeségeket beszéltek, arról nem is beszélve, hogy egy izgalmas jelenet után 30-40 perc unalom következett.
Eléggé csalódott vagyok, mert ettől én jóval többet vártam. Aki még értékelhető volt az John Cusack, bár vele kissé elfogult vagyok.

5*10
2014. június 04. 13:38 #11616
FreakGoat
FreakGoat
új tag

Státusz"The mongoose I want under the house when the snakes slither by... ,,
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 227064
Argo (2012)
10/7,5
2014. június 04. 21:06 #11617
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Táncoló Talpak megint
Nagyon régen láttam már ezt a bájos kis mesét, elég kicsi lehettem akkor, mert csak most fogtam fel, milyen szép üzenetet közvetít ez a történet, még ha nem is mélyül el nagyon a dologban. DE éppen annyira, hogy a gyerekek, a célközönség ha nem is tudatosan, de megértse.
A amigók nagyon ütősek voltak. rohog.gif
10/10

X-Men - Az eljövendő múlt napjai
Én nagyon szeretem az X-men filmek alapkoncepcióját, a világot meg a szereplőket, de ez a rész elég gyenge volt, több szempontból is. Azt hiszem, kicsit többet is ki lehetett volna hozni belőle. Viszont Charles Xavier fiatalkori énje nagyon nagyon tetszett.
7/10
2014. június 04. 23:44 #11618
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Courtneyy @ 2014.06.03. 11:32)
A könyv is borzalmas! Tudom, Bronte, és ódákat kéne zengeni róla, de majd elpusztultam, mikor olvastam. Brutális. És még rávettem magam, hogy megnézzem az 1940-es filmet 110.gif
Nemrég a SuperTV2 leadta az 1992-es verziót, gondoltam megnézem, erre a szüleim aggódva kérdezték, hogy milyen horrorfilmet nézek. _nevet.gif
Nekem mondjuk a BBC-s van meg DVD-n, de még nem tudtam rávenni magam. Képzelhetitek, mennyire nem volt őszinte a mosolyom, mikor a Jane Eyre után nagy reményekkel nekiláttam az Üvöltő szeleknek... Hát, maradjunk annyiban, hogy Charlotté jobban tetszett. biggrin.gif
Bocsi az offért. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, duracell
2014. június 05. 00:11 #11619
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Idézet (Lindsay019 @ 2014.06.04. 23:44)
Nemrég a SuperTV2 leadta az 1992-es verziót, gondoltam megnézem, erre a szüleim aggódva kérdezték, hogy milyen horrorfilmet nézek. _nevet.gif 
Nekem mondjuk a BBC-s van meg DVD-n, de még nem tudtam rávenni magam. Képzelhetitek, mennyire nem volt őszinte a mosolyom, mikor a Jane Eyre után nagy reményekkel nekiláttam az Üvöltő szeleknek... Hát, maradjunk annyiban, hogy Charlotté jobban tetszett. biggrin.gif 
Bocsi az offért. blush.gif

Én a '92-es verziót imádom. blush.gif Az a verzió még tök jól el lett találva szerintem. smileeee.gif
Na mindegy, én is offoltam az offot. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. június 05. 19:26 #11620
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥

StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 845
Azonosító: 133339
Csillagainkban a hiba / The Fault in Our Stars (2014)

Erre nincsenek szavak. Tökéletes volt.
10/10
9 felhasználónak tetszik: hayley4, Lindsay019, iannina, menthol, bitchina, Alison Lerman, duracell, An_d_a, Névnélküli
710 oldal 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!