Trópusi vihar (2008)
Alig vártam, hogy láthassam a filmet.
Ez a film, amolyan 'film a filmben' típus. Egyszerűen nem tudja az ember hova kapja a fejét, mert minden van benne.
Ben Stiller remek színész, és ebben a filmben sem hazudtolta meg magát. Olyan filmet sikerült összehoznia, ami az ember figyelmét leköti, még ha csak egy kisebb párbeszéd esik 2 ember között is.
Jack Black egy flúgos fickót alakítva sokkal jobban belopta magát a szívembe. Voltak dumái, és szinte végig járt a szája, és remekül sikerült előadni a kokain függő drogos fickót, aki egy bugyuta sorozat készítéséből él meg.
Robert Downey Jr. folyamatosan jelen volt, és olyan szinten elsajátította a karakterét, hogy az ember csak nézte, hogy 'ez tényleg ő?!'... Igazából meglepődtem, mikor feketeként jelent, meg, de még előtte szőke volt...

De a végére ő is kihozta a legjobbat a karakteréből, és Ben-éből is úgyszint.
Nick Nolte pedig egy elcseszett karaktert alakított, aki igazából teljesen felesleges lett volna a filmben, ha nem az ő inspirációjára épül az egész...
Összességében imádtam a filmet, és egy olyan filmről van itt szó, amely a filmszínészek elcseszett életét mutatják be, és a folytatásban teljesen megjavulnak, és egy nagy fordulat következik be az életükben.
10/10