Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 25. 14:40 #11721
- törölt felhasználó -    
Nos a Demónát láttam legutóbb a mozikban. Nagyon jó film és mindenkinek ajánlom.^^
[img]http://cinestar.hu/thumbnail.php?f=/blogimages/c/cinestar/gallery_1137/29_original.jpg&x=600&y=600[/img]
2014. június 25. 14:42 #11722
- törölt felhasználó -    
Idézet (zswaggers @ 2014.06.25. 14:27)
Könyvtolvaj
10/10 tongue.gif

Igen azt én is láttam fantasztikusan megcsinált film. A főszereplő meg nagyon jól hozza a karaktert imádom.^^
1 felhasználónak tetszik: LexiCobain
2014. június 25. 14:52 #11723
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Lopott idő(In Time) - 2011

Tegnap az RTL-en kivételesen jó film ment,ezt is megértük biggrin.gif
Anno moziban láttam először,3 év után pedig újra megnéztem.Remek film,jó sztori,jó színészek.Száz százalékban bele tudtam élni magam az egészbe,és nem egyszer futott át az agyamon,h milyen lenne,ha nekünk is úgy kellene élnünk,h másodpercre pontosan tudjuk,mennyi időnk van hátra...
Justin színészként is jól megállja a helyét,bár a Barátság extrákkal című filmmel sikerült teljesen meggyőznie erről smileeee.gif Amanda ugyancsak fantasztikus volt,az pedig külön tetszett,h apuci pici lánya átállt a "sötét oldalra" biggrin.gif
Csak ajánlani tudom smileeee.gif

10/10*
5 felhasználónak tetszik: Stephen, Alison Lerman, LexiCobain, House Of Wax, SmileyZ
2014. június 25. 18:26 #11724
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Online néztem meg először az Avatart,és fantasztikus volt!
10/10 smileeee.gif
2014. június 25. 18:32 #11725
- törölt felhasználó -    
Demóna fantasztikus volt a mese megközelítése
10/10 smileeee.gif
2014. június 25. 18:51 #11726
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Éhezők Viadala

Végre rászántam magam, hogy megnézzem. Nem bírtam tovább "tudatlanul" élni. biggrin.gif
Nem tetszett. Az első egy órában (lévén éjfél környékén) már ülve is aludni akartam, annyira vontatott volt a történet. Nagyon látszott, hogy a film egy könyvadaptáció, végig azt éreztem, hogy ebbe a két órába (és 10 percbe) túl sok mindent akartak beletömni. Sokszor azt sem tudtam, hanyadik nap van, mikor lesz a Viadal, hol vannak, és főleg MIÉRT. De azért abszolút felesleges jelenetek is voltak a filmben bőven. Például amikor Peeta és Katniss a Viadal előtti este beszélgettek, és Peeta elkezdi: "nem akarom, hogy megváltoztassanak" vagy valami ilyesmi. Az nagyon random volt nekem, ráadásul pont Peeta mondja ezt, aki úgy táncolt, ahogy fütyültek neki, csak hogy legyenek támogatói? (De csórikámnak még így sem jött össze. XD) Meg ott volt Cinna. Nagyon zavart, hogy szegénynek két mondata volt összesen, azt sem tudtam ki ő tuljadonképpen, csak annyit, hogy a 12. körzet kiválasztottjaival lóg néha, mint az az alkesz meg az a parókás lotyó. De azért gondolom fontos szerepe lehetett a könyvben, mert Katniss nagyon kedvelte.
Aztán végre elkezdődött a Viadal. Annyira idegesítő volt az a lassú zene, amit a legdurvább harcos jelenetek alá vágtak be, hogy az kegyetlen. Gondolom, ez valami sokkoló hatás kiváltása végett történt így, de szerintem inkább csak elrontotta az egyébként tök jó harcokat. Viszont amikor Rue meghalt, nagyon sírtam. Igaz, gondoltam, hogy a csajszi meg fog halni, de mégis. Katniss-t Rue biztosan a húgára emlékeztette, ezért is volt olyan szomorú. Szóval a Viadal izgalmas volt.
A karakterek elég furán jöttek át nekem. Például az a négy (?) valaki, akik összefogtak, mit gondoltak? Nekik nem szóltak, hogy csak egy győztes van? rohog.gif Katniss egész szimpatikus volt. Pont jól ki lett találva, erős karater. Az mondjuk nagyon tetszett, hogy Rue halála után egyszerűen leült és bőgött. Nem néztem volna ki belőle, hogy így összeomoljon, de aztán egyből összekapta magát, amikor bemondták, hogy Peetával együtt is nyerhet. smileeee.gif Az a Peeta. XD Mekkora egy balfék. Nyilvánvaló, hogy ki hordja a nadrágot a kapcsolatukban. XD Hát Gale nem sokat szerepelt, de szerintem ki is nyírja majd szegény Peetát, azért az átjött nekem is, hogy szerelmes Katniss-be.

Összességében azért annyira nem volt rossz, de nem is tetszett.

4/10

http://37.media.tumblr.com/3fa9a5a09a8bbe15ea799e53498b291d/tumblr_mphfnfT6fU1qhjb9lo1_500.jpg
1 felhasználónak tetszik: Ildikócska10
2014. június 25. 22:15 #11727
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Az éneklő detektív

Teljesen leterhelt lelkileg. Legalábbis engem.
Akiről szól az egész történet egy csúnya betegségben szenved. Akinek át kellett élnie egy csomó mindent, és ráadásul olyan lelki gyötrelmekkel él, amivel nem sokan tudnának.
A legborzalmasabb az volt, hogy a felesége be sem ment hozzá...
A legjobb viszont, hogy kigyógyult. Igazából a végére már nem tudtam mi a valóság, vagy álomvilág, de nagyon jó volt!

Robert istenien alakított, bár sajnáltam, hogy ebben nem saját hangján énekelt, pedig szívesebben hallgattam volna blush.gif
Adrien Brody-t eddig csak A zongoristában, és A faluban láttam, de itt is nagyon tetszett az alakítása, mert végül is hiába szerepelt keveset, de még abból is kihozta a legtöbbet.

10/10
2014. június 25. 23:23 #11728
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
- - Spoileres lesz, elnézést kérek - -

Demóna / Maleficent (2014)
Mitagadás, lassan két hete érlelem magamban ezt a filmet. Bevallom, sokáig úgy voltam vele, hogy inkább nem formálok róla véleményt, de mivel látom, hogy sokaknak elnyerte a tetszését, ezért gondoltam, hozok egy kis ellenpéldát is. Tehát történt egyszer (június 12-én), hogy vizsgákat levezetendő már nagyon vártam, hogy végre eljussunk a moziba. Mi mást is nézhettünk volna meg, mint a Demónát, amit kb. másfél éve várunk? Szóval nagyon kíváncsian és izgatottan ültünk be a filmre. Először is pluszpont jár a logóért, nagyon ötletes volt, bár alapból imádom az átalakított Disney-logókat. A látvány egyszerűen mesés, megéri 3D-ben nézni, mert az biztos, hogy ilyen látványorgiát sem kap minden nap az ember. Aztán ott volt Demóna eredeti története. Jaj, a kis cuki. Viccet félretéve, Isobelle Molloy és Angelina Jolie is tökéletes volt Demónra szerepére, gyönyörűek voltak mind a ketten és nagyon jó alakítást nyújtották. Tudtam, hogy lesz szerelmi szál (Stefannal, ja nem) Lipóttal, így az nem lepett meg. Arra gondoltam, hogy először a jókat sorolom, aztán majd kitérek arra is, hogy mi nem tetszett. Tehát nagyon aranyos volt ez az anyai ösztön, amit érzett Aurora iránt, még valamennyire az is elment, hogy vissza akarta vonni az átkot. Erős női karaktert faragtak belőle, érző lélekkel, stb, stb. Demónán kívül még Holló (oké, a magyaroknak szánok inkább külön bekezdést, lejjebb megtalálod) volt a kedvencem, kb. ők a két legértelmesebb karakter a filmben. Tetszett az újragondolás, hogy úgy döntöttek, elmesélnek egy másik történetet. És most jön a DE. Elnézést kérek, nem szeretnék megbántani senkit, de innentől kezdődik a szapulás része. fear.gif
Tehát mi nem tetszett benne? Nagyon sok minden, úgyhogy lehet, hogy nem is fog eszembe jutni minden. Nem tetszett, hogy az egyik legnagyobb klasszikus leggonoszabb hőséből ártatlan kis lelket faragtak. Nem rémlik, mikor ért utoljára csalódás Disney-filmmel kapcsolatban, még az is lehet, hogy ez volt az első, mindenesetre én csalódtam. Nem tetszett, hogy a tündérekből, akik az eredeti mese alapjait képezik, ostoba, teljesen hülye, semmirekellő (és egyéb nyalánk jelzőkkel leírható) lényeket csináltak. Annyira kukák voltak, hogy az már szabályosan idegesített. Legalább a nevüket megváltoztatták. Aztán ott van Lipót. Ejj, szegény Lipót, jól megjárta. Kezdjük azzal, hogy mi a franc volt ez a nagy begolyózás? "- Hé, felség, haldoklik az asszony, reggelre kidöglik! - Kushadj, nem érek rá, bámulnom kell ezeket a lenyesett szárnyakat!" De várjunk csak, egyáltalán miért hal meg az anyja? Na és amikor hazatér? "- Jaajj, édesapám, megjöttem! - Uramisten, ezek az idióta tündérek, hát hogy kerülsz te ide? Zárjátok a szobájába, de tüstént!" *taps, taps* Ez valóban egy teljesen hagyományos párbeszéd apa és lánya között, akik 16 éve nem látták egymást...
Aztán ott van a mi kis hercegünk, Fülöp. Azt már el is felejteném, hogy Brenton Thwaitesnek még sosem volt ilyen gáz frizurája mint itt, de azt már nehezen, hogy szegény gyerek nagyjából semmire nem volt jó. SEMMIRE. Hogy a francba tehették ezt meg? Pláne, hogy miután a csókja nem ébreszti fel, a tündérek csak úgy kihajítják. Aztán persze jön Demóna és megmenti a napot, mert ugyebár a főgonosz "csókja" majd megtöri. LOGIKUS. De a legrosszabb mégis az volt, hogy nem merték meglépni. Nem merték megölni őt. Pedig ezzel rontották el a végét. Meg kellett volna ölniük. És mi az, hogy inkább Lipót hal meg, aki időközben teljesen megzakkant?! Na de annál jobban semmi nem idegesített fel, mint az utolsó mondat: "Mindez tényleg igaz, mert engem úgy ismerhettek, hogy Csipkerózsika!" Anyáddal szórakozzál...
Igen, tehát megtörtént, én is csalódtam egy Disney-filmben. Azonban ennek ellenére örülök a sikerének, mert tudom, hogy akinek nem volt akkora kedvence az eredeti történet, annak tetszeni fog. Azt viszont észrevettem, hogy a kritikusokat ugyanúgy megosztja. Engem gyerekkorom óta elkísért ez a mese, imádtam énekelni a Once Upon a Dreamet és álmodozó voltam, mint Hajnal. Imádtam a haját, a ruháját, a hercegnősségét, Fülöpöt, és tetszett benne az a csúnya kis holló, tetszett, hogy Fülöp találkozik vele és beleszeret, és utána megmenti. De hát alapjáraton régimódi vagyok, szóval lehet, hogy emiatt nem tetszett ez az újragondolás.
Így a végére szeretnék még néhány szót szólni a magyar részről is. A szinkron kap egy csillagos ötöst, nagyszerű lett, mindenkinek tökéletes a hangja. A fordítás azonban hagy némi kivetnivalót maga után. István ugyebár a mese miatt lett Lipót, akkoriban valamiért úgy döntöttek a magyarok, hogy nálunk Stefan királyból nem István lesz, hanem Lipót. Így ezért nem haragszom. Azért viszont igen, hogy Hubert király miért lett János? "- Hát te ki vagy? - János király fia." *facepalm* Ne haragudj, mit mondtál?! Milyen János? Na jó, hagyjuk... Szegény Diaval, akinek imádom a nevét, simán Holló lett. Tudom, hogy nekünk nem mond semmit eme démoni név, de még mindig szebb a hangzása, mint a Hollónak. biggrin.gif
Azt hiszem, hogy ez már nem is kritika, ez egy komplett regény, de köszönöm annak, aki végigolvasta az agymenésemet! meghajolo.gif Reagálni, véleményezni ér. biggrin.gif
Sajnálom, de nem tudom pontozni, a mai napig sem tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem. blush.gif

http://37.media.tumblr.com/9779d5d82ffbd52b25d55ccfda603990/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo4_250.gif http://37.media.tumblr.com/4ef180c5d66c4f2f8c8635d555316d6a/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo1_250.gif http://38.media.tumblr.com/2600183e38a9700c5f44b62f34bb6d4c/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo3_250.gif
http://38.media.tumblr.com/8bbe0b660832a24cc6f7185fc1700f90/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo2_250.gif http://38.media.tumblr.com/704333b2269ffe68c415ece5fdac074b/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo7_250.gif http://38.media.tumblr.com/5a6136dda8a557692ca859badd86b110/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo5_250.gif
http://37.media.tumblr.com/2cadaf18d69e0d3baa040d189a84150d/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo8_250.gif http://38.media.tumblr.com/91d5fd016a35de5055af81dee668a281/tumblr_n6g7bzRwfn1qal0zgo6_250.gif

u.i.: Ennyire azért nem volt rossz, de a negatívumok nagyon felidegesítettek. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman, iannina
2014. június 26. 10:41 #11729
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Lindsay019 @ 2014.06.25. 23:23)

Demóna / Maleficent (2014)
Nem tetszett, hogy az egyik legnagyobb klasszikus leggonoszabb hőséből ártatlan kis lelket faragtak.

Én amúgy abszolút egyetértek veled, szinte mindenben. Mondjuk én ekkora fanatikus sosem voltam mint Ti, sőt, én gyerekkoromban kifejezetten féltem a mesétől, amikor Demóna feltűnt a színen, én már a fotel mögött kuksoltam. tongue.gif Számomra ő, és Frollo voltak a Disney legördögibb gonosztevői. Szívtelen, kegyetlen karakterek voltak, akiktől pontosan azért féltem, mert egy cseppnyi szeretetet vagy pozitívumot nem láttam bennük. Amúgy ha már itt tartunk, én egy élőszereplős feldolgozást Frollóról is megnéznék, nagyon érdekel a története, hogyan jutott el odáig, hogy egy nőgyűlölő, rasszista és begyepesedett szűk látókörű vénember lett belőle.
Szóval igen, én mondjuk már őszintén szólva a trailernél elkönyveltem, hogy ez nekem nem fog tetszeni, mert senki és semmi nem fogja tudni visszaadni Demóna félelmetességét, csak az eredeti. A hang, azok a színek és az a két szarv. Ráadásul a zene, amivel azonnal ki lehet kergetni a világból és ami miatt egy hétig anya és apa között aludtam. xD blink.gif Szeretem Angiet, fantasztikus színésznő, de nálam semmi esélye nincs arra, hogy bebizonyítsa, méltó utóda az 1959-es változatnak. Pláne az után, hogy ilyen hihetetlenül idegesítően átírták a történetet. Ő a legördögibb gonosz, akit én filmben láttam, és most becsapva érzem magam, hogy még jóságosnak állítják be és már inkább a tündérek ellen indítanál bosszúhadjáratot, mintsem ellene. tongue.gif Sam Riley nagyon tetszett a filmben, viszont Elle egyszerűen taszít. Rettenetesen antipatikus számomra. Viszont Brenton haja amúgy kivételesen tetszett, nem neki tervezték, hogy úgy mondjam, de nagyon kis cukika volt, és ezzel ahogy mondtad, küldetését teljesítette a filmben. Látod, ebben a feldolgozásban neki tényleg csak az ügyeletes szépfiú szerepe jut. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2014. június 26. 10:44 #11730
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
A 8 kör című thriller-t a SuperTV2-ön.
2014. június 26. 11:44 #11731
Angel
Angel
St☆rlight™

A buszon - Film

Az angol filmek egyik legjobbika, amelyben töméntelen mennyiségű humor van. Imádom ezt a filmet. Tele a hamisíthatatlan angol humorral, ráadásul még le is köti az embert. Már jó párszor láttam, de még mindig jókat tudok rajta röhögni _nevet.gif

10/10
2014. június 26. 17:54 #11732
Angel
Angel
St☆rlight™

Rambo 1.

Nem tudok nagyon mit mondani erre. Számomra érthetetlen volt, hogy miért kellett egy volt katonával így viselkedniük? Csak enni akart, és munkát találni...
Na meg aztán a könyv alapján biztosan nem készült...csak az első 100 oldalt olvastam belőle, de annyira elcseszték az egészet, hogy az hihetetlen...
Stallone pedig kiváló színészként játszik ebben is, de én a Feláldozhatókban ismertem meg jobban. (Igen tudom későbbi, de én a Rambot sosem néztem...)

10/7
2014. június 26. 21:15 #11733
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Alison Lerman @ 2014.06.26. 10:41)
Én amúgy abszolút egyetértek veled, szinte mindenben. Mondjuk én ekkora fanatikus sosem voltam mint Ti, sőt, én gyerekkoromban kifejezetten féltem a mesétől, amikor Demóna feltűnt a színen, én már a fotel mögött kuksoltam. tongue.gif

Ebben igazad van, pont ezért, mert Demóna direkt félelmetes és szerintem nem te voltál az egyetlen, aki félt tőle. Én speciel mindig is Szörnyellától féltem a legjobban (főleg ennél a jelenetnél), meg a Gonosz Királynőtől (boszorkány formában), de mivel ők is klasszikus mesékből vannak (amiket VHS-en úgy különböztettem meg az újaktól, hogy "sötét van a sarokban", de mára a Blu-Rayeken ezt már megoldották biggrin.gif), ezért tudom, hogy milyen félelmetesek.
Engem is az bosszantott a legjobban, hogy ennyire új színben tüntették fel. Az eddigi feldolgozásokkal eddig nem volt ilyen problémám, de most nagyon zavart. De tényleg az a baj, hogy ha a végén megölik, azzal még javíthattak volna rajta, de így... sad.gif A tündérek pedig tényleg az idegeimre mentek, pedig én szeretem a tündéreket, nemcsak a Csipkerózsikában, de ezek kicsapták a biztosítékot még nálam is. Sam szerintem is nagyon jól játszott. Elle-ről annyira nem tudok sok mindent mondani, mivel egy kicsit zavart Aurora együgyüsége, így a karakter miatt nem tudom megítélni őt. És igen, pont ez zavart, hogy csak szépfiúskodott. Esküszöm, én a végén már azt vártam, hogy akkor most összejön Hollóval, de nem, azért a herceg megjelent. _nevet.gif Az a vicces, hogy ha újranézném, szerintem már csak nevetnék ezen a sok hülyeségen. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman
2014. június 26. 22:17 #11734
FritzPetra
FritzPetra
visszatérő vendég

StátuszAz életkor csak egy szám. Az érettség egy választás.- Harry Styles
Hozzászólás: 159
Csatolások: 31
Azonosító: 227399
Éhezők Viadala 2.
<3
2014. június 27. 01:10 #11735
- törölt felhasználó -    
300 - A birodalom hajnala

Nagyon le vagyok maradva filmek terén, mert az utóbbi hónapokban csak sorozatokon éltem, de ma/tegnap elkapott a 'filmet kellene nézni érzés', és az öcsém rábeszélt a fent említett darabra. Számomra olyan egyszer megnézhető kategória, bár néha még annak se volt mondható. Tény, hogy a látványvilág ott van, de a történet, meg az, hogy néhány jelenetet annyira szürreálisan csináltak meg, hát... A szexjelenetnél és a végén a lovas jelenetnél egyenesen a röhögőgörcs kerülgetett. Eva Green szerepe volt az, ami sokat dobott az egészen, és egy kis színt vitt bele, hihetetlen jól állt neki a karakter, és talán még Themisztoklész karaktere volt az, akit megkedveltem. Egy szó mint száz, egyszer bőven elég volt megnéznem, és még unaloműzésnek is kevés volt.

6/10
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 27. 08:13 #11736
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
The Banshee Chapter

Pár hónapja láttam, de akkor nem sok maradt meg belőle, de így újranézve jó kis film. Sok horrorral ellentétben, itt nagyon tetszett, hogy nem mutatták meg már rögtön az elején, hogy "mitől kell félni", hagytak kétségek között vergődni, ami néha félelmetesebb tud lenni, mint bármilyen szörny. Az ijesztéseket a helyükön voltak és pár kivételével nem is voltak annyira kiszámíthatóak. A végére kaptam, egy egész elfogadható magyarázatot az MKUltra-hisztire ami persze természetfeletti volt, de elég egyszerű, hogy el lehessen hinni és elég bonyolult, hogy a csökkent agyammal ne jöjjek rá, míg a számba nem rágják.
7,5/10

The Descent

Az eleje rendesen lesokkolt, a nyitójelenet után pszichotrillerre számítottam, de lehet, hogy jobb is így. A karaktereket, nem nagyon volt idő megismerni, kettőt közülük a film végéig összekevertem. Viszont a szörnyek (?) egyértelmű bénasága ellenére is bőven lehetett parázni ezen a filmen (legalábbis nekem sikerült). A barlangi jelenetek (nekem legalábbis) idegtépően stresszesre sikerültek, el nem tudom képzelni, hogy valaha betegyem a lábam egy ilyen helyre (és akkor még nem halt meg senki!).
5,5/10
2014. június 27. 08:18 #11737
Dórika12
Dórika12
Hagyjuk..'

StátuszSnap:dori114 insta:kancsar_dora :* kovessetek<3
Hozzászólás: 1171
Csatolások: 58
Azonosító: 219148
LOL-Miley Cirus!imádom azt a filmet!<33
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
2014. június 27. 08:31 #11738
- törölt felhasználó -    
A gyűrűk ura.
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
2014. június 27. 10:09 #11739
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
The Grand Budapest Hotel

Csak most tudatosult bennem, mennyire szeretem Wes Anderson filmjeit. Kicsit nyomasztóak tudnak lenni néha, de hihetetlenül egyediek és különlegesek, megvan a hangulatuk. Hogy úgy mondjam, semmiképp sem tucat filmek. Edward Norton sem vállal el minden trágya szerepet, csórinak a Hulk az egyetlen melléfogása és mégis élete végéig kísérteni fogja a szerencsétlen döntés. Azt is értékelem, mennyire szeret a megszokott kis bagázzsal dolgozni, Jason Schwartzman is mindig helyet kap a szereplők között például. smileeee.gif Amúgy erre is csak most jöttem rá, a film közben biztosan bölcsebb lettem, hogy mennyire szeretem a Scwartzman tesókat is, jóképűek és pofátlanul tehetségesek is. blush.gif
Kétség kívül Ralph Fiennesnek és Tony 'neb*sszatokfel,hogyfiatalabbnálam' Revolorinak jutott a legtöbb szerep, mégsem lett volna teljes, a több tucatnyi mellékszereplő lényegtelennek tűnő, pedig fontos alakítása nélkül. Mindegyik színész külön külön dobott a film értékén, és nem pusztán a jelenlétük és A kategóriás besorolásuk miatt, hanem a sziporkázó egyéniségük és a tehetségük révén. Hihetetlen mennyi karaktert foglalkoztatott a film, én pedig mintha mindenkit megismertem volna a két óra alatt. Alapvetően ügyeltek arra, hogy mindenki birtokoljon valamilyen egyedi és különleges vonást, ami miatt azonnal beleégett a retinádba és az emlékezetedbe. Szerintem kellőképpen humoros, és inkább a vígjáték kategóriába sorolandó, a drámai jelenetek is sokszor szarkasztikusak voltak és nem volt áthidalás a kettő érzelem között, általában poénnal orvosolták a drámát, viccként fogták fel, vagy magát a szituációt tették azzá. A vége fele levő jeleneten, amikor Zero Agatha megmentésére siet, (sikertelenül) aki az épület oldaláról kapaszkodik és lóg a semmibe, azon konkrétan a hasamat fogtam a nevetéstől, és meg kellett állítanom, hogy kinevessem magam. smileeee.gif Szép film, kreatív operatőri munkával és látványvilággal, fantasztikus színészekkel, szinte kivétel nélkül. Tipikus Wes Anderson film, az biztos. Nagyon megosztó, ahogy eddig láttam vagy olvastam, úgy vélem ahhoz, hogy megértsd kicsit fel kell nőni és megérni. wink.gif Viszont az is tény, hogy nem tetszhet mindenkinek, szerintem aki díjazza az angol humort, annak ez az alkotás is tetszeni fog.
10/10
http://24.media.tumblr.com/7a030ec52c05fb2504c7dfc280fd9e79/tumblr_n4wwi3GN3C1qaxihzo1_250.gif http://24.media.tumblr.com/4eb2fb62a10094404e19d286bd1685e4/tumblr_n4wwi3GN3C1qaxihzo2_250.gif
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, sMokEe.cLouD, Lindsay019
2014. június 27. 16:06 #11740
- törölt felhasználó -    
Csillagainkban a hiba- The Fault In Our Stars (2014)

Hát hol is kezdjem? Barátnőmmel néztem meg ezt a filmet, és arra számítottunk mindketten, hogy megsirat, de arra nem, hogy ennyire. Vagy x3-szor vagy inkább 4-szer megkönnyeztük, és nagyon meglepett, de egy fiú ült benn egyedül, és még ő is sírt.
Egyébként a film nagyon jó, mindenkinek tudom ajánlani, hiszen a történet is nagyon szép és a kivitelezése is. Bár nekem a lezárás nagyon semmien lett, mármint az, hogy Hazel csak néz fel az égre és azt mondja, hogy 'oké'. Nekem ez így kicsit üres volt, de a film amúgy nagyon jó.
10/8,5
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
710 oldal 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!