Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 02. 22:09 #11201
- törölt felhasználó -    
Fűrész
Sokszor halottam már róla, de mindig úgy voltam vele, hogy nem nekem való, túl erőszakos, túl rémisztő. Persze először 11 évesen halottam róla az egyik osztálytársamtól, aki már akkor is rengeteg horrort nézett. A napokban viszont nem volt jobb dolgom, így keresgéltem online, és rábukkantam a Fűrészre. Úgy voltam vele, miért is ne, hiszen láttam már annyi őrült és morbid filmet, kibírom.
Nos, a hiedelemmel ellentétben nem olyan erős és brutális a dolog, inkább elgondolkodtat. Ügyesen van megcsinálva, nekem sajnos pont az hiányzott, amit évekkel ezelőtt belém beszéltek, a kis rettegés és undor. Egy horrorfilm nálam általában akkor jó, ha van min megbotránkoznom. pardon.gif Ennek ellenére megnéztem a második részét is, és szeretném a jövőben a többit is.
10/8
7 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives, House Of Wax, sMokEe.cLouD, silenc, Christo, Jody, Bessie
2014. február 02. 22:09 #11202
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2014.02.02. 22:01)
bár Simon marha furi volt fekete hajjal. smileeee.gif

Simon marha cuki volt fekete hajjal! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2014. február 02. 22:20 #11203
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2014.02.02. 22:09)
Simon marha cuki volt fekete hajjal!  wub.gif

Ezt aláírom! Csak már úgy megszoktam a szőke hajával. smileeee.gif blush.gif
2014. február 02. 22:43 #11204
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Angyalok városa / City of Angels (1998)
Szerintem hosszabb lett a kelleténél, kicsit vontatottan zajlottak az események. Az alapelképzelés mondjuk elég ötletes, bár ha jól láttam, másik film alapján készült. A végére persze számítottam, de akkor sem tetszett. Pedig én tudom értékelni a drámát, de valahogy az összképbe nagyon belerondított ez a dolog...
10/7

Elpuskázva / Delivery Man (2013)
Nem azt kaptam, amit vártam, de jó is volt így. Több volt a dráma, mint a vígjáték, de nagyon jó élmény volt. Volt egy rész, ahol még el is érzékenyültem és szerintem nagyon jóra sikerült a vége is.
10/8

Mielőtt meghaltam / Dallas Buyers Club (2013)
Hogy Matthew mit művelt magával, az valami hihetetlen. Na és Jared Leto, mint nő... komolyan mondom, elég szép lenne nőnek (is). Nem volt olyan kemény dráma, mint arra számítottam, de pont hogy így volt emészthető számomra. Már most odaadnám nekik az Oscart, bár valószínűleg leszek még így pár emberrel, ha majd többet láttam. biggrin.gif
10/10

Mary Poppins (1964)
Chim chim-in-ey, chim chim-in-ey, chim chim cher-ee! A sweep is as lucky, as lucky can be...
Gyönyörű dalok, tökéletes hangok és a 60-as évekhez képest csodás kivitelezés. Kell ennél több?
10/10

Disney Projekt 2014 (1-4.)
Hófehéke és a hét törpe / Snow White and the Seven Dwarfs (1937) 10/10
Pinokkió / Pinocchio (1940) 10/10
Fantázia / Fantasia (1940) 10/9 (Szégyellem bevallani, de a Fantázia 2000 nekem jobban bejön. blush.gif )
Dumbo (1941) 10/10
Most elkezdjem? Azt hiszem, hogy felesleges. rohog.gif
(Eddig egyébként még egyik sem első alkalom volt, de kíváncsi leszek, így "felnőtt" fejjel mi lesz a vélemény azokról, amiket még nem láttam korábban egyszer sem.)
5 felhasználónak tetszik: idone, Alison Lerman, House Of Wax, duracell, Bessie
2014. február 03. 00:26 #11205
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Most jó (2012)
Bevallom, először nem nagyon akartam megnézni a filmet, sőt nem is érdekelt. Tudtam, hogy miről szól, de valahogy úgy voltam vele, hogy majd unalmas óráimban megnézem. Ennek az óráknak a Cinemax keresztbe húzott, ugyan is ma láttam ott. Úgy öt percnél rájöttem, hogy három kedvencem is benne van, így muszáj volt folytatnom. Amit annyira nem is bántam meg. Bár Dakota Fanning karakterét fejbe tudtam volna néha csapni. Valahogy a személyisége irritálta az élvezetes film hatását, de még ezt is el tudom nehezen nézni. A történet néhány részben kiszámítható volt, de még ez sem akkora gond. Sajnos néhány résznél elő tört bennem a múlt, így már azon a részen is bőgtem, amikor a lánynak ott vérzett az orra és nem tudták elállítani. De a végén, hát ott nekem is az lett. Amikor elkezdett beszélni és behozták a képeket vagy még tíz percig bőgtem az egészen, és most nem is túlzok. Azért nem volt olyan jó ez a film, mintha kétszer ilyen jó lenne, de voltak részek amiken szépeket, és jókat sírtam.
10/8
2 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, Lindsay019
2014. február 03. 08:47 #11206
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Én, Frankeinstein 3D * I, Frankeinstein 3D /2014/
Nem kell nagyon keresni benne az eredeti történet szálait. Úgy értem nyilván az alapötlet passzolt, de ez nem igazán volt hű Frankeinsten történetéhez.
Mikor megtudtam, hogy Stuart Beattie rendezte nagyon megörültem, és gondoltam, hogy ehhez a sztorihoz pont tökéletes lesz Stuart stílusa. Én igazából egy látvány filmet vártam, jól kidolgozott gonosz szereplőkkel és én ezt meg is kaptam.
A vízköpők nagyon tetszettek, főleg mikor visszaalakultak emberré. Aaron Eckhart nagyon ügyes volt, bár annyira nem kellett erőlködnie. Én valahogy kicsit kevésbé emberi tulajdonságokat vártam Frankeinstentől, valahogy üvöltött róla, hogy ő egy ember, tudom, hülyén hangzik, de kicsivel jobban is elmaszkírozhatták volna, bár akkor nyilván nem láthattuk volna Aaron cuki pofiját. Amit hiányoltam az a film végéről egy nagy leszámolás. Azért kicsit fájt a szívem, hisz annyi módon lehetett volna a végén kialakítani egy kis véres harcot. A másik dolog ami nekem kicsit sántított az az volt, hogy eltelt 20 év, de a vízköpők ugyan úgy néztek ki mint előtte, ugyan az a ruha, haj, smink, ékszerek, minden.Tudom, hogy eredetileg ők csak szoborként szerepeltek, ritkán változtak át emberré, de nekem ez kicsit furcsa volt.
Igazából nagyon tetszett, de ha valaki úgy dönt, hogy megnézi mindenképpen 3D-ben tegye, úgy van meg igazán a film hangulata.

9*10

Banks Úr megmentése * Saving Mr. Banks 2013/
Egy cseppet sem olyan volt mint amilyet vártam. Én egy könnyed, vidámabb hangulatú drámát vártam, ehelyett egy számomra igazán megható drámát kaptam.
Tom Hanks kiköpött Walt Disney volt. Nagyon tetszett, remek választás volt. Emma Thompson karaktere kezdetben nagyon irritált, ám utána ahogy haladt a történet átéreztem amin keresztül ment, teljesen meg tudtam érteni őt.
Colin Farrell úgy látszik sosem nő ki az alkoholista szerepből, megjegyzem ezt igencsak sajnálom. Viszont még mindig azt kell mondjam, hogy nagyon ügyes és hiteles színész. Elítélem, hogy elkezdett inni, hogy ilyen gyenge volt, de az ahogyan egész végig a kislányával viselkedett, az nagyon dicséretes. Az alkoholisták 95%-a egyáltalán nem foglalkozik a gyerekével, ő meg még annyira kedves és odaadó volt vele. A jelenet mikor kirúgták a bankból és ahogy ott állt a kislánnyal, nagyon megható volt a számomra.
A film vége nagyon szép és megható lett, tökéletes befejezés volt.

9*10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell, idone, Lindsay019, Bessie
2014. február 03. 08:59 #11207
- törölt felhasználó -    
47 Ronin (2013)
8.5/10
2014. február 03. 10:11 #11208
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Truth About Emanuel (2013)

Elég érdekes film volt blush.gif A főszereplő csaj hasonlított Kristen Stewart-ra külsőre is,meg tehetségre is.Ennél se lehetett látni nagyjából semmilyen érzelmet sem. dry.gif Jessica Biel alakítása viszont nagyon tetszett. blush.gif Bár teljesen más film volt mégis emlékeztetett a 'The Tall Man'-re,talán a hangulata miatt. blush.gif Linda és Chloe története érdekelt a legjobban.Sajnáltam szegény nőt. blush.gif

10/6

The Baytown Outlaws (2012)

Már nagyon régóta kíváncsi voltam erre a filmre.A 3 bűnöző srác miatt nem mondom,hogy rossz volt,őket bírtam. blush.gif

10/6

Parajelenségek (Paranormal Activity,2007)

Uncsi tesómmal néztük meg.Nem értem sokan miért vannak elájulva annyira ettől a filmtől,nem egy nagy szám.Volt benne 1-2 ijesztő jelenet de az is csak azért,mert az én szobámban is szoktak ilyen furcsa dolgok történni. rohog.gif Ijesztő volt-e vagy sem,a közeljövőben nem nézek önszántamból horror filmet..

10/4

Zöld darázs (The Green Hornet,2011)

Kikapcsolódásnak jó volt.Cameron Diazt mindig is bírtam,Seth Rogen pedig eddig ebben az egy filmben volt 100%-ig szimpatikus. blush.gif A legjobban Christoph Waltz-ot bírtam,ő nagyon jó színész. blush.gif Plusz pontnak írom azt is,hogy benne volt az egyik kedvenc számom is. smileeee.gif

10/9
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, idone, Bessie
2014. február 03. 10:22 #11209
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Taken at the Flood (Zátonyok között)

Tegnap este választottam a tévében. Már láttam korábban természetesen, de akár 1000x is megnézném. Nagy kedvenc benne az idegesítő vén banya a randa kiskutyájával a fogadóban. rohog.gif SPOILER fetrengős, amikor lestricizi Poirot-ot, meg közli vele, hogy látta a lotyóit is rofl.gif SPOILER VÉGE

Mi más is lehetne a pontom, mint 10/10 ? biggrin.gif

http://www.dvdtalk.com/reviews/images/reviews/190/1224279001_1.jpg
3 felhasználónak tetszik: Jody, menthol, Bessie
2014. február 03. 18:00 #11210
- törölt felhasználó -    
A Karib tenger kalózai - Ismeretlen vizeken
2014. február 03. 18:23 #11211
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (LittleWalker @ 2014.02.02. 22:09)
Fűrész
Sokszor halottam már róla, de mindig úgy voltam vele, hogy nem nekem való, túl erőszakos, túl rémisztő. Persze először 11 évesen halottam róla az egyik osztálytársamtól, aki már akkor is rengeteg horrort nézett. A napokban viszont nem volt jobb dolgom, így keresgéltem online, és rábukkantam a Fűrészre. Úgy voltam vele, miért is ne, hiszen láttam már annyi őrült és morbid filmet, kibírom.
Nos, a hiedelemmel ellentétben nem olyan erős és brutális a dolog, inkább elgondolkodtat. Ügyesen van megcsinálva, nekem sajnos pont az hiányzott, amit évekkel ezelőtt belém beszéltek, a kis rettegés és undor. Egy horrorfilm nálam általában akkor jó, ha van min megbotránkoznom. pardon.gif Ennek ellenére megnéztem a második részét is, és szeretném a jövőben a többit is.
10/8

Nekem pont azért tetszett csak az első rész, mert nem egy értelmetlen aprítós horror. De ahogy haladsz a részekkel, egyre brutálisabbak a leckéztetések, úgyhogy emiatt ne aggódj. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2014. február 03. 21:44 #11212
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
[Rec](2007)
(SPOILERS)
"TRAPPED. NO MERCY. NO ESCAPE. NO ONE GETS OUT ALIVE."
A plakáton található sorok elég jól hangzottak, amíg meg nem tudtam, hogy a film kvázi vázlatát képezik, nagyon enyhén leegyszerűsített verzióban.
Ez volt a második kísérletem a "kézikamerás-horror" műfajjal, az első a Blair Witch volt, valószínűleg ezért voltak olyan magasan az elvárásaim ennél a filmnél. Az egész elég összecsapottnak tűnik, a karakterek halálai és úgy az egész durván kiszámítható. A műfaj velejárója, hogy a leglogikátlanabb helyzetekben sem vagyunk képesek leállítani azt a rohadt kamerát, na de mikor a kitör a shit és a nő egész konkrétan interjúkat kezd készíteni, az már elég keményen kizökkent az egyébként kimondottan jól felépített hangulatvilágból. A film legnagyobb erénye a bezártságérzés volt, meglehetősen jól átadta, már a legelején.
78 perc az egész, de sokkal rövidebbnek tűnik. Elég hamar beindul, utána pedig menetrend pontossággal halnak meg az emberek. Voltak benne egész ijesztő részek, bár a végén megállás nélkül a kamera előtt ugráló... "izét" egy kicsit erőltetettnek találtam.
Ennek ellenére meg fogom nézni a 2. részt, mert rengeteg helyen mondják ez ahhoz képest kismiska. biggrin.gif
10/6
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2014. február 04. 19:30 #11213
fanni_fodor
fanni_fodor
visszatérő vendég

StátuszSpider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can...
Hozzászólás: 231
Csatolások: 1
Azonosító: 219905
A Hobbit - Smaug Pusztasága
Ha lehet még jobban tetszett mint az első rész:)
3 felhasználónak tetszik: Average Girl, menthol, Bessie
2014. február 04. 20:32 #11214
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
I Frankeinstein / Én, Frankeinstein

Omájgád, ez a film annyi hülyeséggel volt tele, hogy néha fogtam a fejem, de legalább volt néhány király effekt meg harc a démonok és a vízköpők között. A fegyverek ötletesek voltak, és a végén is volt egy jó dolog az epic harcban a démonherceg meg Adam között, de egyébként nem egy nagy durranás.
10/6
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, Alison Lerman, Bessie
2014. február 04. 20:36 #11215
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Idézet (Christo @ 2014.02.04. 20:32)
I Frankeinstein / Én, Frankeinstein
Omájgád, ez a film annyi hülyeséggel volt tele, hogy néha fogtam a fejem, de legalább volt néhány király effekt meg harc a démonok és a vízköpők között. A fegyverek ötletesek voltak, és a végén is volt egy jó dolog az epic harcban a démonherceg meg Adam között, de egyébként nem egy nagy durranás.
10/6

Az Én Frankengecó olyan 0 pontos volt hogy visszaakartam kérni a jegy árát biggrin.gif a démonok úgy néztek volna ki mintha a "kultikusan" trash rémvadászok sorozatból léptek volna ki biggrin.gif Underworld készítői...hát inkább csináltak volna egy 5. Underworld-öt biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Christo, Alison Lerman, Bessie, BunnyGirl
2014. február 04. 22:14 #11216
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
A legutolsó film amit láttam, az Ananász Expressz volt. Ami igaz, nem egy mostani film, de számomra nem fontos egy film éve; ha jó színész vagy sok jót hallottam róla, akkor megnézem. Egy ökör film, komolyan. Poénok, James Franco, kaland, ja és James Franco biggrin.gif aki szereti a vígjátékot és az akciót egyben, annak ajánlom; főleg ha nem látta! 10/10
2 felhasználónak tetszik: menthol, Bessie
2014. február 05. 18:21 #11217
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

[Rec]2(2009)
Jobb-e, mint az első? Mindenképpen. Jó-e annyira, mint azt egyesek állítják? Nem.
Örültem, hogy nem egy teljesen különálló sztorit kezdtek el, hanem folytatták ahonnan abbahagyták, így nem csak az jött le az egészből, hogy sorban gyilkolják meg az összes szereplőt, hanem a történet is érdekelni kezdett. Az is mindenképpen pozitívum, hogy a "zombikat" (már nem is merem őket egyértelműen zombinak titulálni) nem a megszokott úton közelítették meg, hanem próbáltak valami színt vinni beléjük az egész vallásos majré által. Szóval mindenképpen fejlődés az előzőhöz képest, de azért ami abban zavart, az nagyrészt még mindig megvan. A "csavarok" még mindig kiszámíthatóak (kivéve az utolsót, ami nagyon tetszett.), a klausztrofób érzést még mindig nem használják ki eléggé és a karakterek... A SWAT-tal nem volt semmi bajom, de annak a 3 köcs... khm kölyöknek igazán megnéztem volna, hogy tépik le a fejét.
(psychopath OFF)
Összességében nem volt rossz film, rávett, hogy érdekeljen a folytatás. smileeee.gif
10/7
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2014. február 05. 20:05 #11218
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Carrie (2013)
10/8
2 felhasználónak tetszik: menthol, sMokEe.cLouD
2014. február 05. 21:56 #11219
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

[Rec]3(2012)
Valaki szólhatott volna, hogy ennek a filmnek köze nem lesz az elődjeihez. Nem azon vagyok fennakadva, hogy már nem kamerán keresztül szemléljük az eseményeket, sem azon, hogy a régi szereplők közül már csak az az undorító, tántorgó förtelem kacsint vissza (ő is csak pár másodpercre). Hanem azon, hogy a film teljesen elvesztette még azt a kis értelmét is, amit a második résznél kapott. Nem tudom a [Rec] sorozat részeként kezelni, inkább egy 80 perces útmutató, hogyan NE csináljunk folytatást.(Idén ősszel jön a negyedik rész.) nea.gif
Még nem csalódtam ekkorát filmben. mellow.gif
10/3
3 felhasználónak tetszik: iannina, Kazuo, Bessie
2014. február 05. 22:10 #11220
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.02.05. 21:56)
[Rec]3(2012)
Valaki szólhatott volna, hogy ennek a filmnek köze nem lesz az elődjeihez. Nem azon vagyok fennakadva, hogy már nem kamerán keresztül szemléljük az eseményeket, sem azon, hogy a régi szereplők közül már csak az az undorító, tántorgó förtelem kacsint vissza (ő is csak pár másodpercre). Hanem azon, hogy a film teljesen elvesztette még azt a kis értelmét is, amit a második résznél kapott. Nem tudom a [Rec] sorozat részeként kezelni, inkább egy 80 perces útmutató, hogyan NE csináljunk folytatást.(Idén ősszel jön a negyedik rész.) nea.gif 
Még nem csalódtam ekkorát filmben. mellow.gif 
10/3

Már vagy két éve mondogatják, hogy jön a negyedik rész, ami a második folytatása lesz, de nem tudom, mit hoznak ki belőle... rohog.gif
A harmadik valóban elvesztette a varázsát, komolyan, ha az egész kézis lenne jobban elérte volna a kívánt hatást...viszont milyen szégyen már, hogy REC a film címe, de max 20 perc a kézis felvétel.
2 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives, Bessie
710 oldal 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!