Angyalok városa / City of Angels (1998)
Szerintem hosszabb lett a kelleténél, kicsit vontatottan zajlottak az események. Az alapelképzelés mondjuk elég ötletes, bár ha jól láttam, másik film alapján készült. A végére persze számítottam, de akkor sem tetszett. Pedig én tudom értékelni a drámát, de valahogy az összképbe nagyon belerondított ez a dolog...
10/7
Elpuskázva / Delivery Man (2013)
Nem azt kaptam, amit vártam, de jó is volt így. Több volt a dráma, mint a vígjáték, de nagyon jó élmény volt. Volt egy rész, ahol még el is érzékenyültem és szerintem nagyon jóra sikerült a vége is.
10/8
Mielőtt meghaltam / Dallas Buyers Club (2013)
Hogy Matthew mit művelt magával, az valami hihetetlen. Na és Jared Leto, mint nő... komolyan mondom, elég szép lenne nőnek (is). Nem volt olyan kemény dráma, mint arra számítottam, de pont hogy így volt emészthető számomra. Már most odaadnám nekik az Oscart, bár valószínűleg leszek még így pár emberrel, ha majd többet láttam.
10/10
Mary Poppins (1964)
Chim chim-in-ey, chim chim-in-ey, chim chim cher-ee! A sweep is as lucky, as lucky can be...
Gyönyörű dalok, tökéletes hangok és a 60-as évekhez képest csodás kivitelezés. Kell ennél több?
10/10
Disney Projekt 2014 (1-4.)
Hófehéke és a hét törpe / Snow White and the Seven Dwarfs (1937) 10/10
Pinokkió / Pinocchio (1940) 10/10
Fantázia / Fantasia (1940) 10/9 (Szégyellem bevallani, de a Fantázia 2000 nekem jobban bejön.

)
Dumbo (1941) 10/10
Most elkezdjem? Azt hiszem, hogy felesleges.
(Eddig egyébként még egyik sem első alkalom volt, de kíváncsi leszek, így "felnőtt" fejjel mi lesz a vélemény azokról, amiket még nem láttam korábban egyszer sem.)