Underworld : A vérfarkasok lázadása
Imádom azt a filmet szerintem Michel Seen ebben a filmben játszik a legjobban.
10/10***
Rommel
na erre tényleg nem tudok semmit mondani annyira jó film.
10/10***
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. augusztus 12. 09:33
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Killing Season (2013)
Mikor megláttam,hogy Robert De Niro,John Travolta és Milo Ventimiglia szerepel benne egyből meg kellett néznem
Sajnos a végére eléggé kiszámítható film lett,de szerencsére nem hosszú.Nem mondom,hogy nem tetszett,mert tetszett,de erőszak (amit ki nem állhatok) azért volt benne,nem mintha nem számítottam volna rá
Talán ez volt az egyetlen ami rontott nekem a filmen
Azt azért leszűrtem a filmből,nem mintha eddig nem tudtam volna,hogy erőszakra nem jó erőszakkal válaszolni.Akkor mi sem leszünk jobbak
A két főszereplő jól játszott nem is tudtam sokszor eldönteni kinek szurkoljak,mert mindkettőt megértettem mit miért tett/tesz,kár hogy Milo olyan keveset volt benne és akkor sem voltak valami nagy jelenetei
10/6
Megtört város (Broken City,2013)
Ahogy utána olvastam azt vettem észre,hogy sokaknak nem tetszett,de ez engem annyira nem zavar,mert nekem meg nagyon tetszett
Szerintem jó kis sztorija volt mégha nem is volt túl sok újdonság benne és Mark Wahlberg
miatt így is úgy is megnéztem volna
Bár a másik 2 főszereplő (Russell Crowe,Catherine Zeta-Jones) egyáltalán nem áll hozzám közel az ő alakításuk is tetszett
Anyuval megnéztük a Csapda című Dwayne Johnson filmet és rögtön elkezdtem várni,hogy láthassam az Izomagyakat amiben Dwayne és Mark együtt szerepelnek
10/9
Mikor megláttam,hogy Robert De Niro,John Travolta és Milo Ventimiglia szerepel benne egyből meg kellett néznem
10/6
Megtört város (Broken City,2013)
Ahogy utána olvastam azt vettem észre,hogy sokaknak nem tetszett,de ez engem annyira nem zavar,mert nekem meg nagyon tetszett
Anyuval megnéztük a Csapda című Dwayne Johnson filmet és rögtön elkezdtem várni,hogy láthassam az Izomagyakat amiben Dwayne és Mark együtt szerepelnek
10/9
2013. augusztus 12. 10:37
Silent Hill: Kinyilatkoztatás.
Az első részt imádtam, megvolt benne minden, innen viszont valahogy kihagyták a horror részt. De azért tetszett, bár annyira eseménydús sem volt. De mivel Silent Hill film... 9.
Gru.
Nagyon érdekes és meglehetősen imádni való kis mese volt.
És azok a kis sárga cuki kis lényecskék, akiket csak szeretni lehet...
10.
Az első részt imádtam, megvolt benne minden, innen viszont valahogy kihagyták a horror részt. De azért tetszett, bár annyira eseménydús sem volt. De mivel Silent Hill film... 9.
Gru.
Nagyon érdekes és meglehetősen imádni való kis mese volt.
10.
2013. augusztus 12. 14:34
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Személyiségtolvaj
És még ezt jelölték a Teen Choice Awardson legjobb vígjáték kategóriában?!
Már nem mintha eddig annyira adtam volna erre a díjátadóra. Melissa McCarthynál idegesítőbb színésznő nincs, Jason Batemnat pedig nem értem, hogy vállalhatta el. Annyira idióta az egész film, nem valósághű. Semmi poén, vártam, mikor röhögök egy jót, de majdnem el is aludtam. Megint előkerült, hogy a negatív karaktert akarták megszerettetni a nézőkkel, még a főhős is megkedvelte, pedig bármilyen normális ember, aki csak egy kis ésszel is rendelkezik kinyírta volna a francba a spinét.
Az a szexjelenet Melissa meg a dagadt pasi között...nem kifejezés mennyire undorító volt, a végén már olyannyira felhúztam az agyamat, annyira visszataszítóvá vált minden karakter, reméltem eltalálja őket egy meteor amikor egy helyen vannak. Hihetetlen, hogy 5,6 pontot kapott IMDbn, szívem szerint fognám a pontokat, és a kedvenc alulértékelt sorozataim és filmjeim között osztanám szét. Kérem vissza azt a majdnem két órát az életemből!
10/0
És még ezt jelölték a Teen Choice Awardson legjobb vígjáték kategóriában?!
10/0
2013. augusztus 12. 15:48
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.08.11. 23:18)
Lecsó
Miért nem néztem én eddig többször?
Én már megszámolni sem tudom, hogy hányszor láttam.. és még mindig tudok röhögni rajta
8 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Christo,
Misao,
SmileyZ,
Destiny015,
hayley4,
Eric Saade fan 7,
baisée
2013. augusztus 12. 15:54
Idézet (Alison Lerman @ 2013.08.12. 14:34)
Személyiségtolvaj
10/0
10/0
Végre! Annyian írták itt a topikban, hogy tetszett nekik, mondom, dafuq, két különböző filmet néztünk? Haláli unalmas. És nálam is az verte ki a biztosítékot, hogy szurkoltak a negatív karakternek. Ember, ha valaki lenyúl mindent az életemben, akkor az a legkevesebb, hogy hagyom a börtönben megrohadni. Pláne, hogy marhára ellenszenves volt a csaj elejétől a végéig. Asszem, volt valami kígyós jelenet, aminél röhögtem, de egyébként. Phejj.
2013. augusztus 12. 20:42
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nagyfiúk 2
Egyszerűen nem bírtam végig nézni.. Borzalmas hogy manapság az emberek mit tartanak viccesnek és szórakoztatónak. Adam Sandler vonuljon vissza és ne égesse tovább magát mert ez már tűrhetetlen.
Nem is tudom értékelni..
Egyszerűen nem bírtam végig nézni.. Borzalmas hogy manapság az emberek mit tartanak viccesnek és szórakoztatónak. Adam Sandler vonuljon vissza és ne égesse tovább magát mert ez már tűrhetetlen.
Nem is tudom értékelni..
2013. augusztus 13. 01:21
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Nagy Gatsby, de vagyy már 10 x-re. Imádom!!! Fantasztikus színészek, fantasztikus zene és Baz Lurman valami olyan maradandót alkotott amiről még hosszú évek múlva is beszélni fognak. Teljesen magávalragadt a 20-as évek amerikája a zene, a ruhák , a stílus, a ragyogás, egyszerüen fantasztikus!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Nekem 10/20-as ez a film!!! És Leonardó elképeztő!!<3
2013. augusztus 13. 09:08
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
A szív bajnokai (The Blind Side,2009)
Nem lett a kedvenc filmem és sokszor nem is fogom újra nézni,de megható volt
Szegény Michael-t sokszor megsajnáltam annyira nehéz lehetett neki
Mivel igaz történeten alapul a lassúságra fel voltam készülve,nagyon hosszú volt,de megérte megnézni
Sandra Bullock nem ebben a filmben tetszett a legjobban de kétségtelen,hogy jól játszik és megérdemelte az Oscar díjat
Lily Collins-t pedig hiába szeretem annyira,egyáltalán nem jó színész
Egyetlen dolog ami valóban érdekes:Mióta van az,hogy valaki beszól a négereknek a gettóban és semmi baja nem esik??
Ez másoknak is feltűnt..
10/8
Nem lett a kedvenc filmem és sokszor nem is fogom újra nézni,de megható volt
Egyetlen dolog ami valóban érdekes:Mióta van az,hogy valaki beszól a négereknek a gettóban és semmi baja nem esik??
10/8
2013. augusztus 13. 10:08
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Doktor Szöszi (2001,Legally Blonde)
Húú ezer éve láttam már. Kicsit meg is lepődtem, mert jobbra emlékeztem de azért így is élveztem. Reese karakterét végig imádtam benne, jó döntés volt őt berakni főszereplőnek.
Viszont Matt Davis szereplésén leesett az állam, csak hogy nem pozitív hanem negatív értelemben. Nem is tudtam hogy ő is szereplő benne, mert amikor még utoljára láttam ezt a filmet nem igazán ismertem és a Vámpírnaplókat sem néztem. Úgyhogy egy kicsikét megdöbbentem amikor megláttam, és megmondom őszintén jobbra számítottam. Tehetséges színész, de csak ha ezt a filmet kellene néznem és ebből ítélkeznem, akkor biztosan nem kerülne be a kedvenceim közé.
A vicceken néhol röhögtem néhol nem, voltak benne eléggé poénos részek, de néhol csak néztem.
Összességében jó film volt, jó volt újra megnézni.
10/8.5
Húú ezer éve láttam már. Kicsit meg is lepődtem, mert jobbra emlékeztem de azért így is élveztem. Reese karakterét végig imádtam benne, jó döntés volt őt berakni főszereplőnek.
10/8.5
2013. augusztus 13. 11:47
Les Misérables
Édesapámmal kezdtem el nézni, de ő 10 perc után megunta a folytonos éneklést, és csak a legvégén jött vissza. Bevallom, én sem vagyok túl nagy rajongója a musicaleknek, de ez valamiért nagyon tetszett és elképesztően hamar elrepült az idő a nézése közben. Igaz, szinte az összes számomra szimpatikus karakter meghalt, de még így is megnézném többször. A dalok többsége semleges volt a számomra, a Do You Hear The People Sing?-be viszont első hallásra beleszerettem és órákkal a film vége után is azt énekeltem. Emellett maga a látványvilág is lenyűgöző volt, valamint a színészek játékával is tökéletesen ki voltam békülve.
10/9
The Host
Sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam. Olvastam a könyvet, ami nagyon is tetszett, mérföldekkel jobb volt, mint a Twilight (véleményem szerint), és féltem, hogy ennek a filmadaptációjából is csak a szerelmi szálra összpontosítanak majd, semmi másra és kihoznak az egészből egy újabb nyáltenger vacakot. Szerencsére tévedtem, ugyanis nagyon jól követte a film cselekménye a könyvét, nagyjából egy-két dolog volt csak, ami eltért, és egyáltalán nem találtam nyálasnak sem, az pedig pozitívum, hogy a helyszínek többsége pont úgy nézett ki, ahogyan elképzeltem, ellentétben a színészekkel. Habár már megszokhattam volna, hogy hiába írják valakiről azt egy könyvben, hogy csúnya, a filmadaptációban egy igen jóképű fiú/csinos lány játssza majd a karakterét.
10/8
Édesapámmal kezdtem el nézni, de ő 10 perc után megunta a folytonos éneklést, és csak a legvégén jött vissza. Bevallom, én sem vagyok túl nagy rajongója a musicaleknek, de ez valamiért nagyon tetszett és elképesztően hamar elrepült az idő a nézése közben. Igaz, szinte az összes számomra szimpatikus karakter meghalt, de még így is megnézném többször. A dalok többsége semleges volt a számomra, a Do You Hear The People Sing?-be viszont első hallásra beleszerettem és órákkal a film vége után is azt énekeltem. Emellett maga a látványvilág is lenyűgöző volt, valamint a színészek játékával is tökéletesen ki voltam békülve.
10/9
The Host
Sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam. Olvastam a könyvet, ami nagyon is tetszett, mérföldekkel jobb volt, mint a Twilight (véleményem szerint), és féltem, hogy ennek a filmadaptációjából is csak a szerelmi szálra összpontosítanak majd, semmi másra és kihoznak az egészből egy újabb nyáltenger vacakot. Szerencsére tévedtem, ugyanis nagyon jól követte a film cselekménye a könyvét, nagyjából egy-két dolog volt csak, ami eltért, és egyáltalán nem találtam nyálasnak sem, az pedig pozitívum, hogy a helyszínek többsége pont úgy nézett ki, ahogyan elképzeltem, ellentétben a színészekkel. Habár már megszokhattam volna, hogy hiába írják valakiről azt egy könyvben, hogy csúnya, a filmadaptációban egy igen jóképű fiú/csinos lány játssza majd a karakterét.
10/8
2013. augusztus 13. 12:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Diploma Után * Post Grad /2009/
Nekem egyáltalán nem tetszett. Nagyon bugyuta egy film, aminek semmi mondanivalója, vagyis van: add fel az álmaidat egy pasi kedvéért. Nagy tanulság, de én nem fogadom meg!
Alexis Bledel még mindig irritál és még mindig nem tartom tehetségesnek.
2*10
Őrült Szív * Crazy Heart /2009/
Ez nagyon tetszett. Tanulságos film, nem egy alkoholistának mutatnám meg körülöttem, hogy mire is képes az a fantasztikus pia!
Jeff Bridges-nek kimondottan jó hangja van, meg is lepődtem rajta. De nem lepődtem meg annyira mint Colin Farrell-en (
) . Hogy ennek a csávónak milyen jó hangja van! Van amihez ő nem ért?! Persze ez költői kérdés volt
Maggie Gyllenhaal-lal viszont nem voltam megelégedve. Az utóbbi időben bármilyen filmben látom nem nyeri el a tetszésem, pedig jó színésznőnek tartom.
8*10
Nekem egyáltalán nem tetszett. Nagyon bugyuta egy film, aminek semmi mondanivalója, vagyis van: add fel az álmaidat egy pasi kedvéért. Nagy tanulság, de én nem fogadom meg!
Alexis Bledel még mindig irritál és még mindig nem tartom tehetségesnek.
2*10
Őrült Szív * Crazy Heart /2009/
Ez nagyon tetszett. Tanulságos film, nem egy alkoholistának mutatnám meg körülöttem, hogy mire is képes az a fantasztikus pia!
Jeff Bridges-nek kimondottan jó hangja van, meg is lepődtem rajta. De nem lepődtem meg annyira mint Colin Farrell-en (
Maggie Gyllenhaal-lal viszont nem voltam megelégedve. Az utóbbi időben bármilyen filmben látom nem nyeri el a tetszésem, pedig jó színésznőnek tartom.
8*10
2013. augusztus 13. 12:15
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
The Smurfs (Hupikék törpikék) & Despicable Me (Gru)
Egy kalap alá veszem mindkettőt. A húgommal 'mesés' estéket tartottunk és ezeket még egyikünk sem látta. Mindkettő nagyon tetszett, szerintem édesek voltak :)
10/10
Egy kalap alá veszem mindkettőt. A húgommal 'mesés' estéket tartottunk és ezeket még egyikünk sem látta. Mindkettő nagyon tetszett, szerintem édesek voltak :)
10/10
2013. augusztus 13. 12:38
Idézet (Brelly @ 2013.08.13. 10:08)
Doktor Szöszi (2001,Legally Blonde)
Viszont Matt Davis szereplésén leesett az állam, csak hogy nem pozitív hanem negatív értelemben. Nem is tudtam hogy ő is szereplő benne, mert amikor még utoljára láttam ezt a filmet nem igazán ismertem és a Vámpírnaplókat sem néztem.
10/8.5
Viszont Matt Davis szereplésén leesett az állam, csak hogy nem pozitív hanem negatív értelemben. Nem is tudtam hogy ő is szereplő benne, mert amikor még utoljára láttam ezt a filmet nem igazán ismertem és a Vámpírnaplókat sem néztem.
10/8.5
Jesszus, vagy hússzor láttam a Doktor Szöszit, de nem esett le egyszer sem, hogy az Matt Davis
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.