Listen To Your Heart - 8.5/10
Annyian írtátok itt ezt a filmet, no meg sok pozitív kritikát olvastam róla, tehát tegnap este rászántam magma,hogy megnézzem. Érdekes,mert az elején gyakorlatilag semmi olyan nem történt ami felkeltette volna az érdeklődésemet, mondhatni vontatott volt. Mégis szinte beszipantott az egész hangulata. A két főszereplő is imádnivaló volt, az meg nagyon tetszett,ahogy a srác kialakított egy egész sajátos kis módot,hogy komunikáljon a süket/néma csajjal. Ritkán mondok ilyet,de annyira cukkerek voltak,hogy csak azért is tudni akartam mi lesz a sorsuk. Nem számítottam rá,hogy pont a srác lesz az aki elpatkol majd. Az utolsó 20 percet szerintem végig bőgtem. Nagyon szívbe markoló volt. A befejezés is tetszett, a filmben elhangzott sorokért meg hatalmas pacsi, mert nagyon hatásosak voltak. Ennyi - csak azért nem 10/10 mert volt benne néhány üresjárat.
Keith - 9/10
Na ez egy rohadt jó film volt!

Legalább annyit röhögtem, mint bőgtem (vmi baj van velem hogy ennyit bőgök mostanábanXD) Szerintem titkon mindenki szeretne magának egy saját Keith-t, haláli volt a srác!

A maximalista szőke lány is oké volt, fura az ilyen karakterek szoktak irritálni,de valamiért itt nem bántam. Mondjuk volt néhány elég sz*rl megoldott fontos jelenet, de ezt még elnézem. Nem is húzom tovább, csak ajánlani tudom ezt is!
u.i: az az elvetemült iró/rendező, aki a jövőben úgy old meg egy nem-heppi-endinget a két szereplőnek,mert az egyik rákos - én megfojtom.

Szép ez,jó ez de már nagyon elcsépelt.
Fú, 4 film másfél nap alatt és mindegyikben volt egy leukémiás. Én mindig kifogom ezeket.