Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 22. 19:49 #9521
- törölt felhasználó -    
Hachiko
Hát... Ez az a film, amin a felénél elkezdtem sírni, és a végéig zokogtam. Fantasztikus történet, és az teszi még fantasztikusabbá, hogy igaz történeten alapul. Igazából még a film után fél órával is sírtam, szóval...
6 felhasználónak tetszik: Adrianna, Fanni00, BunnyGirl, nicol bellox, patrícia4, pink_bunny
2013. május 22. 21:34 #9522
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Hugii 570 @ 2013.05.22. 19:49)
Hachiko
Hát... Ez az a film, amin a felénél elkezdtem sírni, és a végéig zokogtam. Fantasztikus történet, és az teszi még fantasztikusabbá, hogy igaz történeten alapul. Igazából még a film után fél órával is sírtam, szóval...

Hacsi - A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog's Story, 2009)
Teljesen egyetértek, rendesen fogyott a papírzsepi miközben ezt néztem. Véletlenül kapcsoltam arra az adóra a tévében, amiben ment (kivételesen tévéztem is egyet:D), és ott ragadtam. Gyönyörű film volt.
10/10

A lehetetlen (The Impossible, 2012)
Másodjára is ugyanolyan hatással volt rám, itt is rendesen felpakoltam magam zsepikkel. Hihetetlenül jó ez a film.
10/10
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Fanni00, BunnyGirl, nicol bellox, patrícia4, pink_bunny
2013. május 23. 16:00 #9523
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Excision (2012)

Ez a film nagyon beteg... 110.gif Nem bántam meg,hogy megnéztem,de érzelmileg számomra elég sokkoló volt,némelyik jelenetnél pedig azt hittem kb elájulok,hogy "Te jó ég,mi ez???" 110.gif Az biztos,hogy AnnaLynne McCord heart.gif fantasztikus színésznő,bár ezt eddig is tudtam blush.gif A lány képzelgései,a személyisége meg úgy általánosan az egész film semmihez sem hasonlított amit eddig láttam..Voltak jelenetek amik tetszettek,mert olyan beszólásai voltak a csajnak,hogy csak röhögni bírtam,de többségében sok volt nekem.A vége meg hát..Jézus.. Nem tudom értékelni,nem tudok rá korrekt pontot adni,mert érdekes volt számomra,mégsem jó film,így ezt most kihagyom..Mellékesen nem ajánlom senkinek wink.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. május 23. 16:41 #9524
- törölt felhasználó -    
Star Trek
Nagyon várom már, hogy láthassam a következő részt (márcsak Benedict miatt is blush.gif ), de nem tudom biztosan, hogy el tudok-e menni moziba, hogy ott nézzem meg, így inkább újranéztem az elsőt. Még mindig fantasztikus és még mindig nem unom egyetlen percét sem.
10/10

Pitch Perfect
Ez az a film, amiről mindenki más véleményen van, így igazából nem tudtam, hogy meg akarom-e nézni vagy sem, de a soundtrack-je annyira megtetszett, hogy végül csak rávettem magam. Őszintén szólva kellemesen csalódtam. Kifejezetten örültem neki, hogy végre egy olyan musicalt láthatok, amiben nem random kezd el valaki énekelni egy saját dalt, amit rögtön kívülről fúj mindenki, hanem tényleg jól voltak beleépítve a zenés jelenetek. Számomra többször nézős, Fat Amy pedig valami elképesztő. rohog.gif
10/9 (Azért vonok le egy pontot, mert a részek, amikor Aubrey hányt, felettébb gusztustalanok voltak)
3 felhasználónak tetszik: tya04, Adrianna, Alison Lerman
2013. május 23. 16:43 #9525
- törölt felhasználó -    
Macskafogó biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2013. május 23. 17:01 #9526
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Juno
Szerintem az élet se akarja, hogy én terhes legyek. Előbb a We Need to Talk About Kevin, most meg ez. 10/9

Scott Pilgrim vs. the World
Michael Cera az új zsidó szerelmem. 10/10

Trainspotting
Na, végre megnéztem. Eredeti nyelven, felirat nélkül vállaltam be, hát mit ne mondjak, első félórában rendesen küszködtem az akcentusokkal, de aztán szépen megszokta a fülem. 10/11

Blue Valentine
Nem érintett meg annyira, mint vártam. 10/9

Fish Tank
Szégyellem, de ez még csak az első igazi találkozásom Fassbender úrral, ha a Becstelen Brigantykat nem számítom. De úgy érzem, többször is találkozni fogok még vele blush.gif A főszereplő lányról meg olvastam, hogy soha nem színészkedett előtte, egy pályaudvaron veszekedett a barátjával, akkor szúrta ki az egyik castingos. Teljesen megdöbbentett, nagyon jó munkát végzett szerintem a filmben. 10/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, House Of Wax, duracell, Kazuo
2013. május 23. 17:02 #9527
- törölt felhasználó -    
Idézet
10/9 (Azért vonok le egy pontot, mert a részek, amikor Aubrey hányt, felettébb gusztustalanok voltak)

Ugye? körülbelül felérnek az übervicces fingós jelenetekkel. omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. május 23. 18:44 #9528
- törölt felhasználó -    
Halálos iramban 6 thumbsup.gif thumbsup.gif nem tudom mit mondhatnék egyszerűen tökéletes, csodálatos, hibátlan, fenomenális az egész wink.gif a vége volt a legütősebb amikor már azt hinnéd hogy oké ennyi volt, akkor jön még csak a java..érdemes volt moziban nézni smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: goldman
2013. május 23. 19:24 #9529
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Idézet (SmileyZ @ 2013.05.23. 16:00)
Excision (2012) 
Ez a film nagyon beteg...  110.gif Nem bántam meg,hogy megnéztem,de érzelmileg számomra elég sokkoló volt,némelyik jelenetnél pedig azt hittem kb elájulok,hogy "Te jó ég,mi ez???"  110.gif Az biztos,hogy AnnaLynne McCord heart.gif fantasztikus színésznő,bár ezt eddig is tudtam  blush.gif A lány képzelgései,a személyisége meg úgy általánosan az egész film semmihez sem hasonlított amit eddig láttam..Voltak jelenetek amik tetszettek,mert olyan beszólásai voltak a csajnak,hogy csak röhögni bírtam,de többségében sok volt nekem.A vége meg hát..Jézus.. Nem tudom értékelni,nem tudok rá korrekt pontot adni,mert érdekes volt számomra,mégsem jó film,így ezt most kihagyom..Mellékesen nem ajánlom senkinek wink.gif

Ez valami borzasztó film. dry.gif Nem nagy elvárásokkal ültem le megnézni,de még azt a csöppnyit sem tudta kielégíteni. Pedig egész jó történet,szerintem elég sok mindent kilehetett volna hozni belőle,de nagyon rossz lett. Nem is tudom mi lenne a legjobb szó rá,talán az,hogy semmilyen. Én is csak azt tudnám írni amit te előttem,senki se nézze meg - és nem is azért mert undorító (igaz én ennél is rosszabbra és visszataszítóbbra számítottam),hanem mert értelmetlen,unalmas és hát úgy ahogy van sz*r az egész.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Kazuo
2013. május 24. 07:07 #9530
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.05.23. 18:44)
Halálos iramban 6 thumbsup.gif  thumbsup.gif  nem tudom mit mondhatnék egyszerűen tökéletes, csodálatos, hibátlan, fenomenális az egész  wink.gif a vége volt a legütősebb amikor már azt hinnéd hogy oké ennyi volt, akkor jön még csak a java..érdemes volt moziban nézni  smileeee.gif

Ezek után pláne nem tudok délutánig várni laugh.gif laugh.gif
2013. május 24. 13:38 #9531
- törölt felhasználó -    
A Karib-tenger kalózai 1-4
Az első három nagyon tetszett (a harmadik a legjobban). A negyedik nem nyűgözött le, hiányoltam Keirát és Orlandót. Penélope Cruz nem nyűgözött le, mint színésznő, az egész filmben csak a szirénes jelenetek jöttek be, meg a vége - az is Sziréna miatt.

Viasztestek
Most, hogy Paris Hilton új zenei albumot akar készíteni, muszáj volt megnéznem a filmet, szeretem őt meghalni látni.
3 felhasználónak tetszik: itsjustme, Alison Lerman, TheDanush
2013. május 24. 15:22 #9532
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.23. 17:02)
Ugye? körülbelül felérnek az übervicces fingós jelenetekkel. omg.gif

Igen, és ráadásul pont az elejére tették bele mondom ne már. Aztán mikor másodszorra csinálta és az ijesztő kiscsajt meg belelökték és elkezdett "hányásangyalt" csinálni, akkor én konkrétan így néztem: blink.gif omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. május 24. 17:08 #9533
- törölt felhasználó -    
Street Dance 3D (2010)

Életrevalók (2011)
2013. május 24. 19:11 #9534
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Bachelorette - Lánybúcsú
Hát nem az a minden nap megnézős, sőt, nem is az a minden évben megnézős, de tegnap este egész jókat szórakoztam rajta. A három főszereplő csajszi dumája volt az ami igazából feldobta a filmet. A sztori elcsépelt, tipikus, de azért nem volt rossz. Viszont aki a menyasszonyt játszotta az szörnyen idegesítő egy nő, már a Tökéletes hangban is felállt tőle a hátamon a nem létező szőr is. 10/7

Fast and Furious 6 - Halálos iramban 6
Na akik azzal jöttek, hogy elcsépelt már, meg uncsi meg mit tudom én, azok nem láttak még jó akció filmet. Komolyan, imádtam. Egyszerűen úgy elrepült a moziban az a két óra, hogy csak na. A szereposztás most is szuper, a régiek hozták a formájukat, Vin szexi volt mint mindig. Az újak is jól teljesítettek, a visszatérő(k)nek pedig szívből örültem smileeee.gif Gondolom már mindenkihez eljutott Letty híre, szóval nem lőttem le poént. Persze az akció jelenetek többsége a fizika összes törvényével szemben áll, de ez csak részlet kérdése. Izgi volt, nevettem is, szomorú is voltam, volt minden. 10/100 wub.gif
2 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Anna_Toth
2013. május 24. 20:11 #9535
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Barbus87 @ 2013.05.24. 19:11)
Bachelorette - Lánybúcsú
Hát nem az a minden nap megnézős, sőt, nem is az a minden évben megnézős, de tegnap este egész jókat szórakoztam rajta. A három főszereplő csajszi dumája volt az ami igazából feldobta a filmet. A sztori elcsépelt, tipikus, de azért nem volt rossz. Viszont aki a menyasszonyt játszotta az szörnyen idegesítő egy nő, már a Tökéletes hangban is felállt tőle a hátamon a nem létező szőr is. 10/7
Fast and Furious 6 - Halálos iramban 6
Na akik azzal jöttek, hogy elcsépelt már, meg uncsi meg mit tudom én, azok nem láttak még jó akció filmet. Komolyan, imádtam. Egyszerűen úgy elrepült a moziban az a két óra, hogy csak na. A szereposztás most is szuper, a régiek hozták a formájukat, Vin szexi volt mint mindig. Az újak is jól teljesítettek, a visszatérő(k)nek pedig szívből örültem smileeee.gif Gondolom már mindenkihez eljutott Letty híre, szóval nem lőttem le poént. Persze az akció jelenetek többsége a fizika összes törvényével szemben áll, de ez csak részlet kérdése. Izgi volt, nevettem is, szomorú is voltam, volt minden. 10/100 wub.gif

Halálos iramban 6

Aztamindenit hogy mennyire izgalmas volt ez a rész. Szerintem az eddigiek közül ez volt a legizgibb. Nagyon be voltam már sózva, és nem csalódtam. A szereplők szuperek voltak megint. Jó néhány WTF pillanat volt a filmben, amikre aztán igazán nem számítottam. A vége jó is volt, de szomorú is. sad.gif Nagyon várom a hetedik részt. Paul megint... wub.gif heart.gif

10/10
2013. május 24. 22:49 #9536
- törölt felhasználó -    
A némafilmes (The Artist)
Ez valami varázslatos, csodálatos, fenséges, gyönyörű, elképesztő, mámorító, lenyűgöző, lehengerlő, bámulatos, fantasztikus, lélegzetelállító, szédületes, döbbenetes, csodás, szenzációs, mesés, fenomenális, rendkívüli, ámulatba ejtő, észveszejtő, megrendítő, frenetikus, őrületesen szédítő volt. Vágjatok nyakon legközelebb, ha kihagyok egy ekkora mesterművet. Én most -hú, nem találok elég szót. Váó! Nem csodálom, hogy a tavalyi év kedvence volt a díjátadókon. Mestermű.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kazuo
2013. május 25. 09:06 #9537
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Bújócska * Hide and Seek /2005/
Végre egy jó, minőségi Thriller. Egyszer-kétszer kirázott a hideg. A vége viszont nekem kicsit kiszámítható volt.
8*10

31. Kilóméter * Kilómetro 31 /2006/
Hát ez siralmas volt.
2*10

Ananász Expressz * Pineapple Express /2008/
Akkorát csalódtam ebben a filmben, hogy az hihetetlen. Erőltetett baromság volt. Egy párszor megmosolyogtam, de az sem igazán volt őszinte mosoly. Ahhoz képest, hogy az egekig magasztalták ezt a filmet, szerintem egyszer is bőven elég látni, sőt, szerintem még egyszer sem éri meg.
A 3 pont csakis Seth Rogen miatt, mert ez a pasas nekem mindig is szimpatikus volt.

3*10

Gengszterosztag * Gangster Squad /2012/
Erről a filmről én már annyi rosszat hallottam, hogy félve ültem neki. Még mikor mozisan volt kint letöltöttem, de csak áttekertem, éppen a rossz kritikák miatt. Viszont ez hatalmas butaság volt, mert ez a film igen is jó. Nekem legalábbis nagyon tetszett.
Ryan Gosling nagyfiú lett, ez pedig nagyon jól áll neki. Lehet ha nem ő szerepel benne nem tetszett volna ennyire, ezt beismerem.
Michael Pena-nak nagyon örültem, még akkor is, ha nem valami nagy szerep jutott neki.

8*10

A Nagy Gatsby * The Great Gatsby /2013/
Szerintem még életemben nem ültem be ilyen rossz kedvel a moziba mint most, és meg voltam győződve róla, hogy ezen a film sem fog segíteni, de nagyot tévedtem. Ez a film .. zseniális.
Tobey Maguire jól játszotta a szerepét. Muszáj azt mondanom, hogy "jól" , mert tényleg jó volt, de semmi több. Sokszor éreztem, hogy csak áll ott bamba képpel és fogalma sincs mi történik körülötte. Szerintem fölösleges volt minden egyes jelenetbe beletenni, mert sokszor tényleg köze nem volt az egészhez.
Leonardo DiCaprio nagyszerű volt. Ez a pasas hihetetlen színész, nagyon remélem, hogy ezért a filmért bezsebel pár díjacskát, mert szerintem senki más nem lett volna képes ilyen jól eljátszani Gatsby szerepét heart.gif
Carey Mulligan bájos és ügyes volt. Viszont a karaktere már kevésbé. Amit Daisy tett az egyszerűen undorító: ez a férfi mindent csak azért csinált, hogy a régi szerelmét, élete szerelmét visszakapja, erre ez a gyáva senki a legkönnyebb utat választva megfutamodik. Annyira sajnáltam Gatsby-t.
A másik nagy pozitívum számomra a zeneválasztás volt. Modern zenék voltak, igen, de szerintem éppen ezekkel tették különlegessé. És szerintem ezek a zenék teljesen passzoltak mind a jelenetekhez, mind pedig magához a filmhez is.
A vetítés napján derült ki, hogy pár napig csak 3D-ben lehet megnézni a filmet, ami zavart mert nem tudtam elképzelni, hogy ez milyen lesz 3D-ben, de annyira boldog vagyok, hogy sikerült így megnézzem. Gyönyörű látványvilága volt ennek a filmnek és ezt 3D-ben látni hatalmas élmény volt.
Egyszerűen imádtam minden percét. Képes lennék még 5X megnézni egymás után rohog.gif

Egyébként Courtneyy teljesen igazad van, ezt a filmet vagy nagyon imádja valaki, vagy utálja meghajolo.gif

10*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kazuo, pink_bunny
2013. május 25. 09:38 #9538
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Alkonyat heart.gif

A film hangulata kellett most nekem wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. május 25. 09:46 #9539
- törölt felhasználó -    
Pitch Perfect 10/10+
Őszintén szólva: zenés is, amerikai is, fősulis is... Engem meggyőzőtt smileeee.gif
Skylar Austin egyszerűen fantastic, Anna Kendrick imádnivaló, és a hangja valami... fuh, Rebel Wilson pedig nem csak jó hangú, de elképesztően vicces is. smileeee.gif

Virágot Algernonnak 10/10+
Erről csak annyi, hogy kapcsolgattam a TV-t, és nem volt már semmi nézhető, mikor megláttam. Gondoltam, OK. A film elején még volt egy olyan nagy pack papírzsepim, tudjátok a nagy kiszerelésű... A film felénél pedig már mehettem a boltba utánpótlásért. smileeee.gif)
2 felhasználónak tetszik: Sugarbabes, TheDanush
2013. május 25. 13:37 #9540
- törölt felhasználó -    
Észvesztő (Girl,Interrupted)

Nekem mindig is tetszettek az olyan filmek amik kicsit is elgondolkodtatók és szerintem ez is ahhoz tartozott. Már csak Brittany Murphy miatt néztem meg de amikor megláttam, hogy ő halt meg benne először hát elgondolkodtam azon, hogy abba hagyjam e vagy sem. Én úgy érzem, hogy jó döntés volt, hogy végignézzem, mert ez végre egy olyan film volt ami nem olyan, mint a többi: vagyis nem a szerelemről szól.

10/10
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
710 oldal 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!