Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 20. 12:48 #9501
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Leap Year

Igaz, hogy romkom, de a jobbik fajtából. Szerintem már láttam ezt a filmet korábban, csak nem nagyon emlékeztem rá... Mindenesetre nagyon aranyos darab. S bár elég valószínűtlennek gondolok ilyesmit a valóságban, attól még filmbe belefér. biggrin.gif Imádtam benne Írországot és a tájakat, szóval már csak emiatt is érdemes volt megtekinteni. smileeee.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Kiim
2013. május 20. 13:52 #9502
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Lenyűgöző teremtmények (Beautiful Creatures, 2013)
7/10

Glitter (Glitter - Ami fénylik, 2001)
8/10

Dreamgirls (Dreamgirls, 2006)
9/10
2013. május 20. 15:24 #9503
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Éjszaka a múzeumban 2

Gratulálok, trónfosztás történt, az Álom.net című film ezentúl már a második helyre került a legszörnyűbb filmek listámon.
Ez a film...de igazából nem is nevezhető filmnek, borzalmas szörnyű, katasztrófa. dry.gif Soha de soha senki meg ne nézze.
Egyetlenegy pozitívumot emelnék ki, Jon Bernthalt, de őt sem feltétlenül a karaktere miatt.
Először a "fáraó" akcentusa, majd "Amelia Earhart" káromkodásai az agyamra mentek, ezt már csak tetézte Rettegett Iván, pontosabban Aranyos Iván! blink.gif bolond.gif omg.gif
Ha valaki mégis megnézi, csak saját felelősségre, a mellékhatások lehetnek agyérgörcs, migrén, idegrángás és akár szívroham is. Ne mondjátok, hogy nem figyelmeztettelek Titeket!
10/-1
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. május 20. 17:55 #9504
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Alison Lerman @ 2013.05.20. 15:24)
Éjszaka a múzeumban 2
Gratulálok, trónfosztás történt, az Álom.net című film ezentúl már a második helyre került a legszörnyűbb filmek listámon. 
Ez a film...de igazából nem is nevezhető filmnek, borzalmas szörnyű, katasztrófa. dry.gif  Soha de soha senki meg ne nézze.
Egyetlenegy pozitívumot emelnék ki, Jon Bernthalt, de őt sem feltétlenül a karaktere miatt.
Először a "fáraó" akcentusa, majd "Amelia Earhart" káromkodásai az agyamra mentek, ezt már csak tetézte Rettegett Iván, pontosabban Aranyos Iván!  blink.gif  bolond.gif  omg.gif 
Ha valaki mégis megnézi, csak saját felelősségre, a mellékhatások lehetnek agyérgörcs, migrén, idegrángás és akár szívroham is. Ne mondjátok, hogy nem figyelmeztettelek Titeket! 
10/-1

Hát passz, szerintem nem rossz. Nem éri el az első színvonalát, de a maga műfajában szórakoztató maradt. Szerintem. Nekem megvan DVD-n is, szóval kinek-mi. pardon.gif Az Álom.net-hez hasonlítani pedig szerintem nem szerencsés, ég és föld a kettő... rolleyes.gif
Szerintem nézze meg mindenki, akinek felkeltette az érdeklődését és utána majd eldöntik, hogy kell-e DVD-n vagy inkább el akarják felejteni az egész filmélményt. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, duracell
2013. május 20. 17:57 #9505
- törölt felhasználó -    
Thor heart.gif
Imádom ezt a filmet, 10/10.
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, House Of Wax, SmileyZ
2013. május 20. 18:47 #9506
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
100 Feet / 100 halálos lépés

Nem lett volna ez rossz film, ha nem ilyen bénán csinálják meg...
10/4
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. május 20. 18:48 #9507
- törölt felhasználó -    
Sötét lovag 10/10
Mindegy, hogy hányszor nézem meg, minden alkalommal ugyan annyira imádom, mindig lenyűgöz és az első perctől az utolsóéig egy élmény.

Sötétségben - Star Trek 9/10
Azt mondták, hogy úgy is lehet élvezni, hogy az ember soha nem látott még belőle egy részt sem és a másik filmet sem nézte meg. Igazuk volt. Soha nem néztem Star Treket, mert valahogy nem az én műfajom, de miután láttam az előzetest úgy éreztem, hogy ettől függetlenül ezt nekem muszáj lesz megnéznem, mert ha már az előzetes is ennyire tetszett, akkor egy próbát mindenképpen megér. Nekem nagyon tetszett, a karakterek is szerethetőek voltak, a története is érdekes volt és izgalmas. Szokásomhoz híven megint csak a gonosz karaktere volt az, ami a legjobban tetszett, de ebben valószínűleg Benedict fantasztikus játéka is sokat segített. Nem bántam meg, hogy megnéztem, de ettől függetlenül én továbbra is úgy érzem, hogy nem leszek nagy Star Trek fanatikus. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, House Of Wax, Kazuo
2013. május 20. 18:49 #9508
RencykeSmile
RencykeSmile
visszatérő vendég

StátuszÚj profil!<3
Hozzászólás: 154
Csatolások: 4
Azonosító: 196764
A kör-Horror
10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2013. május 20. 20:13 #9509
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Valhalla Rising / Valhalla - A vikingek felemelkedése
Nagyon érdekes spirituális élmény NWR barátunktól.
8/10

Los abrazos rotos / Megtört ölelések
Almodóvar gyengébb alkotásai közé tartozik, de néha jól esik megnézni.
7,5/10
2013. május 21. 00:20 #9510
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2013.05.20. 20:13)
Valhalla Rising / Valhalla - A vikingek felemelkedése
Nagyon érdekes spirituális élmény NWR barátunktól. 
8/10

biztos hogy ezért megint utálni fogsz de ez a film valami borzalmas volt! rolleyes.gif egy igazi Sötét oldali élmény volt amit éreztem miközben néztem ezt a filmet mint amikor Luke bemegy a Dagobán a sötét barlangba, haragot,kínt,és szenvedést éltem át minden egyes képkockáján! biggrin.gif nahh mindegy nem szóltam semmit! biggrin.gif azért annak örülök hogy neked tetszett! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2013. május 21. 00:25 #9511
- törölt felhasználó -    
Idézet (csibus0128 @ 2013.05.19. 22:47)
A nagy Gatsby
10/10
Körülbelül 1,5 órája értem haza a moziból életem egyik legcsodálatosabb filmélményével.Teljesen odavagyok DiCaprio játékáért, hihetetlen egy színész!És ami azt illeti, Carey Mulligant is egyre jobban kedvelem.

hűűű de irigyellek idén majdhogynem ezt a filmet vártam a legjobban de nem hiszem hogy eljutok moziba hogy megnézzem így meg kell várnom a DVD megjelenést! smileeee.gif
2013. május 21. 00:35 #9512
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Ideggyogyó
2013. május 21. 00:46 #9513
- törölt felhasználó -    
A tűzben edzett férfi
10/10 thumbsup.gif
2013. május 21. 11:16 #9514
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.20. 17:55)
Hát passz, szerintem nem rossz. Nem éri el az első színvonalát, de a maga műfajában szórakoztató maradt. Szerintem. Nekem megvan DVD-n is, szóval kinek-mi. pardon.gif Az Álom.net-hez hasonlítani pedig szerintem nem szerencsés, ég és föld a kettő... rolleyes.gif 
Szerintem nézze meg mindenki, akinek felkeltette az érdeklődését és utána majd eldöntik, hogy kell-e DVD-n vagy inkább el akarják felejteni az egész filmélményt. rohog.gif

Kicsit még érlelődött a véleményem, tegnap tényleg nagyon elfogult voltam, és így most, hogy leülepedett kicsit és sikerült megemésztenem, valóban nincs az első helyen. biggrin.gif De még mindig nem tartozik a legjobb kategóriába nálam. Tudom, hogy nem érdemes illetve nem is lehet az Álom.nettel összehasonlítani, de azok az érzések, amiket kiváltott belőlem miközben néztem egyértelművé tették nekem a helyezését. Olyan szinten felment a pumpa a fejemben az idegesítőbbnél idegesítőbb megjegyzések hallatán, hogy komolyan mondom, azt hittem kapok valami agyérgörcsöt. De persze, mindenkinek más a véleménye, nekem pluszban az is rájátszhatott, hogy nem szeretem se Ben Stillert sem Amy Adamst, és az ilyen műpoénokat, amiken nem tudok nevetni. Ráadásul a történelem ilyen szintű kifigurázása, még ha szórakoztatási célból is, de nekem nem jön be.
2013. május 21. 16:16 #9515
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amit már láttam:
Charlie St. Cloud halála és élete heart.gif
A zöld lámpás
Vizet az elefántnak - még mindig gyönyörű film heart.gif

Amit még nem láttam:

Merida a bátor

Olyan mese nézhetnékem volt,ez meg már régóta megvan csak nem néztem meg,úgyhogy most leültem a családdal és megnéztük.Aranyos,vagány kis mese,nekem nagyon bejött laugh.gif Merida anyukája volt a legjobb az egészben persze nem emberi alakjában wink.gif

10/10

Most jó

Hát...nem egy nagy szám.A szereplőkben semmi szerethető nincs,pedig amilyen élete a főszereplő csajnak van azt hinné az ember,hogy majd sajnálni fogjuk vagy valami,de ahogy a dolgokhoz áll..nem tudtam sajnálni..A többi szereplő sem jött be,az egész olyan semmilyen volt.Láttam már rosszabb filmet is,ez valahogy a Napos Oldalra emlékeztet csak fogalmam sincs miért mert teljesen más..Lehet azért mert ott sem bírtam a főszereplő csajt? think.gif Ki tudja..Csak úgy beugrott..Azért a végén sírtam blush.gif

10/4
2013. május 21. 17:48 #9516
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (saint7 @ 2013.05.21. 00:20)
biztos hogy ezért megint utálni fogsz de ez a film valami borzalmas volt! rolleyes.gif  egy igazi Sötét oldali élmény volt amit éreztem miközben néztem ezt a filmet mint amikor Luke bemegy a Dagobán a sötét barlangba, haragot,kínt,és szenvedést éltem át minden egyes képkockáján! biggrin.gif  nahh mindegy nem szóltam semmit! biggrin.gif  azért annak örülök hogy neked tetszett! smileeee.gif

A gyönyörű hasonlat miatt talán megbocsátok. biggrin.gif

Star Trek: Into Darkness
Egy hozzám hasonló trekkienek ez a lehető legnagyobb tisztelgés a Star Trek univerzum előtt. Abrams felnőtt a feladathoz és életem egyik legnagyobb katarzisát köszönhetem neki! Egy kemény fan teljes mértékben szubjektív véleménye:
10/10
2013. május 21. 18:19 #9517
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Most nézem: Angyalok és Démonok imádom ezt a filmet heart.gif
2013. május 21. 18:21 #9518
- törölt felhasználó -    
Példátlan példaképek biggrin.gif
2013. május 21. 19:26 #9519
- törölt felhasználó -    
A nagy Gatsby
Megmondom őszintén: az első húsz perc után ott akartam hagyni az egészet, annyira felidegesített a törmelékzene. Egy majdnem száz évvel ezelőtti történetet elevenítenek fel, erre a film 20%-át telenyomják mai, hűdefriss diszkó-, rap- és hiphopzenével. [off: ugye, Jay-Z is dalt írt a filmhez, amiben Taylor Swiftet is megemlíti. Komolyan? KOMOLYAN?] Annyira giccsesen undorító volt az első húsz perc, hogy legszívesebben felrúgtam volna a székeket magam előtt. Egyszerűen feldugta az idegeimet.

De aztán betoppant Leo és Carey, és elvarázsoltak. Egy pillanatról a másikra eltűnt a dühöm, sőt, a film szerkezete és jelleme is megváltozott, már nem arról szólt, mint másfél perccel korábban. Az igénytelenségből csodálatos, elképesztő világ tárult elénk – és nehogy a képi megjelenésre gondoljatok. Nem. Jay és Daisy szerelme az egyik legfantasztikusabb dolog, aminek valaha is a részese lehettem. Elbűvölő volt.
Ez is az a film, amit vagy utál és unalmasnak talál az ember, vagy szeret. Nem lehet leszólni a cselekményt, mivel adaptáció, azzal rendben is volt minden, de a narrálás kissé.. “Something was making him nibble at the edge of stale ideas as if his sturdy physical egotism no longer nourished his peremptory heart.” Ember, ki ír és beszél így? Húszas évek, jó. Leonardótól egyébként nem kell sokat várni, mivel még a Djangóért sem kapott Oszit, most mindenki eget rengető csodákat vár tőle, amivel végre díjat kaphat. Nem fog. Nem szimpatizálok Leóval, de most beleszerettem. Nem nyáladzom arról, milyen remek volt a játéka, mert engem sosem fog meg igazán. De most ott volt, és a szemeim szögekkel verte oda a vetítőre.
Fitzgerald unokája, Eleanor Lanahan egyébként megjelent a filmfesztiválon, és azt mondta, Frici (én csak így hívom rohog.gif ) büszke lenne a filmre.

A film egyik legszebb mondata a zöld fényes meg a daisys dolgok mellett az: "Nem tudod megismételni a múltat" – mire Gatsby: "Dehogynem. Hogyne tudnád?" És Luhrmann megcsinálta. Felelevenítette a múltat, élettel töltötte meg, és elhozta a jelenbe. Bravó. Sírtam, nem tudom hányszor, de sírtam. Egyébként türelem kell hozzá, mert két és fél óra, de nem volt rossz. A közönségnem jobban tetszett, mint a kritikusoknak. Meg fogom nézni, ha meglesz a DVD-premier.
7,5/10
5 felhasználónak tetszik: Kiim, Alison Lerman, Kazuo, House Of Wax, pink_bunny
2013. május 22. 16:26 #9520
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Kill For Me (2013)

Nem tudtam mire számítsak,féltem,hogy unalmas film lesz és néha valóban azon gondolkoztam,hogy "Úristen miről fog szólni még 40 perc?"De megérte megnézni.Láttam már hasonló filmet és nem is volt eget rengetően jó,de a hangulatomhoz tökéletesen megfelelt rolleyes.gif Katie Cassidyt amúgy is bírom,örülök,hogy ebben is szerepelt smileeee.gif

10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, BunnyGirl
710 oldal 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!