Óz, a hatalmas
Bár sokan fikázzák a filmet, nekem nagyon tetszett. Egy kellemes, látványos, izgalmas családi film. Én nagyon jól szórakoztam rajta.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. április 20. 16:58
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Képszakadás
10/7
10/7
2013. április 20. 17:07
Pride & Prejudice (Büszkeség és balítélet)
10/10. Nagyon szeretem ezt a filmet. Nagyon szépen jelenetek vannak benne.
Rakoncátlan célpont. (Wild Target)
10/9. Ez lényegében egy vígjáték, szerintem ez is jó lett.
10/10. Nagyon szeretem ezt a filmet. Nagyon szépen jelenetek vannak benne.
Rakoncátlan célpont. (Wild Target)
10/9. Ez lényegében egy vígjáték, szerintem ez is jó lett.
2013. április 20. 17:20
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerelmünk Lapjai
Ez az egyik kedvenc filmem, pedig nem igazán rajongok a romantikus filmekért, de ez más. Ryan Gosling az egyik kedvenc színészem, és imádtam benne. A könyvet már elolvastam egypárszor, és az is nagyon tetszett.
10/10
Cry Baby
Ha jól emlékszem, ez volt az első Johnny Depp film amit láttam, 3 éves korom körül.
Már akkor is imádtam és most is imádom. [Johnny hihetetlenül jól néz ki benne, de ez mellékes.
]
10/10
Dirty Dancing
Régen mindennap megnéztem, ma már nincs időm rá. Ez is egy olyan film, a sok közül, amit akár mindennap leadhatnának, akkor is megnézném.
Azok a táncok benne...*-*
10/10
Ez az egyik kedvenc filmem, pedig nem igazán rajongok a romantikus filmekért, de ez más. Ryan Gosling az egyik kedvenc színészem, és imádtam benne. A könyvet már elolvastam egypárszor, és az is nagyon tetszett.
10/10
Cry Baby
Ha jól emlékszem, ez volt az első Johnny Depp film amit láttam, 3 éves korom körül.
10/10
Dirty Dancing
Régen mindennap megnéztem, ma már nincs időm rá. Ez is egy olyan film, a sok közül, amit akár mindennap leadhatnának, akkor is megnézném.
10/10
13 felhasználónak tetszik:
Évike12,
Charlotte Benning,
duracell,
Adrianna,
BichGirl,
Vampiregirl1,
House Of Wax,
ophely88,
nicol bellox,
SmileyZ,
Lilimooo,
janet7,
Jessy
2013. április 20. 20:43
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.04.20. 10:47)
Nem kell azért feltétlenül rám hallgatni ez ügyben, kissé elfogult vagyok az ilyen kategóriájú filmeknél.
Még így is voltak olyan pillanatok, ahol azt mondtam, hogy oké, ez már nálam is a "túl fura" határát feszegeti, hiába van megmagyarázva. A végétől meg logikusan ki kéne akadnom, és most is keresem okát, hogy miért nem tettem.
Amit mondjuk garantálni tudok az az, hogy ezután a film után eszedbe sem fog jutni összetéveszteni ezt az Olsent azokkal.
Amit mondjuk garantálni tudok az az, hogy ezután a film után eszedbe sem fog jutni összetéveszteni ezt az Olsent azokkal.
Én bírom a fura 'agymegrakós' filmeket, szóval szerintem ez is tetszeni fog
2013. április 20. 20:51
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
bakancs lista
7 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Fanni00,
ophely88,
nicol bellox,
Im a SlaveForBritney,
patrícia4,
Lilimooo
2013. április 20. 20:58
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Kiim @ 2013.04.20. 20:43)
Én bírom a fura 'agymegrakós' filmeket, szóval szerintem ez is tetszeni fog
Amúgy a kiscsaj már ránézésre is szimpatikusabb mint kedves nővérei 
Itt a furaság nem is feltétlenül mindig az agymegrakósságból ered... No de majd meglátod tenmagad is.
2013. április 21. 11:49
X-men kezdetek: Farkas
Már láttam párszor, de még mindig imádom. Most ráálltam a képregényfilmekre. ^^
10/10
Már láttam párszor, de még mindig imádom. Most ráálltam a képregényfilmekre. ^^
10/10
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. április 21. 14:56
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Memento
Nolan egy Isten rendezői kiadásban! Guy Pearce-től a kedvencem.
10/9
Secret Window
Talán nem néztem volna meg másodszorra, ha nem Johnny játszaná Mortot, sokad dob a karaktere a filmen.
10/7
Leaving Las Vegas
Még az életkedvemet is elvette ez a film. Iszonyatosan lehúzza az embert. 8 éve láthattam először, de úgy igazán semmi nem marad meg, ezért vettem újra elő.
10/8 (Nem bírnék rá jobbat adni, még úgy se, hogy drámakedvelő ember vagyok.) NC viszont remekelt!!
Death at a Funeral (2007)
Hahahaha imádom!! "A törpe dugta a fatert!"
10/9
Nolan egy Isten rendezői kiadásban! Guy Pearce-től a kedvencem.
10/9
Secret Window
Talán nem néztem volna meg másodszorra, ha nem Johnny játszaná Mortot, sokad dob a karaktere a filmen.
10/7
Leaving Las Vegas
Még az életkedvemet is elvette ez a film. Iszonyatosan lehúzza az embert. 8 éve láthattam először, de úgy igazán semmi nem marad meg, ezért vettem újra elő.
10/8 (Nem bírnék rá jobbat adni, még úgy se, hogy drámakedvelő ember vagyok.) NC viszont remekelt!!
Death at a Funeral (2007)
Hahahaha imádom!! "A törpe dugta a fatert!"
10/9
2013. április 21. 15:46
Warm bodies- Eleven testek (2013)
10/10
A barátnőm mondta, hogy nézzem meg és igaza volt abban, hogy nagyon jó film ! Nem elég, hogy Nicholas Hoult nagyon dögös és mivel én feliratosan láttam kiderült, hogy a hangja is igazán dögös.
A sztoriból sokan gondolnánk az alap történetre, zombi beleesik a lányba, lány fél tőle de aztán ő is beleszerelmesedik és a Világ megmenekül.
De ez a film sokkal több volt ennél ! Végre az Éhezők viadalán kívül is láthattunk egy filmet amiben a főhősnő nem a Bella fajta tutyi-mutyi kis szerencsétlen, hanem kemény csaj. Ezenkívűl tele volt poénnal a film, és persze voltak benne romantikus részek, és mint minden jó folytatás nélküli amcsi film happy enddel végződött de nekem nagyon bejött !
10/10
A barátnőm mondta, hogy nézzem meg és igaza volt abban, hogy nagyon jó film ! Nem elég, hogy Nicholas Hoult nagyon dögös és mivel én feliratosan láttam kiderült, hogy a hangja is igazán dögös.
A sztoriból sokan gondolnánk az alap történetre, zombi beleesik a lányba, lány fél tőle de aztán ő is beleszerelmesedik és a Világ megmenekül.
De ez a film sokkal több volt ennél ! Végre az Éhezők viadalán kívül is láthattunk egy filmet amiben a főhősnő nem a Bella fajta tutyi-mutyi kis szerencsétlen, hanem kemény csaj. Ezenkívűl tele volt poénnal a film, és persze voltak benne romantikus részek, és mint minden jó folytatás nélküli amcsi film happy enddel végződött de nekem nagyon bejött !
mikieger
2013. április 21. 19:09
A tökéletes trükk 10/10
Most látom másodszorra ezt a filmet, de annak örömére, hogy tegnap sikerült végre megvennem újra meg kellett néznem. Most is ugyanannyira lebilincselő és fantasztikus volt, mikor először láttam, a karakterek annyira jók, a történet annyira érdekes és varázslatos. És nagyon egyet értek a borítón lévő szöveggel miszerint: A Tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. És valóban nem. De úgy érzem még kétszer sem volt elég.
Most látom másodszorra ezt a filmet, de annak örömére, hogy tegnap sikerült végre megvennem újra meg kellett néznem. Most is ugyanannyira lebilincselő és fantasztikus volt, mikor először láttam, a karakterek annyira jók, a történet annyira érdekes és varázslatos. És nagyon egyet értek a borítón lévő szöveggel miszerint: A Tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. És valóban nem. De úgy érzem még kétszer sem volt elég.
2013. április 21. 22:59
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
Step Up 4:Forradalom
Nem vártam sokat a filmtől, de engem is meglepett, hogy mennyire tetszett. Brutál jó zenék és nagyon látványos táncok, meg persze az egész film hangulata levett a lábamról.
10/9
Nem vártam sokat a filmtől, de engem is meglepett, hogy mennyire tetszett. Brutál jó zenék és nagyon látványos táncok, meg persze az egész film hangulata levett a lábamról.
10/9
2013. április 22. 01:18
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
The Host / A burok
Elhalasztottam a betervezett Olsen-maratont, hogy egy másik kedvenc ifjú titánomra fordítsam figyelmemet... Egy filmben, amelynek negatív visszhangjáról én magam írtam cikket. Na Saoirse, hol az én rajongói érdemkeresztem?
A jó hír az, hogy mégsem utáltam azért a filmet. Csupán karakter-szempontból teljesen irrealisztikusnak, történetvezetést nézve döcögősnek és szaggatottnak és tematikailag néhol problémásnak éreztem. A dialógusokon lehetett volna csiszolni, néhány jelenet után meg csak kiabáltam a képernyőre, hogy "Mi az, hogy ennyi, ez már majdnem érdekes volt, aztán elvágod 10 másodperc után, mi ebben a pláne??" Arról nem is beszélve, hogy Szirmai kolléga kritikájában nem túlzott, amikor kijelentette, hogy ebben a filmben mindenre a csókolózás a válasz. Szép kis arcberendezésű emberi egyedek vagytok, nincs is nekem bajom, hogy ott random smárolgattok, de MI FOROG A TI AGYATOK HELYÉN, HOGY EZZEL OLDATOK MEG MINDENT ÉS MÉG EZT HALÁL KOMOLYAN IS GONDOLJÁTOK.
Hogy mi volt a jó ebben a filmben? Magam sem tudom. Igazából a karakterek, bár piszok életszerűtlenek voltak sokszor, azért kedvelni még lehetett őket. Érdekesnek találtam az alapot is, Diane Kruger karakterével pedig már azt hittem, valamit kezdeni is fognak egy pillanatig, olyan jól felvezették... Voltak igazából jó ötletek ott. A kivitelezés gyengusz lett, de a gondolatot tudom értékelni.
Megdobom egy "semleges, de azért inkább rossz" osztályzattal. Hogy lássa, kivel van dolga.
5/10
Elhalasztottam a betervezett Olsen-maratont, hogy egy másik kedvenc ifjú titánomra fordítsam figyelmemet... Egy filmben, amelynek negatív visszhangjáról én magam írtam cikket. Na Saoirse, hol az én rajongói érdemkeresztem?
A jó hír az, hogy mégsem utáltam azért a filmet. Csupán karakter-szempontból teljesen irrealisztikusnak, történetvezetést nézve döcögősnek és szaggatottnak és tematikailag néhol problémásnak éreztem. A dialógusokon lehetett volna csiszolni, néhány jelenet után meg csak kiabáltam a képernyőre, hogy "Mi az, hogy ennyi, ez már majdnem érdekes volt, aztán elvágod 10 másodperc után, mi ebben a pláne??" Arról nem is beszélve, hogy Szirmai kolléga kritikájában nem túlzott, amikor kijelentette, hogy ebben a filmben mindenre a csókolózás a válasz. Szép kis arcberendezésű emberi egyedek vagytok, nincs is nekem bajom, hogy ott random smárolgattok, de MI FOROG A TI AGYATOK HELYÉN, HOGY EZZEL OLDATOK MEG MINDENT ÉS MÉG EZT HALÁL KOMOLYAN IS GONDOLJÁTOK.
Hogy mi volt a jó ebben a filmben? Magam sem tudom. Igazából a karakterek, bár piszok életszerűtlenek voltak sokszor, azért kedvelni még lehetett őket. Érdekesnek találtam az alapot is, Diane Kruger karakterével pedig már azt hittem, valamit kezdeni is fognak egy pillanatig, olyan jól felvezették... Voltak igazából jó ötletek ott. A kivitelezés gyengusz lett, de a gondolatot tudom értékelni.
Megdobom egy "semleges, de azért inkább rossz" osztályzattal. Hogy lássa, kivel van dolga.
5/10
2013. április 22. 07:40
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A piszkos tizenkettő
Azt hiszem, nem szorul magyarázatra, hogy miért 10/10.
Azt hiszem, nem szorul magyarázatra, hogy miért 10/10.
2013. április 22. 14:18
Bosszúállók
Nem volt rossz, látványos volt, izgalmas és tetszettek a karakterek. Kezdek ráállni a képregényfilmekre, pedig egy hónapja még nem igen csíptem őket.
10/10
Nem volt rossz, látványos volt, izgalmas és tetszettek a karakterek. Kezdek ráállni a képregényfilmekre, pedig egy hónapja még nem igen csíptem őket.
10/10
2013. április 22. 15:19
Never back down 2.
Az első rész a kedvenc filmem, de ez is nagyon tetszett.
10/10.
Az első rész a kedvenc filmem, de ez is nagyon tetszett.
10/10.
2013. április 22. 15:22
A tükrök
Csak annyit mondok róla,hogy 3 napja félek belenézni a tükörbe...
Csak annyit mondok róla,hogy 3 napja félek belenézni a tükörbe...
House Of Wax
2013. április 22. 18:41
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Séta a múltba
Még régebben láttam ezt a filmet,akkor az osztálytársakkal néztük meg a suliban,most meg anyuval
Még mindig gyönyörű film
Meg sajna lassú és néha kicsit unalmas is
De ami szép az szép,ez az idézet meg: "A szerelem olyan akár a szél:nem láthatod,de érzed" - imádom
10/7
Még régebben láttam ezt a filmet,akkor az osztálytársakkal néztük meg a suliban,most meg anyuval
10/7
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.