Betépve
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. április 22. 21:23
Croodék
Másfél órára szerelmes lettem! Belé.
Nem tudom, mit írhatnék róla. Nem egy übernagy film, ami örökzöld klasszikus lesz, mint mondjuk a Shrek, de jó volt. Aranyos, vicces, egyes jeleneteken összecsaptam a tenyerem, és majd' lefordultam az ágyról, néhol kiszámítható vagy irreális, de jó ez. Tetszett, megnézném újra.
8,5/10
Másfél órára szerelmes lettem! Belé.
8,5/10
2013. április 23. 13:20
Végtelen történet (1984)
Még mindig imádom, akárhány éves vagyok is. Igaz, hogy mai szemmel az effektek gagyik, de a történet mindent visz.
10/10
Még mindig imádom, akárhány éves vagyok is. Igaz, hogy mai szemmel az effektek gagyik, de a történet mindent visz.
10/10
2013. április 24. 12:59
Labirintus (1986)
10/10
10/10
2013. április 24. 17:41
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Martha Marcy May Marlene
Őőő, nos. Tulajdonképpen nem tudom hogy hol kezdjem. Témájában talán az egyik legerősebb film ami elkészült jó ideje. És hogy miért ? Azért mert a film nem esik át a ló túloldalára, egyszerűen egyensúlyozik úgy hogy nem vádol, hanem szimplán csak bemutatja a dolgokat. Itt nincsenek kimondottan jó és rossz emberek, nincs bűnös. Amit kapunk, az egy zavarodott fiatal lány élete. Egy lány, aki már azt sem tudja hogy valójában ki is ő, vagy hogy mi is történt vele. A film párhuzamosan mutatja be a múltat és a jelent, viszont a vége felé már kezdenek összemosódni a dolgok ahogy Martha elméje egyre inkább zavaros lesz. A film vége..sok hasonló filmet láttam már, és kb a közepénél sejtettem hogy ilyen véget fognak berakni, ami annyira nem is zavart, de azért maradt egy kis űr utána. A másik pedig az, hogy hiányoltam azért azt is, hogy milyen módon került Martha oda ahova.
Összességében ez egy 8/10 nálam.
A Haunted House
Ez érdekes lesz...
Szerintem már az utóbbi időben annyira sok szar vígjátéknak nevezett filmet láttam, hogy már az elvárásaim is igencsak a béka segge alatt vannak. Igazából valami elfuserált módon imádom a paródia filmeket, egyszer megnézem és könnyesre röhögöm magam, aztán másodjára már 10 percet sem bírok belőle megnézni, valószínűleg ez a film is ezek közé tartozik. Őszintén, ez a film hozta azt amit elvártam tőle : Szórakoztatott. Sőt.. Magában nem lenne vicces, de a dialógusokon fetrengtem, főleg a Schwarzeneggeres részen
Persze mint minden, ez is tele van szar poénokkal és itt is azért próbálják a szexet meglovagolni mint vicces jelenetet, néha bejön néha nem.
Lehet másnak ez a film egy 2 pontot érne meg, de engem az utóbbi időben ez szórakoztatott a leginkább, szóval kegyes leszek és Marlon Wayans miatt nekem ez egy erős 4,5/10.
Őőő, nos. Tulajdonképpen nem tudom hogy hol kezdjem. Témájában talán az egyik legerősebb film ami elkészült jó ideje. És hogy miért ? Azért mert a film nem esik át a ló túloldalára, egyszerűen egyensúlyozik úgy hogy nem vádol, hanem szimplán csak bemutatja a dolgokat. Itt nincsenek kimondottan jó és rossz emberek, nincs bűnös. Amit kapunk, az egy zavarodott fiatal lány élete. Egy lány, aki már azt sem tudja hogy valójában ki is ő, vagy hogy mi is történt vele. A film párhuzamosan mutatja be a múltat és a jelent, viszont a vége felé már kezdenek összemosódni a dolgok ahogy Martha elméje egyre inkább zavaros lesz. A film vége..sok hasonló filmet láttam már, és kb a közepénél sejtettem hogy ilyen véget fognak berakni, ami annyira nem is zavart, de azért maradt egy kis űr utána. A másik pedig az, hogy hiányoltam azért azt is, hogy milyen módon került Martha oda ahova.
Összességében ez egy 8/10 nálam.
A Haunted House
Ez érdekes lesz...
Lehet másnak ez a film egy 2 pontot érne meg, de engem az utóbbi időben ez szórakoztatott a leginkább, szóval kegyes leszek és Marlon Wayans miatt nekem ez egy erős 4,5/10.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. április 25. 16:44
Rocksuli
Jópofa film , Jack pörög benne rendesen , ez a szerep pont neki való volt.
10/10
A nagyon nagy Ő
Eszméletlenül jó film.
10/10
Jópofa film , Jack pörög benne rendesen , ez a szerep pont neki való volt.
10/10
A nagyon nagy Ő
Eszméletlenül jó film.
10/10
2013. április 26. 20:59
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Iron Man 3/ Vasember 3
Huh..azt azért fontos tudni, hogyha Marvel, akkor nekem Iron Man! Rettenetesen vártam már a filmet, mert őszintén az első filmet a második számomra meg sem közelítette vagyis de, mert kb ugyanaz volt picit más csomagolásban, kicsit úgy éreztem hogy megakadtunk egy szinten és ezen nem tudunk továbblépni. Jött az új rendező és bumm, hátha. Hát nem..vagy de? Nem akarok spoilerezni, ezért a történet szálról nem is akarok beszélni, viszont tetszett a narrátoros vezetése a filmnek. Az elején kicsit beijedtem amikor nem a jól megszokott AC/DC köszöntött be, hanem az Eiffel 65, de talán ez még dobott is a hangulaton. Volt jó pár olyan rész amikor csak néztem hogy most akkor wtf ( Mandarin ), persze aki a képregényt nem ismeri annak tök mindegy, észre sem veszi. Viszont Ben Kingsley alakítása hatalmas volt, hihetetlen a muksó!
Karaktereknél Pepper akit muszáj kiemelni, mert végre fejlődött egy kicsit és a jelenetei egyenlőek voltak a felüdüléssel.
És akkor jöjjön a fekete leves.. már megint sokkal nagyobb volt a hype mint maga a film robbanása. A trailer alapján egy sokkal húzottabb, sötétebb hangulatú filmet várna az ember, de mivel tudjuk hogy Tony Starkról van szó így lehetett sejteni hogy megint tele leszünk poénokkal viszont néha már indokolatlanul sok volt belőle. Egyszerűen nekem nem volt hihető az hogy most akkor rohadt nagy gebasz van, mert folyamatosan kirúgták a lábunk alól a széket. A másik pedig az, hogy nekem túlságosan elkülönült Tony és maga Iron Man. Persze, nála tök alap hogy a páncél mögött "csak" egy ember van, és ez még tetszett is hogy végre bemutatták ezt is, de szerintem itt is túlzásba estek. A tetőpont ami kivitte a hajamat maximálisan, az a vége volt... No legyen ennyi elég, viszont mindenkinek ajánlom hogy várja meg az after credit-et, mert ott egy kis reménysugár felcsillan
Összességében, túl nagy elvárásokkal ültem be és még lehet hogy így is azért elfogult vagyok, de ez egy 8/10. lett sajnos.
Huh..azt azért fontos tudni, hogyha Marvel, akkor nekem Iron Man! Rettenetesen vártam már a filmet, mert őszintén az első filmet a második számomra meg sem közelítette vagyis de, mert kb ugyanaz volt picit más csomagolásban, kicsit úgy éreztem hogy megakadtunk egy szinten és ezen nem tudunk továbblépni. Jött az új rendező és bumm, hátha. Hát nem..vagy de? Nem akarok spoilerezni, ezért a történet szálról nem is akarok beszélni, viszont tetszett a narrátoros vezetése a filmnek. Az elején kicsit beijedtem amikor nem a jól megszokott AC/DC köszöntött be, hanem az Eiffel 65, de talán ez még dobott is a hangulaton. Volt jó pár olyan rész amikor csak néztem hogy most akkor wtf ( Mandarin ), persze aki a képregényt nem ismeri annak tök mindegy, észre sem veszi. Viszont Ben Kingsley alakítása hatalmas volt, hihetetlen a muksó!
Összességében, túl nagy elvárásokkal ültem be és még lehet hogy így is azért elfogult vagyok, de ez egy 8/10. lett sajnos.
2013. április 26. 21:03
Requiem for a Dream
10/10
10/10
2013. április 26. 21:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Che - Part One & Part Two
Már nagyon vártam, hogy megnézhessem és nem kellett csalódnom. Érdekes film volt, nem szájbarágós, nem tömény. Sokat megtudtam Che-ről. Csodálatom Benicio iránt még nagyobbra nőtt.
Spanyol eredetiben néztem angol felirattal, ami az első résznél még eléggé fárasztó volt, mert ugye egyszerre három helyre kellett figyelnem, de valahogy a második résznél már beleszoktam.
Számomra teljesen követhető volt a történet, a szereplők hétköznapiak, emberiek maradtak, semmi szuperman-effektus, és tetszettek a helyszínek is (az egyik jelenetben mintha ugyanazt a templomot láttam volna, mint Tanita Tikaram klipjében
A vége szíven ütött, noha tudtam, mi következik, de Benicio tekintete mindent vitt. A záróképek is hatásosak voltak.
Már nagyon vártam, hogy megnézhessem és nem kellett csalódnom. Érdekes film volt, nem szájbarágós, nem tömény. Sokat megtudtam Che-ről. Csodálatom Benicio iránt még nagyobbra nőtt.
Spanyol eredetiben néztem angol felirattal, ami az első résznél még eléggé fárasztó volt, mert ugye egyszerre három helyre kellett figyelnem, de valahogy a második résznél már beleszoktam.
Számomra teljesen követhető volt a történet, a szereplők hétköznapiak, emberiek maradtak, semmi szuperman-effektus, és tetszettek a helyszínek is (az egyik jelenetben mintha ugyanazt a templomot láttam volna, mint Tanita Tikaram klipjében
A vége szíven ütött, noha tudtam, mi következik, de Benicio tekintete mindent vitt. A záróképek is hatásosak voltak.
2013. április 27. 06:46
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Lopott szavak
Nekem nagyon tetszett ez a film, jól válogatták a szereplőket és a történet is nagyon érdekes volt. Jeremy Irons-ról mindig is tudtam, hogy zseni, de aki most meglepett az Bradley Cooper. Persze eddig is szerettem és szimpatikus volt, de valahogy ebben a filmben tetszett eddig a legjobban, meg a Napos oldalban. Viszont amiért levonok egy pontot az a film vége, én nem így csináltam volna meg. Összességében azt hiszem máskor is megnézem. 10/9
Nekem nagyon tetszett ez a film, jól válogatták a szereplőket és a történet is nagyon érdekes volt. Jeremy Irons-ról mindig is tudtam, hogy zseni, de aki most meglepett az Bradley Cooper. Persze eddig is szerettem és szimpatikus volt, de valahogy ebben a filmben tetszett eddig a legjobban, meg a Napos oldalban. Viszont amiért levonok egy pontot az a film vége, én nem így csináltam volna meg. Összességében azt hiszem máskor is megnézem. 10/9
2013. április 27. 07:40
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Viasztestek
10/10
10/10
2013. április 27. 12:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
21 grams
Képtelen vagyok bármit is írni. Persze áradozhatnék a történetről, a három főszereplőről (Benicio-nak és Naominak, az írónak és a rendezőnek kijárt volna az Oscar), de a hatás, amit keltett bennem, az leírhatatlan.
Nagyon szíven ütött ez a film.
Az biztos, hogy most már Naomira is jobban oda fogok figyelni. Nem semmi ez a nő.
10/10
Képtelen vagyok bármit is írni. Persze áradozhatnék a történetről, a három főszereplőről (Benicio-nak és Naominak, az írónak és a rendezőnek kijárt volna az Oscar), de a hatás, amit keltett bennem, az leírhatatlan.
Nagyon szíven ütött ez a film.
Az biztos, hogy most már Naomira is jobban oda fogok figyelni. Nem semmi ez a nő.
10/10
2013. április 27. 12:45
Cast Away(Számkivetett)
Nagyon jó film, már sokadszorra láttam, de mindig újra és újra elgondolkoztat. Tanulságos története van, Tom Hanks pedig zseniálisan alakít benne.
10/10
Hunter Games(Éhezők Viadala)
Nem regélek sokat, nagyon tetszett, bár sajnálom, hogy előtte nem olvastam ki könyvben, de mostmár mindegy. Jennifer Lawrence nagyon jól alakít.
10/10
Nagyon jó film, már sokadszorra láttam, de mindig újra és újra elgondolkoztat. Tanulságos története van, Tom Hanks pedig zseniálisan alakít benne.
10/10
Hunter Games(Éhezők Viadala)
Nem regélek sokat, nagyon tetszett, bár sajnálom, hogy előtte nem olvastam ki könyvben, de mostmár mindegy. Jennifer Lawrence nagyon jól alakít.
10/10
2013. április 27. 13:04
Total Eclipse (1995)
A magyar szinkron borzalmas, Rimbaud csodálatos, Verlaineről pedig 180°-os fordulatot vett a véleményem. Ettől függetlenül zseniális.
10/8
A magyar szinkron borzalmas, Rimbaud csodálatos, Verlaineről pedig 180°-os fordulatot vett a véleményem. Ettől függetlenül zseniális.
10/8
2013. április 27. 14:31
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Vasember 3
Mióta csak a trailer megjelen azóta vártam a filmet, és nekem a másodikhoz képest nagyon is tetszett. A látványvilga szerintem nagyon ott volt, és az akció jelenetekből sem volt hiány. Ezen kívül tele volt a jól megszokott Stark poénokkal amiken jókat nevettünk, és tetszett a Tony-Pepper romantikus szál is
A film vége számomra egy kicsit szomorú volt, de talán méltó befejezés. És aki megvárta a stáblista utáni jelenetet szerintem nem csalódott, én hatalmasat nevettem
Szerintem legalább egyszer érdemes végignézni.
9/10
Mióta csak a trailer megjelen azóta vártam a filmet, és nekem a másodikhoz képest nagyon is tetszett. A látványvilga szerintem nagyon ott volt, és az akció jelenetekből sem volt hiány. Ezen kívül tele volt a jól megszokott Stark poénokkal amiken jókat nevettünk, és tetszett a Tony-Pepper romantikus szál is
A film vége számomra egy kicsit szomorú volt, de talán méltó befejezés. És aki megvárta a stáblista utáni jelenetet szerintem nem csalódott, én hatalmasat nevettem
Szerintem legalább egyszer érdemes végignézni.
9/10
2013. április 27. 14:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Prometheus (2012)
Maradjunk annyiban, hogy az Alien trilógia óta az első olyan film, amin szétizgultam magamat. Sci-fi egy kis horrorisztikával megspékelve. Főszerepben Noomi, több már nem is kellett.
10/10 - Megvettek vagy egy kilóra ezzel a filmmel.
Maradjunk annyiban, hogy az Alien trilógia óta az első olyan film, amin szétizgultam magamat. Sci-fi egy kis horrorisztikával megspékelve. Főszerepben Noomi, több már nem is kellett.
10/10 - Megvettek vagy egy kilóra ezzel a filmmel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.