Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 17. 22:00 #9041
Miti
Miti

StátuszTedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld! /Star Wars/
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 604
Csatolások: 0
Azonosító: 154148
Légcsavar 10/9
Nagyon jó film. Az egész történet egy repülőn játszódik, mégsem unalmas.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Tamás2.0
2013. március 17. 23:17 #9042
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Dans la maison (A házban)

Ez a film tökéletes volt arra hogy emlékeztessen a francia múvik iránti 'szerelmemre'. Nem egy francia filmet láttam már de ez túltesz mindegyiken. 110.gif François Ozon rendezte a Fassy féle Angelt is ezért volt már egy támpont hogy mire számíthatok. Nem azt kaptam amire számítottam. Ilyen agyafúrt és ravasz filmet régen láttam, igazi felpezsdülés a léleknek még akkor is ha kicsit zavaró és nem ad választ minden kérdésre. Párja nincsen ennek a filmnek égen-földön, van benne valami különleges, a sztori annyira egyszerű de nagyszerű hogy talán pont azért nem látjuk előre ami történik és azért vagyunk lesokkolva a látottak alapján. Remekmű, ezen nincs mit ragozni, a 2012-es év legjobb francia filmje ... és a legjobb filmek között is simán benne van a TOP 10-ben. Történetünk főhőse egy 16 éves és egyben meglehetősen helyes irodalom geek aki új taktikát fejlesztett ki az esszéírásra arra az esetre ha a saját kreativitása nem lenne elég, kiszúrta az egyik osztálytársát, közelébe férkőzött és tönkretette a család életét. Emberek haltak meg mióta és kapcsolatok hullottak szét csak azért hogy tudjon miről esszét írni. Anno azt hittem hogy a Joseph Fiennes féle Killing Me Softly Adam karakternél és a Secret Smile Brendan 'David Tennant' Block karakterénél alantasabb, ravaszabb, mocskosabb, agyafúrtabb nem igazán létezik, erre jön ez a film és bebizonyítja az ellenkezőjét. 110.gif Egy kis 16 évest alakító gyerek ilyen karakterrel kérem szépen .. Szavak nincsenek arra hogy milyen faxán megalkották a karaktert, zseniális, brilliáns. Ehhez persze a színész tehetsége is kell. A jövő reménysége a 24 éves francia gyerek. A filmben még szerepelt Kirstin Scott Thomas is, aki hozta a tőle elvárt szintet. Ilyen színvonalas filmet idén még nem láttam. A cast tökéletesebb nem is lehetne, a történet pedig TÖKÉLETES, egyszerűen KIVÁLÓ. Tetszett ahogyan E/3-ik személyben beszélt a főszereplő és 'gyerek' létére megvezetett .. dry.gif Bedőltem a hülyeségeinek. fear.gif Film végén volt nagy óbaxdmeg amiért nem láttam a jeleket. Művészet, irodalom, egy irodalom geek, egy irodalom tanár, könyvek, irodalmi szakszavak, csavaros szálak, igazi lélekfrissítő a geek léleknek. biggrin.gif
Ajánlom a francia és kis büdzsés filmek szeretőinek és mindazoknak akik irodalomgeeknek mondják magukat. Ez maga a tökély, nem is folytatom tovább, nincs értelme. biggrin.gif
Ugyan nem tudom hanyas besorolást kapott a film, kicsit zavaró lehet néhány jelenet a nagy .. korkülönbség miatt. Én személyszerint nem találtam zavarónak de hallottam hogy az amcsi verzióból kivágták, szóval talán van benne valami .. unsure.gif

10/ 1000 a köbön. thumbsup.gif
2013. március 17. 23:23 #9043
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (ophely88 @ 2013.03.17. 23:17)
Dans la maison (A házban)
Ez a film tökéletes volt arra hogy emlékeztessen a francia múvik iránti 'szerelmemre'. Nem egy francia filmet láttam már de ez túltesz mindegyiken. 110.gif François Ozon rendezte a Fassy féle Angelt is ezért volt már egy támpont hogy mire számíthatok. Nem azt kaptam amire számítottam. Ilyen agyafúrt és ravasz filmet régen láttam, igazi felpezsdülés a léleknek még akkor is ha kicsit zavaró és nem ad választ minden kérdésre. Párja nincsen ennek a filmnek égen-földön, van benne valami különleges, a sztori annyira egyszerű de nagyszerű hogy talán pont azért nem látjuk előre ami történik és azért vagyunk lesokkolva a látottak alapján. Remekmű, ezen nincs mit ragozni, a 2012-es év legjobb francia filmje ... és a legjobb filmek között is simán benne van a TOP 10-ben. Történetünk főhőse egy 16 éves és egyben meglehetősen helyes irodalom geek aki új taktikát fejlesztett ki az esszéírásra arra az esetre ha a saját kreativitása nem lenne elég, kiszúrta az egyik osztálytársát, közelébe férkőzött és tönkretette a család életét. Emberek haltak meg mióta és kapcsolatok hullottak szét csak azért hogy tudjon miről esszét írni. Anno azt hittem hogy a Joseph Fiennes féle Killing Me Softly Adam karakternél és a Secret Smile Brendan 'David Tennant' Block karakterénél alantasabb, ravaszabb, mocskosabb, agyafúrtabb nem igazán létezik, erre jön ez a film és bebizonyítja az ellenkezőjét.  110.gif Egy kis 16 évest alakító gyerek ilyen karakterrel kérem szépen .. Szavak nincsenek arra hogy milyen faxán megalkották a karaktert, zseniális, brilliáns. Ehhez persze a színész tehetsége is kell. A jövő reménysége a 24 éves francia gyerek. A filmben még szerepelt Kirstin Scott Thomas is, aki hozta a tőle elvárt szintet. Ilyen színvonalas filmet idén még nem láttam. A cast tökéletesebb nem is lehetne, a történet pedig TÖKÉLETES, egyszerűen KIVÁLÓ. Tetszett ahogyan E/3-ik személyben beszélt a főszereplő és 'gyerek' létére megvezetett ..  dry.gif Bedőltem a hülyeségeinek. fear.gif Film végén volt nagy óbaxdmeg amiért nem láttam a jeleket. Művészet, irodalom, egy irodalom geek, egy irodalom tanár, könyvek, irodalmi szakszavak, csavaros szálak, igazi lélekfrissítő a geek léleknek.  biggrin.gif 
Ajánlom a francia és kis büdzsés filmek szeretőinek és mindazoknak akik irodalomgeeknek mondják magukat. Ez maga a tökély, nem is folytatom tovább, nincs értelme. biggrin.gif 
Ugyan nem tudom hanyas besorolást kapott a film, kicsit zavaró lehet néhány jelenet a nagy .. korkülönbség miatt. Én személyszerint nem találtam zavarónak de hallottam hogy az amcsi verzióból kivágták, szóval talán van benne valami ..  unsure.gif 
10/ 1000 a köbön.  thumbsup.gif

Felkeltetted az érdeklődésemet - már töltöm is le a filmet biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. március 17. 23:28 #9044
- törölt felhasználó -    
A 3 nindzsa nem hagyja magát
Na, most egy nagyon elfogult véleményt fogtok látni. Ebben minden van, ami a rossz filmekhez kell: összevissza ugráló balfékek, akik random, ütés nélkül kifekszenek, idióta hangeffektek, ráadásul a főszereplőkön kívül mindenki sík ostoba, de miután ezekbe belenyugszunk, egy igazán élvezetes, örökzöld klasszikust látunk, én legalábbis ezen nőttem fel, és azért áll ennyire közel a szívemhez, mert ennek a hatására kezdtünk el hárman (BFF) a harcművészettel foglalkozni gyerekkorunkban, mi is kb. annyik voltunk, mint a filmben a kölykök. Szóval így, hogy századjára látom, de már nem szaggatós VHS-en, is marhára élvezhető, majd' megszakadtam az idióta, Reszkessetek, betörők!-szintű elgyepálós jeleneteken. Ami a gyerekkorban hozzánő az emberhez, az általában élete végéig fontos lesz a számára, ezzel a filmmel is így vagyok, és tudom, hogy gagyi, jelentéktelen történettel bíró, alacsony költségvetésű szutyok, de a legnagyobb kedvenceim közt van, mer' csak na.
– Hát én mindjárt taccsolok.
– Csak ne rám!
– Magamat mégsem hányhatom le! rohog.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, Jolie_77, Alison Lerman, janet7
2013. március 17. 23:34 #9045
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Irány Eldorádó
OMFG egy mese is lehet istenkirály alkotás. 110.gif Annyira vicces, szórakoztató és kalandos. Nem véletlenül imádtam gyerekkoromban, most így "felnőttebb" fejjel sokkal nagyobbakat nevetek a vicceken, mint anno. Felejthetetlen alkotás, ajánlom mindenkinek. laugh.gif
Team Miguel. cool.gif 10/100
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Adrianna, duracell, Christo, Hustler
2013. március 17. 23:42 #9046
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.03.17. 23:34)
Irány Eldorádó
OMFG egy mese is lehet istenkirály alkotás.  110.gif Annyira vicces, szórakoztató és kalandos. Nem véletlenül imádtam gyerekkoromban, most így "felnőttebb" fejjel sokkal nagyobbakat nevetek a vicceken, mint anno. Felejthetetlen alkotás, ajánlom mindenkinek.  laugh.gif 
Team Miguel.  cool.gif 10/100

Ha ez vagy Miguel jön szóba, úgy viselkedem, mint egy éretlen csitri, szóval most csak ennyit fűzök hozzá: heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kazuo, duracell
2013. március 17. 23:48 #9047
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.17. 23:42)
Ha ez vagy Miguel jön szóba, úgy viselkedem, mint egy éretlen csitri, szóval most csak ennyit fűzök hozzá: heart.gif

Ne aggódj Courtneyy! Ezzel nem vagy egyedül! wink.gif Nálunk is amióta megjelent ez a film, szállóigévé vált a
- Te simogasd, addig én..menekülökK!! vagy pedig a - Hozz egy feszíítővasat jelenet! Ráadásul Miguel Csel-Chel es beszólása pedig...hát azt kb. minden héten felhozom a családomnak (szegények xD) ez egyik legjobb poén a mesetörténelemben!
Ja, és én is hozzáfűzném, hgy Team Miguel! blush.gif rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, duracell
2013. március 18. 10:11 #9048
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Négyen egy gatyában, bár már többször láttam, még mindgi szeretem. tongue.gif
2013. március 18. 14:15 #9049
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.17. 23:42)

Nem baj az, előjön az a bizonyos gyerekkor. laugh.gif
2013. március 18. 14:47 #9050
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.17. 23:28)
A 3 nindzsa nem hagyja magát
...

Jó, akkor most már kevésbé szégyellem magam, amiért még mindig szeretem rohog.gif
2013. március 18. 14:59 #9051
- törölt felhasználó -    
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Múltkor néztem a Mártírokat. Az élve megnyúzás után én nem hittem, hogy lesz film, ami felülmúlhatja ezt. . Nos, ez versenyezhet vele. Csak jelzem, hogy mikor emberi ürüléket esznek, az még semmi..
Jó, persze nem ez a film lényege. Viszont ez szerintem mindig érdekes téma lesz. Mivé válik az ember, ha hatalomhoz jut?
Akinek erős az idegzete (és a gyomra), annak ajánlom..
2 felhasználónak tetszik: silenc, Fanni00
2013. március 18. 18:04 #9052
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.17. 23:23)
Felkeltetted az érdeklődésemet - már töltöm is le a filmet  biggrin.gif

Akkor már megérte leírnom a véleményemet. happy.gif Igazi csemege a quality kedvelőinek. good.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. március 18. 18:23 #9053
- törölt felhasználó -    
Gagyi Mami-mint két tojás
Ezt a filmet régebben láttam már és nagyon tetszett,ezért megnéztem még egyszer.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2013. március 18. 18:28 #9054
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Mama

Nem olyan nagy szám, én nem voltam annyira elájulva tőle, mint egyes kritikusok, de egyszer meg lehet nézni és még élvezni is lehet. Az "elvadult gyerek" történet szerintem elég kiaknázatlan a horror műfajban, szóval ebből a szempontból tényleg felüdülés, de ettől függetlenül a film hemzseg a szokásos horror kliséktől. A kislányok amúgy baromi jól játszanak, Jessica Chastain meg 21 évesnek néz ki blink.gif
Egyedül a végét utáltam igazán, nevetséges volt.

7/10
2013. március 19. 16:26 #9055
Revens
Revens
visszatérő vendég

Státuszsuli :S
Hozzászólás: 421
Csatolások: 43
Azonosító: 195644
Amerikai Taxi de nekem nem tetszet
2013. március 19. 18:35 #9056
Katttah
Katttah
A Talk™

Státusz"They don't teach French in jail!" - Robert Downey Jr.
Hozzászólás: 1849
Csatolások: 686
Azonosító: 145297
Fogadom

Nekem nagyon tetszett. A történet fantasztikus és egyben megható is. Egy ilyen esemény mindkét fél számára tragikus is nehéz, de az hogy volt türelmünk csodálatra méltó. Az meg hogy ez egy igaz történeten alapult hab a tortán. A szereplőket is nagyszerűen válogatták meg. Összességében ez egy kiváló film volt mindenikek ajánlom.
ps.: ha valaki sírós típus (mint én) akkor ajánlom hogy egy csomag papírzsepi társaságában nézze meg.

10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, SmileyZ, Hustler, pink_bunny
2013. március 19. 20:57 #9057
Petra13
Petra13
új tag

StátuszLike birds whose wings are broken, you live without direction
Hozzászólás: 15
Azonosító: 144921
Apa ég. Hatalmas egy film.
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. március 19. 23:00 #9058
- törölt felhasználó -    
Óz, a hatalmas
Basszuskulcs, ez hatalmas volt! Először is le kell szögeznem, annyira kiismertem magam Danny Elfman munkássága terén, hogy négy másodperc alatt felismerem, ha Elfman-darabot hallok. Nem tudom, ez szégyen-e vagy sem, de ha nem tüntetik fel az intróban a zeneszerző nevét, rá sem jöttem volna. Újat alkotott, valami nagyszerűt és fenségeset, a kétórányi filmzene úgy, ahogy van, tökéletes!
Michelle Williamset, a legkedvesebb szavakkal is mondva, ki nem állhatom, de nem győztem álmélkodni, lehengerlő volt. James Francóért sosem voltam oda, de mióta láttam a 127 órában, óriásit nőtt a szememben, még az idióta Selena Gomez-es bikinis csajos filmet is meg fogom nézni miatta, mert tudom, hogy remek lesz, elképesztő volt az alakítása. Mila Kunisszal nem volt gond, szokásosan hozta a legjobb formáját, Rachel Weisz mimikája kissé A forrásra emlékeztetett, az egyik jelenetnél azt mondtam volna, épp Hugh Jackmannel beszél, számomra most nem nyújtott újat.
És maga a film? Nem láttam/olvastam egyetlen Óz-történetet sem, az előzetest sem néztem meg, mivel egyáltalán nem érdekelt az egész, egy ostoba szuperprodukciónak hittem, látni sem akartam, véletlenül sem, de aztán kedves duracellünk olyan remek véleményt írt róla, hogy megvett kilóra. Nem is kell akkora fantasyrajongónak lennünk ahhoz, hogy a szívünkhöz nőjön a sztori, mert én simán bekajáltam. Biztosan megnézem majd még.
9/10
5 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman, SmileyZ, Hustler, pink_bunny
2013. március 20. 13:32 #9059
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Crash
100/10
Ööö hmm...aztak.rva? biggrin.gif Mondjuk most már végképp nem értem, hogy miért hasonlítják a 11.14-hez, a szálak összefutásán kívül semmi hasonlóságot nem látok.
2013. március 21. 09:50 #9060
- törölt felhasználó -    
Nem férek a bőrödbe
Valami csajos filmet akartam.. régen nagyon szerettem, de Lindsay-t is, elképesztően ügyes színésznő (volt?), igaz, nem kimagasló a tehetsége, de limonádé- és vígjátékfilmekben mai napig szívesen elnézném. És ó, Chad Michael Murray... Ana volt tinikorom példaképe, valahogy úgy akartam kinézni, mint ő öltözködés terén.
Egyébként pasik is nagyon szeretik a filmet, egy gitáros haverommal megtanultuk évekkel ezelőtt a Take me awayt, szerintem még mai napig el tudnám játszani biggrin.gif
8.5/10
9 felhasználónak tetszik: SmileyZ, janet7, Adrianna, dijansalihu, Alison Lerman, duracell, Hustler, Kyra99, pink_bunny
710 oldal 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!