Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 30. 16:14 #5821
- törölt felhasználó -    
The Big Year
Általában Jack Black neve mindenki számára egyenlő a komédiával, de engem ilyen téren sosem elégített ki, nem tartom fenomenális színésznek vagy komikusnak, ez van, sőt, már a filmjei is taszítóak, mondhatni undorodom attól, amit művel. Steve Martinért és Owen Wilsonért viszont megérte megnézni, mert aranyos és vicces vígjátékról beszélünk. Lehetett volna benne több poén – bár szerintem a Big Year hamarabb megy el dokumentumfilmnek, mint bármi másnak. Az alapvető történet szerint a Nagy év egy ún. madárleső verseny: aki többet lát (és fotóz?), megnyeri. Egy igazán remek életet élő, Kenny nevű férfi tartja a csúcsot 732 madárral, azt hiszem, és ezt megdönteni igyekszik két jómadár. Nem mondom, hogy felcsigázott, de egyedi ötlettel álltak elő végre, és ezt díjazom. Nem klisés, nem tudhatjuk, hogy hollywoodi módra a pufi, szerencsétlen kölyök fog-e nyerni, aki hivatott megdönteni a nézők szívét is a rekordon kívül, vagy marad az örök madárleső a csúcstartó. Egyedül azt sajnáltam, hogy az Emmy-csücsök, Jim Parsons ilyen rohadt kevés szerepet kapott.
7/10

Ed Wood
Ez a film egyszerre pocsék és remekmű. Burton neve mára már nem cseng olyan reménnyel telin, mint egykor, ennek ellenére a régi munkái kifogástalanok. Itt van például az Edward D. Wood Jr-ról szóló önéletrajzi dráma, ami annyira lapos, unalmas, fájdalmas és nézhetetlen, hogy már jó, akárcsak a rendező filmjei, amelyekből aligha maradt fent pár darab. Tudniillik, Woodot halála után két évvel kikiáltották minden idők legrosszabb rendezőjének – ennek hála teremtődött körülötte úgynevezett személyi kultusz, és kezdtek alaposabban foglalkozni munkáiba vetett érzéseivel. Edward minden volt, csak nem megértett ember. Transzvesztitaként az ötvenes években élni az emberek hozzáállása miatt, ami rosszabb volt, mint manapság, egyszerűen lehetetlen volt, gyermekkora óta magával hordozni ezt a terhet pedig elviselhetetlen. Hatalmas bátorság kellett ahhoz, hogy egy, a miénknél sokkal keményebb társadalomban felvállalja "másságát", és megmutassa filmjein keresztül, milyen életre is hivatottak a hozzá hasonlóak, ezért pedig baromira becsülöm a munkásságát: őrült optimista ember módjára próbálta megértetni magát másokkal, amit manapság sokan meg sem próbálnak.
8/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, DaveChris, Bessie, tya04
2012. május 30. 16:44 #5822
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Bel Ami smileeee.gif

Rob megint odatette magát, nagyon jó volt. Nekem tetszett smileeee.gif

10/9
2012. május 30. 17:11 #5823
- törölt felhasználó -    
Legutóbb látott filmek:

Gladiátor

Donnie Darko
Mikor először láttam a filmet akkor még nem tudtam hova rakni, de akárhányszor újra nézem annál jobban szeretem.

Túl a barátságon/ Brokeback Mountain

Forráskód/ Source Code

Holnapután/ The day after tomorrow

Amerikai História X/ American History X

Fölösleges külön- külön értékelni őket, mind jó film, jó színészekkel. (Russel Crowe, Edward Norton, Jake Gyllenhaal)
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, tya04, Xabi, janet7, csicsi20, nicol bellox, Eszter655
2012. május 30. 17:15 #5824
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Ace Ventura - Állati nyomozó 2.
Imádom ezt a filmet akárhányszor is megnézhetem sosem tudom megunni. Rengeteg vicces jelenet van benne, amiken néha hangosan felnevetek. Jim is remekül alakít benne, nem csoda hogy az itteni alakításáért több díjat is bezsebelt. Csak ajánlani tudom.! 10/10 <3
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Vampiregirl1, csicsi20
2012. május 31. 13:05 #5825
- törölt felhasználó -    
nem értem miért volt akkora hype ennek a filmnek anno! nagyon túlértékelt film. rolleyes.gif
szeretem a zombie filmeket de ez egy gyenge közepes a műfaját tekintve.és a legfőbb dolog amit nem értek hogy ezt a filmet minek kellett kézi kamerával készíteni ha csak a címe miatt hhááá akkor baxxxák meg! rolleyes.gif lett volna inkább a címe az hogy Zombulás a lépcsőházban vagy akármi..ááá elég borzalmas film a kamera ide oda rángatózik gyakorlatilag a gyilkolászásból semmit sem látni áááá és ez zombi film??? a karakterek csak úgy vannak szinte senkivel sem lehet azonosulni semmit nem lehet tudni senkiről ááá szóval nagy katyvasz az egész rolleyes.gif egyszer mondjuk meg lehet nézni de még egyszer csak idő pazarlás! rolleyes.gif
Rec
5/10
http://filmhirek.files.wordpress.com/2008/04/rec_poster.jpg

engedtem a csábításnak és megnéztem a második részt!háááá ez még borzalmasabb volt mint az első...gyakorlatilag ugyanaz mint az egy csak itt vannak valami balfax kommandósok és egy idegesítő pap nahh és a hülye tinik sem hiányozhattak plusz a storyt megtoldották egy ilyen sátáni démoni megszállottsággal jjjaaajjj minő borzalmas ötlet volt legalábbis nekem. rolleyes.gif ebben legalább nem rángatózott annyit a kamera.
egyszer nézős ez is!
Rec 2
4/10
http://online-filmek.hu/imgs/2/1730.jpg

nahh mivel láttam ezt a két filmet így nem tudtam ellenállni és megnéztem az Amerikai verziót!
hááá én nem tudom nekem jobban tetszett mint a Spanyol borzalmak pont azokért a dolgokért amiért az eredeti rajongói kritizálják a kutyák és az érdekesebb szereplők miatt itt legalább van karakterük és legalább itt találgatnak hogy ez valami veszettség vagy faxom tudja mi történik...! nem úgy mint az eredetiben ahol csak ordítoznak sikoltoznak és semmit sem lehet tudni látni háá ha valakinek ezért rémisztő volt azt irigylem.és akkor jött a második rész és beadnak egy nagy maszlagot a sátánról meg ilyen hülyeségekről.. rolleyes.gif az Amerikaiak nyugodtan elhagyhatták volna a kamerázást is én nem feszítettem volna őket keresztre emiatt!
de csak ezek miatt jobb amúgy teljesen ugyanaz mint az eredeti!
Jennifer Carpenter rikácsolása a végén pedig már az őrületbe kergetett!
nem csodálom hogy a Karantén 2 egy teljesen más történetet visz tovább mint a borzalmas Spanyol Rec 2.
bár a Karantén 2-őt még nem láttam! biggrin.gif
Karantén
6/10
http://sammedia.files.wordpress.com/2011/02/horror-poster-5.jpg
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie, tya04, Eszter655
2012. május 31. 14:22 #5826
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Utolsó dal

EZ MI VOLT? Sablonos, erőltetett, hatásvadász, nyálas, egyszerűen pocsék. Ennél rosszabb filmet még életemben nem láttam. Néha rámjön, hogy direkt egy szar filmet nézek meg, mert idegesíteni akarom magam, nem tudom miért, na de ennek is úgy ültem neki, de hogy ENNYIRE rossz lesz, arra még én sem számítottam. Egy egyszerű sablonos tinifilmet vártam, de ez mindent alulmúlt. A tingli-tangli tinifilmek legalább nem akarnak komolyabbnak és mélyebbnek látszani, mint amik, de ez olyan szinten próbálkozott olyan iszonyatosan mély lenni és könnyet kifacsarni a nézőkből, hogy azt el sem hiszem. Azt sem hiszem el, hogy egyesek tényleg egy nagy tanulságos, világmegváltó filmnek tekintik, pedig ahogy olvastam a kommenteket nem is kevés ilyen van. Azon gondolkodom, hogy akik így tekintenek erre, azok vajon mennyi filmet láthattak... Ebben minden megvolt, ami egy rossz filmhez kell. Ennél nyálasabb és sablonosabb szerelmi történetet sosem láttam, pedig van belőle egy jó pár. Én sosem kedveltem Miley-t, de esküszöm, azt, hogy ilyen szinten pocsék színésznő, sosem gondoltam volna. Tehetségtelenségben majdnem felülmúlta Labancz Lillát. Végig grimaszolta az egész filmet és sosem tudtam, hogy mit mond komolyan, mikor dühös, mikor vidám, egyszerűen kétségbeejtő, meg az is, hogy ez valakiknek nem tűnik fel. Komolyan nem előítéletesen álltam a dolgokhoz, tudtam, hogy nem lesz egy kiugró alakítás, de gondoltam egy ilyen filmhez csak megteszi. Hát nem. Én rengeteg filmen bőgök, olyanokon is, amiken másnak eszébe sem jutna, van hogy örömömben, van hogy szomorúságomban, néha meg csak úgy elkap egy érzés, meg sem tudom magyarázni. Na de EZEN még én sem sírtam basszus. Úgy látom sokaknál bejött ez a hihetetlen hatásvadászat, de nekem felfordul tőle a gyomrom és ha akarnék sem tudnék sírni rajta, ami nálam már durva. Ez a film ez ez ez... 110.gif Egy felet adnék rá a barátnőjét alakító csaj szépsége miatt (ja, az a vonal is betegesen erőltetett volt), de mivel 1-től kell...

1.5/10 110.gif
5 felhasználónak tetszik: dave095, ophely88, Christo, tya04, Twilight6
2012. május 31. 14:23 #5827
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.31. 13:05)
nem értem miért volt akkora hype ennek a filmnek anno! nagyon túlértékelt film. rolleyes.gif 
szeretem a zombie filmeket de ez egy gyenge közepes a műfaját tekintve.és a legfőbb dolog amit nem értek hogy ezt a filmet minek kellett kézi kamerával készíteni ha csak a címe miatt hhááá akkor baxxxák meg! rolleyes.gif lett volna inkább a címe az hogy Zombulás a lépcsőházban vagy akármi..ááá elég borzalmas film a kamera ide oda rángatózik gyakorlatilag a gyilkolászásból semmit sem látni áááá és ez zombi film??? a karakterek csak úgy vannak szinte senkivel sem lehet azonosulni semmit nem lehet tudni senkiről ááá szóval nagy katyvasz az egész rolleyes.gif  egyszer mondjuk meg lehet nézni de még egyszer csak idő pazarlás! rolleyes.gif 
Rec
5/10

engedtem a csábításnak és megnéztem a második részt!háááá ez még borzalmasabb volt mint az első...gyakorlatilag ugyanaz mint az egy csak itt vannak valami balfax kommandósok és egy idegesítő pap nahh és a hülye tinik sem hiányozhattak plusz a storyt megtoldották egy ilyen sátáni démoni megszállottsággal jjjaaajjj minő borzalmas ötlet volt legalábbis nekem. rolleyes.gif ebben legalább nem rángatózott annyit a kamera.
egyszer nézős ez is!
Rec 2
4/10

nahh mivel láttam ezt a két filmet így nem tudtam ellenállni és megnéztem az Amerikai verziót!
hááá én nem tudom nekem jobban tetszett mint a Spanyol borzalmak pont azokért a dolgokért amiért az eredeti rajongói kritizálják a kutyák és az érdekesebb szereplők miatt itt legalább van karakterük és legalább itt találgatnak hogy ez valami veszettség vagy faxom tudja mi történik...! nem úgy mint az eredetiben ahol csak ordítoznak sikoltoznak és semmit sem lehet tudni látni háá ha valakinek ezért rémisztő volt azt irigylem.és akkor jött a második rész és beadnak egy nagy maszlagot a sátánról meg ilyen hülyeségekről.. rolleyes.gif az Amerikaiak nyugodtan elhagyhatták volna a kamerázást is én nem feszítettem volna őket keresztre emiatt!
de csak ezek miatt jobb amúgy teljesen ugyanaz mint az eredeti!
Jennifer Carpenter rikácsolása a végén pedig már az őrületbe kergetett!
nem csodálom hogy a Karantén 2 egy teljesen más történetet visz tovább mint a borzalmas Spanyol Rec 2.
bár a Karantén 2-őt még nem láttam! biggrin.gif 
Karantén
6/10

Kommentálás 10/10 biggrin.gif thumbsup.gif

Idézet (janet7 @ 2012.05.31. 14:22)
Utolsó dal
de mivel 1-től kell...
1.5/10 110.gif

nem kell 1-től. Semmi sem kötelező. Lehet -1 is. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, gonzales7
2012. május 31. 14:37 #5828
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Bessie @ 2012.05.31. 14:23)

nem kell 1-től. Semmi sem kötelező. Lehet -1 is. rohog.gif

Ahj mindenhol azt írják 1-től 10-ig, beflesseltem, hogy itt is ez van. rohog.gif Szóval 0.5 laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. május 31. 17:26 #5829
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (janet7 @ 2012.05.31. 14:22)
Egy felet adnék rá a barátnőjét alakító csaj szépsége miatt (ja, az a vonal is betegesen erőltetett volt), de mivel 1-től kell...
1.5/10 110.gif

Ki mondta, hogy csak 1-től lehet értékelni? Én mínuszt is szoktam adni. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. május 31. 17:56 #5830
- törölt felhasználó -    
Taxi 2
10/10
Megunhatatlan! biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, House Of Wax, gonzales7
2012. május 31. 17:57 #5831
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Hozzászólás: 1724
Csatolások: 115
Azonosító: 159342
Tükröm Tükröm smileeee.gif Jó film wink.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox
2012. május 31. 18:50 #5832
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Ördög * Devil /2010/

Nem nagyon akarom ragozni : az elején még izgalmas volt, aztán már inkább idegesítő unsure.gif
Nem hinném hogy megnézem még egyszer meghajolo.gif

4*10
2012. május 31. 18:54 #5833
lamia10
lamia10
visszatérő vendég

StátuszSenki nemtud olyan nagyot ütni mint az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 320
Csatolások: 54
Azonosító: 171626
Hófehér és a vadász.smileeee.gif))
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. május 31. 20:54 #5834
kuszkusz4ever
kuszkusz4ever
visszatérő vendég

Státusztwist and shout
Hozzászólás: 187
Csatolások: 3
Azonosító: 158286
Blöff
Végre rászántam magam, hogy megnézzem. Hát...nem bántam meg biggrin.gif Bevallom, eddig nem nagyon bírtam Brad-et (jó, persze a Trója jó kis film, de nem hinném, hogy egy ilyen film alapján meg lehet ítélni bárkit is), de ezután a film után már értem miért bírják laugh.gif . Mondjuk nem hinném, hogy rajongója leszek... Guy Ritchie-től ezelőtt még csak a Sherlock Homes 2-t láttam, de szerintem megnézem a többi filmjét is. A Massive Attack - Angel miatt különös képpen tetszett. És akkor most a filmről. Nekem a sztori alapból bejön. Kicsit mondjuk hasonlít a Dominóra (tudom, hogy életrajzi, de akkor is blush.gif ), a Vagányok-Az öt sikkes sittesre (sorozat, de az egymás kijátszása meg a lopás/átverés ugyanúgy ott van) meg talán egy kicsit a Banki melóra (talán Statham miatt? unsure.gif ), de mindegyik újabb, mint ez a film, tehát lehet, hogy ezek hasonlítanak erre biggrin.gif . A lényeg: nagyon tetszett a film, 10/10 good.gif
1 felhasználónak tetszik: fender
2012. május 31. 21:06 #5835
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
"A leghíresebb horrorszörnyek" cikken felbuzdulva megnéztem a Gyerekjáték c. filmet. Elég régen láttam már, így délután is félelmetes volt. Főleg, hogy pont akkor kopogtattak az ajtón, amikor Chucky lopakodott a konyhába - Maggie vigyázott Andyre - és konkrétan már nyúltam egy 'valamiért. rohog.gif Beteg egy film, de azért mégis csak jó.
10/9
2012. május 31. 21:16 #5836
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Eszter655 @ 2012.05.31. 21:06)
"A leghíresebb horrorszörnyek" cikken felbuzdulva megnéztem a Gyerekjáték c. filmet. Elég régen láttam már, így délután is félelmetes volt. Főleg, hogy pont akkor kopogtattak az ajtón, amikor Chucky lopakodott a konyhába - Maggie vigyázott Andyre - és konkrétan már nyúltam egy 'valamiért. rohog.gif Beteg egy film, de azért mégis csak jó.
10/9

Az első rész nem is beteg! Nézd meg az összes részt! rohog.gif Egyébként egyik kedvenc horror karakterem Chucky. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2012. május 31. 21:16 #5837
pisti235
pisti235
új tag

Státuszunalom
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 176206
A hódkóros

A majmok bolygója(1968)

Kutyahideg

cool.gif
2012. május 31. 21:19 #5838
cukorka55
cukorka55
visszatérő vendég

StátuszForever young, I wanna be, Forever young ONE DIRECTION! <3
Hozzászólás: 434
Csatolások: 37
Azonosító: 131383
eredet tegnap este mellow.gif nem olyan jó
2012. május 31. 21:20 #5839
- törölt felhasználó -    
Se7en - 10/10*

Nincs mese. Fincher egy zseni. Nem véletlen, hogy ezt a filmet a mai napig műfaján belül még egyetlen filmnek sem sikerült még csak meg sem karcolnie. Pitt-Freeman tökéletes, Spacey pedig több, mint zseniális. Nem egy könnyű darab, de úgy vélem, ezt mindenkinek látni kell, aki valamit is ad magára. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, Alison Lerman, House Of Wax, pillajunior, lullaby, kriszti03
2012. május 31. 21:45 #5840
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.05.31. 21:20)
Se7en - 10/10*
Nincs mese. Fincher egy zseni. Nem véletlen, hogy ezt a filmet a mai napig műfaján belül még egyetlen filmnek sem sikerült még csak meg sem karcolnie. Pitt-Freeman tökéletes, Spacey pedig több, mint zseniális. Nem egy könnyű darab, de úgy vélem, ezt mindenkinek látni kell, aki valamit is ad magára.  rohog.gif

minden idők legjobb thrillerje! meghajolo.gif és Fincher legjobb filmje! meghajolo.gif
ezt a Finchert akarom vissza kapni aki ezt és a Harcosok klubját rendezte vissza vissza.. w00t.gif
de erre kevés esélyt látok az utóbbi 3 filmje hihetetlen csalódás számomra... és nekem a Pánikszoba sem a szívem csücske sad.gif de valahol olvastam hogy lehet megrendezi Arthur C.Clarke a Randevú a Rámával című híres scifi regényét és volt szerencsém olvasni a könyvet így ezek után még nagyobbak az elvárásaim Fincher mesterrel szemben és ha esetleg tényleg elkészíti és ha ezt is elbaltázza végleg szakítok vele! mad.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, House Of Wax
710 oldal 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!