Horrorra akadva 3
8/10
Könyed esti szórakozásnak éppen megfelelő.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. június 01. 16:38
Idézet (lullaby @ 2012.06.01. 13:31)
A biztonság záloga/ Safe
Kicsit elfogult tudok lenni azokkal a filmekkel amikben Jason Statham is benne van, de valljuk be igencsak jó filmjei vannak, talán a Crank volt amire még énis azt mondtam, hogy 'najó, ez meg mi volt?', bár az első része annak sem volt rossz. A lényegre térve, egy jól összerakott film volt.
Éjsötét Árnyék/ Dark Shadows
Tim Burton ezt most nagyon nem találta el.. Pedig személy szerint az egyik kedvenc rendezőm, azt pedig amikor Johnny Deppel együtt munkálkodnak különösen szeretem. De ez erőltett volt és gyenge.
Kicsit elfogult tudok lenni azokkal a filmekkel amikben Jason Statham is benne van, de valljuk be igencsak jó filmjei vannak, talán a Crank volt amire még énis azt mondtam, hogy 'najó, ez meg mi volt?', bár az első része annak sem volt rossz. A lényegre térve, egy jól összerakott film volt.
Éjsötét Árnyék/ Dark Shadows
Tim Burton ezt most nagyon nem találta el.. Pedig személy szerint az egyik kedvenc rendezőm, azt pedig amikor Johnny Deppel együtt munkálkodnak különösen szeretem. De ez erőltett volt és gyenge.
+
Blöff/ Snatch
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
2012. június 01. 17:25
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Nem férek a bőrödbe. Nagyon jó volt megint újra látni ezt a filmet.
10/10
2012. június 01. 17:32
|
|
HannaLuna14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 319 Csatolások: 34 Azonosító: 163488 offline
|
Doc martin olajra lép
2012. június 01. 17:52
Éjsötét árnyék (2012) 6,5/10
Nagyon sok negatív kritikát olvastam róla és tény, hogy valamilyen szinten többet vártam ettől a filmtől, de azért nem volt olyan borzasztóan rossz. Persze azért jobb lett volna, ha Johnny egy kicsit ijesztőbb és vérszomjasabb vámpír, de azért így sem volt rossz. A vége felé meg kifejezetten jó volt, kellett egy kis izgalmasabb dolog is ami felpörgette az eseményeket. A lezárásával nem vagyok teljesen megelégedve, de már hozzászoktam, hogy a filmek többségét nem tudják normálisan lezárni.
Nagyon sok negatív kritikát olvastam róla és tény, hogy valamilyen szinten többet vártam ettől a filmtől, de azért nem volt olyan borzasztóan rossz. Persze azért jobb lett volna, ha Johnny egy kicsit ijesztőbb és vérszomjasabb vámpír, de azért így sem volt rossz. A vége felé meg kifejezetten jó volt, kellett egy kis izgalmasabb dolog is ami felpörgette az eseményeket. A lezárásával nem vagyok teljesen megelégedve, de már hozzászoktam, hogy a filmek többségét nem tudják normálisan lezárni.
2012. június 01. 17:57
Bájos törtető (2.- jára is nagyon szuper!! mindenkinek ajánlom
)
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. június 02. 11:27
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Beastly
Nem rossz film, sőt kifejezetten tetszett. Kevesebbet vártam tőle amikor neki álltam. Alex Pettyfer nagyon jól játszott, másik kedvencem Neil volt
Az egyetlen "szépség hiba" nálam Vanessa volt. Nem szeretem a csajt, és szerintem színészileg sem nagy szám...sőt! De a film felétől még őt is meg tudtam szokni. Összességében jó volt, valószínűleg megnézem még.
10/8.5
Avengers
Annyi jót hallottam már róla, hogy nagyon kíváncsi voltam. Nem csalódtam, tényleg nagyon szuper film. A színészek mind nagyon rendben voltak, a látvány világ nagyon jó volt, a karakterek jók, voltak jó kis poénok... mi kell még?
Tom szuper Lokiként
10/10
Man on a Ledge
SZUPER film. Nagyon tetszett. Nem tucat sztori, jó kivitelezés, a színész gárda nagyon rendben volt. Sam Worthington nagyon jól alakított. Jamie Bell szintén, az egyik kedvencem volt. Biztos, hogy megnézem még.
10/10
Nem rossz film, sőt kifejezetten tetszett. Kevesebbet vártam tőle amikor neki álltam. Alex Pettyfer nagyon jól játszott, másik kedvencem Neil volt
10/8.5
Avengers
Annyi jót hallottam már róla, hogy nagyon kíváncsi voltam. Nem csalódtam, tényleg nagyon szuper film. A színészek mind nagyon rendben voltak, a látvány világ nagyon jó volt, a karakterek jók, voltak jó kis poénok... mi kell még?
10/10
Man on a Ledge
SZUPER film. Nagyon tetszett. Nem tucat sztori, jó kivitelezés, a színész gárda nagyon rendben volt. Sam Worthington nagyon jól alakított. Jamie Bell szintén, az egyik kedvencem volt. Biztos, hogy megnézem még.
10/10
House Of Wax
2012. június 02. 11:53
ezt a filmet kb.20 perc után kikapcsoltam.
semmi nem volt meg benne amiért az 1971-es eredeti filmet szerettem. eleve az kiakasztott hogy megváltoztatták a szereplőket és a kutató csoportban immáron volt latin-afroamerikai,ázsiai,és fehér és itt már két férfi két nő volt a felállás erre is mi szükség volt?
aki nem látta az eredeti Androméda törzs című filmet annak ajánlom valószínűleg jól fog szórakozni ha szereti az ilyen tudományos vírusos katasztrófa filmeket.
de inkább nézzétek meg az eredetit az sokkal jobb!
Az Androméda törzs
0/10
aki nem látta az eredeti Androméda törzs című filmet annak ajánlom valószínűleg jól fog szórakozni ha szereti az ilyen tudományos vírusos katasztrófa filmeket.
de inkább nézzétek meg az eredetit az sokkal jobb!
Az Androméda törzs
0/10
2012. június 02. 11:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.01. 08:03)
Hideg Préda * Fritt Vilt /2006/
Be kell valljam rosszabbra számítottam
Azért annyira nem volt vészes, mármint olyan szinten, hogy én ZS kategóriának szántam
Jó, félreértés ne essék, nem is lesz nálam a legjobb Horror
Egy valami viszont szörnyen zavart : a vér színe erősen vetekedett a paradicsomszósz színével
Sokszor nem tudtam, hogy most főzőműsor van, vagy ezt szánták a Horror résznek
5*10
Be kell valljam rosszabbra számítottam
Egy valami viszont szörnyen zavart : a vér színe erősen vetekedett a paradicsomszósz színével
5*10
Hideg Préda 2 * Fritt Vilt II. /2008/
Na, ez már jobban tetszett mint az első
Úgy látom mást is zavart az első részben feltüntetett paradicsomszósz színű vér, ugyan is itt, a második részben már legalább vér színe volt a vérnek
6.5*10
Bessie
2012. június 02. 12:12
A Zongoraleckét láttam legutoljára, annyira nem nyerte el a tetszésem... 10/6
2012. június 02. 14:16
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.06.02. 11:59)
Hideg Préda 2 * Fritt Vilt II. /2008/
Úgy látom mást is zavart az első részben feltüntetett paradicsomszósz színű vér, ugyan is itt, a második részben már legalább vér színe volt a vérnek
6.5*10
6.5*10
…vagy csak nem volt színhelyes a videófájl amit letöltöttél
2012. június 02. 15:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.06.02. 14:16)
…vagy csak nem volt színhelyes a videófájl amit letöltöttél

Az elsőnél sem volt az
2012. június 02. 15:08
The Hunter Games/Az éhezők viadala, nagyon jó film volt, ajánlom mindenkinek!
2012. június 02. 15:26
Drive
Ez valami eszméletlen volt!!
Ennél okosabbat nem akarok és nem is tudok hozzáfűzni, nézze meg, aki teheti!!
Igazán rám fért már egy ilyen jó és ilyen stílusú film!!
10/10*
10/10*
2012. június 02. 16:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (bakocsenge @ 2012.06.02. 15:26)
Drive
Ennél okosabbat nem akarok és nem is tudok hozzáfűzni, nézze meg, aki teheti!!
Igazán rám fért már egy ilyen jó és ilyen stílusú film!!
10/10*
10/10*
Akkor örülni fogsz a cikkemnek, amit nemrégen írtam.
tya04
2012. június 02. 16:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ironsky
WHAT THE ACTUAL FUCK???
WHAT THE ACTUAL FUCK???
2012. június 02. 17:27
A Suttogót.
7/10
Hát bevallom, jobbra számítottam. Szerintem eléggé feledésbe merültek benne a lovak, és az egész Monty Roberts féle lókiképzés. Nem olvastam a könyvet, amiből ez annak idején meg lett csinálva, de azt mondják, sok részt kihagytak belőle.
Az eleje nagyon durva, de én azt hittem, nagyobb hangsúlyt fektetnek a természetes lókiképzésre, a lovakra, és Monty felfogásmódjára.
7/10
Hát bevallom, jobbra számítottam. Szerintem eléggé feledésbe merültek benne a lovak, és az egész Monty Roberts féle lókiképzés. Nem olvastam a könyvet, amiből ez annak idején meg lett csinálva, de azt mondják, sok részt kihagytak belőle.
Az eleje nagyon durva, de én azt hittem, nagyobb hangsúlyt fektetnek a természetes lókiképzésre, a lovakra, és Monty felfogásmódjára.
2012. június 02. 18:18
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Amelie csodálatos élete
Szerintem az egyik legjobb francia film. A történet egyszerűen zseniális, engem nagyon magával ragadott. Gyönyörűek a tájak is, és a zenék is. Nekem minden pillanata tetszett a filmnek.
Audrey Tautou pedig tökéletesen alakítja Amelie szerepét.
Mindenképp érdemes megnézni!!
Szerintem az egyik legjobb francia film. A történet egyszerűen zseniális, engem nagyon magával ragadott. Gyönyörűek a tájak is, és a zenék is. Nekem minden pillanata tetszett a filmnek.
Audrey Tautou pedig tökéletesen alakítja Amelie szerepét.
Mindenképp érdemes megnézni!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.