Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 31. 22:05 #5841
- törölt felhasználó -    
The Crow: City of Angels

Nem volt rossz. Ha nem láttam volna előtte az elsőt jobban tetszett volna, de így egy kicsit erőltetett, átlagos film volt.

10/5.5
2012. május 31. 22:26 #5842
- törölt felhasználó -    
nahh ez is meg volt de inkább hagytam volna a fenébe.. ennek a filmnek sikerült alul múlni a korábbi 3-at mert ez valami borzalmasan gyenge újragondolása vagy folytatása vagy tudom is én, az eredetinek de tök mind1 egyszer meg lehet nézni és annyi!
Karantén 2
3/10
http://cdn05.film.com/wp-content/uploads/2011/06/Quarantine-2-Poster.jpg

hmmm nahh ezt filmet akkor láttam amikor először a mozikba került és akkor hááá hogy úgy mondjam elég "jó"hangulatba keveredtünk be a moziba filmet nézni és hááá e film mellett döntöttünk gyakorlatilag a film első felét végig röhögtük a második felét pedig hááá szenvedtük? vagy aludtuk?? háá nem tudom már... homályosak az emlékek! biggrin.gif
nahh de most 10 év után újra megnéztem és kifejezetten tetszett mivel azóta annyi xar filmet láttam már és közülük sok xar zombi film is volt. és ez a film szerintem nem a legjobb ebben a műfajban de mindenképp egy érdekes zombis darab! eszméletlen jó a film zenéje és nagyon jó és kemény a története a vége pedig hááááá az EPIC! nem arra gondolok amikor a főhős srác a Mailer nevű gyilkos zombi közreműködésével kiírtja a totál kanos és bekattant állig felfegyverkezett katonákat.
hanem arra gondolok amikor a HELLO felirat kihúz a rétre és a vadászpilóta reagálása a HELLO feliratra!hheeehhhe és a kis naiv hőseink szemében felcsillan a remény sugara. rohog.gif
aki látta szerintem tudja mire gondolok!
szóval ez egy elég jóféle zombis cucc!
28 nappal később...
7/10
http://sibatmedia.files.wordpress.com/2011/02/28-days-later_poster.jpg

háá igen Mailer közlegényt kifejezetten kedveltem a filmben!
meghajolo.gif
http://top5s.net/wp-content/uploads/2011/12/516-460x306.jpg
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Eszter655, janet7, Bessie
2012. május 31. 23:35 #5843
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Simon Och Ekarna

Nagyszerű skandináv dráma, elsőszámú kedvenc azok között. Sírtam is rajta. Nem lehet semmi egyik nap arra ébredni, hogy az apád zsidógyilkos zsidó volt, aki a náciknak engedelmeskedett .. Ez a téma engem mindenféle filmben érzékenyen érint. Ráadásul itt egy gyerekről van szó, aki 'apja fia' és közben mégsem. Nem olvastam a könyvet de a film meggyőzött viszont nem fogom elolvasni az alapul szolgált könyvet. Akármennyire is 'tetszett' a sztori és elbűvöltek a szereplők nincs az az Isten, hogy elolvassam. Bámulatos a rendezés és nekem nagyon tetszett a zene. Van a filmnek soundtrack albuma? think.gif Bill Skarsgård ezért díjat is kapott, megértem, teljes szívből, ennek a gyereknek nem vér, hanem tehetség folyik az ereiben. Kellően nyomasztó de egyben zseniális is.

10/10
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 01. 01:06 #5844
- törölt felhasználó -    
hááá ez a film nagyon laza és brutál de egyszeriben komolytalan és röhejes is de használhatnám a gagyit is! rohog.gif szóval ZS kat szag van a levegőben!
de én baromi jól szórakoztam rajta és végül is tetszett függetlenül hogy a filmnek semmi értelme nincs! rolleyes.gif de viszont itt van minden vér,csonkítás,zombi holocaust,öööö jóféle cicik, aztán macheteával aprítás, laza karakterek igazi pocsék színészi játékkal de sebaj azért káromkodnak rendesen az a lényeg! biggrin.gif
hááá a történettel nem kell itt foglalkozni... ööö izéé itt semmit sem tudunk hogy mi miért történik egy biztos hogy, egy négy fős rendőr csapat bosszút áll a meggyilkolt társuk miatt egy gengszter bandán de elbénázzák és rögtön túszok lesznek de egyszeriben elérkezik az Ítéletnapja és a végítélet több ezer gyilkos zombi képében jelenik meg akiken IGEN a hőseinknek keresztül kell verekedni magukat. háá ennyi lenne! pardon.gif
és minden tudásukat és minden fegyvert bevetnek hogy ez sikerüljön. rohog.gif
hááá a műfaj kedvelőinek kötelező darab de mindenki más kerülje el.azokat is megértem akik látták és a fejüket fogták miatta. rohog.gif
amúgy ez a film egy igazi klasszikussá is válhatott volna ha egy kicsit jobban megerőltették volna magukat az írók! smileeee.gif
és a színészek is hagynak maguk után kívánni valót. rolleyes.gif
A horda
6/10
http://m.cdn.blog.hu/fi/filmdroid/image/peter/horde/hordeposzter.jpg
2012. június 01. 08:03 #5845
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Hideg Préda * Fritt Vilt /2006/

Be kell valljam rosszabbra számítottam unsure.gif Azért annyira nem volt vészes, mármint olyan szinten, hogy én ZS kategóriának szántam biggrin.gif Jó, félreértés ne essék, nem is lesz nálam a legjobb Horror biggrin.gif
Egy valami viszont szörnyen zavart : a vér színe erősen vetekedett a paradicsomszósz színével _nevet.gif _nevet.gif Sokszor nem tudtam, hogy most főzőműsor van, vagy ezt szánták a Horror résznek rohog.gif

5*10
2012. június 01. 08:04 #5846
- törölt felhasználó -    
Bajos csajok 2 wub.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Eszter655
2012. június 01. 08:13 #5847
- törölt felhasználó -    
Boszorkányvadászat

Nekem nagyon tetszett. Ajánlom mindenkinek megnézni, mert tényleg nagyon jó. Végig lekötött és nem éreztem úgy hogy: hé ilyet már láttam. Nem volt ilyen. Mondjuk a farkastámadásnál látszott egy kicsit hogy számítógépes de amúgy jó volt.
10/8

Nagyon vadon 1.-2.-3.

Ez milyen jó kis mese. Nagyon jókat nevettem rajta és tuti hogy többször is meg fogom nézni. rohog.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Eszter655
2012. június 01. 08:15 #5848
- törölt felhasználó -    
Happy Tree Friends biggrin.gif
2012. június 01. 10:10 #5849
- törölt felhasználó -    
Elhurcolva - 10/3

Nem ajánlom senkinek! Kivételt képez talán a még éretlen 10-12 éves korosztály. Akinek pedig nem inge, ne vegye magára! A + 3 pontot pedig Molina, Weaver és Isaacs miatt adtam. Ez a srác egyszerűen nem tud színészkedni. dry.gif A bambanézés és a vetkőzés a színészi eszköztára. Talán még jó film is kisülhetett volna ebből az egészből, ha ő nem szerepel benne. Egy nehezen kibontakozó, klisés, összecsapott és dögunalmas akciófilm Alkonyat rajongóknak.
4 felhasználónak tetszik: Baylee, ophely88, lullaby, Fruzsi26
2012. június 01. 10:29 #5850
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.06.01. 10:10)
Elhurcolva - 10/3
Nem ajánlom senkinek! Kivételt képez talán a még éretlen 10-12 éves korosztály. Akinek pedig nem inge, ne vegye magára! A + 3 pontot pedig Molina, Weaver és Isaacs miatt adtam. Ez a srác egyszerűen nem tud színészkedni.  dry.gif  A bambanézés és a vetkőzés a színészi eszköztára. Talán még jó film is kisülhetett volna ebből az egészből, ha ő nem szerepel benne. Egy nehezen kibontakozó, klisés, összecsapott és dögunalmas akciófilm Alkonyat rajongóknak.

Én az Alkonyat-filmektől a falat tudom kaparni (kivétel talán az első rész, Hardwicke munkája meghajolo.gif ), viszont nekem az Abduction is tetszett. Oké, nem egy magasröptű alkotás, de azt hiszem csak egyszer állítottam meg, ami nálam amerikai "alkotásoknál" rekord rohog.gif Mondjuk engem lehet azért győzött meg mert pörgős. Viszont nem lett nagy kedvenc, egyszer-kétszer nézős kategória nálam is. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adrianna, Bessie, Twilight6
2012. június 01. 10:46 #5851
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Alvin és a mókusok 3 * Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked /2011/

Nagyon aranyos kis film laugh.gif
Viszont az előző kettő sokkal jobban tetszett blush.gif
Azért viszont hatalmas piros pont, hogy Jason Lee többet volt benne meghajolo.gif
Azért az IMDB nagyon lehúzta (3.8), én ennél többet adok rá smileeee.gif

7*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Eszter655
2012. június 01. 11:33 #5852
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.06.01. 10:29)
Én az Alkonyat-filmektől a falat tudom kaparni (kivétel talán az első rész, Hardwicke munkája meghajolo.gif ), viszont nekem az Abduction is tetszett. Oké, nem egy magasröptű alkotás, de azt hiszem csak egyszer állítottam meg, ami nálam amerikai "alkotásoknál" rekord rohog.gif Mondjuk engem lehet azért győzött meg mert pörgős. Viszont nem lett nagy kedvenc, egyszer-kétszer nézős kategória nálam is. smileeee.gif

Szerintem elég popcorn film lett, borzasztó, csak Jason miatt néztem meg. Szörnyű, hogy színészileg nem sokat követelnek meg néha a színészektől, Jason többre érdemes, de amiben ő szerepel, azt nekem is látnom kell, bármennyire popcorn vagy csak simán borzasztó a film, legalább egy valamire lehet figyelni és az Jason. biggrin.gif Elegem van a töltelékfilmjeiből de nem tudok ellent mondani egy olyan filmre, amiben farmerben és bőrdzsekiben feszít... Ha más nem, beülök a fotelbe és a falat kaparom annyira rossz de a látvány rendkívül kellemes. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Fruzsi26
2012. június 01. 11:40 #5853
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Superhero Movie

A legbetegebb film, amit valaha láttam... IMÁDOM. Ma újra megnézem rohog.gif Néha túlzóak voltak benne a poénok, és egymásután ömlesztették szünet nélkül a végén, emiatt csak 10/8.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. június 01. 12:39 #5854
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.31. 22:26)
A története a vége pedig hááááá az EPIC! nem arra gondolok amikor a főhős srác a Mailer nevű gyilkos zombi közreműködésével kiírtja a totál kanos és bekattant állig felfegyverkezett katonákat.
hanem arra gondolok amikor a HELLO felirat kihúz a rétre és a vadászpilóta reagálása a HELLO feliratra!hheeehhhe és a kis naiv hőseink szemében felcsillan a remény sugara.  rohog.gif aki látta szerintem tudja mire gondolok!

A szinkront sajnos elrontották, eredetiben van értelme a végének, magyarul aligha. rohog.gif
A filmet ismerők tudják, hogy ezek a zombik nem is zombik. Csak a pontosság kedvéért. smileeee.gif
Illetve: Christopher Eccleston és Cillian Murphy viszi a pálmát részemről... rolleyes.gif
2012. június 01. 13:16 #5855
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.01. 12:39)
A szinkront sajnos elrontották, eredetiben van értelme a végének, magyarul aligha. rohog.gif
A filmet ismerők tudják, hogy ezek a zombik nem is zombik. Csak a pontosság kedvéért. smileeee.gif 
Illetve: Christopher Eccleston és Cillian Murphy viszi a pálmát részemről... rolleyes.gif

a pontosság kedvéért én magyarul láttam és értettem a végét.
teljesen mindegy hogy te mit mondasz akkor is műfaját tekintve a zombi filmek közé sorolják mindenütt.
és tudom hogy te úgy sem tudod megállni hogy ne tudálékoskodj! tongue.gif
2012. június 01. 13:31 #5856
- törölt felhasználó -    
A biztonság záloga/ Safe
Kicsit elfogult tudok lenni azokkal a filmekkel amikben Jason Statham is benne van, de valljuk be igencsak jó filmjei vannak, talán a Crank volt amire még énis azt mondtam, hogy 'najó, ez meg mi volt?', bár az első része annak sem volt rossz. A lényegre térve, egy jól összerakott film volt.

Éjsötét Árnyék/ Dark Shadows
Tim Burton ezt most nagyon nem találta el.. Pedig személy szerint az egyik kedvenc rendezőm, azt pedig amikor Johnny Deppel együtt munkálkodnak különösen szeretem. De ez erőltett volt és gyenge.
2012. június 01. 13:33 #5857
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (gonzales7 @ 2012.06.01. 13:16)
a pontosság kedvéért én magyarul láttam és értettem a végét. 
teljesen mindegy hogy te mit mondasz akkor is műfaját tekintve a zombi filmek közé sorolják mindenütt.
és tudom hogy te úgy sem tudod megállni hogy ne tudálékoskodj! tongue.gif

??! Én tudálékoskodom??! Mert..? blink.gif
Akkor gondolom ismered a pontos fordítást is a film végén, mert a magyar szinkronban nem azt mondják, amit mondanak. Az eredetiben ugyanis finnül beszél a pilóta... És egyáltalán nem azt mondja, amit a magyar szinkronban... Az eredeti szöveg ez: "Lähetätkö helikopterin?" (= "Tudnak küldeni egy helikoptert?")
Ez nem tudálékoskodás volt, csupán egy észrevétel a filmmel kapcsolatban. Ahogyan a zombis dolog is. Mert lehet, hogy hivatalosan oda van sorolva, de attól még nem az. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. június 01. 13:38 #5858
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.01. 13:33)
??! Én tudálékoskodom??! Mert..? blink.gif
Akkor gondolom ismered a pontos fordítást is a film végén, mert a magyar szinkronban nem azt mondják, amit mondanak. Az eredetiben ugyanis finnül beszél a pilóta... És egyáltalán nem azt mondja, amit a magyar szinkronban... Az eredeti szöveg ez: "Lähetätkö helikopterin?" (= "Tudnak küldeni egy helikoptert?")
Ez nem tudálékoskodás volt, csupán egy észrevétel a filmmel kapcsolatban. Ahogyan a zombis dolog is. Mert lehet, hogy hivatalosan oda van sorolva, de attól még nem az. pardon.gif

jóóó nem érdekelsz hanyagold a kommenteim olvasását oszt kééész!
2012. június 01. 13:43 #5859
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (gonzales7 @ 2012.06.01. 13:38)
jóóó nem érdekelsz hanyagold a kommenteim olvasását oszt kééész!

boredom.gif
2012. június 01. 14:51 #5860
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Interview with the Vampire
Hát nem is tudom hol kezdjem. Annyira nem volt egy hűha mint vártam. Vagy milliószor láttam belőle részleteket és úgy voltam vele hogy ú most van időm megnézem mert biztos fantasztikus az egész. Hát aztán kiderült hogy általában a legjobb 15 percet láttam az egészből. A színészek jók voltak, Kirstent személy szerint imádom. Mivel akkor még nem volt olyan mindennapos hogy jóképű vámpírokat látunk a televízsönben a történet is ötletes. De azért mindent összevetve mégsem tudok róla ódákat zengeni.
7/10

The Avengers
Ahogy az egyik tanárom mondaná a birkanyáj komplexusom előjött. Hogy miért? Hát mert a favoritom Loki. Na de mindegy is inkább a lényeget mondom. Ennyi karaktert összehozni egy filmbe úgy hogy ne rontsák el... valljuk be nem kis teljesítmény. Izgalmas volt, már évek óta nem láttam olyan akció filmet amin nem untam halálra magam ( nem azért megyek én moziba hogy azt lássam hogy lövöldöznek meg mit tudom én mit csinálnak,úgy mint az állatok közben meg színészi teljesítmény a béka seneke alatt). Tényleg élveztem, bár remélem nem akarnak második részt is mert nem vagyok benne biztos hogy az is ilyen jól sikerülne.
8.5/10

Drive
Gondoltam hogy ha már Alexi annyira imádja Ryan Goslingot, akkor ebben csak lehet valami. Nem lehet ő olyan rossz. És hát így is van. Nagyon jó színész, és nem mellesleg jóképű blush.gif A film is iszonyúan tetszett, valamint a zene is. Minden nagyon ott volt. És Carey Mulligant sem felejtem ki, bájos nő, megszerettem.
9/10

Blue Valentine
Ennél szomorúbb filmet még világ életemben ( úgy mondom ezt mintha olyan idős lennék ch ) nem láttam. Az utolsó jeleneteknél már bőgtem mint egy négy éves amikor nem kap elég cukorkát. Hogy kiszeretni Dean karakteréből hogy lehet azt nem igazán értem. Persze a szerelem kifürkészhetetlen és bonyolult úgyhogy valószínűleg ezért homályos ez a rész. Egyébként zseniális alkotás, még jó párszor végigszenvedem az biztos.
10/10

Donnie Darko
Most jön az a pillanat hogy meghajolok Richard Kelly előtt. Ez a film fantasztikus és lenyűgöző és különös és nem is nagyon találok rá szavakat. Szerencsésen sikerült megértenem de még mindig ködbe burkolózik az egész. Ami persze nem baj, maradjon is így lehet hogy pont ezért maradt meg bennem. Oda vagyok Jake Gyllenhaalért minden szempontból, az olyan filmjeit amik csalódást tudnának okozni kikerülöm nem akarom lerombolni róla a képzeletemben felállított rézszobrot. Több mint valószínű hogy túlzok vele kapcsolatban. De ameddig növeli az imádatomat iránta addig nem bánom.
10+/10

Star Wars - A New Hope
Az original Star Wars. Hibátlan. Bár most nem azért néztem meg mert olyan régen láttam volna, inkább azért mert a blogomon már túl sok Csillagok Háborújával kapcsolatok dolog volt és amikor megláttam egy mozgóképet arról ahogy R2D2 eldől a sivatagban rögtön égető vágyat éreztem arra hogy megnézzem az Új Reményt. Természetesen:
10+/10

Volt szabadidőm rendesen. Sikerült jól lebetegednem, ezért ha szóismétlés vagy akármi van akkor bocsánat, nem vagyok magamnál. Olyannyira hogy az A New Hope-ot The New Hope-nak írtam
11 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Vampiregirl1, SmileyZ, nicol bellox, janet7, Bessie, csicsi20, Fruzsi26, Eszter655, Xabi, tya04
710 oldal 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!