Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 02. 19:05 #5881
- törölt felhasználó -    
Nincs Helsing - Rémes film (2009) 10/0,5
A címe nagyon találó, ez valóban egy rémes film volt. Még csak nevetni sem tudtam az idétlen és gyermeteg poénokon, szóval még azt sem mondhatnám, hogy a poénok kedvéért nézhető. Azt a fél pontot is erős jóindulattal tudtam csak megadni. pardon.gif
http://mozicsillag.com/img_movies/7468_1.jpg
2012. június 02. 19:07 #5882
Crazy000._.
Crazy000._.
♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1106
Csatolások: 88
Azonosító: 176996
Shake It Up smileeee.gif
2012. június 02. 19:59 #5883
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Hófehér és a Vadász

Nekem nem volt előítéletem a filmmel kapcsolatban, még Kristen miatt sem, akit manapság divat szapulni a twájlájt-filmek miatt. A filmnek vannak lassabb percei, amiket váltanak az erőteljesebb jelenetek. A fényképezés nagyon szép és látványos, ahogy az effektek is. A színészek mind nagyon jók, Charlize fantasztikus Ravennaként, Chris szeretni való Vadászként, ahogy a törpök is aranyosak voltak. Sok változtatás volt a filmben, azonban a legfontosabbat meghagyták, amit a Kristen utálók vagy nem tudnak, vagy elfelejtettek: a mese legfontosabb mondanivalója a belső szépség. A legyőzhetetlen jóság. Hófehérke nem a külső szépségével múlta felül a Királynőt, hanem a tiszta belsőjével. Lehet mondani, hogy Charlize sokkal szebb, mint Kristen, csak azt kéne felfogni, hogy rohadtul nem ez a lényeg. Azt pedig szerintem senki sem várja el, hogy a 22 éves Kristen Stewart ugyan olyan erővel játssza el karakterét, mint az Oscar-díjas, 36 éves Charlize Theron, aki 2x annyi filmben bizonyíthatott, mint Kristen.
Összefoglalva: nekem tetszett a film, az eredeti változathoz hűek fanyalogni fognak, a film megnézése viszont nem kötelező. Ahogy a rinyálás sem.
10/8
http://img252.imageshack.us/img252/1738/tumblrlvxg8usni31qf2qpk.gif
7 felhasználónak tetszik: Bessie, janet7, Adrianna, tya04, Bettyke94, csicsi20, ozoli
2012. június 02. 20:58 #5884
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
I Am Number Four

No hát. Nem rossz film, látványos, a szereplőgárdával nem volt semmi baj, a sztori se rossz. Alex Pettyfer itt is jól játszott, van tehetsége a srácnak.

10/8
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, House Of Wax, Twilight6, SmileyZ
2012. június 02. 21:59 #5885
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Anno azért néztem meg a Hideg prédát, mert ahogy olvastam, mindeni odavolt érte. Habár fenntartásaim voltak, mégis tetszett. Rögtön le is szedtem a másik 2 részt. Szerintem jófajta horror. thumbsup.gif

A Hófehérke és a Vadászt pedig ma fogom megnézni. Nagyon kíváncsi vagyok már rá. biggrin.gif
2012. június 02. 22:08 #5886
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Megint 17. 9/10.
Ezt a filmet is sokszor láttam már, de még mindig imádom. Zac remekül alakít benne, egyszerűen pótolhatatlan. Bár mindig egy kicsit fura érzés fog el amikor még Zac alakjában hízeleg a nőnek. De ennek ellenére remek film, ha valaki még nem látta volna, annak csak ajánlani tudom. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Bettyke94
2012. június 03. 00:09 #5887
- törölt felhasználó -    
Hófehér és vadász - 10/7

Esetleg spoileres lehet! Csakis saját felelőségedre olvasd!
Végre meg tudtam nézni. Hol is kezdjem? Talán a film leggyengébb pontjaival. Vannak bőven. Sokkal többet vártam a filmtől. Kristen Stewart nem okozott csalódást, de meglepetést sem. A film 90%-ában hozta a nem túl változatos arcjátékait, olykor vágott olyan arcokat, mint akinek egy 2 hetes büdös zoknit nyomnak az orra alá. Spoiler lehet, de a lelkesítő beszéde alkalmas lenne a tömeges öngyilkosságra. Az sem zavart, hogy a fél mozi rajta nevetett. A film nagyrészt arról szólt volna, hogy el kellene hinnie a nézőnek, hogy Hófehér (Kristen) szebb, mint Ravenna, a gonosz királynő (Charlize). Vizuális típus vagyok, szóval nekem nem sikerült bevennem ezt a maszlagot. A tükör által hangoztatott "vidéken" pedig Hófehérre esett ez a válsaztás, mert ő nem egy hataloméhes, férfigyűlölő félőrült. Nem állítom, hogy csúnya lenne Kristen, mert nem, de nem egy Charlize Theron. A film dark-fantasy-akció, ugyanakkor próbált volna a klasszikus és jól ismert Hófehérke meséből építkezni. Igen ám, de ezáltal sok karakter értelmét veszti pl. a 7 lényegtelen törpe és a szerencsétlencsomag herceg. A történet nem eléggé kidolgozott, a szövegkönyvből pedig, mintha oldalak hiányoztak volna. A karakterek árnyaltak, de nem úgy mint az alkoholista vadász, (Chris) aki a film egyik erőssége, bármennyire is hihetetlenül hangzik. Jól ki van dolgozva a karaktere, szóval nem csodálom, hogy állítólag egy újabb egészestés mozifilmet fognak szentelni csak az ő karakterének. Az egyetlen karakter, aki jellemfejlődésen megy át. Jöjjön, aminek jönnie kell. A film erősségei, az, aki túl jó volt ehhez a filmhez. Tádám! Persze, hogy Charlize Theron. Először is a ruhatára elképesztő, az az egész milliő, ami őt körbevette. Én képes lennék azokban a ruhákban az utcán is végigvonulni. Annyira jól álltak Ravennának. Az egyik legkiválóbb női gonosz, akit valaha csak filmben láttam. Nem vagyok romlott lelkű, de egyre jobban csak neki drukkoltam és vele tudtam azonosulni Kristen látván. Ahogy áradt belőle a gonoszság, szinte megfagyott az egész légkör. Magasan verte az összes karaktert. A film további erőssége a látványvilág, a szép CGI-giccs. A különös és különleges élővilág csodaszép volt, talán az Avatar óta a legszebb és legeredetibb. Charlize alakítása pedig magával ragadó. Ilyenkor bánom, hogy már felnőttem. Végre inspirálna valaki, hogy farsangkor beöltözzek valakinek, de erre azt hiszem, nem igen fog sor kerülni.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 03. 11:27 #5888
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Kettős kockázat

Még anno a suliban láttuk és már rég megakartam mutatni anyunak,de csak tegnap este jött össze.Kicsit lassabb volt mint emlékeztem,de összességében most is tetszett,a szereplők jól játszottak és a történet is nagyon tetszik. smileeee.gif
Kíváncsi lennék az életben vajon hányan járnak úgy mint a filmben Libby?Tuti,hogy én a helyében ugyanezeket a dolgokat tettem volna.Bár szerintem mindenki más is. blush.gif

10/9
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 03. 14:01 #5889
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Hófehér és a vadász

Eléggé vékony film.Egyáltalán nem találtam izgalmasnak.Kristen egyenesen csapás volt a filmben.7 pontot adnék rá, de csak azért mert benne van Chris meg Sam.

10/7
2012. június 03. 17:56 #5890
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Forráskód

Nagyon érdekes film,de jó értelemben. smileeee.gif Néha azért volt egy-két dolog amin lehetett agyalni,de a végén minden értelmet nyer. smileeee.gif
Nekem nagyon tetszett és igaza volt drága barátnőmnek House Of Wax-nak :Jake remekül játszik a fimben,fantasztikus volt. meghajolo.gif
Mellékesen megjegyezném : Amikor felrobbant a vonat az nekem mindig nagyon tetszett,jól megcsinálták laugh.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Vampiregirl1, Xabi, duracell, ozoli
2012. június 03. 21:49 #5891
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Három férfi és egy bébi

Ezt a filmet még kiskoromban láttam először, és bármikor újra nézem, engem még mindig nagyon jól elszórakoztat.
Ráadásul a 3 férfi is nagy kedvencem smileeee.gif (Tom Selleck,Steve Guttenberg,Ted Danson) A humor, a zene,a történet, minden tökéletes számomra, kell ennél több ?: D : )
Az a kisbaba meg nagyon imádnivaló : )
Egyszerűen megunhatatlan, imádom!! heart.gif heart.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, chelseagirl18, Stefaan, Eszter655, csicsi20
2012. június 03. 22:10 #5892
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Őrült, Dilis Szerelem (Crazy, Stupid Love)

Nekem személy szerint nagyon tetszett a film. Senki ne várjon világot rengető, mély érzelmeket a filmben, a film egyetlen célja a szórakoztatás, de azt legalább jól csinálták smileeee.gif
Emma Stone nagyot alakít benne, tetszettek a poénos jelenetek.

9/10
7 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Eszter655, benyaw93, House Of Wax, SmileyZ, ozoli, Vampiregirl1
2012. június 03. 22:43 #5893
- törölt felhasználó -    
Drive

Az IMDb csalódást okozott, pedig nem szokott. Én nem akarok senkit sem megbántani. Mindenkinek más az izlése, kinek a pap, kinek a papné blablabla...mindegy hagyjuk is..8.0??? _nevet.gif

Independence Day 3/5

Nem egy nagy durranás, de az egyik kedvencem. Valami nagyon megtetszett benne még 10-12 évesen és hála a retek klubnak félévente nézhetem meg, nem kell kalózkodni. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 03. 23:56 #5894
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Kisasszonyok(1994) 10/9
Köszi Domcicc az ajánlást meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, janet7, gonzales7
2012. június 04. 09:09 #5895
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
A tizedes meg a többiek
Most őszintén.. Nem vagyok híve a magyar filmeknek szégyenszemre, de ezt sosem lehet megunni, gyerekkorom óta imádom. Zseniális.
10/10

Szilveszter éjjel
Valahogy ezt vártam. Hájp, klisé, és.. Igen, azt hiszem ennyi.
4/10
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, janet7, csicsi20
2012. június 04. 09:23 #5896
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
The Darkest Hour

Nem volt rossz, de mondhatni jó sem. Olyan totál semleges volt, de végig lehetett nézni. A női főszereplők botrányosak voltak, Joel Kinnamantől sokkal többet vártam, viszont Emile Hirsch ( wub.gif ) most is hozta, amit tőle megszoktam. Érte érdemes volt megnézni a filmet, pedig nem volt valami kiemelkedő, izgalmas szerepe, annak ellenére, hogy ő játszotta a főhőst. Tényleg sablonos és semleges alkotás volt. Emile, szedd össze magad és tessék jobb filmekben játszani! Ekkora tálentummal és ilyen mosollyal biztos futná jobbra is. rolleyes.gif

10/5

John Carter of Mars

A színészek lehettek volna jobbak is, de a történet színes volt, izgalmas, fordulatos és a látványvilág is nagyon igényes volt. Egész egyszerűen jó volt. Élvezhető, szerethető, kalandos. Szerintem sokkal jobb film, mint a túlértékelt Avatar meg ezek. Ennek legalább nem annyira sablonos a története és mindig történik benne valami, ami miatt lehet izgulni. Én szeretem, szerintem meg fogom nézni többször is. Izgalmas, igényes mese habbal. smileeee.gif

10/9 (a maga műfajában)
2012. június 04. 15:24 #5897
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Mirror Mirror

Elvesztegettem két órát az életemből amit már sosem kapok vissza. Szörnyen bugyuta egy film. Az egyetlen értékelhető Julia Roberts volt, és az ő karaktere volt az egyetlen szórakoztató is. Még Lily Collins se játszott rosszul viszont elvonta a figyelmemet a Kiszel Tüncis szemöldöke... a herceg bárgyú volt az elvarázsolása előtt is, utána meg már idegesítően birka... nem értem miért ilyen hülyeséget kellett kitalálni. Az utolsó jelenetben mikor elkezdtek énekelni meg táncolni kedvem támadt a fejemre csukni a laptopot. Lényegében szerintem borzalmas volt. Jó indulattal:
10/4
2012. június 04. 15:32 #5898
- törölt felhasználó -    
A Hófehér és a vadász-t. Nézhető volt, de Kristen alakítása szerintem túlságosan hasonlított a twilight-beliéhez. Ha egy kicsit jobban el tudna szakadni Bella karakterétől..na mindegy, összességében nem volt rossz , Charlize Theron pedig baromi jól játszik benne, ami nagyot dob az egészen..smileeee.gif 10/6
2012. június 04. 15:35 #5899
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Karib Tenger Kalózai : Ismeretlen vizeken

Nem volt olyan rossz film ,sőt jó volt.Voltak benne egy-két poén ami feldobta a filmet + Sam a pap tongue.gif .Johnny Deep-ben nem csalódtam.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Black Hearth2, BunnyGirl
2012. június 04. 18:16 #5900
SmileyZ
SmileyZ

Hófehér és vadász

Teljesen más volt mint amit vártam. blush.gif Érdekes,hogy Charlize azért jóval szebb mint Kristen,szóval viccesen választottak,bár én nem tartom csúnyának Kristent sem. blush.gif
A film...hát..Először nem tudtam tetszik-e vagy sem.Néha akkora baromságnak tűnt,de nekem az ilyen képi világ mindig is tetszett.
Plusz szeretem a baromságokat. rohog.gif
Chris karaktere volt a legjobb.Imádtam heart.gif Ez a pasi hihetetlen,tuti hogy mostanában jó pár filmjét megnézem majd. smileeee.gif
Charlize..ez a nő gyönyörű és milyen tehetséges.Le a kalappal előtte. meghajolo.gif Ha színésznő lennék csak is az ő karakterét vállaltam volna el.Bevallom néha úgy tűnt,hogy kevés szerepet adtak neki,mutathatták volna többet is mint Kristent. blush.gif
Először 8 pontot akartam adni a filmre,de anyának nagyon tetszett és igazából nekem is,és ha megnézem még többször is ami tuti,még jobban fog tetszeni,szóval:

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
710 oldal 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!