Idézet (Xabi @ 2012.06.07. 16:01)
Fél Nelson. Valamiért ez sem jött át nekem. Úgy éreztem magam, mint néha az irodalom órákon. A tanár felolvas egy teljesen unalmas, átlagos, egyszerű verset, megkérdezi hogy mit akart a költő mondani, én meg nézek ki hülyén a fejemből és azt mondom: hááát. nem tudom. szerintem csak úgy irt valamit ami jól hangzik, nem biztos hogy volt mondanivalója...Mire a tanár: Úgy gondolod, Csaba? Akkor én most irok neked egy egyszerű, egyenes egyest a naplóba, jó lesz?
Tudom, hogy nem igy van és hülyeség, de azt éreztem, hogy egyszerűen egy szar film amibe belemagyaráztak mindenféle dolgot és aztán az alapján felértékelték.
Mi a film mondanivalója, miről is szól ez, mit kell nézni? Csak én vagyok ennyire vak/hülye/sötét hogy nem értem? Ha nem is itt, de üzenetben valaki legyen szives és mondja el érthetően nekem! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Tudom, hogy nem igy van és hülyeség, de azt éreztem, hogy egyszerűen egy szar film amibe belemagyaráztak mindenféle dolgot és aztán az alapján felértékelték.
Mi a film mondanivalója, miről is szól ez, mit kell nézni? Csak én vagyok ennyire vak/hülye/sötét hogy nem értem? Ha nem is itt, de üzenetben valaki legyen szives és mondja el érthetően nekem! Előre is nagyon szépen köszönöm!
A filmben a tanár és a zűrös életű főszereplő csajszi élete a lényeg. Ez egy közel sem különleges történet, amiből klisémentesen csináltak egy független filmet. Vérbeli dráma, ami újféle szempontból közelíti meg a tanár - diák példamutatás kapcsolatát. Talán a kézikamerák miatt nekem olyan érzésem volt, mintha nem is filmet néznék, de nekem pont ez tetszik bizonyos filmekben, ettől csak még élethűbb. A történet elmondható 4 mondatban és lassú a cselekménye, ez nem mindenkinek csúszik le. Főleg az emberi kapcsolatokról szól. Sokan nem értik vagy nem értékelik az ilyen filmeket, nem neveznélek hülyének mert nem tetszett vagy nem értetted meg a mögöttes tartalmat (szerintem lelked legmélyén igen). Ez ilyen műfaj. Egyszerűen nagyszerű, sötét, drogos, vontatott de erre szükség van ha ki akarjuk kerülni a klisét ..

3 felhasználónak tetszik: