Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 07. 18:57 #5921
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Xabi @ 2012.06.07. 16:01)
Fél Nelson. Valamiért ez sem jött át nekem. Úgy éreztem magam, mint néha az irodalom órákon. A tanár felolvas egy teljesen unalmas, átlagos, egyszerű verset, megkérdezi hogy mit akart a költő mondani, én meg nézek ki hülyén a fejemből és azt mondom: hááát. nem tudom. szerintem csak úgy irt valamit ami jól hangzik, nem biztos hogy volt mondanivalója...Mire a tanár: Úgy gondolod, Csaba? Akkor én most irok neked egy egyszerű, egyenes egyest a naplóba, jó lesz?
Tudom, hogy nem igy van és hülyeség, de azt éreztem, hogy egyszerűen egy szar film amibe belemagyaráztak mindenféle dolgot és aztán az alapján felértékelték. 
Mi a film mondanivalója, miről is szól ez, mit kell nézni? Csak én vagyok ennyire vak/hülye/sötét hogy nem értem? Ha nem is itt, de üzenetben valaki legyen szives és mondja el érthetően nekem! Előre is nagyon szépen köszönöm! smileeee.gif

A filmben a tanár és a zűrös életű főszereplő csajszi élete a lényeg. Ez egy közel sem különleges történet, amiből klisémentesen csináltak egy független filmet. Vérbeli dráma, ami újféle szempontból közelíti meg a tanár - diák példamutatás kapcsolatát. Talán a kézikamerák miatt nekem olyan érzésem volt, mintha nem is filmet néznék, de nekem pont ez tetszik bizonyos filmekben, ettől csak még élethűbb. A történet elmondható 4 mondatban és lassú a cselekménye, ez nem mindenkinek csúszik le. Főleg az emberi kapcsolatokról szól. Sokan nem értik vagy nem értékelik az ilyen filmeket, nem neveznélek hülyének mert nem tetszett vagy nem értetted meg a mögöttes tartalmat (szerintem lelked legmélyén igen). Ez ilyen műfaj. Egyszerűen nagyszerű, sötét, drogos, vontatott de erre szükség van ha ki akarjuk kerülni a klisét .. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Xabi, tya04, janet7
2012. június 07. 18:58 #5922
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (tya04 @ 2012.06.07. 18:30)
The Elephant Man / Az elefántember
Lost Highway mellett a kedvenc Lynchtől, de persze ott van a briliáns John Hurt. És ennyi.
10/10

Ma vettem meg DVD-n... rolleyes.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. június 07. 19:18 #5923
- törölt felhasználó -    
ez egy borzalmas film volt. itt is azt az átkozott kézi kamera rángatózást használják háá komolyan már ki vagyok ettől. meg is fogattam hogy ez volt az utolsó ilyen film amit megnéztem. rolleyes.gif "mert ettől a néző tényleg úgy érzi hogy részese lesz a partynak" ami egy totális káoszba torkollik. rolleyes.gif háááá remek bár ne lettem volna részese és lehetett volna annyi eszem hogy az elrettentő trailer után ezt a filmet kihagytam volna életemből. rolleyes.gif
de neeem baxkurált hogy a környezetemben mindenki látta már csak én nem! rolleyes.gif ezért megnéztem.
tele van vonagló luvnyákkal meg sok vagány skaccal a film, mindenki drogozik iszik totál szétcsúszik az egész nyamvadék lúzer banda tombolnak táncolnak egyfolytában ordít azaz Istentelen rave és techno zene..aztán hoppp egyszerűen elszabadul a pokol és gyakorlatilag erről szól a film. A NAGY SEMMIRŐL! rolleyes.gif lehet hogy megfelelő társaságban ez egy baromi szórakoztató film lehet de hááá szóval nem tudom nekem nagyon nem adta! rolleyes.gif nem tudom mi szükség volt egy ilyen filmre a moziknak.. rolleyes.gif
jóóó nyilván már nem én vagyok a célközönsége ennek a filmnek hanem a 14-19 éves korosztály de akkor is attól még ezt nem nyelem be! mad.gif
jahhh és azt bírom hogy mindig arra hivatkoznak akiknek tetszett ez a film hogy ők party arcok meg faxom háááá akkor menjenek partyzni de ennek a filmnek a készítői ne az amúgy is mélyponton lévő filmipart bombázzák ilyen baromságokkal. rolleyes.gif
Project X
2/10
http://www.comingsoon.net/nextraimages/project-x-poster.jpg
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, tya04, lullaby
2012. június 07. 19:18 #5924
- törölt felhasználó -    
Azt beszélik

Igazából még egyszer sem láttam, most néztem meg először. De nagyon megtetszett. Valami elképesztően alakítja benne Jennifer, Sarah karakterét. Az fogott a filmben leginkább meg, hogy Sarah nyomozni kezd, és elképesztő családi titkokra derít fényt.
Kiváló film volt mondhatom! meghajolo.gif
10/10*-re értékelem good.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. június 07. 19:32 #5925
- törölt felhasználó -    
Magyar Vándor (suliban, nem végig biggrin.gif )
Én az ilyen sulis filmeken nem szoktam meghatódni, de ez nagyon kész film biggrin.gif 10/9.5 biggrin.gif
2012. június 07. 19:38 #5926
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.07. 19:18)
ez egy borzalmas film volt. itt is azt az átkozott kézi kamera rángatózást használják háá komolyan már ki vagyok ettől. meg is fogattam hogy ez volt az utolsó ilyen film amit megnéztem. rolleyes.gif  "mert ettől a néző tényleg úgy érzi hogy részese lesz a partynak" ami egy totális káoszba torkollik. rolleyes.gif  háááá remek bár ne lettem volna részese és lehetett volna annyi eszem hogy az elrettentő trailer után ezt a filmet kihagytam volna életemből. rolleyes.gif 
de neeem baxkurált hogy a környezetemben mindenki látta már csak én nem! rolleyes.gif ezért megnéztem.
tele van vonagló luvnyákkal meg sok vagány skaccal a film, mindenki drogozik iszik totál szétcsúszik az egész nyamvadék lúzer banda tombolnak táncolnak egyfolytában ordít azaz Istentelen rave és techno zene..aztán hoppp egyszerűen elszabadul a pokol és gyakorlatilag erről szól a film. A NAGY SEMMIRŐL! rolleyes.gif lehet hogy megfelelő társaságban ez egy baromi szórakoztató film lehet de hááá szóval nem tudom nekem nagyon nem adta! rolleyes.gif nem tudom mi szükség volt egy ilyen filmre a moziknak.. rolleyes.gif 
jóóó nyilván már nem én vagyok a célközönsége ennek a filmnek hanem a 14-19 éves korosztály de akkor is attól még ezt nem nyelem be! mad.gif 
jahhh és azt bírom hogy mindig arra hivatkoznak akiknek tetszett ez a film hogy ők party arcok meg faxom háááá akkor menjenek partyzni de ennek a filmnek a készítői ne az amúgy is mélyponton lévő filmipart bombázzák ilyen baromságokkal. rolleyes.gif 
Project X
2/10
http://www.comingsoon.net/nextraimages/project-x-poster.jpg

Na úgy látom akkor ezt a filmet sem kell megnéznem,pedig már tervben volt egy ideje blush.gif
De egy ilyen vélemény után nem hiszem,hogy szívesen pazarolnám el rá az időmet .. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 07. 20:07 #5927
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2012.06.07. 19:38)
Na úgy látom akkor ezt a filmet sem kell megnéznem,pedig már tervben volt egy ideje  blush.gif 
De egy ilyen vélemény után nem hiszem,hogy szívesen pazarolnám el rá az időmet .. smileeee.gif

hááá nézd ha van hozzá megfelelő társaságod és szereted a bulikat akkor nézd meg! biggrin.gif
én egyszerűen képtelen voltam azonosulni bármivel is ami a filmben volt! rolleyes.gif
2012. június 07. 20:30 #5928
DoDo97
DoDo97

StátuszWelcome to the new age!
Hozzászólás: 606
Csatolások: 35
Azonosító: 171992
Két órán filmet néztünk a suliban. Az egyik az Utolsó dal volt
Nagyon tetszett heart.gif
2012. június 07. 21:23 #5929
- törölt felhasználó -    
Daredevil
Sajnos ez nagyon gyenge volt..
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Pöttömke, Xabi
2012. június 08. 09:13 #5930
- törölt felhasználó -    
Prometheus - 10/7

(Spoileres lehet...)

Kicsit csalódott vagyok. sad.gif A sci-fi királya egy eredettörténet helyett összehozott tele lezáratlan, további kérdésekkel felmerülő látványfilmet. (Mibe, hogy lesz Prometheus 2??!) Ez volt számomra az év egyik legjobban várt filmje, de most picit csalódott vagyok. Néhány hónappal korábban meg nem gondoltam volna, hogy a filmes világ egyik legnagyobb mestere ilyen szinten elfogyott volna. Nagyon úgy tűnt nekem, hogy ez a fim már csak egy elfáradt zseni erőltetett munkája, nem több. Hiába vet fel kérdéseket maga a film, ha egyszerűen nem kap rá választ a néző vagy, ha kap is, akkor azok olyanok, hogy egy 5 éves gyerek is kitalálja. Éppen ezért a film végi jelenet teljes mértékben értelmét veszti.
Színészek: No igen. Talán csak Fassy droidot és Noomi-t tudnám kiemelni. Charlize-t imádom. Nagyon tehetséges, gyönyörű színésznő, de ebben az "én vagyok Miss Frigid"-en kívül nem sok oldalát muatatta. Szentül meg voltam győzödve, hogy ő is olyan, mint Davis. Mentségére legyen azonban, hogy a több, mint 2 órás filmben, jó ha össz-vissz egy negyed órát szerepel, szóval súlytalannak éreztem most a játékát. A film erőssége egyértelműen a látvány. Ha csak azt venném figyelembe, akkor talán az év filmje is lehetne. Azonban a 3D nagyon is felesleges, akkor már inkább imax. Jó film, de fényévekre van az Alien filmektől Ridley bácsi. Úgy látszik, ő is nagyon magasra tette a mércét még saját magának is, évtizedekkel ezelőtt. Talán csak nagyok voltak az elvárásaim.
2 felhasználónak tetszik: tya04, Alison Lerman
2012. június 08. 09:57 #5931
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
A hófehér és a vadász c. filmet néztem meg. Nem tudom lehet hogy csak szimplán elfogult vagyok mert én nagyon kedvelem Kristen Stewart-ot de ahoz képest hogy mennyire lehúzták a filmkritikusok nekem nagyon nagyon tetszett maga a film is és Kristen alakítása is smileeee.gifsmileeee.gif A látvány világ elképesztő volt és nem csak Kirsten ha nem a többi színész társa is nagyszerű alakítást nyújtott. Nekem nagyon megtetszett a film. Életre szóló élményt nyújtott.
2012. június 08. 10:14 #5932
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Nem tudom a címét,de kib@szottul amatőr volt. :/
2012. június 08. 10:23 #5933
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.06.08. 09:13)
Prometheus - 10/7 
(Spoileres lehet...)
Kicsit csalódott vagyok. sad.gif A sci-fi királya egy eredettörténet helyett összehozott tele lezáratlan, további kérdésekkel felmerülő látványfilmet. (Mibe, hogy lesz Prometheus 2??!) Ez volt számomra az év egyik legjobban várt filmje, de most picit csalódott vagyok. Néhány hónappal korábban meg nem gondoltam volna, hogy a filmes világ egyik legnagyobb mestere ilyen szinten elfogyott volna. Nagyon úgy tűnt nekem, hogy ez a fim már csak egy elfáradt zseni erőltetett munkája, nem több. Hiába vet fel kérdéseket maga a film, ha egyszerűen nem kap rá választ a néző vagy, ha kap is, akkor azok olyanok, hogy egy 5 éves gyerek is kitalálja. Éppen ezért a film végi jelenet teljes mértékben értelmét veszti. 
Színészek: No igen. Talán csak Fassy droidot és Noomi-t tudnám kiemelni. Charlize-t imádom. Nagyon tehetséges, gyönyörű színésznő, de ebben az "én vagyok Miss Frigid"-en kívül nem sok oldalát muatatta. Szentül meg voltam győzödve, hogy ő is olyan, mint Davis. Mentségére legyen azonban, hogy a több, mint 2 órás filmben, jó ha össz-vissz egy negyed órát szerepel, szóval súlytalannak éreztem most a játékát. A film erőssége egyértelműen a látvány. Ha csak azt venném figyelembe, akkor talán az év filmje is lehetne. Azonban a 3D nagyon is felesleges, akkor már inkább imax. Jó film, de fényévekre van az Alien filmektől Ridley bácsi. Úgy látszik, ő is nagyon magasra tette a mércét még saját magának is, évtizedekkel ezelőtt. Talán csak nagyok voltak az elvárásaim.

Lesz Prometheus 2. rolleyes.gif
2012. június 08. 10:44 #5934
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Isi/Disi: Amor A Lo Bestia

http://www.goetiametal.com/reportajes/isidisi.jpg

Isi/Disi 2.: Alto Voltaje

http://cine.publispain.com/PELICULAS/isidisi.jpg

Mindkettő elég 'beteg' egy (rocker)film, de ha ettől elvonatkoztatunk, meglehetősen szórakoztatóak. Csak túl sokat beszélnek benne csúnyán, túl szexista, stb... laugh.gif

Santiago Segura egyébként a főszereplő. (avagy "Torrente" - csak mert sokan onnan ismerik...) No meg persze benne van El Sevilla is, aki miatt megszereztem a filmeket. blush.gif

Amúgy a filmekhez ha jól sejtem, még nem készült magyar felirat... Így hát spanyolosok és angolosok előnyben (spanyol hang, angol felirat áll rendelkezésre).

És a pontok... Nos, a két filmre egy pontot adnék, legyen mondjuk... 7/10..? laugh.gif
2012. június 08. 13:48 #5935
- törölt felhasználó -    
ezen a filmen eléggé meglepődtem nem igazán erre számítottam mint amit kaptam. de ez pozitív volt. smileeee.gif
hááá mondjuk azon is meglepődtem hogy tudtomon kívül megint kifogtam egy kézi kamerás filmet! rolleyes.gif komolyan megfordult a fejemben még az elején hogy emiatt kikapcsolom!de aztán még se és nem bántam meg. smileeee.gif
igazából egy kis bugyuta és ostobácska története van a filmnek a szereplők is teljesen sablon karakterek de nálam valamiért még is működött a film. smileeee.gif
amikor a srácok elkezdték megismerni és elsajátítani a különleges képességeiket azok baromi látványosan és jól meg voltak csinálva. háá amikor elkezdtek repülni az nagyon jól nézett ki. meghajolo.gif azokon a jeleneteken pedig tényleg jókat nevetgéltem amikor különböző módokon szívatták az embereket. biggrin.gif
szóval szerintem ez egy egyszerű de még is szórakoztató film simán elrepül az a másfél óra miközben nézi az ember! smileeee.gif
mondjuk az erőltetett szintén kamerázgató szőke leányzót nyugodtan kihagyhatták volna semmi lényeges funkciója nem volt a történetben csak a kötelező szerelmi szál. rolleyes.gif ami nélkül simán működött volna a film! smileeee.gif a végső harc is elég látványos és jól néz ki csak kicsit rövidke.
Az erő krónikája
7/10
http://collider.com/wp-content/uploads/Chronicle-poster2.jpg
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 08. 14:47 #5936
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Boogie Nights
10/10
Aztak.rva...
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 08. 18:38 #5937
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Gyilkosság az Orient Expresszen

http://csepel.info/wp-content/uploads/Orient-Express-header.jpg

Davidek... wub.gif (Suchet, Morrissey) Természetesen 10/10 biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Bessie, tya04
2012. június 08. 23:11 #5938
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.08. 18:38)
Gyilkosság az Orient Expresszen

Davidek... wub.gif (Suchet, Morrissey) Természetesen 10/10 biggrin.gif

Megtaláltad az egyik gyengémet. rohog.gif Horror után legjobban a krimiket imádom. heart.gif
David Suchet által játszott Poirot részeket különösen. Agatha Christie regény, szóval nem is csoda. rohog.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. június 09. 01:06 #5939
- törölt felhasználó -    
hááá kicsit szégyellem magam hogy csak most néztem meg ezt a filmet.
ez a film zseniális! eléggé realisztikus jövőképet mutat be társadalom és politikai szempontból egyaránt.ahogy a környezet kinéz a fal firkák az a mocsok amibe lépten-nyomon bele botlunk a filmben.a forradalmi helyzet és az a totális káosz amiben a szereplők végig küzdik magukat az valami elképesztő.
hááá a Michael Caine által játszott karakter az valami eszméletlen jó! biggrin.gif nagyokat nevettem rajta azok a zenék amiket hallgatott ááááá remek volt! meghajolo.gif
bevallom én nem nagyon kedvelem Clive Owen-t de elismerem hogy nagyon jó színész a Golyózáport egyszerűen imádom tőle.de itt is nagyon jól alakít nagyon szerethető karaktert kelt életre!
hááá és van benne két jelenet az egyik az a autó üldözéses és a másik amikor ki jutnak az utcára és elkezdődik egy igazi tűzharc utána be mennek abba a nyomorúságos épülettömbbe aztán a katonák megrohamozzák az épületet és akit érnek szanaszét lőnek és ez mindkettő vágatlanul háá én komolyan csak kapkodtam a fejem és lélegzet visszafojtva vártam hogy mi fog történni. w00t.gif nagyon jól nézett ki az egész.
maga a történet pedig nagyon érdekes évek óta nem született gyerek a földön a világban hihetetlen káosz uralkodik.az emberek minden reményt elvesztettek. egyedül Anglia az ahol valamiféle "társadalmi élet" zajlik legalábbis ez derül ki a filmből. de itt pedig valami katonai rendszer van hatalmon amit különböző lázadó szervezetek akarnak megdönteni. és itt jelenik meg Clive Owen aki az egyik ilyen szervezettől kap egy megbízást hogy egy lányt kell eljuttatni valami hajóra és miután találkoznak kiderül hogy a lány terhes!
egy igazi utópia film! meghajolo.gif
hááá engem nagyon beszippantott ennek a filmnek a története és a légköre még egy párszor megfogom nézni! meghajolo.gif
Az ember gyermeke
10/10
http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_children-of-men-poster.jpg
3 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, UnhappyMeals
2012. június 09. 09:56 #5940
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Testvérek * Brothers /2009/

Be kell valljam, nem erre számítottam blush.gif
Tetszett, nem tagadom, érdekes volt még így is smileeee.gif
Az a csavar az elején, mikor Tobey meghalt az nagyon váratlan volt, de sejthető volt, hogy valami nem stimmel elvégre a főszereplő nem tűnik el az első 15 perc után laugh.gif
Mindenki tetszett, Tobey remekül és hitelesen elbírta játszani a lelkileg kiégett tengerészgyalogost meghajolo.gif
Jake ( heart.gif ) is nagyon ügyes volt, de ez természetes, azon lepődnék meg ha rosszul játszana rohog.gif
Azért Jake-nek és Natalie-nak furcsa lehetett együtt játszaniuk a kapcsolatuk után laugh.gif
Nem a kedvenc Gyllenhaal filmem, de ettől függetlenül azért ott van a Toplistámban smileeee.gif

7*10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, gonzales7, tya04, Alison Lerman
710 oldal 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!