50/50
Sikerült végre megnézni. Már eleve Joe miatt érdekessé vált számomra, aztán pár osztálytársam is biztatott, hogy nagyon jó, vödröket lehet rajta telesírni. Ehhez képest én az első 1 órában csak röhögtem, kicsit furcsa is volt, hogy ennyire komikusra vették a figurát, Seth karaktere pedig kifejezetten idegesített a mocskos szájával meg azzal, hogy kihasználja Adam betegségét.
A következő 40 percben pedig TÉNYLEG (na jó, nem) telesírtam a felmosóvödröt, főleg Adam dühkitörésénél a kocsiban, és mikor elbúcsúzik az anyjától a műtét előtt. Ja, meg mikor megtalálja Kyle-nál a könyvet. Filmen én még sosem zokogtam, és most se nagyon értem, miért hatott rám ennyire, hiszen nem volt azért olyan borzasztóan szomorú.
Végső értékelésem 9/10, és az az egy pont is Kyle miatt.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. május 16. 18:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Bosszúállók * The Avengers /2012/
Igen, megint megnéztem 3D-ben, csak most az egyik barátnőmmel
Semmit nem változott a véleményem, még egyszer nem óhajtom leírni
10*10
Igen, megint megnéztem 3D-ben, csak most az egyik barátnőmmel
Semmit nem változott a véleményem, még egyszer nem óhajtom leírni
10*10
2012. május 17. 15:28
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Perzsia hercege : Az idő homokja * Prince of Persia - The Sands of Time /2010/
Nagyon régen láttam, és akkor sem teljesen végig szóval itt volt az ideje pótolnom ezt a hiányosságomat
Nem értem, hogy hagyhattam félbe ezt a filmet anno
Nagyon tetszett
Jake egyszerűen remekül teljesített
Habár ez egyáltalán nem meglepő
Teljes mértékben illett rá a karakter, én legalábbis teljesen megvettem
Nem igazán tudom sokáig ragozni, jó film lett
9*10
Nagyon régen láttam, és akkor sem teljesen végig szóval itt volt az ideje pótolnom ezt a hiányosságomat
Nem értem, hogy hagyhattam félbe ezt a filmet anno
Jake egyszerűen remekül teljesített
Nem igazán tudom sokáig ragozni, jó film lett
9*10
2012. május 17. 21:42
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Dorian Gray (2009)
Ha nem olvastam volna a könyvet akkor nagyon tetszene a film de mivel olvastam ezért hát úristen nagyon elrontották először is Dorian szőke kékszemű ez még nem is lenne akkora gond de a Sibyles és a Henrys részeket nagyon de nagyon elrontották először is Jim Sibyl öccse volt és nem vízbe fulladt és főleg nem volt terhes a Henrys részeket meg még jobban elrontották mert Henrynek nem volt gyereke és a végén is nagyon jó barátok voltak Dorianel,Dorian halála meg olyan szép volt a könyvben hogy beleszúrta a kést a kép szívébe és a kép helyett a saját szívébe fúródott a filmben meg ezt a legdrámaibb részt is nagyon elrontották szóval ha nem olvastam volna a könyvet maximum pontszámot adnék de így
10/7
Ha nem olvastam volna a könyvet akkor nagyon tetszene a film de mivel olvastam ezért hát úristen nagyon elrontották először is Dorian szőke kékszemű ez még nem is lenne akkora gond de a Sibyles és a Henrys részeket nagyon de nagyon elrontották először is Jim Sibyl öccse volt és nem vízbe fulladt és főleg nem volt terhes a Henrys részeket meg még jobban elrontották mert Henrynek nem volt gyereke és a végén is nagyon jó barátok voltak Dorianel,Dorian halála meg olyan szép volt a könyvben hogy beleszúrta a kést a kép szívébe és a kép helyett a saját szívébe fúródott a filmben meg ezt a legdrámaibb részt is nagyon elrontották szóval ha nem olvastam volna a könyvet maximum pontszámot adnék de így
10/7
2012. május 18. 09:23
Paranormal aktivity 1
10/8
A végén kicsit megijedtem, amúgy nem nagy szám.
10/8
A végén kicsit megijedtem, amúgy nem nagy szám.
2012. május 18. 13:51
|
House Of Wax |
|
Jarhead * Bőrnyakúak /2005/
Hát az egyszer biztos , hogy másra számítottam
Nagyon kemény egy film, de ugyanakkor benne van egyfajta fekete humor
A katonák élete kemény, tudja az ember, de azért iylen szögből látni nagyon más
Persze jó páran próbálkoztak már megvalósítani a filmvásznon ezt az életet, és bátran állíthatom eddig ez állt hozzám a legközelebb
Jake egyszerűen .. baromi jó volt
Megszoktam én már tőle a tökéletes alakítást, de ez teljesen más volt! Szeretem benne, hogy nem érdekli ,hogy néz ki a képernyőn, nem azon van ,hogy jól mutasson hanem azon, hogy minél jobban hozza a karaktert
Ez bevált, mert nagyon jól teljesített
Tátott szájjal néztem
Jamie Foxx-hoz is testhezálló szerep volt
Kedveltem a karakterét
Ez a film elég nagy hatást gyakorolt rám, egy percet sem bántam meg belőle
9*10
Hát az egyszer biztos , hogy másra számítottam
A katonák élete kemény, tudja az ember, de azért iylen szögből látni nagyon más
Jake egyszerűen .. baromi jó volt
Jamie Foxx-hoz is testhezálló szerep volt
Ez a film elég nagy hatást gyakorolt rám, egy percet sem bántam meg belőle
9*10
2012. május 19. 13:55
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
2 Asylum gyöngyszemet:
A kétfejű cápa
Titanic 2
Fő reakcióm a filmek közben:
De két nagyon jó filmet is megnéztem:
Gázt! (Drive) 10/10
A sziget (The Island) 10/10
A kétfejű cápa
Titanic 2
De két nagyon jó filmet is megnéztem:
Gázt! (Drive) 10/10
A sziget (The Island) 10/10
10 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26,
Eszter655,
ophely88,
tya04,
House Of Wax,
gonzales7,
Boscorelli,
Xabi,
Alison Lerman,
nicol bellox
2012. május 19. 14:01
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (csicsi20 @ 2012.05.19. 13:55)
2 Asylum gyöngyszemet:
A kétfejű cápa
Titanic 2
A kétfejű cápa
Titanic 2
Én esküszöm, a Titanic 2-re kíváncsi vagyok.
2012. május 19. 14:22
A szingli fejvadász
Rosszabbra számítottam, mivel Katherine Heigl egyenlő a limonádé, ócska filmekkel. Ez sem különb, de azért hozta a formáját, azaz nézhető volt. Persze úgy hihetetlen a történet, ahogy van, egy fehérnemű-eladó hogy a francba lenne már egyik pillanatról a másikra fegyvertartó fejvadász? Mindenesetre az ezt az állást kedvelőknek (mint én) igencsak szívmelengető volt, bemutatta azt, amit kell. Nem nagy történet, nem is vicces, se szórakoztató, mégsem rossz.
6/10
Kémes hármas
Végre úgy ültem le filmet nézni, hogy nem láttam az előzetesét, sem a történetét, csak nosza, nézzük. A címéből (eredeti: This Means War és fordított) arra következtettem, valami jó kis akciófilmet látok majd, vegyítve némi humorral és/vagy romantikával, de valahogy nem ezt kaptam. Tökéletesen bemutatta, mekkora r*bancok az amerikai nők (mert hogy ehhez képest a magyarok kispályások), akik — már a filmekben is úgy mutatják be –, teljesen ésszerűnek és mindennapinak tartják a poligámiát. Jól van, ezt feldolgozni még semmiség volt, de a folyamatos ostromhad elviselése már nehezebb. Persze, vicces ez valahol, és remek poénokkal rendelkezett, de azért igazán kiszámítható, elég labilis, na meg a színészeket sem tudtam komolyan venni. Nem volt elég meggyőző az alakításuk ahhoz, hogy elhiggyem, most tényleg nem próba zajlik. Amúgy hétvégi filmnek remek, csak nem biztos, hogy hímmel kéne megnézni.
6/10
Rosszabbra számítottam, mivel Katherine Heigl egyenlő a limonádé, ócska filmekkel. Ez sem különb, de azért hozta a formáját, azaz nézhető volt. Persze úgy hihetetlen a történet, ahogy van, egy fehérnemű-eladó hogy a francba lenne már egyik pillanatról a másikra fegyvertartó fejvadász? Mindenesetre az ezt az állást kedvelőknek (mint én) igencsak szívmelengető volt, bemutatta azt, amit kell. Nem nagy történet, nem is vicces, se szórakoztató, mégsem rossz.
6/10
Kémes hármas
Végre úgy ültem le filmet nézni, hogy nem láttam az előzetesét, sem a történetét, csak nosza, nézzük. A címéből (eredeti: This Means War és fordított) arra következtettem, valami jó kis akciófilmet látok majd, vegyítve némi humorral és/vagy romantikával, de valahogy nem ezt kaptam. Tökéletesen bemutatta, mekkora r*bancok az amerikai nők (mert hogy ehhez képest a magyarok kispályások), akik — már a filmekben is úgy mutatják be –, teljesen ésszerűnek és mindennapinak tartják a poligámiát. Jól van, ezt feldolgozni még semmiség volt, de a folyamatos ostromhad elviselése már nehezebb. Persze, vicces ez valahol, és remek poénokkal rendelkezett, de azért igazán kiszámítható, elég labilis, na meg a színészeket sem tudtam komolyan venni. Nem volt elég meggyőző az alakításuk ahhoz, hogy elhiggyem, most tényleg nem próba zajlik. Amúgy hétvégi filmnek remek, csak nem biztos, hogy hímmel kéne megnézni.
6/10
2012. május 19. 16:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Sherlock Holmes: Árnyjáték
Követelem vissza azt a rendezőt, aki az elsőt és a Spílert rendezte. Tudom, hogy Guy Ritchie rendezte mindhárom filmet. Ez borzasztó. Ez Holmes, de nem Sherlock. Mit műveltek szegény Sherlockkal? Átment részeges Sheldon Cooperbe. Szegény Noomi és Jude, ilyen karakterekhez adni a nevüket. Noomi ennél sokkal többre képes, Jude karaktere elfogadhatóbb de nem az igazi. Már megint csak Stephen Fry-nak állt jól a rá kiosztott szerep. Mi ez a bromance a filmben? Ha azt hitték, hogy a nőnek beöltöztetett Holmes ilyen Watsonnal jó poén, akkor nagyon is tévedtek. Bűnrossz.
Követelem vissza azt a rendezőt, aki az elsőt és a Spílert rendezte. Tudom, hogy Guy Ritchie rendezte mindhárom filmet. Ez borzasztó. Ez Holmes, de nem Sherlock. Mit műveltek szegény Sherlockkal? Átment részeges Sheldon Cooperbe. Szegény Noomi és Jude, ilyen karakterekhez adni a nevüket. Noomi ennél sokkal többre képes, Jude karaktere elfogadhatóbb de nem az igazi. Már megint csak Stephen Fry-nak állt jól a rá kiosztott szerep. Mi ez a bromance a filmben? Ha azt hitték, hogy a nőnek beöltöztetett Holmes ilyen Watsonnal jó poén, akkor nagyon is tévedtek. Bűnrossz.
2012. május 19. 18:31
Idézet (ophely88 @ 2012.05.19. 16:14)
már tudom hogy miért nem vitt rá a lélek hogy megnézzem ezt a filmet. mert a tudatalattimban munkálkodik a gondolat hogy: "NE TEDD NE TEDD NE NÉZD MEG NE NÉZD MEG"!
2012. május 19. 19:14
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.19. 16:14)
Pont ma kerítettem volna sort rá, mert az 1. tetszett. Valamiért én is eddig halogattam, de remélem azért nem lesz olyan rossz.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. május 19. 19:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.19. 18:31)
már tudom hogy miért nem vitt rá a lélek hogy megnézzem ezt a filmet. mert a tudatalattimban munkálkodik a gondolat hogy: "NE TEDD NE TEDD NE NÉZD MEG NE NÉZD MEG"! 
Hallgass a tudatalattidra.
Idézet (Christo @ 2012.05.19. 19:14)
Pont ma kerítettem volna sort rá, mert az 1. tetszett. Valamiért én is eddig halogattam, de remélem azért nem lesz olyan rossz. 
Persze, ízlések és pofonok. Az elsőnek volt valami varázsa, ami megfogott, ami Sherlock Holmesos volt de ez ... valami más. Engem legalább is elkerült ez a varázs de sok helyen olvastam róla jókat is. A színészgárda ütős tehát legfeljebb azért érdemes megnézni.
2012. május 19. 19:40
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.05.16. 01:28)
Få meg på, for faen!
Idézet (ophely88 @ 2012.05.17. 22:00)
Én láttam ezt a filmet. A maga kategóriájában elég jó -ha szabad ilyet mondom-. 
…ami azt illeti a sok hollivúdi és britt kultúrsznobi-tömegcucc dömpinggel szemben köteleségemnek éreztem megvillantanom egy kis ellenkultúrát…
2012. május 19. 19:43
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.19. 19:38)
Hallgass a tudatalattidra.
Ez nagyon erőltetett folytatás lett.
De jó, hogy nem vagyok én az egyedüli, aki rühellte ezt a filmet. Az egész értelmetlen futkározás, felhájpoltak minden olyan adalékot, ami az elsőben működött, így pedig egy nagy nulla lett a végeredmény. Jellegtelenek a karakterek (RDJ azért rendben van), a történet kusza, mintha az egészet egy Ritchie-klón készítette volna. Jó is lenne, akkor nem benne kellett volna csalódnom.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.