Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 26. 16:06 #5481
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.26. 15:59)
Azt nem ő, hanem Joe Johnston rendezte. Tőle csak a Hidalgo - A tűz óceánját szeretem, de amúgy nem bírom a filmjeit. Whedoné az egész Buffy-franchise beleértve az Angel spin-offot, valamint a Firefly és az abból készült Serenity.

blink.gif laugh.gif
Na látod?! - jó hogy vagy, legalább kijavítod a hiányosságomat. Én az első Toy Storyt szeretem Whedontól a legjobban.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 26. 16:10 #5482
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Norah @ 2012.04.26. 16:06)
blink.gif  laugh.gif 
Na látod?! - jó hogy vagy, legalább kijavítod a hiányosságomat. Én az első Toy Storyt szeretem Whedontól a legjobban.

Szerintem a dialógusokhoz ért a legjobban, azért örülök, hogy ő is írja az Avengerst. biggrin.gif Buffyn nőttem fel (és még növögetek), jó kis Spike-os poénok örökké emlékezetesek maradnak (pl Angel V. évad, záró epizód: "Szerencséd, kisöreg, hogy szigorú diétára fogtak.").
1 felhasználónak tetszik: Christo
2012. április 26. 16:42 #5483
k.timike 22
k.timike 22
♡I am fabulous♡™
Hozzászólás: 1155
Csatolások: 307
Azonosító: 145579
Fú hát szerintem a Titanicot. utána nem néztem szerintem filmet, én inkább a sorozatokat szeretem. smileeee.gif
2012. április 26. 19:49 #5484
- törölt felhasználó -    
azt bírom hogy mindenki Robert Downey jr miatt vagy Chris Evans miatt vagy emiatt a színész miatt vagy amiatt a színész miatt akarja megnézni a Bosszúállókat.

én ba*meg pedig azért mert moziba kerültek a Bosszú angyalai w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif .
7-8 évesen arról "elmélkedtünk"hogy milyen lenne egy Marvel képregény film szuperhősökkel és most itt van.

azokat sem értem akik húzzák a szájukat az Amerika kapitány filmen vagy a Thor-on miért mi a faxra számítottatok egy képregény film adaptációnál? nem ééértem! blink.gif szerintem remekül sikerült mindkét film.

nem azt mondom hogy kellenek és szükség van a képregény filmekre nekem elég volt a lapokon is és úgysem tudják azt a hangulatot visszaadni amikor egy Marvel képregényt olvasok ha csak a rendezőt nem úgy hívják hogy Zack Snyder neki kellene már egy Marvel filmet rendezni. de ha már vannak ezek a filmek nem kellene valami hamis illúziót állítani velük kapcsolatban. nem soha nem volt kétségem a felől amikor beültem mondjuk a Hulkra hogy itt most valami olyat fog adni ez a film hogy napokig agyalok rajta NEM a Hulk tankokat pusztít el egy ütéssel a filmben értitek?? hááá Amerika kapitány pedig ahogy eldobja a legendás pajzsát háááá az eszméletlen jól néz ki ez a lényeg! meghajolo.gif
ezek mindig is gyerekes és egyszerű történetek maradnak.

ááá én egyszerűen nem tudnék úgy képregény filmet nézni ahogy ti! unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, Boscorelli
2012. április 26. 21:52 #5485
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.26. 19:49)
azt bírom hogy mindenki Robert Downey jr miatt vagy Chris Evans miatt vagy emiatt a színész miatt vagy amiatt a színész miatt akarja megnézni a Bosszúállókat.
én ba*meg pedig azért mert moziba kerültek a Bosszú angyalai w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif .
7-8 évesen arról "elmélkedtünk"hogy milyen lenne egy Marvel képregény film szuperhősökkel és most itt van.
azokat sem értem akik húzzák a szájukat az Amerika kapitány filmen vagy a Thor-on miért mi a faxra számítottatok egy képregény film adaptációnál? nem ééértem! blink.gif szerintem remekül sikerült mindkét film.
nem azt mondom hogy kellenek és szükség van a képregény filmekre nekem elég volt a lapokon is és úgysem tudják azt a hangulatot visszaadni amikor egy Marvel képregényt olvasok ha csak a rendezőt nem úgy hívják hogy Zack Snyder neki kellene már egy Marvel filmet rendezni. de ha már vannak ezek a filmek nem kellene valami hamis illúziót állítani velük kapcsolatban. nem soha nem volt kétségem a felől amikor beültem mondjuk a Hulkra hogy itt most valami olyat fog adni ez a film hogy napokig agyalok rajta NEM a Hulk tankokat pusztít el egy ütéssel a filmben értitek??  hááá Amerika kapitány pedig ahogy eldobja a legendás pajzsát háááá az eszméletlen jól néz ki ez a lényeg! meghajolo.gif 
ezek mindig is gyerekes és egyszerű történetek maradnak.
ááá én egyszerűen nem tudnék úgy képregény filmet nézni ahogy ti! unsure.gif

Ez érthető is. smileeee.gif Én már bánom, hogy csak ilyen Sailor Moonokat olvastam kiskoromban, de hát más nem nagyon volt... rohog.gif

Egyébként én is nagyon bízom Whedonban, a pasas egy zseni és ilyen színészgárdával plusz a költségvetéssel biztos, hogy jó filmet hozott össze. Ha minden jól alakul, a hétvégén én is sort kerítek a megnézésére.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
2012. április 26. 23:13 #5486
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.26. 21:52)
Ez érthető is. smileeee.gif Én már bánom, hogy csak ilyen Sailor Moonokat olvastam kiskoromban, de hát más nem nagyon volt... rohog.gif 

látom 91-ben születtél így pont kikerültél a Marvel lapok bűvköréből. és hháá a 90-es évek közepén vagy inkább a vége felé teljesen eltűntek a Marvel és DC képregények az újságárusok polcairól valószínű a jogi és szerződés problémák voltak a kiadókkal meg valami nagyobb Európai cég felvásárolta az Adoc Semic kiadót aztán felszámolták.
meg olyasmi pletykák is voltak például az X-men-el hogy túlzott rasszizmust hirdet a kirekesztett mutánsok történeteivel és tele volt holokauszt utalásokkal némelyik történet és állítólag ezzel is indokolták a X-men megszűnését Magyarországon.
mondjuk az tény hogy a sorozat vége felé komolyabb hangvételű problémákat feszegetett a történet, főleg amikor nyíltan irtani kezdték a mutánsokat és gettóba zárták őket regisztrálták őket és hasonlók.nah mind1.
és az X-men megszűnésével együtt sorozatban szűntek meg a lapok a Marvel extra, a Pókember, a Batman és Superman Transformers ezek akkor mind az Adoc Semic kiadó lapjai voltak és azóta is befejezetlenek ezek a kiadások.
2005-ben érte el újra hazánkat a képregény új hulláma de egy kicsit lebutított Marvel univerzumot dobott piacra az anya vállalat egy Ultimate világot ami befogadó képesebb a fiatal generációnak. és gyakorlatilag újra értelmezték a klasszikus Marvel történeteket és ezekből a képregényekből készültek a mozifilmek is.

a 90-es évek vége felé és a 2000-es évek után elképesztő erővel kezdett nyomulni a japán Anime és Manga áradat Európában.mind a TV-ben mind az újságárusoknál egyre több anime és manga cuccot lehetett kapni.
így nem csoda hogy te Sailor Moon-t olvashattál! biggrin.gif
2012. április 26. 23:22 #5487
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.26. 23:13)
látom 91-ben születtél így pont kikerültél a Marvel lapok bűvköréből. és hháá  a 90-es évek közepén vagy inkább a vége felé teljesen eltűntek a Marvel és DC képregények az újságárusok polcairól valószínű a jogi és szerződés problémák voltak a kiadókkal meg valami nagyobb Európai cég felvásárolta az Adoc Semic kiadót aztán felszámolták.
meg olyasmi pletykák is voltak például az X-men-el hogy túlzott rasszizmust hirdet a kirekesztett mutánsok történeteivel és tele volt holokauszt utalásokkal némelyik történet és állítólag ezzel is indokolták a X-men megszűnését Magyarországon.
mondjuk az tény hogy a sorozat vége felé  komolyabb hangvételű problémákat feszegetett a történet, főleg amikor nyíltan irtani kezdték a mutánsokat és gettóba zárták őket regisztrálták őket és hasonlók.nah mind1.
és az X-men megszűnésével együtt sorozatban szűntek meg a lapok a Marvel extra, a Pókember, a Batman és Superman Transformers ezek akkor mind az Adoc Semic kiadó lapjai voltak és azóta is befejezetlenek ezek a kiadások.
2005-ben érte el újra hazánkat a képregény új hulláma de egy kicsit lebutított Marvel univerzumot dobott piacra az anya vállalat egy Ultimate világot ami befogadó képesebb a fiatal generációnak. és gyakorlatilag újra értelmezték a klasszikus Marvel történeteket és ezekből a képregényekből készültek a mozifilmek is.
a 90-es évek vége felé és a 2000-es évek után elképesztő erővel kezdett nyomulni  a japán Anime és Manga áradat Európában.mind a TV-ben mind az újságárusoknál egyre több anime és manga cuccot lehetett kapni.
így nem csoda hogy te Sailor Moon-t olvashattál! biggrin.gif

De egyébként hazánkban nem is volt olyan nagy a képregények sikere, nem? Mint mondjuk Amerikában, mert ott ugye amúgy is nagy képregény lázban égnek, gondolok itt arra, hogy vannak felbecsülhetetlen kiadások, meg hasonlók, amikre képesek egy valag pénzt kicsengetni. A könyvesboltokban többször is eloldalogtam a képregényekhez, de olyan nem nagyon volt, amit meg is vettem volna. think.gif Az animéket és a mangákat egyáltalán nem bírom, csak a Sailor Moon volt, amit rendszeresen megvetettem és rongyosra olvastam őket. smileeee.gif
Hát tényleg sajnálom, hogy kicsit nem születtem előbb. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
2012. április 26. 23:40 #5488
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.26. 23:22)
De egyébként hazánkban nem is volt olyan nagy a képregények sikere, nem? Mint mondjuk Amerikában, mert ott ugye amúgy is nagy képregény lázban égnek, gondolok itt arra, hogy vannak felbecsülhetetlen kiadások, meg hasonlók, amikre képesek egy valag pénzt kicsengetni. A könyvesboltokban többször is eloldalogtam a képregényekhez, de olyan nem nagyon volt, amit meg is vettem volna. think.gif Az animéket és a mangákat egyáltalán nem bírom, csak a Sailor Moon volt, amit rendszeresen megvetettem és rongyosra olvastam őket. smileeee.gif 
Hát tényleg sajnálom, hogy kicsit nem születtem előbb. biggrin.gif

igen fele más volt a Marvel és DC képregények fogadtatása Magyarországon de azt nem lehet mondani hogy ne lettek volna állandó olvasói.1989-ben jelent meg az első Marvel képregény a Csodálatos Pókember. és ez a lap 10 évig futott Magyarországon.asszem ez volt az utolsó Marvel képregény ami a legkésőbb szűnt meg.
szóval igen lehet azt mondani hogy a 90-es években nem volt akkora kultúrája a képregényeknek mint mostanában de most a filmeknek és az Ultimate világnak valamint a képregényes börzéknek fesztiváloknak és az Internetnek köszönhetően a képregény másod virágzását éli hazánkban és nagyobb a rajongás érte mint valaha.
most azért érdemes megállnod a könyvesboltokban a képregényeknél ha még mindig van egy kis vonzalom benned az irányukba vannak egészen igényes és szép kiadások érdekes történetekkel. asszem már többször ajánlottam itt a fórumon Neil Gaiman:Sandman című képregény sorozatát nahh azt mindenképp érdemes megvenni fantasztikus képregény!

természetesen Amerikában már több évtizedes kultúrája volt a képregényeknek és megjelentek a fanatikus gyűjtök és a limitált kiadású ritkaságok amik néha tényleg felbecsülhetetlen értékűek.
nekem is van egy elég értékes képregényem az 1988-as Batman:A gyilkos tréfa az egyik legjelentősebb Batman képregény. Gyűjtők előszeretettel keresik ezt a lapot. smileeee.gif

bár azt azért hozzá tenném hogy nem túl kifizetődő képregény fanatikusnak lenni! rohog.gif a saját bőrömön tapasztalom! biggrin.gif de háá ez van!valamibe meg kell halni! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Christo
2012. április 27. 17:10 #5489
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Avengers
Mindig DC-pártibb voltam, de.. Whedon összehozta. Rohadtul összehozta, az egyik(?) legjobb képregényfilm, amit valaha láttam. Látványvilág és zene lenyűgözőek, szkript whedonos és csak úgy repkednek a jó poénok, a legszebb pedig az benne, hogy mindenki kap teret. Nem a helyzet, hogy Stark és a többiek, hanem minden figurának van egy külön története, amit remekül érzékeltettek. Folytatást akarok, most!
9/10
3 felhasználónak tetszik: Christo, Pöttömke, SmileyZ
2012. április 27. 17:16 #5490
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Idézet (Norah @ 2012.04.26. 16:06)

A Toy Story Whedontól?!

Az első Toy Story, mégis hogyan lett Whedon filmje? Legközelebb majd kinek fogsz tulajdonítani egy filmet a stábból, például egy hangmérnöknek, vagy egy jelmeztervezőnek, netán a forgatásokon jelenlévő büfésnek, a lényeg csak az legyen, hogy a stábból eddig kiről hallottál, vagy ki szimpatikus?
A Toy Story kizárólag John Lasseter filmje! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. április 27. 17:20 #5491
- törölt felhasználó -    
Steven Seagalos kamu fake filmet:D tűz a mélyben ezeken csak röhögni szoktam;)
2012. április 27. 17:33 #5492
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.27. 17:10)
Avengers
Mindig DC-pártibb voltam, de.. Whedon összehozta. Rohadtul összehozta, az egyik(?) legjobb képregényfilm, amit valaha láttam. Látványvilág és zene lenyűgözőek, szkript whedonos és csak úgy repkednek a jó poénok, a legszebb pedig az benne, hogy mindenki kap teret. Nem a helyzet, hogy Stark és a többiek, hanem minden figurának van egy külön története, amit remekül érzékeltettek. Folytatást akarok, most! 
9/10

Egyszóval: érdemes lesz kifizetnem azt a rakás pénzt a mozira?? w00t.gif w00t.gif (Egyébként Robert miatt mindenképpen megnéztem volna!!! rolleyes.gif )
2 felhasználónak tetszik: tya04, SmileyZ
2012. április 27. 17:35 #5493
- törölt felhasználó -    
vmi Holnapután.xd de hát az nagyon .. volt.
2012. április 27. 17:46 #5494
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Szerintem egy csöppet túl van értékelve ez a Joss Whedon...

Moziban pedig már nem is tudom, mikor néztem utoljára filmet. Ha jobb helyen akarnék valamit nézni, az eleve drága (busz + jegyköltség), ráadásul szinte csak pocsék szinkronnal lehet nézni a filmeket...

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.26. 23:40)
igen fele más volt a Marvel és DC képregények fogadtatása Magyarországon de azt nem lehet mondani hogy ne lettek volna állandó olvasói.1989-ben jelent meg az első Marvel képregény a Csodálatos Pókember. és ez a lap 10 évig futott Magyarországon.asszem ez volt az utolsó Marvel képregény ami a legkésőbb szűnt meg.

Nekem abból volt rengeteg, meg Supermanből is. A többire már nem emlékszem annyira, talán Spawn még ami dereng. Kiadóktól függetlenül, azokra még annyira sem emlékszem. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 27. 17:52 #5495
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
A tanú

Bástya elvtárs: (a felkínált citromba harap) Mi ez?
Pelikán József: Narancs.
Bástya elvtárs: Narancs?!
Pelikán József: Az új magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.

Kállai Ferenc egy nagyszerű színész volt, azt gondolom ez a legjobb alakítása, legalábbis szerintem. Egyébként ez a film tökéletesen mutatja be a kommunista időszakot, méghozzá humoros formában.

10/10
3 felhasználónak tetszik: tya04, gonzales7, ophely88
2012. április 27. 18:10 #5496
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Avengers
Már amióta kiderült hogy lesz belőle film azóta vártam hogy mikor lesz végre film és most el sem hiszem hogy végre láthattam és megérte várni egyszerűen fantasztikus lett meghajolo.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, SmileyZ
2012. április 27. 18:12 #5497
lilla0007
lilla0007
'A'

Státusz~ What doesn't kill me, makes me stronger.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 0
Azonosító: 130643
Szent Péter esernyője..ma néztük irodalom órán rohog.gif
10/3
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Twilight6
2012. április 27. 18:13 #5498
- törölt felhasználó -    
Trója
Ám ezt még suliba néztük, de nem sikerült befejezni.. Amúgy ameddig láttam tök jó volt, főleg a háborús rész laugh.gif
10/9,5
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, duracell, SmileyZ
2012. április 27. 18:14 #5499
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (bakocsenge @ 2012.04.27. 17:33)
Egyszóval: érdemes lesz kifizetnem azt a rakás pénzt a mozira?? w00t.gif  w00t.gif (Egyébként Robert miatt mindenképpen megnéztem volna!!! rolleyes.gif )

Nem Robert miatt kell megnézni. Van egy feelingje, ami Silvestri zenéjétől teljesedik ki, szóval érdemes rá fizetned, véleményem szerint. Persze mint film nem lesz mérföldkő se a filmtörténetnek se számomra, de a maga műfajában nagyon jó lett. A kedvencem a Shakespeare-s beszólás, szerintem szegény Branagh-nak is szólt a dolog. rohog.gif
2012. április 27. 18:40 #5500
- törölt felhasználó -    
Idézet (Necros @ 2012.04.27. 17:46)
Szerintem egy csöppet túl van értékelve ez a Joss Whedon...
Moziban pedig már nem is tudom, mikor néztem utoljára filmet. Ha jobb helyen akarnék valamit nézni, az eleve drága (busz + jegyköltség), ráadásul szinte csak pocsék szinkronnal lehet nézni a filmeket...
Nekem abból volt rengeteg, meg Supermanből is. A többire már nem emlékszem annyira, talán Spawn még ami dereng. Kiadóktól függetlenül, azokra még annyira sem emlékszem. biggrin.gif

bizony a Spawn! Todd Mcfarlane mesterműve!nekem az összes Magyarországon megjelent Spawn meg van! meghajolo.gif
mennyire jó ez a képregény és mennyire pocsék filmet csináltak belőle!
háá igen a Superman abból is az összes meg van. viszont utána Superman és Batman néven futott ez a sorozat az még sajnos hiányos!fuck! rohog.gif
Superman a legnagyobb hős!!! meghajolo.gif Talán csak Thor lehet ellenfele ááá de ő sem Superman egyszerűen a szuperhősök archetípusa! biggrin.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Necros
710 oldal 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!