Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.28. 20:38)
…a helyreigazítás nem szinonímája a kötekedésnek, csak azoknál persze, akik időközben rájöttek, hogy ostobaságokat fecsegnek
…és azt hiszik, ha mást értenek a fogalmak alatt, mint amik valójában, azzal tompíthatnak azon, amit már leírtak
…akkor a gyengébbek kedvéért (ezuttal grész az) egy kis áttekintés:
az előző oldalon szerepel egy komment, ez itt (#5483, klikk)
…amire posztoltam ezt itt (#5492, klikk)
…majd nyilvánvalóan másban is megfogalmazódott egy megjegyzés ebből eredően, itt (#5496, klikk) (megjegyzem, az előzmények alapján nem alaptalanul)
majd erre reagált christo, úgy, mintha maga a megjegyzés semmire sem utalna, csak úgy valakinek egyszeriben csak eszébe jutott volna minden előzmény nélkül…
…viszont azoknak, akinek mindez eddig sem volt átlátható, mint ezesetben grész vagy épp a háttérben bólógató óvatos duhajok, mint mizi, bakó, ofélia, stb.
attól tartok a képességeiken ez az áttekintő sem fog javítani

…akkor a gyengébbek kedvéért (ezuttal grész az) egy kis áttekintés:
az előző oldalon szerepel egy komment, ez itt (#5483, klikk)
…amire posztoltam ezt itt (#5492, klikk)
…majd nyilvánvalóan másban is megfogalmazódott egy megjegyzés ebből eredően, itt (#5496, klikk) (megjegyzem, az előzmények alapján nem alaptalanul)
…viszont azoknak, akinek mindez eddig sem volt átlátható, mint ezesetben grész vagy épp a háttérben bólógató óvatos duhajok, mint mizi, bakó, ofélia, stb.
A burkolt sértegetések nem kedvenceim, ezért akár le is állhatsz vele. Semmi nem utal arra, hogy Necros hszének köze lenne Norah-éhoz, ergo nem értem az okoskodás tárgyát. Necros ha esetleg olvasod ezt az érdekfeszítő eszmecserét, tisztázhatnád, hogy te milyen megfontolásból írtad azt amit írtál.

5 felhasználónak tetszik: