Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 28. 20:44 #5521
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.28. 20:38)
…a helyreigazítás nem szinonímája a kötekedésnek, csak azoknál persze, akik időközben rájöttek, hogy ostobaságokat fecsegnek biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif …és azt hiszik, ha mást értenek a fogalmak alatt, mint amik valójában, azzal tompíthatnak azon, amit már leírtak laugh.gif 
…akkor a gyengébbek kedvéért (ezuttal grész az) egy kis áttekintés:
az előző oldalon szerepel egy komment, ez itt (#5483, klikk)  biggrin.gif 
…amire posztoltam ezt itt (#5492, klikk) wink.gif 
…majd nyilvánvalóan másban is megfogalmazódott egy megjegyzés ebből eredően, itt (#5496, klikk) (megjegyzem, az előzmények alapján nem alaptalanul) wink.gif majd erre reagált christo, úgy, mintha maga a megjegyzés semmire sem utalna, csak úgy valakinek egyszeriben csak eszébe jutott volna minden előzmény nélkül… 
…viszont azoknak, akinek mindez eddig sem volt átlátható, mint ezesetben grész vagy épp a háttérben bólógató óvatos duhajok, mint mizi, bakó, ofélia, stb.  laugh.gif attól tartok a képességeiken ez az áttekintő sem fog javítani biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

A burkolt sértegetések nem kedvenceim, ezért akár le is állhatsz vele. Semmi nem utal arra, hogy Necros hszének köze lenne Norah-éhoz, ergo nem értem az okoskodás tárgyát. Necros ha esetleg olvasod ezt az érdekfeszítő eszmecserét, tisztázhatnád, hogy te milyen megfontolásból írtad azt amit írtál.
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, tya04, janet7, Holly Keller, ophely88
2012. április 28. 20:48 #5522
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 20:44)
A burkolt sértegetések nem kedvenceim, ezért akár le is állhatsz vele. Semmi nem utal arra, hogy Necros hszének köze lenne Norah-éhoz, ergo nem értem az okoskodás tárgyát. Necros ha esetleg olvasod ezt az érdekfeszítő eszmecserét, tisztázhatnád, hogy te milyen megfontolásból írtad azt amit írtál.

…nyilván nem a komentelő személyére íródhatott, szerintem arra, hogy már ott tartott a dolog, hogy Whedonnak lett tulajdonítva valami ami sosem volt az övé wink.gif
2012. április 28. 20:58 #5523
Christo
Christo

Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.28. 20:48)
…nyilván nem a komentelő személyére íródhatott, szerintem arra, hogy már ott tartott a dolog, hogy Whedonnak lett tulajdonítva valami ami sosem volt az övé wink.gif

Értelek, de ezt csak feltételezed, nem igaz? Amíg Necros nem tisztázza, addig semmi értelme a vitának. smileeee.gif
2012. április 28. 21:02 #5524
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 20:58)
Értelek, de ezt csak feltételezed, nem igaz? Amíg Necros nem tisztázza, addig semmi értelme a vitának. smileeee.gif

…persze, mivel egyébként nem lenne túl sok értelme az észrevételének smileeee.gif
2012. április 28. 21:08 #5525
Mercy Lisa
Mercy Lisa
visszatérő vendég

StátuszSTOP BITCHING, START A REVOLUTION!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 266
Csatolások: 3
Azonosító: 143373
ööö... Holiday, asszem. biggrin.gif
2012. április 28. 21:22 #5526
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.28. 20:38)
…a helyreigazítás nem szinonímája a kötekedésnek, csak azoknál persze, akik időközben rájöttek, hogy ostobaságokat fecsegnek biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif …és azt hiszik, ha mást értenek a fogalmak alatt, mint amik valójában, azzal tompíthatnak azon, amit már leírtak laugh.gif 
…akkor a gyengébbek kedvéért (ezuttal grész az) egy kis áttekintés:
az előző oldalon szerepel egy komment, ez itt (#5483, klikk)  biggrin.gif 
…amire posztoltam ezt itt (#5492, klikk) wink.gif 
…majd nyilvánvalóan másban is megfogalmazódott egy megjegyzés ebből eredően, itt (#5496, klikk) (megjegyzem, az előzmények alapján nem alaptalanul) wink.gif majd erre reagált christo, úgy, mintha maga a megjegyzés semmire sem utalna, csak úgy valakinek egyszeriben csak eszébe jutott volna minden előzmény nélkül… 
…viszont azoknak, akinek mindez eddig sem volt átlátható, mint ezesetben grész vagy épp a háttérben bólógató óvatos duhajok, mint mizi, bakó, ofélia, stb.  laugh.gif attól tartok a képességeiken ez az áttekintő sem fog javítani biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sértő a hozzáállásod bárkihez is. Nem vagy képes kötözködés nélkül megnyilvánulni. Értem én, hogy egyes embereket nem kedvelsz, de befejezheted a folytonos kötekedést, mert ahogy viselkedsz, az vérlázító. Attól, hogy lealacsonyítasz másokat, nem leszel különb tőlük. Az ilyen viselkedés kinyitja a zsebemben a bicskát, függetlenül attól, hogy kivel beszélsz így. Annyira látszik, hogy egyes emberekbe próbálsz belekötni, és igyekszed bizonyítani, hogy felsőbbrendűbb vagy náluk, hogy azt már képtelen voltam szó nélkül hagyni. Komolyan nevetséges, amit művelsz. Amíg nem ismersz, ne személyeskedj! Fogalmad sincs ki vagyok, a tiszteletet elvárom, mert én is megadom másoknak. Engem ezentúl is hagyjál békén, mint ahogy én is békén hagylak téged. Köszönöm. Befejeztem, nem offolok tovább és nem beszélek veled sem itt, sem máshol.
5 felhasználónak tetszik: Johinna, tya04, janet7, Holly Keller, ophely88
2012. április 28. 21:25 #5527
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.28. 21:22)
Sértő a hozzáállásod bárkihez is. Nem vagy képes kötözködés nélkül megnyilvánulni. Értem én, hogy egyes embereket nem kedvelsz, de befejezheted a folytonos kötekedést, mert ahogy viselkedsz, az vérlázító. Attól, hogy lealacsonyítasz másokat, nem leszel különb tőlük. Az ilyen viselkedés kinyitja a zsebemben a bicskát, függetlenül attól, hogy kivel beszélsz így. Annyira látszik, hogy egyes emberekbe próbálsz belekötni, és igyekszed bizonyítani, hogy felsőbbrendűbb vagy náluk, hogy azt már képtelen voltam szó nélkül hagyni. Komolyan nevetséges, amit művelsz. Amíg nem ismersz, ne személyeskedj! Fogalmad sincs ki vagyok, a tiszteletet elvárom, mert én is megadom másoknak. Engem ezentúl is hagyjál békén, mint ahogy én is békén hagylak téged. Köszönöm. Befejeztem, nem offolok tovább és nem beszélek veled sem itt, sem máshol.

Mindjárt 2-3 mondattal lereagál, kisbetűvel és fonetikusan leírva a nicneved. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Holly Keller, ophely88
2012. április 28. 21:28 #5528
Christo
Christo

Úgy gondolom a témát lezárhatjuk. A továbbiakat privátban el lehet intézni.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Xabi, ophely88
2012. április 28. 21:28 #5529
- törölt felhasználó -    
jó szerintem a személyeskedést folytassátok privátban!
vagy nyissatok dühöngőt mint más fórumokon!

maradjunk inkább a ki milyen filmet nézett ma főcímnél!
3 felhasználónak tetszik: Christo, Grace Benning, ophely88
2012. április 28. 21:33 #5530
- törölt felhasználó -    
holnap megyek a Bosszúállókra az a lényeg! látom mindenkinek tetszett! Ez gyanús! unsure.gif ezért mindenképp próbálok majd belekötni valamilyen formában a filmbe! rohog.gif
fuck yeahh! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Christo, Boscorelli, ophely88
2012. április 28. 21:40 #5531
Christo
Christo

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.28. 21:33)
holnap megyek a Bosszúállókra az a lényeg! látom mindenkinek tetszett! Ez gyanús! unsure.gif  ezért mindenképp próbálok majd belekötni valamilyen formában a filmbe! rohog.gif 
fuck yeahh! meghajolo.gif

Én is holnap megyek, már nagyon lázban vagyok. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Boscorelli
2012. április 28. 22:04 #5532
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Maze / Gubancos élet

Rég láttam utoljára, és mivel a kedvenceim közé tartozik, délután kedvet kaptam hozzá. Rob Morrow rendezése, és a főszerepet is ő maga játsza. Nos, a rendezői képességeit illetően vannak kétségeim, de tulajdonképpen ő elsősorban színész, és én ebben a filmben nem akarok hibákat keresni. Egyszerűen szép a történet, úgy, ahogy van. Rob pokoli jól játsza a szerepét, és Laura Linneyre szintén nem lehet egy szavam sem. A sztori megkapó, a színészek közti érzelem-átvitel tökéletesen működik, szóval nincs itten gubanc. Még meg is könnyeztem a végét, már megint. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne látni egy végtelenül egyszerű, néhol mókás, néhol tragikus filmet egy egészen különleges szerelmi történetről.

10/10 (elfogult vagyok, na bumm... pardon.gif )
2012. április 28. 22:06 #5533
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.28. 21:22)

…nem az a vérlázító, hogy helyreigazítalak, hanem az, hogy nóra a Toy Storyt Whedonnak tulajdonította biggrin.gif
2012. április 28. 22:55 #5534
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 21:40)
Én is holnap megyek, már nagyon lázban vagyok. laugh.gif

nahh még az lehet hogy egymás mögött fogunk ülni! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2012. április 28. 22:59 #5535
Christo
Christo

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.28. 22:55)
nahh még az lehet hogy egymás mögött fogunk ülni! rohog.gif

Mi a Duna Plázába megyünk, bár azt még nem tudom, hogy mikor. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 28. 23:05 #5536
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 22:59)
Mi a Duna Plázába megyünk, bár azt még nem tudom, hogy mikor. biggrin.gif

én is oda akartam menni! biggrin.gif de hááá a többség szava döntött a Westend mellett gyűlölöm azt a helyet bár a mozijuk az jó!
igazi hardcore képregény filmnézés lesz! rohog.gif meghajolo.gif
2012. április 28. 23:07 #5537
Christo
Christo

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.28. 23:05)
én is oda akartam menni! biggrin.gif  de hááá a többség szava döntött a Westend mellett gyűlölöm azt a helyet bár a mozijuk az jó!
igazi hardcore képregény filmnézés lesz! rohog.gif  meghajolo.gif

Hát nekem valahogy nem jön be a Westend mozija, meg úgy az egész hely. Nekünk a DP a törzshelyünk, ismerjük mint a tenyerünket. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 28. 23:15 #5538
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 23:07)
Hát nekem valahogy nem jön be a Westend mozija, meg úgy az egész hely. Nekünk a DP a törzshelyünk, ismerjük mint a tenyerünket. laugh.gif

nekem a Kossuth volt a kedvenc mozim nagyon kiakadtam amikor bezárták.
a Plázába is sokat jártam moziba ott is megnéztem a Baljós árnyakat! rohog.gif nem sok olyan mozi van ahol nem néztem meg! rohog.gif
a Plázába volt a legjobb mozis élményem is egyszerűen csak úgy hasamra ütöttem és mondom megnézek egy filmet és kiválasztottam a Tűz óceánját és így ültem hogy te jó ég mi volt ez a film? w00t.gif nem tudtam fel kelni az ülésből annyira tetszett az a film akkor ott abban a pillanatban. smileeee.gif meghajolo.gif
meg asszem a plázában van egy olyan terem amikor le kell menni a lépcsőn egy eldugott részre nahh abban a teremben néztem meg a Motelt és a Texasi láncfűrészes remake-t uhhh paráztam rendesen! ohmy.gif rohog.gif
2012. április 29. 00:12 #5539
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Bosszúállók
Most jöttem haza a moziból, sokat nem érdemes beszélni róla ezt látni kell! Minden idők egyik legjobb filmje! 10/10
6 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, Christo, DaveChris, Johinna, SmileyZ
2012. április 29. 01:11 #5540
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Kótyagos szerelem
10/10
Úgy láttam ezt a filmet vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják, ami nem is csoda, hogy nem jön be mindenkinek ez a műfaj. De én az előbbi kategória vagyok, még jobb volt, mint amire emlékeztem. Szeretem az ilyen filmeket. Imádtam a zenéjét, a hangulatát, a képi világot, néhány jelenet befejezetlenségét, és néhány hatvanas évekbeli hangulatát. Tulajdonképpen semmi sem történik benne, mégis végig le tudott kötni. Furcsa Sandlert művészfilmben látni, de abszolút jó értelemben, kellemesen csalódtam benne. Még egy filmjét sem láttam (de szerintem nincs is), ami legalább fele ennyire jó lett volna, pedig kedvelem 1-2 filmjét. Nekem ez tökéletes volt.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
710 oldal 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!