de amit igazából utoljára néztem,az sorozat volt,méghozzá a Once Upon a Time ♥
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 15. 15:32
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
A majmok bolygója: Lázadás
2012. április 15. 16:05
Csirke kabala módra
de nem volt valami jó.. na jó voltak részek amik tetszettek, de nem mind..
10/7.5
de nem volt valami jó.. na jó voltak részek amik tetszettek, de nem mind..
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. április 15. 16:28
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Négyen egy gatyában
2012. április 15. 16:47
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
American Reunion / Amerikai Pite : A Találkozó * 2012 *
Hát volt olyan jó mint az első rész
Félve kezdtem neki, mert az ilyen jellegű folytatások számomra mindig erőlködésnek tűntek, na de ez eszméletlen jó volt
Senki nem változott semmit, mindenkiben megtaláltam azt amit anno 99-ben
A poénok nem voltak erőltetettek, voltak gusztustalan részek is de hát anélkül nem is pite a pite
Nagyon tetszett
És mikor megláttam Neil Patrick Harrist
Jó pont volt
És a végén a Stifler és Finch mamája szál
Hatalmas egy film
10*10
Hát volt olyan jó mint az első rész
Félve kezdtem neki, mert az ilyen jellegű folytatások számomra mindig erőlködésnek tűntek, na de ez eszméletlen jó volt
Senki nem változott semmit, mindenkiben megtaláltam azt amit anno 99-ben
Nagyon tetszett
És a végén a Stifler és Finch mamája szál
10*10
2012. április 16. 06:11
A fekete ruhás nő
A történet először regény, majd film formájában jelent meg, majd úgy gondolták, ideje újraforgatni: nagyon is jól tették! Az olyan földhözragadt emberek, mint én, bizony nagy elvárásokkal indulhattak neki a filmnek, hiszen Daniel Radcliffe-et kiválasztani egy thrillerbe, amelyben ráadásul fiatal apát játszik, aki mindjárt az első pár percben elveszíti a feleségét, hatalmas feladat! Nem hittem volna, hogy a "Potter gyerek" ennyire hitelesen és észveszejtően izgalmasan tud majd alakítani, de nagyon jó döntést hoztak a készítők, amikor kiválasztották a szerepre, mert a film alatt egyetlenegyszer sem jutott eszembe a varázslótanonchoz hasonlítani. Igen, Daniel Radcliffe felnőtt, méghozzá nem is akárhogy: egy ennyire klisés és érdektelen filmet is el tud vinni a hátán, ráadásul úgy, hogy élvezhetővé teszi azt. A The Woman in Black nem bővelkedik gazdag cselekményben, az egyszerű kísértethistória adott, és már a kilencvenes években is lejárt volt az efféle bemutatásmód. Ettől eltekintve azonban az Álmosvölgyhöz hasonlító város hangulata miatt ez a produkció igenis nézhető és élvezhető, noha az a típusú alkotás, amelyben pontosan tudod, hogy mikor és hol fogsz megijedni, és hogy a következő jelenetnél hirtelen muzsikaváltásra és/vagy bevillanó fejekre lehet számítani. Nincs olyan jelenet ebben a filmben, ami meglepetést tartogatna, mégis rém ijesztő és feszültségkeltő, ami miatt a tenyér alaposan izzadni kezd, és a szívverés felgyorsul. Az a 15-20 perc pedig különösen tetszett, amikor az ifjú színészünk a ház felkutatására indult, ugyanis bár hosszú perceken keresztül meg sem szólal, bazi izgalmassá teszi azzal, hogy az őrület és valóság határán bolyong. Talán több van ebben a filmben, mint ami első látásra tűnik, talán nem foglalkoztam eleget a főhős családi hátterével, mindenesetre a befejezés abszolúte gagyi volt, teljesen másra számítottam. Nem lesz egy kifejezett kedvenc, de az biztos, hogy több ilyen produkcióban nézném el az egyébként unszimpatikus Radcliffe-et, aki most az egyszer igazán értékeset tett le az asztalra.
7/10
A történet először regény, majd film formájában jelent meg, majd úgy gondolták, ideje újraforgatni: nagyon is jól tették! Az olyan földhözragadt emberek, mint én, bizony nagy elvárásokkal indulhattak neki a filmnek, hiszen Daniel Radcliffe-et kiválasztani egy thrillerbe, amelyben ráadásul fiatal apát játszik, aki mindjárt az első pár percben elveszíti a feleségét, hatalmas feladat! Nem hittem volna, hogy a "Potter gyerek" ennyire hitelesen és észveszejtően izgalmasan tud majd alakítani, de nagyon jó döntést hoztak a készítők, amikor kiválasztották a szerepre, mert a film alatt egyetlenegyszer sem jutott eszembe a varázslótanonchoz hasonlítani. Igen, Daniel Radcliffe felnőtt, méghozzá nem is akárhogy: egy ennyire klisés és érdektelen filmet is el tud vinni a hátán, ráadásul úgy, hogy élvezhetővé teszi azt. A The Woman in Black nem bővelkedik gazdag cselekményben, az egyszerű kísértethistória adott, és már a kilencvenes években is lejárt volt az efféle bemutatásmód. Ettől eltekintve azonban az Álmosvölgyhöz hasonlító város hangulata miatt ez a produkció igenis nézhető és élvezhető, noha az a típusú alkotás, amelyben pontosan tudod, hogy mikor és hol fogsz megijedni, és hogy a következő jelenetnél hirtelen muzsikaváltásra és/vagy bevillanó fejekre lehet számítani. Nincs olyan jelenet ebben a filmben, ami meglepetést tartogatna, mégis rém ijesztő és feszültségkeltő, ami miatt a tenyér alaposan izzadni kezd, és a szívverés felgyorsul. Az a 15-20 perc pedig különösen tetszett, amikor az ifjú színészünk a ház felkutatására indult, ugyanis bár hosszú perceken keresztül meg sem szólal, bazi izgalmassá teszi azzal, hogy az őrület és valóság határán bolyong. Talán több van ebben a filmben, mint ami első látásra tűnik, talán nem foglalkoztam eleget a főhős családi hátterével, mindenesetre a befejezés abszolúte gagyi volt, teljesen másra számítottam. Nem lesz egy kifejezett kedvenc, de az biztos, hogy több ilyen produkcióban nézném el az egyébként unszimpatikus Radcliffe-et, aki most az egyszer igazán értékeset tett le az asztalra.
7/10
2012. április 16. 09:21
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én a Titanicot...*-*
2012. április 16. 09:23
Titanic
Szeretem ezt a filmed. Mindig megnézem amikor csak van.
10/10
Szeretem ezt a filmed. Mindig megnézem amikor csak van.
10/10
11 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
SmileyZ,
janet7,
nicol bellox,
csicsi20,
Adrianna,
House Of Wax,
patrícia4,
Eszter655,
Lovelygirl98,
BunnyGirl
2012. április 16. 11:20
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Titanic 3D
Szombaton mentem el anyuval megnézni,aminek nagyon örülök,mert mindenféleképp ezen a napon akartam látni.
Nagyon izgultam,hiszen ez a kedvenc filmem amióta az eszemet tudom,nem titok,hogy volt év mikor majdnem minden nap megnéztem,így kívülről fújom az egészet,nem csak magyarul angolul is,mert nekem eredetileg feliratosan volt meg.
Abban a pillanatban,hogy elkezdődött a film,és meghallottam a zenét,elsírtam magam.
Gyönyörű és nagyon megható.
Azok a jelenetek mint mikor a kapitány meghal,vagy mikor a hajó kettétörik még durvábbak voltak ilyen nagyban.
Gyakran úgy éreztem mintha én is a vízben lennék,és szinte éreztem azt a jéghideg vizet,borzalmas lehetett az életben.
Az a jelenet meg annyira élethű volt mikor a hajó teljesen elsüllyed.Olyan mintha Leo-val és Kate-tel tényleg ott lennénk a hajón az utolsó pillanatig.
Számomra mindig is nagyon meghatározó volt,ez a leggyönyörűbb film amit valaha láttam,ennél nagyobb hatással még egyik sem volt rám,a zenék is tökéletesek.
Ha csak azokat hallgatom is mindig sírok.
Imádom,mindegy ki milyen filmet készít a jövőben,ezt számomra semmi nem überelheti
Azonban nem csak a filmnek vagyok nagy rajongója,de magának a hajónak is.Rengeteget kutattam eddig is utána,szeretnék mindent megtudni róla.
A szereplőkről meg csak annyit,hogy mindig is megvoltam velük elégedve,számomra Leo a világ legtökéletesebb színésze,büszke vagyok rá azért amit elért,Kate pedig gyönyörű a filmben
A többiek is fantasztikusak.
10/100* - Ezt a filmet nem lehet 10 ponttal elintézni.
Szombaton mentem el anyuval megnézni,aminek nagyon örülök,mert mindenféleképp ezen a napon akartam látni.
Nagyon izgultam,hiszen ez a kedvenc filmem amióta az eszemet tudom,nem titok,hogy volt év mikor majdnem minden nap megnéztem,így kívülről fújom az egészet,nem csak magyarul angolul is,mert nekem eredetileg feliratosan volt meg.
Abban a pillanatban,hogy elkezdődött a film,és meghallottam a zenét,elsírtam magam.
Azok a jelenetek mint mikor a kapitány meghal,vagy mikor a hajó kettétörik még durvábbak voltak ilyen nagyban.
Számomra mindig is nagyon meghatározó volt,ez a leggyönyörűbb film amit valaha láttam,ennél nagyobb hatással még egyik sem volt rám,a zenék is tökéletesek.
Ha csak azokat hallgatom is mindig sírok.
Imádom,mindegy ki milyen filmet készít a jövőben,ezt számomra semmi nem überelheti
Azonban nem csak a filmnek vagyok nagy rajongója,de magának a hajónak is.Rengeteget kutattam eddig is utána,szeretnék mindent megtudni róla.
A szereplőkről meg csak annyit,hogy mindig is megvoltam velük elégedve,számomra Leo a világ legtökéletesebb színésze,büszke vagyok rá azért amit elért,Kate pedig gyönyörű a filmben
10/100* - Ezt a filmet nem lehet 10 ponttal elintézni.
8 felhasználónak tetszik:
janet7,
nicol bellox,
House Of Wax,
patrícia4,
Eszter655,
Lovelygirl98,
duracell,
dora94
2012. április 16. 15:56
én legutoljára az ,,Adam" című filmet látam
mindenkinek nagyon ajánlom, mert nagyon jó
, és meglehet érteni belőle egy kicsit másfajta embereket is
mindenkinek nagyon ajánlom, mert nagyon jó
2012. április 16. 20:01
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Halloween Északája A Film
2012. április 16. 20:11
~Titanic♥♥♥ úristen de gyönyörű:") nagyon sírtam:(((
2012. április 16. 21:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.04.16. 20:22)
Sajnálom, de én nem titanicoztam tegnap.
Taxi 2
Ezek a franciák... Kedvencem a sorozatból.
9/10
Taxi 2
9/10
De az 1 jobb
Imádom a francia komédiákat, aranyat érnek
2012. április 17. 00:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Hunger games
What the ..
Nem értem mire a nagy felhajtás a film körül, semmi kiemelkedőt (Jennifer Lawrence tehetségén kívül) nem látok benne. A történet nem mindennapi és nagyon jól kezdődött de nagyon elcseszték 3/4 óra után. Nem tetszik, kérem vissza azt a 2 órát és 13 percet az életemből, amit erre a filmre szántam.
10/3
What the ..
10/3
2012. április 17. 00:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.04.16. 20:22)
Sajnálom, de én nem titanicoztam tegnap.
Taxi 2
9/10
Taxi 2
9/10
Én azt (is) bírom a Taxikban, hogy még a legutolsó mellékszereplők, 1 mondatos szereppel is annyira el vannak találva, hogy simán mehetne akár főszereplőnek az összes.
2012. április 17. 00:07
Midnight in Paris
Woody Allen egy zseni. Nem véletlenül lett az Éjfélkor Párizsban ennyire sikeres, hiszen másodpercek alatt magába szippant, még azokat is, akik nem kedvelik a franciákat vagy nem olyan jártasak a francia irodalmi vagy művészeti életben. Allen szerencsére minden egyes mellékszereplőt a legismertebb jegyével együtt mutatott be, így még a kevésbé tudálékosok számára is élvezhető a film – ha pedig nem, mérget veszek rá, hogy azonnal késztetést éreznek az információgyűjtésre. Először is, a produkció legkiemelkedőbb alakja Hemingway. Nem azért, mert annyira odavagyok érte, hogy kis híján lefolytam a székről a jelenetei alatt, hanem mert az őt alakító színész, Corey Stoll hihetetlenül karizmatikus tulajdonságokkal ruházza fel a karaktert. Egyértelműen a legvonzóbb (intellektuálisan) és leghumorosabb szereplő, aki az egész filmet elvinné a hátán, s még így is azt kell mondjam, nyúlfarknyi szerepet kapott a gügyögő Gil Pender mellett. Hemingway után természetesen Dalí és Scott Fitzgerald a soros, és persze arról se feledkezzünk meg, micsoda élmény Cole Porter muzsikáját hallgatni. Továbbra is problémázom azonban a századfordulós jeleneten, valamiért nem elégítette ki minden vágyam, talán szükségtelen is volt. Lehetne firtatni viszont, miért válik kedvenccé az Éjfélkor Párizsban, én a szürreális hangulatra voksolok, amely másfél órára mindenkit képes álmodozóvá és művészlélekké tenni.
9.5/10
Woody Allen egy zseni. Nem véletlenül lett az Éjfélkor Párizsban ennyire sikeres, hiszen másodpercek alatt magába szippant, még azokat is, akik nem kedvelik a franciákat vagy nem olyan jártasak a francia irodalmi vagy művészeti életben. Allen szerencsére minden egyes mellékszereplőt a legismertebb jegyével együtt mutatott be, így még a kevésbé tudálékosok számára is élvezhető a film – ha pedig nem, mérget veszek rá, hogy azonnal késztetést éreznek az információgyűjtésre. Először is, a produkció legkiemelkedőbb alakja Hemingway. Nem azért, mert annyira odavagyok érte, hogy kis híján lefolytam a székről a jelenetei alatt, hanem mert az őt alakító színész, Corey Stoll hihetetlenül karizmatikus tulajdonságokkal ruházza fel a karaktert. Egyértelműen a legvonzóbb (intellektuálisan) és leghumorosabb szereplő, aki az egész filmet elvinné a hátán, s még így is azt kell mondjam, nyúlfarknyi szerepet kapott a gügyögő Gil Pender mellett. Hemingway után természetesen Dalí és Scott Fitzgerald a soros, és persze arról se feledkezzünk meg, micsoda élmény Cole Porter muzsikáját hallgatni. Továbbra is problémázom azonban a századfordulós jeleneten, valamiért nem elégítette ki minden vágyam, talán szükségtelen is volt. Lehetne firtatni viszont, miért válik kedvenccé az Éjfélkor Párizsban, én a szürreális hangulatra voksolok, amely másfél órára mindenkit képes álmodozóvá és művészlélekké tenni.
9.5/10
2012. április 17. 12:01
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Véres gyémánt
Nem most láttam először,de akkor csak fél szemmel néztem,úgyhogy ideje volt leülni és odafigyelni.Durva film,a valóságban ezek a dolgok pedig még durvábbak.
Igaz,hogy ez a 90-es években játszódik de akkor is szörnyű ami Afrikában folyik/folyt,nincs az a pénz amiért én oda mennék.
Egyik része sem vonzott soha,meg nem is fog.
Brutális..Tényleg,elképesztő mire képesek az emberek a gyémántokért.
A színészek játéka jó volt,nekem főleg Djimon Hounsou tetszett,Solomon Vandy-ként nagyon hiteles volt.
Leo pedig Leo,benne még nem csalódtam.
10/10
Nem most láttam először,de akkor csak fél szemmel néztem,úgyhogy ideje volt leülni és odafigyelni.Durva film,a valóságban ezek a dolgok pedig még durvábbak.
Brutális..Tényleg,elképesztő mire képesek az emberek a gyémántokért.
A színészek játéka jó volt,nekem főleg Djimon Hounsou tetszett,Solomon Vandy-ként nagyon hiteles volt.
Leo pedig Leo,benne még nem csalódtam.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.