One Day: 9/10
The Girl with the Dragon Tattoo: 10/10 (megj.: sem a svéd változatot nem láttam, sem pedig a könyvet nem olvastam)
A csíkos pizsamás fiú: 10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 01. 10:06
Diary of a Wimpy Kid~ Rodrick Rules
Imádtam. 10/10
Devon Bostick
2012. április 01. 14:37
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Nagydumás kiscsajok
Akárhányszor megnézem ezt a filmet a sírás kerülget, főleg akkor amikor Molly (Brittany) mosolyog, eszembe jut, hogy már nem él. Gyönyörű (volt) és fantasztikus színésznő. Plusz ott van a film története, ami nekem már felér a megható kategóriával.
10/10
Akárhányszor megnézem ezt a filmet a sírás kerülget, főleg akkor amikor Molly (Brittany) mosolyog, eszembe jut, hogy már nem él. Gyönyörű (volt) és fantasztikus színésznő. Plusz ott van a film története, ami nekem már felér a megható kategóriával.
10/10
10 felhasználónak tetszik:
BeautifulTears,
BunnyGirl,
chelseagirl18,
nicol bellox,
House Of Wax,
duracell,
Adrianna,
SmileyZ,
janet7,
Fanni00
2012. április 01. 15:39
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Féktelenül
Egyik kedvencem, nagyon szeretem.
Egyik kedvencem, nagyon szeretem.
2012. április 01. 15:40
Így neveld a sárkányod (azt kellett unokatesómmal néznem
)
2012. április 01. 15:48
Idézet (tya04 @ 2012.03.31. 22:03)
The Help
Hülye voltam, mikor lepontoztam ezt a filmet anno januárban. Elsőre, sok pörgetéssel nem igazán élveztem, de így, másodszorra leesett a tantusz. (Jessica Chastain még mindig a legtündéribb figura az egészben) Vannak filmek, amik hiába bűzlenek a hatásvadászattól, egyszerűen jók, szerethetőek. Ilyen volt a Sa som i himmelen például, vagy mondhatnék néhány 90-es évekbeli filmet is. Bájos, humoros, megható, néha ezek együtt nem esnek át hype-ba. És ha mégis, itt nem volt zavaró.
8,5/10
Hülye voltam, mikor lepontoztam ezt a filmet anno januárban. Elsőre, sok pörgetéssel nem igazán élveztem, de így, másodszorra leesett a tantusz. (Jessica Chastain még mindig a legtündéribb figura az egészben) Vannak filmek, amik hiába bűzlenek a hatásvadászattól, egyszerűen jók, szerethetőek. Ilyen volt a Sa som i himmelen például, vagy mondhatnék néhány 90-es évekbeli filmet is. Bájos, humoros, megható, néha ezek együtt nem esnek át hype-ba. És ha mégis, itt nem volt zavaró.
8,5/10
Így utólag már én is bánom, hogy először rosszul ítéltem meg a filmet. Szerintem 2011 egyik legjobb filmje. Azóta vagy 3x is megnéztem és biztos vagyok benne, hogy még jó párszor meg is fogom nézni. Minny Jackson "Eat My Sh*t" tette és oltári beszólása pedig rendesen odavágott.
2012. április 01. 16:21
|
|
Ezequiel Lavezziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 172444 offline
|
A holló 9/10
1 felhasználónak tetszik:
Mirjána
2012. április 01. 17:18
Idézet (Ezequiel Lavezzi @ 2012.04.01. 16:21)
A holló 9/10 
Szigorúan csak ez első részt tudom ajánlani a Holló-filmekből, de azt nagyon!!!
A Da Vinci kód - bővitett változat
Még mindig szeretem ezt a filmet, de nem volt meg a katarzis, mint a könyvnél. De sebaj, három órás időeltöltésnek kitűnő, izgalmas és jó színészekkel teli film!!!
Egy szigorú 8,5-ös pontszámot kap!!!
2012. április 01. 18:33
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.04.01. 15:48)
Így utólag már én is bánom, hogy először rosszul ítéltem meg a filmet. Szerintem 2011 egyik legjobb filmje. Azóta vagy 3x is megnéztem és biztos vagyok benne, hogy még jó párszor meg is fogom nézni. Minny Jackson "Eat My Sh*t" tette és oltári beszólása pedig rendesen odavágott. 
Nagyon jó film, mégis.. először hatost adtam rá.
2012. április 02. 00:26
valami hihetetlenül jó film volt ez!
nálam eddig az év filmje!
23 fok van körülbelül a szobámban de én majd meg fagytam miközben néztem ezt a filmet.a látványvilága az pedig elképesztő volt a környezet a hangok az egész, fülhallgatóval néztem azzal szoktam általában filmet nézni és a vihar a farkas üvöltések és a vadon hangjai neszei nagyon átjött az egész.az arcomon éreztem a hideget és a sarkamban a farkasokat nagyon jó film volt!
a zenéje is fantasztikus.
vannak hibái a filmnek de ezekkel a hibákkal együtt imádtam az egészet!
kicsit voltak pillanatok amikor beugrott az Életben maradtak egy két képe de ez nem von le semmit ennek a filmnek az értékéből 2012-ben!
"Élni és meghalni ezen a napon"
Fehér pokol
10/10
jahh még ez is meg volt ma de kicsit elhomályosította az előbbi film.
Szóval a Sorsügynökség igazából kellemes csalódás volt a film mivel az égvilágon fogalmam sem volt hogy miről is szól.
és így először néztem ki a fejemből hogy mi is történik de aztán egy kedves "romantikus"film keveredett belőle ami be volt csomagolva egy kis Scifi köntösbe és ez a két dolog nagy jól kiegészítette egymást.nem nézném meg minden héten ezt a filmet de kellemes másfél órát okozott.Matt Damon és Emily Blunt pedig tökéletes páros voltak!amikor pedig láttam a végén hogy Philip K.Dick adaptációról van itt szó akkor végül megvilágosodtam hogy mitől is működött jól ez a film tulajdonképpen.
Sorsügynökség
7/10
nálam eddig az év filmje!
vannak hibái a filmnek de ezekkel a hibákkal együtt imádtam az egészet!
kicsit voltak pillanatok amikor beugrott az Életben maradtak egy két képe de ez nem von le semmit ennek a filmnek az értékéből 2012-ben!
"Élni és meghalni ezen a napon"
Fehér pokol
10/10
jahh még ez is meg volt ma de kicsit elhomályosította az előbbi film.
Szóval a Sorsügynökség igazából kellemes csalódás volt a film mivel az égvilágon fogalmam sem volt hogy miről is szól.
és így először néztem ki a fejemből hogy mi is történik de aztán egy kedves "romantikus"film keveredett belőle ami be volt csomagolva egy kis Scifi köntösbe és ez a két dolog nagy jól kiegészítette egymást.nem nézném meg minden héten ezt a filmet de kellemes másfél órát okozott.Matt Damon és Emily Blunt pedig tökéletes páros voltak!amikor pedig láttam a végén hogy Philip K.Dick adaptációról van itt szó akkor végül megvilágosodtam hogy mitől is működött jól ez a film tulajdonképpen.
Sorsügynökség
7/10
2012. április 02. 07:38
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Forrest Gump
Bár csak kapcsolgattam,és csak a felétől néztem,de hát az is nézésnek számít,nemde?Meg nagyjából emlékszem az elejére.Egyik kedvenc filmem,ami tele van apró bölcsességekkel.A története is remekül ki van találva,és nem csak a sok hiper-szuper effekt viszi a filmet.Egyik favorit idézet: "Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle." Meg persze a "Fuss,Forrest,fuss!" az mára már szállóigévé vált.Én 10/10-et adok rá.
Bár csak kapcsolgattam,és csak a felétől néztem,de hát az is nézésnek számít,nemde?Meg nagyjából emlékszem az elejére.Egyik kedvenc filmem,ami tele van apró bölcsességekkel.A története is remekül ki van találva,és nem csak a sok hiper-szuper effekt viszi a filmet.Egyik favorit idézet: "Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle." Meg persze a "Fuss,Forrest,fuss!" az mára már szállóigévé vált.Én 10/10-et adok rá.
2012. április 02. 09:28
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
A legsötétebb óra (The Darkest Hour)
Miért van az, hogy manapság egy épkézláb ufós filmet sem sikerül összehozni? A förtelmes Skyline után itt van ez, ami nem sokkal jobb nála. A szereplők idióták és klisések, a sztori logikátlan. Csalódtam, mert a trailer alapján jónak tűnt.
10/5 a földönkívüliek miatt, mert azok tetszettek.
Az utolsó esőerdő (FernGully: The Last Rainforest)
Úristen gyerekkorom egyik rongyosra nézett VHS-e.
Tegnapelőtt teljesen véletlenül fedeztem fel tumblron egy jelenetet belőle, csak néztem, hogy honnan olyan ismerős, aztán beugrott és majdnem lefordultam a székről. '92-es mese, nem Disney, de azért jó.
10/9
Miért van az, hogy manapság egy épkézláb ufós filmet sem sikerül összehozni? A förtelmes Skyline után itt van ez, ami nem sokkal jobb nála. A szereplők idióták és klisések, a sztori logikátlan. Csalódtam, mert a trailer alapján jónak tűnt.
10/5 a földönkívüliek miatt, mert azok tetszettek.
Az utolsó esőerdő (FernGully: The Last Rainforest)
Úristen gyerekkorom egyik rongyosra nézett VHS-e.
10/9
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. április 02. 09:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.02. 00:26)
Sorsügynökség
7/10

Én NEM szeretem Emilyt
2012. április 02. 11:00
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Törés / Fracture
Drága jó Anthony Hopkins ezúttal is rámhozta a frászt. Ez az ember abszolút zseniális és abszolút, kérdés nélkül totál imádom, mint színészt.
Ryan Gosling a kis tojásfejével ezúttal se volt szimpatikus és igencsak gyengécskének tűnt a mester mellett. A film maga nem volt kiemelkedő, vagy túl csavaros, de érdekes koncepciója mindenképpen lekötötte a figyelmem. Gosling karakterének jellemfejlődése szépen cizellált, folyamatos, néhol megdöbbentő, ám a végén mégse jut el a katarzisig, legalább is az én elvárásaim szerint. Talán, ha a film kicsengése másmilyen ízű, én is másként ítéltem volna meg végül a Gosling által játszott ügyészt. Egy ilyen történetben azt hiszem nem baj, ha az úgynevezett rosszfiúval szimpatizálok inkább. Tegye fel a kezét, aki nem Hopkinsnak szurkolt.
10/8
Drága jó Anthony Hopkins ezúttal is rámhozta a frászt. Ez az ember abszolút zseniális és abszolút, kérdés nélkül totál imádom, mint színészt.
10/8
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.