Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 05. 08:21
Idézet (kriszti03 @ 2012.04.03. 14:01)
Büszkeség és balítélet
Igaz, hogy ezt a filmet a múlt héten láttam de úgy érzem írnom kell erről is. Mint azt már egyszer említettem imádom a kosztümös filmeket, úgyhogy ez a későbbiekben kárpótolt a - számomra - túlságosan is nyálas jeleneteknél. A romantikus alkotásokért nem vagyok oda, sőt de ez zseniális. Keira Knightley-val viszont nagyon nem értek egyet. A játéka számomra hiteltelen, vagy ha ezt nem mondhatom, akkor csupán egy arca van és a színészet szerintem nem erről szól. Főleg ha drámában, romantikus filmben akar nagyot alakítani. Ettől eltekintve egész jó kis szereplőgárda jött össze. A zongorajátékot pedig egyszerűen imádtam!
8/10
Éberség
Ez már sokkal inkább nekem való film. Hayden-re itt kezdtem el igazi jó színészként tekinteni. Hiszen azért valljuk be hogy a Star Wars-ban, főleg a II. részben egyáltalán nem volt hibátlan az alakítása. Itt viszont borzasztóan tetszett. Aztán ott van Jessica Alba aki kellemes meglepetés volt olyan filmek után mint a Valentin nap ( jujujujujuj ) és a Fantasztikus négyes. A zenei aláfestés itt is megragadott, na de most rátérek a lényegre. A történet nem túl pörgős, de azért el sem lehet aludni rajta. Borzasztóan élvezetes egy film, épp amikor lankadna az érdeklődés valami ismét történik és még a végén sem válik az egész közhelyessé, vagy a fene tudja milyenné. Egy percre nem tudtam levenni a szemem a képernyőről. Fantasztikus volt, és őszinte leszek: majdnem el is sírtam magam. Többször próbálkoztam már vele, de most sikerült végignéznem először. Szóval hálás vagyok Joby Haroldnak ezért a filmért.
9.5/10
Igaz, hogy ezt a filmet a múlt héten láttam de úgy érzem írnom kell erről is. Mint azt már egyszer említettem imádom a kosztümös filmeket, úgyhogy ez a későbbiekben kárpótolt a - számomra - túlságosan is nyálas jeleneteknél. A romantikus alkotásokért nem vagyok oda, sőt de ez zseniális. Keira Knightley-val viszont nagyon nem értek egyet. A játéka számomra hiteltelen, vagy ha ezt nem mondhatom, akkor csupán egy arca van és a színészet szerintem nem erről szól. Főleg ha drámában, romantikus filmben akar nagyot alakítani. Ettől eltekintve egész jó kis szereplőgárda jött össze. A zongorajátékot pedig egyszerűen imádtam!
8/10
Éberség
Ez már sokkal inkább nekem való film. Hayden-re itt kezdtem el igazi jó színészként tekinteni. Hiszen azért valljuk be hogy a Star Wars-ban, főleg a II. részben egyáltalán nem volt hibátlan az alakítása. Itt viszont borzasztóan tetszett. Aztán ott van Jessica Alba aki kellemes meglepetés volt olyan filmek után mint a Valentin nap ( jujujujujuj ) és a Fantasztikus négyes. A zenei aláfestés itt is megragadott, na de most rátérek a lényegre. A történet nem túl pörgős, de azért el sem lehet aludni rajta. Borzasztóan élvezetes egy film, épp amikor lankadna az érdeklődés valami ismét történik és még a végén sem válik az egész közhelyessé, vagy a fene tudja milyenné. Egy percre nem tudtam levenni a szemem a képernyőről. Fantasztikus volt, és őszinte leszek: majdnem el is sírtam magam. Többször próbálkoztam már vele, de most sikerült végignéznem először. Szóval hálás vagyok Joby Haroldnak ezért a filmért.
9.5/10
Mind a két film hatalmas kedvencem.
Én a Vesztesek bosszúját láttam legutóbb. Őszintén szólva nem erre számítottam az előzeteseket olvasva, de kellemesen csalódtam, mert sokkal jobb lett, mint amit vártam.
Ugyan egy tipikus akciófilmnek számít, de a karakterek (és a színészek is) rendkívül sokat dobnak a filmen. Őszintén szólva Chris Evans miatt néztem meg a filmet, de a végén már nemcsak rajta, hanem a többieken is kiválóan szórakoztam.
Kicsit befejezetlennek érzem a történetet, ezért összességében csak 10/8-at adok rá, viszont ha valaki szereti az akciófilmeket, annak érdemes megnéznie.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti03
2012. április 05. 09:03
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hadak útján
Steven Spielberg csodálatosat alkotott. Gyönyörű történet, nagyszerű rendezés, a színészek mind jók voltak. Szerintem lehetetlen végignézni könnyek nélkül. Nagyon megható film. Nekem az volt a kedvenc jelenetem persze azon kívül amikor a fiú megtalálja a lovat, amikor az angol és a német katona együtt szabadítják ki Joey-t Biztosan megnézem még.
10/10
Steven Spielberg csodálatosat alkotott. Gyönyörű történet, nagyszerű rendezés, a színészek mind jók voltak. Szerintem lehetetlen végignézni könnyek nélkül. Nagyon megható film. Nekem az volt a kedvenc jelenetem persze azon kívül amikor a fiú megtalálja a lovat, amikor az angol és a német katona együtt szabadítják ki Joey-t Biztosan megnézem még.
10/10
2012. április 05. 09:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Mizi @ 2012.04.04. 21:44)
Én sem fogom többször megnézni, az már egyszer biztos. Az elsö tíz perc után már sok volt, de mivel irodalom órán néztük, így nem állhattam föl és hagyhattam ott. 
Remélem, hogy a könyvet azért elolvastatták veletek előtte
2012. április 05. 09:09
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Mizi @ 2012.04.04. 13:17)
Rómeó és Júlia (1996) 10/4
Hát hol is kezdjem? Sosem volt a szívem csücske ez a dráma, de azt igazán nem tudom megmondani miért. Mindegy, hogy hányszor olvasom, sosem tudom megszeretni. Ez a film meg... Több volt mint furcsa. Túl modern volt, és volt benne egy-két olyan dolog amit azért mégis csak bele lehetett volna rakni. De főleg ez a modernizálás volt az, ami miatt nagyon nem tetszett. Szóval ha már választani kell, akkor inkább néztem volna meg egy olyan verziót ami korhűbb.
Hát hol is kezdjem? Sosem volt a szívem csücske ez a dráma, de azt igazán nem tudom megmondani miért. Mindegy, hogy hányszor olvasom, sosem tudom megszeretni. Ez a film meg... Több volt mint furcsa. Túl modern volt, és volt benne egy-két olyan dolog amit azért mégis csak bele lehetett volna rakni. De főleg ez a modernizálás volt az, ami miatt nagyon nem tetszett. Szóval ha már választani kell, akkor inkább néztem volna meg egy olyan verziót ami korhűbb.
Bár én imádom a Rómeó és Júlia történetet, többször el is olvastam. A francia musicalért teljesen oda vagyok, de ezt a változatot énis végigszenvedtem. Egyszer néztem meg, de biztos vagyok benne, hogy soha többet nem visz rá a lélek.
2012. április 05. 09:21
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
The Divide /2012/
Na erről a filmről nem tudom eldönteni, hogy megnézzem-e még egyszer vagy ne
Az első 1 órahossza nagyon tetszett : izgalmas, feszült és érdekes történetet kaptam. Viszont a film második fele egy beteges, erőszakos és undorító film lett
Ha nem cseszik el ennyire az utolsó 45 percet, akkor talán az egyik kedvenc filmjeim közé soroltam volna, na de így
Viszont egy hatalmas pozitívumot tudnék említeni, mégpedig Milo Ventimiglia-t aki fantasztikusan játszott
Egyenlőre még nem hinném, hogy újra megnézném, talán idővel Milo miatt majd újra ráveszem magam
5*10
Az első 1 órahossza nagyon tetszett : izgalmas, feszült és érdekes történetet kaptam. Viszont a film második fele egy beteges, erőszakos és undorító film lett
Ha nem cseszik el ennyire az utolsó 45 percet, akkor talán az egyik kedvenc filmjeim közé soroltam volna, na de így
Viszont egy hatalmas pozitívumot tudnék említeni, mégpedig Milo Ventimiglia-t aki fantasztikusan játszott
Egyenlőre még nem hinném, hogy újra megnézném, talán idővel Milo miatt majd újra ráveszem magam
5*10
tya04
2012. április 05. 17:01
Idézet (ophely88 @ 2012.04.05. 09:06)
Remélem, hogy a könyvet azért elolvastatták veletek előtte 
Persze, még esszét is kellett belőle írni. De mint említettem ismételten nem sikerült elnyernie a tetszésemet.
2012. április 05. 17:59
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.04.05. 09:21)
The Divide /2012/
5*10
5*10
Milo miatt én is végigszenvedtem (igaz, csak tekerve), de ez valami borzalom. Teljesen egyetértek, de én kevesebb pontot adnék. Mondjuk... 3-at. Ja és eszembe sem jutna újra belenézni...
House Of Wax
2012. április 05. 18:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2012.04.05. 17:59)
Milo miatt én is végigszenvedtem (igaz, csak tekerve), de ez valami borzalom. Teljesen egyetértek, de én kevesebb pontot adnék. Mondjuk... 3-at. Ja és eszembe sem jutna újra belenézni...

Jó pár jelenet engem is erősen megviselt
De legalább láthattuk Milo-t, még akkor is ha a végére egy elmebeteg vadállat lett
Belső Útvesztő * The I Inside /2004/
Be kell valljam nem sokat értettem belőle, nekem túlzottan zavaros és összecsapott volt
A végét már csak pörgetve néztem meg, mert hát izgalmasnak se tudnám mondani
Itt is szintén a főszereplőt tudom pozitívumként felhozni
4*10
Adrianna
2012. április 06. 08:14
Ben X 9/10
2012. április 06. 11:08
A képlet
Nos, mit is mondhatnék: néhol egy tipikus katasztrófafilm, néhol sci-fi. Igazából ez a film se tartozik a világ legjobb filmjei közé, de én élveztem. Bírtam a történetet, bár néhol a Z-kategóriát verdeste a színvonal. Igazából nem rossz film, meglehet nézni, de ajánlom, hogy hozzám hasonlóan, pár baráttal nézzétek meg, mert úgy jobban magával ragad az egész. A speciális effektek kifejezetten ott voltak, a gyerekszereplők és a suttogók miatt néha a frász kerülgetett: előbbieknél amatőrségük miatt, míg utóbbiaknál a halálsikolyra húzódó szájuk és a kinézetük verte ki a biztosítékot.
Összegzés: nem rossz, de lehetett volna klisémentesebb is, amúgy pedig a zene jó benne!!!
10/7
Nos, mit is mondhatnék: néhol egy tipikus katasztrófafilm, néhol sci-fi. Igazából ez a film se tartozik a világ legjobb filmjei közé, de én élveztem. Bírtam a történetet, bár néhol a Z-kategóriát verdeste a színvonal. Igazából nem rossz film, meglehet nézni, de ajánlom, hogy hozzám hasonlóan, pár baráttal nézzétek meg, mert úgy jobban magával ragad az egész. A speciális effektek kifejezetten ott voltak, a gyerekszereplők és a suttogók miatt néha a frász kerülgetett: előbbieknél amatőrségük miatt, míg utóbbiaknál a halálsikolyra húzódó szájuk és a kinézetük verte ki a biztosítékot.
10/7
2012. április 06. 11:17
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
A legesleggyönyörűbb mese amit valaha láttam!!! Örök kedvencem, már vagy 100x láttam, de sose unom meg , és nem is akarom . Annyiraa de annyira IMÁDOM !!! Egyébként erre a mesére nincs is más szó, csak hogy :CSODÁLATOS,GYÖNYÖRŰ
Sokszor könnybe lábad a szemem amikor nézem, mert nagyon megható, teljesen átélem a mesét
A dalok is nagyon szépek benne, olyan szívhez szólóak
És nekem akárki akármit mond eddig nálam még egy rajzfilm sem tudta lekörözni az Oroszlánkirályt! Nem azt mondom, biztos hogy vannak viccesebb meg romantikusabb mesék is, és van is egy csomó amit még szeretek, de akárhányszor megnézem, ez a mese még mindig rabul tud ejteni :$
Nem tudom mi lehet a varázsa, de szerintem azért olyan jó mert szinte minden megtalálható benne : humor, kaland, dráma, szerelem, szóval úgy ahogy van 100% !
Azt szeretem a disney mesékbe, hogy tényleg olyan életszerű a grafikájuk. Olvastam hogy az elkészítése előtt páran kimentek Afrikába hogy ott tanulmányozzák az oroszlánok eredeti környezetét, mozgását.
Az oroszlánkirály örök kedvenc, és szerintem ezt még az unokáim is szívesen nézni fogják majd, legalábbis remélem : )
IMÁDOM
csillagos 10-es : )
12 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
House Of Wax,
Eszter655,
zsanata,
patrícia4,
SmileyZ,
Adrianna,
tya04,
Minimanó94,
duracell,
Christo,
Fanni00
2012. április 06. 13:25
Aranyhaj és a nagy gubanc 10/10
Imádom ezt a disney filmet. már kb 3x láttam.
Imádom ezt a disney filmet. már kb 3x láttam.
8 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
House Of Wax,
Eszter655,
chelseagirl18,
patrícia4,
nicol bellox,
duracell,
SmileyZ
2012. április 06. 16:17
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Schindler listája
Nem lehet kommentálni.
10/10
Nem lehet kommentálni.
10/10
11 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
patrícia4,
Eszter655,
pillajunior,
nicol bellox,
saii,
ophely88,
joe_r,
SmileyZ,
csicsi20,
Fanni00
2012. április 06. 18:11
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Szingli fejvadász (2011)
Naná, hogy kiszámítható volt, de ezen kívül jó kis film. Jókat nevettem a poénokon is.
8/10
Az igazi kaland (2012)
Szerintem nagyon jó, még meg is hatódtam egy-két részen. Imádom az állatokat, szóval örültem annak, hogy kicsit más, mint a többi "meghalt az anya, szegény apa meg gyerekek" témájú film.
9/10
Naná, hogy kiszámítható volt, de ezen kívül jó kis film. Jókat nevettem a poénokon is.
8/10
Az igazi kaland (2012)
Szerintem nagyon jó, még meg is hatódtam egy-két részen. Imádom az állatokat, szóval örültem annak, hogy kicsit más, mint a többi "meghalt az anya, szegény apa meg gyerekek" témájú film.
9/10
2012. április 06. 18:13
Trancsírák
Az eredeti címhez képest (Tucker and Dale vs Evil) elég.. idétlen fordítás, mégis találó. Ez az egyik legbetegebb film, amit láttam. Ha valakinek elege van a táboros-gyilkolós sztorikból és a tinifilmekből, nyugodtan nézze meg, szakadni fog a röhögéstől. Legalábbis az elején. A vége felé kezdett ellaposodni és átlagossá válni, ami nem tetszett, nem kellett volna a családi dráma, meg a többi, és tökéletes lett volna. Viszont még így is az egyik legviccesebb és legőrültebb film.
8/10
Zombieland
A zombis filmek királya lenne, ha kicsit több lett volna benne az akció. Valahogy hiányoltam a rengeteg zombit, az apokalipszis lecsengése után is több mászkálna az utcán, mint itt. De ennek ellenére bazi vicces, és még Emma Stone is elérte a level upot nálam. Szegény Bill Murray.
8.5/10
Az eredeti címhez képest (Tucker and Dale vs Evil) elég.. idétlen fordítás, mégis találó. Ez az egyik legbetegebb film, amit láttam. Ha valakinek elege van a táboros-gyilkolós sztorikból és a tinifilmekből, nyugodtan nézze meg, szakadni fog a röhögéstől. Legalábbis az elején. A vége felé kezdett ellaposodni és átlagossá válni, ami nem tetszett, nem kellett volna a családi dráma, meg a többi, és tökéletes lett volna. Viszont még így is az egyik legviccesebb és legőrültebb film.
8/10
Zombieland
A zombis filmek királya lenne, ha kicsit több lett volna benne az akció. Valahogy hiányoltam a rengeteg zombit, az apokalipszis lecsengése után is több mászkálna az utcán, mint itt. De ennek ellenére bazi vicces, és még Emma Stone is elérte a level upot nálam. Szegény Bill Murray.
8.5/10
2012. április 06. 18:42
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Kicsi kocsi - Tele a tank
Nagyon aranyos kis film!
Itt Lindsay még gyönyörű volt...
10/9
Oroszlánkirály
A legszebb mese amit valaha láttam! *-* Van mondanivalója! Kihagyhatatlan egy gyerek életéből!
10/10
Nagyon aranyos kis film!
10/9
Oroszlánkirály
A legszebb mese amit valaha láttam! *-* Van mondanivalója! Kihagyhatatlan egy gyerek életéből!
10/10
8 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
patrícia4,
House Of Wax,
duracell,
nicol bellox,
SmileyZ,
AmyVie,
Fanni00
2012. április 06. 18:46
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Monte Carlo/Csajok Monte Carlóban (2011)
Aranyos kis film volt, izgalom nem sok volt benne, egy csajos pizsipartira el tudnám képzelni. A története átlagos, de tetszik. Leighton remekül játszott, mint ahogy ezt megszoktam tőle, Selena is egész jó volt, azt hittem, hogy ennél sokkal rosszabb lesz, szóval benne ezúttal kellemeset csalódtam. Viszont az összes szereplő közül Katie Cassidy volt az, aki igazán megfogott. Az ő karaktere volt az, akit már az elején is szerettem. Összességében nem volt rossz film, így délutáni kikapcsolódásnak remek.
8,5/10
Aranyos kis film volt, izgalom nem sok volt benne, egy csajos pizsipartira el tudnám képzelni. A története átlagos, de tetszik. Leighton remekül játszott, mint ahogy ezt megszoktam tőle, Selena is egész jó volt, azt hittem, hogy ennél sokkal rosszabb lesz, szóval benne ezúttal kellemeset csalódtam. Viszont az összes szereplő közül Katie Cassidy volt az, aki igazán megfogott. Az ő karaktere volt az, akit már az elején is szerettem. Összességében nem volt rossz film, így délutáni kikapcsolódásnak remek.
8,5/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.