Idézet (gonzales7 @ 2012.04.18. 22:22)
hááá de ez a film pont ettől adhatna többet mint a "nikita" sablon filmek!
ez a csaj egy állat láttátok már ketrecben küzdeni? én igen!
pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg..
Gina Carano minden mozdulatán látszik hogy térdelt már valakinek a gyomrába és ütött már ki fogat könyökkel.
engem a többi színész nem is érdekel én Gina miatt akarom megnézni ugyanazért mint a Tony Jaa filmeket a verekedős jelenetekért.
áá megnézem én ezt a filmet az a biztos!
és amúgy is Gina van vagy 70 kg!

olyan combja van mint maggie q vagy Jolie dereka!
bár mindezekkel együtt lehet hogy xar film!

de nekem egy harcművészeti akciófilmnél nincsenek nagy igényeim de ez én vagyok!
de ez nagyon rendben van

:
ez pedig nagyon nem fail

:

Annyit ehhez hozzáfűznék jó magam is, hogy igaz Maggie Q valóban hiteltelen Nikita szerepére, mivel is a testalkata nem követeli meg azt a bizonyos erőt, amivel lazán leverhetne ilyen benga kétajtós szekrényeket. Szóval ez valóban igaz, bár szerintem az Alexet alakító Lyndsy Fonseca sem vitte túlzásba a gyúrást, és a legújabb részekben az is üt vág mindenkit, úgy, hogy sokszor egy karcolás nem esik rajta.XD De hát film, sajnos, és itt is, mint mindegyikben az összes csávó egyenként támad.XD Viszont Jennifer Garner bizony vett harcművészeti órákat. Az Aliasbeli főszerepét nagyon komolyan vette és tanult kick-bokszolni, még hozzá eléggé intenzíven és komolyan. Szóval abban annyira ne legyél biztos, hogyha leverne neked egyet, akkor nem imbolyogna a fejed.XD Egyébiránt anno Jolieról is el tudtam volna ezt képzelni, mert a Lara Croft filmekben, azért husisabb (és szerintem izmosabb is) volt. Most valóban csontsovány a hölgy. Habár én a Nikitán jól szórakozok, mert alapjáraton szerintem egy színvonalas akciósorozat, ahol a test- és erőarányokat nem találták el. De én még mindig azt mondom, hogy a legtöbbet a koreográfia tesz ki. Ha az jól van megcsinálva, akkor lebilincseli a legtöbb nézőt, és nem igazán érdekli, hogy hol van rajta muszkli vagy hol nincs. Habár én legjobban a Covert Affairs Annie Walkerén, névként Piper Perabo-n vagyok kiakadva. Ő is ilyen Alias-féle Sydney Bristowt alakít a sorozatban, de nagyon gagyi és amatőr módon. Habár nem is tartom a legjobb színésznek, de az ő testalkata még alkalmatlanabb az ilyen szerepre, ráadásul a koreográfiák is eszméletlen gagyin vannak összehozva. Az mondjuk még nekem is nagyon, de nagyon hiteltelen.