Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 18. 19:38 #5341
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (SmileyZ @ 2012.04.18. 19:12)
Aviátor
Egyszer már ezt is láttam,de akkor egyáltalán nem tetszett.Most ez teljesen megváltozott. smileeee.gif Howard Hughes nem mindennapi ember volt annyi biztos..Nagyon okos volt. blush.gif Minden szereplővel megvoltam elégedve,mindenki a maximumot nyújtotta. smileeee.gif Kate Beckinsale gyönyörű nő. wub3.gif 
Leo alakítása pedig zseniális volt. meghajolo.gif Néha komolyan tátott szájjal bámultam. rohog.gif Biztos vannak akik nem értenek velem egyet,de én már úgy szeretném ha kapna egy Oscar díjat. blush.gif Szerintem nagyon megérdemelné.
10/8

Jó kis film. meghajolo.gif Szerintem is kijárna már neki egy, bár az Oscar-díj nem minősít semmit.. Amúgy én a Viharszigetért adtam volna neki, eddigi legjobb alakítás, amit tőle láttam.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, SmileyZ
2012. április 18. 19:44 #5342
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.18. 19:38)
Jó kis film. meghajolo.gif Szerintem is kijárna már neki egy, bár az Oscar-díj nem minősít semmit.. Amúgy én a Viharszigetért adtam volna neki, eddigi legjobb alakítás, amit tőle láttam.

jó az a film és Leo is jó benne. meghajolo.gif
de szerintem élete alakítása az Egy kosaras naplójában volt.
3 felhasználónak tetszik: tya04, SmileyZ, janet7
2012. április 18. 20:00 #5343
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Haywire

Ha a sztorit nézzük, nem mond sok újat. Ha a filmet nézzük... mindegy, inkább ne nézzük. Sokkal jobbra számítottam. Bourne-os akciókra, erőteljes párbeszédekre, izgalmas történetvezetésre. Ehelyett kaptam egy elnyújtott valamit, sok ismert arccal (egyik sem játszott maradandót), és az egyetlen, amit értékelni tudok a filmben, az a főszereplő csaj verekedős jelenetei. Látszik, hogy hivatásos harcművész, csak egy ilyen filmhez nekem ez még kevés. Jobban jártok, ha csak a trailert nézitek meg, abban úgyis benne van az egész film.
10/4
2012. április 18. 20:29 #5344
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (tya04 @ 2012.04.18. 19:38)

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.18. 19:44)
jó az a film és Leo is jó benne. meghajolo.gif 
de szerintem élete alakítása az Egy kosaras naplójában volt.

Pont ezen a 2 filmen gondolkoztam még,hogy ezekben is hatalmasat alakított. meghajolo.gif
Na nem mintha a többi filmjében rossz lett volna,de ezek viszik a pálmát ebből a szempontból. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, gonzales7, janet7
2012. április 18. 20:42 #5345
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.18. 20:00)
Haywire
Ha a sztorit nézzük, nem mond sok újat. Ha a filmet nézzük... mindegy, inkább ne nézzük. Sokkal jobbra számítottam. Bourne-os akciókra, erőteljes párbeszédekre, izgalmas történetvezetésre. Ehelyett kaptam egy elnyújtott valamit, sok ismert arccal (egyik sem játszott maradandót), és az egyetlen, amit értékelni tudok a filmben, az a főszereplő csaj verekedős jelenetei. Látszik, hogy hivatásos harcművész, csak egy ilyen filmhez nekem ez még kevés. Jobban jártok, ha csak a trailert nézitek meg, abban úgyis benne van az egész film.
10/4

tényleg??? ohmy.gif ne mááár! sad.gif
hááá most nagyon szomorú lettem! sad.gif
nem láttam még egyébként, pedig baromira vártam ezt a filmet! sad.gif
2012. április 18. 20:45 #5346
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Christo @ 2012.04.18. 20:00)
Haywire
10/4

Igen? Pdig ma akartam megnézni rolleyes.gif
2012. április 18. 21:51 #5347
Christo
Christo

Ez csak az én véleményem, nektek attól még tetszhet. Én is vártam már nagyon, ez van... sad.gif
Még a Védhetetlenben bízom, az hátha jó lesz...
2012. április 18. 21:52 #5348
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2012.04.18. 21:51)
Ez csak az én véleményem, nektek attól még tetszhet. Én is vártam már nagyon, ez van... sad.gif

Én sem olvastam róla sok jót de reményedtem abban, hogy csak túlzásba estek. Mennyi tehetséges színész és egyik sem alkotott benne maradandót ... kivétel a csaj.
2012. április 18. 21:59 #5349
Christo
Christo

Idézet (ophely88 @ 2012.04.18. 21:52)
Én sem olvastam róla sok jót de reményedtem abban, hogy csak túlzásba estek. Mennyi tehetséges színész és egyik sem alkotott benne maradandót ... kivétel a csaj.

Mondjuk egyáltalán nem is rajtuk volt a hangsúly, de az sem lehet kifogás. Vannak mellékszerepek, amik néha a főszerepet is lenyomják, attól függ, mennyire jól adja vissza a színész a karaktert. Hát itt ilyen nem volt, pedig a csaj sem alakított valami hatalmasat. Az ilyen Nikita-szerepeket szinte mindenki képes elsajátítani: csúnyán nézek, szétverek mindenkit a 40 kilómmal, aztán csá. Persze vannak kivételek.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 18. 22:03 #5350
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2012.04.18. 21:59)
Mondjuk egyáltalán nem is rajtuk volt a hangsúly, de az sem lehet kifogás. Vannak mellékszerepek, amik néha a főszerepet is lenyomják, attól függ, mennyire jól adja vissza a színész a karaktert. Hát itt ilyen nem volt, pedig a csaj sem alakított valami hatalmasat. Az ilyen Nikita-szerepeket szinte mindenki képes elsajátítani: csúnyán nézek, szétverek mindenkit a 40 kilómmal, aztán csá. Persze vannak kivételek.

Pont ezt nem szeretem a Nikita féle szerepekben. Pedig a cast olyan jónak tűnt és annyira le akarták nyomni az ember torkán de hiába na, ha nem jó, hát nem jó. Akkor megyek is inkább How I Met Your Mothert nézni. rohog.gif
2012. április 18. 22:22 #5351
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2012.04.18. 21:59)

hááá de ez a film pont ettől adhatna többet mint a "nikita" sablon filmek!
ez a csaj egy állat láttátok már ketrecben küzdeni? én igen! biggrin.gif

pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg.. rolleyes.gif

Gina Carano minden mozdulatán látszik hogy térdelt már valakinek a gyomrába és ütött már ki fogat könyökkel.
engem a többi színész nem is érdekel én Gina miatt akarom megnézni ugyanazért mint a Tony Jaa filmeket a verekedős jelenetekért.

áá megnézem én ezt a filmet az a biztos! smileeee.gif

és amúgy is Gina van vagy 70 kg! biggrin.gif olyan combja van mint maggie q vagy Jolie dereka! rohog.gif

bár mindezekkel együtt lehet hogy xar film! biggrin.gif de nekem egy harcművészeti akciófilmnél nincsenek nagy igényeim de ez én vagyok! smileeee.gif

de ez nagyon rendben van meghajolo.gif :
http://mellywilliams.files.wordpress.com/2011/10/gina_carano_09.jpg

ez pedig nagyon nem fail rolleyes.gif :
http://seat42f.com/images/stories/tvshows/Nikita/Maggie-Q-Nikita.jpg
2012. április 19. 00:47 #5352
- törölt felhasználó -    
Mr. Nobody
Emlékszem, amikor először láttam, eléggé lepontoztam, mert egy katyvasznak tűnt, aztán ez szép lassan kezdett oldódni. Persze még most is ezer olyan dolgot tartalmaz, amit nem értek, de ettől függetlenül fantasztikus film. Tény, hogy Jared Leto óriásit dob rajta a kinézetével (bárki mással eladható lenne), de azért jó, hogy őt választották ki a szerepre, mert lehengerlően alakít. A színészekkel nincs bajom, Rhys Ifansért pedig képes lennék bármikor végigülni ezt a két órát, de megemlíteném Juno Templét, Diane Krugert, Daniel Mayst meg a többi gyerkőcszínészt, akik csak emeltek a színvonalon. Ami a leginkább kiemelésre méltó, az itt tényleg a történet. Nem kell, hogy extra speciális effektekkel és látványvilággal legyen felturbózva (bár nem átlagos a tervezés), mert tényleg a cselekményen van a hangsúly. Nagyon elszomorító, de egyben gyönyörű film. Szeretem.
10/10
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, patrícia4, tya04, janet7, duracell, Fanni00
2012. április 19. 01:21 #5353
Christo
Christo

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.18. 22:22)
pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy  Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg.. rolleyes.gif 
Gina Carano minden mozdulatán látszik hogy térdelt már valakinek a gyomrába és ütött már ki fogat könyökkel.
engem a többi színész nem is érdekel én Gina miatt akarom megnézni ugyanazért mint a Tony Jaa filmeket a verekedős jelenetekért.
és amúgy is Gina van vagy 70 kg! biggrin.gif olyan combja van mint maggie q vagy Jolie dereka! rohog.gif
bár mindezekkel együtt lehet hogy xar film! biggrin.gif de nekem egy harcművészeti akciófilmnél nincsenek nagy igényeim de ez én vagyok! smileeee.gif 
de ez nagyon rendben van  meghajolo.gif :

ez pedig nagyon nem fail  rolleyes.gif :

Ha a csajszi miatt nézed meg, akkor neked megéri, mert mint mondtam, csak ő értékelhető a filmben. Az alakjával kapcsolatban meg egyetértek, én csak nagy általánosságban értettem a 40 kilósakat. biggrin.gif
2012. április 19. 06:40 #5354
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Battleship / Csatahajó * 2012 *
Hát sajnos életem egyik legrosszabb napján sikerült megnéznem, de a film végére már teljesen el is felejtettem, hogy mi is volt az a rossz dolog. Fantasztikus film lett w00t.gif
A látványvilág egyszerűen hihetetlen volt, alig bírtam kapkodni a fejem. Szerény személyem szerint a 3D a világ egyik legnagyobb találmánya heart.gif
A beszólásokkal, a történettel és a kivitelezéssel is teljes mértékben meg voltam elégedve meghajolo.gif
Egyetlen egy tüske azért volt a szemeben : Alexander-t miért kellett kiírni 45 perc után mad.gif Ez számomra nagyon kihatott a folytatásra, hiszen a szereplők közül őt nagyon kedvelem. Habár az a 45 perc az mindent megért.Nagyszerűen játszott Alexander heart.gif Hihetetlen volt őt így, ekkora képernyőn látni w00t.gif Nagyon remélem, hogy még sok filmben láthatom majd így nagy képernyőn blush.gif
Igazából ezen kívül semmi problémám nem volt a filmmel, még Rihanna sem zavart laugh.gif Nem nyújtott Oscar díjas alakítást, átlagos volt wink.gif
A Transformers szintjét ugyan számomra nem ütötte meg, de azért csak három-négy lécsőfokkal maradt le laugh.gif

9*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, patrícia4
2012. április 19. 10:42 #5355
- törölt felhasználó -    
Országúton - 10/10

A tökéletes nem kifejezés, ha ezt a filmet veszem alapul. Mind Fellini, mind a színészek, egytől-egyig zseniálisak voltak. Legalább egy Fellini filmet mindenkinek kötelező lenne megnéznie életében.

Sherlock Holmes - Árnyjáték - 10/8

Guy Ritchie szerintem korunk egyik "legmegnemértettebb" géniusza. Az első részhez képest ez egy picit alulmaradt, de még így is "megkajáltam" az egész filmet. RDJ pedig nem tud hibázni ezért is imádom annyira. Noomi Rapace pedig tudom, hogy sokkal többre képes, mint amit ebben a filmben nyújtott.
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Grace Benning, patrícia4, tya04
2012. április 19. 10:47 #5356
Doriih
Doriih
visszatérő vendég

StátuszLive a life you will remember
Hozzászólás: 256
Csatolások: 1
Azonosító: 124296
A kihívás smileeee.gif
2012. április 19. 11:19 #5357
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.04.19. 10:42)
Legalább egy Fellini filmet mindenkinek kötelező lenne megnéznie életében. 

én láttam mindjárt kettőt is a Casanovát és a Satirycon-t de háá nemtom azt kell hogy mondjam hogy két ilyen nehéz filmet még az életemben nem láttam! ok hogy a Satyricon a korunknak az átültetése az ókori Rómába a Casanova pedig olyan mint ha egy költészeti vízió lenne képkockákra bontva.
természetesen a művészértékük ezeknek a filmeknek valószínűleg felbecsülhetetlen.
mondjuk a Satyriconban az tetszett hogy olyan volt mint egy Scifi csak az ókorban! smileeee.gif
rendkívül nehéz film volt mindkettő és voltak pillanatok amikor ki szerettem volna kapcsolni. és olyan messzire eldugni hogy soha többé ne kerüljön a kezembe.
asszem a Satyriconban van egy jelenet sor amikor talán 15-percig nem történik semmi érdemleges de még csak párbeszéd sincs.

DE aki azt mondja hogy ezeken a filmeken jól szórakozott az szerintem hazudik. biggrin.gif
de lehet hogy bennem van a hiba! mellow.gif sad.gif

nahh jó többet én nem is beszélek Felliniről ilyenekhez az én képregényeken felnőtt agyam kevés!
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, tya04
2012. április 19. 12:10 #5358
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.18. 22:22)
pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy  Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg.. rolleyes.gif 
de ez nagyon rendben van  meghajolo.gif :
http://mellywilliams.files.wordpress.com/2011/10/gina_carano_09.jpg
ez pedig nagyon nem fail  rolleyes.gif :
http://seat42f.com/images/stories/tvshows/Nikita/Maggie-Q-Nikita.jpg

Annyit ehhez hozzáfűznék jó magam is, hogy igaz Maggie Q valóban hiteltelen Nikita szerepére, mivel is a testalkata nem követeli meg azt a bizonyos erőt, amivel lazán leverhetne ilyen benga kétajtós szekrényeket. Szóval ez valóban igaz, bár szerintem az Alexet alakító Lyndsy Fonseca sem vitte túlzásba a gyúrást, és a legújabb részekben az is üt vág mindenkit, úgy, hogy sokszor egy karcolás nem esik rajta.XD De hát film, sajnos, és itt is, mint mindegyikben az összes csávó egyenként támad.XD Viszont Jennifer Garner bizony vett harcművészeti órákat. Az Aliasbeli főszerepét nagyon komolyan vette és tanult kick-bokszolni, még hozzá eléggé intenzíven és komolyan. Szóval abban annyira ne legyél biztos, hogyha leverne neked egyet, akkor nem imbolyogna a fejed.XD Egyébiránt anno Jolieról is el tudtam volna ezt képzelni, mert a Lara Croft filmekben, azért husisabb (és szerintem izmosabb is) volt. Most valóban csontsovány a hölgy. Habár én a Nikitán jól szórakozok, mert alapjáraton szerintem egy színvonalas akciósorozat, ahol a test- és erőarányokat nem találták el. De én még mindig azt mondom, hogy a legtöbbet a koreográfia tesz ki. Ha az jól van megcsinálva, akkor lebilincseli a legtöbb nézőt, és nem igazán érdekli, hogy hol van rajta muszkli vagy hol nincs. Habár én legjobban a Covert Affairs Annie Walkerén, névként Piper Perabo-n vagyok kiakadva. Ő is ilyen Alias-féle Sydney Bristowt alakít a sorozatban, de nagyon gagyi és amatőr módon. Habár nem is tartom a legjobb színésznek, de az ő testalkata még alkalmatlanabb az ilyen szerepre, ráadásul a koreográfiák is eszméletlen gagyin vannak összehozva. Az mondjuk még nekem is nagyon, de nagyon hiteltelen.
2 felhasználónak tetszik: Christo, saii
2012. április 19. 12:15 #5359
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.19. 11:19)

DE aki azt mondja hogy ezeken a filmeken jól szórakozott az szerintem hazudik. biggrin.gif 
de lehet hogy bennem van a hiba! mellow.gif  sad.gif 
nahh jó többet én nem is beszélek Felliniről ilyenekhez az én képregényeken felnőtt agyam kevés!

Tényleg egyéni vélemény. Nem benned van a hiba, csak máshoz vagy szokva. Én speciel rendkívül jót szórakoztam mindegyik Fellini filmen. Igazi kulturális csemege, nagyszerű szórakozás mindegyik alkotása. Felemelő, egyedi és szürrealista látásmódja mindenképpen figyelemre méltóvá teszi. A kedvenc rendezőm. smileeee.gif
2012. április 19. 12:29 #5360
- törölt felhasználó -    
Táncoló talpak w00t.gif

Nagyon aranyos kis film és tanulságos is. Egy pár embernek illene megnéznie. Hogy miért is nem jó az alapján elítélni valaki csak mert egy kicsit másmilyen.

10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, patrícia4, Fanni00
710 oldal 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!