Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 19. 12:38 #5361
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.18. 22:22)
hááá de ez a film pont ettől adhatna többet mint a "nikita" sablon filmek!
ez a csaj egy állat láttátok már ketrecben küzdeni? én igen! biggrin.gif 
pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy  Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg.. rolleyes.gif 
Gina Carano minden mozdulatán látszik hogy térdelt már valakinek a gyomrába és ütött már ki fogat könyökkel.
engem a többi színész nem is érdekel én Gina miatt akarom megnézni ugyanazért mint a Tony Jaa filmeket a verekedős jelenetekért.
áá megnézem én ezt a filmet az a biztos! smileeee.gif
és amúgy is Gina van vagy 70 kg! biggrin.gif olyan combja van mint maggie q vagy Jolie dereka! rohog.gif
bár mindezekkel együtt lehet hogy xar film! biggrin.gif de nekem egy harcművészeti akciófilmnél nincsenek nagy igényeim de ez én vagyok! smileeee.gif 
de ez nagyon rendben van  meghajolo.gif :
http://mellywilliams.files.wordpress.com/2011/10/gina_carano_09.jpg
ez pedig nagyon nem fail  rolleyes.gif :
http://seat42f.com/images/stories/tvshows/Nikita/Maggie-Q-Nikita.jpg

Na engem a hideg is kiráz Lucy Liutól. Nem vagyok elájulva sem tőle, sem az alakításaitól.
A női szerepről pedig annyit, hogy az általad felsorolt színészek egyike sem termett annyira a karakter megformálására, mint Gina. Eddig csak a Blood and Bone c. filmet láttam tőle. Úgy gondolom, hogy a Haywire-ben igenis olyan ember kell, aki alkatailag megfelel a szerepre. Mikor elkezdték beszélgetni, hogy lesz valami a filmből, felmerült a kérdés, hogy kinek kellene játszania a női szerepet és fülem ketté állt, mikor Uma és Jennifer nevét láttam a lehetséges jelöltek között. Uma jó színésznő, de valahogyan nem passzolt volna a filmbe, ahogyan Jennifer sem. Jennifer a Nikita miatt külön edzésekre járt és talán tényleg mindent beleadott, amit tudott, de erre a szerepre alkalmatlan lett volna. Még nem láttam a filmet de már a trailerből is kitűnik, hogy nem egyszerű rugdosós emberre van szükség, hanem olyan valakire, aki régebb óta űzi az ipart és alkatra is megfelelő. Isten áldja a castingost, végre egy jól beválogatott szerep rohog.gif Gondolom, hogy a csaj színészileg is bír annyit hozni, mint Lucy vagy Jennifer, mert azt nem nehéz űberelni. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
2012. április 19. 12:38 #5362
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.19. 12:15)
  Nem benned van a hiba,

hűűűű tökre megnyugodtam! laugh.gif
2012. április 19. 12:44 #5363
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.19. 12:38)
Na engem a hideg is kiráz Lucy Liutól. Nem vagyok elájulva sem tőle, sem az alakításaitól. 
A női szerepről pedig annyit, hogy az általad felsorolt színészek egyike sem termett annyira a karakter megformálására, mint Gina. Eddig csak a Blood and Bone c. filmet láttam tőle. Úgy gondolom, hogy a Haywire-ben igenis olyan ember kell, aki alkatailag megfelel a szerepre. Mikor elkezdték beszélgetni, hogy lesz valami a filmből, felmerült a kérdés, hogy kinek kellene játszania a női szerepet és fülem ketté állt, mikor Uma és Jennifer nevét láttam a lehetséges jelöltek között. Uma jó színésznő, de valahogyan nem passzolt volna a filmbe, ahogyan Jennifer sem. Jennifer a Nikita miatt külön edzésekre járt és talán tényleg mindent beleadott, amit tudott, de erre a szerepre alkalmatlan lett volna. Még nem láttam a filmet de már a trailerből is kitűnik, hogy nem egyszerű rugdosós emberre van szükség, hanem olyan valakire, aki régebb óta űzi az ipart és alkatra is megfelelő. Isten áldja a castingost, végre egy jól beválogatott szerep  rohog.gif Gondolom, hogy a csaj színészileg is bír annyit hozni, mint Lucy vagy Jennifer, mert azt nem nehéz űberelni.  rohog.gif

A Nikitához Maggie Q neve fűződik, míg Jennifer Garner anno az Aliasban játszott!
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 19. 12:49 #5364
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Holly Keller @ 2012.04.19. 12:44)
A Nikitához Maggie Q neve fűződik, míg Jennifer Garner anno az Aliasban játszott!

Akkor az, krumpli burgonya, engem nem fogott meg egyik sem, annyira sem hogy emlékezzek, melyik melyik rolleyes.gif
Jennifernek amúgy sem valók az ilyen produkciók. Valamiért a Junoban meg a Királyságban jobban tetszett az alakítása ..
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Holly Keller
2012. április 19. 12:57 #5365
- törölt felhasználó -    
nahh mivel be indult a topic és ez jó! meghajolo.gif
megnéztem a Haywire-t gyorsban angolul! biggrin.gif

az alapvető problémám az volt ezzel a filmmel hogy szerintem Soderbergh egyszerűen nem tudta eldönteni hogy kém filmet csináljon vagy egy verekedős akció mozit.és ebből a kettőből nem sikerült egyiket sem megcsinálni. kém filmhez szerintem is gyenge a story, az akcióhoz pedig kevés a verekedés.
szóval értem már Christot! smileeee.gif
és sajnos azzal is egyet kell értenem hogy a trailerben látott akciókkal valóban kimerül a film! sad.gif

Spoiler.
nahh DE!! háááá az a kevés bunyó ami van benne eszméletlen jól nézett ki hááá nekem komolyan minden ütés fájt én valahogy így képzeltem el amikor egy női akcióhős elintéz valakit.! jjaajj és azt annyira élveztem amikor Gina befogta karszorításba Channing Tatum-ot hogy én nem tudom elmondani nektek hogy mennyire boldoggá tett! biggrin.gif és a Fassbenderrel a bunyó hhááá kegyetlen volt. meghajolo.gif amikor mellbe rugja mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna és érezni lehetett a rúgás erejét nahh ez igen! meghajolo.gif
háá Ginát imádtam a filmben látszik hogy nem fog maradandót végbe vinni a filmiparban olyan Cynthia Rothrock benyomását kelti csak sokkal csinosabb.de én azt mondom még csináljon sok sok hasonló filmet azt kívánom neki én nézni fogom az biztos! biggrin.gif meghajolo.gif és végre szakítsa meg azt a ostoba gagyi trendet amit a női akcióhősnőkről kialakítottak. meghajolo.gif

hááá a sztárparádéról annyit hogy ott voltak a vásznon de minek???
hááá igazából így akarták a nézőket bevinni a moziba a nagy színész nevekkel mert aki ezt a filmet moziban nézi azt csak sajnálni tudom.
én nélkülük is megnéztem volna ezt a filmet Gina miatt de hááá csak miatta senki nem fog elmenni a mozikba azt se tudják hogy kicsoda! biggrin.gif

nahhh!
A bűn hálójában
6/10
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/12/haywire-posters.jpg
2012. április 19. 12:59 #5366
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.19. 12:49)
. Valamiért a Junoban meg a Királyságban jobban tetszett az alakítása ..

a Junoban zseniális volt! egyszerűen imádtam pedig ki nem állhatom! biggrin.gif
hogy van ez miket beszélek! biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Holly Keller, ophely88, tya04
2012. április 19. 13:02 #5367
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.19. 12:49)
Akkor az, krumpli burgonya, engem nem fogott meg egyik sem, annyira sem hogy emlékezzek, melyik melyik  rolleyes.gif 
Jennifernek amúgy sem valók az ilyen produkciók. Valamiért a Junoban meg a Királyságban jobban tetszett az alakítása ..

Hogy őszinte legyek, én nem hallottam, hogy jelentkezett volna erre a szerepre, mivel egy ideje a harmadik babájával foglalatoskodik, és azt hiszem tavaly augusztusban jelentették be, hogy kisbabájuk lesz újra. Ha engem kérdezel, szerintem nem jelentkezett erre a szerepre. Meg mostanában nem is vállal ilyeneket, mert az Alias, a Daredevil és az Elektra után az emberek beskatulyázták az ilyen verekedős, rugdosós szerepei miatt. Egy ideje akció filmben nem lehet látni, csak ilyen nyálas romantikus filmekben, mint például a Lódító hódító, Valentin nap stb. Nem is tudom, hogy mikor láttam már popsi szétrugdosós filmben, hogy őszinte legyek. Maggie Q-ról el tudom képzelni, hogy járt külön edzésekre ezért a szerepért, mert hát még nem mozisztár, egyelőre. Jennifer egyébként nem játszik rosszul, sőt szerintem az egyik legtehetségesebb színész, aki messze felül múlja a mostani menők felhozatalát (pl. Kristen Stewart meg ezek). Eddig akárhány filmben láttam, tetszett az alakítása és a hozzáállása. Szívesen megnézném egyszer egy komolyabb drámában, csak, mint ahogyan írtad te is, sajnos az ő testalkata sem felel meg túlzottan, szerintem még határeset lenne. Kevés olyan színésznő van, akinek a testalkata megfelelne a szerepre. Aki pedig megfelel azt vagy a kutya sem ismeri, vagy nem akarja elvállalni a szerepet. Michelle Rodriguez speciel szerintem olyan igazi "Leütöm a fejedet!" féle színésznő, és bár a szerepein is megfigyelhető ez, mert a legtöbb szerepe valami ilyesmi karakterre épül.
2012. április 19. 13:14 #5368
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.19. 13:02)
elvállalni a szerepet. Michelle Rodriguez speciel szerintem olyan igazi "Leütöm a fejedet!" féle színésznő, és bár a szerepein is megfigyelhető ez, mert a legtöbb szerepe valami ilyesmi karakterre épül.

nahh igen Michelle az igen! róla elhiszem hogy ha rossz napja van elharapja az emberek torkát! biggrin.gif laugh.gif
valóban kár hogy sablon filmekben szerepel és mindig ugyanazt a karaktert alakítja!de én így is kedvelem! smileeee.gif
a A bunyós csaj című filmjét érdemes megnézni ha még nem láttátok nahhh abban kezdő színészként nagyot játszik! én jobban eltudtam volna képzelni Eastwood filmjében is a Millió dolláros bébiben sokkal hitelesebb lett volna mint Hillary Swank és félre értés ne essék Hillary Swank egy kiváló színésznő de Michelle egy bunyós csaj! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: saii, tya04
2012. április 19. 13:25 #5369
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Holly Keller @ 2012.04.19. 13:02)
Hogy őszinte legyek, én nem hallottam, hogy jelentkezett volna erre a szerepre, mivel egy ideje a harmadik babájával foglalatoskodik, és azt hiszem tavaly augusztusban jelentették be, hogy kisbabájuk lesz újra. Ha engem kérdezel, szerintem nem jelentkezett erre a szerepre. Meg mostanában nem is vállal ilyeneket, mert az Alias, a Daredevil és az Elektra után az emberek beskatulyázták az ilyen verekedős, rugdosós szerepei miatt. Egy ideje akció filmben nem lehet látni, csak ilyen nyálas romantikus filmekben, mint például a Lódító hódító, Valentin nap stb. Nem is tudom, hogy mikor láttam már popsi szétrugdosós filmben, hogy őszinte legyek. Maggie Q-ról el tudom képzelni, hogy járt külön edzésekre ezért a szerepért, mert hát még nem mozisztár, egyelőre. Jennifer egyébként nem játszik rosszul, sőt szerintem az egyik legtehetségesebb színész, aki messze felül múlja a mostani menők felhozatalát (pl. Kristen Stewart meg ezek). Eddig akárhány filmben láttam, tetszett az alakítása és a hozzáállása. Szívesen megnézném egyszer egy komolyabb drámában, csak, mint ahogyan írtad te is, sajnos az ő testalkata sem felel meg túlzottan, szerintem még határeset lenne. Kevés olyan színésznő van, akinek a testalkata megfelelne a szerepre. Aki pedig megfelel azt vagy a kutya sem ismeri, vagy nem akarja elvállalni a szerepet. Michelle Rodriguez speciel szerintem olyan igazi "Leütöm a fejedet!" féle színésznő, és bár a szerepein is megfigyelhető ez, mert a legtöbb szerepe valami ilyesmi karakterre épül.

Engem a Butter érdekelne. Olvastam róla jót is meg rosszat is de nem adok sokat a véleményükre, mert szerintem ha drámában nem is, egy komédiában helyt állna. Nem a Russel Brand komédiára gondolok, hanem egy rendes komédiára .. de egy egyszerű családi moziban is el tudom képzelni rajztanárként. rolleyes.gif
2012. április 19. 13:40 #5370
Csillbab
Csillbab
visszatérő vendég

StátuszJust promise that you won't forget we had it all
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 138512
Idézet (Sellycica @ 2011.02.26. 17:38)
2012-t 10/10  biggrin.gif  biggrin.gif

én is biggrin.gif
2012. április 19. 13:40 #5371
Angel_starr
Angel_starr
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 173201
AMERIKAI PITE 8 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. április 19. 15:58 #5372
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.19. 12:57)
nahh mivel be indult a topic és ez jó! meghajolo.gif 
megnéztem a Haywire-t gyorsban angolul! biggrin.gif 
az alapvető problémám az volt ezzel a filmmel hogy szerintem Soderbergh egyszerűen nem tudta eldönteni hogy kém filmet csináljon vagy egy verekedős akció mozit.és ebből a kettőből nem sikerült egyiket sem megcsinálni. kém filmhez szerintem is gyenge a story, az akcióhoz pedig kevés a verekedés.
szóval értem már Christot! smileeee.gif 
és sajnos azzal is egyet kell értenem hogy a trailerben látott akciókkal valóban kimerül a film! sad.gif 
Spoiler.
nahh DE!! háááá az a kevés bunyó ami van benne eszméletlen jól nézett ki hááá nekem komolyan minden ütés fájt én valahogy így képzeltem el amikor egy női akcióhős elintéz valakit.! jjaajj és azt annyira élveztem amikor Gina befogta karszorításba Channing Tatum-ot hogy én nem tudom elmondani nektek hogy mennyire boldoggá tett! biggrin.gif és a Fassbenderrel a bunyó hhááá kegyetlen volt. meghajolo.gif  amikor mellbe rugja mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna és érezni lehetett a rúgás erejét nahh ez igen! meghajolo.gif 
háá Ginát imádtam a filmben látszik hogy nem fog maradandót végbe vinni a filmiparban olyan Cynthia Rothrock benyomását kelti csak sokkal csinosabb.de én azt mondom még csináljon sok sok hasonló filmet azt kívánom neki én nézni fogom az biztos! biggrin.gif  meghajolo.gif  és végre szakítsa meg azt a ostoba gagyi trendet amit a női akcióhősnőkről kialakítottak. meghajolo.gif 
hááá a sztárparádéról annyit hogy ott voltak a vásznon de minek???
hááá igazából így akarták a nézőket bevinni a moziba a nagy színész nevekkel mert aki ezt a filmet moziban nézi azt csak sajnálni tudom.
én nélkülük is megnéztem volna ezt a filmet Gina miatt de hááá csak miatta senki nem fog elmenni a mozikba azt se tudják hogy kicsoda! biggrin.gif 
nahhh!
A bűn hálójában
6/10
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/12/haywire-posters.jpg

Omgosh! blink.gif Ekkora f*s filmet is össze lehet hozni ennyi színésszel egy rakásra? (Douglas, Fassbender, McGregor...Paxton, Banderas, Tatum) - persze! Ez a film ez egyik élő példa. Egyébként sem bírom, amikor "Miss 45 kiló" férfis*ggeket rúgdos szét, hisz fizikailag is képtelenség.
2012. április 19. 16:58 #5373
- törölt felhasználó -    
Hamlet (1990) 10/8
Maga a dráma annyira nem nyűgözött le mikor olvastam, ámbár a Romeo és Júliánál még mindig jobban tetszett. Így filmbe látni viszont sokkal jobb volt és nekem tetszett. Jól megcsinálták szerintem, valamint jó volt olyan színészeket is látni a filmben akiket szeretek. Azt nem mondom, hogy még sokszor meg fogom nézni, de azt sem mondhatnám, hogy megbántam, hogy megnéztük irodalom órán. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, nicol bellox
2012. április 19. 19:03 #5374
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Norah @ 2012.04.19. 15:58)
Omgosh! blink.gif Ekkora f*s filmet is össze lehet hozni ennyi színésszel egy rakásra? (Douglas, Fassbender, McGregor...Paxton, Banderas, Tatum) - persze! Ez a film ez egyik élő példa. Egyébként sem bírom, amikor "Miss 45 kiló" férfis*ggeket rúgdos szét, hisz fizikailag is képtelenség.

Szóval végleg lemondhatok a filmről? Soderbergh remélem összeszedi magát a Bitter Pillre. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 19. 19:17 #5375
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.04.19. 15:58)
Egyébként sem bírom, amikor "Miss 45 kiló" férfis*ggeket rúgdos szét, hisz fizikailag is képtelenség.

ebből is látszik hogy te semmit sem értettél meg abból ami itt elhangzott folyamatosan!
pontosan az a lényeg hogy itt egy olyan nő rugdos szét seggeket ebben a filmben akiről el lehet hinni hogy képes rá! de ettől még nem jó film ennyi!
2012. április 20. 10:15 #5376
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.19. 19:17)
ebből is látszik hogy te semmit sem értettél meg abból ami itt elhangzott folyamatosan!
pontosan az a lényeg hogy itt egy olyan nő rugdos szét seggeket ebben a filmben akiről el lehet hinni hogy képes rá! de ettől még nem jó film ennyi!

Képzeld, mindent értettem, csak semmit nem hittem el belőle. wink.gif
Rosszul vagyok a rambónőktől.
2012. április 20. 12:14 #5377
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Ne szólj szánk (Egy szót se!)

Az nagyon tetszik,hogy a filmet kétszer szinkronizálták,hogy ennek mi értelme volt. blink.gif Néha ugyanaz a szöveg,néha meg teljesen más,mintha nem is ugyanahhoz a filmhez készült volna a szinkron. mellow.gif
Ezt leszámítva szeretem ezt a filmet,14 éves koromig rengetegszer láttam,azóta is megnéztem egyszer-kétszer,de már jó rég nem láttam,így úgy döntöttem ideje leporolnom a DVD-t. biggrin.gif A lányok a legrégebbi kedvenceim az ő filmjeiken nőttem fel,természetesen van tőlük is olyan film amit jobban szeretek mint a többit,ez épp a 3. kedvencem. smileeee.gif Valahogy a New York-i bújócska,meg a Párosban Párizsban jobban tetszettek. blush.gif A sok pénzük mellett azért arra is irigy vagyok,hogy annyi gyönyörű helyen jártak.Például ebben a filmben Sydney-ben.Ashley heart.gif

10/9
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. április 20. 13:38 #5378
- törölt felhasználó -    
Tükrök
Ahány kommentet olvastam, annyiszor láttam a következő mondatot: "a csajom ezentúl nem fog öt percnél tovább bíbelődni a sminkkel. Lol". Hát, nálam maradt a szokásos 26 perc, mert ez a film minden volt, csak nem ijesztő. Úttörőnek számít a maga egyedi történetével, és még jó is lett volna, ha nem minden huszadik percben érkezik valami sokkoló vagy kissé parás jelenet, így inkább számítom fel akciónak vagy drámának, mintsem horrornak. Valamiért nem jött át az ijesztgetős mivolta, persze, talán két pillanatnál én is felkaptam a fejem, de egyébként aligha nevezném rémisztőnek. Nem lenne vele semmi gondom amúgy, mert tetszett, ha a vége nem folyt volna át Constantine-ba vagy valami más démonűzős baromságba, egyedül ez vette el a kedvem attól, hogy jó pontozást adjak neki, mert a filmzenével abszolút elégedett voltam, Kiefer Sutherland meg már alapból képernyő elé vonz.
6/10
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, tya04
2012. április 20. 14:54 #5379
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.19. 12:44)

…én eddig azt hittem, hogy a Nikita szerephez Anne Parillaud neve fűződik wink.gif

…a tv sorozathoz pedig Peta Wilson:
http://farm5.staticflickr.com/4008/4585580709_538662527c_z.jpg wink.gif
2012. április 20. 15:24 #5380
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.04.20. 10:15)
Képzeld, mindent értettem, csak semmit nem hittem el belőle. wink.gif
Rosszul vagyok a rambónőktől.

ez a film egyáltalán nem egy női rambórol szól nincs itt semmiféle női rambó!ezzel a részével semmi baj nincs a filmnek. remekül meg koreografált verekedős jelenetek vannak benne és igen is életszerűek. DE sajnos ennyi a film és nem több. pedig jó ötlet volt. csak el kellett volna dönteni hogy akciózunk vagy drámázunk.
és amúgy is miért ne lehetne egy Jason Bourne-ek egy női megfelelője? nem értem mi ezzel a probléma egy filmben.
a film nem ettől rossz a film attól rossz hogy egyszerűen pocsék a forgatókönyv és Soderbergh nem rendezett még klasszikus akció filmet (mert az Ocean és a Traffic vagy a Mint a kámfor nem azok) és most sem sikerült neki. és mint korábban írtam szerintem nem tudta eldönteni hogy egy klasszikus kém filmet készítsen vagy egy verekedős akció mozit.
az meg hogy telepakolták sztárokkal az egyértelműen marketing fogás hogy bemenjenek az emberek a moziba az éppen agyon hype-olt Fassbenderért(akit remek színésznek tartok és kedvelem a filmjeit) de akkor is agyon hype-olt. és tudták az alkotók hogy miatta és Tatum nevével meg néhány nagy öreggel el lehet adni a filmet és majd meglátjuk mi lesz. mert Gina Carano nevével nem lehetett eladni a filmet.
Gina Carano???Ki??? ki a tököm az reakció lett volna belőle.

de akkor is egy jó próbálkozás volt hogy végre valaki lerombolja a női akció sztárokról kialakult ostoba képet egy igen is belevaló csajjal!

nahh mind1 nem akarlak én meggyőzni semmiről félre ne érts! smileeee.gif
ha nem hát nem!
710 oldal 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!