Idézet (gonzales7 @ 2012.04.18. 22:22)
hááá de ez a film pont ettől adhatna többet mint a "nikita" sablon filmek!
ez a csaj egy állat láttátok már ketrecben küzdeni? én igen!
pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg..
Gina Carano minden mozdulatán látszik hogy térdelt már valakinek a gyomrába és ütött már ki fogat könyökkel.
engem a többi színész nem is érdekel én Gina miatt akarom megnézni ugyanazért mint a Tony Jaa filmeket a verekedős jelenetekért.
áá megnézem én ezt a filmet az a biztos!
és amúgy is Gina van vagy 70 kg!
olyan combja van mint maggie q vagy Jolie dereka!
bár mindezekkel együtt lehet hogy xar film!
de nekem egy harcművészeti akciófilmnél nincsenek nagy igényeim de ez én vagyok!
de ez nagyon rendben van
:
ez pedig nagyon nem fail
:

ez a csaj egy állat láttátok már ketrecben küzdeni? én igen!
pont ettől hitelesebb mint Maggie Q Jennifer Gardner vagy Angelina Jolie Uma Thurman vagy Lucy Liu akiknek semmi közük a harcművészetekhez...hiteltelenek. ilyen tök gagyi női akciósztárokat testesítenek meg..
Gina Carano minden mozdulatán látszik hogy térdelt már valakinek a gyomrába és ütött már ki fogat könyökkel.
engem a többi színész nem is érdekel én Gina miatt akarom megnézni ugyanazért mint a Tony Jaa filmeket a verekedős jelenetekért.
áá megnézem én ezt a filmet az a biztos!
és amúgy is Gina van vagy 70 kg!
bár mindezekkel együtt lehet hogy xar film!
de ez nagyon rendben van
ez pedig nagyon nem fail

Na engem a hideg is kiráz Lucy Liutól. Nem vagyok elájulva sem tőle, sem az alakításaitól.
A női szerepről pedig annyit, hogy az általad felsorolt színészek egyike sem termett annyira a karakter megformálására, mint Gina. Eddig csak a Blood and Bone c. filmet láttam tőle. Úgy gondolom, hogy a Haywire-ben igenis olyan ember kell, aki alkatailag megfelel a szerepre. Mikor elkezdték beszélgetni, hogy lesz valami a filmből, felmerült a kérdés, hogy kinek kellene játszania a női szerepet és fülem ketté állt, mikor Uma és Jennifer nevét láttam a lehetséges jelöltek között. Uma jó színésznő, de valahogyan nem passzolt volna a filmbe, ahogyan Jennifer sem. Jennifer a Nikita miatt külön edzésekre járt és talán tényleg mindent beleadott, amit tudott, de erre a szerepre alkalmatlan lett volna. Még nem láttam a filmet de már a trailerből is kitűnik, hogy nem egyszerű rugdosós emberre van szükség, hanem olyan valakire, aki régebb óta űzi az ipart és alkatra is megfelelő. Isten áldja a castingost, végre egy jól beválogatott szerep

2 felhasználónak tetszik: