Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 21. 20:40 #5401
- törölt felhasználó -    
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.21. 17:10)

…ez nem hiba! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

csak hibádzik az izom! rohog.gif
2012. április 22. 02:34 #5402
- törölt felhasználó -    
We Bought A Zoo
Végre egy film, amelyben Scarlett Johansson nem dobja ki a melleit! Emelem a kalapom, ez már nagy teljesítmény a részéről! Nem mintha nagyon le szeretném szólni (bármikor örömmel megteszem), de ebben a filmben sem tudta kivívni az elismerésem, egyszerűen taszít! Főleg miatta nem kerítettem sort erre az igazán kedves, édes, aranyos, csupa pozitív jelzős családi vígjátékra, egészen eddig, és nem is értem, miért. Egyfajta hangulatvilággal rendelkezik. Már az elején nem számítasz sok jóra a tragikusan elvesztett édesanya karaktere miatt, mégis percről percre egyre csak többet tartogat. Először is: a szereplőgárdát (Scarlett-től eltekintve) fantasztikusan állították össze. Matt Damon tehetségét eddig nem volt alkalmam alaposan megszemlélni, de itt kiemelkedően szimpatikus volt a számomra, annak pedig külön örültem, hogy Elle Fanning is szerephez jutott, ezerszer szimpatikusabb, mint a műfejű nővére. Nem szeretem a gyerekszínészeket, de őt nagyon kedvelem, meg hát itt volt Colin Ford (Az energia, Odaát) is, aki miatt előtört belőlem a pedofil. Komolyan mondom, ez a srác akkora szívtipró, hogy az valami istentelen. No, de hogy a történetre tereljem a szót: egészen elképesztő volt ez az állatkertes dolog, egy ideig nem is tudtam hová tenni az egészet, de a jelenetek előrehaladtával egyre inkább a szívemhez nőttek a szereplők és az állatok is. Tulajdonképpen szinte a végén dőlt bennem el, hogy max pontot adok a We Bought a Zoónak, amikor könnybe lábadt szemmel ültem a képernyő előtt. Igazából tényleg csak az aranyoshoz hasonló jelzőkkel lehet jellemezni a filmet, mert vicces, megható, elgondolkodtató, kellőképp drámai, és a családi mivolta miatt ajánlom bárkinek (akár vadbarom haveri társaságnak is). Nagyon tetszett.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, duracell
2012. április 22. 10:22 #5403
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
London útifilm rohog.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 22. 10:48 #5404
- törölt felhasználó -    
ezt a filmet most volt alkalmam először megnézni pedig már nem mai.
baromi jó szórakozás volt.mondjuk olyan 20 percig a filmben semmi nem történt de azok a zseniális párbeszédek kiemelték az unalomba fulladásból.
A Ralph Fiennes pedig háá ő egy 1000 arcú színész és itt most valami olyan arcát mutatta amit még nem láttam és meghaltam a röhögéstől rajta.
egy jó angol humorral megfűszerezett bérgyilkosos film ez.
háá vége pedig jjjaaajjj pusztultam a röhögéstől: "Harry! ő nem..Harry!...ő nem Harry! ő nem..." laugh.gif rohog.gif _nevet.gif
jahh és a film zenéje csillagos ötös ez a Carter Burwell nagyon jól megkomponált zenéket tud készíteni bírom a fazont!
Erőszakik
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/files/in-bruges-poster.jpg
3 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, csicsi20
2012. április 22. 10:52 #5405
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Státusz♦~♥♥♥ Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek! ♥♥♥~♦ F.M.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 802
Azonosító: 159358
Sorozatot néztem: Az elveszett világ biggrin.gif
2012. április 22. 10:57 #5406
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Másnaposok 2

A "fantasztikus" hangulatom tegnap is tartott,úgyhogy ezt a részét is megnéztem. rohog.gif Stu hisztijei voltak a legjobbak,imádom azt a pasit. rohog.gif Bár ez a rész szerintem gyöngébb mint az első volt. blush.gif

10/8

Na meg megnéztem újra a The Lorax mesét most anyuval,az még mindig 10 pont. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, patrícia4
2012. április 22. 12:04 #5407
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Tömör a gyönyör
Bár már köbö százszor láttam, még mindig megnézem. smileeee.gif Nekem tetszik thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: csilagoseg
2012. április 22. 13:02 #5408
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.22. 10:48)
ezt a filmet most volt alkalmam először megnézni pedig már nem mai.
baromi jó szórakozás volt.mondjuk olyan 20 percig a filmben semmi nem történt de azok a zseniális párbeszédek kiemelték az unalomba fulladásból.
A Ralph Fiennes pedig háá ő egy 1000 arcú színész és itt most valami olyan arcát mutatta amit még nem láttam és meghaltam a röhögéstől rajta.
egy jó angol humorral megfűszerezett bérgyilkosos film ez.
háá vége pedig jjjaaajjj pusztultam a röhögéstől: "Harry! ő nem..Harry!...ő nem Harry! ő nem..." laugh.gif  rohog.gif  _nevet.gif
jahh és a film zenéje csillagos ötös ez a Carter Burwell nagyon jól megkomponált zenéket tud készíteni bírom a fazont!
Erőszakik
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/files/in-bruges-poster.jpg

Nekem az tetszett, mikor arról beszélgettek, hogy ki lőjjön előbb. Megbeszélik, hogy ki hová menjen, honnan lőjjön, elszámolnak háromig és utána még azért megkérdezik egymástól, hogy 'Ki számol amúgy?' rofl.gif
Ebben a filmben szerettem meg Colint és utáltam a film végét, szánalmas lett. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 22. 13:12 #5409
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Thor
Hát.. hogy is mondjam, valahogy erre számítottam. Hiába kedvelt általam a rendező személye, a Marvelesekért nem vagyok oda túlságosan. Iron Man (I.) dögös film lett, Starkot is bírom, az új X-men pedig Vaughn-nak köszönhetően bájos, de amúgy nem szeressük a Marvel-hősöket.
Ez a film igazából semmilyen. Felesleges a közel két óra játékidő, ha úgy össze van kuszálva, hogy érdektelenné válik a néző számára. Főszereplőnk erős felsőbbrendűségi komplexusban szenved (vagy inkább lubickol) a film elején, és egy csapásra megváltozna? Jellemfejlődések eléggé esetlenül lettek megoldva, Natalie Portman hiába jó színésznő, ha Jane karaktere teljesen átlagos és ráadásul nem is akartak belőle semmi extrát kihozni. A poénok nagyon "megírtak", nem is tudnám jobban megfogalmazni, de érződik, hogy itt a nézőnek nevetni kéne. És nem nevet, kivéve mikor imádott Stellan Skarsgård illuminált állapotban lévő mosolyát látja, esetleg mikor elhangzik a "-Mi ez? Stark új fegyvere? -Áh, nem tudom, Stark nekem sosem mond semmit." párbeszéd. Jeremy Rennert szerepeltethették volna kicsit többet.
Ettől függetlenül, nagyon várom az Avengerst, csakis Joss Whedon miatt. Zseniális fószer, főleg ha szkriptről van szó, ezért is reménykedem. Persze megtörténhet, hogy csalódok, maga Kenneth Branagh is csak egy súlytalan katyvaszt tudott készíteni Thor históriájából.
5/10
2012. április 22. 13:13 #5410
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.04.22. 13:02)
Nekem az tetszett, mikor arról beszélgettek, hogy ki lőjjön előbb. Megbeszélik, hogy ki hová menjen, honnan lőjjön, elszámolnak háromig és utána még azért megkérdezik egymástól, hogy 'Ki számol amúgy?'  rofl.gif
Ebben a filmben szerettem meg Colint és utáltam a film végét, szánalmas lett.  mellow.gif

Bruges, a kib*szott tündérmese. biggrin.gif
2012. április 22. 17:31 #5411
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Winter's Bone
10/8
2 felhasználónak tetszik: duracell, tya04
2012. április 22. 17:42 #5412
- törölt felhasználó -    
Amerikai pite - A találkozó
Kellemeset csalódtam.

The Sitter
20 percnél többet nem bírtam nézni belőle, nagyon rossz. Noah Hillt jobban bírom komolyabb szerepekben.
2012. április 22. 17:42 #5413
- törölt felhasználó -    
nahhh bazz! rolleyes.gif
nagyjából olyan 45-percig ez a film abszolút működött, paráztam, érdekelt hogy mi történik, és végig ott volt bennem a Watta fakk effektus??? w00t.gif
de bazz aztán 45-perc után ellövik a film "titkát". és aztán a film fordulatszáma meg így nem egész tízről így lemegy kettőre! rolleyes.gif Watta fakk??? há mi történt itt?? a színészek csak így szenvednek aztán egyszerűen át ment ilyen szenvedéses nyögve nyelős thriller maszlagba az egész. a Szomszéd nője meg mindig zöldebb ugye(Naomi Watts)! ha már Naomi Watts háá a film történet legunalmasabb és leg feleslegesebb karaktere ez a nő akit ebben a filmben játszott rolleyes.gif Daniel Craig csak bóklászik meg unott fejjel néz maga elé. végig azt éreztem rajta hogy azon filózik hogy miként kéne Rachel Weiszt becsábítani a kellék tárba a forgatás szüneteiben! ami sikerült is persze ugye tudjuk jó persze utólag már okos az ember! laugh.gif
áááá szóval több volt ebben a filmben nem tudnám megmondani hogy mi de nem az ami végül is kiderült a filmbe hogy ki is a gyilkos ki nem a gyilkos élnek nem élnek őrült vagy nem őrült.nahh mind1 kár vesztegetni rá az időt.

Spoiler.
ahhjjj de aki látta az mondja már nekem el hogy a végén a Rachel Weisz most komolyan mint szellem volt jelen és így elterelte a figyelmét a valódi gyilkosnak amikor így meg ütötte azokat a díszeket a falon vagy miket így rohanás közben meg az ajtót is meglökte a pince lépcsőnél. de az mi volt mááár?? ahhjs baromság volt az egész. rolleyes.gif

Álmok otthona
3/10
http://static.moviefanatic.com/images/gallery/dream-house-poster.jpg
2012. április 22. 17:47 #5414
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.22. 17:42)

Spoiler.
ahhjjj de aki látta az mondja már nekem el hogy a végén a Rachel Weisz most komolyan mint szellem volt jelen és így elterelte a figyelmét a valódi gyilkosnak amikor így meg ütötte azokat a díszeket a falon vagy miket így rohanás közben meg az ajtót is meglökte a pince lépcsőnél. de az mi volt mááár??
Álmok otthona
3/10

yes.gif
2012. április 22. 17:49 #5415
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.22. 17:47)
yes.gif

hááá de akkor nem is a tudatallattiának voltak a kivetülései hanem szellemek voltak vagy mi van??? w00t.gif
2012. április 22. 17:53 #5416
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.22. 17:49)
hááá de akkor nem is a tudatallattiának voltak a kivetülései hanem szellemek voltak vagy mi van??? w00t.gif

Ezt a nézőre hagyták. Igazából nehéz eldönteni, hogy tényleg szellemek voltak vagy a képzelete szüleményei de mintha valahol azt olvastam volna egy Marton Csokas interjúban, hogy Rachel szellemet játszott .. think.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 22. 17:53 #5417
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
Szilveszter éjjel heart.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2012. április 22. 17:54 #5418
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.22. 17:53)
Ezt a nézőre hagyták. Igazából nehéz eldönteni, hogy tényleg szellemek voltak vagy a képzelete szüleményei de mintha valahol azt olvastam volna egy Marton Csokas interjúban, hogy Rachel szellemet játszott .. think.gif

háá meglökte az ajtót meg azt az Istenverte szélkelepet vagy mi a xart a falon! rohog.gif
jaaj és még a végén a "pokol lángjai" között vissza ment hozzájuk elköszönni ahhjjss mad.gif
2012. április 22. 18:04 #5419
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.22. 17:54)
háá meglökte az ajtót meg azt az Istenverte szélkelepet vagy mi a xart a falon! rohog.gif 
jaaj és még a végén a "pokol lángjai" között vissza ment hozzájuk elköszönni ahhjjss mad.gif

Számomra is csalódás volt a film. Szerintem jól kezdődött de onnantól kezdve, hogy kiderült ki is a főszereplő valójában, rendesen elszúrták. Nem vártam, hogy a végén ez derül ki de szerintem akkoris elrontották a történetet ezzel a csavarral. Ez a film arra volt jó, hogy lássam, Daniel képes jó apát is alakítani a képernyőn ... Sajnos színészileg sem követeltek meg sokat a színészektől, gyengusz a végeredmény. fear.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 22. 18:05 #5420
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.22. 18:04)
Számomra is csalódás volt a film. Szerintem jól kezdődött de onnantól kezdve, hogy kiderült ki is a főszereplő valójában, rendesen elszúrták. Nem vártam, hogy a végén ez derül ki de szerintem akkoris elrontották a történetet ezzel a csavarral. Ez a film arra volt jó, hogy lássam, Daniel képes jó apát is alakítani a képernyőn ... Sajnos színészileg sem követeltek meg sokat a színészektől, gyengusz a végeredmény. fear.gif

meglökte a falon azt az izét 110.gif .. w00t.gif mad.gif blink.gif nincs olyan smiley ami ide illene... blink.gif
710 oldal 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!