Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 23. 21:20 #5441
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Csatahajó
Hát igazából csak Alexander Skarsgård miatt néztem meg az előzetesek nem igazán keltették fel az érdeklődésem de pozitívan csalódtam
10/9
Távkapcs
Egyértelműen a legjobb Adam Sandler film van mondanivalója és nem mellesleg nagyon jó volt látni a kis Cameron Monaghant
10/9
Kicsikém - Sir Austin Powers 2
Egyszerűen imádom ezt a filmet kicsi korom óta hatalmas kedvencem az egyik kedvenc vígjátékom meghajolo.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, janet7
2012. április 23. 21:52 #5442
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.23. 21:08)
Jó volt az alapötlet de a megvalósítás valamiért nem stimmelt nálam. Nem számítottam arra, ami történt és nem is tetszett, ahogyan a film közepétől alakultak a dolgok. pardon.gif

Szerintem az elejétől a végéig jó film volt..egy tízes skálán 7-8 pontot simán meg lehet rá adni.

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.23. 21:05)
nekem csak egy valami: úgy hívják Adam Sandler! blink.gif

Pedig ő jó színész.
2012. április 23. 23:29 #5443
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
http://www.destroythebrain.com/wp-content/uploads/2011/09/dream-house-movie-poster-600x300.jpg
Dream House.
Kellemes csalódás volt.Mielőtt letöltöttem kígyót,békát olvastam a filmről.Biztos rossz helyen keresgéltem de szinte csak negatív kritikát találtam.Lehet ezért vettem rá magam,hogy megnézzem.Meghát a színészgárda se semmi (Daniel Craig,Márton Csóka,Naomi Watts) - szóval muszáj volt,nem bántam meg az biztos.Oké elismerem; maga az alapsztori tényleg lerágott csont,nekem akkor is tetszett,úgy az egész.Bár már az elején leesett,hogy valami nem stimmel a "boldognak beállított,idilli családdal",egy thrillerben túl szép az ilyen.Kissé csalódott vagyok,hogy már a film közepén kibontakozott a titok,meg az elején még misztikusnak tűnő elemek.Maradjunk annyiban nekem túl gyors volt,szerintem még tovább lehetett volna ezt boncolgatni a főszereplő szemszögéből,számomra Peter túl gyorsan kapcsolt miután beszélt azzal az emberrel (a diliházban?) mindegy,oké hogy emlékszik,de hát akkoris,damn! Öt év után úgy ment vissza a lakásba mintha mi sem történt volna,aztán kiruccan a "munkahelyének" hitt intézetbe és máris képbe van; Ő őrült.Lehet rosszul tudom,de egy őrült attól (is) az,hogy nem fogadja el az állapotát,Peter/Will meg amint felvílágostították,összezavarodva,rábólint az egészre.De hogy ne csak negatívumot írjak,személyszerint,engem nagyon megérintett a történet.Pláne az a rész mikor a gyerekek nagy vidáman megmondják az igazi nevüket,az Apuka meg közli az asszonnyal,hogy ők tulajdonképpen már nem is élnek.Meg amikor (ismételten) meghaltak a szülei karjai közt,akik lassacskán felfedezik a lövés nyomokat a kicsik testén.Valamilyen szinten a történelem ismételte önmagát (persze csak Peter képzeletében) szó ami szó,ilyet elég lehet átélni egyszer is...Bár azt kicsit furcsáltam,hogy Libby nem halálozott el a gyerkőcök után,de gondolom ez azért van mert ő később is halt meg anno.A főgonoszt illetően,az elejétől nyilvánvaló volt,hogy ő a ludas,habár számomra érthetetlen miért akarta az egész Ward családot kinyírni,maradjunk annyiba ő volt a rosszfiú,így kellett lennie.pardon.gif A kedvenc momentumom amikor Peter búcsút vesz az égő épületben a családjától (tán kicsit megis könnyeztem blush.gif ) Összeségében nem ez volt a világ legrosszabb filmje.
10/7
2012. április 24. 09:33 #5444
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Lucky One heart.gif

Tegnap mentem el megnézni anyával.2010 óta ezt a filmet várom a legjobban,és meg is érte várni rá.Egyáltalán nem csalódtam,fantasztikus film volt. smileeee.gif Attól,hogy sokszor elég szomorú a film,voltak benne vicces jelenetek.Anyának egyértelműen Nana volt a kedvence. rohog.gif Mivel többször is olvastam már a könyvet így volt viszonyítási alapom.Voltak részek melyeket hiányoltam,vagy amiket másképp oldottam volna meg,de összességében csodálatos lett. heart.gif Örülök annak,hogy Logan kutyája német juhász,mert gyerek korom óta ezek a fajta kutyák a kedvenceim. heart.gif
Ami a színészeket illeti: Mindenkivel maximálisan megvoltam elégedve,mindenki fantasztikusan játszott. smileeee.gif
Zac-re nagyon büszke vagyok,annyira hiteles alakítást nyújtott. blush.gif Plusz nekem tetszett így férfiasabb alakkal,szerintem jól állt neki az a pár plusz kg. heart.gif

10/10*
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. április 24. 10:55 #5445
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2012.04.23. 20:46)
Nálam ez a film nem jött be ennyire. rolleyes.gif

Nekem sem minden részletében. Bizonyos "poénokat" kihagytam volna, mert nem tartottam odaillőnek. Viszont az alapötlet miatt tetszett. A kivitelezés valóban lehetett volna még jobb, de én a "körülményekhez képest" még így is elégedett voltam. Volt egy bizonyos mércém, amit sikerült felülugrani, szóval innen már tulajdonképpen oké.

Idézet (Xabi @ 2012.04.23. 21:52)
Szerintem az elejétől a végéig jó film volt..egy tízes skálán 7-8 pontot simán meg lehet rá adni. Pedig ő jó színész.

Azt nem mondom, hogy a film minden képkockájával elégedett voltam, de igen, határozottan nem volt annyira sablonos a dolog. Adam Sandlert én is bírom, bár nem mindig. Van, ami már nekem is sok(k), de alapvetően nincs bajom vele. Sőt. Amikor nem kifejezetten vígjátékban játszik, nagyon is meggyőző. Ezért utálom, ha egy színészt beskatulyáznak, mert onnantól kezdve el van könyvelve töketlen humoridijótának, vagy akárminek. Jim Carreyt is sokan azonosítják a gumiarcú nevettető szerepével, holott nem egy drámai filmben nyújtott zseniálisat. smileeee.gif

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.23. 21:05)
nekem csak egy valami: úgy hívják Adam Sandler!blink.gif

Nem szerethet mindenki mindenkit... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Xabi
2012. április 24. 15:13 #5446
Katttah
Katttah
A Talk™

Státusz"They don't teach French in jail!" - Robert Downey Jr.
Hozzászólás: 1849
Csatolások: 686
Azonosító: 145297
Kellékfelség biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, SmileyZ
2012. április 24. 15:55 #5447
- törölt felhasználó -    
A híd túl messze van - 10/9
...pedig nem szeretem a háborús filmeket, node ennyi jó színészt (akik mára legendák) egy rakásra?! Szóval nem hagyhattam ki.
Csatahajó - 10/6,5

A CGI monstrumot leszámítva egész látványos film. Liam Neeson jó ha össz-vissz 8 percet szerepel benne, kis Skarsgard pedig 25-öt. És ez nem Spoiler, csak figyelmeztetni szeretném azokat, akik esetleg miattuk vetemednének a film megnézésére. Rihanna inkább énekelgessen! Csináljon egy Rated R szintű és minőségű albumot! A "So Hard Lady" styl nem áll jól neki. Összességében egyszer nézhető, közepes film.
4 felhasználónak tetszik: tya04, dave095, Holly Keller, janet7
2012. április 24. 20:08 #5448
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.24. 10:55)

Nem szerethet mindenki mindenkit... rolleyes.gif

hááá tökéletesen igazad van! rolleyes.gif
2012. április 24. 20:41 #5449
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.04.24. 15:55)
Csatahajó - 10/6,5
A CGI monstrumot leszámítva egész látványos film. Liam Neeson jó ha össz-vissz 8 percet szerepel benne, kis Skarsgard pedig 25-öt. És ez nem Spoiler, csak figyelmeztetni szeretném azokat, akik esetleg miattuk vetemednének a film megnézésére. Rihanna inkább énekelgessen! Csináljon egy Rated R szintű és minőségű albumot! A "So Hard Lady" styl nem áll jól neki. Összességében egyszer nézhető, közepes film.

Liam Neeson 8 percet szerepelt benne? ohmy.gif Pedig, hogy be van harangozva, hogy ő az egyik főszereplője. Igazából csak Neeson bácsi miatt néztem volna meg, de akkor lehet, hogy hanyagolom és nem pazarolok el az életemből másfél-két órát rá. Pedig még gondolkoztam azon, hogy a párommal a második évfordulónk alkalmából beülünk erre. Hát, akkor keresünk más filmet, vagy programot. unsure.gif
2012. április 24. 20:49 #5450
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
The Conspirator / A cinkos
Robert Redford filmjeinek megvan a stílusa. Szeretjük James McAvoyt, a hamvas Robin Wrightot alig lehet felismerni, Tom Wilkinson meg olyan remek, mint mindig (szinkronban Szilágyi Tibor is hozzátett a karakterhez). Korrekt és erős munka, ami - mielőtt szegényt Buffy utódjává avanzsálják nyáron - Lincoln halála utáni per lebonyolítását mutatja be, szokatlan szempontból. Bár vannak giccses momentumok, összevetve tényleg jó film.
8/10
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, ophely88
2012. április 24. 21:00 #5451
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 20:49)
[/b]

nahh ezt én is befogom próbálni.
de előtte Drive lesz terítéken.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 24. 21:05 #5452
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 21:00)
nahh ezt én is befogom próbálni.
de előtte Drive lesz terítéken.

Ha bírod Redfordot a kamera mögött, akkor szerintem tetszeni fog. Drive meg.. Tavalyi év filmje a Shame-el együtt, van valami 80's feelingje, kis művészfilmes beütéssel. Sofőr kb annyit beszél, mint amennyi a Pénzcsinálóban azon jelenetek száma, mikor Brad Pitt nem eszik, nem iszik, nem rágózik és nem köpköd. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 24. 21:11 #5453
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 21:05)
Ha bírod Redfordot a kamera mögött, akkor szerintem tetszeni fog. Drive meg.. Tavalyi év filmje a Shame-el együtt, van valami 80's feelingje, kis művészfilmes beütéssel. Sofőr kb annyit beszél, mint amennyi a Pénzcsinálóban azon jelenetek száma, mikor Brad Pitt nem eszik, nem iszik, nem rágózik és nem köpköd. biggrin.gif

jahh Redfordnak van egy két jó filmje rendezőként ilyen a Kvíz show és a Suttogó.
hááá abban szinte biztos voltam hogy nektek csajoknak a Shame az év filmje! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 24. 21:14 #5454
- törölt felhasználó -    
Idézet
Liam Neeson 8 percet szerepelt benne?  Pedig, hogy be van harangozva, hogy ő az egyik főszereplője. Igazából csak Neeson bácsi miatt néztem volna meg, de akkor lehet, hogy hanyagolom és nem pazarolok el az életemből másfél-két órát rá. Pedig még gondolkoztam azon, hogy a párommal a második évfordulónk alkalmából beülünk erre. Hát, akkor keresünk más filmet, vagy programot.

Na jó - nem kizárt, hogy néhány perccel többet, de én is elsősorban miatta néztem meg a filmet. Azért ne szedje kedved wink.gif

Idézet
Robert Redford filmjeinek megvan a stílusa. Szeretjük James McAvoyt, a hamvas Robin Wrightot alig lehet felismerni, Tom Wilkinson meg olyan remek, mint mindig (szinkronban Szilágyi Tibor is hozzátett a karakterhez). Korrekt és erős munka, ami - mielőtt szegényt Buffy utódjává avanzsálják nyáron - Lincoln halála utáni per lebonyolítását mutatja be, szokatlan szempontból. Bár vannak giccses momentumok, összevetve tényleg jó film. 
8/10

Imádom azt a filmet, mégha nem éppen "hepiend", akkor is.
2012. április 24. 21:19 #5455
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
távkapcs. thumbsup.gif már ezerszer láttam, de még mindig 10/10. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. április 24. 21:19 #5456
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 21:11)
jahh Redfordnak van egy két jó filmje rendezőként ilyen a Kvíz show és a Suttogó.
hááá abban szinte biztos voltam hogy nektek csajoknak a Shame az év filmje! rohog.gif

Naa, nem (csak?) azért amire gondolsz. rohog.gif Fassbender olyan szinten meztelen volt nem csak fizikailag, hanem még lelkileg is, amit ritkán látni és az utóbbi ezerszer megindítóbb volt. Utoljára engem Kevin Spacey fogott meg így az Amerikai szépségben.. A film eszmei értékét félretéve maga Spacey is megkönnyeztetett a pillantásaival. Húú meg a Hetedikben.. Tudod, az a pillanat a vége felé, mikor rájön. "Ó.. Szóval nem tudta." Amúgy ha magyar filmbemutatót nézünk, számomra Blue Valentine év filmje. Egy a kevéske romantikus szálú filmek közül, amit nagyon szeretek. Goslingnak is simán kijárt volna az Oscar-jelölés, hihetetlenül életszagú volt az alakítás. Csak ugye.. nem a valóság kell, az túlságosan is fáj az Akadémiának.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, ophely88
2012. április 24. 21:30 #5457
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 21:19)
Naa, nem (csak?) azért amire gondolsz. rohog.gif Fassbender olyan szinten meztelen volt nem csak fizikailag, hanem még lelkileg is, amit ritkán látni és az utóbbi ezerszer megindítóbb volt. Utoljára engem Kevin Spacey fogott meg így az Amerikai szépségben.. A film eszmei értékét félretéve maga Spacey is megkönnyeztetett a pillantásaival. Húú meg a Hetedikben.. Tudod, az a pillanat a vége felé, mikor rájön. "Ó.. Szóval nem tudta." Amúgy ha magyar filmbemutatót nézünk, számomra Blue Valentine év filmje. Egy a kevéske romantikus szálú filmek közül, amit nagyon szeretek. Goslingnak is simán kijárt volna az Oscar-jelölés, hihetetlenül életszagú volt az alakítás. Csak ugye.. nem a valóság kell, az túlságosan is fáj az Akadémiának.

ohh nahhh nem gondoltam én semmi rosszra! laugh.gif

jjjajjj de jó hogy mondod Blue Valentine nahh holnap azt is megnézem!

a Hetedik atyaég az a film a thrillerek thrillerje! meghajolo.gif
az egy mestermű!
John Doe mellett Hannibal lecter csak egy bohóc! unsure.gif
Az Amerikai szépség szintén egy Spacey jutalom játék bár ott az egész Casting rendben volt.
szeretem azt a filmet bár kicsit haragudtam rá egy ideig hogy elvitte abban az évben a legjobb filmnek járó díjat a Hatodik érzék elöl!
2012. április 24. 21:39 #5458
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2012.04.24. 21:30)
ohh nahhh nem gondoltam én semmi rosszra! laugh.gif 
jjjajjj de jó hogy mondod  Blue Valentine nahh holnap azt is megnézem!
a Hetedik atyaég az a film a thrillerek thrillerje! meghajolo.gif 
az egy mestermű!
John Doe mellett Hannibal lecter csak egy bohóc! unsure.gif 
Az Amerikai szépség szintén egy Spacey jutalom játék bár ott az egész Casting rendben volt.
szeretem azt a filmet bár kicsit haragudtam rá egy ideig hogy elvitte abban az évben a legjobb filmnek járó díjat a Hatodik érzék elöl!

Szerintem a thrillerek Aranypolgára. biggrin.gif
Blue Valentine szörnyen naturalista egy film, beleértve ezt minden jelenetére, kitúrta a Dancer in the Darkot a top 5-ömből. Hát figyelj.. én nem tudnám összehasonlítani a kettőt. Imádom a mostanság léghajítókkal foglalkozó rendezőnk korai munkáit, de.. Jó, ezt nem is tudom megfogalmazni, viszont Spacey egyértelműen megérdemelte az Oscart. Áh, Közönséges bűnözőket kéne nézni.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 24. 21:43 #5459
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 21:19)
Goslingnak is simán kijárt volna az Oscar-jelölés, hihetetlenül életszagú volt az alakítás. Csak ugye.. nem a valóság kell, az túlságosan is fáj az Akadémiának.

…ha így lenne, akkor az Avatart jutalmazták volna a bombákföldjén helyett, amit a készítőkőn és azok rokonain kívül tuti, hogy a kutya sem nézett, a rokonok is csak a készítőkre tekintettel…
2012. április 24. 21:48 #5460
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.04.24. 21:39)
Szerintem a thrillerek Aranypolgára. biggrin.gif 
Blue Valentine szörnyen naturalista egy film, beleértve ezt minden jelenetére, kitúrta a Dancer in the Darkot a top 5-ömből. Hát figyelj.. én nem tudnám összehasonlítani a kettőt. Imádom a mostanság léghajítókkal foglalkozó rendezőnk korai munkáit, de.. Jó, ezt nem is tudom megfogalmazni, viszont Spacey egyértelműen megérdemelte az Oscart. Áh, Közönséges bűnözőket kéne nézni.

jjúúúj én nagyon elvetemült Shyamalan fanatikus voltam sajnos csak a Falu című filmjéig. sad.gif

Közönséges bűnözők.
nahhh akkor John Doe és Hannibal Lecter egy bohóc páros Kaiser Soze! laugh.gif
Istenem de jó az a film! meghajolo.gif

háá amikor ezt a zene részt és logót megláttam asszem az X-men elsők vetítése előtt (feltételezem Singer produkciós cége) lehet.
hááá én tomboltam a moziban! rohog.gif
710 oldal 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!