Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 27. 18:56
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Árvácska
2012. április 27. 18:59
Idézet (nicol bellox @ 2012.04.27. 18:56)
Árvácska
hűűűűű nagyon nyomasztó de remek film!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. április 27. 20:23
Bosszúállók
Már nem is tudom mióta várom a filmet és azt hiszem teljességgel megérte várakozni rá. Tömény 2 óra szórakozás. Nemcsak akcióban volt dús, de poénokban is. Még mindig a hatása alatt vagyok és meg merem fogadni, hogy nem most láttam utoljára ezt a filmet. Kitűnő alapötlet, kitűnő színészek.
10/10
Már nem is tudom mióta várom a filmet és azt hiszem teljességgel megérte várakozni rá. Tömény 2 óra szórakozás. Nemcsak akcióban volt dús, de poénokban is. Még mindig a hatása alatt vagyok és meg merem fogadni, hogy nem most láttam utoljára ezt a filmet. Kitűnő alapötlet, kitűnő színészek.
10/10
2012. április 27. 21:10
szóval Drive hhááá mit is mondhatnék nekem nem tetszett ez a film.
talán többszöri nézés kell nekem ehhez a fimhez. és lehet jobban oda kellett volna figyelnem apróbb részletekre.
egyszerűen túl unalmasnak találtam az egészet a karakterek nem érdekeltek a történet is elég érdektelen volt számomra.
szóval nem tudom nekem csalódás ez a film! persze voltak remek jelenetek mondjuk a hotel szobás rész vagy amikor bement a táncos nők öltözőébe. de valahogy nem érdekelt az egész.
mondjuk ha van valami amit nem felejtek el ebből a filmből akkor az az undorító skorpiós dzseki.
Drive
5/10
talán többszöri nézés kell nekem ehhez a fimhez. és lehet jobban oda kellett volna figyelnem apróbb részletekre.
egyszerűen túl unalmasnak találtam az egészet a karakterek nem érdekeltek a történet is elég érdektelen volt számomra.
szóval nem tudom nekem csalódás ez a film! persze voltak remek jelenetek mondjuk a hotel szobás rész vagy amikor bement a táncos nők öltözőébe. de valahogy nem érdekelt az egész.
Drive
5/10
2012. április 27. 21:50
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Necros @ 2012.04.27. 17:46)
Szerintem egy csöppet túl van értékelve ez a Joss Whedon...
Moziban pedig már nem is tudom, mikor néztem utoljára filmet. Ha jobb helyen akarnék valamit nézni, az eleve drága (busz + jegyköltség), ráadásul szinte csak pocsék szinkronnal lehet nézni a filmeket...
Nekem abból volt rengeteg, meg Supermanből is. A többire már nem emlékszem annyira, talán Spawn még ami dereng. Kiadóktól függetlenül, azokra még annyira sem emlékszem.
Moziban pedig már nem is tudom, mikor néztem utoljára filmet. Ha jobb helyen akarnék valamit nézni, az eleve drága (busz + jegyköltség), ráadásul szinte csak pocsék szinkronnal lehet nézni a filmeket...
Nekem abból volt rengeteg, meg Supermanből is. A többire már nem emlékszem annyira, talán Spawn még ami dereng. Kiadóktól függetlenül, azokra még annyira sem emlékszem.
Nincs ő túlértékelve, csak a Buffyval, az Angellel és a Fireflyal elég sokat tett le az asztalra. Egyébként szerintem a Dollhouse is egy érdekes sorozat volt. Van a fickónak egy stílusa, amivel engem teljesen magába szippant. Különbözik az ízlésünk, csak ettől függ, hogy kinek ki vagy mi van túlértékelve.
2012. április 27. 23:51
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (lilla0007 @ 2012.04.27. 18:12)
Szent Péter esernyője..ma néztük irodalom órán
10/3
10/3
Őszintén szólva szerintem kicsit alulértékelted ezt a filmet. Persze tudom, hogy mindenkinek egyéni joga a pontozás, de csak azért, mert egy olyan filmet nézel meg, ami kötelezőből készült, nem kell kötelezően lepontozni...
Anno egyébként mi is megnéztük irodalom órán a filmet (az 1958-ast, bár nekünk a regényt olvasni is kellett előtte) és nekem tetszett a feldolgozás. (Bár mint minden adaptációban, itt is voltak ferdítések, a film elég korrekt lett.)
Nálam ez inkább olyan 10/9 lenne és ajánlanám másnak is, főleg annak, aki szereti a hasonló stílusú regényeket és filmeket.
2012. április 28. 09:14
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
HSM3
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 28. 09:54
Charly - Virágot Algernonnak (1968) 10/10
2012. április 28. 11:51
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.04.27. 21:50)
Nincs ő túlértékelve, csak a Buffyval, az Angellel és a Fireflyal elég sokat tett le az asztalra. Egyébként szerintem a Dollhouse is egy érdekes sorozat volt. Van a fickónak egy stílusa, amivel engem teljesen magába szippant. Különbözik az ízlésünk, csak ettől függ, hogy kinek ki vagy mi van túlértékelve. 
…amikor valaki vagy valakik, olyan dolgokat is Whedonnak tulajdonítanak a topikban, ami sosem volt az öve, az szerény véleményem szerint is abszolút túlértékelési kategória
2012. április 28. 13:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Mission: Impossible - Ghost Protocol * Mission Impossible: Fantom Protokoll *2011*
Be kell valljam, hogy a Mission Impossible filmek közül csak a harmadik tetszett
A többi nem igen győzött meg. Nem mondom, hogy rossz, szívesen megnéztem mindig, csak valahogy nem fogott meg annyira
Hát ezzel a negyedik résszel is így jártam : jó volt, jó volt, csak valami hiányzott
Nem tudom megmondani mi
Tom már szerintem picit kiöregedett ebből a szerepből
Egy-két közelről mutatott jelenetnél igencsak kivehető volt Mr. Cruise kora
Az épületes jelenet nekem kicsit túlzottan "műre" sikeredett, mármint ne már, azért tudjuk mire képes Ethan Hunt de ez még neki is lehetetlen lett volna
Szóval ez úgy összességében nekem lekvárra sikeredett
6*10
Be kell valljam, hogy a Mission Impossible filmek közül csak a harmadik tetszett
Hát ezzel a negyedik résszel is így jártam : jó volt, jó volt, csak valami hiányzott
Tom már szerintem picit kiöregedett ebből a szerepből
Az épületes jelenet nekem kicsit túlzottan "műre" sikeredett, mármint ne már, azért tudjuk mire képes Ethan Hunt de ez még neki is lehetetlen lett volna
Szóval ez úgy összességében nekem lekvárra sikeredett
6*10
2012. április 28. 13:54
The Avengers - 10/10
Wow! Le a kalappal a film előtt. Ki hitte volna, hogy ennyire erős lesz? Nálam eddig toronymagasan az év filmje. Erősségeit, pedig már drága Lexim ecsetelte. Helyt adok.
Bevallom, hogy RDJ és CH volt nálam a fő húzóerő, hiszen DCComics-fan vagyok inkább (és az Vasemberen kívül egy sem nyerte el igazán eddig a tetszésem)... de most tegye a szívére a kezét és vallja be legalább önmagának (hogy már pedig DE!!!), az, aki azt állítja, hogy egy színész nem lényeges "húzóerő" egy film megnézése tekintetében.
Erről ennyit...
Wow! Le a kalappal a film előtt. Ki hitte volna, hogy ennyire erős lesz? Nálam eddig toronymagasan az év filmje. Erősségeit, pedig már drága Lexim ecsetelte. Helyt adok.
Bevallom, hogy RDJ és CH volt nálam a fő húzóerő, hiszen DCComics-fan vagyok inkább (és az Vasemberen kívül egy sem nyerte el igazán eddig a tetszésem)... de most tegye a szívére a kezét és vallja be legalább önmagának (hogy már pedig DE!!!), az, aki azt állítja, hogy egy színész nem lényeges "húzóerő" egy film megnézése tekintetében.
Erről ennyit...
2012. április 28. 14:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.28. 11:51)
…amikor valaki vagy valakik, olyan dolgokat is Whedonnak tulajdonítanak a topikban, ami sosem volt az öve, az szerény véleményem szerint is abszolút túlértékelési kategória
az ízlésbeli eltérésekhez nem sok köze van, inkább nevezhető tájékozatlanságnak vagy méginkább alulműveltségnek amiből ez ered, de semmiképp sem pusztán ízlésbeli eltérés eredményezi ezt 
Azt nem túlértékelésnek hívják, hanem tudatlanságnak. És én most egyáltalán nem is arról beszéltem... Vagy talán úgy láttad, hogy szerintem Whedonhoz tartozik még a Walt Disney filmek fele is? Úgy gondolom a téma túl van tárgyalva, kötekedésed irányomban pedig fölösleges volt.
2012. április 28. 14:43
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 14:31)
Azt nem túlértékelésnek hívják, hanem tudatlanságnak. És én most egyáltalán nem is arról beszéltem... Vagy talán úgy láttad, hogy szerintem Whedonhoz tartozik még a Walt Disney filmek fele is? Úgy gondolom a téma túl van tárgyalva, kötekedésed irányomban pedig fölösleges volt. 
…pont ezaz, hogy ki, mit látot, mert az a komment amire reagáltál, azt követően íródott, hogy valaki Whedonnak tulajdonította a Toy Storyt, én ezt láttam, és értettem is, mármint, hogy mire írja, de abból amit te reagáltál neki abból kiolvasható, hogy nálad ez már nem volt tiszta, egyébként én nem akartam ennyire élesben fogalmazni, hogy aki a Toy Storyt Whedonnak tulajdonítja azt minek hívják, de köszi, hogy megtetted helyettem is
2012. április 28. 14:51
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Gyilkos kobold *-* 1-6
10/10
10/10
2012. április 28. 14:53
|
|
Christo |
|
Idézet (Északi Lovag @ 2012.04.28. 14:43)
…pont ezaz, hogy ki, mit látot, mert az a komment amire reagáltál, azt követően íródott, hogy valaki Whedonnak tulajdonította a Toy Storyt, én ezt láttam, és értettem is, mármint, hogy mire írja, de abból amit te reagáltál neki abból kiolvasható, hogy nálad ez már nem volt tiszta, egyébként én nem akartam ennyire élesben fogalmazni, hogy aki a Toy Storyt Whedonnak tulajdonítja azt minek hívják, de köszi, hogy megtetted helyettem is 
Én arra a kommentre nem is reagáltam.
2012. április 28. 14:55
|
|
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 14:53)
…tudom, de amire reagáltál, az inkább arra vonatkozott
2012. április 28. 17:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.04.28. 14:53)
OFF Nem hát, de a lovagnak mindegy, csak beleköthessen fűbe-fába.
2012. április 28. 18:34
Nem tudja valaki, hogy IMDb-n létezik-e mondjuk top 500-as lista? Mert a 250-ből már szinte mindent megnéztem ami szimpatikusnak tűnt.
2012. április 28. 20:38
|
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.28. 17:46)
OFF Nem hát, de a lovagnak mindegy, csak beleköthessen fűbe-fába.
ON
…a helyreigazítás nem szinonímája a kötekedésnek, csak azoknál persze, akik időközben rájöttek, hogy ostobaságokat fecsegnek
…akkor a gyengébbek kedvéért (ezuttal grész az) egy kis áttekintés:
az előző oldalon szerepel egy komment, ez itt (#5483, klikk)
…amire posztoltam ezt itt (#5492, klikk)
…majd nyilvánvalóan másban is megfogalmazódott egy megjegyzés ebből eredően, itt (#5496, klikk) (megjegyzem, az előzmények alapján nem alaptalanul)
…viszont azoknak, akinek mindez eddig sem volt átlátható, mint ezesetben grész vagy épp a háttérben bólógató óvatos duhajok, mint mizi, bakó, ofélia, stb.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.