Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 19. 19:44 #5721
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2012.05.19. 16:09)
Gamer-Játék a végsőkig

Ezt leszedtem Kyra miatt, de az első fél órában olyan keveset szerepelt benne, meg számomra eléggé nézhetetlen is volt, ráhagytam mellow.gif Nem visz rá a lélek hogy végignézzem.
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, ophely88
2012. május 19. 19:46 #5722
- törölt felhasználó -    
Csupasz pisztoly 2 1/2
10/10
Hihetetlen egy film! biggrin.gif meghajolo.gif
7 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Vampiregirl1, fender, duracell, Xabi, thunderbird
2012. május 19. 19:49 #5723
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Északi Lovag @ 2012.05.19. 19:40)
…ami azt illeti a sok hollivúdi és britt kultúrsznobi-tömegcucc dömpinggel szemben köteleségemnek éreztem megvillantanom egy kis ellenkultúrát… biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Néha ilyen is kell. biggrin.gif
Én egyébként nem tapasztalom, hogy a brit kultúrsznob-tömegcucc dömping elárasztaná a fórumot. Szerintem fehér ember fia a Harry Potter, Igazából szerelem és Mr Bean filmeken kívül mást nem is igen néz, mert a gyomra nem fogadja be. Egy olyan világban, ahol bármilyen elcseszett de nagy költségvetésű film nyerő, nem igazán van esély arra, hogy a brit tömegcucc érvényesüljön bár most azt kell, hogy mondjam, a briteknél, sőt sehol nincs összvissz annyi ratyi remake és szemét, mint ami Hollyweirdből érkezik. A britek, ahogyan a spanyolok, rosszat nem igazán adnak ki a kezükből. A Harry Potter is jó lett volna ha a Warner Bros nem teszi bele a mancsát és leszámítva a nyálas Bridget Jones filmeket, ami ugye szintén amerikai 'segítséggel' készült, szerintem évi 2-3 ratyi filmnél többet nem adnak ki, mert pénzük sincs rá .. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 19. 20:01 #5724
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
Idézet (ophely88 @ 2012.05.19. 19:49)
Néha ilyen is kell.  biggrin.gif 
Én egyébként nem tapasztalom, hogy a brit kultúrsznob-tömegcucc dömping elárasztaná a fórumot. Szerintem fehér ember fia a Harry Potter, Igazából szerelem és Mr Bean filmeken kívül mást nem is igen néz, mert a gyomra nem fogadja be. Egy olyan világban, ahol bármilyen elcseszett de nagy költségvetésű film nyerő, nem igazán van esély arra, hogy a brit tömegcucc érvényesüljön bár most azt kell, hogy mondjam, a briteknél, sőt sehol nincs összvissz annyi ratyi remake és szemét, mint ami Hollyweirdből érkezik. A britek, ahogyan a spanyolok, rosszat nem igazán adnak ki a kezükből. A Harry Potter is jó lett volna ha a Warner Bros nem teszi bele a mancsát és leszámítva a nyálas Bridget Jones filmeket, ami ugye szintén amerikai 'segítséggel' készült, szerintem évi 2-3 ratyi filmnél többet nem adnak ki, mert pénzük sincs rá ..  biggrin.gif

…nyilván nem tapasztalod mert bennük élsz biggrin.gif …a hollivúdi és brit kultúrsznobi-tömegcucc alatt szerintem azért sejted, hogy az angol nyelvterületet kell érteni wink.gif biggrin.gif
2012. május 19. 20:02 #5725
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Északi Lovag @ 2012.05.19. 20:01)
…nyilván nem tapasztalod mert bennük élsz biggrin.gif …a hollivúdi és brit kultúrsznobi-tömegcucc alatt szerintem azért sejted, hogy az angol nyelvterületet kell érteni wink.gif  biggrin.gif

Akkor fejtsd ki bővebben kérlek. biggrin.gif
2012. május 20. 08:40 #5726
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Szerelmünk lapjai * The Notebook /2004/

Sajnos a könyvet nem sikerült olvasnom, pedig Nicholas nagy kedvenc lett számomra meghajolo.gif
Azt hittem, hogy majd az a szokásos nyálas, picit viccesebb beütésű film lesz : hát ehhez az elképzeléshez képest hatalmas meglepetés fogadott unsure.gif
Egyáltalán nem az a tipikus tömegfilm, legalábbis számomra biztosan nem. Gyönyörű film meghajolo.gif
Ryan és Rachel nagyon jól alakítottak, mintha csak rájuk szabták volna a szerepet smileeee.gif
És a film vége : cray.gif A vége nagyon szép és szomorú lett sad.gif Az egész filmet igazából valamiféle szomorúság hatja át unsure.gif Nem is nagyon tudom leírni mi is az pontosan!
Minden olyan embernek ajánlom ezt a filmet, aki egy kicsit is hisz az igaz szerelemben beer.gif

7*10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell, thunderbird, nicol bellox
2012. május 20. 12:33 #5727
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugi1212 @ 2012.05.18. 09:23)
Paranormal aktivity 1 
10/8
A végén kicsit megijedtem, amúgy nem nagy szám. dry.gif

Akkor nem értem a 10/8-as értékelést biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, Alison Lerman, Adrianna
2012. május 20. 12:59 #5728
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
True Lies - Két tűz között

10/10 - Még mindig thumbsup.gif
2012. május 20. 14:41 #5729
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Fehér Pokol
dry.gif fool.gif Kb. ez volt a reakcióm ,miután megnéztem! Hihetetlenül rossz, IMDb-n bezzeg 7.0 re értékelik? Mi a fene? Borzasztó a film , minden szempontból. Liam Neeson alakítása az egyetlen értékelhető a filmben, de Isntenem! Hogy vállalhatott el egy ilyen filmet? Nem értem! Egyszóval, időpocsékolás, ha jót akartok magatoknak, ne nézzétek meg! nea.gif
10/2 (Minden jóindulattal)

Fűrész I.
Nem is tudom, hogy miért kezdtem bele ebbe a filmbe, mert nem kifejezetten az én műfajom, de mostmár egyáltalán nem bánom, mert valami ezsméletlen! Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára ilyen remek filmet! A történet nagyon tetszett, és a végén, az a csavar...hát én órákig tátott szájjal ültem és próbáltam feldolgozni a sztorit. A színészgárda ugyan számomra sajnos ismeretlen volt, de szerinem az alakítások rendben voltak, a zene fantasztikus. Nem tudom, hogy érdemes e sort eríteni a többi részére, mert nem akarok csalódni. Általában a többi mindig el tudja rontani az elsőt. dry.gif
MIndenesetre, nekem nagyon tetszett, minden szempontból, szóval 10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. május 20. 14:56 #5730
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Bosszúállók/The Avengers

Sokáig nem tudtam eldönteni megnézzem-e a moziba,de aztán úgy döntöttem muszáj,annak ellenére is,hogy egyik előzmény filmet sem láttam eddig. blush.gif Jobban mondva az Amerika kapitány felét igen,de ez nem igen számít.Azt kell mondanom még így is nagyon tetszett és mindent meg is értettem. smileeee.gif Minden karakter szimpatikus volt,még Loki is. blush.gif Persze megvolt a magam sorrendje.
Chris Evans miatt mindenképpen megakartam nézni,mert régóta kedvelem. Robert..a legnagyobb arc volt az egészben. rohog.gif Imádom ezt a pasit. smileeee.gif Thor-ra voltam a legkíváncsibb mint karakterre,mert a legjobb barátnőm azt mondta ő legjobb a filmben,és már értem miért szereti annyira. smileeee.gif
Egy percig sem unatkoztam,akciódús film volt,a látvány pedig lenyűgöző,plusz azok a beszólások.. rohog.gif
Megérte megnézni meghajolo.gif Ezek után biztos,hogy az előzmény filmeket is megnézem majd. smileeee.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman, nicol bellox
2012. május 20. 18:17 #5731
- törölt felhasználó -    
nem szeretem az ilyen vírusos katasztrófa filmeket.
de ez a film kifejezetten tetszett és elég jól is sikerült.
igazi sztárparádé és az külön tetszett hogy azért közülük is volt halálozás.
szerintem a film remekül visszaadta a pánik hangulatot és elég realisztikusra sikerült és szerintem nem ment a film kárára a rengeteg nagy sztár és ismert arc sem, mert annyira jól bánt a rendező a történettel és a filmmel hogy könnyen elhittem hogy Kate Winslet egy orvosnő Jude Law pedig egy pofátlan média mogul és egy álszent próféta is egyben! szóval kicsit dokumentumfilmszerű a történet vezetés.
szerintem mindenképp jobban sikerült mint mondjuk Shyamalan Esemény című filmje.
de számomra az egyszer nézős kategóriában tartozik szép volt jó volt elgondolkodtató és ennyi semmi több! smileeee.gif
Fertőzés
7/10
http://www.comingsoon.net/nextraimages/contagion-poster-combined.jpg

nahh ez a film viszont már rágósabb és nehezebb falat volt.
hogyan lehet az hogy Ryan Gosling és Michelle Williams nem unják még ezeket a mély és depresszív hangulatú filmeket ez egyszerűen nem fér a fejembe! biggrin.gif bár én vagyok a hülye hogy megnézem őket! biggrin.gif
háá itt is igazi sztárparádé van a már két említett pároshoz csapódik még két nagyágyú mint Don Cheadle és Kevin Spacey plusz még egy fiatal titán Jena Malone.
nahh háá ezek együtt egy olyan hangulat lehervasztó de egyben elgondolkodtató filmbe kezdenek bele hogy öröm volt néznem vagy még sem??? unsure.gif jjaaj szóval ez nekem megint túl sok volt. rendkívül erős párbeszédek jellemzik az egész filmet és a történet vagyis ennek a Gosling által játszott Leland nevű srácnak a "világa" nagyon magával tud ragadni. de én egy idő után nem tudtam vele mit kezdeni baromira szerethető karakter több okból is nézzétek meg a filmet és szerintem érteni fogjátok mire gondolok de viszont voltak pillanatok amikor szívem szerint én is leszurkáltam volna őt mert össze vissza beszélt mindenről aminek néha semmi értelme nem volt.bár a film végén elég sok mindenre választ lehet kapni és sokféleképpen lehet is értelmezni.ahogy ilyen és hasonló filmeknél általában megszokott.
mindenesetre ez is egy jó film.bár ezt sem nézném meg minden héten.
A fiatalkorú
8/10
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/200819.1020.A.jpg
5 felhasználónak tetszik: dave095, tya04, Alison Lerman, Running Fool, ophely88
2012. május 20. 18:23 #5732
- törölt felhasználó -    
Oltári frigy
Jó kis romkom volt, megérte megnézni. A pasi nagyon aranyos volt, de a csaj olyan agyatlan volt, hogy már fájt. omg.gif Emiatt le kell vonnom 3 pontot.
10/7
2012. május 20. 22:17 #5733
- törölt felhasználó -    
Az érettségik nagyon kimerítettek. Belekezdtem az A Single Manbe, aaa Mr.Brooksba és az Irreversiblebe is, de egyiket sem tudtam 20 percnél tovább nézni. Szóval most nagyon jól jött egy ilyen könnyebb film.

Egek ura 4/5

Voltak (engem) elgondolkodtató részek, kiváló színészek és sok filmmel szemben itt végig a tv-n volt a szemem, nem voltak benne unalmas/fölösleges percek. Persze lehet, hogy csak engem kötött le és másnak nem fog tetszeni, dee bátran ajánlom nektek.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 21. 01:57 #5734
- törölt felhasználó -    
21 Jump Street – A kopasz osztag
Nem igazán értettem, mi ez a nagy felhajtás a film körül, a tucatnyi jelölés, meg minden, így hát megnéztem. Nem mondom, hogy nem érdemli meg a jelöléseket, de igazából nem egy áttörő/úttörő produkcióról van szó. A gond az, hogy Hollywoodban manapság nem alkotnak igényes filmeket, így ez kiemelkedik a többi közül, ám a maga műfajában nem elég jó. Nálam például nem verte a Förtelmes főnököket, amit a tavalyi év egyik legjobb vígjátékának tartok. A története kiszámítható, bár nem tudom, ebben mennyire játszik szerepet az, hogy az 1987-es sorozat remake-je. Nagyon nehezen indult be a dolog, az első tíz-tizenöt perc például egyáltalán nem is volt vicces. A két balfék karakter noha az ember szívéhez tud nőni ez alatt a száz perc alatt, mégiscsak Channing Tatum vitte el a hátán a filmet – nem mintha Jonah Hill nem lenne tehetséges, számomra egyszerűen csak unszimpatikus a pasas, ahogyan Dave Franco (bizony ám!), a már jól ismert James Franco kisöccse is. Genetikailag taszít a családjuk, így igazából nincs mit mondanom. Johnny Depp felbukkanásának azonban marhára örültem (tudniillik az eredeti sorozat főszereplője volt a nyolcvanas években, ezért szeretett volna részt venni a remake-ben, ha csak öt perc erejéig is), fantasztikus volt "újra" látni a Jump Streeten. Lényeg, a lényeg: tetszett. Vicces, laza, és felkeltette az érdeklődésem a széria iránt is.
7.5/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. május 21. 06:45 #5735
- törölt felhasználó -    
én alapvetően imádom az Észak-Dél elleni háborúról szóló filmeket (mindig is Délnek drukkoltam pardon.gif ). nahh de ez a film háááá borzasztóan unalmas. rolleyes.gif és tényleg nem a megvalósítással van a baj mert az nagyon igényes és látszik hogy sok ember rengeteg munkája fekszik ebben a filmben,de megint az a problémám mint Eastwood J.Edgar-nál hogy nagyon figyeltek minden részletre szóval minőségi a korhűség nagyszerűen ragadta meg mindkét film a korszak hangulatát remek a látvány világ de a történet egyszerűen totál érdektelen volt számomra! rolleyes.gif egyszerűen nem hozott lázba ennek a szerencsétlen asszonynak a meghurcolása. s a miatta lefolytatott tárgyalás szintén olyan unalmas volt számomra hogy egyszerűen küzdöttem hogy ott tartsa a figyelmem a film.
mivel nem olvastam el a film tartalmát én tisztára abban a tudatban ültem le ezt a filmet nézni hogy ez konkrétan a Lincoln merényletről fog szólni az összeesküvésről mit tudom én a tervezgetésről majd a gyilkosságról utána a menekülésről és levadászásról.e helyett már az elején lelövik Abe-et és utána a film végig a perről szól. rolleyes.gif és akkor végig próbáltam együtt érezni az asszonnyal de szerintem még az sem derül ki konkrétan a filmből hogy tényleg ártatlan e.. rolleyes.gif és ugye az Amerikai kormány már megint a jogokat és a törvényeket semmibe véve megmutatja az igazi gonosz arcát már vagy 1000-szerre is. rolleyes.gif hááá remek mintha nem tudná már mindenki hogy mennyire álszenteskedő egy ország! rolleyes.gif nagyszerű de engem ez már nem érdekel! rolleyes.gif mindenki tudja ezt már a történelmük is tele van lyukakkal történelmük? alig van történelmük. rolleyes.gif mert milyen ország az ahol elnököket lőnek halomra? DE ez már k*rva unalmas! rolleyes.gif miért nem lehetett ebből az alapanyagból egy szórakoztató kalandfilmet csinálni???
egyszer mindenképp meg lehet nézni mert a látvánnyal tényleg nincs baj a színészek is nagyon jók de szóval a történet nekem unalmas volt.
A cinkos
6/10
http://moviesblog.mtv.com/wp-content/uploads/2011/02/conspirator.jpg
2012. május 21. 09:03 #5736
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.05.20. 18:17)

nahh ez a film viszont már rágósabb és nehezebb falat volt.
hogyan lehet az hogy Ryan Gosling és Michelle Williams nem unják még ezeket a mély és depresszív hangulatú filmeket ez egyszerűen nem fér a fejembe! biggrin.gif bár én vagyok a hülye hogy megnézem őket! biggrin.gif 

A fiatalkorú
8/10

Nah. *fejet ráz*
Nem vagy te hülye. Ezt szereted, neked ez jön be. Nem mindenki ül a fenekén és felel meg neki a Zimmer Feri 2. tongue.gif
Michelle a Blue Valentine óta 2 drámában is szerepelt, ahogyan Ryan is. Szerintem ők még nem unják. Tehetség folyik az ereikben és úgy vannak vele, hogy inkább ilyen filmben szerepelnek semmint valami popcorn maszlaghoz adják a nevüket. rolleyes.gif Ők pont 2 olyan színész, akik ebben jók de komédiában nem ütnének nagyot, vagy is nem szeretnék őket abban. Maradjanak csak drámában, 2 ekkora színészt elveszíteni a drámai vonulatból óriási veszteség lenne. Ryanre amúgy is mérges vagyok a popcorn filmjei miatt, szegény embert beállítják fangörl hívogatónak a félmeztelen testével. Hát csessze meg, Fassy is tudja független és kisebb költségvetésű filmekben mutogatni magát, Ryannek is ezt kellene tenni. Borzasztó, a popcorn filmjeit csak miatta és a félmeztelen teste miatt érdemes végigszenvedni. tongue.gif Inkább legyen drámában és ne mutogassa a testét, semmint valami xarban szerepeljen és végig mezítelen legyen. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. május 21. 16:36 #5737
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Túl a barátságon * Brokeback Mountain /2005/

Már nagyon régóta megszerettem volna nézni, de valahogy mindig elvetettem az ötletet.
Emlékszem, suliban nagyon sokszor dobálóztak ezzel a Túl a barátságon dologgal és ez csak addig vicces meg mókás amíg nem látod magát a filmet.
Engem nagyon meghatott az egész meghajolo.gif
A szerelemmel nincs semmi baj, nem számít, hogy két férfi között zajlik-e le, mert mindenkinek joga van a szerelemhez smileeee.gif
Sosem voltam az a megbélyegző fajta, és ezek után sem lettem az meghajolo.gif
Ledger ( R.I.P. heart.gif ) és Gyllenhaal azt hiszem tökéletes lett a szerepre heart.gif Valahogy nekem egyikükről sem volt az a benyomásom a film után, hogy ők esetleg melegek, sőt, a film után ez az egy gondolat jelent meg előttem : zseniális színészek. Egy ilyen szerepet eljátszani két férfinak nem lehetett könnyű, de azt hiszem ők tökéletesen megoldották meghajolo.gif
Megértem anno miért volt akkor botrány a film után, de szerintem jól is van ez így. Én azon emberek táborát erősítem aki nem megbotránkozott hanem aki fejet hajtott meghajolo.gif
A vége olyan szomorú és gyönyörű volt, hogy teljes mértékben megkönnyeztem cray.gif
Nagyon szép film smileeee.gif

9*10
4 felhasználónak tetszik: saii, SmileyZ, janet7, Baylee
2012. május 21. 20:05 #5738
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Love, Wedding, Marriage

Nem rossz film, aranyos. A szereplőkkel nem volt baj, a történet is jó.Esti kikapcsolódásnak tökéletes. smileeee.gif

10/8
2012. május 21. 20:32 #5739
- törölt felhasználó -    
Mr.Brooks 3/5

Szomorú vagyok, jobb filmet vártam.
A befejezés után falra másztam.
Az előzmények nekem hiányoztak,
viszont a színészek jól játszottak.
Néha kicsit untam,
de volt hogy félelmemben takaróm alá bújtam.
Egyszer azért nézhető,
De ha valaki máshogy gondolja, az is érthető.

1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2012. május 21. 23:16 #5740
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Száll a kakukk fészkére
4 felhasználónak tetszik: Xabi, janet7, tya04, Stefaan