Az utóbbi idő termése!!

Tudom, tudom ebből kettő koncertfilm, de ha nagyobb élményt nyújtottak, mint az egész estés mozik!!!
Velvet Goldmine
Kedvenc filmjeim egyike, a patinás szereplőgárda tökéletesen mutatja be a glam-rock őrületet. Jonathan Rhys Meyers meg még olyan fiatalon is a legszexibb ajkú színész, akinek nem mellesleg jó hangja is van!!
10/10
HIM - Digital Versatile Doom
Valami eszméletlen koncert lehetett az Orpheum Theaterben!!A banda energikus és elsöprő előadást nyújtott, irigykedtem a monitor előtt!!
10/10
Jack White - American Express Unstaged Show
Gary Oldman nagy dicséretet érdemel, szuper volt a rendezés és úgy minden!!

Jack pedig hozta a tőle vártakat, magas színvonalú koncertet nyomott le. És külön érdekes volt látni az ún. vezérlőtermet is, ahol Gary egy kis "beszédet" mondott a koncert második felvonása előtt.
10/10
It Might Get Loud
Ezt nevezem nekem való dokumentumfilmnek!!!

Jimmy Page, The Edge és Jack White a szememben ikonok, érdekes volt látni a találkozásukat és a történetüket. Voltak marha jó jelenetek, többek között áldom a rendező egyik ötletét: azt, amikor Jack White a kilenc éves önmagának magyaráz a zenéről, az életről... Hát valami eszméletlen nézni kettejüket!! A zene fergeteges, a szereplők és a sztori is az!! (Szigorúan eredeti nyelven érdemes megnézni, felírat található a neten, ha valakinek kell kapaszkodó hozzám hasonlóan!!

)
10/10