Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. május 27. 17:48
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Xabi @ 2012.05.26. 19:43)
Menjetek mááááááár!
Az egy fa.za film volt. :C Meg mi az, hogy Benji Button cukormázas élete? :C
Az egy remekmű :C
Naa hát ízlések és pofonok! Valakinek bejön, valakinek nem. Nekem sok volt az a film, elnyújtották, és csalódtam Fincherben. Én a Napfény, széna... trilógiát tartom remekműnek, míg egyeseket idegesít. Minden relatív, a filmeket és az őket illető jelzőket is beleértve. Ne szegezd rám azt a fűrészt..
Ides Of March
Még mindig az a véleményem róla, mint januárban. Korrekt, feszült politika dráma. Jó kis film.
9/10
Negyvenes nő és a flört
Hogy is mondjam... Talán valami genetikai hiba lehet, hogy én nagyon érzékeny vagyok a giccsre. Már a legkisebb jelnél is forgatom a szemeimet, és ha egy huszonhét éves szörfoktatóból csinálnak Rómeót, az már grimaszokat is kivált.
4/10
2012. május 27. 18:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A kis utazás
Régi szép idők. Biztos vagyok benne, hogy nem csak azért szeretem ezt a filmet, mert a szereplők többségét ismerem, hanem azért is, mert csodás hangulatot teremt. Ezek a magyar fiatalok hitelesek, lelkesek és nagyszerűek. Farkas Arnold szerintem pályát tévesztett. Kovács Lehel meg ott van pont, ahol lennie kell, azóta is azt csinálja, amit igazán szeret és amiben igazán jó. Kolonics szerepében szerintem abszolút tarol.
"Kelj föl, b@zdmeg, jönnek a csehszlovákok!"
Nem mellesleg Lehelnek ez volt a legelső filmszerepe.
Tessék kedvet kapni a filmhez. A magyar fiatalok mennek az NDK-ba barackot szedni.
Nem mai történet, nem is mai film, de érdemes megnézni. Némi nyomorult magyar valóságot megszórtak egy kis humorral, bájjal és egy jó nagy adag drámais hippi életérzéssel. Jó volt így felnőni gyerekek. Egyszerűen csak jó volt.
10/10
Régi szép idők. Biztos vagyok benne, hogy nem csak azért szeretem ezt a filmet, mert a szereplők többségét ismerem, hanem azért is, mert csodás hangulatot teremt. Ezek a magyar fiatalok hitelesek, lelkesek és nagyszerűek. Farkas Arnold szerintem pályát tévesztett. Kovács Lehel meg ott van pont, ahol lennie kell, azóta is azt csinálja, amit igazán szeret és amiben igazán jó. Kolonics szerepében szerintem abszolút tarol.
Tessék kedvet kapni a filmhez. A magyar fiatalok mennek az NDK-ba barackot szedni.
10/10
2012. május 27. 19:00
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
Sztár születik:)
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. május 27. 19:08
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Becsületes tolvajok (Ladrón que roba a ladrón)
Teljesen véletlenül szúrtam ki a műsorújságban és ott ragadtam előtte kíváncsiságból. Fernando Colunga tini korom hatalmas bálványa volt, ő volt számomra a tökéletes, az egyetlen, a lecserélhetetlen szuper pasi - a telenovellái által. Közben aztán felnőttem és kinőttem ezt a korszakomat. Ma már nem nagyon bírok telenovellát nézni, mert elkezd idegesíteni. Még sokszor az is, amire még a mai napig is azt mondom, hogy legjobb telenovella ever, ha már választani kell. Na de, lényeg a lényeg: adott volt a lehetőség, hogy lássam ezt a pasit végre valami olyanban, ami nem telenovella, hanem egy normális film, egészen konkrétan egy akció-vígjáték. S meg kell mondjam, csalódtam. Kellemeset, pozitívan. Ez a film elképesztően jó, s ékes bizonyítéka annak, hogy a lenézett és leszólt, beskatulyázott telenovella (vagy ahogy nálunk tévesen hívják, szappanopera) sztárok bizony nagyon is képesek SZÍNÉSZKEDNI. Picit magam is beleestem abba a hibába, hogy a lelkem mélyén kicsit kevesebbre feltételeztem őket, de látva ezt a művet meg kell mondjam, hogy tévedtem. Colunga is végre megmutatta azt az oldalát, amikor nem a hősszerelmes szívtipró. És hiteles volt. De nem csak ő, a többi ismert és számomra ismeretlen arc is. Szóval ha valaki szeretne KELLEMESEN csalódni és szakítani a sztereotípiákkal, ami ezeket a színészeket illeti, akkor mindenképpen nézze meg. Meg azok is, akik szeretik a jól kitalált sztorijú alkotásokat. Mert ez az.
Pontom pedig: 10/10 !
Teljesen véletlenül szúrtam ki a műsorújságban és ott ragadtam előtte kíváncsiságból. Fernando Colunga tini korom hatalmas bálványa volt, ő volt számomra a tökéletes, az egyetlen, a lecserélhetetlen szuper pasi - a telenovellái által. Közben aztán felnőttem és kinőttem ezt a korszakomat. Ma már nem nagyon bírok telenovellát nézni, mert elkezd idegesíteni. Még sokszor az is, amire még a mai napig is azt mondom, hogy legjobb telenovella ever, ha már választani kell. Na de, lényeg a lényeg: adott volt a lehetőség, hogy lássam ezt a pasit végre valami olyanban, ami nem telenovella, hanem egy normális film, egészen konkrétan egy akció-vígjáték. S meg kell mondjam, csalódtam. Kellemeset, pozitívan. Ez a film elképesztően jó, s ékes bizonyítéka annak, hogy a lenézett és leszólt, beskatulyázott telenovella (vagy ahogy nálunk tévesen hívják, szappanopera) sztárok bizony nagyon is képesek SZÍNÉSZKEDNI. Picit magam is beleestem abba a hibába, hogy a lelkem mélyén kicsit kevesebbre feltételeztem őket, de látva ezt a művet meg kell mondjam, hogy tévedtem. Colunga is végre megmutatta azt az oldalát, amikor nem a hősszerelmes szívtipró. És hiteles volt. De nem csak ő, a többi ismert és számomra ismeretlen arc is. Szóval ha valaki szeretne KELLEMESEN csalódni és szakítani a sztereotípiákkal, ami ezeket a színészeket illeti, akkor mindenképpen nézze meg. Meg azok is, akik szeretik a jól kitalált sztorijú alkotásokat. Mert ez az.
Pontom pedig: 10/10 !
2012. május 27. 19:14
én a bajos csajok-ot láttam...Tina Fey, Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried
nagyon jó film
2012. május 27. 19:17
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Garfield
2012. május 27. 20:20
Idézet (Astore @ 2012.05.27. 13:42)
Farkasok szövetsége 
imádom ezt a filmet!
2012. május 28. 08:47
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Intouchables / Életrevalók
Végre egy új film, amit érdemes volt végignézni. Mostanában egyre jobban bírom a francia filmművészetet.
Megtörtént eseményeken alapuló történet egy furcsa barátságról. Nincs ugyan olyan absztrakt íze, mint Jeunet filmjeinek, de nyáladzás nélküli gyönyörű történet, és akár vígjátéknak is nevezhetjük, mert többet röhögtem rajta, mint az amcsik mostanában legyártott idiótaságain. Nevettetni kérem szépen így kell, nem fingós viccekkel meg alpárisággal.
Omar Sy hatalmas arc, nagyon jól adta a külvárosi, börtönből szabadult, nagyszájú fiatalembert. Ám az igazi zseni Francois Cluzet. Tulajdonképpen mozdulatlanul kellett végigjátszania az egész filmet, hihetetlen mimikája van, nagyon kifejező tekintete és csodás mosolya. Le a kalappal előtte. Nagyot alakított.
A történet itt-ott foghíjas kissé, vártam volna valamit pluszban a háttértörténésekhez, de így is jó élmény volt a film.
10/9
Kalifornia
Ebben a filmben szerettem meg Juliette Lewist.
Maga az alkotás nem akkora nagy durranás. Viszont Pitt jól hozza azt a fajta figurát, akit ha messziről meglátsz az utcán, inkább áttérsz a másik oldalra. Ezt a hangulatot szeretem az alakításában. Nem félsz tőle, de kellemetlen érzésed van tőle és legszívesebben elkerülnéd. Juliette Lewis alakítása egyszerűen fantasztikus és olyan tüneményes ebben a filmben!
Szórakozásnak jó volt. Nem kedvenc, de vannak ennél rosszabbak is.
10/6
Végre egy új film, amit érdemes volt végignézni. Mostanában egyre jobban bírom a francia filmművészetet.
10/9
Kalifornia
Ebben a filmben szerettem meg Juliette Lewist.
10/6
2012. május 28. 11:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Holnapután * The Day After Tomorrow /2004/
Nem sok hozzáfűzni valóm van, mindig is szerettem ezt a filmet
A második kedvenc katasztrófa filmem
9*10
Nem sok hozzáfűzni valóm van, mindig is szerettem ezt a filmet
A második kedvenc katasztrófa filmem
9*10
SmileyZ
2012. május 28. 13:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Pszichoszingli
Nem is tudom mit vártam ettől a filmtől,de nem ezt.Azt hittem valami vicces film lesz.
Voltak benne jó részek és néhány olyan dolog amit nem árt megtanulni az életben,de sajnos sokszor nagyon unalmas volt.
Azt hittem,hogy az lesz a vége,hogy Mavis és Buddy összejön.Hát..nem egészen.
Jobb befejezése is lehetett volna.
Az egyetlen ami tényleg jó volt benne az Charlize Theron volt.
Néha olyan arcokat vágott amiben teljesen magamra ismertem és ez tetszett
Nagyon jó színésznő.Ha ő nem lett volna benne 3 pontot adnék a filmre,de így:
10/6
Nem is tudom mit vártam ettől a filmtől,de nem ezt.Azt hittem valami vicces film lesz.
Voltak benne jó részek és néhány olyan dolog amit nem árt megtanulni az életben,de sajnos sokszor nagyon unalmas volt.
Azt hittem,hogy az lesz a vége,hogy Mavis és Buddy összejön.Hát..nem egészen.
Az egyetlen ami tényleg jó volt benne az Charlize Theron volt.
Néha olyan arcokat vágott amiben teljesen magamra ismertem és ez tetszett
10/6
2012. május 28. 13:27
Good Will Hunting (1997)
Tegnap leültem a tv elé, és épp akkor kezdődött. Tetszett, de nem voltam elájulva tőle. A szinkronnal elég sok bajom volt, pedig mondták hogy elvileg eredeti hanggal is lehet nézni, én nem találtam. A másik ami miatt a hajamat tudtam volna tépni, ahogy a Skarsgård-ot mondták az elején, na az ilyeneken ki tudok akadni
Amúgy jó film volt, egyszer, maximum kétszer nézős fajta nálam.
8/10
Tegnap leültem a tv elé, és épp akkor kezdődött. Tetszett, de nem voltam elájulva tőle. A szinkronnal elég sok bajom volt, pedig mondták hogy elvileg eredeti hanggal is lehet nézni, én nem találtam. A másik ami miatt a hajamat tudtam volna tépni, ahogy a Skarsgård-ot mondták az elején, na az ilyeneken ki tudok akadni
8/10
2012. május 28. 13:38
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
A tökéletes trükk
Tegnap volt a Film+ műsorán a Tökéletes trükk. Láttam, Nolan rendezte, egész szép a színészgárda, érdemes lesz megnézni. Elég későre rakták, 11-re, ráadásul annyi reklám volt, hogy nem győztem csipkedni magam, el ne aludjak közben.
A csúfondáros körülmények ellenére maga a film nagyon tetszett. Hú, de tetszett. Kár, hogy olyan későn volt, fél 2-ig fenn voltam, mert muszáj volt végignéznem, ráadásul minimális hangerőre kellett vennem, mert anyuék a szomszéd szobában aludtak. Hajnalban a bűvésztrükkök, az ikertesók és hasonmások, a teleportálás, a klónozás, Tesla, valamint Olivia és Cutter hovatartozása kicsit megkavart, a végén csak ültem, mint az Eredetnél 5 teljes percig, és felhúzott szemöldökkel néztem a semmit. De akkor is nagyon magával ragadott.
Eleinte bosszantott, hogy a kalapos, szakállas, szemüveges pasast nem mutatják közelről, pedig ismerősnek tűnt, és ki akartam találni, melyik színész az. Aztán persze a végén leesett, hogy ha totálban mutatnák az arcát, elmaradna a csattanás.
Nem láttam Nolan minden filmjét, ezért nem tudom, mindig szokása-e az időben való ugrálás és a párhuzam alkalmazása, de szerintem remekül felépítette a cselekményt, tetszett, hogy bontakoznak ki a szálak, és tetszett, hogy a végén derült ki minden, na meg a keretezés, hogy Cutter újra elmondja a bűvésztrükk felépítését.
Egyedül Scarlett karakterét kifogásoltam, hogy most ő mindenkibe beleszeret, meg miért Freddie-zi le Alfredot a felesége előtt. Egy picit idegesített, de kárpótolt minden más.
Nálam ez egy 10/9-es.
Tegnap volt a Film+ műsorán a Tökéletes trükk. Láttam, Nolan rendezte, egész szép a színészgárda, érdemes lesz megnézni. Elég későre rakták, 11-re, ráadásul annyi reklám volt, hogy nem győztem csipkedni magam, el ne aludjak közben.
A csúfondáros körülmények ellenére maga a film nagyon tetszett. Hú, de tetszett. Kár, hogy olyan későn volt, fél 2-ig fenn voltam, mert muszáj volt végignéznem, ráadásul minimális hangerőre kellett vennem, mert anyuék a szomszéd szobában aludtak. Hajnalban a bűvésztrükkök, az ikertesók és hasonmások, a teleportálás, a klónozás, Tesla, valamint Olivia és Cutter hovatartozása kicsit megkavart, a végén csak ültem, mint az Eredetnél 5 teljes percig, és felhúzott szemöldökkel néztem a semmit. De akkor is nagyon magával ragadott.
Eleinte bosszantott, hogy a kalapos, szakállas, szemüveges pasast nem mutatják közelről, pedig ismerősnek tűnt, és ki akartam találni, melyik színész az. Aztán persze a végén leesett, hogy ha totálban mutatnák az arcát, elmaradna a csattanás.
Nem láttam Nolan minden filmjét, ezért nem tudom, mindig szokása-e az időben való ugrálás és a párhuzam alkalmazása, de szerintem remekül felépítette a cselekményt, tetszett, hogy bontakoznak ki a szálak, és tetszett, hogy a végén derült ki minden, na meg a keretezés, hogy Cutter újra elmondja a bűvésztrükk felépítését.
Egyedül Scarlett karakterét kifogásoltam, hogy most ő mindenkibe beleszeret, meg miért Freddie-zi le Alfredot a felesége előtt. Egy picit idegesített, de kárpótolt minden más.
Nálam ez egy 10/9-es.
2012. május 28. 16:36
Gnómeó és Júlia
Másodjára láttam. Embeer... a legédesebb film a világon.
Így kellett ezt befejezni, nem úgy, ahogy a gonosz vénember csinálta annak idején.
10/10
Jumanji
Ezt viszont először láttam. Érdekes volt, de jó. Csak ennyit tudok hozzáfűzni.
10/7
Karácsony Artúr
Tudom, ennek nem épp most jött el az ideje, de nem tudtam mit nézni tegnap este.
Már bánom, hogy ezt választottam. Szörnyen vontatott és unalmas, végig sem bírtam nézni, mert elfogyott a türelmem. Az egyetlen pozitívum a jófej télpapa, nagyon nagy szövege van az öregnek.
10/2
Másodjára láttam. Embeer... a legédesebb film a világon.
10/10
Jumanji
Ezt viszont először láttam. Érdekes volt, de jó. Csak ennyit tudok hozzáfűzni.
10/7
Karácsony Artúr
Tudom, ennek nem épp most jött el az ideje, de nem tudtam mit nézni tegnap este.
10/2
2012. május 28. 17:10
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Monte Cristo grófja
10/7
10/7
nicol bellox
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.