már 8 vagy 9 hónapja erre a filmre vártam és nem is csalódtam benne
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. április 29. 23:11
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Bosszúállók
10/10
2012. április 29. 23:15
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
20? az igen. de azt ezért nem hiszem hogy 9 évesen vártad, maradjunk annyiban hogy nem kevés ideje. én abban a tudatban 9 hónap hogy tényleg lesz, és már rendezik, na meg forgatják
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. április 29. 23:36
Idézet (marvellany @ 2012.04.29. 23:15)
20? az igen. de azt ezért nem hiszem hogy 9 évesen vártad,
hááá 1992-ben kaptam meg az első Marvel képregényemet ami jó rendben nem a Bosszú angyalai volt hanem egy októberi X-men szám.!rá egy évre viszont megkaptam az első Marvel Extrát ami akkor teljes egészében a Bosszú Angyalainak a kalandjait mesélte el. aztán innentől kezdve mi vagy 100-szor megrendeztük ezt a filmet.
nahh jó hagyom már a képregényeket mert sokan biztos unják már.
szóval befejeztem a képregényeket!
SmileyZ
2012. április 29. 23:46
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.29. 23:09)
én imádom az Armageddont!még mindig sírok a végén!
és aza film is Michael Bay!
ki érti ezt?
én azért haragszok rá mert egy undorító filmet csinált a kedvenc képregényemből!
és aza film is Michael Bay!
ki érti ezt?
én azért haragszok rá mert egy undorító filmet csinált a kedvenc képregényemből!
Áhhhá, sejtettem, hogy a Transformers miatt haragszol rá. Érthető, hisz egy rakás ganajdombot csinált belőle, és remélhetőleg be is fejezi, mert különben én fogom megkergetni vasvillával
(Én is be voltam pöccenve, amikor a legkedvesebb PC-játékomból – Max Payne - egy C-kategóriás akciófilmet csináltak...)
2012. április 29. 23:55
Idézet (Running Fool @ 2012.04.29. 23:46)
Áhhhá, sejtettem, hogy a Transformers miatt haragszol rá. Érthető, hisz egy rakás ganajdombot csinált belőle, és remélhetőleg be is fejezi, mert különben én fogom megkergetni vasvillával
De komolyan, nem tudom elhinni, hogy nem veszi észre magát. Bár lehet, hogy csórikámnak agyára mentek a százmilliók, és nincs visszaút.
(Én is be voltam pöccenve, amikor a legkedvesebb PC-játékomból – Max Payne - egy C-kategóriás akciófilmet csináltak...)
ááá állítólag jön a 4-ik rész igaz hogy a Leböf kölyök nélkül de már készítik a scriptet és állítólag ugyanaz az író aki a második és a harmadik résznek volt az "ötletgazdája"!
jajjj ne is mond basszus a Max Payne az egy akkora játék olyan történettel és játék menettel ami akkoriban nem sok TPS játéknak volt. talán a Hitman volt hozzá hasonló játék élményben bár én a Hitman-t nem igazán szerettem!
és akkor ugye jött 2008 asszem és be a moziba és így ültem és há mi a xar ez effekt volt Watta fuck?? jó filmre jöttem???
ha valamiből Remake-et kéne csinálni akkor az a Max Payne azt se értettem hogy kinek az ötlete volt hogyMax Payne Mark Wahlberg legyen!minő borzalom!
2012. április 30. 00:26
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.29. 23:55)
ááá állítólag jön a 4-ik rész igaz hogy a Leböf kölyök nélkül de már készítik a scriptet és állítólag ugyanaz az író aki a második és a harmadik résznek volt az "ötletgazdája"!
jajjj ne is mond basszus a Max Payne az egy akkora játék olyan történettel és játék menettel ami akkoriban nem sok TPS játéknak volt. talán a Hitman volt hozzá hasonló játék élményben bár én a Hitman-t nem igazán szerettem!
és akkor ugye jött 2008 asszem és be a moziba és így ültem és há mi a xar ez effekt volt Watta fuck?? jó filmre jöttem???
hihetetlen nagy csalódás volt és már akkor valami hihetetlen ellenszenvet váltott ki belőle Mila Kunis és ez az ellenszenv azóta sem csökkent!
ha valamiből Remake-et kéne csinálni akkor az a Max Payne azt se értettem hogy kinek az ötlete volt hogyMax Payne Mark Wahlberg legyen!minő borzalom!
Na ne
A Max Payne-filmmel a legnagyobb gondom az volt, hogy tulajdonképpen kihagytak belőle mindent, amitől a játék jó volt, kezdve a mélyhegedűs zenével, a belső monológokkal és a noir-os feelinggel, és csak a történetszálat hagyták meg, ami valljuk meg, kevés volt az üdvösséghez. Wahlberget nem büntetném (annyira), egy jobb forgatókönyvvel talán ő is többet ki tudott volna hozni magából. (Bár nem tagadom, Clive Owent szívesebben láttam volna helyette, de csak akkor, ha nem John Moore ült volna a rendezői székben.) Az meg szerintem az alkotók hibája, hogy Mona karakterét ennyire lebutították.
Ha nagyon gonosz lennék, akkor így foglalnám össze ezt a feldolgozást – Payne stílusában:
“I was in Hollywood. Funny as hell, that was the most horrible thing I could think of.”
2012. április 30. 00:47
Idézet (Running Fool @ 2012.04.30. 00:26)
Na ne
Nem érdekelnek az ottani törvények, fogom a vasvillát, és megyek
A Max Payne-filmmel a legnagyobb gondom az volt, hogy tulajdonképpen kihagytak belőle mindent, amitől a játék jó volt, kezdve a mélyhegedűs zenével, a belső monológokkal és a noir-os feelinggel, és csak a történetszálat hagyták meg, ami valljuk meg, kevés volt az üdvösséghez. Wahlberget nem büntetném (annyira), egy jobb forgatókönyvvel talán ő is többet ki tudott volna hozni magából. (Bár nem tagadom, Clive Owent szívesebben láttam volna helyette, de csak akkor, ha nem John Moore ült volna a rendezői székben.) Az meg szerintem az alkotók hibája, hogy Mona karakterét ennyire lebutították.
Ha nagyon gonosz lennék, akkor így foglalnám össze ezt a feldolgozást – Payne stílusában:
“I was in Hollywood. Funny as hell, that was the most horrible thing I could think of.”
háá nekem pedig a legnagyobb gondom az volt hogy a játék leglátványosabb része a lassított felvételek és a látványos lövöldözések voltak és a filmben ilyenekből kb.volt 3-4 darab.
és mi történik ha már Clive Owenről esik szó nem sokkal a Max Payne mozi megtekintése után a kezembe kerül a Clive Owen főszereplésével készült Golyózápor ami szinte egy az egyben Max Payne lövöldözős belassítós játék élményéből építkezik. és még az Owen által játszott figura is tiszta Max Payne a hosszú bőr kabátjában.
Running Fool
2012. április 30. 01:02
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.30. 00:47)
háá nekem pedig a legnagyobb gondom az volt hogy a játék leglátványosabb része a lassított felvételek és a látványos lövöldözések voltak és a filmben ilyenekből kb.volt 3-4 darab.
és mi történik ha már Clive Owenről esik szó nem sokkal a Max Payne mozi megtekintése után a kezembe kerül a Clive Owen főszereplésével készült Golyózápor ami szinte egy az egyben Max Payne lövöldözős belassítós játék élményéből építkezik. és még az Owen által játszott figura is tiszta Max Payne a hosszú bőr kabátjában.
Ó, igen, a bullet-time effektek
Ami meg a Golyózáport illeti, az jobban tetszett
gonzales7
2012. április 30. 01:08
Idézet (Running Fool @ 2012.04.30. 01:02)
Ó, igen, a bullet-time effektek
Spórolósra vették a figurát e téren, sőt az egyik ilyen belassítás akkor volt, amikor nem volt igazán indokolt (mondom én). Egyébként az egyik filmes adatbázis össz-vissz három(!) ilyen jelenetet számol. Gombócból is kevés, hadd ne mondjam.
no nem Owen miatt, hanem mert egy szimpla, magát komolyan venni nem akaró film és kész. Hallottam már arról is, hogy ezért nem kérték fel Payne szerepére Owent, mert kicsi let volna arra az esély, hogy zsinórban kétszer bevállal egy ugyanolyan karaktert. A sors torz fintora, vagy puszta véletlen? Ki tudja.
basszus múlthéten néztem egy filmet öcsémmel és volt benne egy színész akire egyöntetűen azt mondtuk hogy ennek a fazonnak kellett volna játszania Max Payne-t. de most ha agyon ütsz sem tudom megmondani hogy melyik filmet néztük és hogy ki volt az a színész!
egyébként nem sok jó videójáték adaptációt láttam. amik tetszettek az a Silent Hill első része és a Resident Evil második része voltak azok a filmek amik valamelyest vissza adták a játék hangulatát.
jah és igen a Far Cry című filmet mindenkinek ajánlom Uwe Boll mestertől!
Running Fool
2012. április 30. 01:32
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.30. 01:08)
basszus múlthéten néztem egy filmet öcsémmel és volt benne egy színész akire egyöntetűen azt mondtuk hogy ennek a fazonnak kellett volna játszania Max Payne-t. de most ha agyon ütsz sem tudom megmondani hogy melyik filmet néztük és hogy ki volt az a színész!
egyébként nem sok jó videójáték adaptációt láttam. amik tetszettek az a Silent Hill első része és a Resident Evil második része voltak azok a filmek amik valamelyest vissza adták a játék hangulatát.
nézzétek meg azt a filmet és utána nézzetek meg egy gameplayt a youtube-on megfogtok őrülni és keresztül ütitek a monitort és üvölteni fogjátok hogy micsinált ezaz ember a Far cry-al!
Nyugalom, nem áll szándékomban agyonütnöm senkit se
A Far Cry-hoz volt szerencsém, a játékhoz és a filmhez egyaránt. Ég és föld különbség, de nem a film javára *gonosz nevetés* Mondjuk Boll mester egy külön kategória, hozzá képest Ed Wood bergmani magasságokban volt. (Na jó, ez enyhe túlzás volt, nem gondoltam komolyan.) A Bloodrayne c. „remeken” már kínomban röhögtem, komolyan, az már annyira rossz, hogy attól jó.
Mondjuk a játékadaptációkkal az a gond, hogy a készítők nem tudják teljesen kielégíteni egyik fél igényét se. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha egy bizonyos játéknál tűpontosan követnek mindent, akkor lehet, hogy az a fél, amelyik nem ismeri az adott játékot, nem érti, hogy mi miért van, és ezért nem tetszik neki a film. Fordított esetben, ha az alkotók nem a rajongók igényeit veszi figyelembe, akkor azért megy a sírás.
2012. április 30. 03:34
A bosszúállók
Hmm-mh. Az év legvártabb filmje, épp ezért lehetett volna hatalmas bukásra számítani, de meglepődtem, mennyire odavannak érte egyesek. Sőt, mindenki. Nem tudom, miért azzal szerették volna humorossá tenni a filmet, hogy Robert Downey Jr beszólogat mindenkinek, igazából nem is érdekel. Nem mondom, hogy számomra bukás, de kicsit többet vártam. Előre tudjuk a végkimenetelt, tehát semmi izgalom, és olyannyira akciódús, hogy már egybefolyik a hollywoodi tömeghisztikkel. Mert hát ez is annak készült, a filmipar ismét meg szerette volna mutatni, mire is képes, de igazából nem mutattak olyat, amit eddig ne láttam volna. Chris Hemsworthért viszont megéri megnézni.
7/10
Hmm-mh. Az év legvártabb filmje, épp ezért lehetett volna hatalmas bukásra számítani, de meglepődtem, mennyire odavannak érte egyesek. Sőt, mindenki. Nem tudom, miért azzal szerették volna humorossá tenni a filmet, hogy Robert Downey Jr beszólogat mindenkinek, igazából nem is érdekel. Nem mondom, hogy számomra bukás, de kicsit többet vártam. Előre tudjuk a végkimenetelt, tehát semmi izgalom, és olyannyira akciódús, hogy már egybefolyik a hollywoodi tömeghisztikkel. Mert hát ez is annak készült, a filmipar ismét meg szerette volna mutatni, mire is képes, de igazából nem mutattak olyat, amit eddig ne láttam volna. Chris Hemsworthért viszont megéri megnézni.
7/10
2012. április 30. 10:34
Idézet (Running Fool @ 2012.04.30. 01:32)
Nyugalom, nem áll szándékomban agyonütnöm senkit se
Majd ha az eszedbe jut, megírod, ennyi.
A Far Cry-hoz volt szerencsém, a játékhoz és a filmhez egyaránt. Ég és föld különbség, de nem a film javára *gonosz nevetés* Mondjuk Boll mester egy külön kategória, hozzá képest Ed Wood bergmani magasságokban volt. (Na jó, ez enyhe túlzás volt, nem gondoltam komolyan.) A Bloodrayne c. „remeken” már kínomban röhögtem, komolyan, az már annyira rossz, hogy attól jó.
Mondjuk a játékadaptációkkal az a gond, hogy a készítők nem tudják teljesen kielégíteni egyik fél igényét se. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha egy bizonyos játéknál tűpontosan követnek mindent, akkor lehet, hogy az a fél, amelyik nem ismeri az adott játékot, nem érti, hogy mi miért van, és ezért nem tetszik neki a film. Fordított esetben, ha az alkotók nem a rajongók igényeit veszi figyelembe, akkor azért megy a sírás.
Bloodrayne nahh azt a filmet még nem láttam pedig Kristanna Loken és Michelle Rodriguez is játszik benne.
és annak még van egy folytatása is???
én soha nem tartottam jó ötletnek hogy videó játékokból filmek készüljenek egyszerűen képtelenség a játékélménnyel versenyezni egy filmnek.
2012. április 30. 11:54
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.30. 03:34)
olyannyira akciódús, hogy már egybefolyik a hollywoodi tömeghisztikkel.
[b]7/10
[b]7/10
ha nem ilyennek akkor kérlek mondd el hogy milyennek kéne lenni egy anno gyerekeknek írt képregényből készült SZUPERHŐSÖS film adaptációnak???
hallgatlak!
ozoli
2012. április 30. 12:54
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Levelek Júliának/ 10/10 Nagyon jó film
2012. április 30. 18:15
Már megint bérgyilkos a szomszédom 10/7
Nem mondhatnám azt, hogy egy nagyon kiemelkedő film, amit mindegy hányszor nézek meg ugyanúgy élvezek. Azt sem mondom, hogy rossz, de azért nem lesz a kedvencem. Lazlo Gogolak karaktere volt az, ami nagyon feldobta az egész film hangulatát, rajta nagyon sokat nevettem. Miatta igazán érdemes volt megnézni ezt a filmet.
Nem mondhatnám azt, hogy egy nagyon kiemelkedő film, amit mindegy hányszor nézek meg ugyanúgy élvezek. Azt sem mondom, hogy rossz, de azért nem lesz a kedvencem. Lazlo Gogolak karaktere volt az, ami nagyon feldobta az egész film hangulatát, rajta nagyon sokat nevettem. Miatta igazán érdemes volt megnézni ezt a filmet.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.