Szeretjük a hosszú hétvégét.
Sunshine
Még mindig elvarázsol ez a film.
10/10
Az álcák csapdája
7/10
Amerikai Pite 2
5/10
Aviátor
8/10
Fight Club
10/10
Reneszánsz ember
9/10
A holló
9.5/10
Trainspotting
Choose life!
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. május 02. 18:13
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
13 felhasználónak tetszik:
ophely88,
janet7,
gonzales7,
DaveChris,
fender,
Running Fool,
SmileyZ,
Xabi,
s.t.a.r.,
Blackbird03,
kriszti145,
duracell,
Eszter655
2012. május 02. 19:45
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Az előző listáról lemaradt: The Shining: Már rég láttam és az eredeti könyv elolvasása után újranéztem. Nem kellett volna... King írásához képest ez egy rakás szar. Már elnézést a kifejezésért. Borzasztóan túl van értékelve ez a film, Jack Nicholsonnak pedig voltak ennél sokkal jobb alakításai is. A többiek még pocsékabbak voltak. Rengeteg dolgot kihagytak, leegyszerűsítettek, megváltoztattak. A könyvet ajánlom mindenkinek, ezt a filmet inkább kerüljétek el.
Nagyon ritkán mondok ilyet, de újra kéne forgatni, jó lenne egy rendes feldolgozást látni. A trükköket ma már egyszerűen megcsinálnák, és ésszerűen válogatva, a könyv jó részét be lehetne sűríteni egy hosszabb filmbe. Persze csak egy erős színészi gárdával szabadna belefogni.
Nagyon ritkán mondok ilyet, de újra kéne forgatni, jó lenne egy rendes feldolgozást látni. A trükköket ma már egyszerűen megcsinálnák, és ésszerűen válogatva, a könyv jó részét be lehetne sűríteni egy hosszabb filmbe. Persze csak egy erős színészi gárdával szabadna belefogni.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2012. május 02. 20:19
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Kihevered haver!
Szeretem, jó kis film : )
Szeretem, jó kis film : )
chelseagirl18
2012. május 02. 21:38
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Necros @ 2012.05.02. 19:45)
Az előző listáról lemaradt: The Shining: Már rég láttam és az eredeti könyv elolvasása után újranéztem. Nem kellett volna... King írásához képest ez egy rakás szar. Már elnézést a kifejezésért. Borzasztóan túl van értékelve ez a film, Jack Nicholsonnak pedig voltak ennél sokkal jobb alakításai is. A többiek még pocsékabbak voltak. Rengeteg dolgot kihagytak, leegyszerűsítettek, megváltoztattak. A könyvet ajánlom mindenkinek, ezt a filmet inkább kerüljétek el.
Van egy másik változata, 2 részes tévéfilm, én inkább azt néztem meg. Könyv hűbb, és amúgy sem szeretem Nicholsont.
Amúgy most olvastam Kingtől A mobilt és azért fohászkodom, hogy valaki legyen olyan elvetemült, hogy filmvászonra viszi. Valaki tehetséges. Nagyon jó kis sztori volt és ha már Hollywoodból úgyis kiveszett minden ihlet, olyan könyvet válasszanak, amit érdemes.
Necros
2012. május 03. 07:03
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.05.02. 21:38)
Van egy másik változata, 2 részes tévéfilm, én inkább azt néztem meg. Könyv hűbb, és amúgy sem szeretem Nicholsont.
Köszi a tippet, ezt felkutatom!
Idézet (Christo @ 2012.05.02. 21:38)
Amúgy most olvastam Kingtől A mobilt és azért fohászkodom, hogy valaki legyen olyan elvetemült, hogy filmvászonra viszi. Valaki tehetséges. Nagyon jó kis sztori volt és ha már Hollywoodból úgyis kiveszett minden ihlet, olyan könyvet válasszanak, amit érdemes. 
Ezt még nem olvastam tőle, csak gyorsan megnéztem, miről szól, és tényleg jó kis filmet lehetne belőle forgatni.
Christo
2012. május 03. 17:07
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
P.S. I love you
Ez egy tipikusan olyan film, aminek nem sablonos az alaptörténete.
Gerard Butler alakítása hatalmas. Rögtön beleszerettem a karakterébe.
A film nem lett a kedvencem, bár az eleje nagyon tetszett, aztán 'valamiért' (nem akarok spoilerezni) átjött a depis hangulat, és nem igazán jött be. De ami biztos, hogy a végén egyérteműen koppantam, amikor végülis mégsem jöttek össze a sráccal, de azért a vége jól meg lett csinálva.
Hihetetlen egy történet, végtére is, nagyon romantikus egy film.
8/10
Ez egy tipikusan olyan film, aminek nem sablonos az alaptörténete.
Gerard Butler alakítása hatalmas. Rögtön beleszerettem a karakterébe.
A film nem lett a kedvencem, bár az eleje nagyon tetszett, aztán 'valamiért' (nem akarok spoilerezni) átjött a depis hangulat, és nem igazán jött be. De ami biztos, hogy a végén egyérteműen koppantam, amikor végülis mégsem jöttek össze a sráccal, de azért a vége jól meg lett csinálva.
8/10
2012. május 03. 22:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Necros @ 2012.05.03. 07:03)
Köszi a tippet, ezt felkutatom!
Ezt még nem olvastam tőle, csak gyorsan megnéztem, miről szól, és tényleg jó kis filmet lehetne belőle forgatni.
Hopsz, nem is két részes, hanem három. A '97-es feldolgozás, úgynevezett minisorozat volt. (Jóvan, rég láttam.
http://www.filmkatalogus.hu/Ragyogas--f1033
2012. május 04. 09:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Drive * Gázt! /2011/
Nagyon sokat hallottam már erről a filmről : jót is és rosszat is. Szóval itt volt az ideje, hogy megnézzem magamnak.
Az igazság az, hogy nem erre számítottam
Az ismertető alapján teljesen más filmre gondoltam.
Nem is tudom pontosan milyen szóval jellemezzem
A legmegfelelőbb talán az, hogy "lassú"
Kellemes kikapcsolódás volt, persze azért összességében voltak kivetnivalóim vele kapcsolatban
Ryan nagyon ügyes volt, kedvelem őt, nagyon jó színésznek tarom. Talán ő volt az egészben a legértékelhetőbb
Így nem igazán tudnám eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem
Kell még egy kis idő, hogy átgondoljam és egyszer minimum át kell még rágnom magam rajta
5*10
Nagyon sokat hallottam már erről a filmről : jót is és rosszat is. Szóval itt volt az ideje, hogy megnézzem magamnak.
Az igazság az, hogy nem erre számítottam
Nem is tudom pontosan milyen szóval jellemezzem
Kellemes kikapcsolódás volt, persze azért összességében voltak kivetnivalóim vele kapcsolatban
Ryan nagyon ügyes volt, kedvelem őt, nagyon jó színésznek tarom. Talán ő volt az egészben a legértékelhetőbb
Így nem igazán tudnám eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem
5*10
2012. május 04. 10:44
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Alkonyat
Újhold
Napfogyatkozás
Hajnalhasadás
Most ilyen kedvemben voltam.
A szívecskék jelzik mely részek a kedvenceim.
Azt tudom,hogy sosem szeretném azt érezni mint Edward a Hajnalhasadás végén mikor azt hiszi elveszítette Bellát.Szörnyű érzés lehet.
Én azok táborába tartozom akik bár imádják a filmeket (a könyveket még jobban) de megértem azokat akiknek ez nem tetszik.Főleg egyesek "színészi játéka".
Azt hiszem nekem - Tayloron kívül persze - főleg amiatt tetszik,hogy Bella mennyire szereti Edward-ot.Lenyűgözött az,hogy lehet valakit ennyire szeretni.
Már várom az utolsó részt,de nagyon remélem,hogy jobb lesz mint a Hajnalhasadás első része.
Újhold
Napfogyatkozás
Hajnalhasadás
Most ilyen kedvemben voltam.
Azt tudom,hogy sosem szeretném azt érezni mint Edward a Hajnalhasadás végén mikor azt hiszi elveszítette Bellát.Szörnyű érzés lehet.
Azt hiszem nekem - Tayloron kívül persze - főleg amiatt tetszik,hogy Bella mennyire szereti Edward-ot.Lenyűgözött az,hogy lehet valakit ennyire szeretni.
Már várom az utolsó részt,de nagyon remélem,hogy jobb lesz mint a Hajnalhasadás első része.
2012. május 04. 10:48
Zongorista
Az egyik kedvenc filmem ami ebben a korban játszódik. Elég szomorú, de a végén ott a remény a túlélésre és ha elég erős vagy akkor eléred.
10/10
Az egyik kedvenc filmem ami ebben a korban játszódik. Elég szomorú, de a végén ott a remény a túlélésre és ha elég erős vagy akkor eléred.
10/10
11 felhasználónak tetszik:
goldman,
ophely88,
SmileyZ,
saii,
janet7,
duracell,
Grace Benning,
Xabi,
tya04,
kriszti145,
Running Fool
2012. május 04. 23:22
hűű ez egy baromi jó film volt.
a frász kerülgetett a kislánytól!
évek óta nem láttam jó vámpíros filmet de ez a film nagyon sajátos módon foglalta magába a drámát és a vámpírlegendát. és elképesztően jól működött az életszerű történet mesélés a "fantasy-val". a két főszereplő a kislány és a kisfiú hááá nagyon jól alakítják a szerepüket.
az volt a durva hogy a film a vámpírtörténet szál nélkül is önmagában megállta volna a helyét a kisfiú drámájaként!
háá nagyon különleges és érdekes film és még helyenként ijesztő is!
Engedj be
10/10
a frász kerülgetett a kislánytól!
évek óta nem láttam jó vámpíros filmet de ez a film nagyon sajátos módon foglalta magába a drámát és a vámpírlegendát. és elképesztően jól működött az életszerű történet mesélés a "fantasy-val". a két főszereplő a kislány és a kisfiú hááá nagyon jól alakítják a szerepüket.
az volt a durva hogy a film a vámpírtörténet szál nélkül is önmagában megállta volna a helyét a kisfiú drámájaként!
háá nagyon különleges és érdekes film és még helyenként ijesztő is!
Engedj be
10/10
2012. május 05. 11:25
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Különleges Valentin nap (2011)
Wow. Ezt is csak akkor nézem meg újra, ha utána nem megyek sehová. Nagyon megható volt, amit a szemeim is bizonyíthatnának. Betty White nagyon jól játszott, esélyem sem volt nem sírni, amikor végre kiderült, mi történt a férjével a háborúban. (Meg még jó néhány jelenetnél.)
10/10
Dark Tide (2012)
Végre egy normális cápás film.
8/10
Kémes hármas (2012)
Igen, kiszámítható, de szerintem nagyon jó volt.
8/10
Wow. Ezt is csak akkor nézem meg újra, ha utána nem megyek sehová. Nagyon megható volt, amit a szemeim is bizonyíthatnának. Betty White nagyon jól játszott, esélyem sem volt nem sírni, amikor végre kiderült, mi történt a férjével a háborúban. (Meg még jó néhány jelenetnél.)
10/10
Dark Tide (2012)
Végre egy normális cápás film.
8/10
Kémes hármas (2012)
Igen, kiszámítható, de szerintem nagyon jó volt.
8/10
2012. május 05. 17:21
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Legbelső félelem
Igen, ilyen filmekre vágyom én, csak fel kell túrni a téka katalógusát, és a mélyén még lehet pár 90-es évekbeli remekmű. Márpedig ez egy remekmű, s bármennyire is nagyot alakít Laura Linney és Richard Gere, Edward Nortoné a show, aki fergeteges alakítással ajándékozza meg a nézőt. Jó kis film.
9/10
Igen, ilyen filmekre vágyom én, csak fel kell túrni a téka katalógusát, és a mélyén még lehet pár 90-es évekbeli remekmű. Márpedig ez egy remekmű, s bármennyire is nagyot alakít Laura Linney és Richard Gere, Edward Nortoné a show, aki fergeteges alakítással ajándékozza meg a nézőt. Jó kis film.
9/10
2012. május 05. 18:39
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
A bosszúállók (2012)
Végre láttam.
8/10
Éhezők viadala (2012)
Így másodjára, már a könyveket is mind elolvasva, szinte ugyanaz a véleményem. Nagyon jó film, bár igaz, hogy a nehézségeket finoman ábrázolták. Ezt nem is annyira bánom, mert a többi részben muszáj lesz kicsivel többet mutatniuk. Aki olvasta a könyveket, érti miről beszélek. Bár 2 órás, azért én még tudtam volna nézni.
Negatívum: nem tetszik, hogy Gale ilyen kis szerepet kapott... Reménykedtem, hogyha a könyv(ek)ben nem is, legalább a filmvásznon többet láthatjuk. Úgy érzem, hiába olvastam már az utolsó részt is, egyszerűen nem ismerem Gale-t annyira. Csak nekem nem tetszett ez? Mondjuk nem állok egyik fiú pártján sem, mert egyformán szeretem Peetat és Gale-t is.
9/10
Végre láttam.
8/10
Éhezők viadala (2012)
Így másodjára, már a könyveket is mind elolvasva, szinte ugyanaz a véleményem. Nagyon jó film, bár igaz, hogy a nehézségeket finoman ábrázolták. Ezt nem is annyira bánom, mert a többi részben muszáj lesz kicsivel többet mutatniuk. Aki olvasta a könyveket, érti miről beszélek. Bár 2 órás, azért én még tudtam volna nézni.
Negatívum: nem tetszik, hogy Gale ilyen kis szerepet kapott... Reménykedtem, hogyha a könyv(ek)ben nem is, legalább a filmvásznon többet láthatjuk. Úgy érzem, hiába olvastam már az utolsó részt is, egyszerűen nem ismerem Gale-t annyira. Csak nekem nem tetszett ez? Mondjuk nem állok egyik fiú pártján sem, mert egyformán szeretem Peetat és Gale-t is.
9/10
2012. május 05. 23:10
nem tudom mi hiányzott ebből a filmből valami biztosan!
a látvány világa abszolút rendben volt de a karakterek valahogy erőtlenek voltak.a vámpírok is elég furán nézték ki inkább hasonlítottak egy zombi hordára mint egy vámpír klánra.
Ben Foster mit keresett ebben a filmben?
nah mind1!
volt benne egy két jóféle véres csonkításos jelenet viszont a drámai jelenetek inkább unalmasak voltak mint érdekesek és a szereplőket pedig bele dobták egy hús darálóba szó szerint.
Josh Hartnett pedig látszólag szenvedett ebben a szerepben. a film vége pedig hááá elég gagyira sikeredett!
de a látvány remek volt a hó viharok és a sötét nyomasztó hideg város ahol egy vámpír horda tizedeli a lakosságot ez teljesen rendben volt.
egyszer nézős és semmi több!
30 nap éjszaka
5/10
a látvány világa abszolút rendben volt de a karakterek valahogy erőtlenek voltak.a vámpírok is elég furán nézték ki inkább hasonlítottak egy zombi hordára mint egy vámpír klánra.
Ben Foster mit keresett ebben a filmben?
volt benne egy két jóféle véres csonkításos jelenet viszont a drámai jelenetek inkább unalmasak voltak mint érdekesek és a szereplőket pedig bele dobták egy hús darálóba szó szerint.
de a látvány remek volt a hó viharok és a sötét nyomasztó hideg város ahol egy vámpír horda tizedeli a lakosságot ez teljesen rendben volt.
egyszer nézős és semmi több!
30 nap éjszaka
5/10
2012. május 06. 00:12
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Segítség, elraboltam magam!
10/9
Hát nem kifejezetten egy elit film, de nem azért, mert nem jó. Szerintem 'underrated'. Az ilyen vígjátékokat szeretem. Na meg Silverstone kisasszonyt.
10/9
Hát nem kifejezetten egy elit film, de nem azért, mert nem jó. Szerintem 'underrated'. Az ilyen vígjátékokat szeretem. Na meg Silverstone kisasszonyt.
2012. május 06. 00:22
Chloe - A kísértés iskolája
Mivel Julianne Moore nagy kedvencem, igy gondoltam, hogy ráveszem magam, és megnézem azt a filmet. Hát hogy is mondjam, kicsit durva volt ez nekem, inkább néztem volna egy horror, és akkor sem izgultam volna ennyit az egész film alatt. Amanda most sem tudott meggyőzni arról, hogy ő egy vérbeli profi szinésznő lenne, bár be kell vallani jó alakitotta a szajha szerepét, ettől függetlenül, nálam még ugyanúgy a fekete listán marad. Julianne mint mindig ebben is remek volt, tehetsége kifogástalan, és ezt minden filmben egyre jobban bizonyitja.
10/8
Mivel Julianne Moore nagy kedvencem, igy gondoltam, hogy ráveszem magam, és megnézem azt a filmet. Hát hogy is mondjam, kicsit durva volt ez nekem, inkább néztem volna egy horror, és akkor sem izgultam volna ennyit az egész film alatt. Amanda most sem tudott meggyőzni arról, hogy ő egy vérbeli profi szinésznő lenne, bár be kell vallani jó alakitotta a szajha szerepét, ettől függetlenül, nálam még ugyanúgy a fekete listán marad. Julianne mint mindig ebben is remek volt, tehetsége kifogástalan, és ezt minden filmben egyre jobban bizonyitja.
10/8
2012. május 06. 07:40
Mostanában látott, jobbnál jobb filmek:
Egy kis kiruccanás - 10/10
A hatalom árnyékában (ezt a fordítást...az eszem megáll) - 10/8
Férfibecsület - 10/9
Mechanikus narancs - 10/8
Giant (1956) - 10/10
Egy kis kiruccanás - 10/10
A hatalom árnyékában (ezt a fordítást...az eszem megáll) - 10/8
Férfibecsület - 10/9
Mechanikus narancs - 10/8
Giant (1956) - 10/10
2012. május 06. 09:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
The Avengers * Bosszúállók /2012/
Hatalmas elvárásokkal ültem be a moziba, mivel minden előzményfilmet már többször is láttam.
Ugyanakkor nagyon dicsérték a filmet, ez is nagyban rátett az elvárásaimra. Az kell, hogy mondjam, egyáltalán nem csalódtam
Valami eszméletlen jó volt
Az első 40 perc ugyan picit vontatottra sikerült, habár én ezt megértem, hiszen azoknak akik nem látták az előzményfilmeket azoknak kellett egy kis magyarázat
Azért a karakterekről is lenne néhány megjegyzésem
Iron Man: Egyértelműen ő volt a kedvencem
Azok a beszólások
Rengeteget nevettem rajta
Thor: A másik kedvenc karakterem
Nem csak Chris miatt habár az is beleszámít
The Hulk: Mindig is imádtam Hulk-ot, vagyis inkább mindkét karaktert hiszen Banner olyan más és mégis hasonlít Hulk-ra
Neki is voltak rendesen beszólásai
Captain America: Na ezzel a karakterrel voltam bajba, mert ez az egy előzményfilm ami nem tetszett
De itt nagyon is tetszett
Vicces volt és az egész karakter lefoglalt
Black Widow: Nah hát Johansson kisasszonnyal sosem voltam kibékülve, sőt, nagyon irritál a látványa, de itt valahogy elbírtam viselni
Túl jó volt a film ahhoz , hogy ő elrontsa
Hawkeye: Semleges karakter volt számomra, habár érdekes személyiség
Szóval összességben kaptunk egy akciódús, humoros és látványban fantasztikus filmet
Tény, hogy nem az az Oscarra jelölt fajta , de én úgy vélem nem is kell minden filmnek annak lennie
Ez így volt tökéletes
Egyértelműen: 10*10
Hatalmas elvárásokkal ültem be a moziba, mivel minden előzményfilmet már többször is láttam.
Ugyanakkor nagyon dicsérték a filmet, ez is nagyban rátett az elvárásaimra. Az kell, hogy mondjam, egyáltalán nem csalódtam
Az első 40 perc ugyan picit vontatottra sikerült, habár én ezt megértem, hiszen azoknak akik nem látták az előzményfilmeket azoknak kellett egy kis magyarázat
Azért a karakterekről is lenne néhány megjegyzésem
Iron Man: Egyértelműen ő volt a kedvencem
Thor: A másik kedvenc karakterem
The Hulk: Mindig is imádtam Hulk-ot, vagyis inkább mindkét karaktert hiszen Banner olyan más és mégis hasonlít Hulk-ra
Captain America: Na ezzel a karakterrel voltam bajba, mert ez az egy előzményfilm ami nem tetszett
Black Widow: Nah hát Johansson kisasszonnyal sosem voltam kibékülve, sőt, nagyon irritál a látványa, de itt valahogy elbírtam viselni
Hawkeye: Semleges karakter volt számomra, habár érdekes személyiség
Szóval összességben kaptunk egy akciódús, humoros és látványban fantasztikus filmet
Egyértelműen: 10*10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.