Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 30. 18:20 #5581
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Xabi @ 2012.04.30. 15:42)
Maradj! 9/10

Mindenkitől, aki megnézte a filmet, megkérdezzük, tehát tőled is hogy sikerült rájönnöd arra, hogy mi a fene történik a film végén? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 30. 19:30 #5582
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Hajrá csajok újra

A második rész,ez a leggyöngébb rész legalábbis szerintem. blush.gif Igaz az 5.-et még nem láttam,de az első 4 közül ez tetszett a legkevésbé. blush.gif

10/6

Hajrá csajok: Mindent bele!

Ez meg a kedvenc részem. biggrin.gif Főleg mivel a főszereplő lány Hayden Panettiere a Hősök óta az egyik kedvencem. heart.gif Ebben is imádtam. smileeee.gif

10/9

The Lucky One

Minden Zac filmet kétszer nézek a moziban.Egyszer anyuval,egyszer uncsi tesómmal. smileeee.gif Még mindig imádom a filmet,gyönyörű,nagyon megható,és Zac fantasztikusan alakít benne heart.gif

10/10*
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. április 30. 20:06 #5583
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.30. 18:20)
Mindenkitől, aki megnézte a filmet, megkérdezzük, tehát tőled is hogy sikerült rájönnöd arra, hogy mi a fene történik a film végén?  biggrin.gif

Utánaolvastam és megnéztem még egyszer. Igaz, a második alkalommal néha-néha beletekergettem kicsit. smileeee.gif De van amit most sem értek. Pl. McGregor nadrágja mintha kicsi lett volna rá. Ez csak az én szemem szúrta?
2012. április 30. 21:12 #5584
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Az igazi kaland

Szép kis film, nekem nagyon tetszett. rolleyes.gif Matt Damon szuper volt, ahogyan Scarlett is. A pici lány tündéri volt laugh.gif Összességében nekem nagyon tetszett, biztosan megnézem máskor is.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, Alison Lerman
2012. május 01. 08:36 #5585
- törölt felhasználó -    
2:37

2012. május 01. 12:35 #5586
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Éhezők viadala 10/8
A vélemények alapján jobbra számítottam. Nekem valami plusz még hiányzott, de ettől függetlenül egész jó film lett ok.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. május 01. 16:29 #5587
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sherlock Holmes: A Game of Shadows * Sherlock Holmes 2: Árnyjáték /2011/
Elég nagy elvárásokkal indultam neki, mivel az első része nagy kedvenc lett, valamint Robert előkelő helyen szerepel a szívemben laugh.gif
Azt kell, hogy mondjam nem ütötte meg az első rész szintjét sad.gif Az első egy óra számomra teljesen fölösleges volt! Nagyon sok vontatott jelenetet pakoltak bele unsure.gif Persze kaptunk mi akció jeleneteket is, de hát nem az volt a többségben!
Robert női ruhában?! Imádom, hogy minden ilyenben benne van _nevet.gif _nevet.gif A másik rész amin sokat nevettem egyértelműen a pónis jelenet volt rohog.gif
Nem mondom, hogy rossz volt, Jude és Robert ( heart.gif ) ismételten remekül alakítottak meghajolo.gif Csak valahogy kicsit elmaradt az első résztől smileeee.gif

7*10
2 felhasználónak tetszik: BunnyGirl, SmileyZ
2012. május 01. 16:31 #5588
- törölt felhasználó -    
The Hunger Games
2012. május 01. 16:40 #5589
- törölt felhasználó -    
köbö 10 perce értem haza a moziból az Amerikai pitéről:D eszméletlen jó volt:'DD
2012. május 01. 16:58 #5590
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Koktél

Édes kis malackám

Mindkettőt imádom heart.gif
2012. május 01. 18:26 #5591
- törölt felhasználó -    
A Maszk
Nem nagyon szeretem, de ez volt a TV-ben
2012. május 01. 18:37 #5592
- törölt felhasználó -    
Bájos törtető smileeee.gif thumbsup.gif
9/10
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. május 01. 18:42 #5593
- törölt felhasználó -    
The Woman In Black
Nem találok szavakat... Nagyon jó volt. Bár hagyott hátra némi kivetnivalót. Például elég lassan indult be a film, és volt benne jó pár hatásvadász elem és szánalmas, felesleges rémisztgetés. Azt sem értem, hogy a nő miért sikoltozott állandóan, ráadásul túl csúnyára volt megcsinálva az arca, holott mivel akasztás miatt halt meg, nem deformálódhatott így el. Szóval tényleg nagyon hatásvadászok voltak az alkotók ilyen téren. Sokkal jobb lett volna, ha a nő csak egy alig kivehető, szürke arcú alak lett volna, aki hangtalanul mozog, és nem sikítozik. Sokkal nyugalmasabb, ugyanakkor hátborzongatóbb hatást értek volna el vele, mint az állandó hirtelen besikoltásokkal. Ennek ellenére élveztem, tetszett Daniel játéka, jó volt végre valami egészen másban látni. De a vége... cray.gif
10/7
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2012. május 01. 18:53 #5594
bella_mery97
bella_mery97
új tag

StátuszÉlvezd... Ha nap süti szemedet, Mindegy a szereped, A lényeg a szeretet. Élvezd.
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 168130
hát kb. a nap felét filmezéssel töltöm és mindig benne van az elsö 5 filmben valamelyik TWILIGHT rész a kedvancem a napfogyatkozás!! wub.gif rohog.gif thumbsup.gif
2012. május 01. 20:11 #5595
- törölt felhasználó -    
Csatahajó
10/8

The Avengers- A Bosszúállók
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ozoli, BunnyGirl, SmileyZ
2012. május 01. 20:48 #5596
- törölt felhasználó -    
The Dark Knight - A sötét lovag (2008)

Régebben mennyit hallottam erről a filmről, hú, de még mennyit. Aztán minap párommal a '90-es évek Batmanjeiről kezdtünk el beszélgetni, nekem meg eszembe jutott, hogy jó lenne megnézni a huszonegyedik századi Batman filmet. Először kételyekkel álltam neki, mert a régiek egyszerűen verhetetlenek, de, hogy őszinte legyek pozitívan csalódtam. Christian Bale remek színész, imádom a játékát. Tetszett az, ahogyan alakította a hétköznapi üzletember és ezzel egyhuzamban a város szuperhősének karakterét. Aki vitathatatlanul brutálisan jó munkát csinált, az Heath Ledger volt. Én csak tátott szájjal néztem egyébként, ahogyan alakította Joker szerepét. Szavakat nem lehet rá találni, hogy mennyire bele tudta magát élni egy elmebeteg gyilkos, ám, de mégis zseni szerepbe. Véleményem szerint pont Joker hajszolta bele a színészt a halálba. Sajnáltam, anno, amikor megtudtam, hogy gyógyszer túladagolás következtében halt meg, mert egy igazi, valódi tehetség volt, aki nem a cukisága miatt volt ott a ranglétrán, ahol. A film alapjaiban véve rendben volt. Persze mosolyogtam pár dologgal kapcsolatban. (Például Batman mindent látó szemüvege) Fantasztikus akció jelenetekkel volt tele tűzdelve, azt pedig sajnáltam, hogy Maggie Grace keveset szerepelt. Nem is tudtam, hogy Jake-nek ilyen tehetséges nővére van, mert filmben ugyan még nem láttam, de az alakítása messze felül múlta ezeket a kriszten sztyúárt féle színésznőcskéket. Plusz pont volt még, hogy Morgan Freeman is feltűnt, szóval a castot illetően nem lehet panaszkodni. Egyedül a befejezése nem tetszett túlzottan. Oké, persze, nem lehet minden happy, de örültem volna, ha a mindenlébenkanál Batmant kikiáltják a város hősének.

10/9 - Mindezek ellenére remek film volt és tökéletesen szórakoztatott egy péntek este.

The Cold Light of Day - Az igazság nyomában (2012)

Párommal végül úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk a Csatahajót és egy akció filmre ülünk be. Hogy őszinte legyek a trailert nézve, kicsit jobbra számítottam, de így is annyira lebilincselt, hogy még a mosdóba sem mentem ki a film alatt.XD A cast között ott van Bruce Willis vagy Sigourney Weaver, szóval alapjáraton rossz film nem lehet. Tetszett a történet, csak valahogy a körítés nem volt túlzottan jó. Valóban eléggé elcsépelt dolog, hogy a főszereplőnek elrabolják a családját és utána egy titokzatos esküvést kell lelepleznie, hogy megmentse az elrabolt családtagokat. Nem volt teljesen kémfilm, sőt sokkal inkább egy hétköznapi üzletember szemszögéből mutatta be azt, hogyan is képes küzdeni a szeretteiért, még akkor is, hogyha fegyvert szegeznek a fejéhez. Willis bácsit sajnáltam, mert az első fél órában szerepel csak, viszont Weaver néni egész végig a mozivásznon boldogította a főszereplőt, mint a gonosz főmufti néni.XD A főszereplőt, Henry Cavill alakította, akiről, hogy őszinte legyek, még soha sem hallottam. Számomra megüti a tehetséges kategóriát, de van még mit csiszolni a színészi játékán. Ha még több és több szerepet fognak neki osztani, akkor bele fog jönni és akár Hollywood egyik csillaga is lehet, mert megvan benne az a bizonyos plusz, ami ehhez kell. Néhol zavaróak voltak a kilométeres Audi reklámok, de a Renault sem panaszkodhat ezzel kapcsolatban. Az akció jelenetek nagyon ott voltak, sőt törtek-zúztak, amin azért el is gondolkodtam, hogy vajon mégis mennyibe került ez a film? Legalább négy autót törtek totál károsra, plusz még a díszleti berendezések.

10/8 - A film nem volt rossz, csak kissé sablonos, a vége felé vontatott. Egy B kategóriás film, ami simán megteszi egy esős szombat délutáni kikapcsolódásra.
2012. május 02. 01:38 #5597
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Reneszánsz ember
10/10
Hamlet, az arról a kismalacról szól! _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 02. 08:12 #5598
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Mission: Impossible - Ghost Protocol

Öhmm... Tom Cruise, a homokviharálló Pókember 130 emelet magasban liánozik Dubaiban, miközben Josh Holloway - aki mellesleg az egyetlen értékelhető dolog a filmben - fél perc alatt feldobja a pacskert. Ja, és Jeremy Rennert érte az a megtiszteltetés, hogy az egyetlen valóban vicces poént ő nyöghette be. Ollé. Ezen is túl vagyunk. Pontozni: lehetetlen. Egészségemre.
2012. május 02. 08:22 #5599
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Incendiary

10/8

Elég sokkoló egy darab, azt kell mondjam. Személy szerint nem igazán tudtsm megkedvelni a főhősnőt, viszont az együttérzés és a sajnálat ott van bennem annak ellenére is, amit művelt... Bár még sosem voltam édesanya (remélem majd leszek), de ettől függetlenül végtelenül átérezhető az a mérhetetlen fájdalom, amit átél.
A film végén egyébként én SPOILER jobban örültem volna egy nem happy endnek SPOILER VÉGE, mert az a történethez sokkal inkább életszagúbb befejezés lett volna. És így a film végére sem lett sokkal szimpatikusabb a csaj.
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2012. május 02. 10:36 #5600
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Viharmadarak

Jó nagy hülyeség,de ettől függetlenül tetszik. smileeee.gif Bár beismerem ha Vanessa Hudgens nem játszana benne,tuti meg se néztem volna.
Igaz nem most láttam először,de itt még nem értékeltem. blush.gif

10/7
710 oldal 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!